Lediga jobb som Budbilsförare på Gotland

Se lediga jobb som Budbilsförare på Gotland. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb på Gotland som finns hos arbetsgivaren.

Gordoneer/Budbilschaufför

Ansök    Aug 9    Gordon Services AB    Budbilsförare
CoolCompany i uppdrag av Gordon Delivery söker nu fler spänstiga och starka chaufförer på Heltid till vårt team i Visby. Som chaufför är du en nyckelspelare och vårt ansikte utåt. Gordon är en nytänkande uppdragsgivare med fokus på kundens serviceupplevelse vid e-handelsleveranser. Vår idé bygger på att ta fram bästa IT-lösningen och tillsammans med CoolCompany rekrytera professionella och serviceinriktade personer - Gordoneerer - som levererar varor till... Visa mer
CoolCompany i uppdrag av Gordon Delivery söker nu fler spänstiga och starka chaufförer på Heltid till vårt team i Visby. Som chaufför är du en nyckelspelare och vårt ansikte utåt.

Gordon är en nytänkande uppdragsgivare med fokus på kundens serviceupplevelse vid e-handelsleveranser. Vår idé bygger på att ta fram bästa IT-lösningen och tillsammans med CoolCompany rekrytera professionella och serviceinriktade personer - Gordoneerer - som levererar varor till konsumenter.

Uppdraget handlar om att noggrant och med serviceanda utföra hemleveranser av matkassar. Varorna levereras med lätt lastbil, dagtid som kvällstid mellan 09-21.
Vi har som krav att du:

• Har B-körkort (leveranser sker med lätt lastbil)

• Har god körförmåga

• Har vana av att hantera appar för navigering (GPS) samt distribution.

• Har god fysisk styrka och uthållighet för att orka lasta och bära många matkassar.

• Håller hastighetsbegränsningar samt övriga lagar och förordningar

• Är punktlig, disciplinerad och ansvarstagande

• Hanterar svenska språket i tal och skrift
Vi ser gärna att du:

• Har 3-5 års körvana och lokalkännedom

• Tycker om fysiskt arbete

• Har erfarenhet från serviceyrke

• Är lösningsorienterad

• Tycker om självständigt arbete

• Tycker om att arbeta utomhus

• Kan omsätta instruktioner till handling

• Har erfarenhet av att köra lätt lastbil

• Är flexibel gällande arbetstider
Som Gordoneer är du är garanterad marknadsmässig timlön, ersättning för obekväm arbetstid och tjänstepensionsförmån. Du omfattas av sjuklönelagen och semesterlagen, och har både liv- och olycksfallsförsäkring.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba för Gordon: www.gordondelivery.com/sv/trygga-arbetsvillkor 

I urvalsprocessen förekommer intervjuer och test.

Vi ser fram emot att lära känna dig och hoppas att det utmynnar i ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete. Välkommen med din ansökan!

Läs mer: www.gordondelivery.com

Arbetsgivarens webbplats: https://coolcompany.com Visa mindre

Bilförare/Vaktmästare, sommarjobb

Ansök    Apr 26    REGION GOTLAND    Budbilsförare
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verk... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands
verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.

Vaktmästeri- och transportenheten i försörjningsavdelningen består av 20 stycken medarbetare som bland annat jobbar med post, gods, paket, avfallshantering, passerkort och transporter.

Enheten finns representerad på Visborg, Korpen, Lasarettet och Österby.

ARBETSUPPGIFTER
För personen vi söker inför sommaren så kan det bli aktuellt att vikariera på både vaktmästartjänst och budbilstjänst.

I budbilstjänsten kommer du bland annat att sortera och leverera post, gods, paket med mera till många verksamheter runtom i Visby.

I vaktmästartjänsten kommer du bland annat att omhänderta avfall, kompost och smutstvätt samt internt distribuera post, tvätt, gods och paket.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som sökande är väldigt serviceinriktad och ansvarstagande. Du är noggrann, innehar ett positivt driv samt en förmåga att agera och arbeta självständigt.

Arbetet sker periodvis i högt tempo så det krävs en god planeringsförmåga och hög stresstålighet.

Du har god körvana. B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre