Lediga jobb som Transport på Gotland

Se lediga jobb som Transport på Gotland. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb på Gotland som finns hos arbetsgivaren.

Pumpmaskinist till Gotland

Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som Pumpmaskinist på Gotland. Som Pumpmaskinist ansvarar du för att köra ut, ställa upp pump samt pumpa betong vid gjutningar på byggarbetsplats. Du vårdar och underhåller betongpumpen med kringutrustning samt ser till att tilldelad bil sköts ordentligt. Du bidrar vid behov och från tid till annan i annat arbete vid fabriken kopplat till drift, tillverkning och leverans. Vi söker dig som vill arbeta heltid... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som Pumpmaskinist på Gotland. Som Pumpmaskinist ansvarar du för att köra ut, ställa upp pump samt pumpa betong vid gjutningar på byggarbetsplats. Du vårdar och underhåller betongpumpen med kringutrustning samt ser till att tilldelad bil sköts ordentligt. Du bidrar vid behov och från tid till annan i annat arbete vid fabriken kopplat till drift, tillverkning och leverans.

Vi söker dig som vill arbeta heltid med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet från tunga fordon och du har BE- eller C-körkort beroende på pumpstorlek. YKB är ett önskemål och det är en fördel om du redan har genomfört Svensk Betongs pumputbildning.

Du måste ha ett stort säkerhetsmedvetande, vara kundorienterad, ha gott ordningssinne och stort ansvarskännande.
Som medarbetare är du lojal, engagerad, och duktig på att samarbeta. Vi söker dig som behärskar svenska i tal och skrift och har du kunskaper i engelska är detta meriterande.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Distributörer rekryteras till Svensk Hemleverans

VÅRT ERBJUDANDE På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga. ARBETSBESKRIVNING Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser ti... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga.

ARBETSBESKRIVNING

Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paketet som skall levereras. Arbetet utförs i regel i närområde där du bor, antingen till fots, cykel eller via bil. Din arbetstid är förlagd under natten, vanligtvis börjar jobbet mellan 01:00-06:00 du kan sluta tidigare om allt är utdelat och klart. Att arbeta som distributör innebär i detta fall att du arbetar deltid. Är du en person som visar framfötterna och utför ett bra arbete så finns möjligheter att utvecklas på arbetsplatsen.

DINA KVALIFIKATIONER

- Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
- Ta ansvar och gilla ensamarbete.
- Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
- Kunna svenska eller engelska på minst grundläggande nivå.
- God förståelse i engelska
- Inneha personnummer eller samordningsnummer.
- Giltigt arbetstillstånd i Sverige.
OM SVENSK HEMLEVERANS

Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och norra Västerbotten

ANSÖKAN

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!Distributor during the night

Svensk Hemleverans is a company within the NTM-group, which is one of Sweden’s
largest media groups. In total, Svensk Hemleverans have more than 1 700
employees.
We offer a wide range of services such as distribution of morning papers, free
papers, letters, packages and different kind of goods, straight home to the customer.
Every night, all year around, we deliver to almost every address within our districts in
Östergötland, Västervik, Vimmerby, Uppland,Gotland and Norrbotten.

We are now looking for people who can work in Gotland and the area nearby.
As a distributor you are the key in our business, you are the one who makes sure that
the right person receives the right magazine, letter or package that is to be delivered.
The work is usually carried out in an area where you live, or close to that, either by
foot, bicycle or car.
You will work during the night, usually you start your shift between 00-03 and are
finished when everything is distributed, sometime during the early hours in the
morning. This means you will have the day free. Almost all our distributors work part-
time with us.

Requirement profile:

- You shall be careful and service oriented in your work
- Be able to take responsibility and enjoy working alone.
- Have turned 18 years old, which is required for working during the night in
Sweden.
- Being able to read, speak and write fluent Swedish or English (if you are
English-speaking, you must be able to understand basic Swedish).
- Valid working-permit for Sweden.

Your job includes distributing products to costumers during the night. In addition to
morning newspaper, we also distribute other newspapers, letters, packages and
similar products.
The time when the district starts varies depending on which district you work at. You do not need previous experience, but it is important that you have good condition, you are accurate and can keep track of keys, codes and other things that are important in this profession. During the first days you will get an introduction with a distributor who shows you the work. Later, when you work on your own, you have the help of an Android phone with all customers and products, as well as a trolley, bicycle or car to get around easily. Swedish or English in speech and writing is a requirement to be able to communicate with colleagues and our systems.
The work is possible to combine with other employments, studies, parental leave or
similar.

In Svensk Hemleverans we strive for equality and diversity, which is why we value
candidates with different backgrounds and experiences.
Svensk Hemleverans have a collective agreement with Svenska
Transportarbetareförbundet (Worker’s union). Visa mindre

Gordoneer/Budbilschaufför

Ansök    Aug 9    Gordon Services AB    Budbilsförare
CoolCompany i uppdrag av Gordon Delivery söker nu fler spänstiga och starka chaufförer på Heltid till vårt team i Visby. Som chaufför är du en nyckelspelare och vårt ansikte utåt. Gordon är en nytänkande uppdragsgivare med fokus på kundens serviceupplevelse vid e-handelsleveranser. Vår idé bygger på att ta fram bästa IT-lösningen och tillsammans med CoolCompany rekrytera professionella och serviceinriktade personer - Gordoneerer - som levererar varor till... Visa mer
CoolCompany i uppdrag av Gordon Delivery söker nu fler spänstiga och starka chaufförer på Heltid till vårt team i Visby. Som chaufför är du en nyckelspelare och vårt ansikte utåt.

Gordon är en nytänkande uppdragsgivare med fokus på kundens serviceupplevelse vid e-handelsleveranser. Vår idé bygger på att ta fram bästa IT-lösningen och tillsammans med CoolCompany rekrytera professionella och serviceinriktade personer - Gordoneerer - som levererar varor till konsumenter.

Uppdraget handlar om att noggrant och med serviceanda utföra hemleveranser av matkassar. Varorna levereras med lätt lastbil, dagtid som kvällstid mellan 09-21.
Vi har som krav att du:

• Har B-körkort (leveranser sker med lätt lastbil)

• Har god körförmåga

• Har vana av att hantera appar för navigering (GPS) samt distribution.

• Har god fysisk styrka och uthållighet för att orka lasta och bära många matkassar.

• Håller hastighetsbegränsningar samt övriga lagar och förordningar

• Är punktlig, disciplinerad och ansvarstagande

• Hanterar svenska språket i tal och skrift
Vi ser gärna att du:

• Har 3-5 års körvana och lokalkännedom

• Tycker om fysiskt arbete

• Har erfarenhet från serviceyrke

• Är lösningsorienterad

• Tycker om självständigt arbete

• Tycker om att arbeta utomhus

• Kan omsätta instruktioner till handling

• Har erfarenhet av att köra lätt lastbil

• Är flexibel gällande arbetstider
Som Gordoneer är du är garanterad marknadsmässig timlön, ersättning för obekväm arbetstid och tjänstepensionsförmån. Du omfattas av sjuklönelagen och semesterlagen, och har både liv- och olycksfallsförsäkring.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba för Gordon: www.gordondelivery.com/sv/trygga-arbetsvillkor 

I urvalsprocessen förekommer intervjuer och test.

Vi ser fram emot att lära känna dig och hoppas att det utmynnar i ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete. Välkommen med din ansökan!

Läs mer: www.gordondelivery.com

Arbetsgivarens webbplats: https://coolcompany.com Visa mindre

Distributörer rekryteras till Svensk Hemleverans

VÅRT ERBJUDANDE På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga. ARBETSBESKRIVNING Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser ti... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga.

ARBETSBESKRIVNING

Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paketet som skall levereras. Arbetet utförs i regel i närområde där du bor, antingen till fots, cykel eller via bil. Din arbetstid är förlagd under natten, vanligtvis börjar jobbet mellan 01:00-06:00 du kan sluta tidigare om allt är utdelat och klart. Att arbeta som distributör innebär i detta fall att du arbetar deltid. Är du en person som visar framfötterna och utför ett bra arbete så finns möjligheter att utvecklas på arbetsplatsen.

DINA KVALIFIKATIONER

- Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
- Ta ansvar och gilla ensamarbete.
- Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
- Kunna svenska eller engelska på minst grundläggande nivå.
- God förståelse i engelska
- Inneha personnummer eller samordningsnummer.
- Giltigt arbetstillstånd i Sverige.
OM SVENSK HEMLEVERANS

Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och norra Västerbotten

ANSÖKAN

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!Distributor during the night

Svensk Hemleverans is a company within the NTM-group, which is one of Sweden’s
largest media groups. In total, Svensk Hemleverans have more than 1 700
employees.
We offer a wide range of services such as distribution of morning papers, free
papers, letters, packages and different kind of goods, straight home to the customer.
Every night, all year around, we deliver to almost every address within our districts in
Östergötland, Västervik, Vimmerby, Uppland,Gotland and Norrbotten.

We are now looking for people who can work in Norrköping and the area nearby.
As a distributor you are the key in our business, you are the one who makes sure that
the right person receives the right magazine, letter or package that is to be delivered.
The work is usually carried out in an area where you live, or close to that, either by
foot, bicycle or car.
You will work during the night, usually you start your shift between 00-03 and are
finished when everything is distributed, sometime during the early hours in the
morning. This means you will have the day free. Almost all our distributors work part-
time with us.

Requirement profile:

- You shall be careful and service oriented in your work
- Be able to take responsibility and enjoy working alone.
- Have turned 18 years old, which is required for working during the night in
Sweden.
- Being able to read, speak and write fluent Swedish or English (if you are
English-speaking, you must be able to understand basic Swedish).
- Valid working-permit for Sweden.

Your job includes distributing products to costumers during the night. In addition to
morning newspaper, we also distribute other newspapers, letters, packages and
similar products.
The time when the district starts varies depending on which district you work at. You do not need previous experience, but it is important that you have good condition, you are accurate and can keep track of keys, codes and other things that are important in this profession. During the first days you will get an introduction with a distributor who shows you the work. Later, when you work on your own, you have the help of an Android phone with all customers and products, as well as a trolley, bicycle or car to get around easily. Swedish or English in speech and writing is a requirement to be able to communicate with colleagues and our systems.
The work is possible to combine with other employments, studies, parental leave or
similar.

In Svensk Hemleverans we strive for equality and diversity, which is why we value
candidates with different backgrounds and experiences.
Svensk Hemleverans have a collective agreement with Svenska
Transportarbetareförbundet (Worker’s union). Visa mindre

Nu söker vi en C-chaufför i Visby

Nu söker vi en chaufför till ett uppdrag hos en av våra kunder i Visby som är specialiserade på hämtning och transport av hushålls- och matavfall. Företaget är en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden . Formell kompetens - C och/eller CE-körkort och erfarenhet av att köra lastbil. - God lokalkännedom. - Bra kunskap i svenska språket, såväl i tal som skrift. - YKB Din bakgrund Vi ser att du som söker tidigare har arbetat som chaufför och triv... Visa mer
Nu söker vi en chaufför till ett uppdrag hos en av våra kunder i Visby som är specialiserade på hämtning och transport av hushålls- och matavfall. Företaget är en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden .

Formell kompetens

- C och/eller CE-körkort och erfarenhet av att köra lastbil.
- God lokalkännedom.
- Bra kunskap i svenska språket, såväl i tal som skrift.
- YKB

Din bakgrund

Vi ser att du som söker tidigare har arbetat som chaufför och trivs med rollen.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité.

Personliga egenskaper

Förutom att du en duktig chaufför så uppskattar vi personliga egenskaper såsom social kompetens och god samarbetsförmåga. Du som söker är noggrann, driven och är ansvarstagande i dina arbetsuppgifter.

Du har god fysisk förmåga då tjänsten innebär vissa tunga lyft.

Du har rätt inställning och tycker om att arbeta och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Visby

Obekväma arbetstider förekommer.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Vi rekryterar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittar rätt kandidat. Sök idag!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Har du gått vidare i processen kommer vi att ringa upp och hålla en telefonintervju. Har du inte hört något från oss har du inte gått vidare i den här processen och är varmt välkommen in med en ny ansökan nästa gång vi söker nya medarbetare.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Distributörer rekryteras till Svensk Hemleverans

VÅRT ERBJUDANDE På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga. ARBETSBESKRIVNING Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser ti... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga.

ARBETSBESKRIVNING

Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paketet som skall levereras. Arbetet utförs i regel i närområde där du bor, antingen till fots, cykel eller via bil. Din arbetstid är förlagd under natten, vanligtvis börjar jobbet mellan 01:00-06:00 du kan sluta tidigare om allt är utdelat och klart. Att arbeta som distributör innebär i detta fall att du arbetar deltid. Är du en person som visar framfötterna och utför ett bra arbete så finns möjligheter att utvecklas på arbetsplatsen.

DINA KVALIFIKATIONER

- Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
- Ta ansvar och gilla ensamarbete.
- Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
- Kunna svenska eller engelska på minst grundläggande nivå.
- God förståelse i engelska
- Inneha personnummer eller samordningsnummer.
- Giltigt arbetstillstånd i Sverige.
OM SVENSK HEMLEVERANS

Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och norra Västerbotten

ANSÖKAN

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!Distributor during the night

Svensk Hemleverans is a company within the NTM-group, which is one of Sweden’s
largest media groups. In total, Svensk Hemleverans have more than 1 700
employees.
We offer a wide range of services such as distribution of morning papers, free
papers, letters, packages and different kind of goods, straight home to the customer.
Every night, all year around, we deliver to almost every address within our districts in
Östergötland, Västervik, Vimmerby, Uppland,Gotland and Norrbotten.

We are now looking for people who can work in Gotland and the area nearby.
As a distributor you are the key in our business, you are the one who makes sure that
the right person receives the right magazine, letter or package that is to be delivered.
The work is usually carried out in an area where you live, or close to that, either by
foot, bicycle or car.
You will work during the night, usually you start your shift between 00-03 and are
finished when everything is distributed, sometime during the early hours in the
morning. This means you will have the day free. Almost all our distributors work part-
time with us.

Requirement profile:

- You shall be careful and service oriented in your work
- Be able to take responsibility and enjoy working alone.
- Have turned 18 years old, which is required for working during the night in
Sweden.
- Being able to read, speak and write fluent Swedish or English (if you are
English-speaking, you must be able to understand basic Swedish).
- Valid working-permit for Sweden.

Your job includes distributing products to costumers during the night. In addition to
morning newspaper, we also distribute other newspapers, letters, packages and
similar products.
The time when the district starts varies depending on which district you work at. You do not need previous experience, but it is important that you have good condition, you are accurate and can keep track of keys, codes and other things that are important in this profession. During the first days you will get an introduction with a distributor who shows you the work. Later, when you work on your own, you have the help of an Android phone with all customers and products, as well as a trolley, bicycle or car to get around easily. Swedish or English in speech and writing is a requirement to be able to communicate with colleagues and our systems.
The work is possible to combine with other employments, studies, parental leave or
similar.

In Svensk Hemleverans we strive for equality and diversity, which is why we value
candidates with different backgrounds and experiences.
Svensk Hemleverans have a collective agreement with Svenska
Transportarbetareförbundet (Worker’s union). Visa mindre

Pumpmaskinist till Gotland

Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som Pumpmaskinist på Gotland. Som Pumpmaskinist ansvarar du för att köra ut, ställa upp pump samt pumpa betong vid gjutningar på byggarbetsplats. Du vårdar och underhåller betongpumpen med kringutrustning samt ser till att tilldelad bil sköts ordentligt. Du bidrar vid behov och från tid till annan i annat arbete vid fabriken kopplat till drift, tillverkning och leverans. Vi söker dig som vill arbeta heltid... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som Pumpmaskinist på Gotland. Som Pumpmaskinist ansvarar du för att köra ut, ställa upp pump samt pumpa betong vid gjutningar på byggarbetsplats. Du vårdar och underhåller betongpumpen med kringutrustning samt ser till att tilldelad bil sköts ordentligt. Du bidrar vid behov och från tid till annan i annat arbete vid fabriken kopplat till drift, tillverkning och leverans.

Vi söker dig som vill arbeta heltid med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet från tunga fordon och du har BE- eller C-körkort beroende på pumpstorlek. YKB är ett önskemål och det är en fördel om du redan har genomfört Svensk Betongs pumputbildning.

Du måste ha ett stort säkerhetsmedvetande, vara kundorienterad, ha gott ordningssinne och stort ansvarskännande.
Som medarbetare är du lojal, engagerad, och duktig på att samarbeta. Vi söker dig som behärskar svenska i tal och skrift och har du kunskaper i engelska är detta meriterande.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Brevbärare sökes till Visby (Vikariat)

Ansök    Jul 1    CityMail Sweden AB    Brevbärare
Är du CityMails nya vikarierande brevbärare? En av våra medarbetare kommer att vara tjänstledig och nu söker vi efter dig som vill vikariera som brevbärare hos vår enhet i Visby. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av för... Visa mer
Är du CityMails nya vikarierande brevbärare?

En av våra medarbetare kommer att vara tjänstledig och nu söker vi efter dig som vill vikariera som brevbärare hos vår enhet i Visby. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av försändelser.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig grunderna för att komma igång på bästa sätt. Vikariatet är för perioden 1/9 till 31/12 och det finns chans till förlängning. 

Är du rätt person för jobbet som brevbärare?
Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som brevbärare och inom CityMail. Vi värdesätter din ambition, flexibilitet och vilja att lyckas! För att lyckas i rollen som brevbärare tror vi att du är uppmärksam på detaljer och att du känner dig bekväm med att vara ute i trafiken. Våra brevbärare använder bland annat cykel, moped och bil som färdmedel vid post- och paketutdelningen. Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder via CityMail Academy interna ledarskapsprogram. Flera av våra ledare och chefer påbörjade sin resa som brevbärare hos oss. Kanske blir det även du som gör samma resa?

Vi söker dig som:

• Är minst 18 år,
• Har grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift
• Trivs med ett fysiskt arbete,
• Har förarbevis för moped, 
• Har B-körkort, 
• Har möjlighet att jobba heltid, helgfria vardagar för perioden 1/9-31/12.

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av liknande uppgifter,

Lön
Fast månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå månadslön är 20895 kr/månaden

Vi erbjuder
Som brevbärare på CityMail får du ett fritt, rörligt och aktivt arbete med mycket eget ansvar. En av våra främsta styrkor enligt medarbetarundersökningarna är också gemenskapen och samarbetet med kollegorna. Vi fokuserar på vad du kan, inte på vem du är och har en inkluderande företagskultur som respekterar och tillvaratar olikheter. Genom oss får en trygghet. Utöver att vi har kollektivavtal, med vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer, erbjuder vi dig friskvårdsbidrag.

En start med många möjligheter
Hos oss tar många det första steget in i arbetslivet. Vi strävar ständigt efter ökad mångfald och inkludering i företaget utifrån aspekter som etnisk bakgrund, funktionsvariation, fler kvinnor mm. CityMail har även en väl utvecklad internrekryteringsprocess och för medarbetare med viljan att växa finns goda möjligheter att gå vidare i företaget, inte bara inom utdelningsorganisationen.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdatumet har passerat.

Har du frågor om din ansökan? kontakta oss på [email protected] så försöker vi hjälpa dig så snart vi kan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Om oss
CityMail är ett modernt företag med ett öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

CityMail har sedan 1991 varit ett alternativ gällande porto, sortering och leverans av brev och paket till hushåll och företag i Sverige. Vårt ursprung som en utmanare till det statliga monopolet har skapat en kultur att alltid vara lösningsorienterade och upprätthålla en hög kvalitet. Allt med en hög servicegrad, för våra kunder och för deras kunder. Ca 2 000 personer får varje år lön från oss. Visa mindre

Brevbärare sökes till Visby

Ansök    Jul 1    CityMail Sweden AB    Brevbärare
Är du CityMails nya brevbärare? Vi söker nu fler brevbärare till vårt lokalkontor i Visby. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser runt om i Gotland. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av försändelser. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du... Visa mer
Är du CityMails nya brevbärare?

Vi söker nu fler brevbärare till vårt lokalkontor i Visby. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser runt om i Gotland. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av försändelser.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig grunderna för att komma igång på bästa sätt. Rekryteringen sker fortlöpande och kan tillsättas före sista ansökningsdag. Sök idag!

Är du rätt person för jobbet som brevbärare?
Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som brevbärare och inom CityMail. Vi värdesätter din ambition, flexibilitet och vilja att lyckas! För att lyckas i rollen som brevbärare tror vi att du har ett öga för detaljer, är ansvarstagande och du känner dig bekväm med att vara ute i trafiken. Vi använder både cykel, moped och bil i post- och paketutdelningen.

Tjänsten är en behovsanställning, med goda möjligheter till övergång en tillsvidareanställning. Det är varierande arbetstider där behovet är främst under kontorstid, helgfria vardagar.

Vi söker dig som:

• Är minst 18 år,
• Har grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift
• Trivs med ett fysiskt arbete,
• Har förarbevis för moped, 
• Har B-körkort, 

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av liknande uppgifter,

Lön
Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 117,06 kr exkl. 12% semesterersättning (131,11 kr inkl. semesterersättning).

Vi erbjuder
Som brevbärare på CityMail får du ett fritt, rörligt och aktivt arbete med mycket eget ansvar. En av våra främsta styrkor enligt medarbetarundersökningarna är också gemenskapen och samarbetet med kollegorna. Vi fokuserar på vad du kan, inte på vem du är och har en inkluderande företagskultur som respekterar och tillvaratar olikheter. Genom oss får en trygghet. Utöver att vi har kollektivavtal, med vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer, erbjuder vi dig friskvårdsbidrag.

En start med många möjligheter
Hos oss tar många det första steget in i arbetslivet. Vi strävar ständigt efter ökad mångfald och inkludering i företaget utifrån aspekter som etnisk bakgrund, funktionsvariation, fler kvinnor mm. CityMail har även en väl utvecklad internrekryteringsprocess och för medarbetare med viljan att växa finns goda möjligheter att gå vidare i företaget, inte bara inom utdelningsorganisationen.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdatumet har passerat.

Har du frågor om din ansökan? kontakta oss på [email protected] så försöker vi hjälpa dig så snart vi kan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Om oss
CityMail är ett modernt företag med ett öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

CityMail har sedan 1991 varit ett alternativ gällande porto, sortering och leverans av brev och paket till hushåll och företag i Sverige. Vårt ursprung som en utmanare till det statliga monopolet har skapat en kultur att alltid vara lösningsorienterade och upprätthålla en hög kvalitet. Allt med en hög servicegrad, för våra kunder och för deras kunder. Ca 2 000 personer får varje år lön från oss. Visa mindre

Distributörer rekryteras till Svensk Hemleverans

VÅRT ERBJUDANDE På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga. ARBETSBESKRIVNING Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser ti... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga.

ARBETSBESKRIVNING

Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paketet som skall levereras. Arbetet utförs i regel i närområde där du bor, antingen till fots, cykel eller via bil. Din arbetstid är förlagd under natten, vanligtvis börjar jobbet mellan 01:00-06:00 du kan sluta tidigare om allt är utdelat och klart. Att arbeta som distributör innebär i detta fall att du arbetar deltid. Är du en person som visar framfötterna och utför ett bra arbete så finns möjligheter att utvecklas på arbetsplatsen.

DINA KVALIFIKATIONER

- Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
- Ta ansvar och gilla ensamarbete.
- Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
- Kunna svenska på minst grundläggande nivå
- God förståelse i engelska
- Inneha personnummer eller samordningsnummer.
- Giltigt arbetstillstånd i Sverige.
OM SVENSK HEMLEVERANS

Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och norra Västerbotten

ANSÖKAN

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Dragbilschaufför

Ansök    Jun 28    Gotlandsgods AB    Distributionsförare
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset som kommer till oss distribuerar vi ut både dag och natt. Nu söker vi en dragbilschaufför. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Visa mer
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset som kommer till oss distribuerar vi ut både dag och natt.
Nu söker vi en dragbilschaufför. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Visa mindre

Säljande distributör Råsaft Visby

I sommar kommer vi för första gången att leverera Råsaft till butiker, caféer och hotell i Visby! Helt obehandlad juice som lämnar Tumba direkt efter pressning för direkt distribution. Vi söker nu en säljande distributör som vill jobba ca 8-20h i veckan under perioden vecka 27-32. Vi kommer leverera tisdagar och torsdagar, med möjlighet att utöka till även onsdag och fredag. Vill bli en del av Råsaft under sommaren? Viktigaste är att du är en genuint trevl... Visa mer
I sommar kommer vi för första gången att leverera Råsaft till butiker, caféer och hotell i Visby! Helt obehandlad juice som lämnar Tumba direkt efter pressning för direkt distribution.
Vi söker nu en säljande distributör som vill jobba ca 8-20h i veckan under perioden vecka 27-32. Vi kommer leverera tisdagar och torsdagar, med möjlighet att utöka till även onsdag och fredag.
Vill bli en del av Råsaft under sommaren?
Viktigaste är att du är en genuint trevlig, ansvarstagande samt driven person, gärna morgonpigg då distributions- passen börjar klockan 05. Arbetet utförs i lätt lastbil som kräver B-kort för manuell växellåda.
Du ansvarar för packning och leverans med plock till våra kunder i Visby. Kollektivavtal med Livs.
RÅSAFT är i särklass den godaste och lyxigaste juicen på marknaden och vi gör allt själva från grunden av färska frukter och grönsaker. Vår råsaft är kallpressad och helt obehandlad vilket är i det närmaste helt unikt och något vi är väldigt stolta över!
Se www.RÅSAFT.se för mer information om oss. Visa mindre

Cykelbudsförare till Schenker Åkeri i Visby - Sommarvikariat!

Ansök    Jun 22    Schenker AB    Cykelbud
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 17 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår v... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 17 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget? Tveka inte att skicka in din ansökan!


Dessutom erbjuder vi:


* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Arbetskläder av god kvalité
* Omväxlande miljö
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Schenker Åkeri växer och i juni 2022 startade vi distributionstrafik på Gotland, som utgår från DB Schenker terminalen i Visby.

Vi söker nu ett cykelbud som ska leverera paket i Visby innerstad under sommaren och ge bästa möjliga service till våra kunder. Arbetstiderna är vardagar mellan 10.00 - 14.00 och du startar och avslutar din arbetsdag på vår terminal.

Din profil:


I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande. Vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* Behärskar det svenska språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående
* Har du även lokalkännedom i området är detta meriterande

Information och ansökan:

Rollen är ett sommarvikariat fr.o.m 2022-07-04 t.o.m 2022-07-29.Placeringsort är i Visby.
Omfattningen är deltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Caj Pärlsäter, Transportledare, via [email protected]
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till vår terminal i Visby

Ansök    Jun 22    Schenker AB    Arbetsledare, lager
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans sk... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget - tveka inte att skicka in din ansökan!

Dessutom erbjuder vi:

* Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Vi söker nu en Arbetsledare till vårt distrikt i Visby. Har du erfarenhet av ledande roll med personalansvar, ser vikten av gott ledarskap och drivs av att inspirera och motivera människor i din omgivning? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter:

* Leda och fördela arbetet utifrån arbetsmetoder, processer och rapporteringsrutiner
* Personalansvar med bla utvecklingssamtal, bemanning, kompetensutveckling, rehabsamtal.
* Utveckla samarbete med andra avdelningar och enheter.
* Följa upp fastställda mål kopplat till ekonomi, kvalitet och produktivitet.
* Åtgärda brister och avvikelser inom den egna enheten och rapportera till överordnad chef
* Tillämpa riktlinjer enligt Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM).
* Säkerställa att utrustningen för den fysiska godshanteringen sköts och underhålls enligt plan.
* Tjänsten innefattar kontorsarbete men även arbete i produktion.

Vi söker dig som:

* Har erfarenhet från ledande roll med personalansvar, gärna inom transport/logistik
* Har lätt för att motivera, inspirera och engagera människor i din omgivning
* Har goda kunskaper i MS Office samt har vana att arbeta i stödsystem
* Har förmåga att utrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska


För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad och ha lätt för att skapa nya kontakter. Vi ser gärna att du är trygg och stabil i ditt ledarskap och har ett coachande förhållningssätt. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och brinner för att motivera och inspirera medarbetare. Vidare ser vi gärna att du självgående, noggrann och trivs med en tydlig struktur.

Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Placeringsort Visby.
Omfattningen är heltid/deltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Andersson, Platschef, via [email protected]
Skicka gärna din ansökan senast 6/7. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundskontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skolskjutssamordnare

På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik.  Bergkvarabuss söker nu efter en skolskjutssamordnare till vår skoltrafik på Gotland. Tjänsten innebär att du samordnar och planerar skolbussarna och är spindeln i trafiknätet. Du ansvarar för trafikens planering, optimering och praktiska genomförande samt u... Visa mer
På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. 

Bergkvarabuss söker nu efter en skolskjutssamordnare till vår skoltrafik på Gotland. Tjänsten innebär att du samordnar och planerar skolbussarna och är spindeln i trafiknätet. Du ansvarar för trafikens planering, optimering och praktiska genomförande samt upprätthåller kontakten med förarna samt berörd kommun, skolor och kunder.

I rollen ingår att hantera olika ärenden gentemot kund vilket innebär löpande kontakter. Tjänsten innebär även att kunna skapa körspecifikationer samt ha kunskap om kör- och vilotider enligt de lagar och regler som finns.I rollen ingår även att samverka med övriga trafikplanerare i koncernen för att optimera trafiken.

Det är viktigt att du har förmågan att dokumentera noggrant, planera flexibelt samt agera situationsanpassat. Som skolskjutssamordnare måste du ha förmågan att hantera många olika uppgifter samtidigt och kunna prioritera för att nå uppsatta mål. Du förväntas knyta många olika kontakter vilket innebär att du är relationsbyggande och trivs i den rollen. Vi ser gärna att du är kvalitetsmedveten och mån om att leva upp till våra mål. 

Ett giltigt D- körkort samt YKB är meriterande.

Vi utgår ifrån att du har minst gymnasial utbildning, samt erfarenhet av logistik och planering. Erfarenhet av Microsoft Office är ett måste. Finns kunskap om planeringsprogrammen Klartext och Trapeze så är det en merit.

Vi tillämpar provanställning, tjänsten är en heltidsanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ansökningarna kan komma att behandlas innan sista ansökningsdag så tveka inte att skicka din ansökan. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bussförare Gotland

Vi sökerefter serviceinriktadebussförarevidbehov! Bergkvarabuss på Gotland expanderar och söker nu efter timanställda bussförare som vill köra region- och stadstrafik.  Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen.  Om tjänsten: Som bussförare på Bergkvarabuss är din huvudsakliga uppgift att på ett säkert och angenämt sätt ta våra resenärer dit de önskar och ge dem service utöver ... Visa mer
Vi sökerefter serviceinriktadebussförarevidbehov!
Bergkvarabuss på Gotland expanderar och söker nu efter timanställda bussförare som vill köra region- och stadstrafik. 
Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen. 
Om tjänsten:
Som bussförare på Bergkvarabuss är din huvudsakliga uppgift att på ett säkert och angenämt sätt ta våra resenärer dit de önskar och ge dem service utöver det vanliga.
D-körkort samt giltigt YKB-kort är ett grundläggande krav. Vidare krävs goda kunskaper inom svenska språket. 
Intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stationeringsort är Visby, Othem, Hemse, Katthammarsvik eller Fårösund. Visa mindre

Terminalarbete/ Truckförare i Visby

Ansök    Jun 14    B3 Personal AB    Terminalarbetare
Om tjänsten B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg! För kunds räkning söker vi nu en truckförare med erfarenhet av motviktstruck för jobb på ett lager i Visby. Arbetstiden varierar mellan måndag till söndag. Du erbjuds marknadsmässig lön med start under maj-juni. Vår kun... Visa mer
Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!
För kunds räkning söker vi nu en truckförare med erfarenhet av motviktstruck för jobb på ett lager i Visby. Arbetstiden varierar mellan måndag till söndag. Du erbjuds marknadsmässig lön med start under maj-juni. Vår kund är inne i en expansiv fas så du trivs att arbeta i en föränderlig miljö där även orderplock utan truck är en stor del av jobbet.

Kvalifikationer

Arbetsuppgifterna innebär terminalarbete med truckkörning där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper under god stämning i en positiv och målinriktad atmosfär. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann och har en god samarbetsförmåga då kunden värdesätter en bra stämning mellan arbetskamrater högt. Truckkort (A+B) är ett krav och erfarenhet av motviktstruck (B1) sedan tidigare är meriterande.
Krav - Truckkort (A+B) Meriterande - Erfarenhet av motviktstruck (B1) - God samarbetsförmåga

Du erbjuds

- Fast lön
- Kollektivavtal
- Utvecklande och stimulerande arbetsplats

Ansökan

Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att ringa Ludvig Zettervall på 08-99 66 34 eller maila [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personalplanerare

På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. Är du en analytisk och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara nästa utmaning för dig. Som personalplanerare arbetar du med långsiktig planering, schemaläggning och uppföljning av våra förares arbetstider. Du säke... Visa mer
På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. Är du en analytisk och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara nästa utmaning för dig.

Som personalplanerare arbetar du med långsiktig planering, schemaläggning och uppföljning av våra förares arbetstider. Du säkerställer att lagar, avtal och regler tillämpas i planeringen såväl som att det dagliga arbetet verkar i linje med företagets kultur och värderingar.

Du är delaktig i planeringen av kommande tjänstepaket och har löpande dialog med central tjänsteplanering och huvudmannens planerare. Du har tätt samarbete med depåns skolskjutssamordnare och trafikledning. Du är delaktig i att löpande förbättra rutiner för planering och uppföljning. 

I din roll som personalplanerare förväntas du ha en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer och trafikledare som trafikhuvudman och beställare. Du rapporterar personalrelaterade händelser i avsedda interna avvikelsehanteringssystem. Vidare förväntas du bidra och arbeta aktivt för en god arbetsmiljö, teamanda och trivsel genom ett bra medarbetarskap.

Vi söker dig som har adekvat utbildning för tjänsten, meriterande är om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. För att lyckas och trivas i rollen som personalplanerare är du lyhörd, analytisk och ordningsam. Vidare är du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Visa mindre

Pumpmaskinist till Gotland

Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som Pumpmaskinist på Gotland. Som Pumpmaskinist ansvarar du för att köra ut, ställa upp pump samt pumpa betong vid gjutningar på byggarbetsplats. Du vårdar och underhåller betongpumpen med kringutrustning samt ser till att tilldelad bil sköts ordentligt. Du bidrar vid behov och från tid till annan i annat arbete vid fabriken kopplat till drift, tillverkning och leverans. Vi söker dig som vill arbeta heltid... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som Pumpmaskinist på Gotland. Som Pumpmaskinist ansvarar du för att köra ut, ställa upp pump samt pumpa betong vid gjutningar på byggarbetsplats. Du vårdar och underhåller betongpumpen med kringutrustning samt ser till att tilldelad bil sköts ordentligt. Du bidrar vid behov och från tid till annan i annat arbete vid fabriken kopplat till drift, tillverkning och leverans.

Vi söker dig som vill arbeta heltid med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet från tunga fordon och du har BE- eller C-körkort beroende på pumpstorlek. YKB är ett önskemål och det är en fördel om du redan har genomfört Svensk Betongs pumputbildning.

Du måste ha ett stort säkerhetsmedvetande, vara kundorienterad, ha gott ordningssinne och stort ansvarskännande.
Som medarbetare är du lojal, engagerad, och duktig på att samarbeta. Vi söker dig som behärskar svenska i tal och skrift och har du kunskaper i engelska är detta meriterande.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Tidningsutdelare till sommaren Gotland (Natt)

Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden, i Östergötland, N... Visa mer
Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden, i Östergötland, Norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och Norra Västerbotten.
Svensk Hemleverans HB, del av NTM, söker nu distributörer till sommaren. Arbetet kräver noggrannhet, punktlighet och att du förstår grundläggande svenska. Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Som distributör hos oss är du nyckeln i verksamheten, det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paket som skall levereras.
Kravprofil:
Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
Ta ansvar och gilla ensamarbete.
Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
På bildistrikt krävs B-körkort.
Läsa, tala och skriva flytande svenska eller engelska.
Giltigt arbetstillstånd i Sverige

JOBBA MED OSS
Dina arbetsuppgifter innefattar att distribuera produkter till kunder nattetid. Förutom morgontidningar så distribuerar vi även andra tidningar, post, paket och liknande.
Tiden för när distriktet startar varierar beroende på vilket distrikt du får köra, starttid mellan 00:30-02:00 måndag- lördag. Du behöver ingen erfarenhet men det är viktigt att du har god kondition, är noggrann och kan hålla ordning på nycklar och koder och annat som är viktigt i yrket. De första dagarna kommer du att få en gedigen introduktion med den ordinarie distributören som visar hur arbetet går till på natten. När du sedan jobbar själv har du till din hjälp en Androidtelefon med alla kunder och produkter i samt en elcykel eller bil för att du smidigt ska kunna ta dig runt. Svenska eller engelska i tal och skrift krävs för att kunna kommunicera med kollegor och våra system.
Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning t.ex. studier, annat deltidsarbete, barnledighet. m.m.
Anställning sker löpande och vikariaten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi lägger stor vikt vid vår värdegrund och det är viktigt att du i ord och handling bidrar till den. Värdegrunden lyder enligt följande:
”Vi är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring.
Vi har en positiv anda och vi är förlåtande, toleranta och inkluderande.”
Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.
Välkommen med din ansökan via vår hemsida. Visa mindre

Tidningsutdelare på Fårö

Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden, i Östergötland, N... Visa mer
Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden, i Östergötland, Norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och Norra Västerbotten.
Svensk Hemleverans HB, del av NTM, söker nu distributörer till sommaren. Arbetet kräver noggrannhet, punktlighet och att du förstår grundläggande svenska. Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Som distributör hos oss är du nyckeln i verksamheten, det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paket som skall levereras.
Kravprofil:
Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
Ta ansvar och gilla ensamarbete.
Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
På bildistrikt krävs B-körkort.
Läsa, tala och skriva flytande svenska eller engelska.
Giltigt arbetstillstånd i Sverige

JOBBA MED OSS
Dina arbetsuppgifter innefattar att distribuera produkter till kunder nattetid. Förutom morgontidningar så distribuerar vi även andra tidningar, post, paket och liknande.
Distriktets starttid är 02:10 (Måndag-fredag) och 02:40 (Lördag). Du behöver ingen erfarenhet men det är viktigt att du har god kondition, är noggrann och kan hålla ordning på nycklar och koder och annat som är viktigt i yrket. De första dagarna kommer du att få en gedigen introduktion med den ordinarie distributören som visar hur arbetet går till på natten. När du sedan jobbar själv har du till din hjälp en Androidtelefon med alla kunder och produkter i samt en bil för att du smidigt ska kunna ta dig runt. Svenska eller engelska i tal och skrift krävs för att kunna kommunicera med kollegor och våra system.
Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning t.ex. studier, annat deltidsarbete, barnledighet. m.m.
Tjänsten är på 45,42% och anställningen startar 2022-09-01. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi lägger stor vikt vid vår värdegrund och det är viktigt att du i ord och handling bidrar till den. Värdegrunden lyder enligt följande:
”Vi är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring.
Vi har en positiv anda och vi är förlåtande, toleranta och inkluderande.”
Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.
Välkommen med din ansökan via vår hemsida. Visa mindre

Chaufför till taxibussar i Visby sökes

Beep Beep Transport AB söker en heltids chaufför med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Våra Mercedes-Benz taxibussar är anslutna till Taxi Gotland AB och utgår från Visby. Vi söker någon med god orienteringsförmåga, skarpt lokalsinne och gärna lokalkännedom i Visby samt på övriga Gotland. Du ska vara noggrann, serviceinriktad, självgående, stresstålig, morgonpigg och inneha ett utdrag ur belastningsregister för arbete med barn ut... Visa mer
Beep Beep Transport AB söker en heltids chaufför med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Våra Mercedes-Benz taxibussar är anslutna till Taxi Gotland AB och utgår från Visby.Vi söker någon med god orienteringsförmåga, skarpt lokalsinne och gärna lokalkännedom i Visby samt på övriga Gotland. Du ska vara noggrann, serviceinriktad, självgående, stresstålig, morgonpigg och inneha ett utdrag ur belastningsregister för arbete med barn utan anmärkning. Tjänsten är huvudsakligen morgon och dagtid fördelat på alla veckans dagar enligt schema.


Vi kör privatpersoner, företags kunder, riksfärdtjänst och skolbarn med särskilda behov. Bilarna är utrustade med Halda PCG4a taxameter.


Vi ser helst att sökande har taxiförarlegitimation och kan börja jobba omgående men kan tänka oss att hjälpa till med taxiförarlegitimationen vid rätt sökande.


Företaget har kollektivavtal. Lön efter överenskommelse. Visa mindre

Nu söker vi en C-chaufför i Visby

Nu söker vi en chaufför till ett uppdrag hos en av våra kunder i Visby som är specialiserade på hämtning och transport av hushålls- och matavfall. Företaget är en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden . Formell kompetens - C och/eller CE-körkort och erfarenhet av att köra lastbil. - God lokalkännedom. - Bra kunskap i svenska språket, såväl i tal som skrift. - YKB - ADR är meriterande men inte ett krav. Din bakgrund Vi ser att du söker tidiga... Visa mer
Nu söker vi en chaufför till ett uppdrag hos en av våra kunder i Visby som är specialiserade på hämtning och transport av hushålls- och matavfall. Företaget är en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden .

Formell kompetens

- C och/eller CE-körkort och erfarenhet av att köra lastbil.
- God lokalkännedom.
- Bra kunskap i svenska språket, såväl i tal som skrift.
- YKB
- ADR är meriterande men inte ett krav.

Din bakgrund

Vi ser att du söker tidigare har arbetat som chaufför och trivs med rollen.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité.

Personliga egenskaper

Förrutom att du en duktig chaufför så uppskattar vi personliga egenskaper såsom social kompetens och god samarbetsförmåga. Du som söker är noggrann, driven och är ansvarstagande i dina arbetsuppgifter.

Du har god fysisk förmåga då tjänsten innebär vissa tunga lyft.

Du har rätt inställning och tycker om att arbeta och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Visby

Obekväma arbetstider förekommer.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Vi rekryterar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittar rätt kandidat. Sök idag!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Har du gått vidare i processen kommer vi att ringa upp och hålla en telefonintervju. Har du inte hört något från oss har du inte gått vidare i den här processen och är varmt välkommen in med en ny ansökan nästa gång vi söker nya medarbetare.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Tuktukförare

Ansök    Jun 11    Limo Gotland    Taxiförare/Taxichaufför
Vi söker dig som gillar att arbeta med service. I ditt daglig arbete kommer du att utföra taxitransporter och sightseeingturer i världsarvet Visby med någon av våra eldrivna tuktukar. Aktuell period är juni - augusti. Du som söker ska ha fyllt 18 år, ha god körvana samt behöver ha ett väl utvecklat sinne för service, ansvar och en god förmåga till att bemöta kunder och besökare. Tillsammans skapar dessa egenskaper den bästa förutsättningen för att kunden f... Visa mer
Vi söker dig som gillar att arbeta med service.
I ditt daglig arbete kommer du att utföra taxitransporter och sightseeingturer i världsarvet Visby med någon av våra eldrivna tuktukar. Aktuell period är juni - augusti.
Du som söker ska ha fyllt 18 år, ha god körvana samt behöver ha ett väl utvecklat sinne för service, ansvar och en god förmåga till att bemöta kunder och besökare. Tillsammans skapar dessa egenskaper den bästa förutsättningen för att kunden får en fantastisk upplevelse och du får en härlig dag på jobbet.
Arbetstiderna kan variera.
Vid anställning genomgår du vår webbutbildning samt en praktisk del gällande trafiksäkerhet och trafikpolicy, allt för att du ska känna dig med trygg med uppgiften som tuktukförare.
AM-behörighet är ett krav, men vi ser helst att du har B-behörighet.
Välkommen att söka ett av sommarens roligaste jobb i Visby! Visa mindre

Chaufförer

Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger. Vi söker positiva, noggranna och ansvarsfulla chaufförer. Arbetsuppgifterna är att leverera och hämta tvätt åt våra kunder. Vi levererar med lastbilar med max 3,5tons vikt. B-kortkort räcker. Arbetstid är dagtid vardagar. Vara... Visa mer
Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger.


Vi söker positiva, noggranna och ansvarsfulla chaufförer. Arbetsuppgifterna är att leverera och hämta tvätt åt våra kunder. Vi levererar med lastbilar med max 3,5tons vikt. B-kortkort räcker.
Arbetstid är dagtid vardagar. Varaktighet kan bli längre än 3 månader. Anställning sker löpande under juni månad
Victvätten har kollektivavtal IF Metall Visa mindre

Distributionschaufför med C/CE-behörighet till Visby

Ansök    Jun 3    Schenker AB    Distributionsförare
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans sk... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget och bli en del av Sveriges Bästa Åkeri? Tveka inte att skicka in din ansökan!
Dessutom erbjuder vi:

* Måltidskuponger, Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Schenker Åkeri växer och i juni 2022 startar vi distributionstrafik på Gotland, som kommer att utgå från terminalen i Visby. I arbetsuppgifter ingår bland annat:

* Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder under dagtid, måndag-fredag
* I samarbete med arbetsledningen effektivisera rutt och leveransschema
* Hantera samtliga sändningar digitalt genom handdator
* Kommunicera med hjälp av telefon och textmeddelanden
* I samarbete med fordonsansvarig vårda det egna fordonet

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* C-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* Digitalt förarkort
* Talar och förstår svenska språket obehindrat
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

Det är meriterande om du har:

* ADR-intyg
* CE-behörighet
* Truckkort
* Erfarenhet av distributionskörning

Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Placeringsort är i Visby.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mathias Hellström, Platschef, via [email protected]
Skicka gärna din ansökan senast den 30 juni. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljande distributör Råsaft Visby

I sommar kommer vi för första gången att leverera Råsaft till butiker, caféer och hotell i Visby! Helt obehandlad juice som lämnar Tumba direkt efter pressning för direkt distribution. Vi söker nu en säljande distributör som vill jobba ca 20-30h i veckan under perioden vecka 26-32. Vill bli en del av Råsaft under sommaren? Viktigaste är att du är en genuint trevlig, ansvarstagande samt driven person, gärna morgonpigg då distributions- passen börjar klockan... Visa mer
I sommar kommer vi för första gången att leverera Råsaft till butiker, caféer och hotell i Visby! Helt obehandlad juice som lämnar Tumba direkt efter pressning för direkt distribution.
Vi söker nu en säljande distributör som vill jobba ca 20-30h i veckan under perioden vecka 26-32.
Vill bli en del av Råsaft under sommaren?
Viktigaste är att du är en genuint trevlig, ansvarstagande samt driven person, gärna morgonpigg då distributions- passen börjar klockan 05. Arbetet utförs i lätt lastbil som kräver B-kort för manuell växellåda.
Du ansvarar för packning och leverans med plock till våra kunder i Visby. Kollektivavtal med Livs.
RÅSAFT är i särklass den godaste och lyxigaste juicen på marknaden och vi gör allt själva från grunden av färska frukter och grönsaker. Vår råsaft är kallpressad och helt obehandlad vilket är i det närmaste helt unikt och något vi är väldigt stolta över!
Se www.RÅSAFT.se för mer information om oss. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jun 2    Keges Grosshandel AB    Lagerarbetare
Efter en strålande start på säsongen behöver vi nu utöka med ytterligare några stjärnor! Du kommer arbeta på vårat lager med produkter mot storhushåll och restaurang främst som orderplockare. Är du noggrann, effektiv och trivs i en roll där du bidrar med arbetsglädje och effektivitet i arbetslaget, då är just du den vi söker! Är du dessutom innehavare av ett truckkort är det en fördel men inget krav. Visa mer
Efter en strålande start på säsongen behöver vi nu utöka med ytterligare några stjärnor!
Du kommer arbeta på vårat lager med produkter mot storhushåll och restaurang främst som orderplockare. Är du noggrann, effektiv och trivs i en roll där du bidrar med arbetsglädje och effektivitet i arbetslaget, då är just du den vi söker!
Är du dessutom innehavare av ett truckkort är det en fördel men inget krav. Visa mindre

Taxiförare 2st Färdtjänst/Sjukresor/Skolskjutsar

Välkommen att söka världens roligaste och viktigaste jobb som förare av färdtjänst/sjukresor och skolskjutsar. Arbetet går ut på att köra människor med personbil (vi söker även till rullstols buss) , både helt friska men även svårt sjuka och därmed krävs det att man har både pedagogiskt tänk och en känsla för hur människor fungerar. Trots att arbetsredskapet är en personbil så förekommer det att man ska hjälpa till att bära bår ibland så viss fysik krävs m... Visa mer
Välkommen att söka världens roligaste och viktigaste jobb som förare av färdtjänst/sjukresor och skolskjutsar. Arbetet går ut på att köra människor med personbil (vi söker även till rullstols buss) , både helt friska men även svårt sjuka och därmed krävs det att man har både pedagogiskt tänk och en känsla för hur människor fungerar. Trots att arbetsredskapet är en personbil så förekommer det att man ska hjälpa till att bära bår ibland så viss fysik krävs men vi har både kvinnor och män i alla åldrar som kör och de fixar det galant!
Tjänsterna är med start omgående och heltid med visstid ca 9 månader (till sportlovet 2023) med god chans till förlängning och med 6 månaders provanställning.
OBS! Taxiförarlegitimation är ett krav.


Våra medarbetare har en hög arbetsmoral, hög yrkesstolthet, är punktliga och ansvars samma så det är egenskaper du som söker måste besitta för att kunna passa in hos oss.
Taxi Visby har kollektivavtal.
Månadslön (ej provisions baserade löner).
Sök via e-post [email protected] eller via telefon till vår HR-ansvarige Roger Jakobsson 073-980 47 52.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Distributörer rekryteras till Svensk Hemleverans

VÅRT ERBJUDANDE På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga. ARBETSBESKRIVNING Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser ti... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga.

ARBETSBESKRIVNING

Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paketet som skall levereras. Arbetet utförs i regel i närområde där du bor, antingen till fots, cykel eller via bil. Din arbetstid är förlagd under natten, vanligtvis börjar jobbet mellan 01:00-06:00 du kan sluta tidigare om allt är utdelat och klart. Att arbeta som distributör innebär i detta fall att du arbetar deltid. Är du en person som visar framfötterna och utför ett bra arbete så finns möjligheter att utvecklas på arbetsplatsen.

DINA KVALIFIKATIONER

- Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
- Ta ansvar och gilla ensamarbete.
- Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
- Kunna svenska på minst grundläggande nivå
- God förståelse i engelska
- Inneha personnummer eller samordningsnummer.
- Giltigt arbetstillstånd i Sverige.
OM SVENSK HEMLEVERANS

Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och norra Västerbotten

ANSÖKAN

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare/Chaufför med B-kort

Gotlandspecialisten AB är ett grossistföretag på Gotland. Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om frukt och grönt, kolonial och fina delikatesser producerade på ön. Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker en Lagerarbetare som även kan hoppa in som Chaufför vissa dagar till en liten lastbil... Visa mer
Gotlandspecialisten AB är ett grossistföretag på Gotland.
Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om frukt och grönt, kolonial och fina delikatesser producerade på ön.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker en Lagerarbetare som även kan hoppa in som Chaufför vissa dagar till en liten lastbil för distribution i Visby.
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Lagerarbetet kräver datorvana. Vi lägger stor vikt vid kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt. Du behöver också ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkort klass B


Först o främst söker vi dig under sommarmånaderna.
Juni-Augusti 2022


Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.


Erfarenhet och kunskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
hantera problem och utmaningar på arbetsplatsen
hantera arbetsuppgifter med snäva deadlines
arbeta med kund- eller leverantörskontakter
samarbeta med människor med olika perspektiv, bakgrund, språk etc.Vi tar gärna emot ansökningar via mail. Visa mindre

Lagerpersonal

Ansök    Maj 30    Gotlandspecialisten AB    Lagerarbetare
Gotlandspecialisten AB är ett grossistföretag på Gotland. Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om frukt och grönt, kolonial och fina delikatesser producerade på ön. Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker inför sommarsäsongen personal till vårt lager i Visby. Vi söker dig som gillar att gör... Visa mer
Gotlandspecialisten AB är ett grossistföretag på Gotland.
Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om frukt och grönt, kolonial och fina delikatesser producerade på ön.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker inför sommarsäsongen personal till vårt lager i Visby.
Vi söker dig som gillar att göra bra ifrån dig och som förstår vikten av vara noga i ditt arbete. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt.


Först o främst söker vi dig under sommarmånaderna.
Juni-Augusti 2022


Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.


Erfarenhet och kunskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
hantera problem och utmaningar på arbetsplatsen
hantera arbetsuppgifter med snäva deadlines
arbeta med kund- eller leverantörskontakter
samarbeta med människor med olika perspektiv, bakgrund, språk etc.Vi tar gärna emot ansökningar via mail. Visa mindre

Renhållningsarbetare/Maskinförare

Ansök    Maj 30    REGION GOTLAND    Renhållningsförare
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verks... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.Vilka är vi?
Gatu- och parkavdelningen sköter utemiljön som ägs av Region Gotland för att erbjuda allmänheten en trivsam park-, natur- och stadsmiljö.

Till avdelningens uppgifter hör också snöröjning och renhållning av gator och vägar samt ansvar för förvaltningens maskiner, fordon och fordonsverkstadsarbeten.

Vi söker nu nästa stjärna som vill vara med och göra skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med renhållning i Visby med mångsidiga och omväxlande arbetsuppgifter så som tömning av papperskorgar, skräpplockning, lövsopning, ogräsrensning,  drift och underhåll av gator torg. 

På enheten förekommer även anläggningsarbeten, snöröjning, lastbilstransporter, maskinarbeten med exempelvis hjullastare, sopmaskiner, traktorgrävare, och övriga småmaskiner inom anläggningsbranschen.

Beredskapstjänstgöring kan ingå.

Vem är du?
Du som söker har gymnasieutbildning, gärna inom transportteknik, anläggning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms relevant. Du har B, BE, C, CE körkort och gällande yrkesförarkompetensbevis (YKB). Du har även utbildningsintyg på hjullastare godshantering och anläggning. Erfarenhet från arbete med drift och underhåll av gator och vägar/ anläggning är meriterande. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet av och utbildning i grävmaskin/grävlastare, motorsåg ABV och röjsåg RA-RB, samt arbete på väg nivå 1, 2 och 3a.

Vi söker dig som kan se mervärdet för våra medborgare i de uppdrag som vi utför. Du är noggrann och utför dina arbetsuppgifter omsorgsfullt och grundligt där du ser kundens behov, är serviceorienterad och lägger stor vikt i att ditt arbete ska komma till nytta för de som vistas i vår offentliga miljö. Det är av stor vikt att du kan samarbeta väl med andra i arbetsgruppen men du kan också arbeta enskilt. Du har god förmåga till att se lösningar i stället för problem och bidrar till att utveckla arbetsmetoder i vår verksamhet.

Vi ser att du kommunicerar väl i tal och skrift på svenska både med kunder och kollegor. Då arbetet är fysiskt påfrestande behöver du ha god fysik. Tjänsten förutsätter även att du är en van användare av datorer i ditt arbete.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Pumpmaskinist/Betongbilschaufför

Ansök    Maj 19    Betongindustri AB    Kranbilsförare
Vill du vara med och skapa grunden för morgondagens samhälle? Betongindustri söker flera nya medarbetare – sök till oss om du har erfarenhet att arbeta som pumpmaskinist och kan tänka dig att arbeta på Gotland där man utgår från Visby. Om oss Betongindustri är en marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till både byggindustrin och privatpersoner. Våra verksamheter är spridda från Malmö i söder till Östersund i norr. Vi har ru... Visa mer
Vill du vara med och skapa grunden för morgondagens samhälle? Betongindustri söker flera nya medarbetare – sök till oss om du har erfarenhet att arbeta som pumpmaskinist och kan tänka dig att arbeta på Gotland där man utgår från Visby.

Om oss
Betongindustri är en marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till både byggindustrin och privatpersoner. Våra verksamheter är spridda från Malmö i söder till Östersund i norr. Vi har runt 250 engagerade och kompetenta medarbetare som tillsammans skapar ETT Betongindustri. Vi har 33 fabriker fördelade i 4 regioner samt huvudkontor i Stockholm. 

Din roll


• Som Pumpmaskinist ansvarar du för att köra ut, ställa upp pump samt pumpa betong vid gjutningar på byggarbetsplats
• Du vårdar och underhåller betongpumpen med kringutrustning samt ser till att tilldelad bil sköts ordentligt
• Du bidrar vid behov och från tid till annan i annat arbete vid fabriken kopplat till drift, tillverkning och leverans samt betongbilskörning.
• Du har många kontaktytor och är en viktig del av vårt varumärke utåt mot kund
• Arbetet utgår vanligtvis från Betongindustris fabrik i Visby.

Hälsa och säkerhet är av yttersta vikt för Betongindustri och Heidelberg Cement. Vi förväntar oss att alla medarbetare följer gällande säkerhetsföreskrifter, rutiner och policys så att våra verksamheter bedrivs säkert.

Övriga önkemål och krav


• Vi ser gärna att du har minst 2-3 års erfarenhet från tunga fordon och du har C-körkort.
• YKB är ett krav och det är en fördel om du redan har genomfört Svensk Betongs pumputbildning. 
• Du måste ha ett stort säkerhetsmedvetande, vara kundorienterad, ha gott ordningssinne och stort ansvarskännande.
• Då vi jobbar med digitala plattformer ser vi att du har viss datavana.
• Som medarbetare är du lojal, engagerad, och duktig på att samarbeta 
• Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift och med fördel även engelska. 

Tjänsten är heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet och urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.
Betongindustri AB ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 55 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder. Visa mindre

Förrådsmedarbetare till GEAB

Ansök    Maj 24    Lb Karriär AB    Lagerarbetare
Att jobba i energibranschen innebär att du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. Geab, som är en del av Vattenfallkoncernen, ska ge förutsättningar för ett hållbart Gotland och vi är fast beslutna att göra det möjligt att leva ett fossilfritt liv inom en generation. Klimatet är vår mest spännande utmaning inför ... Visa mer
Att jobba i energibranschen innebär att du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. Geab, som är en del av Vattenfallkoncernen, ska ge förutsättningar för ett hållbart Gotland och vi är fast beslutna att göra det möjligt att leva ett fossilfritt liv inom en generation. Klimatet är vår mest spännande utmaning inför framtiden. Tillsammans kan vi göra skillnad och vi behöver dig för att nå dit.


Vi söker nu en Förrådsmedarbetare till GEAB

Din Uppgift
· Plocka och packning av material från hyll-, pallager och förråds platser
· Godsmottagning av order till förråd
· Administrativ registrering i affärs och lagersystem
· Operativt inköpsarbete (begära in offerter, skapa inköpsdokument)


Din profil
Du har tidigare arbetat med ovanstående arbetsuppgifter. Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och har datavana. B-körkort och Truckkort A & B är ett krav. Meriterande med körkort C, vana från SAP R3 som affärs/lager system. Som person är du engagerad, pålitlig och trivs när det är ordning reda och struktur.


Tjänsten är en heltid Visstidsanställning tom 2023-10-31. Frågor om tjänsten besvaras av Sören Lorentzon eller Jan Lager på LB Karriär, telefon 0498-201780.


Ansökan på www.lbkarriar.se senast måndag 6 juni. Visa mindre

Säljande distributör Råsaft

I sommar kommer vi för första gången att leverera Råsaft till butiker, caféer och hotell i Visby! Helt obehandlad juice som lämnar Tumba direkt efter pressning för direkt distribution. Vi söker nu en säljande distributör som vill jobba ca 20-30h i veckan under perioden vecka 26-32. Vill bli en del av Råsaft under sommaren? Viktigaste är att du är en genuint trevlig, ansvarstagande samt driven person, gärna morgonpigg då distributions- passen börjar klockan... Visa mer
I sommar kommer vi för första gången att leverera Råsaft till butiker, caféer och hotell i Visby! Helt obehandlad juice som lämnar Tumba direkt efter pressning för direkt distribution.
Vi söker nu en säljande distributör som vill jobba ca 20-30h i veckan under perioden vecka 26-32.
Vill bli en del av Råsaft under sommaren?
Viktigaste är att du är en genuint trevlig, ansvarstagande samt driven person, gärna morgonpigg då distributions- passen börjar klockan 05. Arbetet utförs i lätt lastbil som kräver B-kort för manuell växellåda.
Du ansvarar för packning och leverans med plock till våra kunder i Visby. Kollektivavtal med Livs.
RÅSAFT är i särklass den godaste och lyxigaste juicen på marknaden och vi gör allt själva från grunden av färska frukter och grönsaker. Vår råsaft är kallpressad och helt obehandlad vilket är i det närmaste helt unikt och något vi är väldigt stolta över!
Se www.RÅSAFT.se för mer information om oss. Visa mindre

Terminalarbetare

Ansök    Maj 16    Gotlandsgods AB    Terminalarbetare
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset från fastlandet sorteras på vår terminal och lastas på olika bilar som sen distribuerar ut det på Gotland. Nu behöver vi förstärkning till vår terminal. I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: Paket- och pallhantering samt sortering Lager- och terminalarbete Vi söker dig som är flexibel och tycker om att ar... Visa mer
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset från fastlandet sorteras på vår terminal och lastas på olika bilar som sen distribuerar ut det på Gotland.
Nu behöver vi förstärkning till vår terminal. I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
Paket- och pallhantering samt sortering
Lager- och terminalarbete
Vi söker dig som är flexibel och tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet inom lager eller terminal är det meriterande.
Vidare är det viktigt att du som person är tillmötesgående, prestigelös samt har god arbetsmoral.
Det är mycket meriterande om du har ett C-körkort. Visa mindre

Distributörer rekryteras till Svensk Hemleverans

VÅRT ERBJUDANDE På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga. ARBETSBESKRIVNING Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser ti... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga.

ARBETSBESKRIVNING

Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paketet som skall levereras. Arbetet utförs i regel i närområde där du bor, antingen till fots, cykel eller via bil. Din arbetstid är förlagd under natten, vanligtvis börjar jobbet mellan 01:00-06:00 du kan sluta tidigare om allt är utdelat och klart. Att arbeta som distributör innebär i detta fall att du arbetar deltid. Är du en person som visar framfötterna och utför ett bra arbete så finns möjligheter att utvecklas på arbetsplatsen.

DINA KVALIFIKATIONER

- Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
- Ta ansvar och gilla ensamarbete.
- Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
- Kunna svenska på minst grundläggande nivå
- God förståelse i engelska
- Inneha personnummer eller samordningsnummer.
- Giltigt arbetstillstånd i Sverige.
OM SVENSK HEMLEVERANS

Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och norra Västerbotten

ANSÖKAN

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chaufför

Ansök    Maj 16    Gotlandsgods AB    Distributionsförare
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset som kommer till oss distribuerar vi ut både dag och natt. Nu söker vi chaufförer både till natt- och dagkörning. Ett C-körkort är meriterande men det räcker med ett B-körkort. Visa mer
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset som kommer till oss distribuerar vi ut både dag och natt.
Nu söker vi chaufförer både till natt- och dagkörning. Ett C-körkort är meriterande men det räcker med ett B-körkort. Visa mindre

Sommarvikarier med C/CE-behörighet till Visby

Ansök    Maj 11    Schenker AB    Distributionsförare
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans sk... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget och bli en del av Sveriges Bästa Åkeri? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Schenker Åkeri växer och i juni 2022 startar vi distributionstrafik på Gotland, som kommer att utgå från terminalen i Visby. Till sommaren söker vi nu ett antal semestervikarier som kan förstärka vårt team under juni, juli och augusti, med god chans till fortsatt anställning efter sommaren för rätt person. I arbetsuppgifter ingår bland annat:

* Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder under dagtid, måndag-fredag
* I samarbete med arbetsledningen effektivisera rutt och leveransschema
* Hantera samtliga sändningar digitalt genom handdator
* Kommunicera med hjälp av telefon och textmeddelanden
* I samarbete med fordonsansvarig vårda det egna fordonet

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* C-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* Digitalt förarkort
* Talar och förstår svenska språket obehindrat
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

Det är meriterande om du har:

* ADR-intyg
* CE-behörighet
* Truckkort
* Erfarenhet av distributionskörning

Information och ansökan:
Rollen är ett sommarvikariat till och med 2022-08-31 med placeringsort Visby.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mathias Hellström, Platschef, via [email protected]
Skicka gärna din ansökan senast den 7 juni. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

C-chaufförer till renhållning / miljöarbete

Ansök    Maj 12    Bevema AB    Renhållningsförare
Beskrivning Vi på Bevema söker chaufförer för renhållning på Gotland. Vi söker personal till känd kund som ansvarar för insamling av hushålls och matavfall på hela Gotland. Din arbetsuppgift som chaufför är insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon. Men även arbetsuppgifter som hantering av handdatorer och dagligt underhåll av ditt fordon i form av tvättning och kontroll av skador och liknande. Vi söker dig som som gillar ett rörlig... Visa mer
Beskrivning

Vi på Bevema söker chaufförer för renhållning på Gotland.

Vi söker personal till känd kund som ansvarar för insamling av hushålls och matavfall på hela Gotland. Din arbetsuppgift som chaufför är insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon. Men även arbetsuppgifter som hantering av handdatorer och dagligt underhåll av ditt fordon i form av tvättning och kontroll av skador och liknande.

Vi söker dig som som gillar ett rörligt arbete med högt tempo och fysiskt arbete.

Detta är en heltidstjänst via vår bemanning och detta uppdrag sträcker sig över hela sommaren. Med detta sagt söker vi även dig som inte hade tänkt att ha någon semester i Sommar.

Dagen startar på kundens terminal i Visby. Arbetstiderna är måndag-fredag 06:00-15:00, måndag-fredag (inkl midsommarafton).

Kvalifikationer

Innehar C-körkort med YKB

Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
För att vara extra meriterande

Tidigare erfarenhet som lastbilschaufför

Erfarenhet av miljöarbete eller avfallsinsamling

Lokalkännedom på Gotland

Om Bevema

Bevema bemanning är det personliga bemanningsföretaget. Sedan starten 2013 har vi haft en stadig tillväxt. Vi förser dagligen flera av Sveriges största åkerier med personal. För Bevema bemanning är personen bakom lastbilskortet viktigast, och vi värdesätter vår personal högt. I dagsläget har vi cirka 60 anställda konsulter och är 4 personer på kontoret.

Vi gör löpande vidareutbildning av vår personal i YKB och andra kurser för att säkerställa att vår personal skall trivas och att vi hela tiden har de kunskaper som våra kunder kräver. Visa mindre

Chaufförer

Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger. Vi söker positiva, noggranna och ansvarsfulla chaufförer. Arbetsuppgifterna är att leverera och hämta tvätt åt våra kunder. Vi levererar med lastbilar med max 3,5tons vikt. B-kortkort räcker. Arbetstid är dagtid vardagar. Va... Visa mer
Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger.


Vi söker positiva, noggranna och ansvarsfulla chaufförer. Arbetsuppgifterna är att leverera och hämta tvätt åt våra kunder. Vi levererar med lastbilar med max 3,5tons vikt. B-kortkort räcker.
Arbetstid är dagtid vardagar. Varaktighet kan bli längre än 3 månader. Anställning sker löpande under maj och juni månad
Victvätten har kollektivavtal IF Metall Visa mindre

Truckförare/Krossoperatör

Ansök    Maj 9    Cementa AB    Truckförare
Om Cementa Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang, extern företagshälsovård, gym och andra bra förmåner. Kompeten... Visa mer
Om Cementa
Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang, extern företagshälsovård, gym och andra bra förmåner. Kompetensutveckling är en självklarhet.

Dagbrottet har 15 medarbetare som arbetar tvåskift och fyra medarbetare som arbetar dagtid. Den här rollen ingår i ett skiftlag med 7-8 medarbetare som rapporterar till avdelningschefen för Dagbrottet.

Din roll


• Du kör bergstruck på ett säkert och ansvarsfullt sätt samt ansvarar för daglig tillsyn av trucken.
• Du har också arbetspass som operatör för gruvans krossanläggning.
• Vid behov, exempelvis under stopp i anläggningen deltar du även i reparations och underhållsarbeten.
• Ta del av och följa företagets policys och guidelines

Din profil

Vi ser det som meriterande om du har gått en transportteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet av att framföra tunga maskiner. B-körkort är ett krav. Du är en engagerad person som gillar att ta tag i praktiska saker och att förbättra något i vardagen. Även erfarenhet som mekaniker är meriterande. Du kan svenska och gärna engelska både i tal eller skrift.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Din personlighet är viktigast för oss.

Ansökan

Tjänsten är heltid, tvåskift. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan senast den 5 juni, urval sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef för dagbrottet Gunnar Hedin 0498-281143 eller HR-generalist Amanda Eklöf 0498-281053.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 54 000 medarbetare i 50 länder. Visa mindre

Taxiförare

Ansök    Maj 11    Limo Gotland    Taxiförare/Taxichaufför
Vi söker förare med en hög känsla för service och god förmåga till att ge kunden ett genuint bemötande, ett omhändertagande och besitter god förmåga till att skapa långsiktiga relationer. Dina kunder ska känna sig trygga och nöjda med sin resa och du är den som ser till att kunden längtar tillbaka till nästa resa med dig. Vi ser helst att du redan idag har taxilegitimation och erfarenhet, men en öppen personlighet, social kompetens och förmåga till att ta ... Visa mer
Vi söker förare med en hög känsla för service och god förmåga till att ge kunden ett genuint bemötande, ett omhändertagande och besitter god förmåga till att skapa långsiktiga relationer. Dina kunder ska känna sig trygga och nöjda med sin resa och du är den som ser till att kunden längtar tillbaka till nästa resa med dig.
Vi ser helst att du redan idag har taxilegitimation och erfarenhet, men en öppen personlighet, social kompetens och förmåga till att ta ett stort ansvar, är något vi värdesätter högt och därför kan vi tänka oss att betala din taxilegitimation om du är rätt person för oss. Då vi nu ökat takten i vår miljöomställning till 100% el som drivmedel i vår taxi, ser vi det som nödvändigt att du delar vårt engagemang i att skapa hållbara transporter och en hållbar besöksnäring.
Du bör bo i Visby eller dess närhet för att förenkla din vardag då arbetstider kan variera.
Tveka inte att kontakta oss om du vill ligga före dina kollegor med 100% el. Visa mindre

Brevbärare sökes till Visby

Ansök    Maj 10    CityMail Sweden AB    Brevbärare
Är du CityMails nya brevbärare? Vi söker nu fler brevbärare till vårt lokalkontor i Visby. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser runt om i Gotland. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av försändelser. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du... Visa mer
Är du CityMails nya brevbärare?

Vi söker nu fler brevbärare till vårt lokalkontor i Visby. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser runt om i Gotland. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av försändelser.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig grunderna för att komma igång på bästa sätt. Rekryteringen sker fortlöpande och kan tillsättas före sista ansökningsdag. Sök idag!

Är du rätt person för jobbet som brevbärare?
Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som brevbärare och inom CityMail. Vi värdesätter din ambition, flexibilitet och vilja att lyckas! För att lyckas i rollen som brevbärare tror vi att du har ett öga för detaljer, är ansvarstagande och du känner dig bekväm med att vara ute i trafiken. Vi använder både cykel, moped och bil i post- och paketutdelningen.

Tjänsten är en behovsanställning, med goda möjligheter till övergång en tillsvidareanställning. Det är varierande arbetstider där behovet är främst under kontorstid, helgfria vardagar.

Vi söker dig som:

• Är minst 18 år,
• Har grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift
• Trivs med ett fysiskt arbete,
• Har förarbevis för moped, 
• Har B-körkort, 

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av liknande uppgifter,

Lön
Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 117,06 kr exkl. 12% semesterersättning (131,11 kr inkl. semesterersättning).

Vi erbjuder
Som brevbärare på CityMail får du ett fritt, rörligt och aktivt arbete med mycket eget ansvar. En av våra främsta styrkor enligt medarbetarundersökningarna är också gemenskapen och samarbetet med kollegorna. Vi fokuserar på vad du kan, inte på vem du är och har en inkluderande företagskultur som respekterar och tillvaratar olikheter. Genom oss får en trygghet. Utöver att vi har kollektivavtal, med vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer, erbjuder vi dig friskvårdsbidrag.

En start med många möjligheter
Hos oss tar många det första steget in i arbetslivet. Vi strävar ständigt efter ökad mångfald och inkludering i företaget utifrån aspekter som etnisk bakgrund, funktionsvariation, fler kvinnor mm. CityMail har även en väl utvecklad internrekryteringsprocess och för medarbetare med viljan att växa finns goda möjligheter att gå vidare i företaget, inte bara inom utdelningsorganisationen.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdatumet har passerat.

Har du frågor om din ansökan? kontakta oss på [email protected] så försöker vi hjälpa dig så snart vi kan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Om oss
CityMail är ett modernt företag med ett öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

CityMail har sedan 1991 varit ett alternativ gällande porto, sortering och leverans av brev och paket till hushåll och företag i Sverige. Vårt ursprung som en utmanare till det statliga monopolet har skapat en kultur att alltid vara lösningsorienterade och upprätthålla en hög kvalitet. Allt med en hög servicegrad, för våra kunder och för deras kunder. Ca 2 000 personer får varje år lön från oss. Visa mindre

Förrådsmedarbetare för kunds räkning

Ansök    Maj 6    Lb Karriär AB    Lagerarbetare
LB Karriär är ett konsultföretag inom Human Resource. Vi erbjuder företag, myndigheter och organisationer konsulttjänster inom Verksamhetsområdena bemanning, rekrytering, omställning och stöd inom övriga HR-området. Vi söker nu en Förrådsmedarbetare för kunds räkning Din Uppgift · Plocka och packning av material från hyll-, pallager och förråds platser · Godsmottagning av order till förråd · Administrativ registrering i affärs och ... Visa mer
LB Karriär är ett konsultföretag inom Human Resource. Vi erbjuder företag, myndigheter och organisationer konsulttjänster inom Verksamhetsområdena bemanning, rekrytering, omställning och stöd inom övriga HR-området.

Vi söker nu en Förrådsmedarbetare för kunds räkning

Din Uppgift
· Plocka och packning av material från hyll-, pallager och förråds platser
· Godsmottagning av order till förråd
· Administrativ registrering i affärs och lagersystem
· Operativt inköpsarbete (begära in offerter, skapa inköpsdokument)


Din profil
Du har tidigare arbetat med ovanstående arbetsuppgifter. Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och har datavana. B-körkort och Truckkort A & B är ett krav. Meriterande med körkort C, vana från SAP R3 som affärs/lager system. Som person är du engagerad, pålitlig och trivs när det är ordning reda och struktur.


Tjänsten är en heltid Visstidsanställning tom 2023-10-31. Frågor om tjänsten besvaras av Sören Lorentzon eller Jan Lager på LB Karriär, telefon 0498-201780.


Ansökan på www.lbkarriar.se senast söndag 15 maj. Visa mindre

Sommarjobb Terminalarbete/ Truckförare i Visby

Ansök    Maj 6    B3 Personal AB    Terminalarbetare
Om tjänsten B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg! För kunds räkning söker vi nu en truckförare med erfarenhet av motviktstruck för jobb på ett lager i Visby. Arbetstiden varierar mellan måndag till söndag under sommaren. Du erbjuds marknadsmässig lön med start under ma... Visa mer
Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!
För kunds räkning söker vi nu en truckförare med erfarenhet av motviktstruck för jobb på ett lager i Visby. Arbetstiden varierar mellan måndag till söndag under sommaren. Du erbjuds marknadsmässig lön med start under maj-juni. Vår kund är inne i en expansiv fas så du trivs att arbeta i en föränderlig miljö där även orderplock utan truck är en stor del av jobbet.

Kvalifikationer

Arbetsuppgifterna innebär terminalarbete med truckkörning där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper under god stämning i en positiv och målinriktad atmosfär. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann och har en god samarbetsförmåga då kunden värdesätter en bra stämning mellan arbetskamrater högt. Truckkort (A+B) är ett krav och erfarenhet av motviktstruck (B1) sedan tidigare är meriterande.
Krav - Truckkort (A+B) Meriterande - Erfarenhet av motviktstruck (B1) - God samarbetsförmåga

Du erbjuds

- Fast lön
- Kollektivavtal
- Utvecklande och stimulerande arbetsplats

Ansökan

Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att ringa Ludvig Zettervall på 08-99 66 34 eller maila [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Terminalarbete/ Truckförare i Visby

Ansök    Maj 6    B3 Personal AB    Terminalarbetare
Om tjänsten B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg! För kunds räkning söker vi nu en truckförare med erfarenhet av motviktstruck för jobb på ett lager i Visby. Arbetstiden varierar mellan måndag till söndag. Du erbjuds marknadsmässig lön med start under maj-juni. Vår kun... Visa mer
Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!
För kunds räkning söker vi nu en truckförare med erfarenhet av motviktstruck för jobb på ett lager i Visby. Arbetstiden varierar mellan måndag till söndag. Du erbjuds marknadsmässig lön med start under maj-juni. Vår kund är inne i en expansiv fas så du trivs att arbeta i en föränderlig miljö där även orderplock utan truck är en stor del av jobbet.

Kvalifikationer

Arbetsuppgifterna innebär terminalarbete med truckkörning där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper under god stämning i en positiv och målinriktad atmosfär. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann och har en god samarbetsförmåga då kunden värdesätter en bra stämning mellan arbetskamrater högt. Truckkort (A+B) är ett krav och erfarenhet av motviktstruck (B1) sedan tidigare är meriterande.
Krav - Truckkort (A+B) Meriterande - Erfarenhet av motviktstruck (B1) - God samarbetsförmåga

Du erbjuds

- Fast lön
- Kollektivavtal
- Utvecklande och stimulerande arbetsplats

Ansökan

Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att ringa Ludvig Zettervall på 08-99 66 34 eller maila [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chaufför med C-kort

Privab Visby är ett grossistföretag på Gotland. Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om kolonial mm på ön. Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker en Chaufför till våra lastbilar för distribution på Gotland. Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet krä... Visa mer
Privab Visby är ett grossistföretag på Gotland.
Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om kolonial mm på ön.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker en Chaufför till våra lastbilar för distribution på Gotland.
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt. Du behöver också ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkort klass C


Först o främst söker vi dig under sommarmånaderna.
Juni-Augusti 2022


Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.


Erfarenhet och kunskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
hantera problem och utmaningar på arbetsplatsen
hantera arbetsuppgifter med snäva deadlines
arbeta med kund- eller leverantörskontakter
samarbeta med människor med olika perspektiv, bakgrund, språk etc.Vi tar gärna emot ansökningar via mail. Visa mindre

Tåg chaufför

BlåGula tågen i Visby Söker dig som vill vara våran chaufför till mini tåg som kör guidade turer i Visby. Endast dagtid och vi har kollektivavtal. Du behöver ha B-körkort och vara 20år eller mer. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
BlåGula tågen i Visby
Söker dig som vill vara våran chaufför till mini tåg som kör guidade turer i Visby. Endast dagtid och vi har kollektivavtal. Du behöver ha B-körkort och vara 20år eller mer.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tidningsutdelare i Visby (Natt)

Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 7 dagar i veckan. Svensk Hemleverans distribuerar i Östergötland, Norra Småland, Sörmland, Uppland och på Gotland. Vi söker nu fyra utdelare till cykelområden i Visby. Arbetet kräver noggrannhet, punktlighet och att du förstår grundläggande... Visa mer
Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 7 dagar i veckan. Svensk Hemleverans distribuerar i Östergötland, Norra Småland, Sörmland, Uppland och på Gotland.
Vi söker nu fyra utdelare till cykelområden i Visby. Arbetet kräver noggrannhet, punktlighet och att du förstår grundläggande svenska. Att du gillar att arbeta fysiskt och har god fysik är ett plus. Som utdelare hos oss är du nyckeln i verksamheten, det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paket som skall levereras.
Kravprofil:
Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
Ta ansvar och gilla ensamarbete.
Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
Läsa, tala och skriva flytande svenska eller engelska.
Giltigt arbetstillstånd i Sverige
JOBBA MED OSS
Dina arbetsuppgifter innefattar att dela ut produkter till kunder nattetid. Förutom morgontidningar så delar vi även andra tidningar, post, paket och liknande.
Tiden för när distriktet startar är kl. 01:00 (måndag-fredag) och 01:30 (lördag). Du behöver ingen erfarenhet men det är viktigt att du har god kondition, är noggrann och kan hålla ordning på nycklar och koder och annat som är viktigt i yrket.
De första dagarna kommer du att få en gedigen introduktion med den ordinarie utdelare som visar hur arbetet går till på natten. När du sedan jobbar själv har du till din hjälp en Androidtelefon med alla kunder och produkter i för att du smidigt ska kunna ta dig runt området. Svenska eller engelska i tal och skrift krävs för att kunna kommunicera med kollegor och våra system.
Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning t.ex. studier, annat deltidsarbete, barnledighet. m.m.
Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.
Anställning sker löpande, dock senast 2022-05-30
Välkommen med din ansökan via vår hemsida. Visa mindre

C-korts chaufförer sökes

Om tjänsten Nu söker vi C-chaufförer till vår kund med start 1/6 Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund. Uppdraget omfattar heltid under dagtid måndag - fredag. Arbetsuppgifter - Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder inom ett eget fast distr... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi C-chaufförer till vår kund med start 1/6

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund.
Uppdraget omfattar heltid under dagtid måndag - fredag.

Arbetsuppgifter

- Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder inom
ett eget fast distrikt dagtid
- Hantera samtliga sändningar digitalt via handdator
- En kommunikation via telefon och meddelande hantering
- Leveranser till privatpersoner

Din profil

Du som söker skall ha C behörighet.
Digitalt färdskrivarkort & YKB är ett krav.
Truckkort samt vana av handdator & terminalarbete är väldigt meriterande.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför & gillar att ha många bollar i luften.
Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå och uppträder med respekt.
Som person är du flexibel, serviceinriktad, självgående och uppskattar eget ansvar. Du är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Känner du att din profil passar in tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, vi presenterar kandidater löpande till kund. Visa mindre

C-Chaufför

Ragn-Sells Recycling region syd öst söker nu efter två C-chaufför (sommarvikarie) till vår verksamhet på Gotland med start så snart som möjligt. I arbetet kommer du att köra flakbil/styckegods IFA/FA samt baktömmare. Befattning: Heltid 40 tim/vecka, mån-fre 06.00-15.00. Vi erbjuder dig • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher • En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor • Goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskv... Visa mer
Ragn-Sells Recycling region syd öst söker nu efter två C-chaufför (sommarvikarie) till vår verksamhet på Gotland med start så snart som möjligt. I arbetet kommer du att köra flakbil/styckegods IFA/FA samt baktömmare.

Befattning: Heltid 40 tim/vecka, mån-fre 06.00-15.00.

Vi erbjuder dig


• Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
• En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
• Goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att köra mestadels flakbil och baktömmare. Ett arbete som naturligtvis ska utföras med god kvalitet och service. I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljö företag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Din profil

Du som söker tjänsten är van chaufför med C-behörighet och digitalt förarkort. CE-behörighet är meriterande. Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB).

För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav. Branscherfarenhet är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 2022-05-15.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta nedan kontaktperson.

Välkommen med din ansökan!


Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK. Visa mindre

Distributörer rekryteras till Svensk Hemleverans

VÅRT ERBJUDANDE På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga. ARBETSBESKRIVNING Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser ti... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga.

ARBETSBESKRIVNING

Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paketet som skall levereras. Arbetet utförs i regel i närområde där du bor, antingen till fots, cykel eller via bil. Din arbetstid är förlagd under natten, vanligtvis börjar jobbet mellan 01:00-06:00 du kan sluta tidigare om allt är utdelat och klart. Att arbeta som distributör innebär i detta fall att du arbetar deltid. Är du en person som visar framfötterna och utför ett bra arbete så finns möjligheter att utvecklas på arbetsplatsen.

DINA KVALIFIKATIONER

- Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
- Ta ansvar och gilla ensamarbete.
- Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
- Kunna svenska på minst grundläggande nivå
- God förståelse i engelska
- Inneha personnummer eller samordningsnummer.
- Giltigt arbetstillstånd i Sverige.
OM SVENSK HEMLEVERANS

Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och norra Västerbotten

ANSÖKAN

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distributionschaufförer med B-körkort, Sommarjobb

Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ???????? Vi söker nu chaufförer med B-körkort till vår terminal på Gotland för att stärka upp teamet under sommarperioden! Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del a... Visa mer
Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ????????

Vi söker nu chaufförer med B-körkort till vår terminal på Gotland för att stärka upp teamet under sommarperioden!

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del av detta. Vårt löfte till oss själva, våra medarbetare och vår omvärld beskriver Spendrups kultur och attityd i två enkla ord: Välkommen in!

Arbetsbeskrivning

Som distributionschaufför utgår du från vår terminal i Visby och levererar dryck till våra kunder över hela ön. Arbetstiden är dagtid 06-15, 5 dagars vecka eller 6-17, 4-dagars vecka.

Kravprofil

- B-Körkort
- YKB
- digitalt färdskrivarkort
- truckkort


Arbetet innebär mycket kundkontakt därför måste du förstå och kunna göra dig förstådd på svenska. Andra viktiga egenskaper är servicekänsla, ordningssinne, aktsamhet om fordon och gods.

Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning april längst t.o.m. september, heltid, dagtid/skift
Placeringsort: Visby
För mer information om tjänsten: Thomas Jangtorp tel: 0765168840, Elvira Egarp, HR-specialist rekrytering, tel: 0702047776

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in! Visa mindre

Tillsvidare Matros

Ansök    Apr 21    Destination Gotland AB    Matros
Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass! Till våra fartyg söker vi ... Visa mer
Jobba på Destination Gotland
Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!


Till våra fartyg söker vi Matroser för tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.Som Matros ombord i våra fartyg får du ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter där du dagligen möter många människor.
Nära kontakt med både medarbetare och passagerare.
Du kommer att arbeta med lossning och lastning på bildäck, underhållsarbete, säkerhetsronder och vakttjänstgöring. 

Du är en representant för hela företaget och kommer dagligen att möta våra passagerare. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid göra ditt bästa för att tillfredsställa passagerarnas förväntningar. 

Behörighet samt certifikatskrav:
-Matros (STCW Manila)
-Basic Safety (STCW Manila)
-Räddningsfarkoster och beredskapsbåtar (STCW Manila)
-Certifikat för personal med särskilda sjöfartskyddsuppgifter (STCW Manila)
-Läkarintyg för sjöfolk.
-Sjöfartsbok

Vi ser gärna att du även har:
-Fast rescue boat (STCW Manila)
-Crowdutbildning
-Medical First Aid (STCW Manila)
-Giltigt pass

Vi har svenska som säkerhetsspråk på Fartygen i Destination Gotlands trafik samt engelska i Hansa Destination, talar du fler språk så är det meriterande.
Arbetet är upplagt på veckoskift, en eller flera veckor ombord med motsvarande ledighet.

Bifoga även ett sjötjänsteutdrag till din ansökan.

Vi är kollektivanslutna till SEKO Sjöfolk och följer deras färjeavtal samt lönetariffer.
Bakrundskontroll sker innan anställning.
Rekrytering kommer att ske löpande under perioden. 


Som anställd hos oss får du…
…möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden.
Dessutom kan du vara med och bidra till ett Gotland som både är värt att besöka men också att leva och bo på.

Välkommen ombord! Visa mindre

Vi söker dig som vill bli vår nästa lastbilschaufför

Ansök    Apr 21    EB Logistik AB    Fjärrbilsförare
Då våra uppdrag nu ökar så behöver vi framöver fylla på med fler trevliga chaufförer i vår styrka! Vi söker nya chaufförer till Oskarshamn, Kalmar och Gotland och vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande. EB Road Cargo är ett transportföretag med flexibla arbetstider där vi ser på möjligheterna i att anpassa oss efter vad som passar dig i den mån det går. Men du skall vara beredd på att arbetstiderna är flexibla. Vi betalar lön enligt Transports... Visa mer
Då våra uppdrag nu ökar så behöver vi framöver fylla på med fler trevliga chaufförer i vår styrka!

Vi söker nya chaufförer till Oskarshamn, Kalmar och Gotland och vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.


EB Road Cargo är ett transportföretag med flexibla arbetstider där vi ser på möjligheterna i att anpassa oss efter vad som passar dig i den mån det går. Men du skall vara beredd på att arbetstiderna är flexibla.

Vi betalar lön enligt Transports kollektivavtal.

I vårt sökande efter nya duktiga utbildade chaufförer så samarbetar vi med Arbetsförmedlingen som kan erbjuda en arbetsmarknadsutbildning som lastbilschaufför till dem som saknar C och CE kort.

Arbetsmarknadsutbildningen är i Oskarshamn på heltid och utförs av TM Utbildning 
Utbildningens längd för ett CE kort ca 128 dagar


FÖRKUNSKAPSKRAV
Du behöver ha:
- Fyllt 21 år
- Inneha svenskt körkort med B behörighet, manuell växellåda
-       God svenska där du kan förstå och ta till dig utbildningen samt kunna läsa order, packlistor och sköta kundkontakter.


Vi kommer ha 2 informationstillfällen om utbildningen på Arbetsförmedlingen i Oskarshamn den 17/5 och den 18/5 där vi återkommer med inbjudningar och tider till respektive datum.


Störst chans att komma med är om du väljer båda dagarna


Här kommer även EB Road Cargo att berätta om vilka de är som företag och vad det är som de söker hos dig som deras nästa chaufför. Man kommer även hålla korta intervjuer.


Och för att vara aktuell för att få gå en utbildning så gäller Förkunskapskraven här och att du är inskriven på arbetsförmedlingen


Frågor besvaras enbart via e-post till kontaktperson; [email protected]

EB Road Cargo är ett transportföretag med det lokala åkeriets fördelar. Våra tolv egna åkerikontor ger tillsammans med våra nära samarbetspartners ett rikstäckande nätverk.
Varje platskontor förfogar över egna fordon med egna chaufförer, vilket ger oss åkeriets lokala förankring och kundnära relationer. Vi har erfarenhet och kunnande inom både lastbilstransporter och järnvägstransporter. Denna unika struktur gör att vi har ett brett tjänsteutbud med kundanpassade transportlösningar som levereras med hög servicenivå.

Vår flotta består av ca 400 fordonsenheter och vår personal består av cirka 350 anställda. Visa mindre

Transportsamordnare

VILL DU GÖRA SKILLNAD?! Röda Korset Gotland söker visstidsanställd transportsamordnare. Röda Korset Gotland (RKG): Är en ideell förening inom ramen för Svenska Röda Korset. Vi är också en del av den globala rödakors– och rödahalvmånerörelsen. Vårt medmänskliga arbete inom den sociala sektorn utgör kärnan i vår verksamhet. Utifrån olika hållbarhetsperspektiv bedriver vi även Mötesplats- och Second Handverksamhet. Vi samverkar med myndigheter, organisatione... Visa mer
VILL DU GÖRA SKILLNAD?!
Röda Korset Gotland söker visstidsanställd transportsamordnare.
Röda Korset Gotland (RKG): Är en ideell förening inom ramen för Svenska Röda Korset. Vi är också en del av den globala rödakors– och rödahalvmånerörelsen. Vårt medmänskliga arbete inom den sociala sektorn utgör kärnan i vår verksamhet. Utifrån olika hållbarhetsperspektiv bedriver vi även Mötesplats- och Second Handverksamhet. Vi samverkar med myndigheter, organisationer samt många andra aktörer i vårt arbete. Överskottet av verksamheten återinvesteras, i första hand i lokalt social arbete men går också till nationella och globala behov.
Ditt uppdrag: Hos oss får du arbeta tillsammans med ett gäng som känner ett mycket stort engagemang och mening med sitt arbete. Uppdraget är att samordna vår logistik vid vårt service- och logistikcenter på Regementsgatan 22 i Visby. Här inryms textildepå, gåvoinlämning, tillverkning, lager och sortering. Och vår Rödakorsbil utgår härifrån. Så vi söker någon som kan gör körscheman, samordna våra utlastningar, lasta butikernas beställningar, arbetsleda medarbetare, veta hur man sorterar återvinning etc.
Vem är du? För uppdraget behöver du vara lyhörd, ha stark rygg, vara flexibel och kunna arbetsleda våra ideella superhjältar. Hos oss är dina personliga egenskaper och värderingar viktiga att de följer Röda Korsets värdegrund. Vi söker dig som kan arbetsleda och utveckla samt är driven och engagerad. Du är en strategisk person med förmåga att se helheter och flöden. Det är viktigt att du har lätt för att samverka och bygga goda relationer. Vår verksamhet kan snabbt förändras så du behöver även ha förmåga att kunna sätta dig in i nya frågeställningar, sammanhang och uppdrag. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med människor.
Körkort och tillgång till bil är ett krav. Eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande likväl som truckkort. Vi förutsätter att du som söker delar Röda Korsets värderingar i både ord och handling.
Omfattning: Tjänsten är en visstidsanställning på minst 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Deltid/Heltid.
Tillträde: Maj eller efter överenskommelse.
Ansökan: Vi arbetar fortlöpande med denna rekrytering. Sista ansökningsdag är den 8 maj. Ansök genom att skicka in din CV, personliga brev samt ditt löneanspråk per mail (PDF format) till [email protected]
För mer information om tjänsten kontakta: Affärschef Åsa Ingmansson [email protected] eller tel 0498-28 83 11
Fackliga företrädare är: Ann Ekman, 0498-288320,
Mer information om Röda Korset finner du på https://rodakorset.se/gotland/


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Terminalarbetare natt Schenker Visby

Ansök    Apr 20    Schenker AB    Terminalarbetare
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans sk... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget - tveka inte att skicka in din ansökan!

Dessutom erbjuder vi:

* Friskvårdsbidrag, Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Klämpermission - en individuell pott med timmar som kan tas ut som ledighet, primärt i samband med klämdagar
* Möjlighet att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Karriärmöjligheter och kompetensutveckling
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Till vår terminal i Visby söker vi två serviceinriktade, kvalitetsmedvetna och ansvarsfulla medarbetare till natten. Tjänsterna är på deltid med chans till att omfattningen ökar till heltid.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår truckkörning, lastning och lossning av gods. Sortering, rangering av paket.
Vissa administrativa som avvikelserapportering, skadehanteringar och registreringar i våra system ingår i tjänsten.

Din Profil
Vi söker dig som har slutfört gymnasieutbildning. Några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom terminal eller lager är meriterande.
Din personlighet kännetecknas av stark servicekänsla, noggrannhet, att du periodvis kan arbeta under tidspress.
Du gillar att arbeta i grupp och är i god fysisk form då arbetet kan innehålla repetitiva uppgifter och tunga lyft.
Du har ett bra siffersinne och behärskar svenska väl i både tal och skrift.
Du har truckkort samt datorvana. Meriterande med lastmaskins behörighet.
Ett krav är att du är minst 18 år.
Lokalkännedom, B-körkort, erfarenhet av lastsäkring, import/export eller kunskap om våra system samt farligt gods utbildning (1:3) är meriterande.
Din personlighet och attityd är mycket viktigt för oss då vi arbetar mycket i grupp.

Information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattningen är på 50% initialt.
Kollektiv avtalsenlig lön och ersättningar.
Arbetstiden är på natten mån - fre.
För ytterligare upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta Johan Andersson, Platschef,
e-post: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb hamn

Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har företagshälsovård på plats, egen lunchrestaurang och andra förmåner som exempelvis idrottsh... Visa mer
Om oss
Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har företagshälsovård på plats, egen lunchrestaurang och andra förmåner som exempelvis idrottshall, gym och bra möjligheter att utvecklas.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Din roll

På hamnen har vi varierade uppgifter, framförallt in- och utlastning av material både via styrsystem och maskiner samt städning med Bobcat i lastutrymmen. Vi jobbar även med underhåll på maskiner och anläggningar inom hamnens område. Arbetstiderna är mycket varierade, alla dagar i veckan då tiderna anpassar sig efter båtarnas ankomsttid. Perioden gäller framförallt den 13/6-14/8.

Din profil

Alla våra jobb kräver att du har fyllt 18 år. Som person är du engagerad och positiv, du trivs med en stor variation både i arbetsuppgifter och i tempo. En annan viktig egenskap är att du trivs i en liten grupp där du tar ett genuint ansvar för att skapa resultat genom samarbete. En säker arbetsmiljö är viktigt för oss och vi förväntar oss att du följer lagar och skyddsföreskrifter. B-körkort är ett krav för att arbeta som depåpersonal.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa hamnchef Marcus Laurent, 0498-281308 eller HR-generalist Amanda Eklöf 0498-281053. Skicka in din ansökan senast den 6 maj, urval sker löpande.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 53 000 medarbetare i över 50 länder. Visa mindre

Är du C chaufför och gillar tanken av Gotland?

Är du sugen på att uppleva en sommar på Gotland? Vill du uppleva pulsen i Visby och/eller den unika natur Gotland erbjuder? Då har vi ett spännande uppdrag till dig! Till Spendrups Bryggeri söker vi nu två C-chaufförer som är redo att tillförse Gotlands restauranger och serveringar med förstklassiga drycker. På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. Du kommer att mötas av en bra arbetsmiljö, roliga men utmanande arbetsuppgifter och ett g... Visa mer
Är du sugen på att uppleva en sommar på Gotland? Vill du uppleva pulsen i Visby och/eller den unika natur Gotland erbjuder? Då har vi ett spännande uppdrag till dig!

Till Spendrups Bryggeri söker vi nu två C-chaufförer som är redo att tillförse Gotlands restauranger och serveringar med förstklassiga drycker. På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. Du kommer att mötas av en bra arbetsmiljö, roliga men utmanande arbetsuppgifter och ett gäng glada och engagerade kunder! Du kommer att ha frihet under ansvar och möta sociala krögare som mer än gärna utbyter några meningar.

Spendrups Bryggeri är ett svenskt familjebryggeri med över 1100 medarbetare som arbetar i Grängesberg, Hällefors, Visby, Stockholm och Vårby. Spendrups producerar dryck från varumärken som Norrlands Guld, Mariestads, Heineken, Loka, Briska, Nygårda och Schweppes. Idag står Spendrups Bryggeri för en tredjedel av den svenska ölmarknaden. Kvalitet, nytänkande och passion är nyckelord för bolaget och de lever i nära symbios med restaurangvärlden för att tillsammans erbjuda de bästa smakupplevelserna.

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos SC transport Sverige – som är en del av StudentConsulting Group. Men arbetet kommer att vara förlagt ute hos Spendrups Bryggeri och du utgår från Gotland. Vi erbjuder två visstidsanställningar på heltid som är förlagda dagtid – måndag till fredag under sommarmånaderna.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har:
- C-körkort
- Digitalt färdskrivarkort
- YKB
- Vana att hantera truck

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Erfarenhet inom logistikbranschen meriterande.

Är du en person som kan anpassa dig till olika situationer och kan hantera olika typer av människor? Som älskar att ge kunden god service och ser till att vårda och utveckla kundrelationer? Är du sist men inte minst noggrann, ansvarstagande och behärskar svenska eller engelska i tal och skrift? Då kan du vara precis den person vi letar efter!

Vi intervjuar aktuella kandidater fortlöpande och ser fram emot att höra från dig! Utdrag ur belastningsregistret kan komma att bli aktuellt för tjänsten.

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group – ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort- så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför. Visa mindre

Sommarvikarier med C/CE-behörighet till Visby

Ansök    Apr 19    Schenker AB    Distributionsförare
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans sk... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget och bli en del av Sveriges Bästa Åkeri? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Schenker Åkeri växer och i juni 2022 startar vi distributionstrafik på Gotland, som kommer att utgå från terminalen i Visby. Till sommaren söker vi nu ett antal semestervikarier som kan förstärka vårt team under juni, juli och augusti, med god chans till fortsatt anställning efter sommaren för rätt person. I arbetsuppgifter ingår bland annat:

* Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder under dagtid, måndag-fredag
* I samarbete med arbetsledningen effektivisera rutt och leveransschema
* Hantera samtliga sändningar digitalt genom handdator
* Kommunicera med hjälp av telefon och textmeddelanden
* I samarbete med fordonsansvarig vårda det egna fordonet

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* C-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* Digitalt förarkort
* Talar och förstår svenska språket obehindrat
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

Det är meriterande om du har:

* ADR-intyg
* CE-behörighet
* Truckkort
* Erfarenhet av distributionskörning

Information och ansökan:
Rollen är ett sommarvikariat till och med 2022-08-31 med placeringsort Visby.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mathias Hellström, Platschef, via [email protected]
Skicka gärna din ansökan senast den 16 maj. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

C-korts chaufförer sökes

Om tjänsten Nu söker vi C-chaufförer till vår kund med start 1/6 Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund. Uppdraget omfattar heltid under dagtid måndag - fredag. Arbetsuppgifter - Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder inom ett eget fast distr... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi C-chaufförer till vår kund med start 1/6

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund.
Uppdraget omfattar heltid under dagtid måndag - fredag.

Arbetsuppgifter

- Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder inom
ett eget fast distrikt dagtid
- Hantera samtliga sändningar digitalt via handdator
- En kommunikation via telefon och meddelande hantering
- Leveranser till privatpersoner

Din profil

Du som söker skall ha C behörighet.
Digitalt färdskrivarkort & YKB är ett krav.
Truckkort samt vana av handdator & terminalarbete är väldigt meriterande.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför & gillar att ha många bollar i luften.
Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå och uppträder med respekt.
Som person är du flexibel, serviceinriktad, självgående och uppskattar eget ansvar. Du är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Känner du att din profil passar in tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, vi presenterar kandidater löpande till kund. Visa mindre

Varuplockare/Chaufför

Ansök    Apr 15    Ryftes Grönsaker AB    Lagerarbetare
Vi söker ytterligare en person till vårt team till varuplock samt utkörning i sommar. Arbetsuppgifterna består av att plocka ihop produkter efter lista och leverera dessa till butiker och restauranger runt om på ön. Leveranserna körs ut med bussar, B-kort krävs. Start i månadsskiftet av maj/juni. Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och arbetar bra både självständigt och i team. Arbetstiderna varierar från dag till dag. För rätt person finns c... Visa mer
Vi söker ytterligare en person till vårt team till varuplock samt utkörning i sommar. Arbetsuppgifterna består av att plocka ihop produkter efter lista och leverera dessa till butiker och restauranger runt om på ön.


Leveranserna körs ut med bussar, B-kort krävs.
Start i månadsskiftet av maj/juni.


Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och arbetar bra både självständigt och i team.
Arbetstiderna varierar från dag till dag.
För rätt person finns chans till förlängning inom företaget efter sommaren.


Ryftes Grönsaker är ett rökfritt företag!


Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Är du C chaufför och gillar tanken av Gotland?

Är du sugen på att uppleva en sommar på Gotland? Vill du uppleva pulsen i Visby och/eller den unika natur Gotland erbjuder? Då har vi ett spännande uppdrag till dig! Till Spendrups Bryggeri söker vi nu två C-chaufförer som är redo att tillförse Gotlands restauranger och serveringar med förstklassiga drycker. På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. Du kommer att mötas av en bra arbetsmiljö, roliga men utmanande arbetsuppgifter och ett g... Visa mer
Är du sugen på att uppleva en sommar på Gotland? Vill du uppleva pulsen i Visby och/eller den unika natur Gotland erbjuder? Då har vi ett spännande uppdrag till dig!

Till Spendrups Bryggeri söker vi nu två C-chaufförer som är redo att tillförse Gotlands restauranger och serveringar med förstklassiga drycker. På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. Du kommer att mötas av en bra arbetsmiljö, roliga men utmanande arbetsuppgifter och ett gäng glada och engagerade kunder! Du kommer att ha frihet under ansvar och möta sociala krögare som mer än gärna utbyter några meningar.

Spendrups Bryggeri är ett svenskt familjebryggeri med över 1100 medarbetare som arbetar i Grängesberg, Hällefors, Visby, Stockholm och Vårby. Spendrups producerar dryck från varumärken som Norrlands Guld, Mariestads, Heineken, Loka, Briska, Nygårda och Schweppes. Idag står Spendrups Bryggeri för en tredjedel av den svenska ölmarknaden. Kvalitet, nytänkande och passion är nyckelord för bolaget och de lever i nära symbios med restaurangvärlden för att tillsammans erbjuda de bästa smakupplevelserna.

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos SC transport Sverige – som är en del av StudentConsulting Group. Men arbetet kommer att vara förlagt ute hos Spendrups Bryggeri och du utgår från Gotland. Vi erbjuder två visstidsanställningar på heltid som är förlagda dagtid – måndag till fredag under sommarmånaderna.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har:
- C-körkort
- Digitalt färdskrivarkort
- YKB
- Vana att hantera truck

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Erfarenhet inom logistikbranschen meriterande.

Är du en person som kan anpassa dig till olika situationer och kan hantera olika typer av människor? Som älskar att ge kunden god service och ser till att vårda och utveckla kundrelationer? Är du sist men inte minst noggrann, ansvarstagande och behärskar svenska eller engelska i tal och skrift? Då kan du vara precis den person vi letar efter!

Vi intervjuar aktuella kandidater fortlöpande och ser fram emot att höra från dig! Utdrag ur belastningsregistret kan komma att bli aktuellt för tjänsten.

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group – ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort- så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför. Visa mindre

Terminalarbetare

Ansök    Apr 12    Gotlandsgods AB    Terminalarbetare
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset från fastlandet sorteras på vår terminal och lastas på olika bilar som sen distribuerar ut det på Gotland. Nu behöver vi förstärkning till vår terminal. I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: Paket- och pallhantering samt sortering Lager- och terminalarbete Vi söker dig som är flexibel och tycker om att ar... Visa mer
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset från fastlandet sorteras på vår terminal och lastas på olika bilar som sen distribuerar ut det på Gotland.
Nu behöver vi förstärkning till vår terminal. I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
Paket- och pallhantering samt sortering
Lager- och terminalarbete
Vi söker dig som är flexibel och tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet inom lager eller terminal är det meriterande.
Vidare är det viktigt att du som person är tillmötesgående, prestigelös samt har god arbetsmoral.
Det är mycket meriterande om du har ett C-körkort. Visa mindre

C-chaufförer sökes till Keges Grosshandel på Gotland

Ansök    Apr 11    Adecco Sweden AB    Distributionsförare
Om tjänsten Detta är ett konsultuppdrag och som C-chaufför kommer du att arbeta med att leverera livsmedel till alla typer av restauranger, cafeér och butiker på Gotlands landsbygd och man utgår ifrån Keges depå i Visby. Detta innebär också mycket kundkontakter i samband med leveranserna och det innebär också, att du blir ansiktet utåt. Därför är det mycket viktigt att du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Meriterande är om du h... Visa mer
Om tjänsten
Detta är ett konsultuppdrag och som C-chaufför kommer du att arbeta med att leverera livsmedel till alla typer av restauranger, cafeér och butiker på Gotlands landsbygd och man utgår ifrån Keges depå i Visby. Detta innebär också mycket kundkontakter i samband med leveranserna och det innebär också, att du blir ansiktet utåt. Därför är det mycket viktigt att du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Meriterande är om du har jobbat inom lager och logistik eller distribution inom grossister. Vidare ser vi att du är stresstålig, noggrann, glad, positiv och en mycket god representant åt företaget. Arbetstiderna är mån-fre 07-16 och uppdraget kommer tillsättas omgående och pågå fram till v.37 med chans till förlängning för rätt person. Boende kan ordnas av företaget som man kan hyra om man behöver. C-körkort och ett giltigt YKB är ett krav.

I din roll som C-chaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Leverera livsmedel
- Kundbemötande
- Lastning & lossning

Tjänsten som C-chaufför är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har C-körkort och giltigt YKB. Är stresstålig och gillar att köra lastbil på ett säkert sätt och att se möjligheterna att få uppleva Gotland under högsäsong.

Vidare ser vi att du har ett gott kundbemötande och är ordningsam.

Viktigt för tjänsten är:
- C-körkort
- Giltigt YKB
- Möjlighet att bo och verka på Gotland under sommaren

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Fredrik Skoglund via Adecco 010-173 73 00 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare för tidningsdistribution (Natt)

Ansök    Apr 8    Svensk Hemleverans HB    Transportledare
Vad är Svensk Hemleverans? Svensk Hemleverans ägs av NTM-koncernen som är en av Sveriges största mediekoncerner. I Svensk Hemleverans är vi cirka 1700 medarbetare. Svensk Hemleverans huvudsakliga uppgift är att distribuera morgontidningar, brev och paket direkt hem till kunden. Varje natt året runt besöker vi nästan alla adresser inom våra utdelningsområden i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och norra Västerbotten. Om job... Visa mer
Vad är Svensk Hemleverans?
Svensk Hemleverans ägs av NTM-koncernen som är en av Sveriges största mediekoncerner. I Svensk Hemleverans är vi cirka 1700 medarbetare.
Svensk Hemleverans huvudsakliga uppgift är att distribuera morgontidningar, brev och paket direkt hem till kunden. Varje natt året runt besöker vi nästan alla adresser inom våra utdelningsområden i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och norra Västerbotten.
Om jobbet
Rollen som Arbetsledare Natt delas mellan två personer och bygger på att man är ”Aktiv Arbetsledare” tre nätter/veckan och ”Passiv Arbetsledare” tre nätter/veckan. Arbetet utförs måndag-lördag.
Som aktiv Arbetsledare ansvarar man för all personal på natten och att distributionsverksamheten fortgår som planerat. Man löser eventuella problem som uppstår inför och under utdelning. Man ansvarar för att vi följer gällande lagar och regler. Man utför bland annat även en lastbilstransport, utkörning av tidningsbuntar i Visby och avvikelserapportering.
Arbetstiden är förlagd mellan: 00:20-07:00
Som passiv Arbetsledare arbetar man med utdelning av morgontidningar, post och paket på ett bildistrikt.
Man fungerar också som ett bollplank för Aktiv Arbetsledare gällande eventuella problem som uppstår under arbetspasset.
Arbetstiden är förlagd mellan: 00:10-ca 05:15.
Arbetstiderna kan komma att förändras.
I tjänsten kommer du att:
Vara arbetsledare för underställd personal på natten.
Ansvara för företagets distributionsverksamhet under sin arbetstid.
Rapportera avvikelser som sker under natten i systemen så att Avdelningschef och Platschef har nödvändig information.
Se till att anställda, när så är påkallat, rapporterat tillbud.
Ansvara för att underställd personals arbetsmiljö och är skyldig att i samråd med Platschef vidta åtgärder som behövs för att förebygga ohälsa eller olycksfall.
Kunna de föreskrifter och anvisningar som gäller för arbetsmiljön inom verksamhetsområdet.
Följa och driva gällande Policybeslut.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba som arbetsledare och att du har ett coachande förhållningsätt. Du är lösningsorienterad, strukturerad och gillar ordning och reda. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs med sitt arbete och får stöd och vägledning i sina arbetsuppgifter.
Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.
Tjänstens sysselsättningsgrad är 90,17% och avlönas enligt Transports avtal för Tidningsdistributörer.
Anställningen startar 2022-05-05. Provanställning på 6 månader tillämpas. Visa mindre

C-korts chaufförer sökes

Om tjänsten Nu söker vi C-chaufförer till vår kund med start 1/6 Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund. Uppdraget omfattar heltid under dagtid måndag - fredag. Arbetsuppgifter - Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder inom ett eget fast distr... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi C-chaufförer till vår kund med start 1/6

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund.
Uppdraget omfattar heltid under dagtid måndag - fredag.

Arbetsuppgifter

- Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder inom
ett eget fast distrikt dagtid
- Hantera samtliga sändningar digitalt via handdator
- En kommunikation via telefon och meddelande hantering
- Leveranser till privatpersoner

Din profil

Du som söker skall ha C behörighet.
Digitalt färdskrivarkort & YKB är ett krav.
Truckkort samt vana av handdator & terminalarbete är väldigt meriterande.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför & gillar att ha många bollar i luften.
Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå och uppträder med respekt.
Som person är du flexibel, serviceinriktad, självgående och uppskattar eget ansvar. Du är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Känner du att din profil passar in tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, vi presenterar kandidater löpande till kund. Visa mindre

Bussförare Gotland

Vi sökerefter serviceinriktadebussförarevidbehov! Bergkvarabuss på Gotland expanderar och söker nu efter timanställda bussförare som vill köra region- och stadstrafik.  Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen.  Om tjänsten: Som bussförare på Bergkvarabuss är din huvudsakliga uppgift att på ett säkert och angenämt sätt ta våra resenärer dit de önskar och ge dem service utöver ... Visa mer
Vi sökerefter serviceinriktadebussförarevidbehov!
Bergkvarabuss på Gotland expanderar och söker nu efter timanställda bussförare som vill köra region- och stadstrafik. 
Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen. 
Om tjänsten:
Som bussförare på Bergkvarabuss är din huvudsakliga uppgift att på ett säkert och angenämt sätt ta våra resenärer dit de önskar och ge dem service utöver det vanliga.
D-körkort samt giltigt YKB-kort är ett grundläggande krav. Vidare krävs goda kunskaper inom svenska språket. 
Intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stationeringsort är Visby. Visa mindre

C-korts chaufförer sökes

Om tjänsten Nu söker vi C-chaufförer till vår kund med start 1/6 Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund. Uppdraget omfattar heltid under dagtid måndag - fredag. Arbetsuppgifter - Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder inom ett eget fast distr... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi C-chaufförer till vår kund med start 1/6

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund.
Uppdraget omfattar heltid under dagtid måndag - fredag.

Arbetsuppgifter

- Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder inom
ett eget fast distrikt dagtid
- Hantera samtliga sändningar digitalt via handdator
- En kommunikation via telefon och meddelande hantering
- Leveranser till privatpersoner

Din profil

Du som söker skall ha C behörighet.
Digitalt färdskrivarkort & YKB är ett krav.
Truckkort samt vana av handdator & terminalarbete är väldigt meriterande.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför & gillar att ha många bollar i luften.
Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå och uppträder med respekt.
Som person är du flexibel, serviceinriktad, självgående och uppskattar eget ansvar. Du är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Känner du att din profil passar in tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, vi presenterar kandidater löpande till kund. Visa mindre

Chaufför

Ansök    Apr 7    Gotlandsgods AB    Distributionsförare
Gotlandsgods är ett gotländskt transportföretag. Vi bedriver trafik i stockholmsområdet, Mälardalen samt på Gotland. Nu behöver vi förstärkning. Vi behöver chaufförer till sommaren. Ett CE-kort är meriterande. Visa mer
Gotlandsgods är ett gotländskt transportföretag. Vi bedriver trafik i stockholmsområdet, Mälardalen samt på Gotland. Nu behöver vi förstärkning. Vi behöver chaufförer till sommaren. Ett CE-kort är meriterande. Visa mindre

Sommar 2022 Terminalen Visby

Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass! Till vår terminal i Visby ... Visa mer
Jobba på Destination Gotland
Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!


Till vår terminal i Visby söker vi ett antal terminaltjänstemän inför Sommarsäsongen 2022.

Utbildningsdatum:  11-14 April (3 platser kvar) och 9-12 maj (6 platser kvar) därefter 35 timmars praktiskt utbildning under våren. 15 - 30 Juni 50% säsongsanställning, 1 Juli - 16 Augusti 85% säsongsanställning. 

I en terminaltjänstemans arbetsuppgifter ingår:

* Biljettbokning via telefon, mail och chatt.
* Kontroll och incheckning av biljetter och förmånskort i samband med fartygens avgångar.
* Ta emot fartygen när de kommer i hamn, öppna och stänga terminalen vara behjälplig med ledsagningar, internpost och bagagehantering.
* Kassatjänst där man bokar biljetter, säljer olika typer av förmånskort, samt övriga kassaärenden.
Under ett arbetspass kan du få göra en eller flera av arbetsuppgifterna ovan.

I ditt arbete är du en representant för hela företaget och kommer dagligen att möte hundratals av våra kunder. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och att det är naturligt att för dig att alltid göra ditt bästa för att uppfylla kundens förväntningar.

Bokning och incheckning sker i bokningssystemet Bookit.

Arbetstiderna:

Arbetstiden är varierande med schemalagda 3-12 timmarspass dygnets alla timmar, Måndag-Söndag.
Tjänsten är tidsbegränsad till och med 31 augusti.


Du som söker tjänsten skall vara väl införstådd med arbetstiderna då det är mest förekommande att du jobbar 05:00-17:30 oavsett veckodag samt ha datorvana, behärskar svenska och engelska i tal och skrift, annat språk är meriterande. Du skall ha fyllt 18 år senast 30 Juni 2022.  


 


Som anställd hos oss får du…
…möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden.
Dessutom kan du vara med och bidra till ett Gotland som både är värt att besöka men också att leva och bo på.

Välkommen ombord! Visa mindre

Distributörer rekryteras till Svensk Hemleverans

VÅRT ERBJUDANDE På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga. ARBETSBESKRIVNING Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser ti... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På uppdrag av Svensk Hemleverans rekryterar vi nu distributörer på deltid till Gotland. Arbetet är en deltidstjänst. Jobbet utförs på nattetid vilket innebär att du du har möjligheten att ta vara på härliga vår & sommardagar fullt ut. Svensk Hemleverans står inför en spännande, expansiv resa. Ett ypperligt tillfälle att bli en del av deras framgångssaga.

ARBETSBESKRIVNING

Som distributör är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paketet som skall levereras. Arbetet utförs i regel i närområde där du bor, antingen till fots, cykel eller via bil. Din arbetstid är förlagd under natten, vanligtvis börjar jobbet mellan 01:00-06:00 du kan sluta tidigare om allt är utdelat och klart. Att arbeta som distributör innebär i detta fall att du arbetar deltid. Är du en person som visar framfötterna och utför ett bra arbete så finns möjligheter att utvecklas på arbetsplatsen.

DINA KVALIFIKATIONER

- Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
- Ta ansvar och gilla ensamarbete.
- Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
- Kunna svenska på minst grundläggande nivå
- God förståelse i engelska
- Inneha personnummer eller samordningsnummer.
- Giltigt arbetstillstånd i Sverige.
OM SVENSK HEMLEVERANS

Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och norra Västerbotten

ANSÖKAN

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Saneringstekniker Spolbil

Är du av ”Rätta virke”, vill arbeta som Saneringstekniker och har C-kort. Tack för att jag fick din uppmärksamhet, nu har vi klarat av steg 1. Hejsan, Ola Hult heter jag och är personalansvarig på Visby Fönsterputs och Fastighetsrengöringar AB och Specialrengöringar Gotland. Vi söker efter dig som vill bli vår nästa saneringstekniker främst med inriktning avlopp men även andra specialrengöringstjänster. Vill du jobba i en platt organisation med korta beslu... Visa mer
Är du av ”Rätta virke”, vill arbeta som Saneringstekniker och har C-kort.
Tack för att jag fick din uppmärksamhet, nu har vi klarat av steg 1.
Hejsan, Ola Hult heter jag och är personalansvarig på Visby Fönsterputs och Fastighetsrengöringar AB och Specialrengöringar Gotland. Vi söker efter dig som vill bli vår nästa saneringstekniker främst med inriktning avlopp men även andra specialrengöringstjänster. Vill du jobba i en platt organisation med korta beslutsvägar och utrymme för eget tänkande och egna beslut, då ska du fortsätta läsa denna annons.
Steg 2. Är du av det rätta virket? Det kan vara så om du uppfyller följande:
- Du är allmänt händig
- Klarar av att arbeta effektivt såväl självständigt som i grupp.
- Du trivs med att den ena dagen oftast inte är den andra lik.
- Du gillar problemlösning, kavlar gärna upp ärmarna och är kreativ.
- Har körkort, minst C1-körkort (behöver ej ykb) och är inte höjdrädd eller speciellt ”kräsmagad”.
- Du är en lagspelare och tycker om att bidra till arbetsgruppen.
- Inte är rädd för att jobba kväll och helg då beredskap förekommer
Steg 3. Vill du arbeta med det som vi utför och tror du att du kan komma att finna det intressant? våra tjänsteområden är:
- Avloppsspolning
- Specialrengöringstjänster
- Förebyggande skyddsbehandlingar
- Återställning efter skador
Lugn, det finns ingen som klarar det här från start, eller har alla kunskaper. Vi kommer utbilda dig internt inom företaget och skickar dig på externa kurser. Om du har rätt inställning så kommer du kunna utvecklas resten av ditt arbetsliv hos oss då vi tror på långsiktighet både med våra kunder och våra medarbetare.
För oss spelar det ingen roll vilken ålder, kön eller etniska bakgrund du har, bara du kan kommunicera på svenska eftersom du ibland har kontakt med våra kunder, såväl muntligt som skriftligt. Du bör dessutom ha grundläggande datavana och kunna hantera smartphones. Tilläggas bör att det synnerligen meriterande om du har erfarenhet av avloppsspolning.
Steg 4. Du gillar det vi erbjuder.
Detaljerna kan vi gå in på senare, men här är det ordning och reda och vi förväntar detsamma av dig. Vi erbjuder bland annat.
- Ordning och reda på bolaget
- Kollektivavtal
- Utvecklingsmöjligheter
- Varierande arbetsdagar
- En arbetsgivare som vill ha din delaktighet och erbjuder insyn.
Steg 5. Maila mig din ansökan nu direkt för vi intervjuar löpande.
Du skickar ett kort, personligt brev om dig till mig samt ett CV där du berättar vad du gjort tidigare i livet. Vi kommer fästa mer vikt vid dig som person och vad du vill framåt i livet än vad du gjort.
Din ansökan mailar du till mig på epost: [email protected]öringar.se
Viktigt att du märker ämnesraden:” Ansökan Saneringstekniker Gotland 2022”.
(Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag, vi gillar bäst att sköta det här själva)
Om oss
Visby Fönsterputs och Fastighetsrengöring AB är en del i kedjan Specialrengöringar Sverige & Klotterkonsulten AKS fyllde just 20 år. Det har varit 20 år av kontinuerlig tillväxt. Idag finns vi över i stort sett hela Sverige och växer snabbt. I de olika bolagen arbetar ca 80 medarbetare inom olika positioner.
2018 omsatte företagen i kedjan ca 100 000 000kr och vi har tagit sikte på att nå ca 250 000 000kr till slutet av 2022.
Om du vill läsa lite mer om oss så hittar du hemsidorna här www.visbyfonsterputs.se eller på www.specialrengoringar.se
Nu hoppas vi att just du vill vara en av pusselbitarna för att bygga vidare på verksamheten och bli en riktigt viktig spelare i vår kedja.
Jag ser fram emot att ta emot din ansökan, ha en riktigt bra fortsatt dag.


Med vänliga hälsningar
Ola Visa mindre

Brevbärare för extraarbete sökes till vårt Visbykontor!

Ansök    Mar 28    CityMail Sweden AB    Brevbärare
Är du CityMails nya brevbärare? Vi söker nu fler brevbärare till vårt lokalkontor i Visby. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av försändelser. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig grun... Visa mer
Är du CityMails nya brevbärare?

Vi söker nu fler brevbärare till vårt lokalkontor i Visby. Vi söker efter dig som trivs med ett fysiskt och rörligt arbete, gillar att jobba i team och ha kul på jobbet! I rollen som brevbärare kommer du att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår även att hålla adressuppgifter uppdaterade och kvalitetssäkra leveransen av försändelser.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig grunderna för att komma igång på bästa sätt. Rekryteringen sker fortlöpande och kan tillsättas före sista ansökningsdag. Sök idag!

Är du rätt person för jobbet som brevbärare?
Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som brevbärare och inom CityMail. Vi värdesätter din ambition, flexibilitet och vilja att lyckas! För att lyckas i rollen som brevbärare tror vi att du har ett öga för detaljer, är ansvarstagande och du känner dig bekväm med att vara ute i trafiken. Vi använder både cykel, moped och bil i post- och paketutdelningen.

Tjänsten är en behovsanställning med varierande arbetstider där behovet är främst under kontorstid, helgfria vardagar.

Vi söker dig som:

• Är minst 18 år,
• Har grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift
• Trivs med ett fysiskt arbete,
• Har förarbevis för moped, 
• Har B-körkort, 

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av liknande uppgifter,

Lön
Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 117,06 kr exkl. 12% semesterersättning (131,11 kr inkl. semesterersättning).

Vi erbjuder
Som brevbärare på CityMail får du ett fritt, rörligt och aktivt arbete med mycket eget ansvar. En av våra främsta styrkor enligt medarbetarundersökningarna är också gemenskapen och samarbetet med kollegorna. Vi fokuserar på vad du kan, inte på vem du är och har en inkluderande företagskultur som respekterar och tillvaratar olikheter. Genom oss får en trygghet. Utöver att vi har kollektivavtal, med vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer, erbjuder vi dig friskvårdsbidrag.

En start med många möjligheter
Hos oss tar många det första steget in i arbetslivet. Vi strävar ständigt efter ökad mångfald och inkludering i företaget utifrån aspekter som etnisk bakgrund, funktionsvariation, fler kvinnor mm. CityMail har även en väl utvecklad internrekryteringsprocess och för medarbetare med viljan att växa finns goda möjligheter att gå vidare i företaget, inte bara inom utdelningsorganisationen.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdatumet har passerat.

Har du frågor om din ansökan? kontakta oss på [email protected] så försöker vi hjälpa dig så snart vi kan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Om oss
CityMail är ett modernt företag med ett öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

CityMail har sedan 1991 varit ett alternativ gällande porto, sortering och leverans av brev och paket till hushåll och företag i Sverige. Vårt ursprung som en utmanare till det statliga monopolet har skapat en kultur att alltid vara lösningsorienterade och upprätthålla en hög kvalitet. Allt med en hög servicegrad, för våra kunder och för deras kunder. Ca 2 000 personer får varje år lön från oss. Visa mindre

Logistikcenter

Ansök    Apr 1    Destination Gotland AB    Lagerarbetare
Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass! Destination Gotland AB bed... Visa mer
Jobba på Destination Gotland
Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!


Destination Gotland AB bedriver trafik mellan Gotland och fastlandet samt logistik för systerrederiet Hansa Destinations AB som bedriver trafik mellan Nynäshamn och Rostock i Tyskland.

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och söker nu medarbetare till vårt Logistikcenter i Visby.

Om jobbet
På vårt Logistikcenter i Visby säkerställer vi att samtliga fartyg får gods och livsmedel dagligen. Som medarbetare i vårt Logistikcenter utför du en mängd olika uppgifter såsom administration, packning av varor, uppföljning av leveranser, matsäkerhetskontroller och löpande kontakt med våra leverantörer och fartyg.
Du är länken till fartygen så att de kan utföra löpande underhåll ombord och ge service till våra passagerare som reser med oss.

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, initiativrik, gillar variation i arbetet och har förmåga att hantera olika typer av situationer som kan uppkomma i en större verksamhet med tydliga tidsramar.
Du tycker om att vara en del av ett team, har god samarbetsförmåga samt engagerad i att ständigt ge bättre service.

Kvalifikationer
Svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
Goda datorkunskaper med erfarenhet att arbeta i Microsoft Office-miljö.
B-körkort 

Anställningen
Anställningen är en säsongsanställning på heltid med möjlighet till arbete innan och efter säsongen.
Lönesättning enligt branschens kollektivavtal med Unionen. 
Arbetets sker primärt i Godsterminalen i Visby enligt ett rullande schema med helgarbete var tredje vecka.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Destination Gotland arbetar för jämställdhet i hela företaget och i alla befattningar.

Ansökning
Ansök via vår hemsida, https://www.destinationgotland.se/sv/om/jobba-hos-oss/lediga-jobb/  och bifoga ditt CV
Sista ansökningsdag är 20 april 2022
Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden.
Vänligen ange två referenser i ansökan från exempelvis tidigare arbetsgivare, skola, praktik etc

 


Som anställd hos oss får du…
…möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden.
Dessutom kan du vara med och bidra till ett Gotland som både är värt att besöka men också att leva och bo på.

Välkommen ombord! Visa mindre

Kom och jobba hos oss på flygplatsen med att lasta flygplan, säkerhets ...

Ansök    Mar 25    Swedavia AB    Flygplatsman/Ramppersonal
Kan du bevara lugnet i stressiga situationer? Gillar du att arbeta med service och träffa människor? Är du en positiv lagspelare? Då kanske jobbet som Airport Officer med inriktning ramp, säkerhetskontroll och brand på Visby flygplats skulle passa dig. På Visby Airport är ditt och dina kollegors uppdrag att arbeta för hög säkerhet, ett gott kundbemötande samt att arbeta effektivt i våra arbetsprocesser. Som Airport Officer har du ett nära samarbete med di... Visa mer
Kan du bevara lugnet i stressiga situationer? Gillar du att arbeta med service och träffa människor?
Är du en positiv lagspelare? Då kanske jobbet som Airport Officer med inriktning ramp, säkerhetskontroll och brand på Visby flygplats skulle passa dig.
På Visby Airport är ditt och dina kollegors uppdrag att arbeta för hög säkerhet, ett gott kundbemötande samt att arbeta effektivt i våra arbetsprocesser. Som Airport Officer har du ett nära samarbete med dina kollegor och varje medarbetare i teamet är viktig för att lyckas med uppdraget.
Dina arbetsuppgifter
Vi utbildar dig till att bli en multikompetent Airport Officer som bemannar flera av flygplatsens funktioner i våra olika processer, såsom ramp, säkerhetskontroll och brand.
Ramptjänst innebär i huvudsak att lossa och lasta flygplanen, samt tillhandahålla övriga servicetjänster till flygbolagen. Att hjälpa passagerere i behov av ledsagning är också en del av din vardag.
Bemanning av säkerhetskontrollen innebär arbete i flygplatsens säkerhetskontroll, där röntgas bagage och passagerare och personal kontrolleras.
Brandtjänst innebär att du ingår i flygplatsens räddningsstyrka och utbildas till flygplatsbrandman.
Din profil
Du som söker ska ha slutförd utbildning på gymnasienivå.Du behöver inte ha tidigare erfarenhet inom något av områdena utan du får all utbildning av oss.
Du är utomhus en stor del av dagen och vissa arbetsmoment är fysiskt tunga vilket gör att vi förutsätter att du trivs med ett fysiskt aktivt arbete och har en fysik som möter upp till detta. I din vardag krävs en förståelse och respekt för det regelverk som verksamheten vilar på samtidigt som det finns utrymme för förbättringsförslag och egna initiativ.         
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi vill att du är lyhörd för verksamhetens behov, har en mycket god samarbetsförmåga och hanterar oförutsedda händelser på ett flexibelt och konstruktivt sätt. Arbetet sker ofta i ett högt tempo och integreringen mellan funktioner gör att du bör uppskatta variation och ”snabba ryck” för att trivas hos oss. För att lyckas i rollen behöver du ha en blick för prioriteringar och snabbt se vad som är mest akut och vad som kan vänta.
Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska då detta behövs för att kunna bemöta kunder.
Giltigt B-körkort är ett krav och du behöver kunna ta dig till flygplatsen under dygnets alla timmar.Meriterande men inte avgörande om du även har giltigt C-kort för att kunna köra lastbil och andra tunga fordon.
Flygplatsen är öppen årets alla dagar, i din tjänst Airport Officer jobbar du mot verksamhetens behov vilket innebär oregelbundna arbetstider samt varierande längd på arbetspassen.
Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  
Visby Airport fyller en viktig funktion för Sverige och för det lokala samhället. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Som medarbetare på flygplatsen finns goda möjligheter till utveckling, inte minst då vi har en dynamisk intern arbetsmarknad. Flygplatsen präglas av teamarbete, gemenskap och sammanhållning.
På vår hemsida: swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Anställningsform: Tillsvidare, heltid
Tillträdesdatum: augusti 2022
Placeringsort: Visby.
Vid frågor kontakta: Henrik Söderberg [email protected] 0101095219
Då arbetet är fysiskt krävande så genomförs hälsokontroll och tester av den fysiska arbetsförmågan.
För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.  Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför även en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.
I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande dock senast 17 april 2022 Visa mindre

C-korts chaufförer sökes

Om tjänsten Nu söker vi C-chaufförer till vår kund med start 1/6 Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund. Uppdraget omfattar heltid under dagtid måndag - fredag. Arbetsuppgifter - Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder inom ett eget fast distr... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi C-chaufförer till vår kund med start 1/6

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund.
Uppdraget omfattar heltid under dagtid måndag - fredag.

Arbetsuppgifter

- Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder inom
ett eget fast distrikt dagtid
- Hantera samtliga sändningar digitalt via handdator
- En kommunikation via telefon och meddelande hantering
- Leveranser till privatpersoner

Din profil

Du som söker skall ha C behörighet.
Digitalt färdskrivarkort & YKB är ett krav.
Truckkort samt vana av handdator & terminalarbete är väldigt meriterande.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför & gillar att ha många bollar i luften.
Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå och uppträder med respekt.
Som person är du flexibel, serviceinriktad, självgående och uppskattar eget ansvar. Du är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Känner du att din profil passar in tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, vi presenterar kandidater löpande till kund. Visa mindre

C & CE chaufförer sökes

Om tjänsten Nu söker vi C och CE-chaufförer till vår kund med start 1/6 Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund. Uppdraget omfattar heltid under dagtid måndag - fredag. Arbetsuppgifter - Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder inom ett eget fas... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi C och CE-chaufförer till vår kund med start 1/6

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund.
Uppdraget omfattar heltid under dagtid måndag - fredag.

Arbetsuppgifter

- Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder inom
ett eget fast distrikt dagtid
- Hantera samtliga sändningar digitalt via handdator
- En kommunikation via telefon och meddelande hantering
- Leveranser till privatpersoner

Din profil

Du som söker skall ha C eller CE behörighet.
Digitalt färdskrivarkort & YKB är ett krav.
Truckkort samt vana av handdator & terminalarbete är väldigt meriterande.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför & gillar att ha många bollar i luften.
Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå och uppträder med respekt.
Som person är du flexibel, serviceinriktad, självgående och uppskattar eget ansvar. Du är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Känner du att din profil passar in tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, vi presenterar kandidater löpande till kund. Visa mindre

C-chaufför till Martin & Servera till Visby

Martin & Servera söker C-chaufförer till Visby Se hela annonsen och ansök: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/chaufforer-till-gotland-semestervikariat/95e5a560-66c0-4122-8bc0-ac728d636316 Chaufförer till Gotland (semestervikariat) Vi söker nu dig som under sommaren 2022 vill hjälpa oss att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder, tillsammans med ett härligt gäng glada kollegor. Vad kommer du att göra? Varje dag flödar enorma mängder varo... Visa mer
Martin & Servera söker C-chaufförer till Visby
Se hela annonsen och ansök:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/chaufforer-till-gotland-semestervikariat/95e5a560-66c0-4122-8bc0-ac728d636316
Chaufförer till Gotland (semestervikariat)
Vi söker nu dig som under sommaren 2022 vill hjälpa oss att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder, tillsammans med ett härligt gäng glada kollegor.
Vad kommer du att göra?
Varje dag flödar enorma mängder varor genom våra lageravdelningar och ut till våra kunder. Som chaufför tar du ansvar för en effektiv och professionell distribution av?varorna till våra kunder runt om på Gotland. Arbetet innefattar lastning av varor, lossning hos våra kunder samt återtagande av bl a rullpallar och annat tomgods.
Vad söker vi hos dig?
Du träffar våra kunder dagligen vilket gör att vi ställer höga krav på trevligt bemötande, servicevilja och engagemang. Du har en god förmåga att samarbeta med såväl kunder som arbetskamrater.
Du har körkort med C-behörighet
Du har giltigt yrkeskompetensbevis
Du har digitalt förarkort

Körkort med CE-behörighet är meriterande. Likaså om du har erfarenhet av att distribuera livsmedel samt god lokalkännedom.
Personliga egenskaper
Du kan arbeta självständigt, är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Att du är flexibel, ordningsam och punktlig ser vi som en självklarhet. Serviceförmåga är i fokus då du är Martin & Serveras ansikte utåt mot våra kunder. Du gillar också att hålla dig i form, för det här jobbet innebär att du hela tiden är i rörelse. Det är förstås också ett stort plus om du älskar mat och förstår hur viktigt det är, för alla kockar runtom i landet, att varorna hanteras med största omtanke.
Din arbetsplats
Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vara en positiv kraft. Vi är fullt övertygade om att det är så vi utvecklar vår affär. Vi är en arbetsplats där vi bryr oss om varandra och är noga med säkerheten. Vi har därför nolltolerans vad gäller alkohol och droger och tillämpar slumpmässiga alkohol- och drogtester.
Anställningsform: Semestervikariat under veckorna 25-32
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetstider: Under veckorna 25-32 finns det behov av 2 st chaufförer. Anställningen startar med två veckors upplärning under maj/juni. Dagtid, vardagar. Arbete på lördagar kan i viss mån förekomma.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Bolag: Martin & Servera Logistik AB
Adress: Gotland (med utgångspunkt hos vår samarbetspartner)


Annonsen publiceras: 2022-03-24
Sista ansökningsdag: 2022-04-23. Vi tillämpar löpande urval.
Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

C-chaufförer sökes till Keges Grosshandel på Gotland

Ansök    Mar 24    Adecco Sweden AB    Distributionsförare
Om tjänsten Detta är ett konsultuppdrag och som C-chaufför kommer du att arbeta med att leverera livsmedel till alla typer av restauranger, cafeér och butiker på Gotlands landsbygd och man utgår ifrån Keges depå i Visby. Detta innebär också mycket kundkontakter i samband med leveranserna och det innebär också, att du blir ansiktet utåt. Därför är det mycket viktigt att du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Meriterande är om du h... Visa mer
Om tjänsten
Detta är ett konsultuppdrag och som C-chaufför kommer du att arbeta med att leverera livsmedel till alla typer av restauranger, cafeér och butiker på Gotlands landsbygd och man utgår ifrån Keges depå i Visby. Detta innebär också mycket kundkontakter i samband med leveranserna och det innebär också, att du blir ansiktet utåt. Därför är det mycket viktigt att du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Meriterande är om du har jobbat inom lager och logistik eller distribution inom grossister. Vidare ser vi att du är stresstålig, noggrann, glad, positiv och en mycket god representant åt företaget. Arbetstiderna är mån-fre 07-16 och uppdraget kommer tillsättas omgående och pågå fram till v.37 med chans till förlängning för rätt person. Boende kan ordnas av företaget som man kan hyra om man behöver. C-körkort och ett giltigt YKB är ett krav.

I din roll som C-chaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Leverera livsmedel
- Kundbemötande
- Lastning & lossning

Tjänsten som C-chaufför är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har C-körkort och giltigt YKB. Är stresstålig och gillar att köra lastbil på ett säkert sätt och att se möjligheterna att få uppleva Gotland under högsäsong.

Vidare ser vi att du har ett gott kundbemötande och är ordningsam.

Viktigt för tjänsten är:
- C-körkort
- Giltigt YKB
- Möjlighet att bo och verka på Gotland under sommaren

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Fredrik Skoglund via Adecco 010-173 73 00 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gillar du att arbeta utomhus och vara igång hela dagarna?

Ansök    Mar 24    Swedavia AB    Flygplatsman/Ramppersonal
Är du en positiv lagspelare? Då kanske jobbet som Airport Officer med inriktning fält och ramp på Visby flygplats skulle passa dig. Flygplatsen söker en pigg och rask person till gänget som sköter flygplatsens bansystem, snöröjning, rapportering av banförhållande och hjälper till med att lasta och lossa bagage. På Visby Airport är ditt och dina kollegors uppdrag att arbeta för hög säkerhet, ett gott kundbemötande samt att arbeta effektivt i våra arbetsproc... Visa mer
Är du en positiv lagspelare? Då kanske jobbet som Airport Officer med inriktning fält och ramp på Visby flygplats skulle passa dig.
Flygplatsen söker en pigg och rask person till gänget som sköter flygplatsens bansystem, snöröjning, rapportering av banförhållande och hjälper till med att lasta och lossa bagage.
På Visby Airport är ditt och dina kollegors uppdrag att arbeta för hög säkerhet, ett gott kundbemötande samt att arbeta effektivt i våra arbetsprocesser. Som Airport Officer har du ett nära samarbete med dina kollegor och varje medarbetare i teamet är viktig för att lyckas med uppdraget.
Dina arbetsuppgifter
Du är en del i ett skift som sköter allt från säkerhetskontroll, incheckning, hantering av flygplan och fältarbete. Arbetsuppgifterna varierar per säsong, under sommaren ingår fältskötsel så som gräsklippning, och på vintern ingår bland annat snöröjning. Beredskap för att kunna öppna flygplatsen nattetid för t ex ambulansflyg är en del i arbetet.
Du kommer även att arbeta med ramptjänst vilket innebär vilket innebär i huvudsak att lossa och lasta flygplanen, samt tillhandahålla övriga servicetjänster till flygbolagen. Att hjälpa passagerare i behov av ledsagning är också en del av din vardag.
Din profil
Du som söker ska ha slutförd utbildning på gymnasienivå.
Det är inte nödvändigt men det är meriterande om du har arbetat med snöröjning och har vana av olika maskiner. B körkort är ett krav. Meriterande om du även har giltigt C-kort för att kunna köra lastbil och andra tunga fordon.
Som person behöver du gilla att hjälpa till, arbeta bra tillsammans med andra och ta ansvar för dina arbetsuppgifter så att de sköts samvetsgrant och punktligt.
Du är utomhus en stor del av dagen och vissa arbetsmoment är fysiskt tunga vilket gör att vi förutsätter att du trivs med ett fysiskt aktivt arbete och har en fysik som möter upp till detta. I din
vardag krävs en förståelse och respekt för det regelverk som verksamheten vilar på samtidigt som det finns utrymme för förbättringsförslag och egna initiativ.         
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi vill att du är lyhörd för verksamhetens behov, har en mycket god samarbetsförmåga och hanterar oförutsedda händelser på ett flexibelt och konstruktivt sätt. Arbetet sker ofta i ett högt tempo och integreringen mellan funktioner gör att du bör uppskatta variation och ”snabba ryck” för att trivas hos oss. För att lyckas i rollen behöver du ha en blick för prioriteringar och snabbt se vad som är mest akut och vad som kan vänta.
Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska då detta behövs för att kunna bemöta kunder.
Du behöver kunna ta dig till flygplatsen under dygnets alla timmar. Flygplatsen är öppen årets alla dagar, i din tjänst Airport Officer jobbar du mot verksamhetens behov vilket innebär oregelbundna arbetstider samt varierande längd på arbetspassen.
Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.  
Visby Airport fyller en viktig funktion för Sverige och för det lokala samhället. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Som medarbetare på flygplatsen finns goda möjligheter till utveckling, inte minst då vi har en dynamisk intern arbetsmarknad. Flygplatsen präglas av teamarbete, gemenskap och sammanhållning.
På vår hemsida: swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Anställningsform: Tillsvidare, heltid
Tillträdesdatum: augusti 2022
Placeringsort: Visby.
Vid frågor kontakta: Henrik Söderberg [email protected] 0101095219
För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.  Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför även en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.
I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande dock senast 17 april 2022 Visa mindre

Taxiförare 2st Färdtjänst/Sjukresor/Skolskjutsar

Välkommen att söka världens roligaste och viktigaste jobb som förare av färdtjänst/sjukresor och skolskjutsar. Arbetet går ut på att köra människor med personbil (vi söker även till rullstols buss) , både helt friska men även svårt sjuka och därmed krävs det att man har både pedagogiskt tänk och en känsla för hur människor fungerar. Trots att arbetsredskapet är en personbil så förekommer det att man ska hjälpa till att bära bår ibland så viss fysik krävs m... Visa mer
Välkommen att söka världens roligaste och viktigaste jobb som förare av färdtjänst/sjukresor och skolskjutsar. Arbetet går ut på att köra människor med personbil (vi söker även till rullstols buss) , både helt friska men även svårt sjuka och därmed krävs det att man har både pedagogiskt tänk och en känsla för hur människor fungerar. Trots att arbetsredskapet är en personbil så förekommer det att man ska hjälpa till att bära bår ibland så viss fysik krävs men vi har både kvinnor och män i alla åldrar som kör och de fixar det galant!
Tjänsterna är heltid med visstid ca 10 månader (till sportlovet 2023) med chans till förlängning och med 6 månaders provanställning.
OBS! Taxiförarlegitimation är ett krav.


Våra medarbetare har en hög arbetsmoral, hög yrkesstolthet, är punktliga och ansvars samma så det är egenskaper du som söker måste besitta för att kunna passa in hos oss.
Taxi Visby har kollektivavtal.
Månadslön (ej provisions baserade löner).
Sök via e-post [email protected] eller via telefon till vår HR-ansvarige Roger Jakobsson 073-980 47 52. Visa mindre

Sommarjobb Dagbrottet

Ansök    Mar 22    Cementa AB    Truckförare
Är du en bra lagspelare och mån om att göra ditt bästa? Då kommer du att trivas hos oss! Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Varje år sommarjobbar cirka femtio personer hos oss och de flesta är återkommande vid sidan av sina studier. Arbetet inom vår... Visa mer
Är du en bra lagspelare och mån om att göra ditt bästa? Då kommer du att trivas hos oss!

Om oss
Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Varje år sommarjobbar cirka femtio personer hos oss och de flesta är återkommande vid sidan av sina studier. Arbetet inom våra avdelningar är omväxlande och vi erbjuder nu sommarjobb inom avdelningarna Dagbrottet, Produktion, Underhåll, Förrådet, Administration och Cementa Research.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Din roll
För att jobba i Dagbrottet behöver du ha B-körkort. I din roll kör du trucken på ett säkert och ansvarsfullt sätt samt ansvarar för daglig tillsyn av trucken. Har du vana av att köra maskiner eller har lastmaskinskort är det en fördel. I Dagbrottet jobbar vi två-skift, dag och kväll, måndag till fredag. Perioden gäller framförallt den 7/6-21/8.

Din profil
Alla våra jobb kräver att du har fyllt 18 år. Du är en engagerad person som gillar att köra och att arbeta med kroppen, våra sommarjobbtjänster är till största delen rörliga och aktiva. Det är viktigt för oss att du är mån om att följa våra säkerhetsrutiner. Vi välkomnar alla sökanden, din personlighet är viktigast för oss!

Ansökan
Tjänsterna är heltid med start och slut enligt överenskommelse. Vill du veta mer är du välkommen att ringa HR-generalist Amanda Eklöf 0498-281053 eller avdelningschef för Dagbrottet Gunnar Hedin 0498-281143. Skicka din ansökan senast den 24 april, urval sker löpande.

Välkommen att bygga framtiden tillsammans med oss!

Om Cementa
Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan. Cementa ingår i HeidelbergCement Group, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 53 000 medarbetare i 50 länder. Visa mindre

Matros-Tillsvidare

Ansök    Mar 22    Destination Gotland AB    Matros
Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass! Till våra fartyg söker vi ... Visa mer
Jobba på Destination Gotland
Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!


Till våra fartyg söker vi Matroser för tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.Som Matros ombord i våra fartyg får du ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter där du dagligen möter många människor.
Nära kontakt med både medarbetare och passagerare.
Du kommer att arbeta med lossning och lastning på bildäck, underhållsarbete, säkerhetsronder och vakttjänstgöring. 

Du är en representant för hela företaget och kommer dagligen att möta våra passagerare. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid göra ditt bästa för att tillfredsställa passagerarnas förväntningar. 

Behörighet samt certifikatskrav:
-Matros (STCW Manila)
-Basic Safety (STCW Manila)
-Räddningsfarkoster och beredskapsbåtar (STCW Manila)
-Certifikat för personal med särskilda sjöfartskyddsuppgifter (STCW Manila)
-Läkarintyg för sjöfolk.
-Sjöfartsbok

Vi ser gärna att du även har:
-Fast rescue boat (STCW Manila)
-Crowdutbildning
-Medical First Aid (STCW Manila)
-Giltigt pass

Vi har svenska som säkerhetsspråk på Fartygen i Destination Gotlands trafik samt engelska i Hansa Destination, talar du fler språk så är det meriterande.
Arbetet är upplagt på veckoskift, en eller flera veckor ombord med motsvarande ledighet.

Bifoga även ett sjötjänsteutdrag till din ansökan.

Vi är kollektivanslutna till SEKO Sjöfolk och följer deras färjeavtal samt lönetariffer.
Bakrundskontroll sker innan anställning.
Rekrytering kommer att ske löpande under perioden. 


Som anställd hos oss får du…
…möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden.
Dessutom kan du vara med och bidra till ett Gotland som både är värt att besöka men också att leva och bo på.

Välkommen ombord! Visa mindre

Lagerarbete

Ansök    Mar 22    Keges Grosshandel AB    Lagerarbetare
Är du en lagspelare som gillar att ta i när det gäller. Kom till oss på Keges i sommar. Du kommer att vara en viktig länk i servicen till våra samarbetspartners. De roller vi söker är godsmottagning/uppackning, lagerplock, lagerplock frys, medarbetare till frukt och grönt avdelningen mm. Tjänsterna varierar i arbetsomfattning från 60% Visa mer
Är du en lagspelare som gillar att ta i när det gäller. Kom till oss på Keges i sommar. Du kommer att vara en viktig länk i servicen till våra samarbetspartners. De roller vi söker är godsmottagning/uppackning, lagerplock, lagerplock frys, medarbetare till frukt och grönt avdelningen mm. Tjänsterna varierar i arbetsomfattning från 60% Visa mindre

Terminalarbetare natt Schenker Visby

Ansök    Mar 18    Schenker AB    Terminalarbetare
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans sk... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget - tveka inte att skicka in din ansökan!

Dessutom erbjuder vi:

* Friskvårdsbidrag, Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Klämpermission - en individuell pott med timmar som kan tas ut som ledighet, primärt i samband med klämdagar
* Möjlighet att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Karriärmöjligheter och kompetensutveckling
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Till vår terminal i Visby söker vi två serviceinriktade, kvalitetsmedvetna och ansvarsfulla medarbetare till natten. Tjänsterna är på deltid med chans till att omfattningen ökar till heltid.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår truckkörning, lastning och lossning av gods. Sortering, rangering av paket.
Vissa administrativa som avvikelserapportering, skadehanteringar och registreringar i våra system ingår i tjänsten.

Din Profil
Vi söker dig som har slutfört gymnasieutbildning. Några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom terminal eller lager är meriterande.
Din personlighet kännetecknas av stark servicekänsla, noggrannhet, att du periodvis kan arbeta under tidspress.
Du gillar att arbeta i grupp och är i god fysisk form då arbetet kan innehålla repetitiva uppgifter och tunga lyft.
Du har ett bra siffersinne och behärskar svenska väl i både tal och skrift.
Du har truckkort samt datorvana. Meriterande med lastmaskins behörighet.
Ett krav är att du är minst 18 år.
Lokalkännedom, B-körkort, erfarenhet av lastsäkring, import/export eller kunskap om våra system samt farligt gods utbildning (1:3) är meriterande.
Din personlighet och attityd är mycket viktigt för oss då vi arbetar mycket i grupp.

Information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattningen är på 50% initialt.
Kollektiv avtalsenlig lön och ersättningar.
Arbetstiden är på natten mån - fre.
För ytterligare upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta Johan Andersson, Platschef,
e-post: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lastbilschaufför

Du är vår ambassadör hos våra kunder varje dag. Om du gillar att leverera varor och framförallt service ska du söka dig till oss på Keges. Du är noggrann, positiv och stresstålig. Hållbara transporter är vårt motto. Visa mer
Du är vår ambassadör hos våra kunder varje dag. Om du gillar att leverera varor och framförallt service ska du söka dig till oss på Keges. Du är noggrann, positiv och stresstålig. Hållbara transporter är vårt motto. Visa mindre

Chaufför B Gotland, sommarvikariat

Ansök    Mar 21    PostNord Group AB    Paketbilsförare
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team del av vårt team Vi söker nu fler chaufförer med B-körkort till Gotland. I rollen som chaufför kommer du att ha arbetstider som är förlagda på dagtid, måndag till fredag. Tjänsten är ett vikariat med en sysselsättningsgrad på 100% mellan v. 23-34.  Om rollen ... Visa mer
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team del av vårt team
Vi söker nu fler chaufförer med B-körkort till Gotland. I rollen som chaufför kommer du att ha arbetstider som är förlagda på dagtid, måndag till fredag. Tjänsten är ett vikariat med en sysselsättningsgrad på 100% mellan v. 23-34. 

Om rollen
I rollen som chaufför är du en av våra allra viktigaste medarbetare och ansiktet utåt för PostNord. Du möter dagligen våra kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan. En vanlig dag består av:

- Distribution och hämtning av paket och brev.
- Kundmöten

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du finner motivation i att leverera god service och trivs med att arbeta självständigt. Du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete där du kommer få möjlighet att bygga upp kundrelationer, men även kommer spendera en hel del tid på vägarna. Du behärskar svenska i tal och skrift.

För att bli aktuell för rollen är det viktigt att du har:

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- Körkort för personbil (B)
- Belastningsregister i oöppnat kuvert. https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Vi erbjuder dig
PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är ett krav för att kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:[email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Logistikmedarbetare

Ansök    Mar 15    Sweprod Graphics AB    Lagerarbetare
Möjlighet att bli en del av vår logistikavdelning! Vi söker dig som känner igen dig i våra värdeord hängiven, nyfiken och pålitlig. Du är en person som drivs av att göra kunder nöjda genom att leverera i rätt tid och rätt kvalitet. Jobbet kräver att du är noggrann, gillar högt tempo, är självgående, känner dig bekväm med siffror och behärskar engelska i både tal och skrift. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att avsyna, packa, fakturera och skicka ar... Visa mer
Möjlighet att bli en del av vår logistikavdelning!
Vi söker dig som känner igen dig i våra värdeord hängiven, nyfiken och pålitlig.
Du är en person som drivs av att göra kunder nöjda genom att leverera i rätt tid och rätt kvalitet. Jobbet kräver att du är noggrann, gillar högt tempo, är självgående, känner dig bekväm med siffror och behärskar engelska i både tal och skrift.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att avsyna, packa, fakturera och skicka artiklar till kunder i hela världen. Därtill gör man även lättare montering och rensning av tillverkade artiklar.
Meriterande är tidigare jobb på logistikavdelning med ansvar för utleveranser, gärna mot internationella kunder.
Känner du att detta kan vara något för dig eller känner du någon som passar in på beskrivningen? Tveka inte att ta dig till www.sweprod.com och skicka in din ansökan.
Ansökningar hanteras enbart genom ansökan via vår hemsida www.sweprod.com.
Jobbet är en tillsvidareanställning med provanställning på tre månader.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Tom Iversjö via [email protected] Visa mindre

Sommarjobb hamn

Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har företagshälsovård på plats, egen lunchrestaurang och andra förmåner som exempelvis idrottsh... Visa mer
Om oss
Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har företagshälsovård på plats, egen lunchrestaurang och andra förmåner som exempelvis idrottshall, gym och bra möjligheter att utvecklas.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Din roll

På hamnen har vi varierade uppgifter, framförallt in- och utlastning av material både via styrsystem och maskiner samt städning med Bobcat i lastutrymmen. Vi jobbar även med underhåll på maskiner och anläggningar inom hamnens område. Arbetstiderna är mycket varierade, alla dagar i veckan då tiderna anpassar sig efter båtarnas ankomsttid. Perioden gäller framförallt den 13/6-14/8.

Din profil

Alla våra jobb kräver att du har fyllt 18 år. Som person är du engagerad och positiv, du trivs med en stor variation både i arbetsuppgifter och i tempo. En annan viktig egenskap är att du trivs i en liten grupp där du tar ett genuint ansvar för att skapa resultat genom samarbete. En säker arbetsmiljö är viktigt för oss och vi förväntar oss att du följer lagar och skyddsföreskrifter. B-körkort är ett krav för att arbeta som depåpersonal.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa hamnchef Marcus Laurent, 0498-281308 eller HR-generalist Amanda Eklöf 0498-281053. Skicka in din ansökan senast den 10 april, urval sker löpande.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 53 000 medarbetare i över 50 länder. Visa mindre

Taxiförare

Ansök    Mar 15    Limo Gotland    Taxiförare/Taxichaufför
Vi söker förare med en hög känsla för service och god förmåga till att ge kunden ett genuint bemötande, ett omhändertagande och besitter god förmåga till att skapa långsiktiga relationer. Dina kunder ska känna sig trygga och nöjda med sin resa och du är den som ser till att kunden längtar tillbaka till nästa resa med dig. Vi ser helst att du redan idag har taxilegitimation och erfarenhet, men en öppen personlighet, social kompetens och förmåga till att ta ... Visa mer
Vi söker förare med en hög känsla för service och god förmåga till att ge kunden ett genuint bemötande, ett omhändertagande och besitter god förmåga till att skapa långsiktiga relationer. Dina kunder ska känna sig trygga och nöjda med sin resa och du är den som ser till att kunden längtar tillbaka till nästa resa med dig.
Vi ser helst att du redan idag har taxilegitimation och erfarenhet, men en öppen personlighet, social kompetens och förmåga till att ta ett stort ansvar, är något vi värdesätter högt och därför kan vi tänka oss att betala din taxilegitimation om du är rätt person för oss. Då vi nu ökat takten i vår miljöomställning till 100% el som drivmedel i vår taxi, ser vi det som nödvändigt att du delar vårt engagemang i att skapa hållbara transporter och en hållbar besöksnäring.
Du bör bo i Visby eller dess närhet för att förenkla din vardag då arbetstider kan variera.
Tveka inte att kontakta oss om du vill ligga före dina kollegor med 100% el. Visa mindre

Tuktukförare

Ansök    Mar 15    Limo Gotland    Taxiförare/Taxichaufför
Vi söker dig som gillar att arbeta med service. I ditt daglig arbete kommer du att utföra taxitransporter och sightseeingturer i världsarvet Visby med någon av våra eldrivna tuktukar. Aktuell period är juni - augusti, med möjlighet till helgarbete även maj & september. Du som söker ska ha fyllt 18 år, ha god körvana samt behöver ha ett väl utvecklat sinne för service, ansvar och en god förmåga till att bemöta kunder och besökare. Tillsammans skapar dessa e... Visa mer
Vi söker dig som gillar att arbeta med service.
I ditt daglig arbete kommer du att utföra taxitransporter och sightseeingturer i världsarvet Visby med någon av våra eldrivna tuktukar. Aktuell period är juni - augusti, med möjlighet till helgarbete även maj & september.
Du som söker ska ha fyllt 18 år, ha god körvana samt behöver ha ett väl utvecklat sinne för service, ansvar och en god förmåga till att bemöta kunder och besökare. Tillsammans skapar dessa egenskaper den bästa förutsättningen för att kunden får en fantastisk upplevelse och du får en härlig dag på jobbet.
Arbetstiderna kan variera och du har stora möjligheter att påverka dina arbetstider i vårt schemasystem, där du själv bokar de arbetspass du vill arbeta.
Vid anställning genomgår du vår webbutbildning samt en praktisk del gällande trafiksäkerhet och trafikpolicy, allt för att du ska känna dig med trygg med uppgiften som tuktukförare.
AM-behörighet är ett krav, men vi ser helst att du har B-behörighet.
Välkommen att söka ett av sommarens roligaste jobb i Visby! Visa mindre

Chaufför med C-kort

Privab Visby är ett grossistföretag på Gotland. Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om kolonial mm på ön. Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker en Chaufför till våra lastbilar för distribution på Gotland. Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet krä... Visa mer
Privab Visby är ett grossistföretag på Gotland.
Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om kolonial mm på ön.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker en Chaufför till våra lastbilar för distribution på Gotland.
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt. Du behöver också ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkort klass C


Först o främst söker vi dig under sommarmånaderna.
Juni-Augusti 2022


Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.


Erfarenhet och kunskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
hantera problem och utmaningar på arbetsplatsen
hantera arbetsuppgifter med snäva deadlines
arbeta med kund- eller leverantörskontakter
samarbeta med människor med olika perspektiv, bakgrund, språk etc.Vi tar gärna emot ansökningar via mail. Visa mindre

Lagermedarbetare med leverans sommarvikariat

Ansök    Mar 15    Mio AB    Lagerarbetare
Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Beskrivning Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett ro... Visa mer
Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats.
Beskrivning
Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete i högt tempo.

Du blir en del i ett engagerat team. Du kommer tillsammans med din kollegor jobba för att på bästa sätt driva ett lönsamt och serviceinriktat arbete mot butikens uppsatta mål.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att lossa bilar, ansvara för kontroll och mottagning av leveranser samt att ge service till våra kunder vid varuutlämning och i telefon. Det förekommer även en del administrativt arbete samt monteringsarbete. I rollen ingår också att leverera möbler hem till våra kunder med företagets egna mindre lastbilar, därför är B-körkort ett krav. Som lagermedarbetare har du ett stort servicefokus mot både kunder och kollegor. 

Kvalifikationer
Viktigt för oss är att du har en stor grad av kundorientering och servicekänsla och att du alltid jobbar med ambitionen att kunden ska återkomma till butiken. Du trivs med att ha ett omväxlande arbete med både fysiska och administrativa arbetsuppgifter.  Vi ser gärna att du är:

- stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo
- ordningsam
- en god förebild för övriga kollegor och bidrar till god stämning
- flexibel och problemlösare
- van vid fysiskt arbete och hantering av större gods

   Då rollen innebär en hel del tunga lyft, behöver du ha en god fysik.

Tjänsten avser ett sommarvikariat på deltid förlagt 09:50-18:10 torsdagar och fredagar under perioden juni-aug. Under perioden 25/7-14/8 är tjänsten heltid måndag-fredag.Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i. Visa mindre

Chaufförer sökes till Gotland (semestervikariat)

Vi söker nu dig som under sommaren 2022 vill hjälpa oss att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder, tillsammans med ett härligt gäng glada kollegor.  Vad kommer du att göra?  Varje dag flödar enorma mängder varor genom våra lageravdelningar och ut till våra kunder. Som chaufför tar du ansvar för en effektiv och professionell distribution av?varorna till våra kunder runt om på Gotland. Arbetet innefattar lastning av varor, lossning hos våra ku... Visa mer
Vi söker nu dig som under sommaren 2022 vill hjälpa oss att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder, tillsammans med ett härligt gäng glada kollegor. 

Vad kommer du att göra? 
Varje dag flödar enorma mängder varor genom våra lageravdelningar och ut till våra kunder. Som chaufför tar du ansvar för en effektiv och professionell distribution av?varorna till våra kunder runt om på Gotland. Arbetet innefattar lastning av varor, lossning hos våra kunder samt återtagande av bl a rullpallar och annat tomgods.  

Vad söker vi hos dig? 
Du träffar våra kunder dagligen vilket gör att vi ställer höga krav på trevligt bemötande, servicevilja och engagemang. Du har en god förmåga att samarbeta med såväl kunder som arbetskamrater. 


• Du har körkort med C-behörighet 
• Körkort med CE-behörighet är meriterande
• Du har giltigt yrkeskompetensbevis 
• Du har digitalt förarkort 

 Har du erfarenhet av att distribuera livsmedel samt god lokalkännedom ser vi det som meriterande.? 

Personliga egenskaper 
Du kan arbeta självständigt, är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Att du är flexibel, ordningsam och punktlig ser vi som en självklarhet. Serviceförmåga är i fokus då du är Martin & Serveras ansikte utåt mot våra kunder. Du gillar också att hålla dig i form, för det här jobbet innebär att du hela tiden är i rörelse. Det är förstås också ett stort plus om du älskar mat och förstår hur viktigt det är, för alla kockar runtom i landet, att varorna hanteras med största omtanke.? 

Din arbetsplats 
Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vara en positiv kraft. Vi är fullt övertygade om att det är så vi utvecklar vår affär. Vi är en arbetsplats där vi bryr oss om varandra och är noga med säkerheten. Vi har därför nolltolerans vad gäller alkohol och droger och tillämpar slumpmässiga alkohol- och drogtester.? 

Anställningsform: Semestervikariat under veckorna 25-32 

Sysselsättningsgrad: Heltid 

Arbetstider: Under veckorna 25-32 finns det behov av 2 st chaufförer. Anställningen startar med två veckors upplärning under maj/juni. Dagtid, vardagar. Arbete på lördagar kan i viss mån förekomma. 

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Bolag: Martin & Servera Logistik AB 

Adress: Gotland (med utgångspunkt hos vår samarbetspartner)

Kontakt: ?Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa och prata med Erik Lundh, Transportchef, 0731542286. För frågor om urvalsprocessen kontakta Anna Centerstrand, HR-partner på [email protected]  

Fackliga företrädare:?Damien Blanchard, 011-202901. Ordförande Handels Martin & Servera Norrköping 

Annonsen publiceras: 2022-03-09

Sista ansökningsdag:  2022-04-30. Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Chaufför med B-kort

Gotlandspecialisten AB är ett grossistföretag på Gotland. Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om frukt och grönt, kolonial och fina delikatesser producerade på ön. Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker en Chaufför till en liten lastbil för distribution i Visby. Vi söker dig som har erfar... Visa mer
Gotlandspecialisten AB är ett grossistföretag på Gotland.
Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om frukt och grönt, kolonial och fina delikatesser producerade på ön.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker en Chaufför till en liten lastbil för distribution i Visby.
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt. Du behöver också ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkort klass B


Först o främst söker vi dig under sommarmånaderna.
Juni-Augusti 2022


Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.


Erfarenhet och kunskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
hantera problem och utmaningar på arbetsplatsen
hantera arbetsuppgifter med snäva deadlines
arbeta med kund- eller leverantörskontakter
samarbeta med människor med olika perspektiv, bakgrund, språk etc.Vi tar gärna emot ansökningar via mail. Visa mindre

Lagerpersonal

Ansök    Mar 11    Gotlandspecialisten AB    Lagerarbetare
Gotlandspecialisten AB är ett grossistföretag på Gotland. Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om frukt och grönt, kolonial och fina delikatesser producerade på ön. Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker inför sommarsäsongen personal till vårt lager i Visby. Vi söker dig som gillar att gör... Visa mer
Gotlandspecialisten AB är ett grossistföretag på Gotland.
Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om frukt och grönt, kolonial och fina delikatesser producerade på ön.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker inför sommarsäsongen personal till vårt lager i Visby.
Vi söker dig som gillar att göra bra ifrån dig och som förstår vikten av vara noga i ditt arbete. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt.


Först o främst söker vi dig under sommarmånaderna.
Juni-Augusti 2022


Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.


Erfarenhet och kunskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
hantera problem och utmaningar på arbetsplatsen
hantera arbetsuppgifter med snäva deadlines
arbeta med kund- eller leverantörskontakter
samarbeta med människor med olika perspektiv, bakgrund, språk etc.Vi tar gärna emot ansökningar via mail. Visa mindre

Sommarvikarier med C/CE-behörighet till Schenker Åkeri i Visby

Ansök    Mar 10    Schenker AB    Distributionsförare
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans sk... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget och bli en del av Sveriges Bästa Åkeri? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Schenker Åkeri växer och i juni 2022 startar vi distributionstrafik på Gotland, som kommer att utgå från terminalen i Visby. Till sommaren söker vi nu ett antal semestervikarier som kan förstärka vårt team under juni, juli och augusti, med god chans till fortsatt anställning efter sommaren för rätt person. I arbetsuppgifter ingår bland annat:

* Utkörning och inhämtning av pall- och paketgods åt främst företagskunder under dagtid, måndag-fredag
* I samarbete med arbetsledningen effektivisera rutt och leveransschema
* Hantera samtliga sändningar digitalt genom handdator
* Kommunicera med hjälp av telefon och textmeddelanden
* I samarbete med fordonsansvarig vårda det egna fordonet

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* C-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* Digitalt förarkort
* Talar och förstår svenska språket obehindrat
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

Det är meriterande om du har:

* ADR-intyg
* CE-behörighet
* Truckkort
* Erfarenhet av distributionskörning

Information och ansökan:
Rollen är ett sommarvikariat till och med 2022-08-31 med placeringsort Visby.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Erik Alsmo, Platschef, via [email protected]
Skicka gärna din ansökan senast den 5 april. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre