Lediga jobb som Souschef på Gotland

Se lediga jobb som Souschef på Gotland. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb på Gotland som finns hos arbetsgivaren.

Souschef

Ansök    Okt 25    Strandakar AB    Souschef
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara d... Visa mer
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste.
Vi har ett nybyggt, fullt utrustat och modernt kök. Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder anpassat efter säsong. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har även en egen köksträdgård och ett växthus där vi odlar grönsaker och örter.
Nu söker vi en sous chef.
Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagningen. Vi vill att du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i kök med liknande verksamhet. Vi söker en souschef som kan hålla ställningarna i köket när kökschefen inte är på plats. Vi söker dig som känner att du är trygg med att kunna styra andra i köket, sköta beställningar och vara med och skapa de slutgiltiga finishen på våra menyer tillsammans med kökschefen. Visa mindre

Souschef

Ansök    Jul 12    Strandakar AB    Souschef
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara d... Visa mer
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste.
Vi har ett nybyggt, fullt utrustat och modernt kök. Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder anpassat efter säsong. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har även en egen köksträdgård och ett växthus där vi odlar grönsaker och örter.
Nu söker vi en sous chef. Vi kan erbjuda arbete redan i juli och vi ser helst att du börjar senast den 1 september.
Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagningen. Vi vill att du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i kök med liknande verksamhet. Vi söker en souschef som kan hålla ställningarna i köket när kökschefen inte är på plats. Vi söker dig som känner att du är trygg med att kunna styra andra i köket, sköta beställningar och vara med och skapa de slutgiltiga finishen på våra menyer tillsammans med kökschefen. Visa mindre

Souschef

Ansök    Aug 30    Strandakar AB    Souschef
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara d... Visa mer
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste.
Vi har ett nybyggt, fullt utrustat och modernt kök. Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder anpassat efter säsong. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har även en egen köksträdgård och ett växthus där vi odlar grönsaker och örter.
Nu söker vi en sous chef.
Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagningen. Vi vill att du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i kök med liknande verksamhet. Vi söker en souschef som kan hålla ställningarna i köket när kökschefen inte är på plats. Vi söker dig som känner att du är trygg med att kunna styra andra i köket, sköta beställningar och vara med och skapa de slutgiltiga finishen på våra menyer tillsammans med kökschefen. Visa mindre

Surflogiet söker Souschef!

Ansök    Jan 10    Surflogiet AB    Souschef
Om Surflogiet Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på. Verksamheten består av 30 bäddar fördelat på 11 tält, 1 eventtält för grupp och konferens, 1 restaurang/bar, 1 reception, 1 kök, 1 aktivitets avdelning. Vi har högt fokus på hållbarhet och du kommer att arbeta i en... Visa mer
Om Surflogiet
Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på.
Verksamheten består av 30 bäddar fördelat på 11 tält, 1 eventtält för grupp och konferens, 1 restaurang/bar, 1 reception, 1 kök, 1 aktivitets avdelning.
Vi har högt fokus på hållbarhet och du kommer att arbeta i en miljö där vi i så stor utsträckning som möjligt använder lokala och ekologiska råvaror, vårt eget kranvatten, samt är plastfria till förmån för det hållbara samhället.


Om arbetet
Som souschef är du kökschefens högra hand och är en förebild för de andra som arbetar i köket.
Du kommer att hjälpa till med beställning av produkter och hålla både kök och utrymmen organiserade och i perfekt skick. Detta arbete görs i samarbete med köksmästaren. Visa mindre

Souschef

Ansök    Maj 12    Strandakar AB    Souschef
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara d... Visa mer
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste.
Vi har ett nybyggt, fullt utrustat och modernt kök. Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder anpassat efter säsong. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har även en egen köksträdgård och ett växthus där vi odlar grönsaker och örter.
Nu söker vi en sous chef. Vi kan erbjuda arbete redan i juli och vi ser helst att du börjar senast den 1 september.
Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagningen. Vi vill att du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i kök med liknande verksamhet. Vi söker en souschef som kan hålla ställningarna i köket när kökschefen inte är på plats. Vi söker dig som känner att du är trygg med att kunna styra andra i köket, sköta beställningar och vara med och skapa de slutgiltiga finishen på våra menyer tillsammans med kökschefen. Visa mindre

Souschef

Ansök    Jun 12    Strandakar AB    Souschef
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara d... Visa mer
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste.
Vi har ett nybyggt, fullt utrustat och modernt kök. Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder anpassat efter säsong. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har även en egen köksträdgård och ett växthus där vi odlar grönsaker och örter.
Nu söker vi en sous chef. Vi kan erbjuda arbete redan i juli och vi ser helst att du börjar senast den 1 september.
Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagningen. Vi vill att du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i kök med liknande verksamhet. Vi söker en souschef som kan hålla ställningarna i köket när kökschefen inte är på plats. Vi söker dig som känner att du är trygg med att kunna styra andra i köket, sköta beställningar och vara med och skapa de slutgiltiga finishen på våra menyer tillsammans med kökschefen. Visa mindre

Kock

Ansök    Feb 23    Fröjel Resort & Spa AB    Souschef
Vi söker kock och serveringspersonal till Fröjel Resort som ligger på Gotland (Klintehamn) Resorten består av restaurang för 50 personer, uteservering 40 personer, 15 lägenheter, 6 hotellrum, konferenslokal för 50 personer, 200 kvm poolhus och gym. Vi söker 1-2 kockar som skall vara självgående och jobba på högt tempo. Stresstålig och beredd på att jobba kvällar och helger. Arbetstider är varierande beroende på överenskommelse samt lön enligt överenskommel... Visa mer
Vi söker kock och serveringspersonal till Fröjel Resort som ligger på Gotland (Klintehamn)
Resorten består av restaurang för 50 personer, uteservering 40 personer, 15 lägenheter, 6 hotellrum, konferenslokal för 50 personer, 200 kvm poolhus och gym.
Vi söker 1-2 kockar som skall vara självgående och jobba på högt tempo. Stresstålig och beredd på att jobba kvällar och helger.
Arbetstider är varierande beroende på överenskommelse samt lön enligt överenskommelse.
Känner du att du vill ta del av vårt team så skicka CV till [email protected] eller ring 0704221930
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Guldkaggen på södra gotland söker personal inför sommaren

Ansök    Mar 1    Cheffle AB    Souschef
Guldkaggen är ett gammalt hamnmagasin från 1600-talet i Burgsviks hamn på södra Gotland och numera en sommarrestaurang i Allegrines regi. En sommaroas med känsla av en sydfransk strandrestaurang i både meny och atmosfär. Ett stort utomhuskök utgör restaurangens hjärta med träkålsgrillar och vedugn tillsammans med baren och trädgården där det serveras cocktails i bästa solläge ett stenkast från stranden. Vi söker dig som vill ha roligt, söker kvalite o... Visa mer
Guldkaggen är ett gammalt hamnmagasin från 1600-talet i Burgsviks hamn på södra Gotland och numera en sommarrestaurang i Allegrines regi.

En sommaroas med känsla av en sydfransk strandrestaurang i både meny och atmosfär. Ett stort utomhuskök utgör restaurangens hjärta med träkålsgrillar och vedugn tillsammans med baren och trädgården där det serveras cocktails i bästa solläge ett stenkast från stranden.


Vi söker dig som vill ha roligt, söker kvalite och är en lagspelare. Allegrine driver på sommaren restaurang Guldkaggen som ligger på södra Gotland i Burgsviks hamn 20 meter från havet. Vi serverar mellan 500-700 gäster varje dag från slutet av juni till slutet av augusti.

Vi söker dig som är snabbtänkande, van vid högt tempo och brinner för service och mat. På restaurangen serverar vi ”solmat” från södra europa där hög kvalitet alltid är i fokus.

Hos oss har du goda möjligheter att lära dig och utvecklas tillsammans med vårt fantastiska team.

Personalboende finns i anslutning till restaurangen för all personal.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


1-2 års erfarenhet Visa mindre

Souschef /ansvarig kock till Kasai

Ansök    Mar 28    Dinnerklubben i Visby AB    Souschef
Kasai är en av Sveriges hetaste och trendigaste restaurang och nattklubb i ett. Vi har ett av landets främsta japanska fushionkök där vi jobbar mycket med smakkombinationer och presentationer utöver det vanliga med stort fokus på family-style sharing. Alla i köket, inklusive du är med och bidrar till att skapa denna matupplevesle utöver det vanliga för gästen. Vi behöver nu rekrytera en souschef till vårt fantastiska team. Tjänsten som Souschef innebär att... Visa mer
Kasai är en av Sveriges hetaste och trendigaste restaurang och nattklubb i ett.
Vi har ett av landets främsta japanska fushionkök där vi jobbar mycket med smakkombinationer och presentationer utöver det vanliga med stort fokus på family-style sharing. Alla i köket, inklusive du är med och bidrar till att skapa denna matupplevesle utöver det vanliga för gästen.
Vi behöver nu rekrytera en souschef till vårt fantastiska team.
Tjänsten som Souschef innebär att du ansvarar för den dagliga driften och leder teamet under service, samt lär upp och utvecklar deras förmågor. Vidare är du delaktig i, HACCP, egenkontroller samt att städrutiner följs. Du har en god förmåga att säkerställa hög kvalitet.
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kockyrket och det är meriterande om du redan har arbetat som souschef.
För att trivas i rollen har du ett brinnande intresse för mat, är uthållig, stresstålig och öppen för nya idéer och tankar. Arbetstiderna är varierande, dagtid, kvällar och helger.
Anställningen är en tillsvidareanställning, på heltid, med tillsättning omgående. Vi tillämpar kollektivavtal med provanställning.
För ytterligare information och frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica.
Välkommen med din ansökan till roliga och spännande arbetsplats! Visa mindre

Souschef

Ansök    Nov 13    Strandakar AB    Souschef
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara d... Visa mer
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste.
Vi har ett nybyggt, fullt utrustat och modernt kök. Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder anpassat efter säsong. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har även en egen köksträdgård och ett växthus där vi odlar grönsaker och örter.
Strandakar har på kort tid blivit mycket populärt. För att möta efterfrågan från våra gäster behöver vi utöka vår personalstyrka. Just nu söker vi en sous chef.
Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagningen. Vi vill att du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i kök med liknande verksamhet. Vi söker en souschef som kan hålla ställningarna i köket när kökschefen inte är på plats. Vi söker dig som känner att du är trygg med att kunna styra andra i köket, sköta beställningar och vara med och skapa de slutgiltiga finishen på våra menyer tillsammans med kökschefen. Visa mindre

Souschef till Snack Mat & Bad, Visby

Ansök    Jun 7    Snäck semesterboende AB    Souschef
Snack Mat & Bad restaurang ligger intill Snäck Camping vid Visbys norra gräns. Där genomförs nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar. Souschef med anställning från ca 10 juni-4 september. Tiden är anpassningsbar. Det är viktigt att du ... Visa mer
Snack Mat & Bad restaurang ligger intill Snäck Camping vid Visbys norra gräns. Där genomförs nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar.
Souschef med anställning från ca 10 juni-4 september. Tiden är anpassningsbar.
Det är viktigt att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten, självgående och serviceinriktad. Du har förmåga att samarbeta, ta ansvar och arbeta strukturerat.
I köket leder du kökspersonalen och säkerställer kvalitén på vårat matutbud tillsammans med kökschefen. Dina arbetsuppgifter består bland annat utav planering, inköp, coacha medarbetare och driva avdelningen framåt.
Du är en inspirerande ledare som har förmågan att se och utveckla dina medarbetare. Du inser vikten av att själv föregå med gott exempel och är villig att själv utföra samma jobb som du förväntar dig av andra.
Vi vill att du
är flexibel och innovativ
trivs med högt tempo och utmanas av snabba vändningar
uppskattar gästkontakten som vårat halvöppna kök erbjuder
sprider positiv energi omkring dig
gärna haft liknande position tidigare
hanterat beställningar
är snabb, noggrann och effektiv
kan och vill bjuda på dig själv Visa mindre

Kock service

Ansök    Jun 17    Fröjel Resort & Spa AB    Souschef
Vi söker kock och serveringspersonal till Fröjel Resort som ligger på Gotland (Klintehamn) Idag är vi ett team på 2-3 kockar som söker 2 kockar som skall vara självgående och jobba på högt tempo. Gärna en självgående kock som är stresstålig då det är högsäsong som är villig att jobba långa pass. Arbetstider är varierande beroende på överenskommelse samt lön enligt överenskommelse. Gällande servering så söker vi en person som kan ta ledarroll över befintli... Visa mer
Vi söker kock och serveringspersonal till Fröjel Resort som ligger på Gotland (Klintehamn)
Idag är vi ett team på 2-3 kockar som söker 2 kockar som skall vara självgående och jobba på högt tempo.
Gärna en självgående kock som är stresstålig då det är högsäsong som är villig att jobba långa pass. Arbetstider är varierande beroende på överenskommelse samt lön enligt överenskommelse.
Gällande servering så söker vi en person som kan ta ledarroll över befintlig personal som är yngre och oerfarna sommarjobbare.
Känner du att du vill ta del av vårt team så skicka CV TILL [email protected] eller ring 0721977490


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Souschef till Snack Mat & Bad, Visby

Ansök    Mar 22    Snäck semesterboende AB    Souschef
Snack Mat & Bad restaurang ligger intill Snäck Camping vid Visbys norra gräns. Där genomförs nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar. Souschef med anställning från ca 20 maj-5 september. Men tiden är anpassningsbar. Det är viktigt att ... Visa mer
Snack Mat & Bad restaurang ligger intill Snäck Camping vid Visbys norra gräns. Där genomförs nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar.
Souschef med anställning från ca 20 maj-5 september. Men tiden är anpassningsbar.
Det är viktigt att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten, självgående och serviceinriktad. Du har förmåga att samarbeta, ta ansvar och arbeta strukturerat.
I köket leder du kökspersonalen och säkerställer kvalitén på vårat matutbud tillsammans med kökschefen. Dina arbetsuppgifter består bland annat utav planering, inköp, coacha medarbetare och driva avdelningen framåt.
Du är en inspirerande ledare som har förmågan att se och utveckla dina medarbetare. Du inser vikten av att själv föregå med gott exempel och är villig att själv utföra samma jobb som du förväntar dig av andra.
Vi vill att du
är flexibel och innovativ
trivs med högt tempo och utmanas av snabba vändningar
uppskattar gästkontakten som vårat halvöppna kök erbjuder
sprider positiv energi omkring dig
gärna haft liknande position tidigare
hanterat beställningar
är snabb, noggrann och effektiv
kan och vill bjuda på dig själv Visa mindre

Jobba en sommar på Gotland

Högt tempo i härlig miljö! Kom och jobba hos oss på Krusmyntagården i sommar. Här lagar vi riktig mat till många gäster. Främst på lokala råvaror, men med smaker från hela världen. Utmanande och lärorikt för såväl den lite grönare som för den med några år på nacken. Boende finns för den som behöver, och rätt lön till rätt person. Välkommen att höra av dig Web: www.krusmynta.se Adress: Krusmyntavägen 4, 62276, Visby Visa mer
Högt tempo i härlig miljö!
Kom och jobba hos oss på Krusmyntagården i sommar. Här lagar vi riktig mat till många gäster. Främst på lokala råvaror, men med smaker från hela världen.
Utmanande och lärorikt för såväl den lite grönare som för den med några år på nacken.
Boende finns för den som behöver, och rätt lön till rätt person. Välkommen att höra av dig


Web: www.krusmynta.se
Adress: Krusmyntavägen 4, 62276, Visby Visa mindre

Souschef till Snack Mat & Bad, Visby

Ansök    Maj 3    Snäck semesterboende AB    Souschef
Snack Mat & Bad restaurang ligger intill Snäck Camping vid Visbys norra gräns. Där genomförs nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar. Souschef med anställning från ca 20 maj-5 september. Men tiden är anpassningsbar. Det är viktigt att ... Visa mer
Snack Mat & Bad restaurang ligger intill Snäck Camping vid Visbys norra gräns. Där genomförs nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar.
Souschef med anställning från ca 20 maj-5 september. Men tiden är anpassningsbar.
Det är viktigt att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten, självgående och serviceinriktad. Du har förmåga att samarbeta, ta ansvar och arbeta strukturerat.
I köket leder du kökspersonalen och säkerställer kvalitén på vårat matutbud tillsammans med kökschefen. Dina arbetsuppgifter består bland annat utav planering, inköp, coacha medarbetare och driva avdelningen framåt.
Du är en inspirerande ledare som har förmågan att se och utveckla dina medarbetare. Du inser vikten av att själv föregå med gott exempel och är villig att själv utföra samma jobb som du förväntar dig av andra.
Vi vill att du
är flexibel och innovativ
trivs med högt tempo och utmanas av snabba vändningar
uppskattar gästkontakten som vårat halvöppna kök erbjuder
sprider positiv energi omkring dig
gärna haft liknande position tidigare
hanterat beställningar
är snabb, noggrann och effektiv
kan och vill bjuda på dig själv Visa mindre

Souschef till Krusmyntagården

Ansök    Maj 3    Gotlandspecialisten AB    Souschef
Krusmyntagårdens Restaurang ligger naturskönt vid havet. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som Souschef ansvarar du för att säkerställa en hög kvalitet på maten till våra gäster. I ditt ansvarsområde ingår kvalitetskontroll. ekonomi, meny och personalplanering. HACCP samt inköp i samråd med kökschef. Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt kök. Vi förutsätter att du har yrkeserfarenhet och en god känsla för kvalitet och service. Du trivs som bäst när det ... Visa mer
Krusmyntagårdens Restaurang ligger naturskönt vid havet.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Souschef ansvarar du för att säkerställa en hög kvalitet på maten till våra gäster. I ditt ansvarsområde ingår kvalitetskontroll. ekonomi, meny och personalplanering. HACCP samt inköp i samråd med kökschef.
Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt kök. Vi förutsätter att du har yrkeserfarenhet och en god känsla för kvalitet och service.
Du trivs som bäst när det är mycket att göra dessutom bidrar du med glädje och energi till arbetet. Du tycker om att visa upp och lära ut dina kunskaper, är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra, du är nogrann, flexibel och lösningsorienterad
Vi tar gärna emot ansökningar via mail.
Boende kan ordnas. Visa mindre

Souschef

Ansök    Jun 24    Strandakar AB    Souschef
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara d... Visa mer
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste.
Vi har ett nybyggt, fullt utrustat och modernt kök. Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder. I möjligaste mån använder vi lokala produkter. Honung och örter odlar vi själva. Vårt nästa projekt är en egen köksträdgård.
Strandakar har på kort tid blivit mycket populärt. För att möta efterfrågan från våra gäster behöver vi utöka vår personalstyrka. Just nu söker vi en sous chef.
Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagningen. Vi vill att du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i kök med liknande verksamhet. Vi söker en souschef som kan hålla ställningarna i köket när kökschefen inte är på plats. Vi söker dig som känner att du är trygg med att kunna styra andra i köket, sköta beställningar och vara med och skapa de slutgiltiga finishen på våra menyer tillsammans med kökschefen. Visa mindre

Arbetsledare Kök - Surflogiet

Ansök    Feb 25    Surflogiet AB    Souschef
Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på. Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder lokala och ekologiska råvaror, vårt eget kranvatten, återvinner, samt är plastfria till förmån för det hållbara samhället. På Surflogiet slute... Visa mer
Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på.
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder lokala och ekologiska råvaror, vårt eget kranvatten, återvinner, samt är plastfria till förmån för det hållbara samhället.
På Surflogiet sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.
Kvalifikationer
Kockutbildning eller meriterande erfarenhet. Det är viktigt att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten, organiserad och har framförhållning.
Vi vill gärna att du:
är flexibel och innovativ
har förmåga att samarbeta, ta ansvar och leda en grupp.
är stresstålig och klarar av att leverera under väldigt högt tryck.
uppskattar gästkontakten som vårat öppna kök erbjuder
sprider positiv energi omkring dig
är snabb, noggrann och effektiv
kan och vill bjuda på dig själv

Som arbetsledare i köket kommer du att bistå vår köksmästare med:
· Lösa de problem som kan uppstå i ett kök.
· Inventera och beställa från våra olika leverantörer.
· Att stå i luckan under service.
· Vara ansvarig då köksmästaren inte är på plats. Visa mindre

Souschef

Ansök    Mar 23    Tofta Hideaway AB    Souschef
Toftagården och vår kökschef Svante söker en souschef för sommaren 2021. Start i maj/juni enl ök. Souschef Toftagårdens restaurang serverar smørrebrød av hög kvalitet i en avslappnad atmosfär. Låt dig gärna inspireras av vår hemsida. Visa mer
Toftagården och vår kökschef Svante söker en souschef för sommaren 2021. Start i maj/juni enl ök.

Souschef

Toftagårdens restaurang serverar smørrebrød av hög kvalitet i en avslappnad atmosfär. Låt dig gärna inspireras av vår hemsida. Visa mindre

Souschef

Ansök    Apr 20    Tofta Hideaway AB    Souschef
Toftagården och vår kökschef Svante söker en souschef för sommaren 2021. Start i maj/juni enl ök. Toftagårdens restaurang serverar smørrebrød av hög kvalitet i en avslappnad atmosfär. Låt dig gärna inspireras av vår hemsida. Visa mer
Toftagården och vår kökschef Svante söker en souschef för sommaren 2021. Start i maj/juni enl ök.

Toftagårdens restaurang serverar smørrebrød av hög kvalitet i en avslappnad atmosfär. Låt dig gärna inspireras av vår hemsida. Visa mindre

Souschef

Ansök    Mar 23    Djupvik Resort HB    Souschef
Vi söker en souschef till härliga djupvik hotell på gotland. Vi ligger söder om visby med en underbar utsikt över havet. Arbetstiden är 1/6-31/8 men om intresse finns går den att utöka till 1/5-30/9. Lön 200kr/tim Boende kan ordnas Visa mer
Vi söker en souschef till härliga djupvik hotell på gotland.
Vi ligger söder om visby med en underbar utsikt över havet.
Arbetstiden är 1/6-31/8 men om intresse finns går den att utöka till 1/5-30/9.
Lön 200kr/tim
Boende kan ordnas Visa mindre

Souschef till Krusmyntagården

Ansök    Mar 5    Gotlandspecialisten AB    Souschef
Krusmyntagårdens Restaurang ligger naturskönt vid havet. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som Souschef ansvarar du för att säkerställa en hög kvalitet på maten till våra gäster. I ditt ansvarsområde ingår kvalitetskontroll. ekonomi, meny och personalplanering. HACCP samt inköp i samråd med kökschef. Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt kök. Vi förutsätter att du har yrkeserfarenhet och en god känsla för kvalitet och service. Du trivs som bäst när det ... Visa mer
Krusmyntagårdens Restaurang ligger naturskönt vid havet.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Souschef ansvarar du för att säkerställa en hög kvalitet på maten till våra gäster. I ditt ansvarsområde ingår kvalitetskontroll. ekonomi, meny och personalplanering. HACCP samt inköp i samråd med kökschef.
Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt kök. Vi förutsätter att du har yrkeserfarenhet och en god känsla för kvalitet och service.
Du trivs som bäst när det är mycket att göra dessutom bidrar du med glädje och energi till arbetet. Du tycker om att visa upp och lära ut dina kunskaper, är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra, du är nogrann, flexibel och lösningsorienterad
Vi tar gärna emot ansökningar via mail.
Boende kan ordnas. Visa mindre

Souschef

Ansök    Nov 9    Strandakar AB    Souschef
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara d... Visa mer
Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste.
Vi har ett nybyggt, fullt utrustat och modernt kök. Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder. I möjligaste mån använder vi lokala produkter. Honung och örter odlar vi själva. Vårt nästa projekt är en egen köksträdgård.
Strandakar har på kort tid blivit mycket populärt. För att möta efterfrågan från våra gäster behöver vi utöka vår personalstyrka. Just nu söker vi en sous chef.
Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagningen. Vi vill att du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i kök med liknande verksamhet. Vi söker en souschef som kan hålla ställningarna i köket när kökschefen inte är på plats. Vi söker dig som känner att du är trygg med att kunna styra andra i köket, sköta beställningar och vara med och skapa de slutgiltiga finishen på våra menyer tillsammans med kökschefen. Visa mindre

Gåsemora Gårdskrog söker souschef

Ansök    Jan 22    Dagerås kök AB    Souschef
Gåsemora Gårdskrog är en restaurang där vi vill ge gästerna mersmak av Fårö. Vi serverar en avsmakningsmeny på råvaror från ön som är i säsong. Vi byter meny ungefär varannan vecka. Vi har en sittning per kväll för ca 30 gäster. Vi söker dig som vill stärka vårt team under säsongen 2021, med start från maj till minst september. Du behöver inte ha lång erfarenhet som just souschef, men det är ett krav att du har en längre erfarenhet att arbeta i kök och att... Visa mer
Gåsemora Gårdskrog är en restaurang där vi vill ge gästerna mersmak av Fårö. Vi serverar en avsmakningsmeny på råvaror från ön som är i säsong. Vi byter meny ungefär varannan vecka. Vi har en sittning per kväll för ca 30 gäster.
Vi söker dig som vill stärka vårt team under säsongen 2021, med start från maj till minst september. Du behöver inte ha lång erfarenhet som just souschef, men det är ett krav att du har en längre erfarenhet att arbeta i kök och att komponera menyer. Det är ett stort plus om du har arbetat med hållbar gastronomi med nordiska råvaror i fokus. Visa mindre

Souschef

Ansök    Mar 22    Smakrike Krog    Souschef
Som Souschef hos oss på Smakrike behöver du ha erfarenhet från a`la carte matlagning då det i arbetsuppgifterna ingår matlagning på hög nivå med mycket kärlek och kunskap om råvarorna. Du skall tillsammans med kökschefen ta ansvar för köket, inköp meny skapande mm. Vi har öppet både lunch och kvällstid och det är under sommartid högt tryck på köket. Jobbet är både i varm och kallkök. Vi lagar allt ifrån grunden och använder oss mycket av de underbara råva... Visa mer
Som Souschef hos oss på Smakrike behöver du ha erfarenhet från a`la carte matlagning då det i arbetsuppgifterna ingår matlagning på hög nivå med mycket kärlek och kunskap om råvarorna. Du skall tillsammans med kökschefen ta ansvar för köket, inköp meny skapande mm. Vi har öppet både lunch och kvällstid och det är under sommartid högt tryck på köket.
Jobbet är både i varm och kallkök. Vi lagar allt ifrån grunden och använder oss mycket av de underbara råvarorna som finns här på ön. Vi jobbar med smakmenyer som vi byter ofta och det är både roligt och utmanande att få möjlighet att skapa maträtter på råvarorna som man får tag på just i säsongen. Hos oss får man jobba i ett högt tempo i ett härligt gäng och gästen står alltid i fokus.

Vi ser att du är en person som brinner och känner stolthet för ditt yrke och tycker om att inspirera andra och bli inspirerad!
Du har några års erfarenhet av matlagning helst i både varm- och kallkök. Vi söker efter en kreativ person som gärna är med när vi gör nya menyer och kommer med egna idéer. Du är van vid ett högt tempo men låter aldrig det gå ut över maten som du servera. Du skall gilla att jobba i en liten tajt grupp där vi alla hjälper varandra för att göra vårt absolut bästa på varje pass.

Smakrike Krog & Logi är ett litet Hotell där köket är hjärtat. Vi ligger mitt i Ljugarn bara ett stenkast från den fantastiska stranden. Vi har under alla år lagat mat med lokala råvaror. Vi har under alla år varit med i White Guide och Föreningen Kulinariska Gotland som visar att vi står för kvalitet och gärna jobbar med lokala råvaror. Köket är litet och man får jobba med alla uppgifter. I vår matsal serverar vi det bästa som vi kan erbjuda för säsongen i 5- rätters menyer och a´la carte. Vi har även en bar där maten är lättare men med samma fokus på råvaran. Sommartid har vi en fantastisk trädgård där vi serverar a´la carte luncher samt godsaker som vår konditor trollar fram. Vår personal är vår bästa tillgång och vi gör vårt yttersta för att du skall trivas och få de redskapen du behöver för att göra ett fantastiskt jobb hos oss. Vi är ett glatt gäng som har otroligt roligt ihop på och utanför jobbet. Visa mindre