Lediga jobb som Hantverksyrken på Gotland

Se lediga jobb som Hantverksyrken på Gotland. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb på Gotland som finns hos arbetsgivaren.

Snickare

Ansök    Jul 9    AB Gotlandshem    Reparationssnickare
GotlandsHems fastighetsreparatörer är inte bara händiga, de är också duktiga på att möta människor. De har förtroendet att knacka på hos våra hyresgäster och möta dem i deras hem. De arbetar där livet pågår. Det är ett stort ansvar. Lite om dina arbetsuppgifter Som snickare på GotlandsHem kommer du att tillhöra bostadsservice. Det är den avdelning som ansvarar för både inre och yttre skötsel och underhåll av våra fastigheter och bostadsområden. Förutom sni... Visa mer
GotlandsHems fastighetsreparatörer är inte bara händiga, de är också duktiga på att möta människor. De har förtroendet att knacka på hos våra hyresgäster och möta dem i deras hem. De arbetar där livet pågår. Det är ett stort ansvar.
Lite om dina arbetsuppgifter
Som snickare på GotlandsHem kommer du att tillhöra bostadsservice. Det är den avdelning som ansvarar för både inre och yttre skötsel och underhåll av våra fastigheter och bostadsområden.
Förutom snickare ingår anläggare, elektriker, vvs:are, ventilationstekniker, vitvarureparatörer och mekaniker i vår grupp av fastighetsreparatörer. Som snickare ansvarar du för att planera, samordna och genomföra serviceuppdrag hos våra hyresgäster. Du kommer att arbeta med mindre ombyggnationer och reparationer som behöver utföras i våra fastigheter. Det kan handla om justering, montering och byten av dörrar, fönster och lås, men också tillverkning av inredningsdetaljer och ibland hela inredningar i snickeriverkstan. I jobbet ingår även att vara kontaktperson och beställare mot upphandlade byggentreprenörer.
På GotlandsHem samarbetar vi mycket med kollegor inom företagets övriga verksamhetsområden, ofta i projektform. Du kommer att vara en del av dessa projekt, stora som små.
Tjänsten är placerad i Visby men arbetet sker över hela Gotland.
Lite om dig
Du är en person som delar våra värderingar och förstår ansvaret som kommer med uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det innebär att du har ett bra bemötande och god fingertoppskänsla i kontakt med andra människor. Du är en trygg och självständig person som inte tummar på kvalitet och är alltid professionell i mötet med dem du träffar i ditt arbete.
Du ska ha gått ut gymnasiet med inriktning bygg-/finsnickeri eller liknande yrkesutbildning. Annan relevant kompetens inom fastighetsområdet är meriterande. Du ska gärna ha jobbat i några år med arbetsuppgifter som ställer krav på gott bemötande och servicekänsla. Gärna med erfarenhet och inriktning mot byggservicearbeten. Du måste kunna uttrycka dig i tal och skrift, ha god datorvana och B-körkort
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och tycker att mångfald är en styrka. Därför välkomnar vi sökande med olika språkkunskaper, bakgrund och kön.
Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.
GOTLANDSHEM – GOTLÄNNINGARNAS HYRESVÄRD
GotlandsHem är ett allmännyttigt bostadsföretag ägt av Region Gotland. Sedan 1957 har vi byggt, förvaltat och hyrt ut lägenheter. Vi har i uppdrag att förmedla ett tryggt och trivsamt boende för ett hållbart liv, ett uppdrag vi bär med stolthet. Visa mindre

Bagare Själsö bageri

Ansök    Aug 11    Själsö Bageri AB    Bagare/Konditor
Nytt
Att det är människor som skapar Sjalsö Bageris framgång är ingen hemlighet. Brödet är grunden i vår verksamhet, men det är medarbetarnas engagemang, kunskap och omtanke som gör oss till dom vi är. Själsö Bageri öppnade midsommarhelgen 2014. Vi är ett modernt hantverksbageri som bakar stenugnsbakat surdegsbröd i vår stenugn. Alla våra bröd och bullar bakas på ekologiskt mjöl, på plats i Själsö Bageri strax norr om Visby. Nu söker vi Bagare till vårt bag... Visa mer
Att det är människor som skapar Sjalsö Bageris framgång är ingen hemlighet. Brödet är grunden i vår verksamhet, men det är medarbetarnas engagemang, kunskap och omtanke som gör oss till dom vi är.


Själsö Bageri öppnade midsommarhelgen 2014.
Vi är ett modernt hantverksbageri som bakar stenugnsbakat surdegsbröd i vår stenugn. Alla våra bröd och bullar bakas på ekologiskt mjöl, på plats i Själsö Bageri strax norr om Visby.


Nu söker vi Bagare till vårt bageri. Som bagare har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa ett levande bageri. Tillsammans vill vi ge våra gäster en familjär känsla där du som bagares kreativitet får möjlighet att sprudla och ge våra gäster något utöver det vanliga i smakupplevelse.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter som bagare. Erfarenheter av att leda andra, med ett stort fokus på att bygga ett genuint och starkt team med kärlek till de vi gör. För det är när vi älskar det vi gör vi också kan ge äkta omtanke och glädje till våra gäster.
Du tar egna initiativ att utveckla dig själv, ditt team och vår verksamhet.


Tjänsten är på Heltid, vi bakar året runt till vår brödbil under lågsäsong. Under högsäsong vilket är sommaren har vi flera brödbilar utspridda på ön samt cafét i Bageriet på Sjalsö som säljer våra produkter.


Vi värnar om vår miljö och våra medmänniskor. Vi känner stolthet för våra produkter vi levererar och brinner för att utvecklas och fortsätta utmana oss själva och den Svenska matkulturen.
Din ansökan skickar du till
[email protected]
Vi ser fram emot din ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Reparatör hjälpmedel

Ansök    Jul 7    REGION GOTLAND    Hjälpmedelstekniker
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verks... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.Vilka är vi?
Hjälpmedelscentralen och varuförsörjningen är en del av teknikförvaltningen och ansvarar för regionens centralförråd samt för delar av regionens hjälpmedelsförsörjning.

Totalt är vi ca 40 personer som arbetar här och i vårt uppdrag svarar vi för del i upphandlingsarbetet, inköp, lagerhållning, underhåll, service och distribution av hjälpmedelsartiklar och förbrukningsmaterial.

Våra Reparatörer och Tekniker arbetar med service, inställningar, installationer, besiktningar samt rekonditionering av hjälpmedel. Servicen utförs på Hjälpmedelscentralen, vårdinrättningar och i brukarnas egna hem i huvudsak. Vi möter såväl brukare och närstående som förskrivare av hjälpmedel och vi är verksamma på hela Gotland.

Det är en spännande verksamhet där våra kunders behov hela tiden förändras. Behovet av våra tjänster ökar och vi behöver nu stärka laget med ytterligare 1-2 reparatörer med ansvar för rekonditionering och service av hjälpmedel. 

Dina arbetsuppgifter
Som Hjälpmedelsreparatör på Hjälpmedelscentralen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
• Omhändertagande av returnerade hjälpmedel
• Rekonditionering av hjälpmedel
• Lagerarbete och godsmottagning
• Utföra enklare inställningar och anpassningar av hjälpmedel
• Stärka upp på teknikersidan när behov finns

Vem är du?
Vi vill att du som söker har god teknisk utbildning eller liknande. Dokumenterad erfarenhet av reparationsarbete inom hjälpmedel, erfarenhet av mekaniskt arbete, medicinteknisk utbildning eller är certifierad hjälpmedelstekniker är meriterande. Ordningssinne och noggrannhet är bra egenskaper samt datavana då vi också har dokumentationsansvar på det arbete som vi utför.

Vi söker en lösningsorienterad och initiativtagande person som brinner för service. Du har ett allmäntekniskt intresse, är praktiskt lagd och har god mekanisk förståelse. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten eftersom vi arbetar med medicintekniska produkter. Vi ser också att du har god kommunikationsförmåga och att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Sommarjobb - prova på att vara mekaniker

Ansök    Maj 23    Cementa AB    Instrumentmekaniker
Mekaniker - för dig som gillar variation och arbete i små team Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Varje år sommarjobbar cirka femtio personer hos oss och de flesta är återkommande vid sidan av sina studier. Vi erbjuder nu sommarjobb som mekaniker p... Visa mer
Mekaniker - för dig som gillar variation och arbete i små team

Om oss
Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Varje år sommarjobbar cirka femtio personer hos oss och de flesta är återkommande vid sidan av sina studier.

Vi erbjuder nu sommarjobb som mekaniker på vår underhållsavdelning. Här arbetar cirka 75 personer och för många är det sommarjobb som har varit vägen in. Varje år erbjuder vi också trainee-platser som mekaniker, och det innebär att du får lön och utbildning under anställningen. När du är klar kan du ta en tillsvidsaretjänst hos oss - oftast som tribolog eller mekaniker. Våra medarbetare utvecklas och får sedan ofta nya roller internt under sitt arbetsliv hos oss - därför är det många som stannar länge.

Även våra sommarjobbare får friskvårdsersättning och kan ta del av vårt övriga utbud inom hälsofrämjande och du har även möjlighet till bonus.

Din roll  

För att sommarjobba som mekaniker behöver du vara intresserad av att lära dig. Du går bredvid våra erfarna mekaniker och hjälper till med allt du kan. Du får prova på en mängd olika arbeten i flera olika miljöer. Vi sätter säkerheten främst och ser alltid till att du har utbildning och utrustning för att göra jobbet säkert. På underhåll jobbar vi dagtid, måndag-fredag 07-1530 - perfekt för att hinna med ett dopp i havet även i vardagen och ta vara på långa sommarkvällar. Perioden gäller framförallt den 13/6-19/8 men det kan diskuteras. Möjligheten till förlängning med trainee-tjänst 12 månader är stor.

Din profil

Alla våra jobb kräver att du har fyllt 18 år. Du är en engagerad och noggrann person som gillar problemlösning och att arbeta med kroppen, våra sommarjobbstjänster är till största delen rörliga och aktiva.

Har du någon pågående eller avklarad utbildning inom området, eller erfarenhet, är det en fördel men inget krav. Det är viktigt för oss att du är mån om att följa våra säkerhetsrutiner. Vi välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald. Din personlighet är viktigast för oss.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta chef för mekaniskt underhåll Magnus Pettersson 0498-281058 eller HR-generalist Amanda Eklöf 0498-281053. Skicka din ansökan till oss senast den 10 juni, urval sker löpande.

Välkommen att bygga framtiden med oss!

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 53 000 medarbetare i över 50 länder. Visa mindre

GIS-samordnare

Länsstyrelsen arbetar på regeringens uppdrag och verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Vår breda verksamhet omfattar miljö-, natur-, kulturmiljö-, näringslivs-, samhällsbyggnads- och landsbygdsfrågor. I dialog med andra aktörer samordnar vi olika intressen och främjar en hållbar utveckling av Gotland. Hos oss arbetar drygt 140 personer och vår chef är landshövding Anders Flanking Nu söker vi dig som har erfarenhet av arbete med geodatatjän... Visa mer
Länsstyrelsen arbetar på regeringens uppdrag och verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Vår breda verksamhet omfattar miljö-, natur-, kulturmiljö-, näringslivs-, samhällsbyggnads- och landsbygdsfrågor. I dialog med andra aktörer samordnar vi olika intressen och främjar en hållbar utveckling av Gotland.

Hos oss arbetar drygt 140 personer och vår chef är landshövding Anders Flanking

Nu söker vi dig som har erfarenhet av arbete med geodatatjänster och som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vår GIS-samordning. Bredden i vår verksamhet och våra uppdrag ger en spännande och utvecklande miljö.

Som vår GIS-samordnare får du ett mångsidigt, kreativt och kvalificerat arbete i en myndighet i utveckling. Du kommer att arbeta för hela myndigheten och en stor del av arbetet kommer att utgöras av självständigt arbete. Du kommer att tillhöra Enheten för Samhälle och Kulturmiljö, där ca femton medarbetare arbetar. Myndigheten strävar efter en flexibel organisation med syfte att kunna hantera nya uppdrag eller inriktningar från nationell nivå. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras utifrån nya uppdrag.


ARBETSUPPGIFTER
• Utveckla och samordna myndighetens GIS- arbete
• Ta fram, förmedla och analysera regionala planeringsunderlag.
• Långsiktigt utveckla, stärka och förbättra myndighetens arbete genom att
implementera olika GIS-verktyg.
• Ingå i nationellt GIS-samordnarnätverk med samtliga Länsstyrelser och deltar i
arbetet med förvaltningen av nationell geodata i länsstyrelsernas gemensamma GIS-
system.KVALIFIKATIONER
• Du har högskoleutbildning inom GIS, företrädesvis GIS-ingenjör eller motsvarande,
alternativt dokumenterad flerårig erfarenhet som bedöms som likvärdig.
• Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ESRIs produktfamilj, ArcMap och
ArcGIS Pro.

Det är meriterade
• Du har dokumenterade erfarenhet av arbete med ArcGIS Portal och Storymaps,
fältstödet Collector och Field Maps, samt med Geodatakatalog, Planeringskatalog,
SDE.
• Du har utvecklat och/eller förvaltat geodata samt arbetat med GIS-analyser.
• Du har god insikt i hur kommuner och Länsstyrelsen arbetar med
planeringsprocessen och fysisk planering.
• Python eller annat programmeringsspråk för bearbetning av geodata och generellt
starkt IT-tekniskt intresse och förmåga.
• Du har god kännedom om Länsstyrelsens nuvarande GIS-miljö och användning.

Personliga egenskaper
Rollen som GIS-samordnare kräver många och breda kontakter i organisationen, därför är det viktigt att du är serviceinriktad och har god förmåga att samarbeta. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och du bidrar till ett gott och öppet arbetsklimat i enlighet med vår värdegrund. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och referenser.

ÖVRIGT
Länsstyrelsen har samordningsansvar inom både krisberedskapen och totalförsvaret i länet. Det innebär att du som medarbetare kan komma att ingå i krisledningsorganisationen och att du kan bli krigsplacerad.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass kommer sedvanlig registerkontroll att utföras vid eventuell anställning. Anställningen kräver att du är svensk medborgare och du kan komma att bli krigsplacerad.

Länsstyrelsen på Gotland erbjuder en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter. För att arbeta hos oss ska du dela Länsstyrelsens värderingar om människors lika värde.

Inför rekryteringsarbetet har Länsstyrelsen i Gotlands län tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Tekniker

Ansök    Jun 2    REGION GOTLAND    Hjälpmedelstekniker
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. Vilka är vi? Vill du vara med och göra skillnad i människors vardag, varje dag?... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Vilka är vi?
Vill du vara med och göra skillnad i människors vardag, varje dag? Välkommen till ett spännande och utvecklande jobb hos oss på Got-It.

Got-It Resurscenter ingår i Kommunikationsenheten tillsammans med hörselvård, logopedmottagning, syncentral och tolkcentral och har ett gott och nära samarbete med övriga verksamheter. På Got-It arbetar arbetsterapeut, logoped, specialpedagog, synpedagog, tekniker samt utbildare/assistent nära varandra i team och med ett stort engagemang för att stötta och hjälpa våra patienter på bästa sätt. Vi arbetar med IT- baserade hjälpmedel för barn och vuxna med olika behov inom kommunikation, kognition, syn och motorik.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en i teamet på Got-It och bidra med teknisk kompetens.
Arbetsuppgifterna består av tekniskt underhåll och anpassning av personliga it-baserade hjälpmedel inom kommunikation, kognition, syn och motorik. Du kommer bland annat att identifiera och åtgärda tekniska problem, installera och anpassa datorhjälpmedel, tillverka och specialanpassa produkter och programvara och ge support på hårdvara, programvara och tekniska produkter. I arbetet ingår även information och utbildning kring aktuella hjälpmedel. Hembesök kan förekomma.

Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning inom it/teknik och gärna pedagogik. Du ska ha praktisk erfarenhet från tekniskt arbete som gett dig kompetens inom teknik/it och service av elektronisk/it-utrustning. Du har god datorvana och erfarenhet av arbete i datorbaserade system.

Önskvärt är erfarenhet av it-baserade hjälpmedel för målgruppen och kunskap om olika programvaror. Du får gärna ha erfarenhet från vården. Meriterande är erfarenhet av att möta personer med funktionsnedsättning och kunna möta deras olika behov av anpassad pedagogik. Du intresserar dig för att vara uppdaterad på nyheter inom området.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och har en god förmåga att självständigt planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar. Du är kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga tillsammans med en uttalad servicekänsla. I mötet med patienterna är det särskilt viktigt med ett bra bemötande. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Bagare

Ansök    Maj 4    Själsö Bageri AB    Bagare/Konditor
Baka på Gotland i sommar? Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar. Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug. Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad. Visa mer
Baka på Gotland i sommar?
Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar.
Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug.
Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad. Visa mindre

Möbelsnickare Ringvide

Vi söker möbelsnickare till vårt snickeri i Stenkyrka. Vi tillverkar möbler av hög kvalitet och ett högt hantverkskunnande är nödvändigt. Hör gärna av dig för mer info och kika på nuvarande produktkollektion på www.ringvide.com Visa mer
Vi söker möbelsnickare till vårt snickeri i Stenkyrka. Vi tillverkar möbler av hög kvalitet och ett högt hantverkskunnande är nödvändigt. Hör gärna av dig för mer info och kika på nuvarande produktkollektion på www.ringvide.com Visa mindre

Bagare

Ansök    Apr 1    Själsö Bageri AB    Bagare/Konditor
Baka på Gotland i sommar? Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar. Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug. Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad. Visa mer
Baka på Gotland i sommar?
Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar.
Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug.
Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad. Visa mindre

Bagare säsong

Ansök    Mar 15    Warfsholm Bageri AB    Bagare/Konditor
Söker du ett kul jobb som bagare för våren/sommaren och vill jobba tillsammans med vårt glada bagarteam? Nu drar snart den stora säsongen igång här på Gotland och vi söker därför en ny supertrevlig och duktig säsongsmedarbetare till vårt hantverksbageri på Gotland. Vi är ett av få bagerier som håller öppet hela året och vi är stolta över att kunna erbjuda glada och duktiga bagare möjligheter att jobba med det man brinner för hela året. Vi bakar i Klinteham... Visa mer
Söker du ett kul jobb som bagare för våren/sommaren och vill jobba tillsammans med vårt glada bagarteam?
Nu drar snart den stora säsongen igång här på Gotland och vi söker därför en ny supertrevlig och duktig säsongsmedarbetare till vårt hantverksbageri på Gotland. Vi är ett av få bagerier som håller öppet hela året och vi är stolta över att kunna erbjuda glada och duktiga bagare möjligheter att jobba med det man brinner för hela året.
Vi bakar i Klintehamn och förser båda våra försäljningsställen i Visby och Klintehamn med fullsortiment på bageri/kondis. Dessutom bakar vi frukostbröd till flera av de stora hotellen i Visby.
Warfsholm Bageri är ett hantverksbageri som bakar på gotländskt mjöl från Labans Kvarn.
Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av yrket och har intresse för såväl bröd och bullar som tårtor och andra bakverk. Vi sätter hantverkskvalitet högt och använder företrädesvis lokala råvaror av högsta kvalitet. Hos oss bakas det tidiga morgnar för att förse alla våra kunder med färskt bröd till frukosten och det är viktigt att du är bekväm med att många arbetspass ligger under natten så att brödet är redo på morgonen.
Körkort är ett krav.
Tjänsten som säsongsbagare är initialt tänkt för perioden april-september, med möjligheter för förlängning.
Låter det som något du vill höra mer om? Hör av dig till vår bagerichef Kenna Brobeck på 070 845 41 72 (dagtid) eller maila oss på [email protected] Vi intervjuar och anställer fortlöpande. Visa mindre

Sommarbageri på södra Gotland söker bagare/konditor till årets säsong.

Ansök    Mar 21    Legacy Work    Bagare/Konditor
Hamra Bageri är ett litet bageri med tillhörande café på södra Gotland. Vi söker en utbildad bagare alt konditor till årets sommarsäsong. Bageriet ligger på en liten ort, Hamra och har öppet under sommarsäsongen fr om midsommar t om augusti månad. Vi uppskattar om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta självständigt som bagare och eller konditor då vi bakar både mat- och kaffebröd. Du behöver kunna ansvara för daglig planering av verksamheten tills... Visa mer
Hamra Bageri är ett litet bageri med tillhörande café på södra Gotland. Vi söker en utbildad bagare alt konditor till årets sommarsäsong. Bageriet ligger på en liten ort, Hamra och har öppet under sommarsäsongen fr om midsommar t om augusti månad. Vi uppskattar om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta självständigt som bagare och eller konditor då vi bakar både mat- och kaffebröd. Du behöver kunna ansvara för daglig planering av verksamheten tillsammans med bageriets ägare. Och erfarenhet av att arbeta med olika sorters matbröd, surdegar, kaffebröd inklusive ta emot beställningar på tårtor. Eftersom bageriet är litet behöver vi hjälpas åt vilket innebär att du även behöver vara behjälplig med kundkontakter så som att stå i kassan, servera kaffe, smörgåsbrednings samt andra sysslor. Bageriet har funnits sedan många år tillbaka och vuxit i omfattning. Det är allt fler familjer som väljer att tillbringa sin semester i Hamra. Detta innebär ett ökat krav på bageri kunnig personal för att möta sommargästernas önskemål att köpa gott bröd under deras semester.
Bostad går att ordna om det finns behov.
Vi finns på facebook, [email protected]_bakery Visa mindre

Bagare till Warfsholm Bageri

Ansök    Mar 15    Warfsholm Bageri AB    Bagare/Konditor
Vill du utvecklas som bagare tillsammans med vårt glada bagarteam? En av våra fyra helårsbagare lämnar ön för nya äventyr på fastlandet och vi söker därför en ny supertrevlig och duktig medarbetare till vårt hantverksbageri på Gotland. Vi är ett av få bagerier som håller öppet hela året och vi är stolta över att kunna erbjuda duktiga bagare anställning i ett riktigt året-runt-företag på ön. Vi bakar i Klintehamn och förser båda våra försäljningsställen i V... Visa mer
Vill du utvecklas som bagare tillsammans med vårt glada bagarteam?
En av våra fyra helårsbagare lämnar ön för nya äventyr på fastlandet och vi söker därför en ny supertrevlig och duktig medarbetare till vårt hantverksbageri på Gotland. Vi är ett av få bagerier som håller öppet hela året och vi är stolta över att kunna erbjuda duktiga bagare anställning i ett riktigt året-runt-företag på ön.
Vi bakar i Klintehamn och förser båda våra försäljningsställen i Visby och Klintehamn med fullsortiment på bageri/kondis. Dessutom bakar vi frukostbröd till flera av de stora hotellen i Visby.
Warfsholm Bageri är ett hantverksbageri som bakar på gotländskt mjöl från Labans Kvarn.
Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av yrket och har intresse för såväl bröd och bullar som tårtor och andra bakverk. Vi sätter hantverkskvalitet högt och använder företrädesvis lokala råvaror av högsta kvalitet. Hos oss bakas det tidiga morgnar för att förse alla våra kunder med färskt bröd till frukosten och det är viktigt att du är bekväm med klassiska bagartider varvade med dagpass då och då.
Körkort är ett krav.
Tjänsten är ledig med möjlighet att starta omgående och är en tillsvidareanställning på ca 80% med heltid under säsong. Önskas lägre sysselsättningsgrad kan det gå att få till enl. ök.
Låter det som något du vill höra mer om? Hör av dig till vår bagerichef Kenna Brobeck på 070 845 41 72 (dagtid) eller maila oss på [email protected] Vi intervjuar och anställer fortlöpande. Visa mindre

Bagare till Warfsholm Bageri

Ansök    Feb 3    Warfsholm Bageri AB    Bagare/Konditor
Vill du utvecklas som bagare tillsammans med vårt glada bagarteam? En av våra fyra helårsbagare lämnar ön för nya äventyr på fastlandet och vi söker därför en ny supertrevlig och duktig medarbetare till vårt hantverksbageri på Gotland. Vi är ett av få bagerier som håller öppet hela året och vi är stolta över att kunna erbjuda duktiga bagare anställning i ett riktigt året-runt-företag på ön. Vi bakar i Klintehamn och förser båda våra försäljningsställen i V... Visa mer
Vill du utvecklas som bagare tillsammans med vårt glada bagarteam?
En av våra fyra helårsbagare lämnar ön för nya äventyr på fastlandet och vi söker därför en ny supertrevlig och duktig medarbetare till vårt hantverksbageri på Gotland. Vi är ett av få bagerier som håller öppet hela året och vi är stolta över att kunna erbjuda duktiga bagare anställning i ett riktigt året-runt-företag på ön.
Vi bakar i Klintehamn och förser båda våra försäljningsställen i Visby och Klintehamn med fullsortiment på bageri/kondis. Dessutom bakar vi frukostbröd till flera av de stora hotellen i Visby.
Warfsholm Bageri är ett hantverksbageri som bakar på gotländskt mjöl från Labans Kvarn.
Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av yrket och har intresse för såväl bröd och bullar som tårtor och andra bakverk. Vi sätter hantverkskvalitet högt och använder företrädesvis lokala råvaror av högsta kvalitet. Hos oss bakas det tidiga morgnar för att förse alla våra kunder med färskt bröd till frukosten och det är viktigt att du är bekväm med klassiska bagartider varvade med dagpass då och då.
Körkort är ett krav.
Tjänsten är ledig från mars och är en tillsvidareanställning på ca 80% med heltid under säsong. Önskas lägre sysselsättningsgrad kan det gå att få till enl. ök.
Låter det som något du vill höra mer om? Hör av dig till vår bagerichef Kenna Brobeck på 070 845 41 72 (dagtid) eller maila oss på [email protected] Vi intervjuar och anställer fortlöpande. Visa mindre

Vår skylt- och reklamavdelning behöver dig!

Om jobbet Vi söker en medarbetare till vår skylt- och tryckeriavdelning! Är du intresserad av att arbeta i reklambranschen? Då är det DIG vi vill ha! Vilka är vi? Skylt & Reklam Gotland är ett lokalt gotländskt företag som tillverkar det mesta inom skyltar, bildekorer, trycksaker m.m. Vi är ett litet företag som arbetar tätt tillsammans. Nyfiken på vad vi gör? kolla in vår Instagram: skyltochreklam eller Facebook: skyltgotland. Dina arbetsuppgifter: Du ... Visa mer
Om jobbet
Vi söker en medarbetare till vår skylt- och tryckeriavdelning!
Är du intresserad av att arbeta i reklambranschen? Då är det DIG vi vill ha!
Vilka är vi?
Skylt & Reklam Gotland är ett lokalt gotländskt företag som tillverkar det mesta inom skyltar, bildekorer, trycksaker m.m.
Vi är ett litet företag som arbetar tätt tillsammans.
Nyfiken på vad vi gör? kolla in vår Instagram: skyltochreklam eller Facebook: skyltgotland.Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att vara en del av tillverkningsproduktionen och hantera våra storformatsskrivare, skärmaskiner samt småskrivare m.m.
Du kommer arbeta med montering av skylt- och fordonsdekor.
Varierande arbetsuppgifter.

Krav:
Du måste vara serviceinriktad och noggrann.
Du behöver ha en känsla för design och form.
Goda datorkunskaper.
Du behöver kunna flytande svenska i både skrift och tal.

Meriterande:
Erfarenhet av skylt och reklam, alternativt att du har utbildning inom dessa områden.
B-körkortAnsök direkt! Intervjuer sker löpande och anställningen kan tillsättas innan sista ansökningsdag Visa mindre

Kyltekniker till Be-Ge Lastbilar Visby

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga fordon. Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.127 mkr. Antalet anställda inom koncer... Visa mer
Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga fordon.

Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.127 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 530 personer varav cirka 369 i Sverige.

Kyltekniker till Be-Ge Lastbilar Visby

Vi behöver förstärkning till vår verkstad i Visby med en kyl-/eltekniker för att hjälpa våra kunder hålla Sverige rullande. Utvecklingen i vår bransch gå fort och inriktningen går alltmer mot BEV (eldrift). Dessutom behöver vi bredda vårt arbetsområde inom hela företaget där kyla och el är ett mycket viktigt segment idag och framöver.


Du som söker tjänsterna har relevant utbildning eller erfarenhet samt minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor samt hög kundservice. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor där vi hjälper dig att växa med fortlöpande kompetensutveckling, utmanande arbetsuppgifter med mera.

Frågor angående tjänsten kontakta Verkstadschef Stefan Karlsson på 0498-691469 eller Servicemarkandschef Michael Larsén på 0495-120 64. Ansökan skickas till [email protected] eller [email protected] . Vi använder oss av löpande rekrytering.
Välkommen med din ansökan!
OBS! Rekryterings- eller annonssäljare undanbedes! Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Dec 1    Västerhejdebagarn AB    Bagare/Konditor
Nu söker vi en bagare/konditorer till vårt hantverksbageri och konditori. Vi söker dig som är 18 år fyllda, driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Har bageri/konditori utbildning, gärna med gesällbrev och minst 1 års arbetserfarenhet. Talar svenska eller engelska flytande. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid tillsvidare med provanställning. Bostad finns. Välkommen med din ansökan. Ansökningarna handläggs ... Visa mer
Nu söker vi en bagare/konditorer till vårt hantverksbageri och konditori. Vi söker dig som är 18 år fyllda, driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Har bageri/konditori utbildning, gärna med gesällbrev och minst 1 års arbetserfarenhet. Talar svenska eller engelska flytande. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid tillsvidare med provanställning. Bostad finns.
Välkommen med din ansökan. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss via mail, [email protected] Visa mindre

Ytbehandlare snickeri

G.A.D söker en ytbehandlingsansvarig till möbelproduktionen i Hemse. Den vi letar efter ska gärna ha vana av ytbehandling av träprodukter (olja/ bets/färg). Du är självgående och har frihet under ansvar vilket betyder att vi litar på din förmåga att planera, strukturera och utveckla din avdelning och din arbetsdag samt att hålla dialog med leverantörer. Du måste vara noggrann och ha en ha ett stort ordningssinne, vara stresstålig och eftersom du jobbar tä... Visa mer
G.A.D söker en ytbehandlingsansvarig till möbelproduktionen i Hemse.
Den vi letar efter ska gärna ha vana av ytbehandling av träprodukter (olja/ bets/färg).
Du är självgående och har frihet under ansvar vilket betyder att vi litar på din förmåga att planera, strukturera och utveckla din avdelning och din arbetsdag samt att hålla dialog med leverantörer.
Du måste vara noggrann och ha en ha ett stort ordningssinne, vara stresstålig och eftersom du jobbar tätt ihop med övriga avdelningar på snickeriet bör du också vara social och ha god samarbetsförmåga. Du är även praktisk, har ”inte tummen mitt i handen” och är inte rädd att ta i när och där det behövs.
G.A.D är sedan 1998 ett gotlandsbaserat företag med fokus på design och tillverkning av möbler av högsta kvalitet, med inriktning på hem och offentlig miljö.
Tillverkningen sker i Hemse och försäljningen via GAD-butiker i Visby och Stockholm samt ett
30-tal återförsäljare i Sverige och Europa. Se även vår hemsida www.gad.se Visa mindre

Bagare

Ansök    Jan 18    Själsö Bageri AB    Bagare/Konditor
Baka på Gotland i sommar? Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar. Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug. Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad. Visa mer
Baka på Gotland i sommar?
Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar.
Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug.
Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad. Visa mindre

Timvikarie Hjälpmedelscentralen

Ansök    Okt 29    REGION GOTLAND    Hjälpmedelstekniker
Om Region Gotland Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som ... Visa mer
Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!


Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.Vilka är vi?
Hjälpmedelscentralen och varuförsörjning med ca 40 medarbetare ingår i teknikförvaltningen och
ansvarar för delar av hjälpmedelsförsörjningen i Region Gotland.

Det innebär att vi svarar för bl.a.
upphandling, inköp, lagerhållning, underhåll, utbildning, konsultation och distribution av
hjälpmedelsartiklar, näringslösning, inkontinensartiklar och trygghetslarm till patienter och brukare samt förbrukningsmaterial till regionens verksamheter.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba i team tillsammans med övriga medarbetare på hjälpmedelscentralen där arbetsuppgifterna kan variera.

- Godsmottagning med uppackning, registrering och märkning av hjälpmedel
- Lagerarbete med ordning och reda
- Returtagning och rekonditionering av hjälpmedel
- Leveranser av hjälpmedel hem till brukaren

Vem är du?
Du som söker har genomfört gymnasial utbildning eller liknande. Du är minst 18 år, har goda datakunskaper och kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

För att på bästa sätt klara av jobbet bör du ha ordningssinne då vi hanterar medicintekniska produkter. Du bör vara händig och kunna följa rutiner och tillverkarens anvisningar. Vi ser också att du har god fysisk förmåga då det kan förekomma tunga lyft

Eftersom du kommer att ha både interna och externa kontakter är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det är krav på B-körkort.

 
 
Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

inredningssnickare

Våra genuina inredningar efterfrågas av allt fler. Vi söker en inredningssnickare som har några års erfarenhet och kan jobba självständigt. todej group tillverkar olika former av inredningssnickerier främst kök under varumärket Wisbykök samt växthus. Du skall ha erfarenhet från tillverkning av kök eller liknande produktion. Wisbykök är ett premiumkök där kraven på hantverkskunnande är stort. Vi är ett litet team där du kommer att få arbete under stort eget... Visa mer
Våra genuina inredningar efterfrågas av allt fler.
Vi söker en inredningssnickare som har några års erfarenhet och kan jobba självständigt. todej group tillverkar olika former av inredningssnickerier främst kök under varumärket Wisbykök samt växthus. Du skall ha erfarenhet från tillverkning av kök eller liknande produktion. Wisbykök är ett premiumkök där kraven på hantverkskunnande är stort. Vi är ett litet team där du kommer att få arbete under stort eget ansvar. Du behöver vara driven och ha ett intresse av inredningar. Vi jobbar med traditionella maskiner i ett trevlig snickeri i Hejde på mellersta Gotland. Våra inredningar säljs främst på Gotland men även till Stockholmregionen.
todej group är ett inredningsföretag med snickeri och en inredningsbutik som fungerar som showroom för våra inredningar. Företaget är under ständig utveckling och vi utökade sortimentet i butiken med växter under 2021. Visa mindre

Smed

Ansök    Nov 22    Visby Lastvagnar AB    Smed
Visby Lastvagnar AB är sedan 2005 auktoriserad serviceverkstad för Volvo lastvagnar och Volvo bussar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara reparation av skador på lastbilar och släpvagnar samt tillverkning av påbyggnationer. Du kommer jobba i både mindre och större projekt i verkstaden. Du har några års erfarenhet och är självgående när det gäller tillverkning, svetsning, montage och ritningsläsning. Du är van att arbeta med olika material o... Visa mer
Visby Lastvagnar AB är sedan 2005 auktoriserad serviceverkstad för Volvo lastvagnar och Volvo bussar.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara reparation av skador på lastbilar och släpvagnar samt tillverkning av påbyggnationer. Du kommer jobba i både mindre och större projekt i verkstaden.


Du har några års erfarenhet och är självgående när det gäller tillverkning, svetsning, montage och ritningsläsning. Du är van att arbeta med olika material och har ett viss konstruktionskunnande. Erfarenhet av att hantera vanligt förekommande verkstadsmaskiner. I det dagliga arbetet tar du ansvar för din och andras hälsa och säkerhet. Du behärskar svenska och/eller engelska flytande i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Dessutom behöver du vara social och serviceinriktad då du kommer att ha mycket kundkontakt i ditt arbete.
Med Volvos breda utbildningsutbud och med dina nya kollegors hjälp finns goda förutsättningar för dig att utvecklas tillsammans med oss.


#jobbjustnu Visa mindre

Sommarjobba som processtekniker på Cementa i Slite

Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Varje år sommarjobbar cirka femtio personer hos oss och de flesta är återkommande vid sidan av sina studier. Arbetet inom våra avdelningar är omväxlande och vi erbjuder sommarjobb inom avdelningarna Gruva, Produktion, Unde... Visa mer
Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led.

Varje år sommarjobbar cirka femtio personer hos oss och de flesta är återkommande vid sidan av sina studier. Arbetet inom våra avdelningar är omväxlande och vi erbjuder sommarjobb inom avdelningarna Gruva, Produktion, Underhåll och Hamn. Vi har också några tjänster för dig som studerar till civilingenjör eller geolog och vill sommarjobba inom dessa områden, kanske i kombination med ett senare exjobb,

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

 Din roll

Som processtekniker kommer du att få möjligheten att arbeta med något kortare förbättringsprojekt inom cementmalningsprocessen. Vi bedriver flera projekt med  förbättringar runt cementkvalitet och runt vår installation i cementverket. Några exempel är gipstillsats till cement, optimering av malhjälpmedel, förbättring av vatteninsprutning eller något projekt på vårt driftslaboratorium. Beroende på din profil och intresse kan vi hitta något lämpligt och intressant.

Din profil

Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet med teknisk inriktning. För att trivas i rollen bör du tycka om projektarbete och vara noggrann och strukturerad. Du har en utpräglad förmåga att analysera problem och utveckla kreativa lösningar som möter verksamhetens behov. Engelska är vårt koncernspråk och du behärskar det väl. En säker arbetsmiljö är viktigt för oss och vi förväntar oss att du följer lagar och skyddsföreskrifter.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta processingenjör Ann-Kristin Askengren på telefonnummer 0498-281348. Ansök senast den 14e mars.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder. Visa mindre

Bagare till Warfsholm Bageri

Ansök    Jun 24    Warfsholm Bageri AB    Bagare/Konditor
Vi på Warfsholm Bageri behöver omgående hitta ytterligare en gotlandsbaserad bagare till vårt glada bagarteam i sommar. Vi bakar i Klintehamn och förser båda våra försäljningsställen i Visby och Klintehamn med fullsortiment på bageri/kondis. Dessutom bakar vi frukostbröd till flera av de stora hotellen i Visby. Warfsholm Bageri är ett hantverksbageri som bakar på gotländskt mjöl från Labans Kvarn. Hel eller deltid är aktuellt och behovet finns från nu och ... Visa mer
Vi på Warfsholm Bageri behöver omgående hitta ytterligare en gotlandsbaserad bagare till vårt glada bagarteam i sommar.
Vi bakar i Klintehamn och förser båda våra försäljningsställen i Visby och Klintehamn med fullsortiment på bageri/kondis. Dessutom bakar vi frukostbröd till flera av de stora hotellen i Visby.
Warfsholm Bageri är ett hantverksbageri som bakar på gotländskt mjöl från Labans Kvarn.
Hel eller deltid är aktuellt och behovet finns från nu och genom hela juli, augusti och en bit in i september.
Tveka inte att höra av dig så fort som möjligt. Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Maj 19    Västerhejdebagarn AB    Bagare/Konditor
Nu söker vi en bagare/konditorer till vårt hantverksbageri och konditori. Vi söker dig som är 18 år fyllda, driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Har bageri/konditori utbildning, gärna med gesällbrev eller har ambitioner att ta det inom något år. Talar svenska eller engelska flytande. Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten är visstid 2021-06-01-2021-12-31, med stora möjligheter till förlängning, heltid. Mån-lör från k... Visa mer
Nu söker vi en bagare/konditorer till vårt hantverksbageri och konditori. Vi söker dig som är 18 år fyllda, driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Har bageri/konditori utbildning, gärna med gesällbrev eller har ambitioner att ta det inom något år. Talar svenska eller engelska flytande. Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten är visstid 2021-06-01-2021-12-31, med stora möjligheter till förlängning, heltid. Mån-lör från kl.6, nattarbete kan förekomma.
Välkommen med din ansökan. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter via e-mail, [email protected], mobil 0707-578883 mellan kl. 12-13:30. Visa mindre

Bagare

Ansök    Jan 21    Själsö Bageri AB    Bagare/Konditor
Baka på Gotland i sommar? Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar. Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug. Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad. Vi har boende. Visa mer
Baka på Gotland i sommar?
Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar.
Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug.
Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad.
Vi har boende. Visa mindre

Bagarchef

Ansök    Jan 21    Själsö Bageri AB    Bagare/Konditor
Nu söker vi ny Bagarchef! Tjänsten är en heltidsanställning året runt på Gotland med ansvar över bageri produktionen. Bra villkor för rätt person ta chansen, hör av dig! Visa mer
Nu söker vi ny Bagarchef!
Tjänsten är en heltidsanställning året runt på Gotland med ansvar över bageri produktionen.
Bra villkor för rätt person ta chansen, hör av dig! Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Feb 5    Brukets Livs AB    Bagare/Konditor
Vi söker dig som är en erfaren bagare och/eller konditor med dokumenterad erfarenhet samt har lämplig utbildning avseende hygien och hantering av livsmedel. Önskvärt är att du har du flera års erfarenhet av liknande tjänst. ?För att trivas i rollen som medarbetare i vårt bageri tror vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo där du har mycket god förmåga att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Du är självgående, stresstålig och gillar at... Visa mer
Vi söker dig som är en erfaren bagare och/eller konditor med dokumenterad erfarenhet samt har lämplig utbildning avseende hygien och hantering av livsmedel.
Önskvärt är att du har du flera års erfarenhet av liknande tjänst.
?För att trivas i rollen som medarbetare i vårt bageri tror vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo där du har mycket god förmåga att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Du är självgående, stresstålig och gillar att utvecklas själv i ditt arbete. Du har en positiv inställning och gillar att jobba i högt tempo. Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med många härliga arbetskamrater. Du kommer att arbeta nära våra kunder i en spännande miljö.
Tycker du att det låter intressant och är beredd att satsa 100%? Skicka då in din ansökan. Visa mindre

Driftig Svetsare/Mekaniker till Bingers Mekan i Visby!

Ansök    Jan 4    Lb Karriär AB    Smidesmekaniker
Bingers Mekan AB är ett av de större smidesföretagen på Gotland. Vi är i nuläget 19 anställda och ingår i TEG-koncernen. Vår verksamhet omfattar service och industriunderhåll, projektering, tillverkning och montering av stålkonstruktioner, byggnadssmide samt skärande bearbetning såsom svarvning. För att våra kunder skall få bästa möjliga resultat av sina beställningar tillämpar och arbetar vi enligt väl förtrogna tekniker och metoder. Vår maskinpark och vå... Visa mer
Bingers Mekan AB är ett av de större smidesföretagen på Gotland. Vi är i nuläget 19 anställda och ingår i TEG-koncernen. Vår verksamhet omfattar service och industriunderhåll, projektering, tillverkning och montering av stålkonstruktioner, byggnadssmide samt skärande bearbetning såsom svarvning. För att våra kunder skall få bästa möjliga resultat av sina beställningar tillämpar och arbetar vi enligt väl förtrogna tekniker och metoder. Vår maskinpark och vårt arbetsområde tillåter produktion inom såväl fin som tung mekanik. Vi är certifierade enligt EN1090-2 som gäller för bärverksdelar i stål. Läs gärna mer om oss på www.bingersmekan.se
Vi söker nu en driftig Svetsare/Mekaniker till Bingers Mekan i Visby!
Vi har nu behov av att utöka vår personalstyrka och vill då att just Du söker denna tjänst som erbjuder både utmaningar, varierande och spännande arbetsuppgifter!
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom svets och smide och meriterande är om du har jobbat med underhåll och industriservice.
Önskvärt är att du har svetslicens för MMA (mig, mag och tig), liftutbildning, utbildning i heta arbeten och säkra lyft samt ritningsläsning.
Som person uppskattar du ett varierat arbete som präglas av kvalitét, noggrannhet och engagemang. Du är självständig, ansvarstagande, lyhörd mot din omgivning. Du är kundorienterad och har ett service- och förbättringsinriktat förhållningssätt med förmågan att skapa goda samarbeten inom företaget och med våra kunder. Viktigt att du är driftig och tillitsfull.
Vi erbjuder givetvis utbildning/fortbildning internt via företaget för att upprätthålla de krav vi har i och med att vi är certifierade. Du får fritt arbete under ansvar som präglas av affärsmässighet, delaktighet och respekt för varandra, våra kunder och beställare. Vi jobbar för att våra medarbetare skall ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar en jämnare könsfördelning och värdesätter mångfald.
Övrigt
Vi har kollektivavtal med IF Metall.
Jobbet är heltid, tillsvidareanställning och B-körkort är ett krav.
Välkommen med din ansökan senast den 22/1 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att ansöka.
Har du frågor om jobbet så kontakta Sören Lorentzon eller Jan Lager på LB karriär, tfn 0498-201780. Visa mindre

Möbelsnickare

Ansök    Jan 18    Gute Art & Design AB    Möbelsnickare
GAD söker möbelsnickare till produktionen i Hemse på Gotland Detta erbjuder vi dig: - Ett varierat arbete med stora möjligheter att påverka och forma din arbetsdag. Vi uppskattar att du tar egna initiativ och vi är öppna för att utvecklas och förbättras som företag. - Möjlighet att utvecklas som möbelsnickare. GAD arbetar nästan uteslutande i massivt trä och naturmaterial av bästa kvalitet. Vi har ett starkt fokus på traditionella samman... Visa mer
GAD söker möbelsnickare till produktionen i Hemse på Gotland


Detta erbjuder vi dig:
- Ett varierat arbete med stora möjligheter att påverka och forma din arbetsdag. Vi uppskattar att du tar egna initiativ och vi är öppna för att utvecklas och förbättras som företag.
- Möjlighet att utvecklas som möbelsnickare. GAD arbetar nästan uteslutande i massivt trä och naturmaterial av bästa kvalitet. Vi har ett starkt fokus på traditionella sammansättningsmetoder och brinner för gott hantverk.
- Möjlighet att bli del av en positiv arbetsmiljö med en trygg och proffsig laganda. Vi ställer höga krav på oss själva och har ett starkt fokus på miljö- och hållbarhetsaspekter i vår verksamhet.
Vi söker dig som:
- Har en flerårig utbildning inom möbelsnickeri eller relevant arbetslivserfarenhet inom möbel- eller inredningssnickeri
- Känner stark motivation för att skapa möbler av hög kvalitet
- Ställer höga krav på dig själv och dina medarbetare
- Gillar utmaningar och är inställd på att lära nytt
- Är en lagspelare som vet att samarbete skapar bästa resultat
- Har ett självständigt och professionellt förhållningssätt till ditt arbete
Erfarenhet av ytbehandling är meriterande.
Sista ansökningsdag är 15 februari 2021 men tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. Visa mindre

Möbelsnickare

Ansök    Jul 21    Gute Art & Design AB    Möbelsnickare
GAD söker möbelsnickare till produktionen i Hemse på Gotland Den första tiden kommer tjänsten att innebära ett vikariat som vår logistik- och kvalitetsansvariga. Du kommer att organisera, slutmontera och förpacka alla möbler som ska skickas till kund, och ansvara för att de håller den höga kvalitet som är GAD:s kännetecken. I den här rollen får du en värdefull möjlighet att lära känna vårt sortiment och förstå vår produktion. Vikariatet övergår sedan i en... Visa mer
GAD söker möbelsnickare till produktionen i Hemse på Gotland
Den första tiden kommer tjänsten att innebära ett vikariat som vår logistik- och kvalitetsansvariga. Du kommer att organisera, slutmontera och förpacka alla möbler som ska skickas till kund, och ansvara för att de håller den höga kvalitet som är GAD:s kännetecken.
I den här rollen får du en värdefull möjlighet att lära känna vårt sortiment och förstå vår produktion. Vikariatet övergår sedan i en fast tjänst som maskin- och möbelsnickare inom vår ordinarie tillverkning.
Detta erbjuder vi dig:
- Ett varierat arbete med stora möjligheter att påverka och forma din arbetsdag. Vi uppskattar att du tar egna initiativ och vi är öppna för att utvecklas och förbättras som företag.
- Möjlighet att utvecklas som möbelsnickare. GAD arbetar nästan uteslutande i massivt trä och naturmaterial av bästa kvalitet. Vi har ett starkt fokus på traditionella sammansättningsmetoder och brinner för gott hantverk.
- Möjlighet att bli del av en positiv arbetsmiljö med en trygg och proffsig laganda. Vi ställer höga krav på oss själva och har ett starkt fokus på miljö- och hållbarhetsaspekter i vår verksamhet.
Vi söker dig som:
- Har en flerårig utbildning inom möbelsnickeri eller relevant arbetslivserfarenhet inom möbel- eller inredningssnickeri
- Känner stark motivation för att skapa möbler av hög kvalitet
- Ställer höga krav på dig själv och dina medarbetare
- Gillar utmaningar och är inställd på att lära nytt
- Är en lagspelare som vet att samarbete skapar bästa resultat
- Har ett självständigt och professionellt förhållningssätt till ditt arbete Visa mindre

Bagare

Ansök    Jan 29    Själsö Bageri AB    Bagare/Konditor
Baka på Gotland i sommar? Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar. Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug. Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad. Vi har boende. Visa mer
Baka på Gotland i sommar?
Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar.
Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug.
Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad.
Vi har boende. Visa mindre

Passionerad bagare till vårt glada bagarteam

Ansök    Dec 31    Warfsholm Bageri AB    Bagare/Konditor
Vill du utvecklas som bagare tillsammans med vårt glada bagarteam? En av våra glada bagare har valt att ta sig an nya utmaningar i en ny och spännande bransch och vi söker därför en ny supertrevlig och duktig medarbetare till vårt hantverksbageri i Klintehamn. Vi är ett av få bagerier som håller öppet hela året och vi är stolta över att kunna erbjuda duktiga bagare anställning i ett riktigt året-runt-företag på ön. Vi ser gärna att du har några års erfa... Visa mer
Vill du utvecklas som bagare tillsammans med vårt glada bagarteam?


En av våra glada bagare har valt att ta sig an nya utmaningar i en ny och spännande bransch och vi söker därför en ny supertrevlig och duktig medarbetare till vårt hantverksbageri i Klintehamn. Vi är ett av få bagerier som håller öppet hela året och vi är stolta över att kunna erbjuda duktiga bagare anställning i ett riktigt året-runt-företag på ön.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket och har intresse för såväl bröd och bullar som tårtor och andra bakverk. Vi sätter hantverkskvalitet högt och använder företrädesvis lokala råvaror av högsta kvalitet. Hos oss bakas det tidiga morgnar för att förse alla våra kunder med färskt bröd till frukosten och det är viktigt att du är bekväm med klassiska bagartider varvade med dagpass då och då. Körkort är ett krav.


Tjänsten är ledig omgående och är en tillsvidareanställning som kan omfatta från 50% till 100% beroende på vad vi tillsammans kommer fram till.


Låter det som något du vill höra mer om? Hör av dig till ansvarig bagare Kenna Brobeck på 070 845 41 72 (dagtid) eller maila oss på [email protected] Vi intervjuar och anställer fortlöpande. Visa mindre

Sommarbageri på södra Gotland

Ansök    Feb 2    Hamrabageriet    Bagare/Konditor
Hamrabageriet är ett litet sommarbageri med tillhörande café på södra Gotland. Bageriet ligger i en liten by som heter Hamra. Det är en stillsam ort som under sommaren merdubblar sitt invånarantal med sommargäster. De flesta är stamkunder i bageriet. Bageriet startade för drygt 10 år sedan och har nu vuxit med fler gäster/kunder vilket innebär att behovet av bagerikunnig personal har ökat. Vi har även ett café där vi serverar kaffebröd och smörgåsar. Det m... Visa mer
Hamrabageriet är ett litet sommarbageri med tillhörande café på södra Gotland.
Bageriet ligger i en liten by som heter Hamra. Det är en stillsam ort som under sommaren merdubblar sitt invånarantal med sommargäster. De flesta är stamkunder i bageriet.
Bageriet startade för drygt 10 år sedan och har nu vuxit med fler gäster/kunder vilket innebär att behovet av bagerikunnig personal har ökat.
Vi har även ett café där vi serverar kaffebröd och smörgåsar.
Det matbröd vi bakar är mest bakat på surdeg men vi har även annat bröd som bakas med jäst.
Verksamheten på Gotland är kort och intensiv och sträcker sig från midsommar till mitten/slutet av augusti.
Arbetets omfattning är heltid.
Vi finns på instagram @hamra_bakery och på hemsidan Hamrabageriet.se.
Vi kan ordna med boende om det finns behov.


Välkommen med Din ansökan.


Vänligen Ylva (bageriets ägare) Visa mindre

Bagare / Konditor

Ansök    Aug 22    VÄSTERHEJDEBAGARN AB    Bagare/Konditor
Nu söker vi en bagare/konditorer till vårt hantverksbageri och konditori. Vi söker dig som är 18 år fyllda, driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Har bageri/konditori utbildning, gärna med gesällbrev eller har ambitioner att ta det inom något år. Talar svenska eller engelska flytande. Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten är visstid 2019-09-01-2019-12-31, med stora möjligheter till förlängning, heltid. Mån-lör från k... Visa mer
Nu söker vi en bagare/konditorer till vårt hantverksbageri och konditori. Vi söker dig som är 18 år fyllda, driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Har bageri/konditori utbildning, gärna med gesällbrev eller har ambitioner att ta det inom något år. Talar svenska eller engelska flytande. Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten är visstid 2019-09-01-2019-12-31, med stora möjligheter till förlängning, heltid. Mån-lör från kl. 06, morgonarbete kan förekomma.Välkommen med din ansökan. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter via e-mail, [email protected], mobil 0707-578883 mellan kl. 12-13:30. Visa mindre

Svetsare / Smeder till Bingers Mekan i Visby

Ansök    Aug 9    LB Karriär AB    Byggnadssmed
Bingers Mekan AB är ett av de större smidesföretagen på Gotland. Vi är i nuläget 19 anställda och ingår i TEG-koncernen. Vår verksamhet omfattar service och industriunderhåll, projektering, tillverkning och montering av stålkonstruktioner, byggnadssmide samt skärande bearbetning såsom svarvning, fräsning och slipning. För att våra kunder skall få bästa möjliga resultat av sina beställningar tillämpar och arbetar vi enligt väl förtrogna tekniker och metoder... Visa mer
Bingers Mekan AB är ett av de större smidesföretagen på Gotland. Vi är i nuläget 19 anställda och ingår i TEG-koncernen. Vår verksamhet omfattar service och industriunderhåll, projektering, tillverkning och montering av stålkonstruktioner, byggnadssmide samt skärande bearbetning såsom svarvning, fräsning och slipning. För att våra kunder skall få bästa möjliga resultat av sina beställningar tillämpar och arbetar vi enligt väl förtrogna tekniker och metoder. Vår maskinpark och vårt arbetsområde tillåter produktion inom såväl fin som tung mekanik. Vi är certifierade enligt EN1090-1 som gäller för bärverksdelar i stål som tillverkas i vår verkstad. Läs gärna mer om oss på www.bingersmekan.seVi söker nu Svetsare/Smeder Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom svets och smide och meriterande är om du har jobbat med underhåll och industriservice.Önskvärt är att du har svetslicens för MMA (mig, mag och tig), liftutbildning, utbildning i heta arbeten och säkra lyft samt ritningsläsning.Som person uppskattar du ett varierat arbete som präglas av kvalitét, noggrannhet och engagemang. Du är självständig, ansvarstagande, lyhörd mot din omgivning. Du är kundorienterad och har ett service- och förbättringsinriktat förhållningssätt med förmågan att skapa goda samarbeten inom företaget och med våra kunder. Viktigt att du är driftig och tillitsfull.Vi erbjuder givetvis utbildning/fortbildning internt via företaget för att upprätthålla de krav vi har i och med att vi är certifierade. Du får fritt arbete under ansvar som präglas av affärsmässighet, delaktighet och respekt för varandra, våra kunder och beställare. Vi jobbar för att våra medarbetare skall ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar en jämnare könsfördelning och värdesätter mångfald.Övrigt Jobbet är heltid, tillsvidareanställning och B-körkort är ett krav.Ansökan senast 26 augusti 2019.Har du frågor om jobbet så kontakta Jan Lager eller Sören Lorentzon på LB Karriär, tfn. 0498-201780. Visa mindre

Bagare / Konditor

Ansök    Maj 22    VÄSTERHEJDEBAGARN AB    Bagare/Konditor
Nu söker vi 2st bagare/konditorer till vårt hantverksbageri och konditori. Vi söker dig som är 18 år fyllda, driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Har bageri/konditori utbildning, gärna med gesällbrev eller har ambitioner att ta det inom något år. Talar svenska eller engelska flytande. Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten är tillsvidare, heltid. Mån-lör från kl. 04, eventuellt helg.Välkommen med din ansökan. Ansökni... Visa mer
Nu söker vi 2st bagare/konditorer till vårt hantverksbageri och konditori. Vi söker dig som är 18 år fyllda, driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Har bageri/konditori utbildning, gärna med gesällbrev eller har ambitioner att ta det inom något år. Talar svenska eller engelska flytande. Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten är tillsvidare, heltid. Mån-lör från kl. 04, eventuellt helg.Välkommen med din ansökan. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta joakim via e-mail, [email protected] Visa mindre

Bagare

Ansök    Maj 8    Själsö Bageri AB    Bagare/Konditor
Baka en sommar på GotlandVi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar.Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug.Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad.Vi har boende. Visa mer
Baka en sommar på GotlandVi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar.Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug.Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad.Vi har boende. Visa mindre

Mekaniker / Lackerare

Ansök    Maj 8    Kneippbyn Resort Visby    Finmekaniker
Kneippbyn Resort Visby strävar efter att bli en av Sveriges bästa semesterresort och vi söker nu medarbetare till våra team! 3 km söder om Visby hittar Ni Kneippbyn Resort. Med sina två äventyrsparker, en boendeanläggning med ca 700 bäddar i olika kategorier, en femstjärnig camping, äventyrsminigolf och ett flertal restauranger och butiker skapar det den kompletta semesteranläggningen. På Kneippbyns Sommarland hittar man orginialfilmhuset Villa Villeku... Visa mer
Kneippbyn Resort Visby strävar efter att bli en av Sveriges bästa semesterresort och vi söker nu medarbetare till våra team!

3 km söder om Visby hittar Ni Kneippbyn Resort. Med sina två äventyrsparker, en boendeanläggning med ca 700 bäddar i olika kategorier, en femstjärnig camping, äventyrsminigolf och ett flertal restauranger och butiker skapar det den kompletta semesteranläggningen.

På Kneippbyns Sommarland hittar man orginialfilmhuset Villa Villekulla från SVT's filmer om Pippi Långstrump samt olika åkattraktioner såsom Gocart, Flying Boat, barnkaruseller och Berg & Dalbanan Tiger Ride m.m.

Mekaniker och Lackerare

Till vår Serviceavdelning söker vi en trygg och inspirerande medarbetare som drivs av utmaningar och trivs att jobba både självständigt och tillsammans med din chef planera och organisera det egna arbetet Du är en problemlösare som älskar att leverera service i världsklass och trivs i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete där nya tankar och idéer välkomnas. Är detta egenskaper som passar in på dig och din person så har vi en intressant tjänst ledig hos oss på Kneippbyn.

Arbetsuppgifter:

Som Mekaniker är du ansvarig för den dagliga tillsynen och skötseln av våra fordon samt attraktioner i äventyrsparkerna Sommar- och Vattenland. På Kneippbyn är ingen dag den andra lik, under säsong är det fullt driftsfokus, då består arbetet till stor del av regelbundna kontroller samt felsökning och felavhjälpning. Arbetet kräver goda kunskaper inom mekanik, lackering och reparationer av olika attraktioner. Vid behov kan även andra servicerelaterade arbetsuppgifter förekomma på anläggningen. Emellan sommarsäsongerna består arbetet att bland annat av att underhålla, reparera samt lackera våra olika fordon samt de olika attraktionerna.

Profil:

Vi ser gärna att du har en bakgrund från Nöjesparkbranschen och att du har erfarenhet av att arbeta med att reperara attraktioner såsom GoKartbilar, Radiobilar, Elbåtar m.m
Du är en lagspelare som drivs av att utveckla och skapa förutsättningar för både företaget och dina medarbetare. Att du är händig och kreativ samt ansvarsfull, serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har lätt att samarbeta med både gäster och kollegor är personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid.

Det är ofta flera arbetsprocesser igång samtidigt vilket kräver att man har ett strukturerat arbetssätt och är noggrann.

Att kunna kommunicera i tal på svenska är ett krav, övriga språk är meriterande. B-körkort ett krav.
 
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. 

Kollektivavtalet Visita-HRF och tillägget Nöjesavtalet tillämpas på arbetsplatsen. Tjänsten är heltid och tillsvidare.


Ansökan sker via vår hemsida, ej via e-post.
Samtal och tjänster från rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Konditor / Bagare till Krog Albatross på Fårö

Sommarjobba på vackra Fårö sommaren 2019! Krogen Albatross på Fårö, som ligger i samma lilla by som välkända Kutens Bensin, Crêperie Tati, Elsies café och Slow Train B&B, söker personalförstärkning inför sommaren. Vi söker en erfaren konditor/bagare. Krogen drivs tillsammans med Kutens Bensin som i år firar sitt 30-årsjubileum. Vi är i huvudsak en fiskrestaurang men givetvis finns även kött med på menyn. Alla våra verksamheter är kravmärkta med lokalt ... Visa mer
Sommarjobba på vackra Fårö sommaren 2019!

Krogen Albatross på Fårö, som ligger i samma lilla by som välkända Kutens Bensin, Crêperie Tati, Elsies café och Slow Train B&B, söker personalförstärkning inför sommaren. Vi söker en erfaren konditor/bagare.

Krogen drivs tillsammans med Kutens Bensin som i år firar sitt 30-årsjubileum. Vi är i huvudsak en fiskrestaurang men givetvis finns även kött med på menyn.
Alla våra verksamheter är kravmärkta med lokalt odlade grönsaker och frukt.

Anställningen gäller från juni fram till cirka mitten av augusti. Lön enligt överenskommelse, logi kan ordnas på plats.

Välkommen att ringa oss på 070-2038924 eller maila till [email protected] Visa mindre

Bagare

Ansök    Jan 21    Själsö Bageri AB    Bagare/Konditor
Baka en sommar på Gotland Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar. Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug. Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad. Vi har boende. Visa mer
Baka en sommar på Gotland
Vi bakar hantverksmässigt med ekologiskt lokalt mjöl och söker erfarna bagare som är intresserade av att hjälpa oss i sommar.
Anställningsperioden 1 Juni till 31 Aug.
Du bör vara kvalitetsdriven och engagerad.
Vi har boende. Visa mindre