Lediga jobb som Administrativ assistent på Gotland

Se lediga jobb som Administrativ assistent på Gotland. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb på Gotland som finns hos arbetsgivaren.

Administratör

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1600 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. Vilka är vi? Vi söker en administratör till HR-enheten inom hälso- och sjukvård... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1600 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Vilka är vi?
Vi söker en administratör till HR-enheten inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen till uppdraget "Återhämtning för medarbetare i Vård och Omsorg 2022".

I uppdraget är flera förvaltningar delaktiga; hälso- och sjukvårdsförvaltningen, socialförvaltningen och regionstyrelseförvaltningen. Det övergripande uppdraget består av större och mindre deluppdrag med aktiviteter i syfte att skapa kunskap och förutsättningar om återhämtningens betydelse för medarbetare inom vård och omsorg.

Uppdraget "Återhämtning för medarbetare i Vård och Omsorg 2022" samordnas och leds av en arbetsgrupp med representation från respektive förvaltning. Du kommer ingå I HR-teamet i hälso- och sjukvården och arbeta nära den av oss som representerar förvaltningen i arbetet med återhämtningsuppdraget men också ha nära samarbete med representanterna från de andra förvaltningarna.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör arbetar du tillsammans med arbetsgruppen med att ansvara för administration, administrativ samordning och uppföljning inom uppdraget.

I din roll ingår att:

- ansvara för att upprätta kvalitetssäkrade administrativa rutiner och strukturer för uppdraget.
- ansvara för att fortlöpande dokumentera och följa upp aktiviteter i uppdraget.
- ansvara för administrativ samordning i de olika deluppdragen såsom bokning av lokaler och föreläsare, ansvara för administrering av anmälan till olika aktiviteter och uppföljning av genomförda aktiviteter.
- ansvara för att samordna möten och uppföljning av uppdraget.
- vara administrativt stöd till arbetsgruppen och eventuella uppdragsledare.
- vara delaktig i den ekonomiska uppföljningen.
- delta i planering av aktiviteter och dokumentation.
- delta i genomförande av aktiviteter och dokumentation.
- delta och ansvara för utvalda delar av uppdraget.
- delta i förberedelser inför nästa års ansökan till Återhämtningsbonusen

Vem är du?
Vi söker dig som har en erfarenhet av administrativt arbete och det är en fördel om du har kännedom om Region Gotlands organisation och dess förvaltningar.

För uppdraget behöver du ha en god administrativ förmåga liksom goda färdigheter i att arbeta digitalt. Du har lätt för att snabbt sätta dig in i nya sammanhang och hitta din roll i sammanhanget. Du har god förmåga skapa strukturer och gillar ordning och reda. Din kommunikativa förmåga är god och du uttrycker dig väl i tal och skrift samt tycker om att skapa kontakter. Du är driven, kreativ och har lätt att leda dig själv samtidigt som du är en god lagspelare och uppskattar nära samarbete.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta i projekt eller liknande uppdrag och om du har kunskap i Region Gotlands HR- och ekonomisystem samt ärendehanteringssystem (W3D3).

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kundresurser till myndighet i Visby

Om uppdraget Vi söker nu efter flera kundresurser till vår kund, en myndighet i Visby. Konsultuppdraget är på heltid och arbetstiderna är 8-16.30 Dina arbetsuppgifter För att trivas i rollen som kundresurs ser vi att du är en positiv, serviceinriktad och relationskapande person. I rollen som kundresurs ingår följande arbetsuppgifter: - Matchning genom att ackvirera lämpliga platser - Coachning genom att vara ett stöd åt både arbetsgivare och arbetssö... Visa mer
Om uppdraget

Vi söker nu efter flera kundresurser till vår kund, en myndighet i Visby. Konsultuppdraget är på heltid och arbetstiderna är 8-16.30

Dina arbetsuppgifter

För att trivas i rollen som kundresurs ser vi att du är en positiv, serviceinriktad och relationskapande person.

I rollen som kundresurs ingår följande arbetsuppgifter:

- Matchning genom att ackvirera lämpliga platser

- Coachning genom att vara ett stöd åt både arbetsgivare och arbetssökande
- Dokumentation och administration
- Kontakt med arbetsgivare. Riktad ackvirering arbete/arbetsträning utifrån arbetssökandes behov
- Kontakta arbetssökande för uppdatering status och vid behov boka uppföljande planeringssamtal
- Informera arbetssökande och arbetsgivare om olika digitala tjänster, insatser och program
- Informera och motivera arbetssökande att söka till utbildning (AUB, reguljär utbildning och folkhögskola)
- Information inför start om aktivitetsrapportering, aktivitetsstöd
- Information vid uppföljning inför eventuell förlängning
- Kontakta arbetsgivare och arbetssökande för IA-order som saknar kandidat
Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning

- Minst två års arbetslivserfarenhet på minst 50 % i Sverige
- God generell datavana
- Förmåga att jobba självständigt
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
- B-körkort


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Alice Karlsson, [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Schemaplanerare och administrativ assistent

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1600 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. Vilka är vi? I området Service och diagnostik ingår flera enheter som alla arbe... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1600 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Vilka är vi?
I området Service och diagnostik ingår flera enheter som alla arbetar med att serva andra verksamheter inom sjukvården.

Enheten LaboratorieMedicinskt Centrum Gotland, LMCG, ansvarar för laboratorieverksamheten på Gotland och har ca 45 medarbetare samt två enhetschefer.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som schemaplanerare och administrativ assistent innebär bland annat att vara med i planering och schemaläggning för personalen på LMCG där olika delar av verksamheten har olika behov. Vi har ett administrativt system, Medvind, som hjälp i planeringen.

Du har också kontroll över sjuk- och friskanmälningar och olika ledigheter samt tar in ersättare där det behövs. Arbetet innefattar också att ha en långsiktig bemanningsplanering, till exempel inför sommaren, samt sköta det administrativa arbetet kring vikarier och nyanställda medarbetare.

Ovanstående arbetsuppgifter bedöms motsvara ungefär 50% och utifrån din kompetens och verksamhetens behov kommer arbetsuppgifterna att utökas i överenskommelse med enhetscheferna. Dessa arbetsuppgifter kan vara i klinisk verksamhet.

Vem är du?
Du som söker har som lägst gymnasiekompetens och erfarenhet av att planera och schemalägga personal inom sjukvården. Meriterande är att ha arbetat inom dygnet-runt-verksamhet. Arbetet kräver god datorvana. Kunskap om schemaläggning och arbetsrätt är meriterande.

Vi vill att du som söker är en positiv och utåtriktad, flexibel person med ett problemlösande förhållningssätt. Du har god förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt som du bibehåller ett övergripande och långsiktigt perspektiv. Du tycker om att arbeta med människor och har lätt för att skapa nya relationer samt god förmåga till kommunikation i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Administration

Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset som kommer till oss distribuerar vi ut både natt och dag. Nu söker vi förstärkning till kontoret. Arbetsuppgifterna består bl a i att; sortera och skanna fraktsedlar, pricka avräkningar, lämna ut gods till kunder som kommer och hämtar samt vara behjälplig med div kontorsgöromål. Visa mer
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag. Vi har daglig trafik till och från fastlandet. Godset som kommer till oss distribuerar vi ut både natt och dag.
Nu söker vi förstärkning till kontoret. Arbetsuppgifterna består bl a i att; sortera och skanna fraktsedlar, pricka avräkningar, lämna ut gods till kunder som kommer och hämtar samt vara behjälplig med div kontorsgöromål. Visa mindre

Administratör med livserfarenhet

Ansök    Jun 9    Surflogiet AB    Administrativ assistent
Administratör med livserfarenhet Tag plats! Resan mot framtiden avgår precis nu. Sätt dig ner bekvämt och låt oss inspirera dig för det kan gå fort när vi förändrar världen. Tillsammans reser du med ett framåtlutat gäng som har stort hjärta för miljön, jorden vi lever av och det delar vi gemensamt med dig. Just nu är vår mission att förändra upplevelsen för besökaren genom nyskapande produkter och tjänster i besöksnäringen på Gotland. På ett kreativt sätt ... Visa mer
Administratör med livserfarenhet
Tag plats! Resan mot framtiden avgår precis nu. Sätt dig ner bekvämt och låt oss inspirera dig för det kan gå fort när vi förändrar världen. Tillsammans reser du med ett framåtlutat gäng som har stort hjärta för miljön, jorden vi lever av och det delar vi gemensamt med dig. Just nu är vår mission att förändra upplevelsen för besökaren genom nyskapande produkter och tjänster i besöksnäringen på Gotland. På ett kreativt sätt bryter vi ny mark med våra bara händer, miljön och människan som utgångspunkt.

Nu behöver vi din hjälp!
Vi söker en erfaren administratör som kan boka biljetterna, räkna in gruppen och se till att alla är ombord. Du arbetar metodiskt och organiserat eftersom struktur är ditt sjätte sinne. Ordning och reda så räddar vi världen på fredag helt enkelt. Du kanske tidigare har jobbat som ekonom, redovisningsassistent eller personlig assistent? När dina ögon läser; organisera, budgetera och registrera blir du varm inombords och du känner att det här är ditt kall! Stanna nu upp och begrunda; Rom byggdes inte på en dag. Därför hoppas vi kunna hålla varandra i handen länge och att du blir en naturlig del av vår företagsfamilj.


Har du de här egenskaperna?
Ordningsam
Organisatorisk
Strukturerad
Hjälpsam
Lojal
Tydlig
Punktlig


Känner du igen dig i det här?
Gillar att arbeta i grupp men också ensam
Jobbar bra självständigt
Är lösningsfokuserad
Gillar flöden och rutiner
Är noggrann


Har du de här erfarenheterna?
ekonomi
budget
HR


Personlig Assistent
Tjänsten omfattar 60% anställning till en början med möjlighet att öka ytterligare. För att skapa rätt förutsättningar ser vi gärna att arbetet trappas upp med början om en dag i veckan för att sen öka till två och tre dagar. Vi arbetar i digitala verktyg vilket möjliggör flexibla arbetsplatser och tider med basen i södra Visby. Vi hoppas att du finns tillgänglig för att påbörja arbetet i mitten av augusti. Sista ansökningsdag är 15 juli. Visa mindre

Bemanningsassistent

Ansök    Jun 27    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Vilka är vi? Rekryterings- och bemanningsenheten är en intern enhet som stödjer verksamheter i Socialförvaltningen och Utbildnings– och arbetslivsförvaltningen. Vi är ett team på 13 medarbetare som arbetar med marknadsföring, rekrytering, bemanning, kompetensförsörjning och utveckling. Vi drivs och motiveras av ledorden tillit, delaktighet, nytänkande och handlingskraft. Vi arbetar målmedvetet för att skapa nya möjligheter där vi inspirerar medarbetare... Visa mer
Vilka är vi?
Rekryterings- och bemanningsenheten är en intern enhet som stödjer verksamheter i Socialförvaltningen och Utbildnings– och arbetslivsförvaltningen.

Vi är ett team på 13 medarbetare som arbetar med marknadsföring, rekrytering, bemanning, kompetensförsörjning och utveckling.

Vi drivs och motiveras av ledorden tillit, delaktighet, nytänkande och handlingskraft. Vi arbetar målmedvetet för att skapa nya möjligheter där vi inspirerar medarbetare till att utvecklas och prova något nytt.

Vårt mål är att attrahera och kvalitetssäkra rätt person till rätt uppdrag där varje individs kompetens och potential tas tillvara. Vi är stolta över våra medarbetare som har ett av Gotlands viktigaste jobb och som varje dag gör en positiv skillnad i våra medborgares liv.

Vi är ett team som är passionerade för det vi gör och som alltid ställer upp för varandra. En dynamisk arbetsmiljö där det krävs ett engagemang utöver det vanliga, samtidigt som det innebär stora möjligheter att få påverka och bidra till vår ständiga utveckling för att tillgodose Region Gotlands behov. Vi välkomnar nya tankesätt. Du får arbeta under flexibla förhållanden med jobb både hemifrån och från kontoret.

Dina arbetsuppgifter
Inspireras du av kompetensförsörjning och att hitta rätt personallösningar inom rekrytering och bemanning. Då är jobbet till dig här!

Som bemanningsassistent hos oss har du en viktig roll som ansiktet utåt när du dagligen tillgodoser och ansvarar för att bemanna korttidsfrånvaro för de verksamheter som gjort en beställning i vårt verksamhetssystem Medvind. Arbetet innebär att ta emot beställningar, matcha behov med tillgänglig personal och att boka ut. Vid behov kontaktar du även avdelningsbunden personal om ändringar av arbetstid. Du gör kvalitetsuppföljning och andra kontorsgöromål. Även rekrytering kan förekomma.

Rollen är varierande och innebär stort eget ansvar som kommer att ge dig goda kunskaper inom bemanning, rekryteringsprocessen och andra personalrelaterade arbetsuppgifter. 

Vem är du?
För att lyckas i rollen krävs:

- Att du har god datorvana och trivs med utveckling och förändring
- Har en hög ambitionsnivå, är självständig i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
- Att du har en stark servicekänsla och är tydlig i din kommunikation
- Är lugn och trygg i din arbetsroll, men samtidigt kan ta svåra beslut

Du ska ha gymnasiekompetens och om du har formell kompetens inom arbetsrättsliga lagar och avtal inom området ser vi det som mycket meriterande. Meriterande är även goda kunskaper i programmet Medvind eller annat bemannings-/ schemasystem samt Officepaketet och
Varbi rekryteringssystem.

Vi vill att du har erfarenhet av arbete med bemanning och schemaläggning och ser gärna att du har erfarenhet av bemanningsbranschen. För att klara av uppdraget behöver du ha administrativ bakgrund som gör att du obehindrat kan utföra omfattande administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten passar dig som är flexibel och trivs med en varierad arbetsdag som kan innehålla en hel del tvära kast. Du är en problemlösare som är stabil och van vid att hålla huvudet kallt och prioritera rätt bland flera arbetsuppgifter. Arbetet som bemanningsassistent är ett arbete med växlande arbetsuppgifter. Det kräver att du trivs med att parallellt driva olika processer och dialoger. Du är lösningsfokuserad och drivs av att få ge service men är samtidigt bekväm med att vara arbetsgivarens företrädare. Du har en stor lyhördhet och är mycket bra på att kommunicera och förmedla budskap i både tal och skrift.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Utbildningsadjutant till Roma kompani, P18.

Utbildningsadjutant till Roma kompani, P18. Försvarsmaktens främsta uppgift är att ansvara för Sveriges militära försvar och att värna om Sverige. 181.Pansarbataljonen 181.Pansarbataljonen är sedan 1 juli 2017 etablerad på Gotland. Bataljonens huvudsakliga fokus är markstrid. 181.Pbat är ett mekaniserat kompani, ett lednings-, underhålls- och understödskompani och ett stridsvagnskompani. 181.Pansarbataljon är del av Gotlands Regemente, P18. Roma kompani u... Visa mer
Utbildningsadjutant till Roma kompani, P18.
Försvarsmaktens främsta uppgift är att ansvara för Sveriges militära försvar och att värna om Sverige.
181.Pansarbataljonen

181.Pansarbataljonen är sedan 1 juli 2017 etablerad på Gotland. Bataljonens huvudsakliga fokus är markstrid. 181.Pbat är ett mekaniserat kompani, ett lednings-, underhålls- och understödskompani och ett stridsvagnskompani. 181.Pansarbataljon är del av Gotlands Regemente, P18. Roma kompani utbildar ett pansarskyttekompani som består av tre pansarskytteplutoner och en stab- och trosspluton. Vidare utbildar kompaniet en värnpliktig stridsvagnspluton och en värnpliktig stab- och trosspluton.

P18 söker nu en utbildningsadjutant till Roma kompani. Tjänsten passar dig som vill jobba självständigt inom givna ramar, gillar att hjälpa andra människor och trivs med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten som utbildningsadjutant fyller en viktig roll på kompaniet. Du utgör ett administrativt stöd för den militära personalen som därmed kan fokusera mer på sina huvudsakliga arbetsuppgifter.

 Exempel på arbetsuppgifter:


• Stödjer värnpliktiga med resebeställningar och ekonomiska ersättningar
• Stödjer med arbetstidsplanering
• Logistiskt stöd till kompaniet
• Beställning av logi, mat och förbrukningsmaterial
• Service till kompaniet, tex transport av mat och materiel till övningsplats
• Utveckla kompaniets utrymmen med fokus på vardagsfunktionalitet och trivsel
• Kontroll och uppföljning av ordning och reda

 Grundläggande krav:


• Gymnasieexamen
• Svenskt medborgarskap då tjänsten är placerad i säkerhetsklass
• B körkort – manuell växellåda

 Meriterande:


• Erfarenhet av Försvarsmakten
• Genomförd värnplikt eller grundläggande militär utbildning
• Tidigare tjänstgöring som GSS/K
• Erfarenhet av tjänstgöring på mekaniserad bataljon
• Erfarenhet av IT-stödsystemet PRIO/SAP
• Militära förarbevis
• Genomförd grundkurs för utbildningsadjutanter

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där ansvarstagande, handlingskraft och ett serviceinriktat förhållningssätt är viktiga egenskaper. Som utbildningsadjutant hos oss ställs också krav på ordningssinne, flexibilitet och personlig integritet. Tjänsten innebär mycket kontakt med kompaniets värnpliktiga och anställd personal vilket även ställer krav på social förmåga.

Övrigt:


• Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
• Placeringsort är Tofta, Gotland men det kan förekomma resor samt kvälls- och helgtjänstgöring.
• Tillträde efter överenskommelse
• Individuell lönesättning

I ansökan vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning, bifoga CV och ansökningsbrev. Bifoga även eventuella militära betyg samt genomförda utbildningar.

Fackliga representanter:

OFR/O Karl-Johan Boberg ([email protected])

OFR/S Freddy Tullgren ([email protected])

SEKO Thomas Klasson ([email protected])

SACO FM, [email protected]

Frågor?

Har du frågor om tjänsten hör av dig till HR på [email protected]

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Gotlands regemente återupprättades den 1 januari 2018 för att stärka Försvarsmaktens närvaro på den strategiskt viktiga ön. Sedan 2020 utbildas återigen värnpliktiga på P 18 och förbandet kommer stegvis att tillföras fler förmågor under perioden fram till 2030.
Läs gärna mer på www.forsvarsmakten.se/p18

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Administratör till vår kund i Visby sökes över sommaren

Vill du arbeta på en myndighet, ha kundkontakt och få visa dina administrativa kunskaper. Då har vi arbetet för dig! Om uppdraget Vi söker just nu efter en administratör som kan stärka upp vårat team hos vår kund belägen i Visby. Du kommer till en stor arbetsplats med högt i tak. Uppdraget beräknas starta den 13 juni 2022 och ska pågå till 31 augusti 2022. Arbetet sker på vardagar och med kontorstider, 40 timmar i veckan. Dina arbetsuppgifter I rollen ... Visa mer
Vill du arbeta på en myndighet, ha kundkontakt och få visa dina administrativa kunskaper. Då har vi arbetet för dig!

Om uppdraget

Vi söker just nu efter en administratör som kan stärka upp vårat team hos vår kund belägen i Visby. Du kommer till en stor arbetsplats med högt i tak. Uppdraget beräknas starta den 13 juni 2022 och ska pågå till 31 augusti 2022. Arbetet sker på vardagar och med kontorstider, 40 timmar i veckan.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör på denna myndighet kommer du ankomstregistrera inkomna bouppteckningar, ha kontakt med de som kan behöva beställa kopior på registrerade bouppteckningar så som inkassobolag och ingivare samt hantera övriga administrativa uppgifter. Detta innebär mycket kundkontakt med andra myndigheter och kunder vilket ställer krav på att kunna ta ansvar för myndighetsutövningen samt att man har en hög servicenivå.

Dina kvalifikationer

- grundläggande högskolebehörighet
- minst ett (3) års arbetslivserfarenhet
- goda kunskaper i engelska avseende tal och skrift
- goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem
- erfarenhet av att använda ärendehanteringssystem (exempelvis Service Now, Service Manager, Besökshanteringssystem Visit)


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 10 juni.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Bemanning och rekryteringsansvarig

Assistans på Gotland anordnar personlig assistans åt barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning bosatta på Gotland. Företaget grundades 2003 och har drygt 180 anställda. Vårt mål är att vara Gotlands ledande assistansbolag genom att erbjuda våra kunder en självbestämd assistans, trygghet och god livskvalité. Vi tror på att en god assistans bygger på ett nära och respektfullt samarbete mellan kund, personliga assistenter och arbetsgivare. Vi satsar p... Visa mer
Assistans på Gotland anordnar personlig assistans åt barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning bosatta på Gotland. Företaget grundades 2003 och har drygt 180 anställda. Vårt mål är att vara Gotlands ledande assistansbolag genom att erbjuda våra kunder en självbestämd assistans, trygghet och god livskvalité. Vi tror på att en god assistans bygger på ett nära och respektfullt samarbete mellan kund, personliga assistenter och arbetsgivare. Vi satsar på personalvård både vad gäller kompetensutveckling, friskvård och trivselaktiviteter. Våra värdeord är Närhet, Trygghet och Respekt vilka skall genomsyra vårt arbetssätt
Assistans på Gotland söker rekryterings- och bemanningsansvarig med känsla för service och intresse av att arbeta med människor, med placering på vårt kontor i Visby.
Om tjänsten
Du kommer att ansvara för rekrytering och bemanning av personliga assistenter till våra kunder på Gotland. Du arbetar i ett nära samarbete med våra uppdragschefer som ansvarar för att samordna den personliga assistansen hos våra kunder.
I rollen som Rekryterings- och bemanningsansvarig kommer du huvudsakligen att arbeta med:
självständigt arbeta med hela rekryteringsprocessen och du har kontakt med våra kunder, deras anhöriga eller arbetsledare under rekryteringens gång
ansvara för den dagliga bemanningen hos våra kunder
Vid behov kan det även förekomma att du stöttar upp dina kollegor inom andra områden det exempelvis innebära att du stöttar uppdragschefen med frågor som är mer kopplade till deras ordinarie arbetsuppgifter, att samordna assistansen kring våra kunder.Vem är du?
Vi söker dig som är bra på att bygga relationer, gillar att ge service och kan hitta lösningar på det mesta. Att vara serviceminded och ha kundfokus är en självklarhet då du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder och personliga assistenter.


Du kommer att ha många rekryteringar på gång samtidig och periodvis kommer det vara hög belastning vilket ställer höga krav på flexibilitet och engagemang. Vi ser att du kan hantera arbete under tidspress och trivs med att din plan för dagen ständigt behöver ändras.


Vidare är du en duktig administratör och har ett strukturerat arbetssätt samt erfarenhet av att arbeta i datasystem. Vi ser gärna att du har utbildning inom personalområdet och/eller erfarenhet av rekrytering och bemanning. Erfarenhet av omsorgsbranschen är också ett stort plus.


I uppdraget ligger ett jourtelefonansvar. Det innebär att du efter kontorstid ansvarar för företagets jour enligt schema. Jourtelefonen används för akuta bemanningsfrågor eller händelser som inkommer efter kontorstid.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Tillträde: Enligt ök.
Välkommen med din ansökan till [email protected] Ansökan skall innehålla CV, personligt brev samt ett foto. Markera ansökan med "Rekrytering och bemanningsansvarig"
Vi tillämpar utdrag ur belastningsregistret.
Urval och intervjuer sker löpande Visa mindre

Administrativa stjärnor sökes i Visby!

Vill du arbeta hos en myndighet, ha kundkontakt och få visa dina administrativa kunskaper. Då har vi arbetet för dig! Om uppdraget Två administratörer sökes till vår kund som är en myndighet med kontor över hela landet, detta gäller kontoret i Visby. Du kommer till en stor arbetsplats med högt i tak. Uppdraget beräknas starta den 2 maj 2022 och ska pågå till 28 oktober 2022. Arbetet sker på vardagar och med kontorstider, 40 timmar i veckan. Dina arbet... Visa mer
Vill du arbeta hos en myndighet, ha kundkontakt och få visa dina administrativa kunskaper. Då har vi arbetet för dig!

Om uppdraget

Två administratörer sökes till vår kund som är en myndighet med kontor över hela landet, detta gäller kontoret i Visby. Du kommer till en stor arbetsplats med högt i tak. Uppdraget beräknas starta den 2 maj 2022 och ska pågå till 28 oktober 2022. Arbetet sker på vardagar och med kontorstider, 40 timmar i veckan.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör hos denna myndighet kommer du ankomstregistrera inkomna bouppteckningar, ha kontakt med de som har behöva att beställa kopior på registrerade bouppteckningar så som inkassobolag och ingivare samt hantera övriga administrativa uppgifter. Detta innebär mycket kundkontakt med andra myndigheter och kunder vilket ställer krav på att kunna ta ansvar för myndighetsutövningen samt att man har en hög servicenivå.

Dina kvalifikationer

- grundläggande högskolebehörighet
- minst ett (3) års arbetslivserfarenhet
- goda kunskaper i engelska avseende tal och skrift
- goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem
- erfarenhet av att använda ärendehanteringssystem (exempelvis Service Now, Service Manager, Besökshanteringssystem Visit)


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 29/4

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Administrativ assistent

Ansök    Maj 18    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1700 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum. Vilka är vi? Familjestödsenheten är en enhet inom individ och familjeomsorgen som består av tre arbetsgrupper som leds av samordnare och enhetschef. Inom verksamheten arbetar ca 30 medarbetare som ansvara... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1700 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.Vilka är vi?
Familjestödsenheten är en enhet inom individ och familjeomsorgen som består av tre arbetsgrupper som leds av samordnare och enhetschef.

Inom verksamheten arbetar ca 30 medarbetare som ansvarar för att utföra biståndsbeviljade behandlingsinsatser som riktas till barn och ungdomar 0-21 år och deras föräldrar samt för serviceinsatser som råd- och stödsamtal och gruppverksamhet till samma målgrupp.

Vi har nu behov av att anställa en administrativ assistent på heltid till vår verksamhet. Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag i en trivsam och utvecklande arbetsmiljö, flextid samt friskvårdstimme. Som administrativ assistent hos oss kommer du även ha assistentkollegor att samarbeta med från andra verksamheter inom vår avdelning. Vår arbetsplats finns centralt lokaliserad i Visby.

Dina arbetsuppgifter
Uppdraget som administrativ assistent hos oss innebär att effektivt stödja enhetschef, arbetsledare och medarbetare i arbetet med bland annat schemaläggning i medvind, fakturahantering, framtagande av underlag samt inköp. Du är ansvarig för att skriva protokoll vid vissa möten och bidrar med service och planering i samband med sammankomster. Du är även ansvarig för hantering av våra leasingbilar. Ytterligare ett område där du kommer ha en viktig stödfunktion är hantering av verksamhetsstatistik. Du ingår i en grupp av administrativa assistenter inom avdelningen där ni går in som backup för varandra vid behov.

Vem är du?
Krav för tjänsten är en adekvat gymnasieutbildning och B-körkort. Mycket goda kunskaper i officepaketet krävs.

Meriterande är vidareutbildning inom administrativt arbete, med särskilt fokus på utbildning inom regionens interna administrativa system, framförallt Medvind, Docpoint och vårt ekonomisystem Visma. Meriterande är även god verksamhetskunskap.

Som person drivs du av att ge andra service. Du ska vara strukturerad, kunna planera och ha framförhållning. Noggrannhet är en viktig egenskap liksom att du som söker är flexibel och självgående. Humor, ödmjukhet och att du kan bidra med energi och arbetsglädje i ditt uppdrag är egenskaper vi värderar högt. Eftersom du har mycket kontakter är din kommunikativa och pedagogiska förmåga av stor vikt. Du som söker behärskar språket väl och är tydlig i både tal och skrift.

Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Administrativa stjärnor sökes i Visby över sommaren

Vill du arbeta hos en myndighet, ha kundkontakt och få visa dina administrativa kunskaper. Då har vi arbetet för dig! Om uppdraget En administratör sökes till vår kund som är en myndighet med kontor över hela landet, detta gäller kontoret i Visby. Du kommer till en stor arbetsplats med högt i tak. Uppdraget beräknas starta den 1 juni 2022 och ska pågå till 31 augusti 2022. Arbetet sker på vardagar och med kontorstider, 40 timmar i veckan. Dina arbetsu... Visa mer
Vill du arbeta hos en myndighet, ha kundkontakt och få visa dina administrativa kunskaper. Då har vi arbetet för dig!

Om uppdraget

En administratör sökes till vår kund som är en myndighet med kontor över hela landet, detta gäller kontoret i Visby. Du kommer till en stor arbetsplats med högt i tak. Uppdraget beräknas starta den 1 juni 2022 och ska pågå till 31 augusti 2022. Arbetet sker på vardagar och med kontorstider, 40 timmar i veckan.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör på denna myndighet kommer du ankomstregistrera inkomna bouppteckningar, ha kontakt med de som kan behöva beställa kopior på registrerade bouppteckningar så som inkassobolag och ingivare samt hantera övriga administrativa uppgifter. Detta innebär mycket kundkontakt med andra myndigheter och kunder vilket ställer krav på att kunna ta ansvar för myndighetsutövningen samt att man har en hög servicenivå.

Dina kvalifikationer

- grundläggande högskolebehörighet
- minst ett (3) års arbetslivserfarenhet
- goda kunskaper i engelska avseende tal och skrift
- goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem
- erfarenhet av att använda ärendehanteringssystem (exempelvis Service Now, Service Manager, Besökshanteringssystem Visit)


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 13 maj

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Kundtjänstassistent

Ansök    Apr 19    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verks... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.Vilka är vi?
Kundtjänsten är viktig för våra medborgare och vår kompetens och höga tillgänglighet i kombination med rättssäker service och respekt för varje individ är avgörande för att våra kunder ska ha förtroende för våra verksamheter.

Kundtjänstenheten är en del av mark- och trafikavdelningen på teknikförvaltningen. Är du en person som uppskattar att ge god service så är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss i rollen som kundtjänstassistent!

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstassistent kommer du i huvudsak att ge service till medborgare och näringsliv via telefon och e-post i frågor om sophämtning, upplåtelse av offentlig plats, markfrågor, kollektivtrafik, vatten- och avlopp, ändring av abonnemang/tjänster, fakturafrågor samt ta emot kundsynpunkter.

I ditt arbete ingår också allmänna administrativa uppgifter såsom posthantering, registrering och uppdatering i abonnent- och flertalet ärendehanteringssystem.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har slutfört gymnasieutbildning och ser det som meriterande om du har hunnit skaffa dig yrkeserfarenhet inom tjänstesupport eller kundservice.

Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift och arbetar obehindrat i Officepaketets vanligaste program. Du har goda kunskaper i engelska och kan du flera språk är det meriterande.

Vi söker dig som är noggrann och förtroendeingivande och drivs av att skapa positiva kundmöten. Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna lösa inkommande ärenden, visa genuint intresse för medborgares frågeställning och att kunna ta eget initiativ till att lösa problem. Du trivs med att  skapa trovärdighet och förtroende hos medborgare, dina medarbetare och att skapa samarbete på olika nivåer i organisationen.  Du har god förmåga att kunna anpassa samtalet efter behovet såsom att förmedla information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Administrativa stjärnor sökes i Visby!

Vill du arbeta hos en myndighet, ha kundkontakt och få visa dina administrativa kunskaper. Då har vi arbetet för dig! Om uppdraget Två administratörer sökes till Bemannias kund som är en myndighet med kontor över hela landet, detta gäller kontoret i Visby. Uppdraget beräknas starta den 2 maj 2022 och ska pågå till 28 oktober 2022. Arbetet sker på vardagar och med kontorstider, 40 timmar i veckan. Dina arbetsuppgifter I rollen som administratör hos den... Visa mer
Vill du arbeta hos en myndighet, ha kundkontakt och få visa dina administrativa kunskaper. Då har vi arbetet för dig!

Om uppdraget

Två administratörer sökes till Bemannias kund som är en myndighet med kontor över hela landet, detta gäller kontoret i Visby. Uppdraget beräknas starta den 2 maj 2022 och ska pågå till 28 oktober 2022. Arbetet sker på vardagar och med kontorstider, 40 timmar i veckan.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör hos denna myndighet kommer du ankomstregistrera inkomna bouppteckningar, ha kontakt med de som har behöva att beställa kopior på registrerade bouppteckningar så som inkassobolag och ingivare samt hantera övriga administrativa uppgifter. Detta innebär mycket kundkontakt med andra myndigheter och kunder vilket ställer krav på att kunna ta ansvar för myndighetsutövningen samt att man har en hög servicenivå.

Dina kvalifikationer

- grundläggande högskolebehörighet
- minst ett (3) års arbetslivserfarenhet
- goda kunskaper i engelska avseende tal och skrift
- goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem
- erfarenhet av att använda ärendehanteringssystem (exempelvis Service Now, Service Manager, Besökshanteringssystem Visit)


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 29/4

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Administrativa stjärnor sökes i Visby!

Vill du arbeta hos en myndighet, ha kundkontakt och få visa dina administrativa kunskaper. Då har vi arbetet för dig! Om uppdraget Två administratörer sökes till vår kund som är en myndighet med kontor över hela landet, detta gäller kontoret i Visby. Du kommer till en stor arbetsplats med högt i tak. Uppdraget beräknas starta den 2 maj 2022 och ska pågå till 28 oktober 2022. Arbetet sker på vardagar och med kontorstider, 40 timmar i veckan. Dina arbet... Visa mer
Vill du arbeta hos en myndighet, ha kundkontakt och få visa dina administrativa kunskaper. Då har vi arbetet för dig!

Om uppdraget

Två administratörer sökes till vår kund som är en myndighet med kontor över hela landet, detta gäller kontoret i Visby. Du kommer till en stor arbetsplats med högt i tak. Uppdraget beräknas starta den 2 maj 2022 och ska pågå till 28 oktober 2022. Arbetet sker på vardagar och med kontorstider, 40 timmar i veckan.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör hos denna myndighet kommer du ankomstregistrera inkomna bouppteckningar, ha kontakt med de som har behöva att beställa kopior på registrerade bouppteckningar så som inkassobolag och ingivare samt hantera övriga administrativa uppgifter. Detta innebär mycket kundkontakt med andra myndigheter och kunder vilket ställer krav på att kunna ta ansvar för myndighetsutövningen samt att man har en hög servicenivå.

Dina kvalifikationer

- grundläggande högskolebehörighet
- minst ett (3) års arbetslivserfarenhet
- goda kunskaper i engelska avseende tal och skrift
- goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem
- erfarenhet av att använda ärendehanteringssystem (exempelvis Service Now, Service Manager, Besökshanteringssystem Visit)


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 29/4

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Administrativ Handläggare verkställighet

Administrativ handläggare som verkställer Beskrivning av uppdraget Som administrativ handläggare är dina arbetsuppgifter i huvudsak att besluta om lämpliga åtgärder för att reglera skulder. För att motverka att människor hamnar i svår skuldsättning blir kontakten med kunder, arbetsgivare och andra myndigheter en viktig del av ditt arbete. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av att utreda tillgångar, fatta beslut om lämpliga tvångsåtgärder samt... Visa mer
Administrativ handläggare som verkställer

Beskrivning av uppdraget
Som administrativ handläggare är dina arbetsuppgifter i huvudsak att besluta om lämpliga åtgärder för att reglera skulder.

För att motverka att människor hamnar i svår skuldsättning blir kontakten med kunder, arbetsgivare och andra myndigheter en viktig del av ditt arbete.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av att utreda tillgångar, fatta beslut om lämpliga tvångsåtgärder samtidigt som du säkrar den skuldsattes rättigheter. Din roll är att  vara den neutrala parten som hjälper den som inte har fått betalt och den som ska betala. Ett exempel, på reglering av skuld, är utmätning av lön samtidigt som du säkrar den skuldsattes rättigheter. Arbetet innebär löpande ärendehantering via våra system. Du har kundkontakter i telefon. I arbetet ingår kontakter med de skuldsatta, de som vill ha betalt, andra myndigheter och arbetsgivare med flera. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa arbetsuppgifter exempelvis posthantering och mailkontakter.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor då ni har ett gemensamt ansvar för resultatet. Din chef skapar rätt förutsättningar för dig och dina kollegors arbete.

Du genomgår en utbildning där praktik varvas med teori. Du kommer lära dig mer om juridik, bemötande och samtalsteknik.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har

- grundläggande behörighet till högskola och universitet
- minst 6 månaders erfarenhet av administrativt eller handläggande arbete under de senaste tre åren
- goda it-kunskaper
- goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift

Du har personliga egenskaper som innebär att du är systematisk, noggrann och har förmåga att ta initiativ och ansvar i ditt arbete. Du agerar stabilt och förtroendeingivande, även i kontakter med människor som befinner sig i utsatta situationer. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du har även god slutledningsförmåga.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Information om oss och jobbet
Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader. Du blir anställd som handläggare. Din ansökan ska innehålla ett CV, men vi vill inte att du bifogar ett personligt brev. Vi ber dig däremot att, så utförligt som möjligt, svara på våra urvalsfrågor. Kronofogden erbjuder flexibla arbetsformer vilket innebär en möjlighet att arbeta del av arbetstiden hemifrån.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html.

Ett jobb som räknas, för andra och för dig!
På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets hr-avdelning kommer att hantera din ansökan.


Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Praktik Bygg

Ansök    Apr 14    PEAB AB    Administrativ assistent
Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Gör praktik hos oss under hösten 2022 och få erfarenhet av hur det är att jobba i Peab samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv. Om oss Inom affärsområde Bygg utför vi entreprenadverksamhet av allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservicetjänster. Om praktiken Vi söker studenter som l... Visa mer
Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Gör praktik hos oss under hösten 2022 och få erfarenhet av hur det är att jobba i Peab samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Om oss

Inom affärsområde Bygg utför vi entreprenadverksamhet av allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservicetjänster.

Om praktiken

Vi söker studenter som läser en byggrelaterad yrkeshögskoleutbildning främst inom produktion där praktiken ingår som ett moment i din utbildning i form av lärande i arbete (LIA).

Under din praktikperiod kommer du praktisera som biträdande arbetsledare. Tillsammans lägger vi upp praktiken så att du får ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Praktik i Peab ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela praktiken.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutade studier vill arbeta inom produktion i en roll som biträdande arbetsledare eller biträdande mättekniker. För att lyckas i rollen krävs det att du har god framåtanda, stort engagemang och vilja att utvecklas.

Din ansökan till praktikplats ska innehålla, CV och personligt brev. Specificera din praktikperiod samt önskemål av ort i ditt personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande. Sök redan idag!

Läs mer om Peab här: https://peab.se/ Har du frågor gällande praktik på Bygg HT 2022 så kan du kontakta Anna Bergstrand - HR Partner, [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Visa mindre

Bemanningsassistent

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. Vilka är vi? Visby lasarett är ett akutsjukhus. Här finns i stort sett alla ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Vilka är vi?
Visby lasarett är ett akutsjukhus.

Här finns i stort sett alla specialiteter som medicin, kirurgi, kardiologi, infektion, ögon, öron, barn, förlossning, gynekologi, ortopedi, operation, intensivvård, psykiatri mm. Lasarettets storlek gör att våra medarbetare har ett brett arbetsområde, med stora möjligheter till lärande och ständig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att lösa de personalbehov som avdelningar och mottagningar ger bemanningsenheten i uppgift att ordna. Detta innebär att du ringer och skickar SMS till timvikarier och de som har månadsanställningar i resurspoolen på lasarettet. Vid behov kontaktar du även avdelningsbunden personal om ändringar av arbetstid. Du organiserar introduktioner på olika avdelningar för ny personal och ordnar med passerkort, klädskåp mm.

Bevakning av LAS-tider ingår i arbetsuppgifterna samt kontakter med bemanningsföretag, vilket betyder att du behöver kunskap om avtal och får på arbetsplatsen introduktion om rutiner vid anlitande av hyrpersonal.

Schema-, bemannings- och tidrapporteringssystemet Medvind är ditt främsta arbetsverktyg. Det använder du i det dagliga arbetet med att bemanna korttidsfrånvaro men också vid schemaläggning av resursundersköterskor eller när enhetschef på avdelning har behov av stöd vid schemakorrigeringar.

Helgtjänstgöring ingår.

Vem är du?
Vi söker dig som kan arbeta självständigt, vilket betyder att du har stor erfarenhet av att fatta självständiga beslut, kan prioritera utifrån fakta och situation. Du har gymnasial utbildning och stor erfarenhet av administrativt arbete som innebär planering av schema och arbetstid samt organisering. Du har goda kunskaper i programmet Medvind eller annat bemannings- eller schemasystem.

De många kontakterna med både uppdragsgivare, dvs enhetschefer och deras administratörer, samt vårdpersonal förutsätter att du kan bemöta alla på ett bra sätt. Ambitionen att ge god service och förmåga att organisera arbetet är viktigt. Du måste kunna hantera stress när flera arbetsuppgifter behöver handläggas parallellt. Samtidigt som du i ditt arbete är ansvarstagande och noggrann så kräver arbetet stor förmåga till samarbete, såväl med dina arbetskamrater som med uppdragsgivarna. En god förmåga att kommunicera med alla parter är en förutsättning för att klara bemanningsenhetens uppdrag.

Erfarenhet av hälso- och sjukvårdens organisation är meriterande.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Administratör till Frivården Visby

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. ARBETSUPPGIFTER Som administratör är du spindeln i nätet och ansiktet utåt för Kriminalvården Gotland. Du ansvarar för att ta emot... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör är du spindeln i nätet och ansiktet utåt för Kriminalvården Gotland. Du ansvarar för att ta emot klienter och besökare, protokollför möten, beställer hem kontorsmaterial mm. Du har hand om inflöde och utflöde av dokument, beställer och ordnar med behörigheter, posthantering, bevakningslistor, bereder beslut.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har lätt för att anpassa dig och ser möjligheter i förändringar. Du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du skiljer på det personliga och professionella och handlar i enighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policys och riktlinjer.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
* Fullständig gymnasiekompetens
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Goda datakunskaper
* Minst 2 års erfarenhet från administrativt arbete på offentlig verksamhet

Meriterande
* Utbildning inom administration
* Övriga språkkunskaper
* Erfarenhet från kriminalvården eller annan statlig myndighet
* Erfarenhet av arbete med diarieföring
ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kundtjänstassistent

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verks... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.Vilka är vi?
Kundtjänsten är viktig för våra medborgare och vår kompetens och höga tillgänglighet i kombination med rättssäker service och respekt för varje individ är avgörande för att våra kunder ska ha förtroende för våra verksamheter.

Kundtjänstenheten är en del av mark- och trafikavdelningen på teknikförvaltningen. Är du en person som uppskattar att ge god service så är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss i rollen som kundtjänstassistent!

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstassistent kommer du i huvudsak att ge service till medborgare och näringsliv via telefon och e-post i frågor om sophämtning, upplåtelse av offentlig plats, markfrågor, kollektivtrafik, vatten- och avlopp, ändring av abonnemang/tjänster, fakturafrågor samt ta emot kundsynpunkter.

I ditt arbete ingår också allmänna administrativa uppgifter såsom posthantering, registrering och uppdatering i abonnent- och flertalet ärendehanteringssystem.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har slutfört gymnasieutbildning och ser det som meriterande om du har hunnit skaffa dig yrkeserfarenhet inom tjänstesupport eller kundservice.

Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift och arbetar obehindrat i Officepaketets vanligaste program. Du har goda kunskaper i engelska och kan du flera språk är det meriterande.

Vi söker dig som är noggrann och förtroendeingivande och drivs av att skapa positiva kundmöten. Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna lösa inkommande ärenden, visa genuint intresse för medborgares frågeställning och att kunna ta eget initiativ till att lösa problem.  Du trivs med att  skapa trovärdighet och förtroende hos medborgare, dina medarbetare och att skapa samarbete på olika nivåer i organisationen.  Du har god förmåga att kunna anpassa samtalet efter behovet såsom att förmedla information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Hyresadministratör

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verks... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.Vilka är vi?
Till Förvaltningsenheten söker vi nu personer som vill jobba med att utveckla Regionens fastighetsbestånd till gagn för alla Gotlands medborgare.

Du kommer tillhöra en flexibel och framåt grupp som sätter kunden i fokus. Region Gotlands Byggnadsbestånd omfattar sjukhus, skolor, förskolor, lokaler för omsorgens verksamhet, administrativa lokaler m.m.

För oss står kunden i centrum. Kundfokus och affärsmässighet är tillsammans med kvalitetsutveckling och resultatansvar nyckelord i arbetet. Inom enheten arbetar tekniker, ingenjörer, handläggare och förvaltare som administrerar hyresfrågor, lokalsamordning, periodiskt underhåll, driftoptimering, mindre ombyggnadsprojekt och mycket annat.

Dina arbetsuppgifter
Inom fastighetsavdelning administrerar vi hyror för bl.a. äldreboenden, särskilda boenden, tomträtter och arrenden. Du ansvarar för att hyror går ut i tid och hanterar in- och utflyttningar samt skriver hyresavtal.

Vem är du?
Du som söker har gymnasieexamen inom ekonomi. Har du högskoleexamen inom ekonomi ser vi det som meriterande. Erfarenhet av hyresadministration eller likvärdigt arbete är önskvärt.

Vi söker en driven person som vill vara med och utveckla fastighetsavdelningen och driva utvecklingen inom verksamhetsområdet. Rollen kräver god administrativ förmåga och social kompetens då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Du som vill möta kunder i telefon

Vi söker ett flertal flexibla handläggare för tidsbegränsad anställning Att arbeta med telefon och e-post som verktyg för att få någon delgiven innebär att man säkerställer att mottagaren får ta del av de dokument eller delgivningshandlingar som kommer från någon eller några av Kronofogdens verksamhetsområden. Något som är helt avgörande för mottagarens möjligheter att tillvarata sin rätt. Dina arbetsuppgifter kommer därför i huvudsak att bestå av att... Visa mer
Vi söker ett flertal flexibla handläggare för tidsbegränsad anställning

Att arbeta med telefon och e-post som verktyg för att få någon delgiven innebär att man säkerställer att mottagaren får ta del av de dokument eller delgivningshandlingar som kommer från någon eller några av Kronofogdens verksamhetsområden.

Något som är helt avgörande för mottagarens möjligheter att tillvarata sin rätt.

Dina arbetsuppgifter kommer därför i huvudsak att bestå av att kontakta kunderna och få dem delgivna. Arbetet innebär mycket kundkontakt via telefon och vi ser därför att du har lätt för att kommunicera. Du trivs med den direkta kundkontakten, är snabb och flexibel i ditt arbetssätt. I det dagliga arbetet behöver du vara lösningsorienterad, se nya kontaktvägar till kund och att ha en förmåga att arbeta i ett högt tempo. Att utveckla våra arbetssätt är viktigt för att effektivisera för våra kunder. Det är därför viktigt att du som medarbetare bidrar i det arbetet.

Vi söker dig som har:

- grundläggande behörighet till högskola och universitet
- uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
- goda kunskaper i engelska

Du har personliga egenskaper som innebär att du är nyfiken och stabil. Du agerar flexibelt och är förtroendeingivande och pedagogisk i samtalen med kund. Du gillar att samarbeta med andra och du har god slutledningsförmåga.

Det är meriterande om du har aktuell arbetslivserfarenhet av ett serviceyrke där du på ett pedagogiskt sätt via telefon och andra kanaler har besvarat olika typer av frågor av varierande svårighetsgrad.

Vår inriktning är en jämn könsfördelning och därför ser vi gärna manliga sökande.

Information om oss och jobbet
Tidsbegränsad anställning från 2022-05-01 till 2023-03-31. Du blir anställd som handläggare. Din ansökan ska innehålla ett CV, men vi vill inte att du bifogar ett personligt brev. Vi ber dig däremot att, så utförligt som möjligt, svara på våra urvalsfrågor. Kronofogden erbjuder flexibla arbetsformer vilket innebär en möjlighet att arbeta del av arbetstiden hemifrån.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på https://www.linkedin.com/company/kronofogden/ och besöka vår https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html

Ett jobb som räknas- för andra och för dig!
På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets HR-avdelning kommer att hantera din ansökan.


Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Kundtjänstassistent

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verks... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.Om verksamheten
Kundtjänsten är viktig för våra medborgare och vår kompetens och höga tillgänglighet i kombination med rättssäker service och respekt för varje individ är avgörande för att våra kunder ska ha förtroende för våra verksamheter.

Kundtjänstenheten är en del av mark- och trafikavdelningen på teknikförvaltningen. Är du en person som uppskattar att ge god service så är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss i rollen som kundtjänstassistent!

Arbetsuppgifter
Som kundtjänstassistent kommer du i huvudsak att ge service till medborgare och näringsliv via telefon och e-post i frågor om sophämtning, upplåtelse av offentlig plats, markfrågor, kollektivtrafik, vatten- och avlopp, ändring av abonnemang/tjänster, fakturafrågor samt ta emot kundsynpunkter.

I ditt arbete ingår också allmänna administrativa uppgifter såsom posthantering, registrering och uppdatering i abonnent- och flertalet ärendehanteringssystem.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har slutfört gymnasieutbildning och ser det som meriterande om du har hunnit skaffa dig yrkeserfarenhet inom tjänstesupport eller kundservice.

Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna lösa inkommande ärenden, visa genuint intresse för medborgares frågeställning och att kunna ta eget initiativ till att lösa problem.  Du trivs med att  skapa trovärdighet och förtroende hos medborgare, dina medarbetare och att skapa samarbete på olika nivåer i organisationen.  Du har god förmåga att kunna anpassa samtalet efter behovet såsom att förmedla information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.

Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift och arbetar obehindrat i Officepaketets vanligaste program. Du har goda kunskaper i engelska och kan du flera språk är det meriterande.

Vi söker dig som är noggrann och förtroendeingivande och drivs av att skapa positiva kundmöten.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Bemanningsassistent, sommarvikariat

Ansök    Jan 12    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. Vilka är vi? Visby lasarett är ett akutsjukhus. Här finns i stort sett alla ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Vilka är vi?
Visby lasarett är ett akutsjukhus.

Här finns i stort sett alla specialiteter som medicin, kirurgi, kardiologi, infektion, ögon, öron, barn, förlossning, gynekologi, ortopedi, operation, intensivvård, psykiatri mm.
Lasarettets storlek gör att våra medarbetare har ett brett arbetsområde, med stora möjligheter till lärande och ständig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att lösa de personalbehov som avdelningar och mottagningar ger bemanningsenheten i uppgift att ordna. Detta innebär att du ringer och skickar sms till timvikarier och de som har månadsanställningar i resurspoolen på lasarettet. Vid behov kontaktar du även avdelningsbunden personal om ändringar av arbetstid. Du organiserar introduktioner på olika avdelningar för ny personal och ordnar med passerkort, klädskåp mm. Bevakning av LAS-tider ingår i arbetsuppgifterna samt kontakter med bemanningsföretag, vilket betyder att du behöver kunskap om avtal och får på arbetsplatsen introduktion om rutiner vid anlitande av hyrpersonal.   Schema-, bemannings- och tidrapporteringssystemet Medvind är ditt främsta arbetsverktyg. Det använder du i det dagliga arbetet med att bemanna korttidsfrånvaro men också vid schemaläggning av resursundersköterskor eller när enhetschef på avdelning har behov av stöd vid schemakorrigeringar.

Helgtjänstgöring ingår.

Vem är du?
Vi söker dig som kan arbeta självständigt, vilket betyder att du har stor erfarenhet av att fatta självständiga beslut, kan prioritera utifrån fakta och situation. Du har gymnasial utbildning och stor erfarenhet av administrativt arbete som innebär planering av schema och arbetstid samt organisering. Du har goda kunskaper i programmet Medvind eller annat bemannings- eller schemasystem. De många kontakterna med både uppdragsgivare, dvs enhetschefer och deras administratörer, samt vårdpersonal förutsätter att du kan bemöta alla på ett bra sätt. Ambitionen att ge god service och förmåga att organisera arbetet är viktigt. Du måste kunna hantera stress när flera arbetsuppgifter behöver handläggas parallellt. Samtidigt som du i ditt arbete är ansvarstagande och noggrann så kräver arbetet stor förmåga till samarbete, såväl med dina arbetskamrater som med uppdragsgivarna. En god förmåga att kommunicera med alla parter är en förutsättning för att klara bemanningsenhetens uppdrag. Erfarenhet av hälso- och sjukvårdens organisation är meriterande.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Omsorgskommunikatör

Svenska Spel söker nu Omsorgskommunikatörer för att fortsätta utveckla vårt spelansvarsarbete så att vi alltid kan erbjuda ett roligt och tryggt spelande till våra kunder. Vill du göra skillnad på riktigt - sök den här tjänsten! Vad kommer du att göra? Spelansvar finns i Svenska Spels DNA. Vårt mål är att våra kunder ska spela för nöjes skull - och spela med koll. Som Omsorgskommunikatör på Svenska Spel utgör du en av de viktigaste delarna i utvecklandet ... Visa mer
Svenska Spel söker nu Omsorgskommunikatörer för att fortsätta utveckla vårt spelansvarsarbete så att vi alltid kan erbjuda ett roligt och tryggt spelande till våra kunder. Vill du göra skillnad på riktigt - sök den här tjänsten!

Vad kommer du att göra?
Spelansvar finns i Svenska Spels DNA. Vårt mål är att våra kunder ska spela för nöjes skull - och spela med koll. Som Omsorgskommunikatör på Svenska Spel utgör du en av de viktigaste delarna i utvecklandet av vårt spelansvarsarbete. Varje dag går du till jobbet för att göra skillnad genom?att ha olika slags omsorgssamtal. Det kan vara motiverande samtal med våra kunder för att hjälpa dem att reflektera över sitt spelbeteende samt göra medvetna val kring sina spelvanor, och andra samtal som har ett mer förebyggande syfte där ni pratar om deras spelvanor och informera dem om vilka spelkollsverktyg som vi har att erbjuda dem. Som en del av vårt hållbarhetsteam arbetar ni gemensamt för att utveckla och kvalitetssäkra våra processer kring spelansvar.

I ditt dagliga jobb förhåller du dig till både interna direktiv och lagkrav så som GDPR, tystnadsplikt och omsorgsplikt. Du samarbetar med dina kollegor i ett tätt tvärfunktionellt team men även med externa aktörer som beroendeföreningar, forskare och andra företag inom vår bransch. Allt för att bidra till att kontinuerligt utveckla Svenska Spels spelansvarsarbete och säkerställa att våra kunder har ett glädjefullt och sunt spelande.

Är du den som kommer att göra det?

Du kommer dagligen att genomföra omsorgssamtal över telefon med kunder som antingen uppvisar tecken på riskfyllt spelande eller själva anser att de har ett riskfyllt spelande. Vi sätter därför stor vikt vid att du är lyhörd, empatisk och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer till andra. Du är bra på att anpassa din kommunikation till olika situationer och människor och är bra på att behålla lugnet i stressade lägen.

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom beteendevetenskap eller likvärdigt. Det är meriterande om du tidigare jobbat med motiverande samtal, coachning, omsorg eller spelproblematik samt är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Stort plus i kanten om du har goda IT-kunskaper och talar andra språk än svenska och engelska. Talar du arabiska är det extra meriterande.

Vi är Svenska Spel

Vi är modiga, nyfikna och vi strävar efter enkelhet i allt vi gör. Vi vill att spel ska vara till glädje för alla - för våra medarbetare, kunder och gäster, för idrotten och för samhället i stort. Vi sponsrar idrottsrörelsen på alla nivåer, förebygger spelproblem och låter vinsten gå tillbaka till samhället.

Ansökan och kontaktuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Visby eller Solna. Det börjar snart bli dags för julledighet för oss, men det betyder såklart inte att vi vill att du väntar med att söka. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt så ser vi fram emot att bjuda in till intervjuer i början av januari.

För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta vår Talent Acquisition Partner, [email protected] Visa mindre

Handläggare, Rättelse

Vi söker noggrann handläggare Du säkerställer att myndigheten har korrekta uppgifter i register om våra kunder. Detta är särskilt viktigt eftersom uppgifterna ofta kan ligga till grund för betalningsanmärkningar hos kreditupplysningsföretagen som kan väsentligt påverka kunderna i deras livssituation. Dina arbetsuppgifter innebär att handlägga och avgöra rättelseärenden, vilket innefattar allt från beslutsskrivning och utredningsarbete till diarieförin... Visa mer
Vi söker noggrann handläggare

Du säkerställer att myndigheten har korrekta uppgifter i register om våra kunder.

Detta är särskilt viktigt eftersom uppgifterna ofta kan ligga till grund för betalningsanmärkningar hos kreditupplysningsföretagen som kan väsentligt påverka kunderna i deras livssituation.

Dina arbetsuppgifter innebär att handlägga och avgöra rättelseärenden, vilket innefattar allt från beslutsskrivning och utredningsarbete till diarieföring och posthantering. I utredningsarbetet ingår att avgöra om uppgifter i Kronofogdens olika databaser har behandlats felaktigt eller är missvisande. I dina arbetsuppgifter ingår också att besvara telefonsamtal från allmänheten.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor då ni har ett gemensamt ansvar för resultat, planering och arbetsfördelning. Din chef skapar rätt förutsättningar för dig och kollegornas arbete.

 

Vi söker dig som har

- grundläggande behörighet till högskola och universitet
- goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
- goda it-kunskaper

Du har personliga egenskaper som innebär att du är systematisk, noggrann och har förmåga att ta initiativ och ansvar i ditt arbete. Du agerar förtroendeingivande i mötet med våra kunder. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du har även god slutledningsförmåga.

Det är meriterande om du har akademisk utbildning från högskola eller universitet om minst 60 hp inom samhällsvetenskap, ekonomi eller juridik. Det är även meriterande om du har aktuell erfarenhet av ärendehandläggning, till exempel utredning och beslutsfattande. 
Meriterande är även ett års erfarenhet av administrativt arbete under de senaste tre åren.

 

Information om oss och jobbet

Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader. Din ansökan ska innehålla ett CV, men vi vill inte att du bifogar ett personligt brev. Vi ber dig däremot att, så utförligt som möjligt, svara på våra urvalsfrågor. Kronofogden erbjuder flexibla arbetsformer vilket innebär en möjlighet att arbeta del av arbetstiden hemifrån.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår webbplats.Ett jobb som räknas- för dig och för andra! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

 

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets HR-avdelning kommer att hantera din ansökan.


Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Bemanningsassistent

Ansök    Jan 12    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. Vilka är vi? Visby lasarett är ett akutsjukhus. Här finns i stort sett alla ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Vilka är vi?
Visby lasarett är ett akutsjukhus.

Här finns i stort sett alla specialiteter som medicin, kirurgi, kardiologi, infektion, ögon, öron, barn, förlossning, gynekologi, ortopedi, operation, intensivvård, psykiatri mm.
Lasarettets storlek gör att våra medarbetare har ett brett arbetsområde, med stora möjligheter till lärande och ständig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att lösa de personalbehov som avdelningar och mottagningar ger bemanningsenheten i uppgift att ordna. Detta innebär att du ringer och skickar sms till timvikarier och de som har månadsanställningar i resurspoolen på lasarettet. Vid behov kontaktar du även avdelningsbunden personal om ändringar av arbetstid. Du organiserar introduktioner på olika avdelningar för ny personal och ordnar med passerkort, klädskåp mm. Bevakning av LAS-tider ingår i arbetsuppgifterna samt kontakter med bemanningsföretag, vilket betyder att du behöver kunskap om avtal och får på arbetsplatsen introduktion om rutiner vid anlitande av hyrpersonal.   Schema-, bemannings- och tidrapporteringssystemet Medvind är ditt främsta arbetsverktyg. Det använder du i det dagliga arbetet med att bemanna korttidsfrånvaro men också vid schemaläggning av resursundersköterskor eller när enhetschef på avdelning har behov av stöd vid schemakorrigeringar.

Helgtjänstgöring ingår.

Vem är du?
Vi söker dig som kan arbeta självständigt, vilket betyder att du har stor erfarenhet av att fatta självständiga beslut, kan prioritera utifrån fakta och situation. Du har gymnasial utbildning och stor erfarenhet av administrativt arbete som innebär planering av schema och arbetstid samt organisering. Du har goda kunskaper i programmet Medvind eller annat bemannings- eller schemasystem. De många kontakterna med både uppdragsgivare, dvs enhetschefer och deras administratörer, samt vårdpersonal förutsätter att du kan bemöta alla på ett bra sätt. Ambitionen att ge god service och förmåga att organisera arbetet är viktigt. Du måste kunna hantera stress när flera arbetsuppgifter behöver handläggas parallellt. Samtidigt som du i ditt arbete är ansvarstagande och noggrann så kräver arbetet stor förmåga till samarbete, såväl med dina arbetskamrater som med uppdragsgivarna. En god förmåga att kommunicera med alla parter är en förutsättning för att klara bemanningsenhetens uppdrag. Erfarenhet av hälso- och sjukvårdens organisation är meriterande.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Administrativ Assistent till Mäklarhuset

Ansök    Nov 24    Lb Karriär AB    Administrativ assistent
Mäklarhuset är helt privatägt och är Sveriges största mäklarföretag som inte är franchise. Vi har ca 500 medarbetare på över 100 kontor runt om i Sverige och i delar av Spanien. Genom åren har vi varit i topp vad gäller nöjda kunder. Det betyder att vi gör allt för att erbjuda Sveriges bästa mäklartjänst. Lokalt har vi stark marknadsandel och arbetar över hela ön med stort engagemang. För närvarande är vi fem på kontoret, tre fastighetsmäklare och två assi... Visa mer
Mäklarhuset är helt privatägt och är Sveriges största mäklarföretag som inte är franchise. Vi har ca 500 medarbetare på över 100 kontor runt om i Sverige och i delar av Spanien. Genom åren har vi varit i topp vad gäller nöjda kunder. Det betyder att vi gör allt för att erbjuda Sveriges bästa mäklartjänst.
Lokalt har vi stark marknadsandel och arbetar över hela ön med stort engagemang. För närvarande är vi fem på kontoret, tre fastighetsmäklare och två assistenter. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, jordbruksfastigheter och kommersiella fastigheter. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kundkontakten är direkt och personlig.
Läs mer om oss på https://www.maklarhuset.se/visby


Vi söker nu en Administrativ Assistent till vårt kontor i Visby!
Vi söker dig som gillar att ansvara för administrativa rutiner och uppgifter samt gillar att skapa ordning och reda på processer, papper och dokument. Du är en erfaren administratör och van vid att möta och ta hand om kunder, kunder som kanske står inför ett av sina viktigaste beslut. Du hanterar Word och Excel och har B-körkort.
Din roll:
Du kommer att få en nyckelroll i vårt företag. Främst innebär jobbet att stödja våra Mäklare i deras försäljningsprocesser. Innebär både förberedelser, kontakter med myndigheter och kunder, avslut och uppföljning av våra försäljningar mm.
Som person:
Du är positiv, självständig och van att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du gillar struktur, ordning och reda samt är kund och serviceinriktad. Viktigt att du vill utvecklas i ditt arbete och gillar att jobba mot deadlines och resultat.
Jobbet är heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt ök.


Frågor om jobbet besvaras av våra rekryteringskonsulter Jan Lager eller Sören Lorentzon på tfn. 0498-201780.
Välkommen med din ansökan senast 12 december 2021! Visa mindre

Förrättningsassistent, Visby

Ansök    Nov 12    Lantmäteriet    Administrativ assistent
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en ... Visa mer
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

ARBETSUPPGIFTER
Som förrättningsassistent kommer du att utföra det administrativa arbetet på kontoret i Visby, samt vissa moment i förrättningshandläggningen såsom delgivning, protokollskrivande, sakägarkontakter, kontroll och beredning av rättigheter och enklare utredningar.

Förrättningshandläggningen är teambaserad och sker i nära samarbete med förrättningslantmätare och mätningsingenjörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieexamen från högskoleförberedande program alternativt har du yrkeshögskoleutbildning i för tjänsten relevant område. Du ska även ha erfarenhet av administration inom juridisk verksamhet eller offentlig förvaltning, alternativt erfarenhet som mäklarassistent.

För tjänsten krävs god förmåga att kommunicera på svenska i såväl skrift som tal. Tjänsten kräver även körkort B.

Det är meriterande om du har erfarenhet av administration inom fastighetsrätt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och då vi arbetar i team söker vi dig som är samarbetsorienterad, jordnära problemlösare och arbetar strukturerat. Du är ambitiös och jobbar för att nå uppsatta mål och gör vad som krävs för ett gott resultat.

ÖVRIGT
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Driven administratör på deltid till Veteranpoolen i Visby

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Vill du jobba med administration och kundtjänst på vårt kontor i Visby? Veteranpoolens verksamhet på Gotland behöver utöka med... Visa mer
Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.
Vill du jobba med administration och kundtjänst på vårt kontor i Visby?
Veteranpoolens verksamhet på Gotland behöver utöka med en medarbetare. Vi söker dig som har erfarenhet av kundtjänst och är duktig på administration till vårt kontor i Visby.
Tillsammans med franchisetagaren Janne och övrig personal kommer du vara med och driva verksamheten. Kontoret har både privatkunder och företagskunder samt en pool med utförande och aktiva veteraner. Du kommer ha många bollar i luften då du ansvarar för bemanningsprocessen där du också kommer att vara länken mellan kunden och våra veteraner.
Arbetsuppgifterna
I arbetsuppgifterna ingår att ta emot, samordna och bemanna uppdrag samt utföra administrativa uppgifter i vårt affärssystem. Du kommer att arbeta i ett litet team i en roll där du driver flera uppdrag parallellt och arbetar med dator och telefon som dina främsta verktyg.
Kontoret verkar i en händelserik och fartfylld miljö. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och känner ett ansvar. Det är något som märks i allt vi gör – från den dagliga verksamheten till våra träffar med veteranerna. Här blir du en viktig del av ett företag under snabb expansion.
Vem är du?
Du är en positiv och trygg person som framför allt beskrivs som effektiv och du får saker att hända. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har ett driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Du är utåtriktad, har en god samarbetsförmåga och gillar att vara i en händelserik miljö.
Arbetets natur kräver också att du är mycket noggrann, strukturerad och kan stå fast vid ramar och våra värderingar.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från en administrativ roll som även inneburit att du ansvarat för att vårda kundrelationer. Du kommer att ha många kontaktytor och det är viktigt att du strävar efter hög kundnöjdhet och goda resultat. Vi söker dig som är lösningsorienterad och vet att det är i mötet med kund och veteran som framgång sker!
För att trivas i rollen är det viktigt att du:
Är självgående, noggrann och strukturerad
Har god system- och datorvana
Trivs att arbeta i högt tempo med hög flexibilitet
Är kommunikativ och är duktig på att sammarbeta
Har sinne, och fallenhet för kundservice
Är lyhörd och intresserad av att tala med människorOm anställningen
Tjänsten är på 50 %. Du blir anställd på lokalkontoret i Visby. Kontoret ligger på Skarphällsgatan 8G.?Arbetstiderna kan komma att variera men som grund ser vi att du jobbar förmiddagar mån-tors. Under högsäsong kan det komma att bli utökade arbetstider. Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna i början av februari 2022.
Låter det spännande?
Fyll i formuläret på hemsidan senast den 29 december 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail och att julhelgen kan innebära att återkoppling kan dröja något. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Planerare, öppen- och slutenvård

Ansök    Okt 20    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Om Region Gotland Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som ... Visa mer
Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!


Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Om verksamheten
Visby lasarett är ett länssjukhus som ligger vid havet med närhet till både stadskärna och rekreationsområden.

På Gotland verkar vården i det mindre formatet med de fördelar det innebär av närhet och samarbete mellan olika verksamhetsgrenar. Vi erbjuder ändå det stora sjukhusets resurser i flera avseenden och en hög kompetens inom en rad områden.

Inom resursområde öppen- och slutenvård finns åtta vårdavdelningar med olika vårdinriktningar och flertalet mottagningar. Inom detta resursområde arbetar fem planerare, det finns även planerare på anestesi/operation/IVA och akutmottagningen. Vår bemanningsenhet är behjälplig med att lösa personalvakanser som uppstår akut.

Som planerare kommer du att arbeta för en vårdavdelning med tillhörande mottagningar. Du har ett nära samarbete med de andra planerarna på lasarettet liksom med bemanningsenheten.

Arbetsuppgifter
Arbetet som planerare inom öppen- och slutenvården innebär att schemaplanera sjuksköterskor och undersköterskor på vårdavdelning och mottagningar.

Du har kontroll över sjuk- och friskanmälningar samt ledigheter och tar in ersättare där det behövs. Arbetet innefattar också att planera för sommarbemanning. Du utgör även ett administrativt stöd till enhetscheferna.

Som planerare är du en nyckelperson för verksamheten med en övergripande syn gällande bemanningen. Du arbetar tätt med två enhetschefer för att få en överblick över bemanningen på både avdelningen och mottagningen. Du samarbetar också med de andra planerarna och med bemanningsenheten på lasarettet.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker är en positiv, utåtriktad, flexibel och initiativrik person med ett problemlösande förhållningssätt. Du tycker om att arbeta med människor och har lätt för att skapa nya relationer. Du har en förmåga att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, och du kan arbeta självständigt.

Det är viktigt att du kommunicerar väl i både i tal och skrift. God datorvana krävs. Kunskap i schemaplanering och erfarenhet av att arbeta i programmet Medvind är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Administrativ assistent

Ansök    Nov 12    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Vilka är vi? Rekryterings- och bemanningsenheten är en intern enhet som stödjer verksamheter i Socialförvaltningen och Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Vi är ett team på 13 medarbetare som arbetar med marknadsföring, rekrytering, bemanning, kompetensförsörjning och utveckling. Vi drivs och motiveras av ledorden tillit, delaktighet, nytänkande och handlingskraft. Vi arbetar målmedvetet för att skapa nya möjligheter där vi inspirerar medarbetare... Visa mer
Vilka är vi?
Rekryterings- och bemanningsenheten är en intern enhet som stödjer verksamheter i Socialförvaltningen och Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen.

Vi är ett team på 13 medarbetare som arbetar med marknadsföring, rekrytering, bemanning, kompetensförsörjning och utveckling.

Vi drivs och motiveras av ledorden tillit, delaktighet, nytänkande och handlingskraft. Vi arbetar målmedvetet för att skapa nya möjligheter där vi inspirerar medarbetare till att utvecklas och prova något nytt.

Låter det intressant så finns det nu en möjlighet till en spännande tjänst som administrativ assistent hos oss där du kan vara med och utveckla vår enhet och stärka arbetsgivarvarumärket Region Gotland.

Dina arbetsuppgifter
Vårt mål är att attrahera och kvalitetssäkra rätt person till rätt uppdrag där varje individs kompetens och potential tas tillvara. Medarbetaren ska känna delaktighet och ha möjlighet till medskapande. Vi är stolta över våra medarbetare som har ett av Gotlands viktigaste jobb och som varje dag gör en positiv skillnad i våra medborgares liv.

Som administrativ assistent kommer du vara ett generellt administrativt stöd till enheten. Rekryterings- och bemanningsenheten driver många olika projekt och processer samtidigt. Utifrån enhetens olika roller har man högt tryck vid olika perioder av året. Vid dessa arbetstoppar stödjer man kollegornas arbete med tex rekrytering, hantering av kursmaterial, svarar i telefonen m.m.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen som administrativ assistent är att granska fakturor, statistik, planera och ändra i enhetens schema. Det kan också vara att föra protokoll och minnesanteckningar, samt vara behjälplig vid planerandet av konferenser eller möten av olika slag. Beställa och avsluta behörigheter, samt se till kontorsutrustningen och kontorsmiljön.

Då arbetet är varierande så innebär det att man är bekväm med digitala verktyg och att arbeta i många olika verksamhetssystem.

Vi erbjuder
En dynamisk arbetsmiljö där det krävs ett engagemang utöver det vanliga, samtidigt som det innebär stora möjligheter att få påverka och bidra till vår ständiga utveckling för att tillgodose Region Gotlands behov. Vi välkomnar nya tankesätt. 

Hos oss får du förutsättningar för att själv strukturera din arbetsdag på ett sätt som passar dig och dina arbetsuppgifter bäst och har möjlighet till att ha en flexibel arbetsplats. 

Vem är du?
Du som söker ska ha erfarenhet av administrativt arbete.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta i en digital miljö i och behärskar Office paketet.

Du ska ha intresse för administrativa uppgifter, ha servicekänsla, ha ordningssinne och förmåga att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Handläggare till Betalningsföreläggande

Kronofogden är en statlig myndighet med ett viktigt uppdrag. Vi hjälper den som vill få betalt och vi ger stöd och råd till den som ska betala. På så sätt bidrar vi till ett väl fungerande samhälle för allmänhet och företag – ett samhälle där skulder och andra krav blir fastställda och indrivna på ett rättssäkert sätt. I uppdraget ingår att verka för en god betalningsvilja och att motverka överskuldsättning. Vi ska ge medborgare och företag information... Visa mer
Kronofogden är en statlig myndighet med ett viktigt uppdrag.

Vi hjälper den som vill få betalt och vi ger stöd och råd till den som ska betala. På så sätt bidrar vi till ett väl fungerande samhälle för allmänhet och företag – ett samhälle där skulder och andra krav blir fastställda och indrivna på ett rättssäkert sätt.

I uppdraget ingår att verka för en god betalningsvilja och att motverka överskuldsättning. Vi ska ge medborgare och företag information och god service så att de kan fatta långsiktiga och hållbara beslut.Handläggare inom summarisk process

Betalningsföreläggande arbetar med att skicka ut krav på att någon ska betala (betalningsföreläggande) eller om någon ska lämna tillbaka eller ta bort egendom (handräckning). Vårt arbete innebär att vi ger god service till våra kunder, vilket sker båda muntligt och skriftligt. Tillsammans arbetar vi med att ständigt förbättra vår verksamhet och samverkar med andra enheter på myndigheten.

Dina arbetsuppgifter innebär att du granskar om underlag är korrekta, registrerar och fattar beslut. Arbetet utförs i ett högt tempo som består av många olika arbets­moment. För att möta kundernas behov arbetar vi med tydliga mål för resultat, både på individ- och sektionsnivå. Du ingår i en arbetsgrupp som tillsammans an­svarar för resultat, pla­ne­ring och arbetsfördelning i dialog med sektionschefen. Du har många kontakter med våra kun­der både skriftligen och via telefon.Vi söker dig som har

- grundläggande behörighet till högskola och universitet
- minst ett års arbetslivserfarenhet av handläggande arbete under de senaste tre åren
- goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
- förmåga att hantera olika digitala verktyg

Du utgår från kundens behov och har förmågan att agera handlingskraftigt i en snabbrörlig verksamhet med högt tempo. Du får arbetsuppgifterna gjorda och når resultat. Du är systematisk, har analytisk förmåga och kan ta initiativ och ansvar i ditt arbete. Du agerar stabilt och förtroendeingivande i mötet med människor som ofta befinner sig i utsatta situationer. Du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt och arbetar aktivt med att ge och ta emot återkoppling.Det är meriterande om den aktuella arbetslivserfarenheten inneburit krav på en hög leveransnivå med tydlig resultatuppföljning, gärna från kundtjänst eller liknande.Information om oss och jobbet

Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader. Du blir anställd som handläggare. Din ansökan ska innehålla ett CV, men vi vill inte att du bifogar ett personligt brev. Vi ber dig däremot att, så utförligt som möjligt, svara på våra urvalsfrågor.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets hr-avdelning kommer att hantera din ansökan.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html

 

Ett jobb som räknas- för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets HR-avdelning kommer att hantera din ansökan.


Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Studenter sökes till myndighet - Extrajobb på deltid som bildgranskare

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Söker du ett arbete på deltid och vill få möjligheten att jobba på en myndighet? Då är det dig vi söker på Bemannia! Om uppdraget Nu söker vi bildgranskare till Visby. Uppdraget är på deltid och utförs vanligtvis mellan 08-16:30 men även till 21:00. Arbete under lördagar/ söndagar kan förekomma främst under vintertid då arbetsbelastningen kan öka. Arbetet utförs under 4-timmarsskift, detta på... Visa mer
Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning?
Söker du ett arbete på deltid och vill få möjligheten att jobba på en myndighet?
Då är det dig vi söker på Bemannia!

Om uppdraget
Nu söker vi bildgranskare till Visby. Uppdraget är på deltid och utförs vanligtvis mellan 08-16:30 men även till 21:00. Arbete under lördagar/ söndagar kan förekomma främst under vintertid då arbetsbelastningen kan öka. Arbetet utförs under 4-timmarsskift, detta på grund av kvalitets-, resultat och arbetsmiljöskäl. Uppdraget är på 6 månader eller längre.

Dina arbetsuppgifter
Som bildgranskare kommer du att arbeta på myndighetens kundtjänstavdelning och ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem. Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut. I rollen kommer du att arbeta i team bestående av flera kollegor men ändå ha ansvar för att dina egna uppgifter blir väl genomförda.

Dina kvalifikationer

- Studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- (ex. företagare, deltidsjobb, frilansare)
- Flexibel med arbetstider; vardagar på dagtid och kvällar samt helger
- Ansvarstagande, noggrann och stresstålig
- Svenska, flytande såväl i tal som i skrift
- Genomförd gymnasieutbildning
- God datorvana


Meriterande: Erfarenhet utav arbete med dator som verktyg

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Avfallsadministratör

Om Region Gotland Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som ... Visa mer
Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!


Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.Om verksamheten
Avfallsavdelningen består av två enheter där administratören jobbar brett inom båda enheterna.

Inom enheten jobbar cirka 15 medarbetare och på avdelningen cirka 35 medarbetare. Avfallsavdelningen är just nu inne i ett väldigt dynamiskt skede där hållbarhet och balans är ledord.

Arbetsuppgifter
Som administratör kommer du att arbete med vår gemensamma mail, registervård, statistik, remisser och vara handläggarens högra hand vilket innebär daglig kontakt med interna och externa kontakter. I arbetet ingår också support till och utbildning av interna och externa kunder i våra system.

Tjänsten som administratör innebär även arbete med besiktningar, hemsida och vara backup till ekonomiassistenten. Arbetets innehåll är till stor del administrativt men innebär också dagliga kontakter via telefon och e-post med kunder, leverantörer samt med handläggare
och chefer internt i regionen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning men vi ser det som meriterande om du även har en bakgrund inom ekonomi. Vi ser det som krav att du innehar B-körkort.

Meriterande med erfarenhet av administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter samt kunskap inom våra system future och EDP mobile.

 
Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Handläggare Betalningsföreläggande

Handläggare till Betalningsföreläggande (summarisk process) Kronofogden är en statlig myndighet med ett viktigt uppdrag. Vi hjälper den som vill få betalt och vi ger stöd och råd till den som ska betala. På så sätt bidrar vi till ett väl fungerande samhälle för allmänhet och företag – ett samhälle där skulder och andra krav blir fastställda och indrivna på ett rättssäkert sätt. I uppdraget ingår att verka för en god betalningsvilja och att motverka öv... Visa mer
Handläggare till Betalningsföreläggande (summarisk process)

Kronofogden är en statlig myndighet med ett viktigt uppdrag.

Vi hjälper den som vill få betalt och vi ger stöd och råd till den som ska betala. På så sätt bidrar vi till ett väl fungerande samhälle för allmänhet och företag – ett samhälle där skulder och andra krav blir fastställda och indrivna på ett rättssäkert sätt.

I uppdraget ingår att verka för en god betalningsvilja och att motverka överskuldsättning. Vi ska ge medborgare och företag information och god service så att de kan fatta långsiktiga och hållbara beslut.

På betalningsföreläggande arbetar vi med att skicka ut krav på att någon ska betala (betalningsföreläggande) eller om någon ska lämna tillbaka eller ta bort egendom (handräckning). Vårt arbete innebär att vi ger god service till våra kunder, vilket sker båda muntligt och skriftligt. Tillsammans arbetar vi med att ständigt förbättra vår verksamhet och samverkar med andra enheter på myndigheten.

Dina arbetsuppgifter innebär att du granskar om underlag är korrekta, registrerar och fattar beslut. Arbetet utförs i ett högt tempo som består av många olika arbets­moment. För att möta kundernas behov arbetar vi med tydliga mål för resultat, både på individ- och sektionsnivå. Du ingår i en arbetsgrupp som tillsammans an­svarar för resultat, pla­ne­ring och arbetsfördelning i dialog med sektionschefen. Du har många kontakter med våra kun­der både skriftligen och via telefon.

Vi söker dig som har

- grundläggande behörighet till högskola och universitet
- minst ett års arbetslivserfarenhet av handläggande arbete under de senaste tre åren
- goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
- förmåga att hantera olika digitala verktyg

Du har personliga egenskaper som innebär att du utgår från kundens behov och har förmågan att agera handlingskraftigt i en snabbrörlig verksamhet med högt tempo. Du får arbetsuppgifterna gjorda och når resultat. Du är systematisk och har förmåga att ta initiativ och ansvar i ditt arbete. Du agerar stabilt och förtroendeingivande i mötet med människor som ofta befinner sig i utsatta situationer. Du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt och arbetar aktivt med att ge och ta emot återkoppling. Du har även god slutledningsförmåga.

Det är meriterande om den aktuella arbetslivserfarenheten inneburit krav på en hög leveransnivå med tydlig resultatuppföljning, gärna från kundtjänst eller liknande.

Information om oss och jobbet

Tidsbegränsad anställning från 2021-11-01 till 2022-10-31. Du blir anställd som handläggare.

Din ansökan ska innehålla ett CV, men vi vill inte att du bifogar ett personligt brev. Vi ber dig däremot att, så utförligt som möjligt, svara på våra urvalsfrågor.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets hr-avdelning kommer att hantera din ansökan.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html

 

Ett jobb som räknas- för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets HR-avdelning kommer att hantera din ansökan.


Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Föreståndare/fastighetsskötare vid Gotlands soldathem

MW Group levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn. Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbeta... Visa mer
MW Group levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn.

Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbetare är robusta.

En stor andel av våra medarbetare växeltjänstgör i de nordiska försvarsmakterna, vilket skapar ett fortsatt lärande och bidrar till en god förmågenivå över tid med internationella perspektiv.

Soldathemsförbundet söker föreståndare till Gotland!
Om oss
Svenska Soldathemsförbundet är en ideell organisation som på uppdrag av Försvarsmakten erbjuder stöd till soldater, veteraner och deras anhöriga På våra soldathem runt om i landet erbjuds dagligen verksamhet för soldater och värnpliktiga. Läs mer om oss på soldathem.org

Om tjänsten som föreståndare/fastighetsskötare vid Gotlands soldathem
Vi söker dig som vill arbeta med att driva och vidareutveckla verksamheten vid Gotlands soldathem, vilket dels består av en fastighet med hyreslägenheter vid Klinttorget i Visby med viss soldathemsverksamhet, samt en uppbyggnad av soldathemsverksamhet vid Tofta. Som anställd vid soldathemmet är Svenska Soldathemsförbundet din arbetsgivare.

Du kommer att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Arbetet innefattar att möta och samverka med förband och soldater, anställd personal, lokal soldathemsförening, m.fl. I rollen som föreståndare kommer du att arbeta med att erbjuda de värnpliktiga en meningsfull fritid – exempelvis genom att tillhandahålla materiel, ordna fritidsaktiviteter, seminarier och föreläsningar.

Du kommer också att ansvara för fastigheterna vid Klinttorget som fastighetsskötare vilket innebär kontakt med våra hyresgäster, mindre reparationer, underhåll, besiktningar och fastighetsskötsel av våra lägenheter och renhållning samt fastighetsprojekt under ledning av förbundets fastighetsansvarige. Stöd under Almedalsveckan till externa förhyrare är en del av tjänsten.

Din profil
Du har hög social kompetens, är flexibel och en "doer". Du kan hålla information för större grupper och skapa trivsel vid soldathemmet. Erfarenhet av att arbeta i militär kontext samt arbete med ungdomar är meriterande. Du har god förmåga att skapa kontakter med kommun, veteran- och anhörigföreningar, församlingar och andra samarbetspartners. Du är flexibel avseende arbetstid och kan jobba kvällstid ett par gånger i veckan. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för människor och ser en öppen värdegrund som självklar utgångspunkt i mötet med andra. Som person är du utåtriktad och trivs med att arbeta i en verksamhet som utvecklas. Du har förmågan att driva processer framåt och nå resultat.

I din roll som fastighetsskötare planerar du ditt arbete självständigt. Du gillar att ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Du är tekniskt intresserad, händig, har en god servicekänsla och räds inte att hugga i där det behövs. Du är bosatt på Gotland i närheten av Visby och har ett lokalt kontaktnät. Körkort och tillgång till bil är en förutsättning.

Vi erbjuder

• En anställning med variation i dina arbetsuppgifter.
• Personlig och yrkesmässig utveckling
• Delaktighet i en arbetsgemenskap inom Soldathemsrörelsen
• Frihet under ansvar
• Ett arbete med många kontakter både internt och externt

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och personligt brev.
Sista ansökningsdag är den 10 juni 2021. Tillträde 1 september 2021 eller enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten, ring Andreas Philipsson 070-5711494.
Välkommen med din ansökan!

MW Group bistår Soldathemsförbundet i spridningen av arbetstillfället. MW Group är inte rekryterande part och tar inte heller betalt för att sprida informationen i våra kanaler. Relevanta ansökningar kommer att skickas till Soldathemsförbundets ledning som i sin tur står för urvalen. Frågor om tjänsten besvaras av Soldathemsförbundets Direktor Andreas Philipsson, 070-571 1494 Visa mindre

Du som vill möta kunder i telefon

Vi söker ett flertal flexibla handläggare för tidsbegränsad anställning. Att arbeta med telefon och e-post som verktyg för att få någon delgiven innebär att man säkerställer att mottagaren får ta del av de dokument eller delgivningshandlingar som kommer från någon eller några av Kronofogdens verksamhetsområden. Något som är helt avgörande för mottagarens möjligheter att tillvarata sin rätt. Dina arbetsuppgifter kommer därför i huvudsak att bestå av a... Visa mer
Vi söker ett flertal flexibla handläggare för tidsbegränsad anställning.

Att arbeta med telefon och e-post som verktyg för att få någon delgiven innebär att man säkerställer att mottagaren får ta del av de dokument eller delgivningshandlingar som kommer från någon eller några av Kronofogdens verksamhetsområden. Något som är helt avgörande för mottagarens möjligheter att tillvarata sin rätt.Dina arbetsuppgifter kommer därför i huvudsak att bestå av att kontakta kunderna och få dem delgivna. Arbetet innebär mycket kundkontakt via telefon och vi ser därför att du har lätt för att kommunicera. Du trivs med den direkta kundkontakten, är snabb och flexibel i ditt arbetssätt. I det dagliga arbetet behöver du vara lösningsorienterad, se nya kontaktvägar till kund och att ha en förmåga att arbeta i ett högt tempo. Att utveckla våra arbetssätt är viktigt för att effektivisera för våra kunder. Det är därför viktigt att du som medarbetare bidrar i det arbetet.

Vi söker dig som har

- grundläggande behörighet till högskola och universitet

- uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

- goda kunskaper i engelska

Du har personliga egenskaper som innebär att du är nyfiken och stabil. Du agerar flexibelt och är förtroendeingivande och pedagogisk i samtalen med kund. Du gillar att samarbeta med andra och du har god slutledningsförmåga.

Det är meriterande om du har aktuell arbetslivserfarenhet av ett serviceyrke där du på ett pedagogiskt sätt via telefon och andra kanaler har besvarat olika typer av frågor av varierande svårighetsgrad. 

Vår inriktning är en jämn könsfördelning och därför ser vi gärna manliga sökande.

Information om oss och jobbet

Tidsbegränsad anställning från 2021-11-01 till 2022-10-31. Du blir anställd som handläggare.

Din ansökan ska innehålla ett CV, men vi vill inte att du bifogar ett personligt brev. Vi ber dig däremot att, så utförligt som möjligt, svara på våra urvalsfrågor.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets hr-avdelning kommer att hantera din ansökan.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html

 

Ett jobb som räknas- för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets HR-avdelning kommer att hantera din ansökan.


Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Bemanningsassistent

Ansök    Jun 14    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum. Rekryterings-och Bemanningsenheten i socialförvaltningen arbetar med rekrytering och bemanning för delar av Socialförvaltningen och Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Nu söker vi två nya medarbetare till ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

Rekryterings-och Bemanningsenheten i socialförvaltningen arbetar med rekrytering och bemanning för delar av Socialförvaltningen och Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Nu söker vi två nya medarbetare till vårt team.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att dagligen uppmärksamma och ansvara för att bemanna korttidsfrånvaro för de verksamheter som gjort en beställning i vårt verksamhetssystem Medvind. Samt administrativa uppgifter.

Som bemanningsassistent arbetar du självständigt och behöver kunna prioritera och vara lösningsfokuserad utifrån verksamheternas behov. Det betyder att du behöver ha en god inblick i hela verksamheten. Det är ett arbete som i vissa stunder kan innebära högt tempo och många bollar i luften här och nu, men du ska även kunna lyfta blicken och planera långsiktigt utifrån ett helhetsperspektiv.

Inför sommaren ansvarar bemanningsassistenterna tillsammans med övriga kollegor för att hantera sommarrekryteringen för äldreomsorgen i Socialförvaltningen.
Tjänsterna är på heltid och omfattar arbete helgdagar och varannan helg. Vid helgdagar och helg arbetar man ensam på kontoret. I din roll är det du som under helgerna säkerställer att det finns personal i verksamheter som har behov.


KVALIFIKATIONER
• Vi söker dig som har gymnasieutbildning med erfarenhet av administrativt arbete som innebär planering och organisation.
• Du bör ha kännedom om arbetstidslagen och hållbar bemanningsplanering/ schemaläggning.
• Önskvärt med goda kunskaper i programmet Medvind eller annat bemannings-/ schemasystem samt Officepaketet och Varbi rekryteringssystem.

Vi ser att du som söker:
• Är lugn och trygg i din arbetsroll, men kan samtidigt ta svåra beslut
• Är flexibel och uppskattar att arbeta med ojämn arbetsbelastning.
• Alltid har ett gott och professionellt bemötande.
• Är bra på att kommunicera på svenska, i både tal och skrift. Kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram.
• Tar ansvar och initiativ för ditt arbete. Du gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat.
• Arbetar enligt en tydlig process och organiserar samt planerar ditt arbete väl.


ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Handläggare till Betalningsföreläggande (Summarisk process)

Kronofogden är en statlig myndighet med ett viktigt uppdrag. Vi hjälper den som vill få betalt och vi ger stöd och råd till den som ska betala. På så sätt bidrar vi till ett väl fungerande samhälle för allmänhet och företag – ett samhälle där skulder och andra krav blir fastställda och indrivna på ett rättssäkert sätt. I uppdraget ingår att verka för en god betalningsvilja och att motverka överskuldsättning. Vi ska ge medborgare och företag information... Visa mer
Kronofogden är en statlig myndighet med ett viktigt uppdrag.

Vi hjälper den som vill få betalt och vi ger stöd och råd till den som ska betala. På så sätt bidrar vi till ett väl fungerande samhälle för allmänhet och företag – ett samhälle där skulder och andra krav blir fastställda och indrivna på ett rättssäkert sätt.

I uppdraget ingår att verka för en god betalningsvilja och att motverka överskuldsättning. Vi ska ge medborgare och företag information och god service så att de kan fatta långsiktiga och hållbara beslut.

Handläggare inom summarisk process

Betalningsföreläggande arbetar med att skicka ut krav på att någon ska betala (betalningsföreläggande) eller om någon ska lämna tillbaka eller ta bort egendom (handräckning). Vårt arbete innebär att vi ger god service till våra kunder, vilket sker båda muntligt och skriftligt. Tillsammans arbetar vi med att ständigt förbättra vår verksamhet och samverkar med andra enheter på myndigheten.

Dina arbetsuppgifter innebär att du granskar om underlag är korrekta, registrerar och fattar beslut. Arbetet utförs i ett högt tempo som består av många olika arbets­moment. För att möta kundernas behov arbetar vi med tydliga mål för resultat, både på individ- och sektionsnivå. Du ingår i en arbetsgrupp som tillsammans an­svarar för resultat, pla­ne­ring och arbetsfördelning i dialog med sektionschefen. Du har många kontakter med våra kun­der både skriftligen och via telefon.

Vi söker dig som har

- grundläggande behörighet till högskola och universitet
- minst ett års arbetslivserfarenhet av handläggande arbete under de senaste tre åren
- goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
- förmåga att hantera olika digitala verktyg

 

Du utgår från kundens behov och har förmågan att agera handlingskraftigt i en snabbrörlig verksamhet med högt tempo. Du får arbetsuppgifterna gjorda och når resultat. Du är systematisk och har förmåga att ta initiativ och ansvar i ditt arbete. Du agerar stabilt och förtroendeingivande i mötet med människor som ofta befinner sig i utsatta situationer. Du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt och arbetar aktivt med att ge och ta emot återkoppling.

Det är meriterande om den aktuella arbetslivserfarenheten inneburit krav på en hög leveransnivå med tydlig resultatuppföljning, gärna från kundtjänst eller liknande.Information om oss och jobbet

Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html

 

Ett jobb som räknas- för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets HR-avdelning kommer att hantera din ansökan.


Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Bemanningsassistent

Ansök    Apr 27    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. För att kunna vaccinera befolkningen på Gotland har en pandemienhet inrättats. Till pandemienheten söker vi nu en bemanningsassistent vars uppdrag är att bemanna de tillfälliga vacci... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

För att kunna vaccinera befolkningen på Gotland har en pandemienhet inrättats.
Till pandemienheten söker vi nu en bemanningsassistent vars uppdrag är att bemanna de tillfälliga vaccinationsmottagningarna.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som bemanningsassistent innebär att vara handläggare i bokningsportalen där vaccinatörer bokar in sig på tillgängliga pass.

I din roll ingår att administrera arbetspass och säkerställa att dessa bokas av vaccinatörer. Du tar emot sjuk- och friskanmälningar och åtgärdar bemanning vid akut frånvaro. Även beställning av vårdnära service ingår i ditt uppdrag.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som bemanningsassistent behöver du ha en god administrativ förmåga. Har du vana av bokningsadministration ser vi det som meriterande.

Som person är du strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt.

ÖVRIGT
Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

EasyPark söker en flexibel och praktisk person till rikstäckande projekt

Vi söker dig som har körkort, som bor i Gotlandsområdet och också tycker att livet blir bättre utan p-böter! EasyPark, en av de största aktörerna inom digitala betalningslösningarna för parkering, är igång med ett projekt där 70st skyltar/stickers ska bytas ut på Gotland. Från 17 maj och ca 2-3 dagar framåt erbjuds du ett ansvarfullt arbete, som kräver flexibilitet och ett praktiskt handslag, i syfte att förenkla vardagen för Sveriges bilförare. OM TJÄNST... Visa mer
Vi söker dig som har körkort, som bor i Gotlandsområdet och också tycker att livet blir bättre utan p-böter! EasyPark, en av de största aktörerna inom digitala betalningslösningarna för parkering, är igång med ett projekt där 70st skyltar/stickers ska bytas ut på Gotland. Från 17 maj och ca 2-3 dagar framåt erbjuds du ett ansvarfullt arbete, som kräver flexibilitet och ett praktiskt handslag, i syfte att förenkla vardagen för Sveriges bilförare.

OM TJÄNSTEN
I denna roll erbjuds du frihet under ansvar och blir involverad i ett viktigt projekt samtidigt som du direkt ser resultatet av din insats. De konsulter som utfört arbetet i Skåne, mellansverige och Stockholmsområdet har tyckt att det varit ett roligt och varierande uppdrag. Det är dock viktigt att understryka att det av dig krävs en stark förmåga att planera om och förståelsen för att saker och ting i ett projekt likt detta kan förändras abrupt. Ett positivt mindset och problemlösningsförmåga är avgörande. Det kan ibland hända att det blir glapp vid leverans av skyltar, inte minst mot slutet av perioden och det är viktigt att du är införstådd och bekväm med det från början.

Veckan innan kommer du på få en halvdags introduktion så att du känner dig bekväm i rollen. EasyPark kommer att förse dig med bil och de verktyg som kan behövas.

ARBETSUPPGIFTER
Alla skyltar finns registrerade med bild och kommentar för att du med enkelhet ska kunna finna dem samt uppdatera informationen. De är utplacerade på ett större område; Region Gotland.

• Hämta de nya skyltarna från ett förråd på Gotland

• Sätta upp en ny skylt och ta kort. Du ska även ta med vissa typer av plåtar tillbaka.

• Fotografera och ladda upp bilden i ett system.

• Man kan behöva klättra på en stege om skylten sitter högt uppe

Easyparks personal/Academic Work kommer finnas tillhands vid frågor och funderingar längs arbetets gång. Ni kan även ta hjälp utav varandra. Notera att dokumentationen av skyltbyten samt uppladdning i system är extremt viktigt. Ibland sker det som sagt förseningar vid leveranser (i synnerhet nu under Coronatider) så det kan hända att du blir ledig vissa dagar i väntan på nya skyltar och dylikt.

VI SÖKER DIG SOM
• Är tillgänglig under hela perioden

• Har körkort sedan minst 1 år tillbaka - förtydliga detta i din ansökan

• Är obehindrad i svenska då språket kommuniceras dagligen

• Har arbetat minst ett år efter gymnasiet

• Har en telefon med GPS, t.ex. en iPhone eller Android


* Bor i Gotlandssområdet


Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande jobb från tidigare.

Som person är du:

• Flexibel utöver det vanliga - både gällande arbetstider, arbetsuppgifter och arbete på en större region

• Ansvarstagande

• Noggrann


* Kommunikativ


Övrig information


* Start: 17 maj (samt utbildning på Easyparks kontor veckan innan)
* Omfattning: 2-3 dagar (i samråd med Easypark)
* Placering: Gotland
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EasyParks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Säljande bemanningsansvarig till vårt kontor i Visby

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolens verksamhet i Gotland växer och behöver förstärka med?en medarbetare. Därför söker vi nu dig som vill vara med oc... Visa mer
Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.
Veteranpoolens verksamhet i Gotland växer och behöver förstärka med?en medarbetare. Därför söker vi nu dig som vill vara med och bygga Veteranpoolen på Gotland!
Du kommer jobba i nära samarbete med vår franchisetagare Jan och tillsammans är ni ansiktet utåt för Veteranpoolen. ?Kontoret har både företagskunder och privatkunder och en samt en stor pool med duktiga veteraner. Du kommer svara på förfrågningar per telefon och mail från såväl kunder som anställda veteraner och arbetssökande.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat?att självständigt:
· Ta emot, registrera och bemanna inkommande uppdrag.
· Registrera och attestera tidrapporter samt viss fakturahantering.
· Stödja våra veteraner med allt från information till material.
· Matcha förfrågningar från våra kunder med rätt veteran
Du driver flera uppdrag parallellt och arbetar med dator och telefon som dina främsta verktyg.
Kontoret har en positiv kultur och verkar i en händelserik och fartfylld miljö. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och känner ett ansvar. Det är något som märks i allt vi gör – från den dagliga verksamheten till våra träffar med veteranerna. Här blir du en viktig del av ett företag under snabb expansion. Du ska helt enkelt gilla att vara i händelsernas centrum.


Vem är du??
Du är en positiv person som får saker att hända. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har ett driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Du är utåtriktad, har en god samarbetsförmåga, är flexibel och gillar att vara i en händelserik miljö. Arbetets natur kräver också att du är mycket noggrann, strukturerad och kan stå fast vid ramar och våra värderingar. Du hanterar att hålla många olika arbetsuppgifter i fokus och kan hålla tråden trots flera parallella processer och uppgifter.
Vi ser också att du har arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit ansvar och kundrelationer, gärna kundtjänst/innesälj/service, bemanning eller liknande samt av administration. Du kommer att ha många kontaktytor och det är viktigt att du strävar efter hög kundnöjdhet och goda resultat. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för människor och relationer och är säljfokuserad. Du är ansvarstagande och lösningsorienterad och vet att det är i mötet med kund och veteran som framgång sker!
Att jobba på Veteranpoolen skall ge en guldkant och det gäller också oss som jobbar på kontoret!

Om anställningen?
Tjänsten är på 50% där arbetstiderna kan komma att variera. Du blir anställd på lokalkontoret i Visby. Kontoret ligger på Skarphällsgatan 8G. Under högsäsong kan det komma att bli utökade arbetstider och vi vill gärna att du ska kunna jobba under sommaren. Tillträde sker enligt överenskommelse, helst så snart som möjligt, dock senast mitten utav maj 2021.


Visst låter det spännande?
Fyll i formuläret på hemsidan så snart du kan, dock senast den 2 maj 2021. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kundtjänstassistent

Ansök    Mar 12    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verk... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands
verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.

Kundtjänstenheten är en del av Mark- och trafikavdelningen på Teknikförvaltningen. Kundtjänsten är viktig för våra medborgare och vår kompetens och höga tillgänglighet i kombination med rättssäker service och respekt för varje individ är avgörande för att våra kunder ska ha förtroende för våra förvaltningens verksamheter.

Enheten växer och blir större nu, vi har varit 8 personer men ska bli 10.
Nu söker vi i första hand två nya medarbetare för tillsvidareanställning. Eventuellt kan en tidsbegränsad anställning därutöver (ca 5 månader från och med 21-04-01) bli aktuell.

ARBETSUPPGIFTER
Som kundtjänstassistent kommer du i huvudsak att ge service till medborgare och näringsliv via telefon och e-post i frågor om sophämtning, upplåtelse av offentlig plats, markfrågor, kollektivtrafik, vatten- och avlopp, ändring av abonnemang/tjänster, fakturafrågor samt ta emot kundsynpunkter.

I ditt arbete ingår allmänna administrativa uppgifter såsom posthantering, registrering och uppdatering i abonnent- och flertalet ärendehanteringssystem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har slutfört din gymnasieutbildning och kanske hunnit skaffa dig yrkeserfarenhet inom tjänstesupport eller kundservice. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Vi ser det som meriterande om du hanterar ytterligare språk.
Du arbetar obehindrat i Officepaketets vanligaste program.

Som person är du noggrann, förtroendeingivande och drivs av att skapa positiva kundmöten. För rollen krävs också att du är engagerad, utåtriktad, nyfiken och serviceinriktad.

Är du en person som uppskattar att ge god service och ha många bollar i luften inklusive att ha ett stort ansvar så är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Nyfiken projektadministratör sökes till statlig kund

Har du tidigare administrativ vana och också arbetat med projekt? Passar det dig bra att arbeta med placering i Visby? Då kan du vara den vi söker för detta spännande uppdrag. Om uppdraget Till vår statliga kund söker vi nu en projektadministratör. Myndigheten har ett viktigt samhällsuppdrag och samarbetar med andra myndigheter samt aktörer inom Sverige, men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och kompetenser. Din arbetsplats k... Visa mer
Har du tidigare administrativ vana och också arbetat med projekt? Passar det dig bra att arbeta med placering i Visby? Då kan du vara den vi söker för detta spännande uppdrag.

Om uppdraget

Till vår statliga kund söker vi nu en projektadministratör. Myndigheten har ett viktigt samhällsuppdrag och samarbetar med andra myndigheter samt aktörer inom Sverige, men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och kompetenser. Din arbetsplats kommer vara belägen i Visby och tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, mest sannolikt snarast under april, och sträcker sig till 28 februari 2022.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du bland annat att arbeta med att stötta en projektledning för Visby G2 under perioden 2021 fram till början av 2022 i administrativa åtgärder. Detta kan bland annat innefatta att att vara ansvarig för projektets SharePoint sida avseende; kategorisering, struktur, hantering av dokument, versionshanteringar, mm. Vidare att ha ansvar för projektets Funktionsbrevlåda i Outlook, detta omfattar lottning av inkommande post samt sändande av projektgemensam post. Posten krypteras och dekrypteras mha Kurir. Du kommer även att ansvara för projektets kalender i Outlook innebärande bl a att planera in samt godkänna möten, kallelser, upprätta sändlistor mm. Vidare ingår att stötta i planering och samordning för projektledare och delprojektledare samt att projektledningens resursplanering.

Dina kvalifikationer

- Högskoleutbildning inom det för projektets aktuella yrkesområde
- Minst ett års erfarenhet som projektadministratör
- Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
- God datorvana


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2021-04-08.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Bemanningsassistent, sommarjobb

Ansök    Feb 24    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Som bemanningsassistent arbetar du på bemanningsenheten, vars uppgift är att tillgodose sjukhusets personalbehov. Till största delen korttidsfrånvaro. Arbetsplatsen är ett kontorslan... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Som bemanningsassistent arbetar du på bemanningsenheten, vars uppgift är att tillgodose sjukhusets personalbehov. Till största delen korttidsfrånvaro. Arbetsplatsen är ett kontorslandskap med fem arbetsplatser. Här arbetar du såväl enskilt som i grupp. Då arbetsbelastningen ofta är ojämn sker kontinuerliga prioriteringar och fördelningar av uppgifter inom gruppen. Antalet kontakter per telefon liksom per besök, med sjukvårdspersonal, enhetschefer inom vården och annan administrativ personal är stort.

ARBETSUPPGIFTER
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att lösa de personalbehov som avdelningar och mottagningar ger bemanningsenheten i uppgift att ordna. Detta innebär att du ringer och skickar sms till timvikarier och de som har månadsanställningar i resurspoolen på lasarettet. Vid behov kontaktar du även avdelningsbunden personal om ändringar av arbetstid. Du organiserar introduktioner på olika avdelningar för ny personal och ordnar med passerkort, klädskåp med mera. Bevakning av LAS-tider ingår i arbetsuppgifterna samt kontakter med bemanningsföretag. Vilket betyder att du behöver kunskap om avtal och får på arbetsplatsen introduktion om rutiner vid anlitande av hyrpersonal.

Schema-, bemannings- och tidrapporteringssystemet Medvind är ditt främsta arbetsverktyg. Det använder du i det dagliga arbetet med att bemanna korttidsfrånvaro men också vid schemaläggning av resursundersköterskor eller när enhetschef på avdelning har behov av stöd vid schemakorrigeringar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har gymnasial utbildning och stor erfarenhet av administrativt arbete som innebär planering av schema och arbetstid samt organisering. Goda kunskaper i programmet Medvind eller annat bemannings- eller schemasystem är meriterande.
Här behöver du kunna arbeta självständigt, det är därför viktigt att du har stor erfarenhet av att fatta självständiga beslut och kan prioritera utifrån fakta och situation.

De många kontakterna med både enhetschefer och deras administratörer samt vårdpersonal förutsätter att du kan bemöta alla på ett bra sätt. Ambitionen att ge god service och förmåga att organisera arbetet är viktigt. Du måste kunna hantera stress när flera arbetsuppgifter behöver handläggas parallellt. Samtidigt som du i ditt arbete är ansvarstagande och noggrann så kräver arbetet stor förmåga till samarbete, såväl med dina arbetskamrater som med uppdragsgivarna. En god förmåga att kommunicera med alla parter är en förutsättning för att klara bemanningsenhetens uppdrag.

Erfarenhet av hälso- och sjukvårdens organisation är meriterande.

ÖVRIGT
Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Långsiktigt deltidsjobb på välkänd myndighet i Visby

Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? I Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv vä... Visa mer
Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? I Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv väljer när du kan jobba, med en förväntan på 2 dagar i veckan, under tiderna 8-12 eller 12.30-16.30 Då ansökningstrycket är högt rekommenderar vi dig att söka redan idag – och börja med utbildningen 13e april.

OM TJÄNSTEN
Academic Works samarbete med Transportstyrelsen är väl inarbetat där våra konsulter som idag arbetar i poolen trivs bra. Tillsammans sitter de i nyrenoverade på Fordonsinformationsavdelningen på myndighetens avdelning för trängselskatt och infrastrukturavgifter

Under terminerna kräver vi minst två pass i veckan men gärna mer om behovet finns. Hur mycket du arbetar styrs av väderlek, omfattningen kan därför komma att variera med både toppar och dalar. Under våren/sommaren är det lite lugnare men mot vinterhalvåret så ökar behovet. Arbetspassen är förlagda under förmiddag och eftermiddag, vilket gör att du på ett flexibelt sätt kan kombinera det med studier och andra åtaganden.

Du erbjuds


* Meriter från en välkänd myndighet, där ditt arbete ligger i grund för myndighetsbeslut
* En gedigen heldagsutbildning i början på april som är obligatorisk
* En fot in på Academic Work redan under dina studier


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter.
* Administrera korrekt informationen från kamerabilderna i datasystemet

Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut och är således ett ytterst viktigt arbete.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar eftergymnasial utbildning med minst 1.5 år kvar av dina studier, alternativt har en annan sysselsättning på minst 50%


* Är tillgänglig minst 2 dagar i veckan på förmiddags- eller eftermiddagspass (dvs. 8 h i veckan). Du förväntas arbeta mer under höst och vinter.
* Har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
* Har god datorvana
* Kan vara med på introduktionen 13/4


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och tidigare har arbetat deltid vid sidan av dina studier.

Det kommer ställas höga krav på dig som konsult att följa de premisser som gäller vid intresseanmälan och bokning av pass, du har därför lätt för att ta till dig och tillämpa fasta rutiner kopplat till arbetet och bokning av jobbpass.

Som person är du:


* Flexibel
* Noggrann
* Har en hög personlig mognad


Övrig information


* Start: Början av april
* Omfattning: Deltid, minst 2 pass per vecka. 8.00-12.00 eller 12:30-16:30 (8 timmar totalt).
* Placering: Visby
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transportstyrelsens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Du som vill möta kunder i telefon

Vi söker ett flertal flexibla handläggare för tidsbegränsad anställning. Att arbeta med telefon och e-post som verktyg för att få någon delgiven innebär att man säkerställer att mottagaren får ta del av de dokument eller delgivningshandlingar som kommer från någon eller några av Kronofogdens verksamhetsområden. Något som är helt avgörande för mottagarens möjligheter att tillvarata sin rätt. Dina arbetsuppgifter kommer därför i huvudsak att bestå av a... Visa mer
Vi söker ett flertal flexibla handläggare för tidsbegränsad anställning.

Att arbeta med telefon och e-post som verktyg för att få någon delgiven innebär att man säkerställer att mottagaren får ta del av de dokument eller delgivningshandlingar som kommer från någon eller några av Kronofogdens verksamhetsområden. Något som är helt avgörande för mottagarens möjligheter att tillvarata sin rätt.Dina arbetsuppgifter kommer därför i huvudsak att bestå av att kontakta kunderna och få dem delgivna. Arbetet innebär mycket kundkontakt via telefon och vi ser därför att du har lätt för att kommunicera. Du trivs med den direkta kundkontakten, är snabb och flexibel i ditt arbetssätt. I det dagliga arbetet behöver du vara lösningsorienterad, se nya kontaktvägar till kund och att ha en förmåga att arbeta i ett högt tempo. Att utveckla våra arbetssätt är viktigt för att effektivisera för våra kunder. Det är därför viktigt att du som medarbetare bidrar i det arbetet.

Vi söker dig som har

- grundläggande behörighet till högskola och universitet

- uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

- goda kunskaper i engelska

Du har personliga egenskaper som innebär att du är nyfiken och stabil. Du agerar flexibelt och är förtroendeingivande och pedagogisk i samtalen med kund. Du gillar att samarbeta med andra och du har god slutledningsförmåga.

Det är meriterande om du har aktuell arbetslivserfarenhet av ett serviceyrke där du på ett pedagogiskt sätt via telefon och andra kanaler har besvarat olika typer av frågor av varierande svårighetsgrad. Det är även meriterande om du har kunskaper i andra språk.

Vår inriktning är en jämn könsfördelning och därför ser vi gärna manliga sökande.

  

Information om oss och jobbet

Utifrån rådande samhällssituation arbetar vi i stor utsträckning hemifrån, vilket kan variera över tid. Det innebär att du måste kunna arbeta hemma och på kontoret. Då verksamhetens behov kan förändras kan viss typ av variation i arbetsuppgifterna förekomma. För att ge bästa förutsättningar för kundmötet vid delgivning kan det förekomma arbetstider på kvällar och helger.

Anställningen är tidsbegränsad från 1 maj 2021 till 30 april 2022.

Tester kan komma att användas i rekryteringsprocessen.

Vill du veta mer om rollen som handläggare på betalningsföreläggande, kontakta Annelie Samuelsson på [email protected] eller telefon 010-5792478.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html.

Ett jobb som räknas – för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft, omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets HR-avdelning kommer att hantera din ansökan.


Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Administrativ Assistent till Mäklarhuset

Ansök    Jan 21    Lb Karriär AB    Administrativ assistent
Mäklarhuset är helt privatägt och är Sveriges största mäklarföretag som inte är franchise. Vi har ca 500 medarbetare på över 100 kontor runt om i Sverige och i delar av Spanien. Vi gör allt för att erbjuda Sveriges bästa mäklartjänst. Lokalt har vi stark marknadsandel och arbetar över hela ön med stort engagemang. För närvarande är vi fem på kontoret, tre fastighetsmäklare och två assistenter. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, jordbruksfast... Visa mer
Mäklarhuset är helt privatägt och är Sveriges största mäklarföretag som inte är franchise. Vi har ca 500 medarbetare på över 100 kontor runt om i Sverige och i delar av Spanien. Vi gör allt för att erbjuda Sveriges bästa mäklartjänst.


Lokalt har vi stark marknadsandel och arbetar över hela ön med stort engagemang. För närvarande är vi fem på kontoret, tre fastighetsmäklare och två assistenter. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, jordbruksfastigheter och kommersiella fastigheter. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kundkontakten är direkt och personlig.
Läs mer om oss på https://www.maklarhuset.se/visby


Vi söker nu en Administrativ Assistent till vårt kontor i Visby


Vi söker dig som gillar att ansvara för administrativa rutiner och uppgifter samt gillar att skapa ordning och reda på processer, papper och dokument. Du är en erfaren administratör och van vid att möta och ta hand om kunder, kunder som kanske står inför ett av sina viktigaste beslut. Du hanterar Word och Excel och har B-körkort.


Din roll:
Du kommer att få en nyckelroll i vårt företag. Främst innebär jobbet att stödja våra Mäklare i deras försäljningsprocesser. Innebär både förberedelser, kontakter med myndigheter och kunder, avslut och uppföljning av våra försäljningar mm.


Som person:
Du är positiv, självständig och van att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du gillar struktur, ordning och reda samt är kund och serviceinriktad. Viktigt att du vill utvecklas i ditt arbete och gillar att jobba mot deadlines och resultat.


Jobbet är heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt ök. Frågor om jobbet besvaras av våra rekryteringskonsulter Jan Lager eller Sören Lorentzon på tfn. 0498-201780.
Välkommen med din ansökan senast 9 februari 2021 Visa mindre

Planerare anestesi/operation/IVA

Ansök    Jan 12    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Operationsavdelningen på Visby lasarett är en väl fungerande avdelning med fem operationssalar på central operation och två operationssalar öppna på dagoperation två dagar varannan v... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Operationsavdelningen på Visby lasarett är en väl fungerande avdelning med fem operationssalar på central operation och två operationssalar öppna på dagoperation två dagar varannan vecka.
Arbetet på avdelningen är mångfacetterat. Vi hanterar såväl allmän kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi, öron näsa och hals, samt specialistvård med hitresande specialister.

I vår organisation ingår pre- och post-op-avdelningen samt anestesimottagningen.

Intensivvårdsavdelningen på Visby lasarett är en väl fungerande avdelning med fem intensivvårdsplatser, där sjuksköterskor och undersköterskor arbetar i team och ansvarar för omvårdnaden av svårt sjuka intensivvårdskrävande patienter.
Vi har patienter från medicin, kirurg, infektion och barn. På helger och nätter har IVA även postoperativ funktion. Vi tar emot olika akutlarm samt har en MIG-funktion.

An/op/IVA-kliniken har verksamhet dygnet runt.

Vi är ett glatt gäng i olika åldrar som ser framemot vår nya kollega.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som planerare inom an/op/IVA-kliniken innebär att schemaplanera specialist-, allmänsjuksköterskor och undersköterskor på intensivvårdsavdelningen, pre- och post-op, anestesimottagningen och operation utifrån de olika verksamheternas behov.

Du har också kontroll över sjuk- och friskanmälningar, olika ledigheter och tar in ersättare där det behövs. Arbetet innefattar också att planera för sommarbemanning och storhelgsschema samt att boka boende och resa för vikarier. Du planerar bemanningen med både fast- och önskeschema.

Planeraren är en nyckelperson för kliniken med övergripande syn gällande bemanningen. Du arbetar tätt med tre enhetschefer och går mellan IVA, pre-och post-op och operation dagligen för att få en överblick över bemanningen. Du samarbetar också med bemanningsenheten på sjukhuset.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är en positiv, utåtriktad, flexibel och initiativrik person med ett problemlösande förhållningssätt. Du tycker om att arbeta med människor och har lätt för att skapa nya relationer. Du kan hålla många bollar i luften samtidigt och arbeta självständigt.

Du ska kunna föra en god kommunikation både i tal och skrift. God datorvana och kunskap i schemaplanering är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Planerare, öppen- och slutenvård

Ansök    Jan 25    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Visby lasarett är ett länssjukhus som ligger vid havet med närhet till både stadskärna och rekreationsområden. På Gotland verkar vården i det mindre formatet med de fördelar det inne... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Visby lasarett är ett länssjukhus som ligger vid havet med närhet till både stadskärna och rekreationsområden. På Gotland verkar vården i det mindre formatet med de fördelar det innebär av närhet och samarbete mellan olika verksamhetsgrenar. Vi erbjuder ändå det stora sjukhusets resurser i flera avseenden och en hög kompetens inom en rad områden.

Inom resursområde öppen- och slutenvård finns åtta vårdavdelningar med olika vårdinriktningar och flertalet mottagningar. Inom detta resursområde arbetar fem planerare, det finns även planerare på anestesi/operation/IVA och akutmottagningen. Vår bemanningsenhet är behjälplig med att lösa personalvakanser som uppstår akut.

Som planerare kommer du att arbeta för två vårdavdelningar med tillhörande mottagningar. Du har ett nära samarbete med de andra planerarna på lasarettet liksom med bemanningsenheten.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som planerare inom öppen- och slutenvården innebär att schemaplanera sjuksköterskor och undersköterskor på vårdavdelning och mottagning.

Du har kontroll över sjuk- och friskanmälningar samt ledigheter och tar in ersättare där det behövs. Arbetet innefattar också att planera för sommarbemanning. Du utgör även ett administrativt stöd till enhetscheferna.

Som planerare är du en nyckelperson för verksamheten med en övergripande syn gällande bemanningen. Du arbetar tätt med två enhetschefer och går mellan avdelningarna inom ditt ansvarsområde dagligen för att få en överblick över bemanningen. Du samarbetar också med de andra planerarna och med bemanningsenheten på lasarettet.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är en positiv, utåtriktad, flexibel och initiativrik person med ett problemlösande förhållningssätt. Du tycker om att arbeta med människor och har lätt för att skapa nya relationer. Du har en förmåga att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, och du kan arbeta självständigt.

Det är viktigt att du kommunicerar väl i både i tal och skrift. God datorvana krävs. Kunskap i schemaplanering och erfarenhet av att arbeta i programmet Medvind är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Matrielredogörare

Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga? I så fall har vi en plats för dig. Utbildningsgrupp Gotland (UGG) har till uppgift att öva, utbilda och stödja Hemvärnet och frivilligorganisationer på Gotland. Uppgiften innebär att planera och genomföra utbildningar över hela året i syfte att höja Hemvärnets förmåga. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Matrielplanering • Behovssättning • Tilläggsbeställningar • Hantera/bevaka lager in/ut • Flytta mat... Visa mer
Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga? I så fall har vi en plats för dig.

Utbildningsgrupp Gotland (UGG) har till uppgift att öva, utbilda och stödja Hemvärnet och frivilligorganisationer på Gotland. Uppgiften innebär att planera och genomföra utbildningar över hela året i syfte att höja Hemvärnets förmåga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Matrielplanering
• Behovssättning
• Tilläggsbeställningar
• Hantera/bevaka lager in/ut
• Flytta matriel inom egna enheter
• Inventering, dra ut listor, registrera inventeringsresultat
• Kortlån

Kvalifikationer


• B-körkort
• God datorvana i Office-paketet
• 3-årig gymnasieutbildning

Meriterande


• Militära förarbevis
• Kunskaper i system PRIO och LIFT

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god förmåga att självständigt och på ett ansvarsfullt sätt lösa uppgifter. Du skall vara naturligt serviceinriktad och flexibel till din natur. Du måste ha möjlighet till varierande arbetstider då arbete genomförs även kvällar och helger.

Övrigt
Detta är en tillsvidareanställning som inleds av sex månaders provanställning. Tjänsten innebär inplacering i säkerhetsskyddsklass samt krigsplacering. Befattningen är civil. Tillträde enligt överenskommelse.  

Heltidstjänstgöring med flextidsavtal. Verksamheten bedrivs till allra största del på dagtid med fria helger och veckoslut men kväll och helgtjänstgöring kan förekomma. Personal i Försvarsmakten har enligt avtal möjlighet till fysisk träning på arbetstid tre timmar per vecka.

Befattningen är placerad på P18 i Visby.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Bengt Boman, C Stödsektionen
Telefon: 070-0915415
Mail: [email protected]

Fackliga representanter:

OFR/O Karl-Johan Boberg ([email protected])
OFR/S Freddy Tullgren ([email protected])
SEKO Thomas Klasson ([email protected])
SACO FM, Marie Nygren ([email protected]

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-10. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Gotlands Regemente P 18 är Sveriges nyaste förband. Det upprättades 1 januari 2018 och regementet kommer under en uppbyggnadsperiod att växa med både personal och förmågor. 2020 tar förbandet över ansvaret för Stridsgrupp Gotland från P4. Huvuduppgiften är att samordna, utveckla och leda krigsförbanden på Gotland samt att utveckla totalförsvaret tillsammans med det civila samhället. Ytterst handlar det om att stärka försvaret av Gotland och Sverige.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Administrativ assistent till Visby

ICLD är en av biståndsbranschens mest intressanta organisationer. Vi arbetar för att främja demokrati och processer för delaktighet på lokal och regional nivå i hela världen. Nu kan du bli en del av oss! Vi söker en administrativ assistent på 50% i 6 månader med placering i Visby. Ansök senast den 13 december. Dina arbetsuppgifter Du kommer att ingå i det administrativa teamet som ansvarar för den löpande administrationen. Dina arbetsuppgifter blir att stö... Visa mer
ICLD är en av biståndsbranschens mest intressanta organisationer. Vi arbetar för att främja demokrati och processer för delaktighet på lokal och regional nivå i hela världen. Nu kan du bli en del av oss! Vi söker en administrativ assistent på 50% i 6 månader med placering i Visby. Ansök senast den 13 december.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i det administrativa teamet som ansvarar för den löpande administrationen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta administratörerna med bl a planering, administration och genomförande av workshops, bokningar av resor, kontakt med leverantörer. Därtill ingår en del praktiskt och att vara ett internt verksamhetsstöd.
Du har
Vi söker dig som är van vid arbete i en mångkulturell miljö och har hög social kompetens, administrativ skicklighet, god självmotivation och utmärkt samarbetsförmåga.
Krav är att du:
Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Är van att arbeta med programvara som finns i Office 365 paketet, eller motsvarande, samt erfarenhet av arbete i databaser.
Har erfarenhet av digitala mötesplattformar som Teams och Zoom

Anställningsform
Tjänsten är en tillfällig förstärkning på 50% till den administrativa enheten i 6 månader (11 jan – 9 juli 2021). Din arbetsplats är Visby.
Ansökan
Ansökan med personligt brev och CV, skall ha inkommit via e-post till [email protected] senast den 13 december 2020 märkt med rubriken ”Administrativ assistent”.
Mer information
Conny Broén, ekonomichef, tel: 0498-29 91 54, 070-309 75 01, e-post: [email protected]
Facklig representant: Jim Enström, programhandläggare, tel: 0498-29 91 46, 070-191 46 23, e-post: [email protected] Visa mindre

Bemanningsassistent

Ansök    Nov 27    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Som bemanningsassistent arbetar du på bemanningsenheten, vars uppgift är att tillgodose sjukhusets personalbehov vid till största delen korttidsfrånvaro. Arbetsplatsen är ett kontors... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Som bemanningsassistent arbetar du på bemanningsenheten, vars uppgift är att tillgodose sjukhusets personalbehov vid till största delen korttidsfrånvaro. Arbetsplatsen är ett kontorslandskap med fem arbetsplatser. Arbetet innebär såväl arbete i grupp som enskilt arbete. Då arbetsbelastningen ofta är ojämn sker kontinuerliga prioriteringar och fördelningar av uppgifter inom gruppen. Antalet kontakter, såväl per telefon som per besök, med sjukvårdspersonal, enhetschefer inom vården och annan administrativ personal är stort.

ARBETSUPPGIFTER
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att lösa de personalbehov som avdelningar och mottagningar ger bemanningsenheten i uppgift att ordna. Detta innebär att du ringer och skickar sms till timvikarier och de som har månadsanställningar i resurspoolen på lasarettet. Vid behov kontaktar du även avdelningsbunden personal om ändringar av arbetstid. Du organiserar introduktioner på olika avdelningar för ny personal och ordnar med passerkort, klädskåp mm. Bevakning av LAS-tider ingår i arbetsuppgifterna samt kontakter med bemanningsföretag. Vilket betyder att du behöver kunskap om avtal och får på arbetsplatsen introduktion om rutiner vid anlitande av hyrpersonal.

Schema-, bemannings- och tidrapporteringssystemet Medvind är ditt främsta arbetsverktyg. Det använder du i det dagliga arbetet med att bemanna korttidsfrånvaro men också vid schemaläggning av resursundersköterskor eller när enhetschef på avdelning har behov av stöd vid schemakorrigeringar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som kan arbeta självständigt. Vilket betyder att du har stor erfarenhet av att fatta självständiga beslut, kan prioritera utifrån fakta och situation.
Du har gymnasial utbildning och stor erfarenhet av administrativt arbete som innebär planering av schema och arbetstid samt organisering. Du har goda kunskaper i programmet Medvind eller annat bemannings- eller schemasystem.

De många kontakterna med både uppdragsgivare, dvs enhetschefer och deras administratörer, samt vårdpersonal förutsätter att du kan bemöta alla på ett bra sätt. Ambitionen att ge god service och förmåga att organisera arbetet är viktigt. Du måste kunna hantera stress när flera arbetsuppgifter behöver handläggas parallellt. Samtidigt som du i ditt arbete är ansvarstagande och noggrann så kräver arbetet stor förmåga till samarbete, såväl med dina arbetskamrater som med uppdragsgivarna.

En god förmåga att kommunicera med alla parter är en förutsättning för att klara bemanningsenhetens uppdrag.
Erfarenhet av hälso- och sjukvårdens organisation är meriterande.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Nu söker vi högskolestudenter för extra jobb som tentamensvakt

Är du student? Hos oss har du möjlighet att dryga ut pluggkassan och få nyttiga erfarenheter på köpet. Nu söker vi högskolestudenter, gärna inom områdena maskin, bygg och energi. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga uppgifter är att se till att provet kan genomföras på ett rättssäkert sätt. Organisera och iordningställa lokalen inför provet, att ge provdeltagarna muntlig information om gällande regler och att dela ut proven till varje deltagare. Du övervakar... Visa mer
Är du student?
Hos oss har du möjlighet att dryga ut pluggkassan och få nyttiga erfarenheter på köpet. Nu söker vi högskolestudenter, gärna inom områdena maskin, bygg och energi.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter är att se till att provet kan genomföras på ett rättssäkert sätt. Organisera och iordningställa lokalen inför provet, att ge provdeltagarna muntlig information om gällande regler och att dela ut proven till varje deltagare. Du övervakar så att regler följs under hela provtiden.

Formell kompetens
Du studerar
B-körkort

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Vi ser att du är social, lugn, ansvarstagande och tillmötesgående.

Anställningsform/omfattning
Extraarbete student

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Du som vill möta kunder i telefon

Du som vill möta kunder i telefon Vi söker ett flertal flexibla handläggare för tidsbegränsad anställning Vår inriktning är en jämn könsfördelning och därför ser vi gärna manliga sökande. Att arbeta med telefon och e-post som verktyg för att få någon delgiven innebär att man säkerställer att mottagaren får ta del av de dokument eller delgivningshandlingar som kommer från någon eller några av Kronofogdens verksamhetsområden. Något som är helt avgörande... Visa mer
Du som vill möta kunder i telefon

Vi söker ett flertal flexibla handläggare för tidsbegränsad anställning

Vår inriktning är en jämn könsfördelning och därför ser vi gärna manliga sökande.

Att arbeta med telefon och e-post som verktyg för att få någon delgiven innebär att man säkerställer att mottagaren får ta del av de dokument eller delgivningshandlingar som kommer från någon eller några av Kronofogdens verksamhetsområden. Något som är helt avgörande för mottagarens möjligheter att tillvarata sin rätt.

Dina arbetsuppgifter kommer därför i huvudsak att bestå av att kontakta kunderna och få dem delgivna. Arbetet innebär mycket kundkontakt via telefon och vi ser därför att du har lätt för att kommunicera.

Du trivs med den direkta kundkontakten, är snabb och flexibel i ditt arbetssätt. I det dagliga arbetet behöver du vara lösningsorienterad, se nya kontaktvägar till kund och att ha en förmåga att arbeta i ett högt tempo.

Att utveckla våra arbetssätt är viktigt för att effektivisera för våra kunder. Det är därför viktigt att du som medarbetare bidrar i arbetet.

Vi söker dig som har

- grundläggande behörighet till högskola och universitet
- uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
- goda kunskaper i engelska

Du är nyfiken och stabil. Du agerar flexibelt och är förtroendeingivande och pedagogisk i samtalen med kund. Du gillar att samarbeta med andra.

Det är meriterande om du har aktuell arbetslivserfarenhet av ett serviceyrke där du på ett pedagogiskt sätt via telefon och andra kanaler har besvarat olika typer av frågor av varierande svårighetsgrad. Det är även meriterande om du har kunskaper i andra språk.

Information om oss och jobbet

Utifrån rådande samhällssituation arbetar vi i stor utsträckning hemifrån, vilket kan variera över tid. Det innebär att du måste kunna arbeta hemma och på kontoret. Då verksamhetens behov kan förändras kan viss typ av variation i arbetsuppgifterna förekomma. För att ge bästa förutsättningar för kundmötet vid delgivning kan det förekomma arbetstider på kvällar och helger.

Sektionen är virtuell och har sin arbetsledning i Visby. Du kan dock ha din placering på någon av de orter där betalningsföreläggande har sin verksamhet, vilket för närvarande är Gävle, Luleå, Uddevalla, Visby och Östersund.

Anställningen är tidsbegränsad till 31 december 2021.

Tester kan komma att användas i rekryteringsprocessen.

Vill du veta mer om rollen som rollen som handläggare på betalningsföreläggande, kontakta Louise Stuxgren på [email protected] eller telefon 010-5790364.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår webbplats.Ett jobb som räknas – för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Administrativ Handläggare verkställighet

Administrativ handläggare som verkställer Som administrativ handläggare är dina arbetsuppgifter i huvudsak att besluta om lämpliga åtgärder för att reglera skulder. För att motverka att människor hamnar i svår skuldsättning blir kontakten med kunder, arbetsgivare och andra myndigheter en viktig del av ditt arbete.   Dina arbetsuppgifter består av att utreda tillgångar, fatta beslut om lämpliga tvångsåtgärder samtidigt som du säkrar den skuldsattes r... Visa mer
Administrativ handläggare som verkställer

Som administrativ handläggare är dina arbetsuppgifter i huvudsak att besluta om lämpliga åtgärder för att reglera skulder.

För att motverka att människor hamnar i svår skuldsättning blir kontakten med kunder, arbetsgivare och andra myndigheter en viktig del av ditt arbete.

 

Dina arbetsuppgifter består av att utreda tillgångar, fatta beslut om lämpliga tvångsåtgärder samtidigt som du säkrar den skuldsattes rättigheter. Ett exempel på reglering av skuld är utmätning av lön samtidigt som du säkrar den skuldsattes rättigheter. Arbetet innebär löpande ärendehantering via våra system. Du har kundkontakter i telefon och reception. I arbetet ingår kontakter med de skuldsatta, de som vill ha betalt, andra myndigheter och arbetsgivare med flera. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa arbetsuppgifter exempelvis posthantering och mailkontakter.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor då ni har ett gemensamt ansvar för resultatet. Din chef skapar rätt förutsättningar för dig och dina kollegors arbete.

Du genomgår en utbildning där praktik varvas med teori. Du kommer lära dig mer om juridik, bemötande och samtalsteknik.

 

Vi söker dig som har

- grundläggande behörighet till högskola och universitet
- minst 6 månaders erfarenhet av administrativt eller handläggande arbete under de senaste tre åren
- goda it-kunskaper
- goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller från arbete inom Kronofogden.

Du har personliga egenskaper som innebär att du är systematisk, noggrann och har förmåga att ta initiativ och ansvar i ditt arbete. Du agerar stabilt och förtroendeingivande, även i kontakter med människor som befinner sig i utsatta situationer. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

 

Information om oss och jobbet

Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader. Du blir anställd som handläggare.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html.

 

Ett jobb som räknas- för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

 

Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Administrativ assistent

Ansök    Aug 27    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum. Avdelningen omsorg om funktionsnedsättning tillhör Socialförvaltningen och bedrivs utifrån Socialnämndens givna mål och resurser. Avdelningen är en effektiv enhet med professionella medarbetare i ständig utveckl... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

Avdelningen omsorg om funktionsnedsättning tillhör Socialförvaltningen och bedrivs utifrån Socialnämndens givna mål och resurser. Avdelningen är en effektiv enhet med professionella medarbetare i ständig utveckling.

Administrationen består i dagsläget av 6 stycken medarbetare.
Nu ska en av våra administrativa assistenter vara föräldraledig så vi söker en assistent under denna period.

Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget som administrativ assistent innebär att arbeta utifrån delegerande arbetsuppgifter från enhetschefer. Du kommer arbeta nära befintliga administrativa assistenter och assistenterna ersätter varandra vid frånvaro.

Du kommer att arbeta mot enhetschefer och vara dem behjälpliga i olika interna system som finns i Regionen, till exempel Visma med kontering och fakturagranskning, HR+ personalsystem och Medvind samt Treserva.

I uppdraget ingår vidare att sköta logistik kring olika möten, planeringsdagar och utbildningsinsatser samt att vara sekreterare på bland annat samverkansmöten. Du kommer att sköta personaladministration t ex anställningar och bemanning. Du kommer också att ta fram statistik och underlag, sköta posthantering och genomföra IT-beställningar med mera.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en adekvat gymnasieutbildning. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete, specifikt inom schemaläggning och bemanning i Medvind, och har mycket god datorvana. Mycket goda kunskaper i officepaketet krävs. Vi ser det som meriterande om du har kunskap i regionens interna system HR+, Visma, Medvind samt Treserva och innehar god kunskap om Socialförvaltningens områden.

Som person drivs du av att ge andra service. Du ska vara strukturerad, kunna planera och ha framförhållning. Noggrannhet är en viktig egenskap liksom att du som söker är flexibel och självgående. Eftersom du har mycket kontakter är din kommunikativa och pedagogiska förmåga av stor vikt. Du som söker behärskar svenska språket väl och är tydlig, framförallt i skrift.

Varmt välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Administratör, provsvarshantering Covid-19

Ansök    Sep 10    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER I dina arbetsuppgifter ingår att via telefon boka in patienter till provtagning, vidimera och lämna ut negativa provsvar avseende Covid-19. I arbetsuppgifterna in... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att via telefon boka in patienter till provtagning, vidimera och lämna ut negativa provsvar avseende Covid-19. I arbetsuppgifterna ingår också att boka in patienter som vill ta prov för antikroppar och att lämna ut provsvar. Bokning sker i vårdcentralens och läkarens kalender.

Inför provtagning ger du patienten aktuella råd och vägbeskrivning.

Din anställning blir i sjukvårdens bemanningsenhet och du arbetar dagtid under vardagar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har lätt för att lära och arbetar gärna självständigt, även i perioder med högt tryck. Det är viktigt att du som person är flexibel och kan ställa om till ändrade förutsättningar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i journalsystem såsom Take Care, men det är inget krav.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Långsiktigt deltidsjobb på välkänd myndighet i Visby

Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? I Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv vä... Visa mer
Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? I Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv väljer när du kan jobba, med en förväntan på 2 dagar i veckan, under tiderna 8-12 eller 13-17. Då ansökningstrycket är högt rekommenderar vi dig att söka redan idag – och börja med utbildningen i slutet på september!

OM TJÄNSTEN
Academic Works samarbete med Transportstyrelsen är väl inarbetat där våra konsulter som idag arbetar i poolen trivs bra. Tillsammans sitter de i nyrenoverade på Fordonsinformationsavdelningen på myndighetens avdelning för trängselskatt och infrastrukturavgifter

Under terminerna kräver vi minst två pass i veckan men gärna mer om behovet finns. Hur mycket du arbetar styrs av väderlek, omfattningen kan därför komma att variera med både toppar och dalar. Under våren/sommaren är det lite lugnare men mot vinterhalvåret så ökar behovet. Arbetspassen är förlagda under förmiddag och eftermiddag, vilket gör att du på ett flexibelt sätt kan kombinera det med studier och andra åtaganden.

Du erbjuds


* Meriter från en välkänd myndighet, där ditt arbete ligger i grund för myndighetsbeslut
* En gedigen heldagsutbildning i slutet på september/mitten på oktober som är obligatorisk
* En fot in på Academic Work redan under dina studier


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter.
* Administrera korrekt informationen från kamerabilderna i datasystemet

Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut och är således ett ytterst viktigt arbete.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar eftergymnasial utbildning med minst 1.5 år kvar av dina studier, alternativt har en annan sysselsättning på minst 50%


* Är tillgänglig minst 2 dagar i veckan på förmiddags- eller eftermiddagspass (dvs. 8 h i veckan). Du förväntas arbeta mer under höst och vinter.
* Har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
* Har god datorvana


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och tidigare har arbetat deltid vid sidan av dina studier.

Det kommer ställas höga krav på dig som konsult att följa de premisser som gäller vid intresseanmälan och bokning av pass, du har därför lätt för att ta till dig och tillämpa fasta rutiner kopplat till arbetet och bokning av jobbpass.

Som person är du:


* Flexibel
* Noggrann
* Har en hög personlig mognad


Övrig information


* Start: Slutet av september/början av oktober
* Omfattning: Deltid, minst 2 pass per vecka. 8.00-12.00 eller 12:30-16:30 (8 timmar totalt).
* Placering: Visby
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transportstyrelsens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Administratör

Ansök    Maj 29    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Region Gotland erbjuder dig möjlighet att arbeta i en organisation som bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling, s... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Region Gotland erbjuder dig möjlighet att arbeta i en organisation som bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling, som värdesätter och tillvaratar de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk, hbtq och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då Region Gotland är en stor organisation som verkar över hela ön, kan vi erbjuda en trygg anställning med kollektivavtal, förmåner, friskvårdstimme och utvecklingsmöjligheter. Hos oss uppmuntras du att använda din kompetens på bästa sätt, ta eget ansvar och utvecklas.

Tjänsten är placerad på kollektivtrafikenheten vid mark- och trafikavdelningen. Unikt hos oss är att vi har landstings- , kommun- och kollektivtrafikmyndighets uppdrag inom Region Gotland vilket ger goda förutsättningar för att få en helhetssyn. På berörd enhet arbetar sju personer. Hos oss blir du en viktig del av vårt team.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar tillsammans med våra specialister inom färdtjänst och sjukresor och kommer att vara en viktig lagspelare som möjliggör att dessa kan hantera sina specialuppdrag. Dina arbetsuppgifter inom såväl allmän som särskild kollektivtrafik omfattar bland annat extern och intern fakturahantering, uppdatering av interna ekonomisystem, svara på frågor från resenärer, utveckling och förbättring av administrativa rutiner med mera. Du blir en viktig resurs med daglig problemlösning på agendan.

Region Gotland står inför ett byte av utförare av allmän kollektivtrafik och de närmaste åren kommer att innebära en utvecklande tid för enheten.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har genomförd treårig gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi/administration. Önskvärt är att du även har en eftergymnasial yrkesutbildning, helst med inriktning mot ekonomi/administration. Vi ser också att du har erfarenhet av och intresse för administrativt arbete, speciellt ekonomiadministration. Du behöver vara van att arbeta i olika administrativa system med motsvarande arbetsuppgifter samt ha lätt att ta till dig ny teknik.

Vi ser det gärna att du har arbetat i verksamhetssystem som ALFA och TRESERVA. Du behöver också ha en god förmåga att tolka avtal och lagar som styr vår verksamhet samt utbildning eller erfarenhet av bokföring.

Som person är du noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du måste kunna arbeta självständigt samtidigt som du kan och trivs med att samarbeta. Du har en hög servicenivå i förhållande till dina kunder och kan förklara på ett tydligt och enkelt sätt. Du är en lagspelare som inte är rädd att anta nya utmaningar och hjälpa till när och där det behövs. Arbetet är periodvis tidsbundet och kräver stresstålighet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Långsiktigt deltidsjobb på välkänd myndighet i Visby

Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? I Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv vä... Visa mer
Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? I Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv väljer när du kan jobba, med en förväntan på 2 dagar i veckan, under tiderna 8-12 eller 13-17. Då ansökningstrycket är högt rekommenderar vi dig att söka redan idag – och börja med utbildningen i slutet på september!

OM TJÄNSTEN
Academic Works samarbete med Transportstyrelsen är väl inarbetat där våra konsulter som idag arbetar i poolen trivs bra. Tillsammans sitter de i nyrenoverade på Fordonsinformationsavdelningen på myndighetens avdelning för trängselskatt och infrastrukturavgifter

Under terminerna kräver vi minst två pass i veckan men gärna mer om behovet finns. Hur mycket du arbetar styrs av väderlek, omfattningen kan därför komma att variera med både toppar och dalar. Under våren/sommaren är det lite lugnare men mot vinterhalvåret så ökar behovet. Arbetspassen är förlagda under förmiddag och eftermiddag, vilket gör att du på ett flexibelt sätt kan kombinera det med studier och andra åtaganden.

Du erbjuds


* Meriter från en välkänd myndighet, där ditt arbete ligger i grund för myndighetsbeslut
* En gedigen heldagsutbildning i slutet på september/mitten på oktober som är obligatorisk
* En fot in på Academic Work redan under dina studier


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter.
* Administrera korrekt informationen från kamerabilderna i datasystemet

Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut och är således ett ytterst viktigt arbete.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar eftergymnasial utbildning med minst 1.5 år kvar av dina studier, alternativt har en annan sysselsättning på minst 50%


* Är tillgänglig minst 2 dagar i veckan på förmiddags- eller eftermiddagspass (dvs. 8 h i veckan). Du förväntas arbeta mer under höst och vinter.
* Har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
* Har god datorvana


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och tidigare har arbetat deltid vid sidan av dina studier.

Det kommer ställas höga krav på dig som konsult att följa de premisser som gäller vid intresseanmälan och bokning av pass, du har därför lätt för att ta till dig och tillämpa fasta rutiner kopplat till arbetet och bokning av jobbpass.

Som person är du:


* Flexibel
* Noggrann
* Har en hög personlig mognad


Övrig information


* Start: Slutet av september/början av oktober
* Omfattning: Deltid, minst 2 pass per vecka. 8.00-12.00 eller 12:30-16:30 (8 timmar totalt).
* Placering: Visby
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transportstyrelsens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Underrättelseassistent, OR-4

Vill du anta utmaningen som Underrättelseassistent till Gotlands Regemente! Gotlands regemente etablerades den 1 januari 2018 och regementets uppgifter består i att samordna och koordinera all militär verksamhet på Gotland i fred, kris och krig och att fortsätta utveckla försvaret av och på ön. Vi är i början på en flerårig process där vi successivt kommer att växa och utvecklas fram Huvudsakliga arbetsuppgifter P 18 underrättelse- och säkerhetsavdelnin... Visa mer
Vill du anta utmaningen som Underrättelseassistent till Gotlands Regemente!

Gotlands regemente etablerades den 1 januari 2018 och regementets uppgifter består i att samordna och koordinera all militär verksamhet på Gotland i fred, kris och krig och att fortsätta utveckla försvaret av och på ön. Vi är i början på en flerårig process där vi successivt kommer att växa och utvecklas fram

Huvudsakliga arbetsuppgifter
P 18 underrättelse- och säkerhetsavdelning söker en underrättelseassistent som skall stödja underrättelseprocessen och då främst informationshanteringen vid Regementsstabens Underrättelse- och säkerhetsavdelning. Informationsflödet inom processen är mycket omfattande och därmed också kraven på en strukturerad informationshantering. Som assistent på Underrättelse- och säkerhetsavdelningen kommer du att handlägga ärenden rörande pågående insatsverksamhet samt uppgifter knutna till planering av kommande verksamhet. Arbetet kan innebära en del resor under kortare perioder (vecka/or) samt deltagande i övningar.

I befattningen kommer du att:
• Normalt arbeta vid Underrättelse & säkerhetsavdelningen vid Gotlands regemente, P 18 J2
• Hantera inkommande och utgående information till/från avdelningen
• Svara för att information från olika informationssystem struktureras i avdelningens gemensamma databaser samt för den kontinuerliga vården av databaserna
• Stödja framtagandet av underrättelse- och säkerhetstjänstprodukter främst genom administrativt stöd
• Bistå avdelningschefen och avdelningens övriga arbete utefter behov

Kvalifikationer
•    Godkänd lång grundutbildning, Värnplikt eller motsvarande
•    Goda kunskaper avseende databashantering och informationsstrukturering
•    God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska

Godkänd FM FysS nivå 2
B-körkort

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och vi ser att rätt person för rollen har en stark strukturerad sida och gillar ordning och reda. Delgivning av underrättelser sker även muntligt och är en naturlig del av arbetet, du bör därför inte vara främmande för att prata inför både större och mindre grupper. Din sociala kompetens och samarbetsförmåga är väl utvecklad och du trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor. Ditt säkerhetsmedvetande är väl utvecklat och en hög integritet är en självklarhet.

Meriterande
Erfarenhet av und/säkerhetsarbete
UndSäkC-utbildning till underrättelseassistent eller stabsassistent motsvarande
Erfarenhet av internationell verksamhet
Militärt förarbevis

Övrigt
Vid frågor angående befattningen ring Fredrik Öström,  010-829 57 00 (vxl)
Befattningsnivå är GSS.
Tillträde snarast enligt ök.
Befattningen är en anställning i Försvarsmakten som GSS för kontinuerlig tjänstgöring med stöd av ”Avtal om tidsbegränsade anställningar med kontinuerlig tjänstgöring för gruppbefäl, soldater och sjömän inom Försvarsmakten”.

Välkommen med din ansökan senast 2020-09-21. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Fackliga organisationer
OFR/O Boberg Karl-Johan ([email protected])
OFR/S [email protected]
SEKO Klasson, Thomas [email protected]
SACO Andersson, Tomas [email protected]


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Gotlands Regemente P 18 är Sveriges nyaste förband. Det upprättades 1 januari 2018 och regementet kommer under en uppbyggnadsperiod att växa med både personal och förmågor. 2020 tar förbandet över ansvaret för Stridsgrupp Gotland från P4. Huvuduppgiften är att samordna, utveckla och leda krigsförbanden på Gotland samt att utveckla totalförsvaret tillsammans med det civila samhället. Ytterst handlar det om att stärka försvaret av Gotland och Sverige.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Administrativ assistent

Ansök    Maj 12    REGION GOTLAND    Administrativ assistent
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum. Avdelningen för individ och familjeomsorg består av åtta enheter; enheten för stöd och försörjning, beroendeenheten, barn och familjeenheten, ensamkommande flyktingbarn myndighetsenhet och boendeenhet, enheten f... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

Avdelningen för individ och familjeomsorg består av åtta enheter; enheten för stöd och försörjning, beroendeenheten, barn och familjeenheten, ensamkommande flyktingbarn myndighetsenhet och boendeenhet, enheten för familjerätt och familjehem, familjestödsenhet och HVB för föräldrar och barn. Avdelningen har omkring 200 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som drivs av att ge andra service. Vi erbjuder då ett stimulerande och utvecklande arbete.

Uppdraget innebär att effektivt stödja avdelningschef och ett antal chefer med bland annat fakturahantering, framtagande av underlag samt inköp. Du är ansvarig för att skriva protokoll vid vissa möten. Du är också en del av en grupp administrativa assistenter där det ingår att vara backup för varandra. Det innebär bland annat att vara avbytare i vår reception. Du är även ansvarig för arkiveringen av avdelningens journaler.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en adekvat gymnasieutbildning och B-körkort. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete och har mycket god datorvana. Mycket goda kunskaper i officepaketet krävs. Du bör också ha erfarenhet av regionens interna system som Flexite, W3D3, Medvind, Webbsesam, Docpoint och i vårt ekonomi system Economa samt god verksamhetskunskap.

Som person drivs du av att ge andra service. Du ska vara strukturerad, kunna planera och ha framförhållning. Noggrannhet är en viktig egenskap liksom att du som söker är flexibel och självgående. Eftersom du har mycket kontakter är din kommunikativa och pedagogiska förmåga av stor vikt. Du som söker behärskar språket väl och är tydlig, framförallt i skrift.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Vad erbjuder vi dig. Läs mer på https://www.gotland.se/formaner Visa mindre

Handläggare verkställighet

Handläggare som verkställer Som handläggare är dina arbetsuppgifter i huvudsak att besluta om lämpliga åtgärder för att reglera skulder. För att motverka att människor hamnar i svår skuldsättning blir kontakten med kunder, arbetsgivare och andra myndigheter en viktig del av ditt arbete.  Dina arbetsuppgifter består av att utreda tillgångar, fatta beslut om lämpliga tvångsåtgärder samtidigt som du säkrar den skuldsattes rättigheter Ett exempel på regl... Visa mer
Handläggare som verkställer

Som handläggare är dina arbetsuppgifter i huvudsak att besluta om lämpliga åtgärder för att reglera skulder.

För att motverka att människor hamnar i svår skuldsättning blir kontakten med kunder, arbetsgivare och andra myndigheter en viktig del av ditt arbete. 

Dina arbetsuppgifter består av att utreda tillgångar, fatta beslut om lämpliga tvångsåtgärder samtidigt som du säkrar den skuldsattes rättigheter Ett exempel på reglering av skuld är utmätning av lön. Samtidigt som du säkrar den skuldsattes rättigheter. Arbetet innebär löpande ärendehantering via våra system. Du har kundkontakter i telefon och reception I. arbetet ingår kontakter med de skuldsatta, de som vill ha betalt, andra myndigheter, arbetsgivare med flera. I arbetsuppgifterna ingår även administrativt arbete exempelvis posthantering och mailkontakter.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor då ni har ett gemensamt ansvar för resultatet. Din chef skapar rätt förutsättningar för dig och dina kollegors arbete.

Du genomgår en utbildning där praktik varvas med teori. Du kommer lära dig mer om juridik, bemötande och samtalsteknik.

Vi söker dig som har

- grundläggande behörighet till högskola och universitet
- minst 6 månaders erfarenhet av administrativt eller handläggande arbete under de senaste tre åren
- goda it-kunskaper
- goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift

Du har personliga egenskaper som innebär att du är systematisk, noggrann och har förmåga att ta initiativ och ansvar i ditt arbete. Du agerar stabilt och förtroendeingivande, även i kontakter med människor som befinner sig i utsatta situationer. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.  

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Information om oss och jobbet

Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader.Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html

Ett jobb som räknas- för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

 Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Kundtjänstassistent

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Kundtjänsten är viktig för våra medborgare och vår kompetens och höga tillgänglighet i kombination med rättssäker service ... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Kundtjänsten är viktig för våra medborgare och vår kompetens och höga tillgänglighet i kombination med rättssäker service och respekt för varje individ är avgörande för att våra kunder ska ha förtroende för våra verksamheter.
På enheten arbetar åtta personer året runt och fler under högsäsong.
Kundtjänstenheten är en del av mark- och trafikavdelningen på teknikförvaltningen. Vi söker nu en vikarie för cirka 9 månader.

ARBETSUPPGIFTER
Som kundtjänstassistent kommer du i huvudsak att ge service till medborgare och näringsliv via telefon och e-post i frågor om sophämtning, upplåtelse av offentlig plats, markfrågor, kollektivtrafik, vatten- och avlopp, ändring av abonnemang/tjänster, fakturafrågor samt ta emot kundsynpunkter. I ditt arbete ingår allmänna administrativa uppgifter såsom posthantering, registrering och uppdatering i abonnent- och flertalet ärendehanteringssystem.

KVALIFIKATIONER
Som kundtjänstassistent är du engagerad, utåtriktad, nyfiken och serviceinriktad. Du har slutfört din gymnasieutbildning och har skaffat dig yrkeserfarenhet inom tjänstesupport eller kundservice. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift samt arbetar obehindrat i Officepaketets vanligaste program. Du kan engelska och om du kan flera språk är det meriterande. Vi söker dig som är noggrann och förtroendeingivande och drivs av att skapa positiva kundmöten.

Är du en person som uppskattar att ge god service och ha många bollar i luften inklusive att ha ett stort ansvar så är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ingen erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Bemanningsassistent

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Som bemanningsassistent arbetar du på bemanningsenheten, vars uppgift är att tillgodose sjukhusets personalbehov vid till största delen korttidsfrånvaro. Arbetsplatsen är ett kontors... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Som bemanningsassistent arbetar du på bemanningsenheten, vars uppgift är att tillgodose sjukhusets personalbehov vid till största delen korttidsfrånvaro. Arbetsplatsen är ett kontorslandskap med fem arbetsplatser. Arbetet innebär såväl arbete i grupp som enskilt arbete. Då arbetsbelastningen ofta är ojämn sker kontinuerliga prioriteringar och fördelningar av uppgifter inom gruppen. Antalet kontakter, såväl per telefon som per besök, med sjukvårdspersonal, enhetschefer inom vården och annan administrativ personal är stort.

ARBETSUPPGIFTER
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att lösa de personalbehov som avdelningar och mottagningar ger bemanningsenheten i uppgift att ordna. Detta innebär att du ringer och skickar sms till timvikarier och de som har månadsanställningar i resurspoolen på lasarettet. Vid behov kontaktar du även avdelningsbunden personal om ändringar av arbetstid. Du organiserar introduktioner på olika avdelningar för ny personal och ordnar med passerkort, klädskåp mm. Bevakning av LAS-tider ingår i arbetsuppgifterna samt kontakter med bemanningsföretag. Vilket betyder att du behöver kunskap om avtal och får på arbetsplatsen introduktion om rutiner vid anlitande av hyrpersonal.

Schema-, bemannings- och tidrapporteringssystemet Medvind är ditt främsta arbetsverktyg. Det använder du i det dagliga arbetet med att bemanna korttidsfrånvaro men också vid schemaläggning av resursundersköterskor eller när enhetschef på avdelning har behov av stöd vid schemakorrigeringar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som kan arbeta självständigt. Vilket betyder att du har stor erfarenhet av att fatta självständiga beslut, kan prioritera utifrån fakta och situation.
Du ska ha gymnasial utbildning och stor erfarenhet av administrativt arbete som innebär planering av schema och arbetstid samt organisering. Du har goda kunskaper i programmet Medvind eller annat bemannings- eller schemasystem.

De många kontakterna med både uppdragsgivare, dvs enhetschefer och deras administratörer, samt vårdpersonal förutsätter att du kan bemöta alla på ett bra sätt. Ambitionen att ge god service och förmåga att organisera arbetet är viktigt. Du måste kunna hantera stress när flera arbetsuppgifter behöver handläggas parallellt. Samtidigt som du i ditt arbete är ansvarstagande och noggrann så kräver arbetet stor förmåga till samarbete, såväl med dina arbetskamrater som med uppdragsgivarna.

En god förmåga att kommunicera med alla parter är en förutsättning för att klara bemanningsenhetens uppdrag.
Erfarenhet av hälso- och sjukvårdens organisation är meriterande.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Administrativ assistent

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum. Avdelningen hemtjänsten tillhör Socialförvaltningen och bedrivs utifrån Socialnämndens givna mål och resurser. Avdelningen är en effektiv och konkurrenskraftig utförarorganisation med professionella medarbetare ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

Avdelningen hemtjänsten tillhör Socialförvaltningen och bedrivs utifrån Socialnämndens givna mål och resurser. Avdelningen är en effektiv och konkurrenskraftig utförarorganisation med professionella medarbetare i ständig utveckling.

Enheten hemtjänst natt består idag av cirka 60 medarbetare som utgår från fem orter runt om på ön. Administrationen består i dagsläget av två enhetschefer samt en administrativ assistent med visst samordningsuppdrag.

Nu söker vi en administrativ assistent till med samordningsuppdrag på visstidsanställning.
Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget som administrativ assistent innebär att effektivt stödja enhetschefer.
Du kommer att ha ett samordningsuppdrag som innefattar bemanning, personalplanering samt schemaläggning. Du kommer att arbeta nära enhetschef och befintlig administrativ assistent. Enhetscheferna på Hemtjänst natt arbetar i ett nära samarbete och administrativa assister ersätter varandra vid frånvaro.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att vara närmast assistent åt enhetschef. Du kommer att arbeta i olika interna system som finns i organisationen som Visma ekonomi för kontering och fakturagranskning, HR+ personalsystem och Medvind.

I uppdraget ingår att sköta logistik kring olika möten, planeringsdagar och utbildningsinsatser samt att vara sekreterare samverkansmöten bland annat.
Du kommer att sköta viss personaladministration som t bevakning av anställningar. Du kommer också att ta fram statistiska underlag, sköta posthantering och ta fram underlag och genomföra IT-beställningar.

Viss kvällstjänstgöring ingår i uppdraget då verksamhetens arbetsplatsträffar är förlagda kvällstid.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en adekvat gymnasieutbildning. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete, specifikt inom schemaläggning och bemanning i Medvind och har mycket god datorvana. Mycket goda kunskaper i officepaketet krävs.
Meriterande är kunskaper i regionens interna system HR+, Visma ekonomi och Treserva samt god kunskap om Socialförvaltningens områden.

Som person drivs du av att ge andra service. Du ska vara strukturerad, kunna planera och ha framförhållning. Noggrannhet är en viktig egenskap liksom att du som söker är flexibel och självgående. Eftersom du har mycket kontakter är din kommunikativa och pedagogiska förmåga av stor vikt.

Du som söker behärskar svenska språket väl och är tydlig, framförallt i skrift.
Krav på B-körkort och tillgång till egen bil.

Urval sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kanslisekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. I regionfullmäktige fattas beslut i frågor som är av stor vikt för regionen och gotlänningarna. Det kan handla om skatt, avgifter, regionens budget, s... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

I regionfullmäktige fattas beslut i frågor som är av stor vikt för regionen och gotlänningarna. Det kan handla om skatt, avgifter, regionens budget, större investeringar, planer och mål för verksamheten. Regionstyrelsen förbereder alla ärenden till fullmäktige och har ett ansvar att leda och samordna utvecklingen av frågor som har betydelse för regionen som helhet.

Statssekretariatet ska ge förtroendevalda, förvaltningsledning, chefer och handläggare ett kompetent och rättssäkert stöd så att ärendeberedning och sammanträden i regionfullmäktige, regionstyrelsen samt utskott och beredningar fungerar med hög kvalitet. Statssekretariatet har en viktig roll i regionens samlade informationshantering och har ansvar och uppdrag att stödja, utveckla och förvalta ärendehanteringen som helhet.

Vi söker nu en kanslisekreterare som i nära samarbete med stadssekreterare vill ha en avgörande betydelse för kvalitén i den politiska ärendeberedningen och som kan erbjuda stöd och service inom andra administrativa områden.


ARBETSUPPGIFTER
Som kanslisekreterare stödjer du stadssekreterarna i administrationen av regionfullmäktiges och regionstyrelsens sammanträden. Du sköter olika uppgifter både inför, under och efter sammanträdena. I tjänsten ingår bland annat att hantera kallelser och handlingar, efterarbete med protokoll och utskick både digitalt och med post. Du arbetar också med register och arvoden för förtroendevalda och bistår enheten med att hantera fakturor. Andra uppgifter som kan förekomma är att föra minnesanteckningar i olika mötesforum.

Som administrativt stöd använder sig Region Gotland av dokument- och ärendehanteringssystemet W3D3 och ekonomisystemet Visma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasiekompetens, gärna från en teoretisk linje eller program. Om du har kompletterat med eftergymnasial utbildning som vi ser som passande är det meriterande. Vi ser det också som positivt om du sedan tidigare har erfarenhet av administrativt arbete eller arbete inom offentlig förvaltning.

Vi har som krav att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Arbetsuppgifterna är i stor utsträckning digitala och det kräver att du är van att hantera datorprogram från Microsoft Office och har ett intresse av att finna effektiva digitala lösningar.

Du har en förmåga att samarbeta, ge service och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Har du ett intresse för samhällsfrågor är det meriterande. Du är effektiv, ordningsam och har förhoppningsvis en vana att snabbt kunna prioritera om bland arbetsuppgifter.


ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kundtjänstassistent

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktni... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Kundtjänsten är viktig för våra medborgare och vår kompetens och höga tillgänglighet i kombination med rättssäker service och respekt för varje individ är avgörande för att våra kunder ska ha förtroende för våra verksamheter.
På enheten arbetar åtta personer året runt och fler under högsäsong.

Kundtjänstenheten är en del av mark- och trafikavdelningen på teknikförvaltningen.
Vi söker nu en vikarie i 6 månader.

ARBETSUPPGIFTER
Som kundtjänstassistent kommer du i huvudsak att ge service till medborgare och näringsliv via telefon och e-post i frågor om sophämtning, upplåtelse av offentlig plats, markfrågor, kollektivtrafik, vatten- och avlopp, ändring av abonnemang/tjänster, fakturafrågor samt ta emot kundsynpunkter. I ditt arbete ingår allmänna administrativa uppgifter såsom posthantering, registrering och uppdatering i abonnent- och flertalet ärendehanteringssystem.

KVALIFIKATIONER
Som kundtjänstassistent är du engagerad, utåtriktad, nyfiken och serviceinriktad. Du har slutfört din gymnasieutbildning och har skaffat dig yrkeserfarenhet inom tjänstesupport eller kundservice. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift samt arbetar obehindrat i Officepaketets vanligaste program. Du kan engelska och om du kan flera språk är det meriterande. Vi söker dig som är noggrann och förtroendeingivande och drivs av att skapa positiva kundmöten.

Är du en person som uppskattar att ge god service och ha många bollar i luften inklusive att ha ett stort ansvar så är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Bemanningsassistent, sommarjobb

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Som bemanningsassistent arbetar du på bemanningsenheten, vars uppgift är att tillgodose sjukhusets personalbehov. Till största delen korttidsfrånvaro. Arbetsplatsen är ett kontorslan... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Som bemanningsassistent arbetar du på bemanningsenheten, vars uppgift är att tillgodose sjukhusets personalbehov. Till största delen korttidsfrånvaro. Arbetsplatsen är ett kontorslandskap med fem arbetsplatser. Arbetet innebär såväl arbete i grupp som enskilt arbete. Då arbetsbelastningen ofta är ojämn sker kontinuerliga prioriteringar och fördelningar av uppgifter inom gruppen. Antalet kontakter, såväl per telefon som per besök, med sjukvårdspersonal, enhetschefer inom vården och annan administrativ personal är stort.

ARBETSUPPGIFTER
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att lösa de personalbehov som avdelningar och mottagningar ger bemanningsenheten i uppgift att ordna. Detta innebär att du ringer och skickar sms till timvikarier och de som har månadsanställningar i resurspoolen på lasarettet. Vid behov kontaktar du även avdelningsbunden personal om ändringar av arbetstid. Du organiserar introduktioner på olika avdelningar för ny personal och ordnar med passerkort, klädskåp med mera. Bevakning av LAS-tider ingår i arbetsuppgifterna samt kontakter med bemanningsföretag. Vilket betyder att du behöver kunskap om avtal och får på arbetsplatsen introduktion om rutiner vid anlitande av hyrpersonal.

Schema-, bemannings- och tidrapporteringssystemet Medvind är ditt främsta arbetsverktyg. Det använder du i det dagliga arbetet med att bemanna korttidsfrånvaro men också vid schemaläggning av resursundersköterskor eller när enhetschef på avdelning har behov av stöd vid schemakorrigeringar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som kan arbeta självständigt. Vilket betyder att du har stor erfarenhet av att fatta självständiga beslut, kan prioritera utifrån fakta och situation.
Du ska ha gymnasial utbildning och stor erfarenhet av administrativt arbete som innebär planering av schema och arbetstid samt organisering. Goda kunskaper i programmet Medvind eller annat bemannings- eller schemasystem.

De många kontakterna med både enhetschefer och deras administratörer samt vårdpersonal förutsätter att du kan bemöta alla på ett bra sätt. Ambitionen att ge god service och förmåga att organisera arbetet är viktigt. Du måste kunna hantera stress när flera arbetsuppgifter behöver handläggas parallellt. Samtidigt som du i ditt arbete är ansvarstagande och noggrann så kräver arbetet stor förmåga till samarbete, såväl med dina arbetskamrater som med uppdragsgivarna. En god förmåga att kommunicera med alla parter är en förutsättning för att klara bemanningsenhetens uppdrag.

Erfarenhet av hälso- och sjukvårdens organisation är meriterande.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Administratör till PayEx i Visby!

Ansök    Nov 15    Academic Work    Administrativ assistent
Gillar du ordning och reda och är en stjärna på administrativt arbete? Just nu söker PayEx dig som kan stötta i deras mötestunga period med att föra protokoll och dokumentation under ca 6 veckor, med start omgående. Sök redan idag då vi arbetar med löpander urval! OM TJÄNSTEN PayEx är i en förstudiefas och kommer ha ca 20 mötestimmar i veckan och behöver stöttning med protokollskrivning och dokumentation av detta. Du kommer stötta upp projektledare och f... Visa mer
Gillar du ordning och reda och är en stjärna på administrativt arbete? Just nu söker PayEx dig som kan stötta i deras mötestunga period med att föra protokoll och dokumentation under ca 6 veckor, med start omgående. Sök redan idag då vi arbetar med löpander urval!

OM TJÄNSTEN
PayEx är i en förstudiefas och kommer ha ca 20 mötestimmar i veckan och behöver stöttning med protokollskrivning och dokumentation av detta. Du kommer stötta upp projektledare och följa med på möten både i Visby och Stockholm. Resterande timmar ni inte är på möte kommer ditt arbete vara att renskriva och även dokumentera besluten som tas internt på PayEx.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

VI SÖKER DIG SOM
* Kan starta omgående och vara tillgänglig i ca 6 veckor fram
* Har tidigare arbetat med administration
* Har mycket goda kunskaper i svenska

Som person är du noggrann och strukturerad och gillar att hålla ordning och reda. Det krävs att du är flexibel och kan anpassa dig till de situationer som dyker upp.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, ca 6 veckor
* Placering: Visby
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PayExs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
PayEx är en nordisk koncern som startade på Gotland 1972 och numera är en del av Swedbank koncernen . De driver utvecklingen inom sin bransch och är experter på betallösningar. PayEx har ca. 500 anställda och hjälper dagligen sina kunder med alla typer av tjänster inom raiting och billing, faktura- och reskontrahantering, kredithantering och finansiering. Visa mindre

Kundtjänstassistent

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Kundtjänsten är viktig för våra medborgare och vår kompetens och höga tillgänglighet i kombination med rättssäker service ... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Kundtjänsten är viktig för våra medborgare och vår kompetens och höga tillgänglighet i kombination med rättssäker service och respekt för varje individ är avgörande för att våra kunder ska ha förtroende för våra verksamheter.
På enheten arbetar åtta personer året runt och fler under högsäsong.

Kundtjänstenheten är en del av mark- och trafikavdelningen på teknikförvaltningen.

Vi söker nu två medarbetare för tillsvidareanställningar.

ARBETSUPPGIFTER
Som kundtjänstassistent kommer du i huvudsak att ge service till medborgare och näringsliv via telefon och e-post i frågor om sophämtning, upplåtelse av offentlig plats, markfrågor, kollektivtrafik, vatten- och avlopp, ändring av abonnemang/tjänster, fakturafrågor samt ta emot kundsynpunkter. I ditt arbete ingår allmänna administrativa uppgifter såsom posthantering, registrering och uppdatering i abonnent- och flertalet ärendehanteringssystem.

KVALIFIKATIONER
Som kundtjänstassistent är du engagerad, utåtriktad, nyfiken och serviceinriktad. Du har slutfört din gymnasieutbildning och har skaffat dig yrkeserfarenhet inom tjänstesupport eller kundservice. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift samt arbetar obehindrat i Officepaketets vanligaste program. Du kan engelska och om du kan flera språk är det meriterande. Vi söker dig som är noggrann och förtroendeingivande och drivs av att skapa positiva kundmöten.

Är du en person som uppskattar att ge god service och ha många bollar i luften inklusive att ha ett stort ansvar så är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Socialassistent

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum. Socialförvaltningens individ- och familjeomsorg har de senaste åren inrättat ett antal socialassistenttjänster som ett komplement till våra socialsekreterare. Vi har nu behov av ytterligare en driven och engager... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

Socialförvaltningens individ- och familjeomsorg har de senaste åren inrättat ett antal socialassistenttjänster som ett komplement till våra socialsekreterare. Vi har nu behov av ytterligare en driven och engagerad socialassistent till två av våra enheter.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt huvudsakliga uppdrag kommer att vara att i nära samarbete med socialsekreterarna assistera och avlasta dem administrativt och praktiskt i det vardagliga arbetet.
Halvtid arbetar du som socialassistent på familjerätten. Du ansvarar främst för våra faderskapsärenden där du är den som kallar, tar emot besöken och sköter handläggningen för alla sambopar med sina nyfödda barn.
Du har också ansvar för registrering av alla familjerättsliga ärenden, bistår familjerättssekreterarna med administrativa sysslor och har kontakt med domstol, skatteverket och andra myndigheter.

Den andra halvtiden förläggs på barn- och familjeenheten där du främst ansvarar för administration och stöd kopplat till handläggningen av ensamkommande barn och ungdomar inom enheten. Bland annat ingår arbete med återsökningar av ersättningar, kontakter med Migrationsverket, överförmyndarenheten och andra myndigheter som är involverade av mottagandet av nyanlända ensamkommande flyktingbarn. I denna del av tjänsten kan man också få vara socialsekreterare behjälpliga i samband med utredning och överväganden.


KVALIFIKATIONER
Du har dokumenterad erfarenhet från arbete inom administration och/eller service, gärna inom socialt eller pedagogiskt arbete. Du har god datorvana, både i Officepaketet och i andra verksamhetssystem.

Viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga samt hög ansvarskänsla. Du ska kunna hantera arbetstoppar via återkommande omprioriteringar och vara öppen för att utföra varierande slag av arbetsuppgifter inom enheten.
Som person drivs du av att ge andra service. Du ska vara strukturerad, kunna planera och ha framförhållning. Noggrannhet är en viktig egenskap liksom att du som söker är flexibel och självgående. Eftersom du har mycket kontakter är din kommunikativa och pedagogiska förmåga av stor vikt. Du som söker behärskar språket väl och är tydlig, framförallt i skrift.

Du har B-körkort.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Handläggare som trivs med nära samarbete -betalningsföreläggande

Vi ser möjligheter, gör du? Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi vill hjälpa människor att hitta lösningar och förändra sin situation, men framför allt vill vi motverka att människor hamnar i en svår skuldsättning. I vårt arbete är det viktigt att se möjligheter och med kundens fokus ständigt förbättra vår verksamhet. Tjänsten är placerad på betalni... Visa mer
Vi ser möjligheter, gör du?

Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala.

Vi vill hjälpa människor att hitta lösningar och förändra sin situation, men framför allt vill vi motverka att människor hamnar i en svår skuldsättning. I vårt arbete är det viktigt att se möjligheter och med kundens fokus ständigt förbättra vår verksamhet.

Tjänsten är placerad på betalningsföreläggandeenheten och innebär löpande handläggning och ärendehantering inom den summariska processen. Den summariska processen är ett förenklat rättegångsförfarande som används för att fastställa anspråk och besluta om mål för handräckning där det inte föreligger någon tvist. Det kan handla om pengar, men också om att någon ska flytta, lämna tillbaka lånade saker eller ge tillträde för till exempel en besiktning.

Ditt nya jobb

Ditt arbete som handläggare innebär bland annat att du ska granska om underlag är korrekta, hantera registreringar och fatta beslut. Rollen som handläggare kräver att du är noggrann och samtidigt kan arbeta i ett högt tempo. Arbetet innebär också många kontakter med våra kunder, både skriftligen och per telefon.

Du ingår i en grupp som tillsammans ansvarar för resultat, planering och arbetsfördelning. Detta sker i dialog med sektionschefen som stöttar dig och arbetsgruppen att uppfylla sektionens mål.

Har du den bakgrund och de egenskaper vi söker?

Din bakgrund

Vi söker dig som har

- avslutad teoretisk treårig gymnasieutbildning med grundläggande behörighet till högskola och universitet
- minst ett års arbetslivserfarenhet av administrativt eller handläggande arbete under de senaste tre åren, till exempel registrering, granskning eller diarieföring
- goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
- goda datorkunskaper.

Det är meriterande om du

- har arbetslivserfarenhet av administration inom till exempel ekonomi, juridik eller inkasso
- har erfarenhet av kundkontakter.

Dina egenskaper

Vår verksamhet kan ha en stor inverkan på människors liv och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

- Många av de människor du möter befinner sig i en utsatt livssituation. Du behöver därför kunna sätta dig in i andras situation, uppträda förtroendeingivande och visa ett gott omdöme.
- Som handläggare är det viktigt att du arbetar metodiskt och strukturerat. Det innebär att du kan planera, ta initiativ, fatta beslut och självständigt driva arbetet framåt. Du är noggrann och stimuleras av att arbeta i ett högt tempo.
- Dina arbetsuppgifter varierar och verksamheten utvecklas ständigt. Därför vill vi att du gillar förändring och bidrar till effektiva lösningar.
- Språket är vårt viktigaste verktyg för att skapa förtroende i mötet med våra kunder. Du upplevs som kommunikativ, är bra på att lyssna, skriver sakligt och talar på ett sätt som är lätt att förstå för mottagaren.
- Du samarbetar genom att bidra till både sektionens och myndighetens resultat och dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Information om tjänsten

Tjänsten avser tillsvidareanställning. Kronofogden tillämpar provanställning på sex månader. Tillträde sker enligt överenskommelse. Tester kan komma att användas i rekryteringsprocessen då personliga egenskaper är viktiga för tjänsten.  

Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Långsiktigt deltidsjobb på välkänd myndighet i Visby

Ansök    Jul 26    Academic Work    Administrativ assistent
Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? På Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv v... Visa mer
Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? På Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv väljer när du kan jobba, med en förväntan på 2 dagar i veckan, under tiderna 8-12 eller 13-17. Då ansökningstrycket är högt rekommenderar vi dig att söka redan idag – och börja med utbildningen i slutet på september!

OM TJÄNSTEN
Academic Works samarbete med Transportstyrelsen är väl inarbetat där våra konsulter som idag arbetar i poolen trivs bra. Tillsammans sitter de i nyrenoverade på Fordonsinformationsavdelningen på myndighetens avdelning för trängselskatt och infrastrukturavgifter

Under terminerna kräver vi minst två pass i veckan men gärna mer om behovet finns. Hur mycket du arbetar styrs av väderlek, omfattningen kan därför komma att variera med både toppar och dalar. Under våren/sommaren är det lite lugnare men mot vinterhalvåret så ökar behovet. Arbetspassen är förlagda under förmiddag och eftermiddag, vilket gör att du på ett flexibelt sätt kan kombinera det med studier och andra åtaganden.

Du erbjuds


* Meriter från en välkänd myndighet, där ditt arbete ligger i grund för myndighetsbeslut
* En gedigen heldagsutbildning i slutet på september/mitten på oktober som är obligatorisk
* En fot in på Academic Work redan under dina studier


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter.
* Administrera korrekt informationen från kamerabilderna i datasystemet

Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut och är således ett ytterst viktigt arbete.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar eftergymnasial utbildning med minst 1.5 år kvar av dina studier, alternativt har en annan sysselsättning på minst 50%


* Är tillgänglig minst 2 dagar i veckan på förmiddags- eller eftermiddagspass (dvs. 8 h i veckan). Du förväntas arbeta mer under höst och vinter.
* Har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
* Har god datorvana


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och tidigare har arbetat deltid vid sidan av dina studier.

Det kommer ställas höga krav på dig som konsult att följa de premisser som gäller vid intresseanmälan och bokning av pass, du har därför lätt för att ta till dig och tillämpa fasta rutiner kopplat till arbetet och bokning av jobbpass.

Som person är du:


* Flexibel
* Noggrann
* Har en hög personlig mognad


Övrig information


* Start: Slutet av september/början av oktober
* Omfattning: Deltid, minst 2 pass per vecka. 8.00-12.00 eller 12:30-16:30 (8 timmar totalt).
* Placering: Visby
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transportstyrelsens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Administratör sökes till Three Gates AB

Som administratör kommer du att arbeta med uppgifter kopplade till olika administrativa rutiner. Arbetsuppgifterna är av varierande sort och kan vara allt från kopiering, sortering samt post- och kvittohantering. Vi söker därför dig som är strukturerad, ordningsam och har stor datorvana. Tjänsten är tidsbegränsad till tre månader, med möjlighet till förlängning. Tjänstens tillträde, omfattning och arbetstider bestäms enligt överenskomme... Visa mer
Som administratör kommer du att arbeta med uppgifter kopplade till olika administrativa rutiner. Arbetsuppgifterna är av varierande sort och kan vara allt från kopiering, sortering samt post- och kvittohantering. Vi söker därför dig som är strukturerad, ordningsam och har stor datorvana. Tjänsten är tidsbegränsad till tre månader, med möjlighet till förlängning. Tjänstens tillträde, omfattning och arbetstider bestäms enligt överenskommelse. Tillträde av tjänsten sker dock senast 14 September. Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. www.threegates.seAnsökan skickas till Don Geyer, [email protected] Visa mindre

Långsiktigt deltidsjobb på välkänd myndighet i Visby

Ansök    Aug 13    Academic Work    Administrativ assistent
Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? På Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv v... Visa mer
Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? På Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv väljer när du kan jobba, med en förväntan på 2 dagar i veckan, under tiderna 8-12 eller 13-17. Då ansökningstrycket är högt rekommenderar vi dig att söka redan idag – och börja med utbildningen i slutet på september!

OM TJÄNSTEN
Academic Works samarbete med Transportstyrelsen är väl inarbetat där våra konsulter som idag arbetar i poolen trivs bra. Tillsammans sitter de i nyrenoverade på Fordonsinformationsavdelningen på myndighetens avdelning för trängselskatt och infrastrukturavgifter.

Under terminerna kräver vi minst två pass i veckan men gärna mer om behovet finns. Hur mycket du arbetar styrs av väderlek, omfattningen kan därför komma att variera med både toppar och dalar. Under våren/sommaren är det lite lugnare men mot vinterhalvåret så ökar behovet. Arbetspassen är förlagda under förmiddag och eftermiddag, vilket gör att du på ett flexibelt sätt kan kombinera det med studier och andra åtaganden.

Du erbjuds


* Meriter från en välkänd myndighet, där ditt arbete ligger i grund för myndighetsbeslut
* En gedigen heldagsutbildning i slutet på september/mitten på oktober som är obligatorisk
* En fot in på Academic Work redan under dina studier


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter.
* Administrera korrekt information från kamerabilderna i datasystemet

Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut och är således ett ytterst viktigt arbete.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar eftergymnasial utbildning med minst 1.5 år kvar av dina studier, alternativt har en annan sysselsättning på minst 50%


* Är tillgänglig minst 2 dagar i veckan på förmiddags- eller eftermiddagspass (dvs. 8 h i veckan). Du förväntas arbeta mer under höst och vinter.
* Har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
* Har god datorvana


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och tidigare har arbetat deltid vid sidan av dina studier.

Det kommer ställas höga krav på dig som konsult att följa de premisser som gäller vid intresseanmälan och bokning av pass, du har därför lätt för att ta till dig och tillämpa fasta rutiner kopplat till arbetet och bokning av jobbpass.

Som person är du:


* Flexibel
* Noggrann
* Har en hög personlig mognad


Övrig information


* Start: Slutet av september/början av oktober
* Omfattning: Deltid, minst 2 pass per vecka. 8.00-12.00 eller 12:30-16:30 (8 timmar totalt).
* Placering: Visby
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transportstyrelsens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Administrativ assistent

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken m... Visa mer
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Målet med hemsjukvården är god och säker vård där patienterna känner sig trygga och väl bemötta. Hemsjukvården planeras utifrån geografiska områden. Organisationen för hemsjukvården är uppdelad i team med distriktssköterskor, rehabpersonal och omvårdnadspersonal.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete inom hemsjukvården. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av teamarbetet tillsammans med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, sjuksköterskor/distriktssjuksköterskor och undersköterskor.

Som administrativ assistent hos oss arbetar du på uppdrag av enhetschef med bland annat anställningar, bemanning, schemaläggning och planering. Du fungerar som stöd till både enhetschef och övriga medarbetare. Du är sekreterare vid samverkan och andra möten, du ansvarar för fakturahantering och debiteringsunderlag. Du arbetar med uppdatering och ordning i våra mappar och system, samt utför andra förekommande arbetsuppgifter.

Ditt bemötande är viktigt, liksom din flexibilitet och höga servicenivå. I arbetet finns många samarbetspartners vilket gör att vi ställer höga krav på din goda samarbetsförmåga.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har treårig gymnasieutbildning och gärna erfarenhet av vårdarbete. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård ser vi som meriterande. Även god inblick i Medvind, Treserva och/eller Take Care är meriterande. Det är viktigt med intresse och kunskaper inom teknik, framför allt när det gäller datorer, skrivare och mobiltelefoni.

Som person är du relationsinriktad är bra på att prioritera. I mötet med våra medarbetare är det viktigt för dig att uppfattas som serviceinriktad och hjälpsam. Körkort erfordras.

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla hemsjukvården tillsammans med oss.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Långsiktigt deltidsjobb på välkänd myndighet i Visby

Ansök    Jul 19    Academic Work    Administrativ assistent
Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? På Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv v... Visa mer
Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? På Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv väljer när du kan jobba, med en förväntan på 2 dagar i veckan, under tiderna 8-12 eller 13-17. Då ansökningstrycket är högt rekommenderar vi dig att söka redan idag – och börja med utbildningen i slutet på september!

OM TJÄNSTEN
Academic Works samarbete med Transportstyrelsen är väl inarbetat där våra konsulter som idag arbetar i poolen trivs bra. Tillsammans sitter de i nyrenoverade på Fordonsinformationsavdelningen på myndighetens avdelning för trängselskatt och infrastrukturavgifter

Under terminerna kräver vi minst två pass i veckan men gärna mer om behovet finns. Hur mycket du arbetar styrs av väderlek, omfattningen kan därför komma att variera med både toppar och dalar. Under våren/sommaren är det lite lugnare men mot vinterhalvåret så ökar behovet. Arbetspassen är förlagda under förmiddag och eftermiddag, vilket gör att du på ett flexibelt sätt kan kombinera det med studier och andra åtaganden.

Du erbjuds


* Meriter från en välkänd myndighet, där ditt arbete ligger i grund för myndighetsbeslut
* En gedigen heldagsutbildning i slutet på september/mitten på oktober som är obligatorisk
* En fot in på Academic Work redan under dina studier


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter.
* Administrera korrekt informationen från kamerabilderna i datasystemet

Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut och är således ett ytterst viktigt arbete.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar eftergymnasial utbildning med minst 1.5 år kvar av dina studier, alternativt har en annan sysselsättning på minst 50%


* Är tillgänglig minst 2 dagar i veckan på förmiddags- eller eftermiddagspass (dvs. 8 h i veckan). Du förväntas arbeta mer under höst och vinter.
* Har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
* Har god datorvana


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och tidigare har arbetat deltid vid sidan av dina studier.

Det kommer ställas höga krav på dig som konsult att följa de premisser som gäller vid intresseanmälan och bokning av pass, du har därför lätt för att ta till dig och tillämpa fasta rutiner kopplat till arbetet och bokning av jobbpass.

Som person är du:


* Flexibel
* Noggrann
* Har en hög personlig mognad


Övrig information


* Start: Slutet av september/början av oktober
* Omfattning: Deltid, minst 2 pass per vecka. 8.00-12.00 eller 12:30-16:30 (8 timmar totalt).
* Placering: Visby
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transportstyrelsens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Förrättningsassistent , Visby

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande oc... Visa mer
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att utföra arbetsmoment i förrättningshandläggningen, detta sker i samråd med kollegor och närmsta chef. Arbetet är teambaserat och sker i nära samarbete med förrättningslantmätare, mätningsingenjörer, andra förrättningsassistenter m fl.
I de förrättningsanknutna arbetsuppgifterna ingår beredning av ärenden i våra handläggningssystem, arkivforskning, upprättande av beslutshandlingar, delgivningshantering och arkivering.

Tjänsten består även av att sköta allmän administrativ service samt ta emot kunder på kontoret. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper då samhället förväntar sig ett bra bemötande i kombination med snabb och enhetlig service som håller hög kvalitet från myndigheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasiekompetens och eftergymnasial utbildning inom relevanta områden, t.ex. KY-utbildning Förrättningsassistent inom Lantmäteri eller juridik.

Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, gärna inom fastighetsrättsliga området eller samhällsbyggnadsprocessen, stort ordningssinne, mycket god datorvana samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av att läsa och tolka kartor samt, dokumenterade kunskaper inom fastighetsrätt. Vi tror att en lämplig bakgrund är t ex mäklarassistent, bygglovsassistent eller annan liknande bakgrund.

Arbetsuppgifterna kräver att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer ur rätt perspektiv, och skiljer på det personliga och professionella.
Du har förmågan att förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen, är bra på att dela med dig av din kunskap, har lätt att samarbeta med kollegor, har ett bra kundbemötande samt är effektiv och kvalitetsmedveten. Vi vill att du möter förändringar på ett positivt sätt och bidrar i utvecklingsfrågor.

Tjänsten kräver B-körkort.

ÖVRIGT
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen. Under sommarsemestern bevakar rekryterande chef Richard Löwenborg sin mail för att kunna besvara frågor. Visa mindre

Handläggare som trivs med gruppbaserat arbete – betalningsföreläggande

Ansök    Apr 1    Kronofogden    Administrativ assistent
Vi ser möjligheter, gör du? Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi ser möjligheter, gör du? Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi vill hjälpa människor att hitta lösningar och förändra sin situation, men framför allt vill vi motverka att människor ha... Visa mer
Vi ser möjligheter, gör du?

Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala.

Vi ser möjligheter, gör du?

Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi vill hjälpa människor att hitta lösningar och förändra sin situation, men framför allt vill vi motverka att människor hamnar i en svår skuldsättning. I vårt arbete är det viktigt att se möjligheter och med kundens fokus ständigt förbättra vår verksamhet.

Tjänsten är placerad på betalningsföreläggandeenheten och innebär löpande handläggning och ärendehantering inom den summariska processen. Den summariska processen är ett förenklat rättegångsförfarande som används för att fastställa anspråk och besluta om mål för handräckning där det inte föreligger någon tvist. Det kan handla om pengar, men också om att någon ska flytta, lämna tillbaka lånade saker eller ge tillträde för till exempel en besiktning.

Ditt nya jobb

Ditt arbete som handläggare innebär bland annat att du ska granska om underlag är korrekta, hantera registreringar och fatta beslut. Rollen som handläggare kräver att du är noggrann och samtidigt kan arbeta i ett högt tempo. Arbetet innebär också många kontakter med våra kunder, både skriftligen och per telefon.

Vi arbetar gruppbaserat, vilket innebär att du tillhör en grupp som tillsammans ansvarar för resultat, planering och arbetsfördelning.

Har du den bakgrund och de egenskaper vi söker?

Din bakgrund

Vi söker dig som har

- avslutad teoretisk treårig gymnasieutbildning med grundläggande behörighet till högskola och universitet
- minst ett års arbetslivserfarenhet av administrativt eller handläggande arbete under de senaste tre åren, till exempel registrering, granskning eller diarieföring
- goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
- goda datorkunskaper.

Det är meriterande om du

- har arbetslivserfarenhet av administration inom till exempel ekonomi, juridik eller inkasso
- har erfarenhet av kundkontakter
- har arbetat i en organisation under förändring och förbättringsarbeteDina egenskaper

Vår verksamhet kan ha en stor inverkan på människors liv och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

- Många av de människor du möter befinner sig i en utsatt livssituation. Du behöver därför kunna sätta dig in i andras situation, uppträda förtroendeingivande och visa ett gott omdöme.
- Som handläggare är det viktigt att du arbetar metodiskt och strukturerat. Det innebär att du kan planera, ta initiativ, fatta beslut och självständigt driva arbetet framåt. Du är noggrann och stimuleras av att arbeta i ett högt tempo.
- Dina arbetsuppgifter varierar och verksamheten utvecklas ständigt. Därför vill vi att du gillar förändring och bidrar till effektiva lösningar.
- Språket är vårt viktigaste verktyg för att skapa förtroende i mötet med våra kunder. Du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och att anpassa ditt språk efter mottagaren. Du behöver också vara bra på att lyssna och förklara.
- Eftersom vi arbetar gruppbaserat är det viktigt att du tycker om att samarbeta och har lätt för att kommunicera.

Information om tjänsten

Tillsvidareanställningen inleds med en provanställning på sex månader. Tillträde sker enligt överenskommelse. Tester kan komma att användas i rekryteringsprocessen då personliga egenskaper är viktiga för tjänsten.  

Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare. Visa mindre

Socialassistent

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum. Socialförvaltningens individ- och familjeomsorg har de senaste åren inrättat ett antal socialassistenttjänster som ett komplement till våra socialsekreterare. Vi har nu behov av ytterl... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Socialförvaltningens individ- och familjeomsorg har de senaste åren inrättat ett antal socialassistenttjänster som ett komplement till våra socialsekreterare. Vi har nu behov av ytterligare en driven och engagerad socialassistent till två av våra enheter.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt huvudsakliga uppdrag kommer att vara att i nära samarbete med socialsekreterarna assistera och avlasta dem administrativt och praktiskt i det vardagliga arbetet.
Halvtid arbetar du som socialassistent på familjerätten. Du ansvarar främst för våra faderskapsärenden där du är den som kallar, tar emot besöken och sköter handläggningen för alla sambopar med sina nyfödda barn.
Du har också ansvar för registrering av alla familjerättsliga ärenden, bistår familjerättssekreterarna med administrativa sysslor och har kontakt med domstol, skatteverket och andra myndigheter.
Den andra halvtiden förläggs på barn- och familjeenheten där du främst ansvarar för administration och stöd kopplat till handläggningen av ensamkommande barn och ungdomar inom enheten. Bland annat ingår arbete med återsökningar av ersättningar, kontakter med Migrationsverket, överförmyndarenheten och andra myndigheter som är involverade av mottagandet av nyanlända ensamkommande flyktingbarn. I denna del av tjänsten kan man också få vara socialsekreterare behjälpliga i samband med utredning och överväganden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med relevans för området och B-körkort. Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet från arbete inom socialt eller pedagogisk verksamhet och god datorvana, både i Officepaketet och i andra verksamhetssystem.

Du är serviceinriktad, kommunikativ och strukturerad. Andra viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga samt hög ansvarskänsla. Du ska kunna hantera arbetstoppar via återkommande omprioriteringar och vara öppen för att utföra varierande slag av arbetsuppgifter inom enheten.
Som person drivs du av att ge andra service. Du ska vara strukturerad, kunna planera och ha framförhållning. Noggrannhet är en viktig egenskap liksom att du som söker är flexibel och självgående. Eftersom du har mycket kontakter är din kommunikativa och pedagogiska förmåga av stor vikt. Du som söker behärskar språket väl och är tydlig, framförallt i skrift.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Administrativ assistent

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum. Avdelningen för individ och familjeomsorg består av åtta enheter; enheten för stöd och försörjning, beroendeenheten, barn och familjeenheten, ensamkommande flyktingbarn myndighetsenhet... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Avdelningen för individ och familjeomsorg består av åtta enheter; enheten för stöd och försörjning, beroendeenheten, barn och familjeenheten, ensamkommande flyktingbarn myndighetsenhet och boendeenhet, enheten för familjerätt och familjehem, familjestödsenhet och HVB för föräldrar och barn. Avdelningen har omkring 170 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som drivs av att ge andra service. Vi erbjuder då ett stimulerande och utvecklande arbete.
Uppdraget innebär att effektivt stödja avdelningschef och ett antal chefer med bland annat fakturahantering, framtagande av underlag samt inköp. Du är ansvarig för att skriva protokoll vid vissa möten. Du är också en del av en grupp administrativa assistenter där det ingår att vara backup för varandra. Det innebär bland annat att vara avbytare i vår reception.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en adekvat gymnasieutbildning och B-körkort. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete och har mycket god datorvana. Mycket goda kunskaper i officepaketet krävs. Du bör också ha erfarenhet av regionens interna system som Flexite, W3D3, Medvind, Webbsesam, Docpoint och i vårt ekonomi system Economa samt god verksamhetskunskap.

Som person drivs du av att ge andra service. Du ska vara strukturerad, kunna planera och ha framförhållning. Noggrannhet är en viktig egenskap liksom att du som söker är flexibel och självgående. Eftersom du har mycket kontakter är din kommunikativa och pedagogiska förmåga av stor vikt. Du som söker behärskar språket väl och är tydlig, framförallt i skrift.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Administration

Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag med kontor och terminal i Visby. Vi har dagliga transporter till och från Gotland via Nynäshamn. På fastlandet levererar vi till olika terminaler och på Gotland distribuerar vi ut godset till både företag och privatpersoner. Nu till sommaren behöver vi förstärkning på kontorssidan då godsmängden ökar markant. Dina uppgifter blir bla att -sortera, skanna och mejla fraktsedlar -svara i telefon och på mejl -s... Visa mer
Gotlandsgods AB är ett gotländskt transportföretag med kontor och terminal i Visby. Vi har dagliga transporter till och från Gotland via Nynäshamn. På fastlandet levererar vi till olika terminaler och på Gotland distribuerar vi ut godset till både företag och privatpersoner.
Nu till sommaren behöver vi förstärkning på kontorssidan då godsmängden ökar markant.
Dina uppgifter blir bla att
-sortera, skanna och mejla fraktsedlar
-svara i telefon och på mejl
-skriva ut fraktsedlar från olika system som
vi jobbar med
-hjälpa kunder som kommer och hämtar
eller vill skicka gods
-pricka avräkningar

Anställningen börjar i mitten på maj och sträcker sig in på höstkanten. Visa mindre

Kundtjänstassistent bygg , sommarjobb

Som en del av Region Gotland arbetar samhällsbyggnadsförvaltningen med medborgarnas livsmiljö. Våra cirka 140 medarbetare hanterar frågor som rör bygglov, detaljplaner, miljö- och hälsoskydd, livsmedel och alkoholtillstånd, geografisk information samt räddningstjänst. Enhet bygg har cirka 40 medarbetare som arbetar tillsammans med att hantera ansökningar om bygglov, rivningslov, förhandsbesked, anmälningspliktiga åtgärder, tillsyn etcetera. Enheten ger oc... Visa mer
Som en del av Region Gotland arbetar samhällsbyggnadsförvaltningen med medborgarnas livsmiljö. Våra cirka 140 medarbetare hanterar frågor som rör bygglov, detaljplaner, miljö- och hälsoskydd, livsmedel och alkoholtillstånd, geografisk information samt räddningstjänst.

Enhet bygg har cirka 40 medarbetare som arbetar tillsammans med att hantera ansökningar om bygglov, rivningslov, förhandsbesked, anmälningspliktiga åtgärder, tillsyn etcetera. Enheten ger också allmänheten råd och stöd i andra lovrelaterade frågor och hjälper dem i byggprocessen. För att göra detta på bästa sätt har enheten organiserat sig i olika team som är uppdelade mot norra Gotland, södra Gotland, företag, tillsyn och administration. Inom enheten arbetar bygglovshandläggare, byggnadsinspektörer, arkitekter, jurist, energirådgivare, koordinatorer och assistenter.

Vi söker nu dig som har ett intresse för bebyggelse och miljö. Du ska vara engagerad och uppskatta kundkontakter/samverkan med olika yrkeskategorier. Vill du arbeta i en verksamhet där ingen dag är den andra lik, sök då sommarvikariatet som kundtjänstassistent och prova på att vara en av oss på enhet bygg.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som kundtjänstassistent är ett vikariat över sommaren där du kommer att arbeta med kundtjänst och administrativa uppgifter på enhet bygg.

Uppdraget innebär arbete i kundtjänst där du kommunicerar med medborgare och kunder via telefon och e-post.

Dina arbetsuppgifter kommer även att omfatta arbete med hantering av inkommande ansökningar och övrig post samt eventuellt expediering och utskick av beslutade ärenden.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har gymnasiekompetens och god datorvana.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och/eller arbete i kundtjänst. Det är även meriterande om du har arbetat inom byggbranschen och är insatt i plan- och bygglagen eller om du har arbetat inom en offentlig förvaltning och med bygglovshantering.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi ser att du har ett konsultativt förhållningssätt och trivs med att arbeta med kunder. Då enhet bygg har många ärenden och kundfrågor, är det en förutsättning att du trivs med att ge service även när det är ett högt tryck.

För att lyckas med uppdraget behöver du ha en god samarbetsförmåga då tjänsten innebär samarbete med andra medarbetare. Det är även viktigt att du har förmågan att kommunicera på ett tydligt och lyhört sätt både internt och externt.

Som person är du självgående i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Som kundtjänstassistent krävs det att du kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du kan lyfta blicken och se helheten och har då en god prioriteringsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre