Lediga jobb som Industriell tillverkning på Gotland

Se lediga jobb som Industriell tillverkning på Gotland. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb på Gotland som finns hos arbetsgivaren.

Medarbetare sökes

Vi söker nu en positiv medarbetare som är nyfiken på att lära sig nya saker. Du brinner för att leverera en god service och är alltid på glatt humör, som person är du ansvarstagande, initiativrik och flexibel. Arbetet är mycket omväxlande och omfattar bland annat kem, matt och vattentvätt, kassahantering, kundmottagning samt leveranser. Det är meriterande med tekniskt intresse och intresse för maskiner. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och är inte r... Visa mer
Vi söker nu en positiv medarbetare som är nyfiken på att lära sig nya saker. Du brinner för att leverera en god service och är alltid på glatt humör, som person är du ansvarstagande, initiativrik och flexibel.
Arbetet är mycket omväxlande och omfattar bland annat kem, matt och vattentvätt, kassahantering, kundmottagning samt leveranser. Det är meriterande med tekniskt intresse och intresse för maskiner.
Du trivs med att jobba i ett högt tempo och är inte rädd för att hugga i, ett krav är att du har körkort samt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Tjänsten är heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Skicka CV och personligt brev till [email protected], märk mailet med ”Medarbetare till Visby Tvätten”. Har du ytterligare frågor om tjänsten så tveka ej att kontakta Monica via 0498-249700. Visa mindre

Processtrainee

Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite! Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaura... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite!

Om oss
Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang, företagshälsovård och andra förmåner som till exempel idrottshall, gym och bra möjligheter att utvecklas.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Om avdelningen
Vi tillverkar våra cementprodukter dygnet runt, årets alla dagar. Arbetet är därför förlagt på treskift – förmiddag, eftermiddag och natt. Vi är sex skiftlag som i nära samarbete inom teamet håller igång produktionsprocessen. På skift arbetar processkötare, processoperatör, produktionsmekaniker, driftansvarig, laborant och skiftledare. Fysiskt tungt arbete förekommer. Alla medarbetare har ansvar för att arbeta säkert och att arbeta med ständiga förbättringar. Denna roll tillhör det härliga teamet på ungslinje 8. 

Din roll
Som processtrainee får du den nödvändiga kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna arbeta på ett säkert och effektivt sätt med högt kvalitetsfokus. Till en början är utbildningen förlagd på dagtid med inplanerade teoretiska och praktiska moment för att sedan övergå i skiftgång. Under skiftgången arbetar du nära våra erfarna medarbetare medan du bygger på dina färdigheter.

Efter traineeperioden har du möjlighet att söka fasta lediga tjänster inom vår skiftesorganisation.

Exempel på tjänster:

Processkötare
Arbetar på ugnlinjerna för att tillse att utrustningen håller hög tillgänglighet. Arbetsuppgifter är bland annat rondering, autonomt underhåll, rensning/spettning i cyklontornet och felsökning.  

Laborant
Arbetar på vårt driftslaboratorium där vi analyserar kvaliteten på våra mellanprodukter och på cementtillverkningen. Arbetsuppgifter är bland annat viss manuell provtagning, analys av resultat och styrning av processparametrar, felsökning på automatiska provtagare och laboratorieutrustning.  

Processoperatör
Som processoperatör skiftar ditt arbete från rondering och felsökning till styrning av hela produktionsanläggningen som sker från vår driftcentral. Du är en nyckelperson som jobbar i ett tight team för att optimera produktionsprocessen.

Din profil
Dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Vi värdesätter ditt engagemang, din kreativitet och att du sprider en god stämning i teamet. Du är vetgirig och söker aktivt kunskap och svar på dina frågor. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom teknik men det är inget krav. Det är en fördel om du arbetat i team tidigare. B-körkort är ett krav samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Tjänsten är visstid 12 månader, heltid med tillträde sker enligt överenskommelse. Vill du veta mer är du välkommen att ringa HR-generalist Amanda Eklöf 0498-281053 tillgänglig from 1 augusti eller arbetsledare Björn Wikström 0498-281056.

Våra medarbetare har ett stort engagemang för att skapa resultat, har du också det? Skicka in din ansökan senast den 4 september, urval kan komma att ske löpande.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 54 000 medarbetare i 50 länder. Visa mindre

Visual Merchandiser 35 h/veckan till Åhléns Visby

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag. Har du känsla för färg och form, stort intresse och kunskap o... Visa mer
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Har du känsla för färg och form, stort intresse och kunskap om mode och trender samt älskar försäljning och service? Då kanske du är den Visual Merchandiser vi söker till vårt varuhus i Visby.

Vi erbjuder dig

Som Visual Merchandiser på Åhléns ansvarar du för varuhusets visuella säljmiljö och arbetar utifrån ett givet butikskoncept. Du skapar en atmosfär som är säljande, varierande och inspirerande för kunden. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att;

- Planera, genomföra och följa upp kampanj- och aktivitetsexponeringar i samverkan med varuhusets Säljare
- Medverka aktivt och påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden
- Genom din kunskap om produkter, material och trender vara en nyckelperson för varje besökare

Du jobbar i team med Säljarna, vilka du utbildar och stöttar i det dagliga arbetet av varuexponering. Du rapporterar till Varuhuschef.
Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

- Några års erfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln
- Arbetslivserfarenhet av en liknande roll
- En utbildning som Visual Merchandiser eller har genomfört likvärdiga studier
- Ett stort intresse och känsla för mode, trender, färg och form

För att lyckas i rollen brinner du för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Vidare är du kreativ och analytisk samt van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra. Du är positiv, målinriktad och flexibel. Du bör även trivas med att arbeta i högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Tjänsten är ett vikariat 1/1-2024 på 35 h/veckan. och vi ser gärna att du kan börja hos oss Så snart som möjligt.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns! *

För att jobba hos oss behöver du ha 18 år.

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. www.ahlens.se Visa mindre

Mätarmontör/Servicetekniker

Ansök    Jun 16    Idola Solkraft AB    Elmontör
Mätarmontör på Gotland Söker du en tjänst där du får friheten att lägga upp dina egna dagar och möjligheten att påverka din lön? Vill du ha hela Gotland som arbetsplats? Om tjänsten Idola söker nu 4 nya medarbetare till mätarbytesprojektet på Gotland. Idola har fått i uppdrag av Gotlands Elnät att byta ut ca 45 000 mätare till framtidens nya smarta elmätare fram t.o.m. år 2024 på Gotland. Nu söker vi dig som vill vara en viktig komponent i ett spännande pr... Visa mer
Mätarmontör på Gotland
Söker du en tjänst där du får friheten att lägga upp dina egna dagar och möjligheten att påverka din lön? Vill du ha hela Gotland som arbetsplats?
Om tjänsten
Idola söker nu 4 nya medarbetare till mätarbytesprojektet på Gotland. Idola har fått i uppdrag av Gotlands Elnät att byta ut ca 45 000 mätare till framtidens nya smarta elmätare fram t.o.m. år 2024 på Gotland. Nu söker vi dig som vill vara en viktig komponent i ett spännande projekt för framtidens elnät!
Arbetet går ut på att byta elmätare hos både privatkunder och företag. Du får dina arbetsordrar via en applikation där du hittar de anläggningar du ska till samt rapporterar in de mätare du har bytt. En stor del av arbetet sker utomhus men det förekommer också tidsbokningar inomhus. Du har alltid tillgång till en arbetsledare.


Vi söker dig som
- innehar B-körkort.
- drivs av att utmana dig själv.
- trivs att jobba självständigt och i ett högt tempo.
Vidare ser vi gärna att du har lätt för kundkontakter och gillar att samarbeta.


Krav
Meriterande om du har läst el på gymnasiet eller har en vana att hantera verktyg. Men viktigast är att du är driven och är villig att lära dig. Vi ser till att du får den utbildningen du behöver för att utföra jobbet.
Vi?erbjuder
Idola utvecklas ständigt och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi erbjuder en tjänst som mätarmontör med möjligheter att utvecklas inom företaget. Det är du som kommer sätta gränserna för din egen utveckling. Hos oss får du chansen att bidra med idéer som utvecklar och tar företaget till nya utmaningar.
Är du intresserad av tjänsten? Välkommen med din ansökan via mail till oss på [email protected] . För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektkoordinator Isabel Palm på 0735-23 08 03.?Rekryteringen sker löpande så ansök så snart du kan.


Om Idola-koncernen?
Idola Holding AB består av systerbolagen Idola Solkraft AB, Idola Mätteknik och B-Excellent AB. Våra duktiga elektriker har en mångårig erfarenhet av ombyggnationer och elinstallationer inom både låg- och högspänning. Idola startade 2015 med visionen att bidra till omställningen till ett fossilfritt samhälle. I våra tjänster ingår bland annat mätarbyte kat 1, IMD, kontroll av mätsystem kat 2–5, nyckelfärdiga solcellsanläggningar inklusive konsultation/rådgivning. Vi har kontor i Norrköping, Göteborg, Malmö och Visby. Våra installationsteam finns i hela mellersta och södra Sverige.
Vårt fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Visa mindre

Solcellsmontör/Takläggare

Vi söker nu efter takläggare som vill komma in och jobba med våra montage. Det innebär att bland annat lägga våra solcellstak men även tillsammans med övriga takläggare planera arbetet. Vi erbjuder för rätt person intern utbildning, god lön med firmabil och bra avtal. Är du intresserad skicka in en ansökan då vi anställer omgående. Visa mer
Vi söker nu efter takläggare som vill komma in och jobba med våra montage. Det innebär att bland annat lägga våra solcellstak men även tillsammans med övriga takläggare planera arbetet.
Vi erbjuder för rätt person intern utbildning, god lön med firmabil och bra avtal.
Är du intresserad skicka in en ansökan då vi anställer omgående. Visa mindre

Visual Merchandiser -Visby

Vi som jobbar på Kappahl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! Vi lovar dig rätten att få vara dig själv. Kappahl – här känner du dig som hemma. Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill b... Visa mer
Vi som jobbar på Kappahl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! Vi lovar dig rätten att få vara dig själv. Kappahl – här känner du dig som hemma.

Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill bredda definitionen av mångfald till att inkludera många olika sätt att leva – som ger alla friheten att vara sitt sanna jag, alltid. Vi grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 380 Kappahl- och Newbie-kanaler i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Storbritannien. Vi siktar mot att allt vi gör ska göras på ett mer hållbart sätt. Idag består 70% av våra produkter av mer hållbara material och målet är att den siffran ska vara 100% senast år 2025. Du kan läsa mer på www.kappahl.se.


Till Visby söker vi nu en Visual Merchandiser på 30 timmar i veckan. Kan du skapa köplust genom en inspirerande varuvisning?

Visual Merchandiser på Kappahl Visby Som Visual Merchandiser ansvarar du för att förverkliga Kappahls koncept och för att skapa köplust genom en inspirerande, föränderlig varuvisning. Du planerar och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och delegerar uppgifter till dina kollegor.

Du medverkar även aktivt i den dagligen försäljningen och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Tillsammans med ditt team arbetar du proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål. Att stötta dina kollegor i det dagliga arbetet är en viktig del av rollen.

Din kompetens och personlighet Vi söker främst dig med utbildning och erfarenhet inom butikskommunikation eller visual merchandising. Har du inte utbildning bör du ha tillförskaffat dig god kunskap genom flera års erfarenhet av arbete med varuvisning i butik. Utöver detta behärskar du såväl svenska som engelska.

Du älskar mode och ser säljmöjligheter i allt du gör. Goda försäljningsresultat motiverar dig och du är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra, och självklart är du även kreativ, prestigelös och målinriktad i ditt arbetssätt.

Kappahl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Du har lätt för att känna igen dig i Kappahls värdeord – Inclusive, Courageous och Joyful. Ingen dag är den andra lik hos oss på Kappahl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

Vi erbjuder Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Anställningsgrad: 30 timmar i veckan
Arbetstid: Varierande tider, inkl kvällar och helger
Tillträde: 2022-10-03 eller enligt överenskommelse

Som medarbetare hos oss får du

Möjligheter att utvecklas
En arbetsplats där medarbetarna trivs
Ett ledarskap som kännetecknas av resultatfokus och teamkänsla.
Förmånlig personalrabatt
Motionsbidrag och andra förmåner
Kappahl tar nu fortsatta kliv mot framtiden. Vi vill med våra starka varumärken hylla mångfalden i vardagen, vi arbetar tätt med att skapa attraktiva kunderbjudanden till vår målgrupp baserad på kännedom om vad vår kund vill ha. Läs mer om vår arbetsplats på www.kappahl.se/jobba-hos-oss.

Ansök idag! Berätta i din ansökan hur du skapar köplust genom en inspirerande varuvisning! Om du även har arbetsprover att visa uppskattar vi om du inkluderar en länk eller lägger till bilder av dessa i ditt CV. Vi kan inte ta emot ansökningar i butik, så vi ser fram emot att du registrerar din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2022-08-16

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef  Pernilla Björkander på mail [email protected]

Kappahl värdesätter mångfald och strävar efter att utesluta alla former av diskriminering. Vi strävar efter en inkluderande atmosfär för alla anställda och kandidater. Visa mindre

Produktionstekniker

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verks... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.Vilka är vi?
Region Gotland är öns största arbetsgivare med en mängd olika kompetenser.

Hos oss har du möjlighet att få vara med och påverka och göra skillnad för medborgarna och samhället. Du blir en viktig person i en stor organisation med otroligt mycket kunskap. Viktiga ledstjärnor för vårt arbete är delaktighet, förtroende och omtanke.

Vatten är vårt viktigaste livsmedel och Gotlands vattenförsörjning är en angelägen och aktuell fråga. Avdelningen för vatten och avlopp (VA) arbetar inom innovation, utveckling, förnyelse och drift av alla våra anläggningar så som vattentäkter, vattenverk, avloppsreningsverk och infrastruktur/ledningar. Vattenenheten består idag av 14 medarbetare som arbetar med drift och underhåll och är delaktiga i projekt.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker på vattenenheten har du ansvaret för att ta fram kontrollprogram, ta fram provtagningsprogram med avseende på kvalité och ge förbättringar samt föra in nya lagkrav i verksamheten, arbeta med nyckeltal för kontroll och optimering av VA verk. Ge rekommendationer på åtgärder för drift genom att skapa rapporter för alla uppgifter utifrån ekonomisk ,kvalitet, säkerhet, kvalitetsövervakning, följa kvalitetsavvikelser och föreslå åtgärder.

Driftoptimering av process. Kontinuerlig förbättring för drift och lagkrav, uppdatera dokumentation på hela enheten. Delaktighet vid ny- och reinvestering (planering, genomförande, uppföljning) Delge enhetens input i projekt, se till att projekt är färdiga utifrån givna ramar till drift, agera enhetens representant i projekt. Ansvara för återkoppling från alla projekt och uppdatering av framtagen VA specifikation. Kunna avtal och garantier och ge input i upphandlingar för att få med driftens synpunkter.

Det kan också ingå att arbeta med drift, tillsyn, skötsel samt förebyggande och visst planerat underhåll av maskiner och byggnader. Tyngdpunkten ligger på analys, dokumentation, skapande av tydliga rapporter och förebyggande underhåll och lageroptimering.
Vi står inför spännande utmaningar med nya anläggningar och förbättringar i VA anläggningar och söker dig som vill vara med och forma vår verksamhet. Som produktionstekniker på vattenenheten kommer du vara involverad i olika driftprojekt och kortsiktig och långsiktig planering för verksamheten samt många interna och externa kontaktytor. Du ska kunna agera arbetsledare i semestertider eller annan frånvaro. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Vem är du?
Teknisk eller kemisk utbildning på eftergymnasial nivå 240 poäng. Kandidatexamen, driftingenjör, högskoleingenjör eller likvärdigt och har erfarenhet från drift av producerande verksamhet. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i processindustri, VA verk, driftteknik, sjöfart, kraftverk eller liknande. Erfarenheter att leda grupper och kan projektleda projekt.

Du har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta med andra människor. Som person är du social och utåtriktad, är lösningsfokuserad, drivande. Kunna se utanför ramarna för nya lösningar, strukturerad och har en förmåga att inspirera och entusiasmera i arbetsgrupper och är prestigelös. Kvalitet, kundfokus och affärsmässighet är avgörande och det är viktigt att du kan kommunicera både externt och internt. Vi uppskattar också ett glatt humör, handlingskraft och nyfikenhet.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Visual Merchandiser -Visby

Vi som jobbar på Kappahl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! Vi lovar dig rätten att få vara dig själv. Kappahl – här känner du dig som hemma. Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill b... Visa mer
Vi som jobbar på Kappahl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! Vi lovar dig rätten att få vara dig själv. Kappahl – här känner du dig som hemma.

Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill bredda definitionen av mångfald till att inkludera många olika sätt att leva – som ger alla friheten att vara sitt sanna jag, alltid. Vi grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 380 Kappahl- och Newbie-kanaler i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Storbritannien. Vi siktar mot att allt vi gör ska göras på ett mer hållbart sätt. Idag består 70% av våra produkter av mer hållbara material och målet är att den siffran ska vara 100% senast år 2025. Du kan läsa mer på www.kappahl.se.


Till Visby söker vi nu en Visual Merchandiser på 30 timmar i veckan. Kan du skapa köplust genom en inspirerande varuvisning?

Visual Merchandiser på Kappahl Visby Som Visual Merchandiser ansvarar du för att förverkliga Kappahls koncept och för att skapa köplust genom en inspirerande, föränderlig varuvisning. Du planerar och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och delegerar uppgifter till dina kollegor.

Du medverkar även aktivt i den dagligen försäljningen och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Tillsammans med ditt team arbetar du proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål. Att stötta dina kollegor i det dagliga arbetet är en viktig del av rollen.

Din kompetens och personlighet Vi söker främst dig med utbildning och erfarenhet inom butikskommunikation eller visual merchandising. Har du inte utbildning bör du ha tillförskaffat dig god kunskap genom flera års erfarenhet av arbete med varuvisning i butik. Utöver detta behärskar du såväl svenska som engelska.

Du älskar mode och ser säljmöjligheter i allt du gör. Goda försäljningsresultat motiverar dig och du är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra, och självklart är du även kreativ, prestigelös och målinriktad i ditt arbetssätt.

Kappahl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Du har lätt för att känna igen dig i Kappahls värdeord – Inclusive, Courageous och Joyful. Ingen dag är den andra lik hos oss på Kappahl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

Vi erbjuder Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Anställningsgrad: 30 timmar i veckan
Arbetstid: Varierande tider, inkl kvällar och helger
Tillträde: 2022-10-03 eller enligt överenskommelse

Som medarbetare hos oss får du

Möjligheter att utvecklas
En arbetsplats där medarbetarna trivs
Ett ledarskap som kännetecknas av resultatfokus och teamkänsla.
Förmånlig personalrabatt
Motionsbidrag och andra förmåner
Kappahl tar nu fortsatta kliv mot framtiden. Vi vill med våra starka varumärken hylla mångfalden i vardagen, vi arbetar tätt med att skapa attraktiva kunderbjudanden till vår målgrupp baserad på kännedom om vad vår kund vill ha. Läs mer om vår arbetsplats på www.kappahl.se/jobba-hos-oss.

Ansök idag! Berätta i din ansökan hur du skapar köplust genom en inspirerande varuvisning! Om du även har arbetsprover att visa uppskattar vi om du inkluderar en länk eller lägger till bilder av dessa i ditt CV. Vi kan inte ta emot ansökningar i butik, så vi ser fram emot att du registrerar din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2022-08-16

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef  Pernilla Björkander på mail [email protected]

Kappahl värdesätter mångfald och strävar efter att utesluta alla former av diskriminering. Vi strävar efter en inkluderande atmosfär för alla anställda och kandidater. Visa mindre

Tekniska operatörer

Vi är på jakt efter fler talanger, är du en av dem? Efter sommaren har vi för avsikt att rekrytera till flera av våra avdelningar i produktionen. Olika egenskaper och kompetenser behövs för de olika tjänsterna, möjligheterna är därför många. Vår drivkraft är att utveckla människor som ständigt kan utveckla företaget. Det innebär för oss och dig att du kan och ska göra skillnad varje dag. Det är viktigt att man lever våra värdeord hängiven, pålitlig och nyf... Visa mer
Vi är på jakt efter fler talanger, är du en av dem?
Efter sommaren har vi för avsikt att rekrytera till flera av våra avdelningar i produktionen. Olika egenskaper och kompetenser behövs för de olika tjänsterna, möjligheterna är därför många.
Vår drivkraft är att utveckla människor som ständigt kan utveckla företaget. Det innebär för oss och dig att du kan och ska göra skillnad varje dag. Det är viktigt att man lever våra värdeord hängiven, pålitlig och nyfiken samt har ett stort kundfokus genom att leverera rätt kvalitet i rätt tid.
Möjligheter
Vår tryckavdelning söker en person som främst kommer jobba med lackeringsjobb. Jobbet innebär att man behöver ha stort tekniskt intresse, nyfiken på programmering samt att kvalitetskänsla är viktigt. Utbildning kommer dels ske internt men även externt utomlands. Därigenom är god engelska i både tal och skrift ett krav.Monteringen av våra LED-skyltar behöver en ny lagkamrat. Intresse för att skruva, led-teknik i stort och processflöde är av godo. Tempo och kvalitet är nyckelord i processen med att göra high-end skyltar till bla världens flygplatser.En kombinerad tjänst i vår mekaniska verkstad och eloxeringsavdelning där man är maskinoperatör och hanterar flera olika mekaniska maskiner. Här skall man gärna ha ett stort mekaniskt intresse, vara uthållig i att hålla igång maskiner under längre perioder och nyfiken på möjligheten att utveckla processer.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med provanställning som grund. Tillträde enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Kan någon av våra möjligheter vara intressanta för dig eller någon du känner?
Tveka inte att skicka in ansökan via vår hemsida www.sweprod.com. Ansökningar kommer enbart hanteras därigenom.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Tom Iversjö via [email protected]
Ansökan stänger 12:e augusti Visa mindre

PRODUKTIONSPERSONAL

PROTOS (fd Gotlands Slagteri)är en modern livsmedelsproduktionsanläggning. Vi arbetar med protein, både animaliskt och växtbaserat, då bra mat är vår passion! Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll över våra produkter. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. För oss är mat viktigt på riktigt! Vi söker dig som: -Vill vara med och utvecklas inom livsmedelsproduktion. - Allti... Visa mer
PROTOS (fd Gotlands Slagteri)är en modern livsmedelsproduktionsanläggning. Vi arbetar med protein, både animaliskt och växtbaserat, då bra mat är vår passion! Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll över våra produkter. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen.
För oss är mat viktigt på riktigt!


Vi söker dig som:
-Vill vara med och utvecklas inom livsmedelsproduktion.
- Alltid strävar efter att bli bättre.
- Har en god samarbets-och kommunikationsförmåga, då vi jobbar i team.
- Som vill bidra till en god och trevlig arbetsmiljö
- Är nyfiken på företagets och din personliga utveckling.


Dina kvalifikationer:
- Meriterande med erfarenhet av livsmedelsindustrin och livsmedelshygien, alt restaurangkök
- Meriterande med produktionsarbete.
-Minimiålder 18 år. PROTOS söker 10 st medarbetare till sommaren 2022, med goda möjligheter till förlängning!
Vi söker dig som trivs med att jobba i team, då vi alla är beroende av varandras insatser på arbetet.
Vi ser också att du är stresstålig då vi ständigt arbetar mot uppsatta deadlines.
Det är också viktigt att du är flexibel och ansvarstagande.
Vi ställer krav på att alla i vår verksamhet bidrar till goda resultat och en bra och säker arbetsmiljö.
Du kommer att arbeta med livsmedel, vilket ställer höga krav på hygien.
Vissa arbetsmoment ställer krav på en god fysik.
Känner du igen dig i beskrivningen? Sök till oss, och kom med i vår utveckling!
Vi kommer framåt behöva medarbetare inom många olika områden - och här finns goda möjligheter att utvecklas - även inom management!
Vi anställer löpande-så tveka inte att höra av dig, redan i dag! Visa mindre

PRODUKTIONSPERSONAL

PROTOS (fd Gotlands Slagteri)är en modern livsmedelsproduktionsanläggning. Vi arbetar med protein, både animaliskt och växtbaserat, då bra mat är vår passion! Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll över våra produkter. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. För oss är mat viktigt på riktigt! Vi söker dig som: -Vill vara med och utvecklas inom livsmedelsproduktion. - Allti... Visa mer
PROTOS (fd Gotlands Slagteri)är en modern livsmedelsproduktionsanläggning. Vi arbetar med protein, både animaliskt och växtbaserat, då bra mat är vår passion! Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll över våra produkter. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen.
För oss är mat viktigt på riktigt!


Vi söker dig som:
-Vill vara med och utvecklas inom livsmedelsproduktion.
- Alltid strävar efter att bli bättre.
- Har en god samarbets-och kommunikationsförmåga, då vi jobbar i team.
- Som vill bidra till en god och trevlig arbetsmiljö
- Är nyfiken på företagets och din personliga utveckling.


Dina kvalifikationer:
- Meriterande med erfarenhet av livsmedelsindustrin och livsmedelshygien, alt restaurangkök
- Meriterande med produktionsarbete.
-Minimiålder 18 år. PROTOS söker 10 st medarbetare till sommaren 2022, med goda möjligheter till förlängning!
Vi söker dig som trivs med att jobba i team, då vi alla är beroende av varandras insatser på arbetet.
Vi ser också att du är stresstålig då vi ständigt arbetar mot uppsatta deadlines.
Det är också viktigt att du är flexibel och ansvarstagande.
Vi ställer krav på att alla i vår verksamhet bidrar till goda resultat och en bra och säker arbetsmiljö.
Du kommer att arbeta med livsmedel, vilket ställer höga krav på hygien.
Vissa arbetsmoment ställer krav på en god fysik.
Känner du igen dig i beskrivningen? Sök till oss, och kom med i vår utveckling!
Vi kommer framåt behöva medarbetare inom många olika områden - och här finns goda möjligheter att utvecklas - även inom management!
Vi anställer löpande-så tveka inte att höra av dig, redan i dag! Visa mindre

Tvättarbetare/Tvättbiträde

Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger. Vi söker engagerade, noggranna och ansvarfulla medarbetare. Tjänsterna innebär ordning och reda, uthållighet och viss styrka. Vi har behov av medarbetare till mottagning av tvätt, sortering och laddning av tvättrör (större tvätt... Visa mer
Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger.
Vi söker engagerade, noggranna och ansvarfulla medarbetare. Tjänsterna innebär ordning och reda, uthållighet och viss styrka.
Vi har behov av medarbetare till mottagning av tvätt, sortering och laddning av tvättrör (större tvättmaskiner).
Det är både del och heltidstjänster. Kväll och helg tjänsterna gäller under veckorna 26 - 33.
Vi anställer löpande.
Victvätten har kollektivavtal med IF Metall. Visa mindre

Personal till produktionsavdelingen - Visby

Ansök    Maj 17    Arla Foods AB    Processoperatör, mejeri
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka. Vi söker nu personal till produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver OM TJÄNSTEN Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för tillverkning av mjölkpulver och sköta förpacknin... Visa mer
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.

Vi söker nu personal till produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver

OM TJÄNSTEN
Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för tillverkning av mjölkpulver och sköta förpackning av mjölkpulver i 25-kgs säckar samt 1000 kgs Big Bags. Du kommer att se till att produktionen fungerar bra och effektivt. Du blir därmed en viktig del i produktionskedjan. Du ansvarar för att övervaka och styra olika produktionsprocesser. Vid behov kommer du även att arbeta med att identifiera och lösa enklare tekniska fel som kan uppstå, samt att utföra enklare förebyggande underhåll av maskinerna. I tjänsten ingår även dokumentation samt att aktivt delta i kvalitets- och livsmedelsäkerhetsförbättringsaktiviteter. Arbetstiderna är treskift (fm, em och natt).

I din roll som processoperatör kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

Sköta processen för mjölkbehandling och produktion av mjölkpulver
Sköta förpackning av mjölkpulver
Dokumentation


Den verksamhet som bedrivs på vårt Mejeri ställer höga krav på att rutiner och att hygienkrav efterföljs enligt gällande lagar och direktiv från myndigheter.

OM DIG
Vi söker dig som har avslutat gymnasial utbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande. Erfarenhet av operatörsarbete från livsmedelsindustri är meriterande. Som person är du givetvis noggrann, ansvarsfull och engagerad. Då en del tekniskt/mekaniskt arbete kan ingå i tjänsten ser vi gärna att du har tekniskt intresse. Vidare är det viktigt att du trivs med lagarbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Om du dessutom har en förståelse för processer, samt att din och andras roller på företaget är viktiga i produktionen kommer du att trivas hos oss.

Välkommen med din ansökan via länken.
Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden och lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA

Team Leader:
William Jonsson
Tfn: 070–837 83 01

Facklig kontaktperson för LIVS :
Martin Nygren
Tfn: 070-630 53 90 Visa mindre

Processtrainee

Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite! Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaura... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite!

Om oss
Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang, företagshälsovård och andra förmåner som till exempel idrottshall, gym och bra möjligheter att utvecklas.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Om avdelningen
Vi tillverkar våra cementprodukter dygnet runt, årets alla dagar. Arbetet är därför förlagt på treskift – förmiddag, eftermiddag och natt. Vi är sex skiftlag som i nära samarbete inom teamet håller igång produktionsprocessen. På skift arbetar processkötare, processoperatör, produktionsmekaniker, driftansvarig, laborant och skiftledare. Fysiskt tungt arbete förekommer. Alla medarbetare har ansvar för att arbeta säkert och att arbeta med ständiga förbättringar. Denna roll tillhör det härliga teamet på ungslinje 8. 

Din roll
Som processtrainee får du den nödvändiga kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna arbeta på ett säkert och effektivt sätt med högt kvalitetsfokus. Till en början är utbildningen förlagd på dagtid med inplanerade teoretiska och praktiska moment för att sedan övergå i skiftgång. Under skiftgången arbetar du nära våra erfarna medarbetare medan du bygger på dina färdigheter.

Efter traineeperioden har du möjlighet att söka fasta lediga tjänster inom vår skiftesorganisation.

Exempel på tjänster:

Processkötare
Arbetar på ugnlinjerna för att tillse att utrustningen håller hög tillgänglighet. Arbetsuppgifter är bland annat rondering, autonomt underhåll, rensning/spettning i cyklontornet och felsökning.  

Laborant
Arbetar på vårt driftslaboratorium där vi analyserar kvaliteten på våra mellanprodukter och på cementtillverkningen. Arbetsuppgifter är bland annat viss manuell provtagning, analys av resultat och styrning av processparametrar, felsökning på automatiska provtagare och laboratorieutrustning.  

Processoperatör
Som processoperatör skiftar ditt arbete från rondering och felsökning till styrning av hela produktionsanläggningen som sker från vår driftcentral. Du är en nyckelperson som jobbar i ett tight team för att optimera produktionsprocessen.

Din profil
Dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Vi värdesätter ditt engagemang, din kreativitet och att du sprider en god stämning i teamet. Du är vetgirig och söker aktivt kunskap och svar på dina frågor. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom teknik men det är inget krav. Det är en fördel om du arbetat i team tidigare. B-körkort är ett krav samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Tjänsten är visstid, heltid med tillträde sker enligt överenskommelse. Vill du veta mer är du välkommen att ringa HR-generalist Amanda Eklöf 0498-281053 eller arbetsledare Björn Wikström 0498-281056.

Våra medarbetare har ett stort engagemang för att skapa resultat, har du också det? Skicka in din ansökan senast den 5 juni, urval kan komma att ske löpande.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 54 000 medarbetare i 50 länder. Visa mindre

Personal till produktionsavdelingen - Visby

Ansök    Maj 17    Arla Foods AB    Processoperatör, mejeri
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka. Vi söker nu personal till produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver OM TJÄNSTEN Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för tillverkning av mjölkpulver och sköta förpacknin... Visa mer
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.

Vi söker nu personal till produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver

OM TJÄNSTEN
Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för tillverkning av mjölkpulver och sköta förpackning av mjölkpulver i 25-kgs säckar samt 1000 kgs Big Bags. Du kommer att se till att produktionen fungerar bra och effektivt. Du blir därmed en viktig del i produktionskedjan. Du ansvarar för att övervaka och styra olika produktionsprocesser. Vid behov kommer du även att arbeta med att identifiera och lösa enklare tekniska fel som kan uppstå, samt att utföra enklare förebyggande underhåll av maskinerna. I tjänsten ingår även dokumentation samt att aktivt delta i kvalitets- och livsmedelsäkerhetsförbättringsaktiviteter. Arbetstiderna är treskift (fm, em och natt).

I din roll som processoperatör kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

Sköta processen för mjölkbehandling och produktion av mjölkpulver
Sköta förpackning av mjölkpulver
Dokumentation


Den verksamhet som bedrivs på vårt Mejeri ställer höga krav på att rutiner och att hygienkrav efterföljs enligt gällande lagar och direktiv från myndigheter.

OM DIG
Vi söker dig som har avslutat gymnasial utbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande. Erfarenhet av operatörsarbete från livsmedelsindustri är meriterande. Som person är du givetvis noggrann, ansvarsfull och engagerad. Då en del tekniskt/mekaniskt arbete kan ingå i tjänsten ser vi gärna att du har tekniskt intresse. Vidare är det viktigt att du trivs med lagarbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Om du dessutom har en förståelse för processer, samt att din och andras roller på företaget är viktiga i produktionen kommer du att trivas hos oss.

Välkommen med din ansökan via länken.
Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden och lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA

Team Leader:
William Jonsson
Tfn: 070–837 83 01

Facklig kontaktperson för LIVS :
Martin Nygren
Tfn: 070-630 53 90 Visa mindre

Tvättarbetare/Tvättbiträde

Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger. Vi söker engagerade, noggranna och ansvarfulla medarbetare. Tjänsterna innebär ordning och reda, uthållighet och viss styrka. Vi har behov av medarbetare till mottagning av tvätt, sortering och laddning av tvättrör (större tvätt... Visa mer
Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger.
Vi söker engagerade, noggranna och ansvarfulla medarbetare. Tjänsterna innebär ordning och reda, uthållighet och viss styrka.
Vi har behov av medarbetare till mottagning av tvätt, sortering och laddning av tvättrör (större tvättmaskiner).
Det är både del och heltidstjänster. Kväll och helg tjänsterna gäller under veckorna 26 - 33.
Vi anställer löpande.
Victvätten har kollektivavtal med IF Metall. Visa mindre

Social & teknisk utkörare/verkstadstekniker

Är du en social person som tycker om att träffa nya människor varje dag? Gillar du att skruva och meka? Sök då till vår kombinerade tjänst som utkörare och verkstadstekniker. Vi söker dig som vill leverera fullskalig service och kvalitativa lösningar både ute på fältet och i vår serviceverkstad. OM TJÄNSTEN Som utkörare/verkstadstekniker på Järn AB Södertorg består din arbetsdag av att köra ut produkter som vi säljer i butik. Du levererar till kunder run... Visa mer
Är du en social person som tycker om att träffa nya människor varje dag? Gillar du att skruva och meka? Sök då till vår kombinerade tjänst som utkörare och verkstadstekniker. Vi söker dig som vill leverera fullskalig service och kvalitativa lösningar både ute på fältet och i vår serviceverkstad.

OM TJÄNSTEN
Som utkörare/verkstadstekniker på Järn AB Södertorg består din arbetsdag av att köra ut produkter som vi säljer i butik. Du levererar till kunder runt hela ön. Produkterna du levererar och hjälper kunden att få på plats är av ett brett sortiment med allt från mekaniska lås, robotklippare och vitvaror m.m. När du inte är ute och leverera produkter så jobbar du på plats i vår serviceverkstad. I verkstan så utför du, tillsammans med dina kollegor, skruv- och mekarbeten i form av service- och underhåll på både bensin- och eldrivna maskiner, allt från gräsklippare och båtmotorer till skruvdragare och symaskiner.

DET HÄR FÅR DU HOS OSS
Du blir en del av vårt härliga serviceteknikerteam där vi gör varandra bra. Hos oss får du jobba i en kreativ miljö där du är med och påverkar varje dag. Vi välkomnar dina idéer som för oss framåt i vår gemensamma strävan att vara det naturliga valet i branschen. Vi uppmuntrar dig att ta egna initiativ och driva ditt ansvarsområde mot nya höjder. Vi tror på varje individs utveckling och ger möjlighet till så väl kompetensutveckling som personlig utveckling. Vi tror också på ordning och reda så hos oss får du en heltidstjänst, en trygg arbetsmiljö och en betydande påverkan på din egen löneutveckling. Vi har självklart kollektivavtal med schyssta villkor gällande allt från schema, ob-ersättning, sjukförsäkring och tjänstepension och mycket mer.

VI SÖKER
Vi söker dig som är social, positiv och lösningsorienterad. Du tycker om att vara ute på fältet och ge god service till nya människor varje dag. Du har ett stort intresse för teknik och mekanik. Du gillar och är duktig på att skruva och meka. Du är ansvarstagande och har hög arbetsmoral samt ett gott öga för ordning och reda. Du är en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga, men även trygg i att ta egna initiativ och jobba på egen hand. Körkort B är ett krav.

OM FÖRETAGET
Järn AB Södertorg är en fullsortimentsbutik med allt från verktyg, maskiner, hemelektronik, vitvaror, porslin, Panduro, trädgårdsmöbler, kaminer till stål och gas och mycket mer. Vi har en serviceverkstad och vi erbjuder leverans-, montering- och installationservice. Vi säljer med kunskap på köpet.

PRAKTISKT
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. 6 månaders provanställning. Arbetstiden schemaläggs i skift, måndag till fredag kl. 7-17 och lördagar kl. 10-15. Sista ansökningsdag är 12 juni, 2022.
Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Sprängansvarig

Ansök    Maj 10    Cementa AB    Bergsprängare
Sprängansvarig Om Cementa Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang, extern företagshälsovård, gym och andra bra fö... Visa mer
Sprängansvarig

Om Cementa
Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang, extern företagshälsovård, gym och andra bra förmåner. Kompetensutveckling är en självklarhet.

Dagbrottet har 19 medarbetare som arbetar tvåskift och fyra medarbetare som arbetar dagtid. Den här rollen ingår i laget för dagtidsarbetarna. Du rapporterar till försteman och avdelningschefen för dagbrottet.

Din roll


• Ansvarig för samtliga sprängningar i dagbrottet.
• Du ansvarar för att sköta NCVIB mätningar, uppdatera GPS kartor samt uppföljning och dokumentation av sprängprocessen.
• Du kommer att ha ett nära samarbete med vår Geolog.
• Jobba med scanning av sprängmedel (Track and Trace).
• Din uppgift är att planera det dagliga arbetet, hålla ordning och beställa leveranser till sprängförrådet.
• Vi behov delta i andra arbetsuppgifter inom dagbrottet.
• Följa säkerhetsföreskrifter enligt spränganvisningar.

Din profil
Du är en ordningsam person som har lätt för att samarbeta med andra och är självgående. Gymnasial utbildning och datorvana är meriterande samt erfarenhet att framföra tunga maskiner. Du kan grundläggande svenska och engelska både i tal och skrift. B–körkort och sprängutbildning är ett krav.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Din personlighet är viktigast för oss.

Ansökan
Tjänsten är heltid, dagtid. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan senast den 12 juni, urval sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef för dagbrottet Gunnar Hedin 0498-281143 eller HR-generalist Amanda Eklöf 0498-281053.

Om Cementa
Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 54 000 medarbetare i 50 länder. Visa mindre

Medarbetare inom sågverk sökes

Hej Vi på Arelona söker en ny medarbetare på vårt företag. Vi letar efter någon. med erfarenhet inom arbete på ett sågverk. Du ska kunna vara självgående, driven samt vara tydlig i din kommunikation Vi ser fram emot ett lång och bra samarbete Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej
Vi på Arelona söker en ny medarbetare på vårt företag. Vi letar efter någon. med erfarenhet inom arbete på ett sågverk.
Du ska kunna vara självgående, driven samt vara tydlig i din kommunikation
Vi ser fram emot ett lång och bra samarbete
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Produktionspersonal, Visby Antenn (25 tjänster, utan krav på erfarenh/utb)

Nu finns det en bra chans att få en tillsvidaretjänst utan krav på tidigare erfarenheter. Visby Antenn utökar sin verksamhet och söker nu ca 25 nya medarbetare till företagets produktion av effektiva och högpresterande antenner och basstationer för mobil kommunikation. Här jobbar du tillsammans med ett glatt gäng i en etablerad och välfungerande verksamhet med låg personalomsättning. Tjänsterna är på heltid, med placering i företagets produktionsanläggni... Visa mer
Nu finns det en bra chans att få en tillsvidaretjänst utan krav på tidigare erfarenheter.

Visby Antenn utökar sin verksamhet och söker nu ca 25 nya medarbetare till företagets produktion av effektiva och högpresterande antenner och basstationer för mobil kommunikation. Här jobbar du tillsammans med ett glatt gäng i en etablerad och välfungerande verksamhet med låg personalomsättning.

Tjänsterna är på heltid, med placering i företagets produktionsanläggning i Visby. För vissa tjänster kan arbetstiden vara förlagd på dagtid, för andra tjänster uteslutande på kvällstid eller en kombination av dagspass och kvällspass.

Arbetet består i att montera produkterna i företagets produktionslinor. Det kan ibland vara ett högt tempo. Arbetsuppgifterna lär man sig på plats i arbetet, och anställningen kräver ingen tidigare erfarenhet eller utbildning.

I arbetet behöver du kunna kommunicera väl på svenska eller engelska. Truckkort är meriterande med inget krav. För några av tjänsterna är det meriterande med erfarenhet av lagerarbete eller teknisk kompetens för reparationer och vaktmästaruppgifter.

Framför allt söker vi snabblärda personer med potential och rätt inställning.

Eftersom vi använder oss av evidensbaserad rekrytering, där personlig potential är viktigare än formella meriter, kommer det certifierade logik- och personlighetstestet UPP från Psykologisk Metod att ingå som en obligatorisk del av rekryteringsprocessen.

Rekryteringen kommer att påbörjas omgående, och anställningar kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Rekryteringen genomförs av Kollega - ett nytänkande och innovativt matchnings-, rekryterings- och bemanningsföretag. Vi bär på värderingen att alla har en plats på arbetsmarknaden, liksom att alla har ett ansvar för sin egen försörjning. Och vi är övertygade att alla kan hitta den med rätt stöd, motivation och kontakter. Vi drivs av att utveckla människor, leda dem till rätt plats och ge dem förutsättningar att prestera maximalt utifrån sin potential. Det gäller såväl våra deltagare, som våra rekryterade kandidater och våra egna anställda. Hos oss får du arbeta under stor frihet men också stort ansvar. Visa mindre

Bageriarbete

Vi söker en person som är flexibel och vill lära sig, att utföra de olika arbetsmomenten som företaget har i produktionen. Vi har två produktionslinjer där arbetsmomenten är uppslagning, påfyllning, övervakning samt paketering. Chans till förlängning av anställning. Vi tillverkar "bake off" produkter för den Svenska marknaden. Visa mer
Vi söker en person som är flexibel och vill lära sig, att utföra de olika arbetsmomenten som företaget har i produktionen. Vi har två produktionslinjer där arbetsmomenten är uppslagning, påfyllning, övervakning samt paketering. Chans till förlängning av anställning. Vi tillverkar "bake off" produkter för den Svenska marknaden. Visa mindre

Produktionspersonal, Visby Antenn (25 tjänster, utan krav på erfarenh/utb)

Nu finns det en bra chans att få en tillsvidaretjänst utan krav på tidigare erfarenheter. Visby Antenn utökar sin verksamhet och söker nu ca 25 nya medarbetare till företagets produktion av effektiva och högpresterande antenner och basstationer för mobil kommunikation. Här jobbar du tillsammans med ett glatt gäng i en etablerad och välfungerande verksamhet med låg personalomsättning. Tjänsterna är på heltid, med placering i företagets produktionsanläggni... Visa mer
Nu finns det en bra chans att få en tillsvidaretjänst utan krav på tidigare erfarenheter.

Visby Antenn utökar sin verksamhet och söker nu ca 25 nya medarbetare till företagets produktion av effektiva och högpresterande antenner och basstationer för mobil kommunikation. Här jobbar du tillsammans med ett glatt gäng i en etablerad och välfungerande verksamhet med låg personalomsättning.

Tjänsterna är på heltid, med placering i företagets produktionsanläggning i Visby. För vissa tjänster kan arbetstiden vara förlagd på dagtid, för andra tjänster uteslutande på kvällstid eller en kombination av dagspass och kvällspass.

Arbetet består i att montera produkterna i företagets produktionslinor. Det kan ibland vara ett högt tempo. Arbetsuppgifterna lär man sig på plats i arbetet, och anställningen kräver ingen tidigare erfarenhet eller utbildning.

I arbetet behöver du kunna kommunicera flytande på svenska eller engelska. Truckkort är meriterande med inget krav. För några av tjänsterna är det meriterande med erfarenhet av lagerarbete eller teknisk kompetens för reparationer och vaktmästaruppgifter.

Framför allt söker vi snabblärda personer med potential och rätt inställning.

Eftersom vi använder oss av evidensbaserad rekrytering, och då personlig potential är viktigare än formella meriter, kommer det certifierade logik- och personlighetstestet UPP från Psykologisk Metod att ingå som en obligatorisk del av rekryteringsprocessen.

Rekryteringen kommer att påbörjas omgående, och anställningar kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Rekryteringen genomförs av Kollega - ett nytänkande och innovativt matchnings-, rekryterings- och bemanningsföretag. Vi bär på värderingen att alla har en plats på arbetsmarknaden, liksom att alla har ett ansvar för sin egen försörjning. Och vi är övertygade att alla kan hitta den med rätt stöd, motivation och kontakter. Vi drivs av att utveckla människor, leda dem till rätt plats och ge dem förutsättningar att prestera maximalt utifrån sin potential. Det gäller såväl våra deltagare, som våra rekryterade kandidater och våra egna anställda. Hos oss får du arbeta under stor frihet men också stort ansvar. Visa mindre

Produktionspersonal, Visby Antenn (25 tjänster, utan krav på erfarenh/utb)

Nu finns det en bra chans att få en tillsvidaretjänst utan krav på tidigare erfarenheter. Visby Antenn utökar sin verksamhet och söker nu ca 25 nya medarbetare till företagets produktion av effektiva och högpresterande antenner och basstationer för mobil kommunikation. Här jobbar du tillsammans med ett glatt gäng i en etablerad och välfungerande verksamhet med låg personalomsättning. Tjänsterna är på heltid, med placering i företagets produktionsanläggni... Visa mer
Nu finns det en bra chans att få en tillsvidaretjänst utan krav på tidigare erfarenheter.

Visby Antenn utökar sin verksamhet och söker nu ca 25 nya medarbetare till företagets produktion av effektiva och högpresterande antenner och basstationer för mobil kommunikation. Här jobbar du tillsammans med ett glatt gäng i en etablerad och välfungerande verksamhet med låg personalomsättning.

Tjänsterna är på heltid, med placering i företagets produktionsanläggning i Visby. För vissa tjänster kan arbetstiden vara förlagd på dagtid, för andra tjänster uteslutande på kvällstid eller en kombination av dagspass och kvällspass.

Arbetet består i att montera produkterna i företagets produktionslinor. Det kan ibland vara ett högt tempo. Arbetsuppgifterna lär man sig på plats i arbetet, och anställningen kräver ingen tidigare erfarenhet eller utbildning.

I arbetet behöver du kunna kommunicera väl på svenska eller engelska. Truckkort är meriterande med inget krav. För några av tjänsterna är det meriterande med erfarenhet av lagerarbete eller teknisk kompetens för reparationer och vaktmästaruppgifter.

Framför allt söker vi snabblärda personer med potential och rätt inställning.

Eftersom vi använder oss av evidensbaserad rekrytering, där personlig potential är viktigare än formella meriter, kommer det certifierade logik- och personlighetstestet UPP från Psykologisk Metod att ingå som en obligatorisk del av rekryteringsprocessen.

Rekryteringen kommer att påbörjas omgående, och anställningar kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Rekryteringen genomförs av Kollega - ett nytänkande och innovativt matchnings-, rekryterings- och bemanningsföretag. Vi bär på värderingen att alla har en plats på arbetsmarknaden, liksom att alla har ett ansvar för sin egen försörjning. Och vi är övertygade att alla kan hitta den med rätt stöd, motivation och kontakter. Vi drivs av att utveckla människor, leda dem till rätt plats och ge dem förutsättningar att prestera maximalt utifrån sin potential. Det gäller såväl våra deltagare, som våra rekryterade kandidater och våra egna anställda. Hos oss får du arbeta under stor frihet men också stort ansvar. Visa mindre

Produktionspersonal, Visby Antenn (25 tjänster, utan krav på erfarenh/utb)

Nu finns det en bra chans att få en tillsvidaretjänst utan krav på tidigare erfarenheter. Visby Antenn utökar sin verksamhet och söker nu ca 25 nya medarbetare till företagets produktion av effektiva och högpresterande antenner och basstationer för mobil kommunikation. Här jobbar du tillsammans med ett glatt gäng i en etablerad och välfungerande verksamhet med låg personalomsättning. Tjänsterna är på heltid, med placering i företagets produktionsanläggni... Visa mer
Nu finns det en bra chans att få en tillsvidaretjänst utan krav på tidigare erfarenheter.

Visby Antenn utökar sin verksamhet och söker nu ca 25 nya medarbetare till företagets produktion av effektiva och högpresterande antenner och basstationer för mobil kommunikation. Här jobbar du tillsammans med ett glatt gäng i en etablerad och välfungerande verksamhet med låg personalomsättning.

Tjänsterna är på heltid, med placering i företagets produktionsanläggning i Visby. För vissa tjänster kan arbetstiden vara förlagd på dagtid, för andra tjänster uteslutande på kvällstid eller en kombination av dagspass och kvällspass.

Arbetet består i att montera produkterna i företagets produktionslinor. Det kan ibland vara ett högt tempo. Arbetsuppgifterna lär man sig på plats i arbetet, och anställningen kräver ingen tidigare erfarenhet eller utbildning.

I arbetet behöver du kunna kommunicera väl på svenska eller engelska. Truckkort är meriterande med inget krav. För några av tjänsterna är det meriterande med erfarenhet av lagerarbete eller teknisk kompetens för reparationer och vaktmästaruppgifter.

Framför allt söker vi snabblärda personer med potential och rätt inställning.

Eftersom vi använder oss av evidensbaserad rekrytering, där personlig potential är viktigare än formella meriter, kommer det certifierade logik- och personlighetstestet UPP från Psykologisk Metod att ingå som en obligatorisk del av rekryteringsprocessen.

Rekryteringen kommer att påbörjas omgående, och anställningar kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Rekryteringen genomförs av Kollega - ett nytänkande och innovativt matchnings-, rekryterings- och bemanningsföretag. Vi bär på värderingen att alla har en plats på arbetsmarknaden, liksom att alla har ett ansvar för sin egen försörjning. Och vi är övertygade att alla kan hitta den med rätt stöd, motivation och kontakter. Vi drivs av att utveckla människor, leda dem till rätt plats och ge dem förutsättningar att prestera maximalt utifrån sin potential. Det gäller såväl våra deltagare, som våra rekryterade kandidater och våra egna anställda. Hos oss får du arbeta under stor frihet men också stort ansvar. Visa mindre

Säsongsarbetare till Lantmännen i Klintehamn/Visby

Säsongsarbetare till Lantmännen i Klintehamn/Visby I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och det som utgör vår kärnverksamhet. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Lantmännen söker nu extrapersonal för säsongsarbete i samband med spannmålsskörden som startar i juli och brukar hålla på in i september till produktionsanläggningarna i Klintehamn och Visby. Arbetsuppgifterna består i att ar... Visa mer
Säsongsarbetare till Lantmännen i Klintehamn/Visby
I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och det som utgör vår kärnverksamhet. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.
Lantmännen söker nu extrapersonal för säsongsarbete i samband med spannmålsskörden som startar i juli och brukar hålla på in i september till produktionsanläggningarna i Klintehamn och Visby.
Arbetsuppgifterna består i att arbeta i den dagliga driften av siloanläggningen och vågstationen. Vilket innebär mottagning, torkning, rensning samt provtagning av spannmål. I arbetet ingår också viss administration. Under denna intensiva period arbetar vi skift och det kan även förekomma övertid då spannmålsmottagningen är mycket beroende av väderlek.
Det här behöver du för att lyckas och trivas i rollen.
Då arbetet betyder kontakt med våra lantbrukare och kunder är du naturligtvis en person som har sinne för service och gott kundbemötande. Du är ordningsam, noggrann och har god vana vid att arbeta med datorer. Du tycker om att arbeta i lag och har god förmåga till samarbete. Du kan ta del av instruktioner och förstå anvisningar, arbetar systematiskt, har drivkraft, kvalitetsmedveten och tar egna initiativ.
Behörighet truck och lastmaskin är meriterande.
Välkommen med din ansökan, bestående av ett personligt brev och ditt CV till e-post [email protected]
Gärna så snart som möjligt men senast den 20 maj.
Urval kommer ske löpande. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Jörgen Hederstedt Driftchef Klintehamn/Visby, på 010-556 2622 eller 072–0832751. Visa mindre

Foodmark AB i Klintehamn söker sommarpersonal till produktion

Ansök    Apr 22    Foodmark AB    Livsmedelsarbetare, mejeri
Foodmark AB, Rydbergs sallader i Klintehamn söker fortfarande 5-6 st glada, och jobbsugna medarbetare som vill hjälpa oss under semester/sommar perioden v 26-31 ev längre. Upplärning sker v 23-25(3 v) för att sedan kunna ta ett eget ansvar för sin arbetsuppgift i produktion v 26, lön betalas ut enligt kollektivavtal. Ni som känner er träffade av denna annons eller om man fortfarande inte fått klart med sommarjobb så kan ni få höra av er så fort som möjligt... Visa mer
Foodmark AB, Rydbergs sallader i Klintehamn söker fortfarande 5-6 st glada, och jobbsugna medarbetare som vill hjälpa oss under semester/sommar perioden v 26-31 ev längre.
Upplärning sker v 23-25(3 v) för att sedan kunna ta ett eget ansvar för sin arbetsuppgift i produktion v 26, lön betalas ut enligt kollektivavtal.
Ni som känner er träffade av denna annons eller om man fortfarande inte fått klart med sommarjobb så kan ni få höra av er så fort som möjligt till Tony Hansson via mail eller telefon.
Mail: [email protected] Mobil: 0708502080
Den som söker:
Måste vara minst 18 år,
Kunna jobba skiftgång,
Noggrann, plikttrogen ,lagom stresstålig,
Kunna jobba självständigt och i grupp
Läsa, tala och förstå svenska
kunna ta sig till arbetsplatsen själv med egen bil cykel eller mopedMvh Tony Hansson, Foodmark AB Klintehamn Visa mindre

Montörer / produktionspersonal (25 tjänster)

Nu finns det en bra chans att få en tillsvidaretjänst utan krav på tidigare erfarenheter. Visby Antenn utökar sin verksamhet och söker nu ca 25 nya medarbetare till företagets produktion av effektiva och högpresterande antenner och basstationer för mobil kommunikation. Här jobbar du tillsammans med ett glatt gäng i en etablerad och välfungerande verksamhet med låg personalomsättning. Tjänsterna är på heltid, med placering i företagets produktionsanläggni... Visa mer
Nu finns det en bra chans att få en tillsvidaretjänst utan krav på tidigare erfarenheter.

Visby Antenn utökar sin verksamhet och söker nu ca 25 nya medarbetare till företagets produktion av effektiva och högpresterande antenner och basstationer för mobil kommunikation. Här jobbar du tillsammans med ett glatt gäng i en etablerad och välfungerande verksamhet med låg personalomsättning.

Tjänsterna är på heltid, med placering i företagets produktionsanläggning i Visby. För vissa tjänster kan arbetstiden vara förlagd på dagtid, för andra tjänster uteslutande på kvällstid eller en kombination av dagspass och kvällspass.

Arbetet består i att montera produkterna i företagets produktionslinor. Det kan ibland vara ett högt tempo. Arbetsuppgifterna lär man sig på plats i arbetet, och anställningen kräver ingen tidigare erfarenhet eller utbildning.

I arbetet behöver du kunna kommunicera flytande på svenska eller engelska. Truckkort är meriterande med inget krav. För några av tjänsterna är det meriterande med erfarenhet av lagerarbete eller teknisk kompetens för reparationer och vaktmästaruppgifter.

Framför allt söker vi snabblärda personer med potential och rätt inställning.

Eftersom vi använder oss av evidensbaserad rekrytering, och då personlig potential är viktigare än formella meriter, kommer det certifierade logik- och personlighetstestet UPP från Psykologisk Metod att ingå som en obligatorisk del av rekryteringsprocessen.

Rekryteringen kommer att påbörjas omgående, och anställningar kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Rekryteringen genomförs av Kollega - ett nytänkande och innovativt matchnings-, rekryterings- och bemanningsföretag. Vi bär på värderingen att alla har en plats på arbetsmarknaden, liksom att alla har ett ansvar för sin egen försörjning. Och vi är övertygade att alla kan hitta den med rätt stöd, motivation och kontakter. Vi drivs av att utveckla människor, leda dem till rätt plats och ge dem förutsättningar att prestera maximalt utifrån sin potential. Det gäller såväl våra deltagare, som våra rekryterade kandidater och våra egna anställda. Hos oss får du arbeta under stor frihet men också stort ansvar. Visa mindre

Semestervikarier till Lantmännen i Klintehamn

Semestervikarier till Lantmännen i Klintehamn I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och det som utgör vår kärnverksamhet. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Lantmännen söker nu semestervikarier för att arbeta hos oss under Sommar/semesterperioden. Vi söker personal till foderfabriken samt till lagercentralen. I foderfabriken arbetar du varierat i vår dagliga arbetet inom foderprodukti... Visa mer
Semestervikarier till Lantmännen i Klintehamn
I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och det som utgör vår kärnverksamhet. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.
Lantmännen söker nu semestervikarier för att arbeta hos oss under Sommar/semesterperioden. Vi söker personal till foderfabriken samt till lagercentralen.
I foderfabriken arbetar du varierat i vår dagliga arbetet inom foderproduktionen. Du kommer arbeta tillsammans med ordinarie personal. Där ni tillsammans ansvarar för produktionen under ert skift, gällande produktionsutfall, produktkvalitet och hygienarbete inom angivna områden.
På lagercentral tar man emot råvaror till foderfabriken samt andra varor som finns i sortimentet allt från foder, plast samt växtskyddsmedel mm. Här lastar man även ut lantbruksvaror som skall transportera ut till kunder samt kunder som kommer och hämtar på plats.
Det här behöver du för att lyckas och trivas i rollen.
Du är ordningsam, noggrann och har god vana vid att arbeta med datorer. Du tycker om att arbeta i lag och har god förmåga till samarbete. Du kan ta del av instruktioner och förstå anvisningar, arbetar systematiskt, har drivkraft, kvalitetsmedveten och tar egna initiativ. Det är ett plus om du tycker om att skruva i maskiner, men inget krav.
Då arbetet betyder kontakt med våra lantbrukare och kunder är du naturligtvis en person som har sinne för service och gott kundbemötande.
Behörighet truck ett krav.
Välkommen med din ansökan, bestående av ett personligt brev och ditt CV till e-post [email protected]
Gärna så snart som möjligt men senast den 20 maj.
Urval kommer ske löpande.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Jörgen Hederstedt Driftchef Klintehamn/Visby, på 010-556 2622 eller 072–0832751. Visa mindre

Slaktpersonal - Gotlands Slagteri AB

Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige. Vi förväntar oss: - Att du alltid strävar efter at... Visa mer
Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige.
Vi förväntar oss:
- Att du alltid strävar efter att bli bättre
- Att du har god samarbets-och kommunikationsförmåga
- Att du bidrar till att skapa en god och trevlig arbetsmiljö
- Att du är nyfiken på företagets och din personliga utveckling.


Dina kvalifikationer:
- Meriterande med erfarenhet av livsmedelsindustrin och livsmedelshygien, alt restaurangkök
- Meriterande med produktionsarbete.
-Minimiålder 18 år. Gotlands Slagteri söker 3 st medarbetare till sommaren 2021.
Pga sena avhopp söker vi personal till vår slakt, omgående.
Vi söker dig som trivs med att jobba i team, då vi alla är beroende av varandras insatser på arbetet.
Vi vill också att du är stresstålig då vi ständigt arbetar mot uppsatta deadlines.
Det är också viktigt att du är flexibel och ansvarstagande.
Vi ställer krav på att alla i vår verksamhet bidrar till goda resultat och en bra och säker arbetsmiljö.
Du kommer att arbeta med livsmedel, vilket ställer höga krav på hygien - detta innebär att du inte får bära smink, parfym, smycken, piercingar mm på arbetsplatsen.
Vissa arbetsmoment ställer krav på en god fysik.
Känner du igen dig i beskrivningen?
-Tveka inte att söka jobbet, välkommen in i vår arbetsgemenskap! Visa mindre

Timanställd till Visby Tvätten

Timanställd sökes till Visby tvätten omgående. Arbetsuppgifter kommer främst bestå av tvätt av mattor samt utkörning av gods. Erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Flytande svenska är ett krav för rollen. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Timanställd sökes till Visby tvätten omgående. Arbetsuppgifter kommer främst bestå av tvätt av mattor samt utkörning av gods. Erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Flytande svenska är ett krav för rollen.
Urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Processkötare

Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang, företagshälsovård, erbjuder kompetensutveckling och andra bra förm... Visa mer
Om oss

Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang, företagshälsovård, erbjuder kompetensutveckling och andra bra förmåner.

Din roll


• Sköta rensning, provtagning och rondering av ugnslinje 8
• Skriva felanmälan vid behov
• Delta i det löpande produktionsarbetet på skiftet
• Vid behov stödja arbete över hela fabriken i samråd med skiftesledaren
• Hålla 5S i torn 8 på en hög nivå
• Vara ett föredöme för att arbeta säkert i cyklontornet

Din profil

Kunskaper inom processindustri är meriterande. I rollen krävs även att man har viss datorvana. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet så som noggrannhet, samarbetsförmåga, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar.

Ansökan

Tjänsten är heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Björn Wikström 0498-281056 eller HR-generalist Amanda Eklöf 0498-281053. Sista ansökningsdag är den 4 april, urval sker löpande.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 53 000 medarbetare i över 50 länder. Visa mindre

Svetsare / mekaniker till Markverkstad Syd, Tofta

Ansök    Mar 16    Försvarsmakten    Svetsare, manuell
För fullständig annonstext se www.forsvarsmakten.se/lediga jobb Vill du vara med och bidra till Sveriges försvarsförmåga? Har du erfarenhet från verkstadsmiljö? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den svetsare/mekaniker vi söker till Markverkstad Tofta. Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi ... Visa mer
För fullständig annonstext se www.forsvarsmakten.se/lediga jobb

Vill du vara med och bidra till Sveriges försvarsförmåga?

Har du erfarenhet från verkstadsmiljö? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den svetsare/mekaniker vi söker till Markverkstad Tofta.

Vad kan vi erbjuda dig

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ta eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och du ha möjlighet att ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

 

Arbetsuppgifter

Som svetsare och mekaniker kommer du huvudsakligen att arbeta med konstruktion, tillverkning, reparation, underhåll men även olika förekommande arbeten på försvarsmaktens materiel och materielsystem, som tex fordon och stridsfordon. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

Kvalifikationer


• Lägst fullgjord och avslutad två- eller treårigt gymnasium med inriktning verkstadsteknik eller maskinteknik eller annan motsvarande utbildning, eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Erfarenhet från verkstadsrelaterat arbete, gärna som svetsare/mekaniker, alternativ erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• God datorvana (vi arbetar med digitala plattformar för felsökning, dokumentation, tidsuppföljning och verkstadsproduktion)
• Körkort lägst klass B 

Meriterande


• Tidigare erfarenhet av arbete som Svetsare inom liknande område.
• Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten
• Erfarenhet av mekaniska arbeten
• Erfarenhet av fordonsreparationer
• Giltiga svetsarprövningsintyg i berörda metoder, metoder såsom 131/135, 141 samt 111
• Kunskap inom maskinbearbetning (svarvning/fräsning)
• Truck/hjulastarutbildning
• Traversutbildning
• Körkortsbehörighet högre än klass B

Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi söker dig som arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som Svetsare och mekaniker är du strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid - skiftarbete kan komma att tillämpas

Arbetsort: Markverkstad Syd/ Tofta i Visby Garnison.

Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse

Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.

Tjänsten är en civil befattning.

Arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden.

Som anställd i Försvarsmakten erbjuds du möjligheten till tre timmar fysisk träning i veckan på arbetstid, träningskläder, ersättning av kostnad för läkarbesök och läkemedel, upp till sju veckor semester per år och generösa arbetstidsavtal.

Upplysningar om befattningen
Ann-Louise Almgren: 070-148 11 27

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk: 070- 848 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Bengt Blom
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Gerard Woll
OFR-O: Anders Norén

Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2022-04-18. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Sommarjobbare till Visby Tvätten

Sommarjobbare sökes till Visby Tvätten, arbetsuppgifter kommer bestå bland annat av vikning av tvätt, mangling och sortering. Tjänsten kommer vara på timme och sträcka sig från juni till augusti. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mer
Sommarjobbare sökes till Visby Tvätten, arbetsuppgifter kommer bestå bland annat av vikning av tvätt, mangling och sortering. Tjänsten kommer vara på timme och sträcka sig från juni till augusti.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktutveckling - Gotlands Bryggeri

Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget.? Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag. De kommande åren går vi in i en ny, spännande fas där vi bygger ett nytt bryggeri på Gotland, vi står därav inför en tillväxtresa med fokus på att bevara våra produkters kvalité. Gotlands Bryggeri ... Visa mer
Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget.? Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag.

De kommande åren går vi in i en ny, spännande fas där vi bygger ett nytt bryggeri på Gotland, vi står därav inför en tillväxtresa med fokus på att bevara våra produkters kvalité. Gotlands Bryggeri består idag av elva medarbetare varav fem jobbar i bryggeriet.

Arbetsbeskrivning

Rollens syfte är att ansvara för utvecklingen av nya produkter för Gotlands Bryggeri, säkerställa innovation från val av råvara till färdigvara.

Huvudsakliga Ansvarsområden

- Utföra arbetsuppgifter inom produktion som uppstår i samband med produktutveckling
- Sourcing av råvaror
- Säkerställa att produktionsprocessen flyter på som den skall
- Ansvara för brygdforum som både innehåller medlemmar från produktion och marknad


- Arbeta nära marknadsavdelning i syfte att hitta trender och öka produktförståelse
- Löpande arbetspass i produktionen vid behov och för delaktighet
- Följa satta rutiner och flöden
- Uppgifter i samband med olika certifieringar
- Delaktig i Gotlands Bryggeris utveckling & förbättringsarbete


- Följa ”välkommen in” och agera enligt policy & rutiner när bryggeriet får besök

Kravprofil

- Avslutad bryggmäster utbildning som exempel Doemens, VLB, Weihenstephan eller godtagbar liknande teknisk utbildning, gärna med inriktning livsmedelsproduktion
- Utbildning kvalité och miljö inom livsmedelsproduktion meriterande
- 3-5 års arbetslivserfarenhet inom tillverkningsbranschen.?Livsmedelsindustrin eller dryckesindustrin är meriterande


- God kunskap om styrsystem som hanterar produktion
- God förståelse för Officepaketet, främst Excel
- Erfarenhet av att arbeta i Movex är meriterande
- God förståelse för hur ett livsmedelsproducerande företag fungerar
- Gott tekniskt kunnande och gärna en förståelse för den kemiska processen i ett bryggeri och för tekniskt underhållsarbete
- Det är ett krav att du kan behärska svenska och/eller engelska
- Körkort är ett krav, meriterande med truckkort


Personliga egenskaper

Som person tar du ansvar för uppgifter, strukturerar och driver processer vidare. Du fokuserar på styrkor och tillgångar för att skapa förutsättningar till handlingskraft och tilltro för att hantera framtida utmaningar. Du planerar, prioriterar, organiserar och genomför aktiviteter på ett, för verksamheten, effektivt sätt. Kreativitet finner du naturligt genom att hitta på nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du utför när så krävs ett grundligt och detaljerat arbete för att nå ett mycket bra resultat. Slutligen jobbar du städning för att nå mål samt bibehålla kvalitetsstandard för Gotlands Bryggeri.

Sista ansökningsdag: 24 mars, urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan
Tillträdesdag: 2:a maj
Varaktighet/arbetstid:? föräldravikariat 100% tom 30:e april 2023
Placeringsort:?Visby, Gotland
För mer information om tjänsten: Johannes Obermeier Bryggmästare och Platschef, +46 76-815 8040.?
För mer information om rekryteringsprocessen:?Elvira Egarp, [email protected]

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in! Visa mindre

Slakteripersonal - Gotlands Slagteri AB

Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige. Vi förväntar oss: - Att du alltid strävar efter at... Visa mer
Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige.
Vi förväntar oss:
- Att du alltid strävar efter att bli bättre
- Att du har god samarbets-och kommunikationsförmåga
- Att du bidrar till att skapa en god och trevlig arbetsmiljö
- Att du är nyfiken på företagets och din personliga utveckling.


Dina kvalifikationer:
- Meriterande med erfarenhet av livsmedelsindustrin och livsmedelshygien, alt restaurangkök
- Meriterande med lager och produktionsarbete
- Meriterande med truckkort A+B och truckvana.
-Minimiålder 18 år. Gotlands Slagteri söker 20 st medarbetare till sommaren 2021.
Vi söker personal till vår produktion, både slakt, styckning och paketering.
Vi söker dig som trivs med att jobba i team, då vi alla är beroende av varandras insatser på arbetet.
Vi vill också att du är stresstålig då vi ständigt arbetar mot uppsatta deadlines.
Det är också viktigt att du är flexibel och ansvarstagande.
Vi ställer krav på att alla i vår verksamhet bidrar till goda resultat och en bra och säker arbetsmiljö.
Du kommer att arbeta med livsmedel, vilket ställer höga krav på hygien - detta innebär att du inte får bära smink, parfym, smycken, piercingar mm på arbetsplatsen.
Vissa arbetsmoment ställer krav på en god fysik.
Känner du igen dig i beskrivningen?
-Tveka inte att söka jobbet, välkommen in i vår arbetsgemenskap! Visa mindre

Sommarpersonal till Förpackningsavdelningen - Visby

Ansök    Feb 15    Arla Foods AB    Processoperatör, mejeri
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka. Vi söker nu personal till Förpackningsavdelningen Som förpackningsarbetare kommer du Köra förpackningslinje där det packas mjölkpulver i 25kg säckar. Köra förpackningslinje där det packas mjölkpulver i bigbag på 1000kg. Jobba i lagermiljö med bl.a. truckkörning Utföra städuppgif... Visa mer
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.

Vi söker nu personal till Förpackningsavdelningen
Som förpackningsarbetare kommer du
Köra förpackningslinje där det packas mjölkpulver i 25kg säckar.
Köra förpackningslinje där det packas mjölkpulver i bigbag på 1000kg.
Jobba i lagermiljö med bl.a. truckkörning
Utföra städuppgifter på veckobasis


Den verksamhet som bedrivs på vårt Mejeri ställer höga krav på att rutiner och hygienkrav efterföljs enligt gällande lagar och direktiv från myndigheter.

Vi söker dig som är positiv, engagerad, lyhörd, ansvars- &
initiativtagande och har lätt för att samarbeta.
Du som söker ska ha fyllt 18år. Du har godkända betyg i svenska, engelska och matte.
Och behärskar svenska i tal och skrift, samt har en viss datavana.

Arbetstiderna: treskift (fm, em och natt).
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från livsmedelsproduktion alt. industrivana. Truckvana och utbildningsbevis enligt TLP10 är starkt meriterande då vissa delar av arbetsuppgifterna sker med truck. En annan merit är att även ha traverskort.

Välkommen med din ansökan via länken.
Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden.

För mer information kontakta

Produktionschef:
Daniel Gardell
Tfn: 073 - 852 31 03

Facklig kontaktperson för LIVS :
Martin Nygren
Tfn: 070 - 300 18 77 Visa mindre

KVALITETSKONTROLLANT

Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning/konsumentförpackning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige. Vem är du? Vi ser gärna a... Visa mer
Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning/konsumentförpackning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige.


Vem är du?


Vi ser gärna att du som person är du nyfiken och intresserad av kvalitetsfrågor. Förutom att jobba på ett strukturerat sätt är du lösningsorienterad. Du har ett professionellt och ansvarsfullt arbetssätt och har lätt för att fokusera på det som är viktigt. Det är viktigt att du är positiv och har en god samarbetsförmåga och vill engagera dig i förbättringsarbete.
Vi ser att du har utbildning/kunskap i processteknik och mikrobiologi.
Du har god datorvana. Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedelsindustrin, HACCP och egenkontroll är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetsbeskrivning


Som kvalitetscontroller arbetar du framförallt med kvalitet- och livsmedelssäkerhetsfrågor i vardagen inom slakt/styckning men även inom förädling. Du kommer att jobba som en del av kvalitetsavdelningen och vara med och jobba i gruppens förändring- och förbättringsarbete. I vardagen ska du som Kvalitetscontroller självständigt ta prover, och trikinanalyser, sammanställa, analysera provresultat samt driva projekt rörande kvalitet inom verksamheten. Du kommer även att jobba med information och utbildning, jobba med avvikelseutredningar och ha kontakt med kunder och leverantörer i kvalitetsfrågor.
I dina arbetsuppgifter ingår även att delta på interna och externa revisioner, ha kontakt med myndigheter, utreda reklamationer. Du jobbar också med verifieringar, leverantörsbedömningar och allt som hör ett kvalitetsledningssystem till.
I tjänsten ingår att, i samarbete med kvalitetschefen, driva och utveckla kvalitetsarbetet inom företaget, samt tillse att det finns ett väl fungerande kvalitetssäkringssystem enligt gällande standard. Kvalitetscontrollern kommer ansvara för delar av HACCP-systemet.


Vi intervjuar löpande. Visa mindre

Sommarvikariat- Bryggare till Visby

Vi på Gotlands Bryggeri söker en bryggare till teamet på S:t Hansgatan 47 för sommarsäsongen 2022. Är du en entusiastisk ölbryggare? Har du ett genuint intresse för smaker och livsmedelsproduktion? Är du inte rädd för att ”hugga i”? Då kan du vara den vi söker. Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggeri, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget.? Vi strävar efter att ständigt utvecklas och ... Visa mer
Vi på Gotlands Bryggeri söker en bryggare till teamet på S:t Hansgatan 47 för sommarsäsongen 2022.

Är du en entusiastisk ölbryggare? Har du ett genuint intresse för smaker och livsmedelsproduktion? Är du inte rädd för att ”hugga i”? Då kan du vara den vi söker.

Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggeri, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget.? Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag. De kommande åren går vi in i en ny, spännande fas där vi bygger ett nytt bryggeri på Gotland.

Tjänsten som bryggare innebär att du är en del av brygdprocessen. Du arbetar i ett team med uppgifter som hör till bryggning, tappning och packetering av färdigvara.? Du kommer att ta del i dagliga rutiner och flöden kring ölbryggande och tillsammans med dina kollegor säkerställa att Gotlands Bryggeris produkter håller den höga kvalité som vi vill ha. Du är baserad på Gotland och rapporterar till Platschef för Gotlands Bryggeri.?Vissa tunga lyft förekommer i tjänsten.?

Bakgrund & erfarenhet

- Kunskap och/eller erfarenhet av ölbryggande
- Kunskap och/eller erfarenhet av livsmedelsindustri
- Gärna en teknisk förståelse
- Vi ser att du har minst en gymnasial utbildning. Pågående eller avslutad?utbildning inom ölproduktion är meriterande


Som person:?

- Du är över 18 år
- Du kommer att ingå i ett bryggarlag och därför sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper där det faller sig naturligt att du är en engagerad, intresserad och social person, samt har en stor samarbetsförmåga
- Du bör ha lätt för att lära och har inga problem med att följa rutiner och processer
- Du har ett genuint ölintresse och anser att smak och kvalité är inget man kompromissar med


Tillträdesdag: Omgående eller i maj, urval sker löpande så vänta inte med din ansökan
Varaktighet/arbetstid: Sommarjobb från maj till sista augusti, med ev. möjlighet till förlängning. Skulle du vara intresserad av att börja redan nu så finns även den möjligheten
Placeringsort: Visby?
För mer information om tjänsten:?Johannes Obermeier, Bryggmästare +46 (0)76-815 8040, [email protected]

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in! Visa mindre

Packeriarbetare/chaufför

Ansök    Feb 7    Ryftes Grönsaker AB    Packare
Vi söker en person till vårt team i packeriet under våren och som under sommaren kan plocka ihop och köra ut våra produkter till butiker och restauranger runtom på ön. I packeriet är det sortering och packning av rotfrukter, under sommaren består arbetsuppgifterna av att plocka ihop produkter efter en lista samt leverera det runt om på ön. Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och som arbetar bra både självständigt och i team. Arbetstiderna variera... Visa mer
Vi söker en person till vårt team i packeriet under våren och som under sommaren kan plocka ihop och köra ut våra produkter till butiker och restauranger runtom på ön. I packeriet är det sortering och packning av rotfrukter, under sommaren består arbetsuppgifterna av att plocka ihop produkter efter en lista samt leverera det runt om på ön.
Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och som arbetar bra både självständigt och i team. Arbetstiderna varierar från dag till dag.
För rätt person finns goda chanser till förlängning efter sommaren.
Leveranserna körs ut med buss, B-körkort krävs.
Ryftes Grönsaker är ett rökfritt företag.
Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Sommarjobb Produktion

Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Varje år sommarjobbar cirka femtio personer hos oss och de flesta är återkommande vid sidan av sina studier. Arbetet inom våra avdelningar är omväxlande och vi erbjuder sommarjobb inom avdelningarna Dagbrottet, Prod... Visa mer
Om oss

Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Varje år sommarjobbar cirka femtio personer hos oss och de flesta är återkommande vid sidan av sina studier. Arbetet inom våra avdelningar är omväxlande och vi erbjuder sommarjobb inom avdelningarna Dagbrottet, Produktion, Underhåll, Förrådet, Cementa Research och Administration.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Din roll

Inom produktion, vid ugnslinje 7 och ugnslinje 8, har vi mycket varierade arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att få utföra rutinmässiga kontroller över processen genom att gå runt och lyssna, inspektera, rensa material och hålla ordning. Vid driftsstörningar ska du försöka identifiera orsaken till problemet och om möjligt själv åtgärda eller rapportera in felet till driftsansvarig. Som sommarjobbare inom produktion är du ute i fabriken och kan tilldelas många olika slags arbetsuppgifter utefter behoven som uppstår i produktionskedjan. Arbetet är ibland fysiskt krävande och ofta varmt, en fördel är också att du inte är höjdrädd.

Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag men vid behov kan tiderna komma att variera. Du jobbar i ett litet team och behöver vara allsidig och bra på att kommunicera muntligt. Perioden gäller framförallt den 13/6-14/8.

Din profil

Dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Vi värdesätter ditt engagemang, din kreativitet, att du är kommunikativ och att du sprider en god stämning i teamet. Har du gått en verkstadsteknisk eller verkstadsmekanisk utbildning är det en fördel. Som person är du vetgirig och söker aktivt kunskap och svar på dina frågor. Det är en fördel om du arbetat i team tidigare. Alla våra jobb kräver att du fyllt 18 år. En säker arbetsmiljö är viktig för oss och vi förväntar oss att du följer de lagar och skyddsföreskrifter som finns.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Björn Wikström:
0498-281056 (Ugnslinje 8) eller Monika Mårtensson (Ugnslinje 7): 0498-281293. Skicka in din ansökan senast den 27 februari, urval sker löpande.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 53 000 medarbetare i över 50 länder. Visa mindre

Tvättarbetare/Tvättbiträde

Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger. Vi söker engagerade, noggranna och ansvarfulla medarbetare. Vi har behov av medarbetare på olika arbetsområde tvättning, mangling, vikning och efterbehandling. Visst arbete utförs vid maskiner. Vi vill ha personer som fyllt 16 å... Visa mer
Victvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning av sänglinne, frotte, borddukar och entremattor till privatpersoner, företag, hotell och restauranger.
Vi söker engagerade, noggranna och ansvarfulla medarbetare.
Vi har behov av medarbetare på olika arbetsområde tvättning, mangling, vikning och efterbehandling.
Visst arbete utförs vid maskiner. Vi vill ha personer som fyllt 16 år.
Det är både del och heltidstjänster. Kväll och helg tjänster under veckorna 26 - 33.
Vi tar in medarbetare efter behov. Från maj månad och som längst till oktober. Behovet är som störst under veckorna 26 - 33.
Victvätten har kollektivavtal med IF Metall. Visa mindre

Brädgårdsarbetare/snickare

Div förekommande arbeten på mindre brädgård/hyvleri som tex. spontning/hyvling, bearbetning av virke samt kundkontakt/försäljning. Mindre snickeri/byggarbeten. Du ska kunna jobba under eget ansvar med egna intiativ och problemlösningar, samt kunna ha kontakt med kunder. Både jobba i team och enskilt. Visa mer
Div förekommande arbeten på mindre brädgård/hyvleri som tex.
spontning/hyvling, bearbetning av virke samt kundkontakt/försäljning. Mindre snickeri/byggarbeten.
Du ska kunna jobba under eget ansvar med egna intiativ och problemlösningar, samt kunna ha kontakt med kunder.
Både jobba i team och enskilt. Visa mindre

Medarbetare till Glassproduktion

Nu söker vi personal till vår Glassproduktion på Gotland Gute Glass är ett litet modernt året-runt företag som tillverkar glass av högsta kvalité med en tydlig miljöprofil. Det innebär att vi uteslutit alla E-nummer, färgämnen och aromer och vi använder oss av endast naturliga & ekologiska råvaror som är noga utvalda Vill du bli en del av vårt lilla produktionsteam på 3 personer som med ett ambitiöst, glatt och hårt arbete kämpar för att sprida gotländsk g... Visa mer
Nu söker vi personal till vår Glassproduktion på Gotland
Gute Glass är ett litet modernt året-runt företag som tillverkar glass av högsta kvalité med en tydlig miljöprofil. Det innebär att vi uteslutit alla E-nummer, färgämnen och aromer och vi använder oss av endast naturliga & ekologiska råvaror som är noga utvalda
Vill du bli en del av vårt lilla produktionsteam på 3 personer som med ett ambitiöst, glatt och hårt arbete kämpar för att sprida gotländsk godhet i landet?
Du arbetar med koka, frysa och paketera glass och diverse kringsysslor. Arbetet är vardagar, dagtid. 70% på schema med chans till fler timmar. Start omgående till 31 augusti 2022 med chans till förlängning.
Skicka CV och personligt brev till [email protected] Intervjuer och rekrytering sker löpande. Visa mindre

Fordornslackerare

Jobba hos oss på Västerhejde Bilskador AB! Vi söker dig som vill vara med och göra vårt företag ännu bättre! Engagerad, gärna med erfarenhet av billackering eller annan lackering, men stor vikt läggs på hur du är som person, att du har ett intresse av bilar, teknik och finish. Vi söker personal till vår lackeringsverkstad. Är du i bilbranschen är händig och söker nya utmaningar har vi det rätta jobbet för dig. Lackeringsarbetet: I arbetet får du möjlig... Visa mer
Jobba hos oss på Västerhejde Bilskador AB!
Vi söker dig som vill vara med och göra vårt företag ännu bättre!
Engagerad, gärna med erfarenhet av billackering eller annan lackering, men stor vikt läggs på hur du är som person, att du har ett intresse av bilar, teknik och finish.
Vi söker personal till vår lackeringsverkstad.
Är du i bilbranschen är händig och söker nya utmaningar har vi det rätta jobbet för dig.


Lackeringsarbetet:
I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda lackeringar, även en del pulverlackering och lackering av veteranbilar, försäkringsskador, randningar mm.

Även du som inte har så mycket erfarenhet men är driven och vill lära dig mer om yrket är intressant för oss. Det viktigaste är din inställning och nyfikenhet.
Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö i en väletablerad och toppmodernt utrustad anläggning.
Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning.
Krav:
-Erfarenhet från lackering.
- Händig och initiativrik.
- Att jobba självständigt med höga kvalitetskrav.
- Någon datavana , då reparationsmanualer ligger på data.
- Körkort för bil.
- Serviceinriktad.
- Ordningsam. Visa mindre

Bilskadereparatör

Bilskadereparatör Jobba hos oss på Västerhejde Bilskador AB! Vi söker dig som vill vara med och göra vårt företag ännu bättre! Engagerad, gärna med erfarenhet av bil eller bilplåtreparationer, men stor vikt läggs på hur du är som person, att du har ett intresse av bilar, teknik och finish. Vi söker personal till vår skadeverkstad. Är du i bilbranschen är händig och söker nya utmaningar har vi det rätta jobbet för dig. Plåtarbetare: I arbetet får du möjl... Visa mer
Bilskadereparatör
Jobba hos oss på Västerhejde Bilskador AB!
Vi söker dig som vill vara med och göra vårt företag ännu bättre!
Engagerad, gärna med erfarenhet av bil eller bilplåtreparationer, men stor vikt läggs på hur du är som person, att du har ett intresse av bilar, teknik och finish.
Vi söker personal till vår skadeverkstad.
Är du i bilbranschen är händig och söker nya utmaningar har vi det rätta jobbet för dig.
Plåtarbetare:
I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, rikt bänks arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten.
Även du som inte har så mycket erfarenhet men är driven och vill lära dig mer om yrket är intressant för oss. Det viktigaste är din inställning och nyfikenhet.
Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss
Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö i en väletablerad och toppmodernt utrustad anläggning.
Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning.

Våra krav:
Händig och initiativrik.
Att du kan jobba självständigt och med höga kvalitetskrav.
Någon datavana, då reparationsmanualer ligger på data.
Körkort för bil.
Serviceinriktad.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
Ordningsam. Visa mindre

Arbetsledare natt till Svensk Hemleverans i Visby!

Ansök    Dec 22    Lb Karriär AB    Arbetsledare, tryckeri
Vad är Svensk Hemleverans? Svensk Hemleverans ägs av NTM-koncernen som är en av Sveriges största mediekoncerner. I Svensk Hemleverans är vi cirka 1700 medarbetare. Svensk Hemleverans huvudsakliga uppgift är att distribuera morgontidningar, brev och paket direkt hem till kunden. Varje natt året runt besöker vi nästan alla adresser inom våra utdelningsområden i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och norra Västerbotten. Vi sök... Visa mer
Vad är Svensk Hemleverans?
Svensk Hemleverans ägs av NTM-koncernen som är en av Sveriges största mediekoncerner. I Svensk Hemleverans är vi cirka 1700 medarbetare.
Svensk Hemleverans huvudsakliga uppgift är att distribuera morgontidningar, brev och paket direkt hem till kunden. Varje natt året runt besöker vi nästan alla adresser inom våra utdelningsområden i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och norra Västerbotten.
Vi söker nu en Arbetsledare natt!
Om jobbet
Rollen som Arbetsledare Natt delas mellan två personer och bygger på att man är ”Aktiv Arbetsledare” tre nätter/veckan och ”Passiv Arbetsledare” tre nätter/veckan. Arbetet utförs måndag-lördag.
Som aktiv Arbetsledare ansvarar man för all personal på natten och att distributionsverksamheten fortgår som planerat. Man löser eventuella problem som uppstår inför och under utdelning. Man ansvarar för att vi följer gällande lagar och regler. Man utför bland annat även en lastbilstransport, utkörning av tidningsbuntar i Visby och avvikelserapportering.
Arbetstiden är förlagd mellan: 00:20-07:00
Som passiv Arbetsledare arbetar man med utdelning av morgontidningar, post och paket på ett bildistrikt.
Man fungerar också som ett bollplank för Aktiv Arbetsledare gällande eventuella problem som uppstår under arbetspasset.
Arbetstiden är förlagd mellan: 00:10-ca 05:15.
Arbetstiderna kan komma att förändras.
I tjänsten kommer du att:
Vara arbetsledare för underställd personal på natten.
Ansvara för företagets distributionsverksamhet under sin arbetstid.
Rapportera avvikelser som sker under natten i systemen så att Avdelningschef och Platschef har nödvändig information.
Se till att anställda, när så är påkallat, rapporterat tillbud.
Ansvara för att underställd personals arbetsmiljö och är skyldig att i samråd med Platschef vidta åtgärder som behövs för att förebygga ohälsa eller olycksfall.
Kunna de föreskrifter och anvisningar som gäller för arbetsmiljön inom verksamhetsområdet.
Följa och driva gällande Policybeslut.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba som arbetsledare och att du har ett coachande förhållningsätt. Du är lösningsorienterad, strukturerad och gillar ordning och reda. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs med sitt arbete och får stöd och vägledning i sina arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav.
Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.
Tjänstens sysselsättningsgrad är 90,17% och avlönas enligt Transports avtal för Tidningsdistributörer.
Introduktion av tjänsten startas senast 2022-01-17.
Anställningen startar 2022-01-29. Provanställning på 6 månader tillämpas.
Har du frågor om jobbet så kontakta Jan Lager eller Sören Lorentzon på LB Karriär tfn. 0498-201780.
Välkommen med din ansökan senast 10 januari 2022! OBS, urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Merchandiser sökes till kosmetikauppdrag i Visby

Är du en noggrann person som trivs med eget ansvar och som är intresserad av kosmetika och skönhetsprodukter? Söker du ett självständigt jobba i en butiksmiljö och är tillgänglig under v.6-v.11? Då kan du vara den vi söker till kosmetikauppdrag i Visby. Om oss Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising och butik. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute... Visa mer
Är du en noggrann person som trivs med eget ansvar och som är intresserad av kosmetika och skönhetsprodukter? Söker du ett självständigt jobba i en butiksmiljö och är tillgänglig under v.6-v.11? Då kan du vara den vi söker till kosmetikauppdrag i Visby.
Om oss
Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising och butik. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet - från Ystad till Kiruna - och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood och Cloetta.
Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.
Arbetsuppgifter
Arbeta med kampanjinsatser och exponering av kosmetikaprodukter
Arbeta med ommallning och ommöblering efter ritning eller planogram
Skylta om och exponera kampanjvaror enligt ritning eller planogram
Fylla på och fronta varor
Hantera testers och returhantering av produkter
Arbeta med välkända kosmetikprodukter från exempelvis L'Oréal och och vara ansvarig över uppdragens utförande enligt uppsatta rutiner och instruktioner.

I denna roll kommer du att arbeta självständigt på bland annat H&M-, Kicks- och Åhlénsbutiker, men ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.
Om dig
Som merchandiser hos oss är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad, har lätt att kommunicera med personer i din omgivning, kan arbeta effektivt och hålla ett bra tempo. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik och/eller med kosmetik & skönhetsprodukter. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du är bosatt i eller i närheten av Visby.
Arbetsvillkor
Uppdragen kommer utföras i ett flertal butiker i under v.6-v.11. Under denna period finns det stora möjligheter att förlägga uppdragen enligt dina önskemål och schema. Detta är ett rikstäckande projekt som sträcker sig över flera områden och vid behov kan det även finnas möjlighet att arbete fler timmar i närliggande orter.
Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal, milersättning samt betald restid mellan butiker. Hos oss på SRB Butiksservice finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan uppdraget bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler timmar och projekt framöver.
Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butikssäljare, butiksmedarbetare, butiksarbete, extrajobb, kosmetika, smink, handel, Visual merchandiser
#jobbjustnu Visa mindre

Sommarjobb Produktion

Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Varje år sommarjobbar cirka femtio personer hos oss och de flesta är återkommande vid sidan av sina studier. Arbetet inom våra avdelningar är omväxlande och vi erbjuder sommarjobb inom avdelningarna Dagbrottet, Prod... Visa mer
Om oss

Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Varje år sommarjobbar cirka femtio personer hos oss och de flesta är återkommande vid sidan av sina studier. Arbetet inom våra avdelningar är omväxlande och vi erbjuder sommarjobb inom avdelningarna Dagbrottet, Produktion, Underhåll, Förrådet, Cementa Research och Administration.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Din roll

Inom produktion, vid ugnslinje 7 och ugnslinje 8, har vi mycket varierade arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att få utföra rutinmässiga kontroller över processen genom att gå runt och lyssna, inspektera, rensa material och hålla ordning. Vid driftsstörningar ska du försöka identifiera orsaken till problemet och om möjligt själv åtgärda eller rapportera in felet till driftsansvarig. Som sommarjobbare inom produktion är du ute i fabriken och kan tilldelas många olika slags arbetsuppgifter utefter behoven som uppstår i produktionskedjan. Arbetet är ibland fysiskt krävande och ofta varmt, en fördel är också att du inte är höjdrädd.

Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag men vid behov kan tiderna komma att variera. Du jobbar i ett litet team och behöver vara allsidig och bra på att kommunicera muntligt. Perioden gäller framförallt den 13/6-14/8.

Din profil

Dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Vi värdesätter ditt engagemang, din kreativitet, att du är kommunikativ och att du sprider en god stämning i teamet. Har du gått en verkstadsteknisk eller verkstadsmekanisk utbildning är det en fördel. Som person är du vetgirig och söker aktivt kunskap och svar på dina frågor. Det är en fördel om du arbetat i team tidigare. Alla våra jobb kräver att du fyllt 18 år. En säker arbetsmiljö är viktig för oss och vi förväntar oss att du följer de lagar och skyddsföreskrifter som finns.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Björn Wikström:
0498-281056 (Ugnslinje 8) eller Monika Mårtensson (Ugnslinje 7): 0498-281293. Skicka in din ansökan senast den 31 januari, urval sker löpande.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 53 000 medarbetare i över 50 länder. Visa mindre

Brädgårdsarbetare/snickare

Div förekommande arbeten på mindre brädgård/hyvleri som tex. spontning/hyvling, bearbetning av virke samt kundkontakt/försäljning. Mindre snickeri/byggarbeten. Du ska kunna jobba under eget ansvar med egna intiativ och problemlösningar, samt kunna ha kontakt med kunder. Både jobba i team och enskilt. Visa mer
Div förekommande arbeten på mindre brädgård/hyvleri som tex.
spontning/hyvling, bearbetning av virke samt kundkontakt/försäljning. Mindre snickeri/byggarbeten.
Du ska kunna jobba under eget ansvar med egna intiativ och problemlösningar, samt kunna ha kontakt med kunder.
Både jobba i team och enskilt. Visa mindre

Processoperatör - Visby

Ansök    Dec 17    Arla Foods AB    Processoperatör, mejeri
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka. Vi söker nu en person till ett studievikariat under ett år, till vår produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver OM TJÄNSTEN Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för til... Visa mer
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.

Vi söker nu en person till ett studievikariat under ett år, till vår produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver


OM TJÄNSTEN
Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för tillverkning av mjölkpulver och sköta förpackning av mjölkpulver i 25-kgs säckar samt 1000 kgs Big Bags. Du kommer att se till att produktionen fungerar bra och effektivt. Du blir därmed en viktig del i produktionskedjan. Du ansvarar för att övervaka och styra olika produktionsprocesser. Vid behov kommer du även att arbeta med att identifiera och lösa enklare tekniska fel som kan uppstå, samt att utföra enklare förebyggande underhåll av maskinerna. I tjänsten ingår även dokumentation samt att aktivt delta i kvalitets- och livsmedelsäkerhetsförbättringsaktiviteter. Arbetstiderna är treskift (fm, em och natt).

I din roll som processoperatör kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

Sköta processen för mjölkbehandling och produktion av mjölkpulver
Sköta förpackning av mjölkpulver
Dokumentation


Den verksamhet som bedrivs på vårt Mejeri ställer höga krav på att rutiner och att hygienkrav efterföljs enligt gällande lagar och direktiv från myndigheter.

OM DIG
Vi söker dig som har avslutat gymnasial utbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande. Erfarenhet av operatörsarbete från livsmedelsindustri är meriterande. Som person är du givetvis noggrann, ansvarsfull och engagerad. Då en del tekniskt/mekaniskt arbete kan ingå i tjänsten ser vi gärna att du har tekniskt intresse. Vidare är det viktigt att du trivs med lagarbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Om du dessutom har en förståelse för processer, samt att din och andras roller på företaget är viktiga i produktionen kommer du att trivas hos oss.

Välkommen med din ansökan via länken.
Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden och lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA

Produktionschef:
Daniel Gardell
Tfn: 073 - 852 31 03

Facklig kontaktperson för LIVS :
Martin Nygren
Tfn: 070-630 53 90 Visa mindre

Processoperatör - Visby

Ansök    Dec 17    Arla Foods AB    Processoperatör, mejeri
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka. Vi söker nu en person till ett föräldraledighetsvikariat under 6 månader, till vår produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver OM TJÄNSTEN Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av proce... Visa mer
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.

Vi söker nu en person till ett föräldraledighetsvikariat under 6 månader, till vår produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver

OM TJÄNSTEN
Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för tillverkning av mjölkpulver och sköta förpackning av mjölkpulver i 25-kgs säckar samt 1000 kgs Big Bags. Du kommer att se till att produktionen fungerar bra och effektivt. Du blir därmed en viktig del i produktionskedjan. Du ansvarar för att övervaka och styra olika produktionsprocesser. Vid behov kommer du även att arbeta med att identifiera och lösa enklare tekniska fel som kan uppstå, samt att utföra enklare förebyggande underhåll av maskinerna. I tjänsten ingår även dokumentation samt att aktivt delta i kvalitets- och livsmedelsäkerhetsförbättringsaktiviteter. Arbetstiderna är treskift (fm, em och natt).

I din roll som processoperatör kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

Sköta processen för mjölkbehandling och produktion av mjölkpulver
Sköta förpackning av mjölkpulver
Dokumentation


Den verksamhet som bedrivs på vårt Mejeri ställer höga krav på att rutiner och att hygienkrav efterföljs enligt gällande lagar och direktiv från myndigheter.

OM DIG
Vi söker dig som har avslutat gymnasial utbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande. Erfarenhet av operatörsarbete från livsmedelsindustri är meriterande. Som person är du givetvis noggrann, ansvarsfull och engagerad. Då en del tekniskt/mekaniskt arbete kan ingå i tjänsten ser vi gärna att du har tekniskt intresse. Vidare är det viktigt att du trivs med lagarbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Om du dessutom har en förståelse för processer, samt att din och andras roller på företaget är viktiga i produktionen kommer du att trivas hos oss.

Välkommen med din ansökan via länken.
Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden och lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA

Produktionschef:
Daniel Gardell
Tfn: 073 - 852 31 03

Facklig kontaktperson för LIVS :
Martin Nygren
Tfn: 070-630 53 90 Visa mindre

Enkelt Extrajobb omgående!

Är du student/jobbar extra och vill jobba några timmar extra via Lernia? Här jobbar du som butikskontrollant och utför enklare uppgifter i butik. Ett exempel på uppgift kan vara besök på en elektronikbutik och se till att vissa produkter är installerade på rätt sätt (enligt en bruksanvisning). Det här är ett enkelt och snabbt jobb. Ring Frida 072 254 00 85 på Lernia för mer information. Det enda kravet är att du har en annan sysselsättning idag, då ma... Visa mer
Är du student/jobbar extra och vill jobba några timmar extra via Lernia?

Här jobbar du som butikskontrollant och utför enklare uppgifter i butik.

Ett exempel på uppgift kan vara besök på en elektronikbutik och se till att vissa produkter är installerade på rätt sätt (enligt en bruksanvisning).

Det här är ett enkelt och snabbt jobb. Ring Frida 072 254 00 85 på Lernia för mer information.

Det enda kravet är att du har en annan sysselsättning idag, då man som bemanningsanställd behöver ha det för att vara berättigad en extraanställning.

Varmt välkommen med ditt samtal eller ansökan! Visa mindre

Processkötare

Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang, företagshälsovård, erbjuder kompetensutveckling och andra bra förm... Visa mer
Om oss

Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang, företagshälsovård, erbjuder kompetensutveckling och andra bra förmåner.

Din roll


• Sköta rensning, provtagning och rondering av ugnslinje 8
• Skriva felanmälan vid behov
• Delta i det löpande produktionsarbetet på skiftet
• Vid behov stödja arbete över hela fabriken i samråd med skiftesledaren
• Hålla 5S i torn 8 på en hög nivå
• Vara ett föredöme för att arbeta säkert i cyklontornet

Din profil

Kunskaper inom processindustri är meriterande. I rollen krävs även att man har viss datorvana. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet så som noggrannhet, samarbetsförmåga, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar.

Ansökan

Tjänsten är heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Björn Wikström 0498-281056 eller HR-generalist Amanda Eklöf 0498-281053. Sista ansökningsdag är den 2 januari, urval sker löpande.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 53 000 medarbetare i över 50 länder. Visa mindre

Processtrainee

Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite! Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaura... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite!

Om oss
Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang, företagshälsovård och andra förmåner som till exempel idrottshall, gym och bra möjligheter att utvecklas.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Om arbetsplatsen
Vi tillverkar våra cementprodukter dygnet runt, årets alla dagar. Arbetet är därför förlagt på treskift – förmiddag, eftermiddag och natt. Vi är sex skiftlag som i nära samarbete inom teamet håller igång produktionsprocessen. På skift arbetar processkötare, processoperatör, produktionsmekaniker, driftansvarig, laborant och skiftledare. Fysiskt tungt arbete förekommer. Alla medarbetare har ansvar för att arbeta säkert och att arbeta med ständiga förbättringar.

Din roll
Som processtrainee får du den nödvändiga kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna arbeta på ett säkert och effektivt sätt med högt kvalitetsfokus. Till en början är utbildningen förlagd på dagtid med inplanerade teoretiska och praktiska moment för att sedan övergå i skiftgång. Under skiftgången arbetar du nära våra erfarna medarbetare medan du bygger på dina färdigheter.

Efter traineeperioden har du möjlighet att söka fasta lediga tjänster inom vår skiftesorganisation.

Exempel på tjänster:

Processkötare
Arbetar på ugnlinjerna för att tillse att utrustningen håller hög tillgänglighet. Arbetsuppgifter är bland annat rondering, autonomt underhåll, rensning/spettning i cyklontornet och felsökning.  

Laborant
Arbetar på vårt driftslaboratorium där vi analyserar kvaliteten på våra mellanprodukter och på cementtillverkningen. Arbetsuppgifter är bland annat viss manuell provtagning, analys av resultat och styrning av processparametrar, felsökning på automatiska provtagare och laboratorieutrustning.  

Processoperatör
Som processoperatör skiftar ditt arbete från rondering och felsökning till styrning av hela produktionsanläggningen som sker från vår driftcentral. Du är en nyckelperson som jobbar i ett tight team för att optimera produktionsprocessen.

Din profil
Dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Vi värdesätter ditt engagemang, din kreativitet och att du sprider en god stämning i teamet. Du är vetgirig och söker aktivt kunskap och svar på dina frågor. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom teknik men det är inget krav. Det är en fördel om du arbetat i team tidigare. B-körkort är ett krav samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Tjänsten är visstid, heltid med tillträde sker enligt överenskommelse. Vill du veta mer är du välkommen att ringa HR-generalist Amanda Eklöf 0498-281053 eller arbetsledare Björn Wikström 0498-281056.

Våra medarbetare har ett stort engagemang för att skapa resultat, har du också det? Skicka in din ansökan senast 2 januari, urval kan komma att ske löpande.

Om Cementa
Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 53 000 medarbetare i 50 länder Visa mindre

Produktionsmedarbetare/Operatör

Är du en lagspelare och på jakt efter en ny utmaning ? Vi söker en person med rätt vilja och egenskaper. Vi vill att du är praktiskt lagd, öppensinnad och villig att lära dig nya saker. Om du har arbetat inom industri/produktion är det självklart meriterande, men inget krav Som Operatör/produktionsmedarbetare kommer du att vara placerad på någon av våra tre produktionslinjer. Visa mer
Är du en lagspelare och på jakt efter en ny utmaning ?
Vi söker en person med rätt vilja och egenskaper. Vi vill att du är praktiskt lagd, öppensinnad och villig att lära dig nya saker.
Om du har arbetat inom industri/produktion är det självklart meriterande, men inget krav
Som Operatör/produktionsmedarbetare kommer du att vara placerad på någon av våra tre produktionslinjer. Visa mindre

Medarbetare inom sågverk sökes

Hej Vi på Arelona söker en ny medarbetare på vårt företag. Vi letar efter någon. med erfarenhet inom arbete på ett sågverk. Du ska kunna vara självgående, driven samt vara tydlig i din kommunikation Vi ser fram emot ett lång och bra samarbete Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej
Vi på Arelona söker en ny medarbetare på vårt företag. Vi letar efter någon. med erfarenhet inom arbete på ett sågverk.
Du ska kunna vara självgående, driven samt vara tydlig i din kommunikation
Vi ser fram emot ett lång och bra samarbete
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare till slakteri

Vi på 4potentials rekrytering har ett uppdrag för en kund där vi söker en: Ledare som har erfarenhet av slakteriverksamhet eller livsmedelsproduktion Läs mer på och Ansök här: https://4potentials.se/searchmission/produktionschef/ Visa mer
Vi på 4potentials rekrytering har ett uppdrag för en kund där vi söker en:
Ledare
som har erfarenhet av slakteriverksamhet eller livsmedelsproduktionLäs mer på och Ansök här: https://4potentials.se/searchmission/produktionschef/ Visa mindre

Processtrainee

Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite! Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaura... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite!

Om oss
Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang, företagshälsovård och andra förmåner som till exempel idrottshall, gym och bra möjligheter att utvecklas.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Om arbetsplatsen
Vi tillverkar våra cementprodukter dygnet runt, årets alla dagar. Arbetet är därför förlagt på treskift – förmiddag, eftermiddag och natt. Vi är sex skiftlag som i nära samarbete inom teamet håller igång produktionsprocessen. På skift arbetar processkötare, processoperatör, produktionsmekaniker, driftansvarig, laborant och skiftledare. Fysiskt tungt arbete kan förekomma. Alla medarbetare har ansvar för att arbeta säkert och att arbeta med ständiga förbättringar.

Din roll
Som processtrainee får du den nödvändiga kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna arbeta på ett säkert och effektivt sätt med högt kvalitetsfokus. Till en början är utbildningen förlagd på dagtid med inplanerade teoretiska och praktiska moment för att sedan övergå i skiftgång. Under skiftgången arbetar du nära våra erfarna medarbetare medan du bygger på dina färdigheter.

Efter traineeperioden har du möjlighet att söka lediga jobb inom vår skiftesorganisation.

Exempel på tjänster:

Processkötare
Arbetar på ugnlinjerna för att tillse att utrustningen håller hög tillgänglighet. Arbetsuppgifter är bland annat rondering, autonomt underhåll, rensning/spettning i cyklontornet och felsökning.  

Laborant
Arbetar på vårt driftslaboratorium där vi analyserar kvaliteten på våra mellanprodukter och på cementtillverkningen. Arbetsuppgifter är bland annat viss manuell provtagning, analys av resultat och styrning av processparametrar, felsökning på automatiska provtagare och laboratorieutrustning.  

Processoperatör
Som processoperatör skiftar ditt arbete från rondering och felsökning till styrning av hela produktionsanläggningen som sker från vår driftcentral. Du är en nyckelperson som jobbar i ett tight team för att optimera produktionsprocessen.

Din profil
Dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Vi värdesätter ditt engagemang, din kreativitet och att du sprider en god stämning i teamet. Du är vetgirig och söker aktivt kunskap och svar på dina frågor. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom teknik men det är inget krav. Det är en fördel om du arbetat i team tidigare. B-körkort är ett krav samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Tjänsten är visstid, heltid med tillträde sker enligt överenskommelse. Vill du veta mer är du välkommen att ringa HR-generalist Amanda Eklöf 0728879851 eller arbetsledare Björn Wikström 0498-28 10 56.

Våra medarbetare har ett stort engagemang för att skapa resultat, har du också det? Skicka in din ansökan senast 18 oktober, urval kan komma att ske löpande.

Om Cementa
Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 53 000 medarbetare i 50 länder Visa mindre

Mekaniker

Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker / servicetekniker till vår anläggning i Visby. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad? Dina arbetsuppgifter I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din va... Visa mer
Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker / servicetekniker till vår anläggning i Visby. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter

I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.
Det här behöver du för att lyckas och trivas:

- En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
- Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
- Datorvana
- Körkort, lägst B
- Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.
- Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar.
- Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Vad vi erbjuder dig

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Visby. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2021-11-14. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. I rekryteringsprocessens sista steg ingår referenstagning samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Niklas Svensson, Verkstadschef, på 010-5563892.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Driftig Arbetsledare till Svensk Hemleverans på Gotland.

Ansök    Okt 6    Lb Karriär AB    Arbetsledare, tryckeri
Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 6 dagar i veckan. Svensk Hemleverans distribuerar i Östergötland, Norra Småland, Sörmland, Uppland och på Gotland. Vi söker nu en driftig Arbetsledare till vår verksamhet på Gotland! Heltid, tillsvidareanställning med tillträde enlig övere... Visa mer
Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 6 dagar i veckan. Svensk Hemleverans distribuerar i Östergötland, Norra Småland, Sörmland, Uppland och på Gotland.
Vi söker nu en driftig Arbetsledare till vår verksamhet på Gotland!
Heltid, tillsvidareanställning med tillträde enlig överenskommelse.
Du kommer tillsammans med en kollega ha arbetsledaransvar för våra medarbetare. Innebär att se till så att den dagliga verksamheten fungerar på bästa sätt men också arbeta med planering och projekt. Ditt ansvar innefattar bl.a. bemanningsplanering på kort och lång sikt, lönehantering, kvalitetsuppföljning, medarbetar- och lönesamtal samt lösa de problem som kan uppstå. Att ha en hög leveranssäkerhet och att hålla hög kvalitet är viktiga framgångsfaktorer i vår bransch.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet arbetsledning. Har du dessutom verkat i distributionsbranschen så är det ett extra plus!
Som person är du samarbetsinriktad och har lätt för att kommunicera, du är tydlig, självständig och gillar ordning och reda. Du har lätt för att lära, gillar när det händer saker och är en problemlösare. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och är van att jobba med Office programvaror. B-körkort är ett krav.
I denna rekrytering samarbetar vi med LB Karriär, har du frågor så kontakta Jan Lager eller Sören Lorentzon, tfn 0498-201780.
Välkommen med din ansökan senast den 17 oktober 2021. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänt inte med din ansökan! Visa mindre

Två styckare/slaktare på Gotland

Ansök    Sep 16    AZ Bemanning AB    Slaktare
Vi på AZ bemanning söker för kunds räkning två styckare till tjänst på Gotland. Efter en ordentlig introduktion hos vår kund kommer du vara en del i ett team. Arbetstiderna är vanligtvis förlagda till 06.30 - 15.30 under vardagar Arbetsuppgifter är huvudsakligen: - Grov- och finstyckning - Styckning av gris - Styckning av nöt men även lamm. - Hantering av köttdetaljer i allmänhet som t. ex. vakuumförpacka, sortera och packa Vem söker vi till denna tjän... Visa mer
Vi på AZ bemanning söker för kunds räkning två styckare till tjänst på Gotland. Efter en ordentlig introduktion hos vår kund kommer du vara en del i ett team. Arbetstiderna är vanligtvis förlagda till 06.30 - 15.30 under vardagar

Arbetsuppgifter är huvudsakligen:

- Grov- och finstyckning
- Styckning av gris
- Styckning av nöt men även lamm.

- Hantering av köttdetaljer i allmänhet som t. ex. vakuumförpacka, sortera och packa

Vem söker vi till denna tjänst?

- En person som tidigare jobbat som styckare/slaktare
- En teamplayer som sätter laget före jaget då det är en tjänst där allas insats är lika viktig. Något som också är av stor vikt är att vara självgående.
- Krav på yrkesbevis
- En person som gillar service och sociala relationer.
- Kan du polska är det meriterat.

Krav

- Bred erfarenhet av styckning
- Dokumenterad HACCP utbildning
- B-körkort och tillgång till egen bil

Villkor och förmåner

- Som uthyrd konsult så omfattas du av kollektivavtal
- Anställningen är en visstidsanställning fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning.

OM AZ bemanning

Vår erfarenhet sträcker sig över en mängd områden, från idrottsverksamhet på elitnivå till storskaliga TV-produktioner och vidare till leverans, transport och service inom skola och äldrevård, men även gentemot privatpersoner och eventbranschen - kort och gott, vi kan det mesta och har kontakter som är de bästa.

www.azbemanning.se (http://www.azbemanning.se) Visa mindre

Packeriarbetare

Ansök    Sep 3    Ryftes Grönsaker AB    Packare
Ryftes Grönsaker AB söker en packeriarbetare som trivs med att jobba i ett högt tempo med sortering och paketering av rotfrukter, men som samtidigt aldrig tummar på livsmedelshygien och kvalitet. Du bör vara flink i fingrarna och ha lätt att lära dig rutiner och arbetsmoment. Du har god fysik, koll på ergonomi och kan stå längre perioder. Har du kunskap i livsmedelshygien är detta meriterande. Viss kommunikation sker på engelska. Dina arbetsuppgifter: Vi... Visa mer
Ryftes Grönsaker AB söker en packeriarbetare som trivs med att jobba i ett högt tempo med sortering och paketering av rotfrukter, men som samtidigt aldrig tummar på livsmedelshygien och kvalitet. Du bör vara flink i fingrarna och ha lätt att lära dig rutiner och arbetsmoment. Du har god fysik, koll på ergonomi och kan stå längre perioder. Har du kunskap i livsmedelshygien är detta meriterande. Viss kommunikation sker på engelska.


Dina arbetsuppgifter: Vid paketering och sortering av rotsaker sker arbetet utefter löpande band. Arbetstempot kan periodvis vara högt. Då du kommer att hantera livsmedel vill vi göra dig uppmärksam på att arbetet delvis sker i kylrumsmiljö. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande som exempelvis lager, livsmedelsproduktion eller industri. Önskvärt är att du även vid behov kan plocka ihop och leverera varor till butiker och restauranger vid behov, utkörningen sker med B-korts buss.


Vi erbjuder:
Timanställning
Kollektivavtal
Rökfri arbetsplats Visa mindre

Miljö- och Kvalitetssamordnare till Ryftes Grönsaker på Gotland!

Ryftes Grönsaker AB är ett familjeföretag med växtkraft. Du hittar oss i Fole Socken, mitt på Gotland. Vi odlar, paketerar och säljer ett stort sortiment av grönsaker och rotfrukter, som levereras till hela landet. Vi är 40 årsarbetare med ett 10 – tal odlare anslutna till företaget. Vi är en rökfri arbetsplats. Läs mer om oss på www.ryftes.se Miljö- och Kvalitetssamordnare Kompetens: Vi söker nu en Miljö- och Kvalitetssamordnare till vår verksamhet. Du ha... Visa mer
Ryftes Grönsaker AB är ett familjeföretag med växtkraft. Du hittar oss i Fole Socken, mitt på Gotland. Vi odlar, paketerar och säljer ett stort sortiment av grönsaker och rotfrukter, som levereras till hela landet. Vi är 40 årsarbetare med ett 10 – tal odlare anslutna till företaget. Vi är en rökfri arbetsplats. Läs mer om oss på www.ryftes.se
Miljö- och Kvalitetssamordnare
Kompetens:
Vi söker nu en Miljö- och Kvalitetssamordnare till vår verksamhet. Du har en relevant eftergymnasial utbildning eller några års erfarenhet inom området och gärna jordbrukserfarenhet. Du har god erfarenhet av att strukturerat arbeta med implementering och uppföljning av systematiskt kvalitets-, miljö-, arbetsmiljö-, livsmedelssäkerhetsarbete. Du har rutin och erfarenhet av att arbeta med systematiskt förbättringsarbete och har arbetat med ISO-system 9001 (Kvalitet) 14 001 (Miljö) 22 000 (Livsmedelssäkerhet). Du är väl insatt i miljöbalken. För att hantera externa och interna kontakter behöver du känna dig bekväm med att jobba nära andra människor och prata inför folk. Goda kunskaper i Office-paketet.
Personliga egenskaper:
Som person är du strukturerad, noggrann har ett kritiskt granskande med ett eget driv och är ansvarstagande.
Arbetsuppgifter:
· Upprätthålla och utveckla ledningssystemen i enlighet med gällande standard samt att stödja övriga medarbetare i arbetet kring framtagning och uppdatering av dokument i systemet.
· Planera, leda, genomföra och följa upp interna och externa revisioner.
· Bevaka lagändring.
· Utföra riskbedömningar och utforma handlingsplaner.
· Ansvara för livsmedelsäkerhetsgruppen tillika HACCP-gruppens arbete.
· Vara sammankallande och sekreterare för verksamhet-, arbetsmiljö- och ledningsgruppsmöten.
· Verifiera och validera verksamheten i enlighet med provtagningsplaner och egenkontrollplaner.
· Samordna och följa upp arbetsmiljörelaterade frågor i verksamheten.
· Du planerar, organiserar och strukturerar ditt eget arbete.
Tjänsten är på deltid 50 – 60 %
Frågor om tjänsten besvaras av våra rekryteringskonsulter Sören Lorentzon eller Jan Lager på LB Karriär tfn 0498-201780
Din ansökan skickas senast 15 september 2021 till: www.lbkarriar.se Visa mindre

Processoperatör - Visby

Ansök    Aug 20    Arla Foods AB    Processoperatör, mejeri
ARLA FOODS SÖKER PERSONAL TILL PRODUKTIONSAVDELNINGEN I VISBY På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka. Vi söker nu personal till produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver OM TJÄNSTEN Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av pro... Visa mer
ARLA FOODS SÖKER PERSONAL TILL PRODUKTIONSAVDELNINGEN I VISBY
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.
Vi söker nu personal till produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver
OM TJÄNSTEN
Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för tillverkning av mjölkpulver och sköta förpackning av mjölkpulver i 25-kgs säckar samt 1000 kgs Big Bags. Du kommer att se till att produktionen fungerar bra och effektivt. Du blir därmed en viktig del i produktionskedjan. Du ansvarar för att övervaka och styra olika produktionsprocesser. Vid behov kommer du även att arbeta med att identifiera och lösa enklare tekniska fel som kan uppstå, samt att utföra enklare förebyggande underhåll av maskinerna. I tjänsten ingår även dokumentation samt att aktivt delta i kvalitets- och livsmedelsäkerhetsförbättringsaktiviteter. Arbetstiderna är treskift (fm, em och natt).
I din roll som processoperatör kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Sköta processen för mjölkbehandling och produktion av mjölkpulver
• Sköta förpackning av mjölkpulver
• Dokumentation
Den verksamhet som bedrivs på vårt Mejeri ställer höga krav på att rutiner och att hygienkrav efterföljs enligt gällande lagar och direktiv från myndigheter.
OM DIG
Vi söker dig som har avslutat gymnasial utbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande. Erfarenhet av operatörsarbete från livsmedelsindustri är meriterande. Som person är du givetvis noggrann, ansvarsfull och engagerad. Då en del tekniskt/mekaniskt arbete kan ingå i tjänsten ser vi gärna att du har tekniskt intresse. Vidare är det viktigt att du trivs med lagarbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Om du dessutom har en förståelse för processer, samt att din och andras roller på företaget är viktiga i produktionen kommer du att trivas hos oss.
Välkommen med din ansökan via länken.
Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden och lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA
Produktionschef:
Daniel Gardell
Tfn: 073 - 852 31 03

Facklig kontaktperson för LIVS :
Martin Nygren
Tfn: 070-630 53 90 Visa mindre

Verkstadsmekaniker

Teamet på vår tryck- och lackavdelning söker ny talang, är det du? Vi söker dig som är våra värdeord hängiven, pålitlig och nyfiken. För jobbet på avdelningen krävs också att du är noggrann, har stort tekniskt intresse, är självgående samt behärskar engelska i både tal och skrift. Jobbet innebär framförallt att vara operatör för en av våra lackmaskiner där kvalitetskänsla är av stor vikt. Utbildning på maskinerna får du av oss internt men meriterande ä... Visa mer
Teamet på vår tryck- och lackavdelning söker ny talang, är det du?
Vi söker dig som är våra värdeord hängiven, pålitlig och nyfiken.
För jobbet på avdelningen krävs också att du är noggrann, har stort tekniskt intresse, är självgående samt behärskar engelska i både tal och skrift.
Jobbet innebär framförallt att vara operatör för en av våra lackmaskiner där kvalitetskänsla är av stor vikt.
Utbildning på maskinerna får du av oss internt men meriterande är bakgrund från tillverkningsindustri med kompetens och intresse inom robotisering och automatisering.
Känner du att detta kan vara något för dig eller känner du någon som passar in på beskrivningen? Tveka inte att skicka in ansökan till [email protected]
Ansökningar hanteras enbart genom mailansökningar.
Jobbet är ett vikariat på sex månader med stora möjligheter till tillsvidareanställning!
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Tom Iversjö via [email protected] Visa mindre

Förpackningsoperatör - Visby

Brinner du för att producera livsmedel av hög kvalité? Trivs du i en omväxlande vardag som präglas av ansvarstagande, initiativtagande och kvalitetsmedvetenhet? Vi söker nu en operatör inom produktion med placering i Visby som vill vara med på vår resa. Vad innebär rollen? Som operatör på Arla kommer du, tillsammans med ditt team jobba med att förpacka konsumtionsmjölkprodukter. I ditt ansvarsområde ingår att: • Förpacka konsumtionsmjölk • Hantera kvalit... Visa mer
Brinner du för att producera livsmedel av hög kvalité? Trivs du i en omväxlande vardag som präglas av ansvarstagande, initiativtagande och kvalitetsmedvetenhet? Vi söker nu en operatör inom produktion med placering i Visby som vill vara med på vår resa.
Vad innebär rollen?
Som operatör på Arla kommer du, tillsammans med ditt team jobba med att förpacka konsumtionsmjölkprodukter.
I ditt ansvarsområde ingår att:
• Förpacka konsumtionsmjölk
• Hantera kvalitetssystem för att säkerställa rätt produktkvalitet
• Aktivt medverka i förbättringsarbete
• Rapportera och dokumentera produktions- och produktdata i datasystem
• Utföra hygienarbete enligt gällande krav och instruktioner
• Ta ansvar för ett aktivt arbete inom ramen för Arla Foods miljöpolicy, yttre miljö och arbetsmiljö

Vi arbetar för flexibilitet och rotation inom mejeriet så möjligheten finns att utvecklas ytterligare till andra kompetenser inom produktionen på mejeriet.
Vem är du?
Vi söker dig som troligen har erfarenhet från produktion eller lager och vill utvecklas ytterligare. För att lyckas i rollen tror vi att du är:
• Ansvarstagande
• Noggrann med att planera och samverka med andra
• Kvalitetsmedveten
• Villig att utvecklas
• Förmögen att skapa goda relationer med kollegor internt och externt
Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra an-ställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.
Create the future – Grow with Arla
Ansökan och kontakt
Är du den vi söker? Ansök redan idag! Urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Transport Manager - Leif Jakobsson på 073-852 28 61 Eller Livsrepresentant - Martin Nygren på 070-630 53 90
We have a purpose for Good
At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create a sustainable future of dairy. We call it Stronger People Stronger Planet and it is deeply anchored in our organisation and founded on our commitment to respecting human rights, increasing access to healthy dairy nutrition, inspiring good food habits, and improving the environment for future generations. In order to succeed we need to hire people with a sustainable mindset. Could this be you? Visa mindre

Processoperatör - Visby

Ansök    Aug 20    Arla Foods AB    Processoperatör, mejeri
ARLA FOODS SÖKER PERSONAL TILL PRODUKTIONSAVDELNINGEN I VISBY På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka. Vi söker nu personal till produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver OM TJÄNSTEN Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av proc... Visa mer
ARLA FOODS SÖKER PERSONAL TILL PRODUKTIONSAVDELNINGEN I VISBY
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.
Vi söker nu personal till produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver
OM TJÄNSTEN
Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för tillverkning av mjölkpulver och sköta förpackning av mjölkpulver i 25-kgs säckar samt 1000 kgs Big Bags. Du kommer att se till att produktionen fungerar bra och effektivt. Du blir därmed en viktig del i produktionskedjan. Du ansvarar för att övervaka och styra olika produktionsprocesser. Vid behov kommer du även att arbeta med att identifiera och lösa enklare tekniska fel som kan uppstå, samt att utföra enklare förebyggande underhåll av maskinerna. I tjänsten ingår även dokumentation samt att aktivt delta i kvalitets- och livsmedelsäkerhetsförbättringsaktiviteter. Arbetstiderna är treskift (fm, em och natt).
I din roll som processoperatör kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Sköta processen för mjölkbehandling och produktion av mjölkpulver
• Sköta förpackning av mjölkpulver
• Dokumentation
Den verksamhet som bedrivs på vårt Mejeri ställer höga krav på att rutiner och att hygienkrav efterföljs enligt gällande lagar och direktiv från myndigheter.
OM DIG
Vi söker dig som har avslutat gymnasial utbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande. Erfarenhet av operatörsarbete från livsmedelsindustri är meriterande. Som person är du givetvis noggrann, ansvarsfull och engagerad. Då en del tekniskt/mekaniskt arbete kan ingå i tjänsten ser vi gärna att du har tekniskt intresse. Vidare är det viktigt att du trivs med lagarbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Om du dessutom har en förståelse för processer, samt att din och andras roller på företaget är viktiga i produktionen kommer du att trivas hos oss.
Välkommen med din ansökan via länken.
Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden och lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
FÖR MER INFORMATION KONTAKTA
Produktionschef:
Daniel Gardell
Tfn: 073 - 852 31 03
Facklig kontaktperson för LIVS :
Martin Nygren
Tfn: 070-630 53 90 Visa mindre

Mätartekniker till Gotland

Ansök    Aug 18    OneCo Networks AB    Elmontör
Mätartekniker Vi söker nu dig som är el-tekniker/mätartekniker till vårt team på Gotland. Du kommer att utföra kontroller av energimätning el på anläggningar samt åtgärdsarbeten för att uppnå myndighetsställda kravnivåer gällande mätnoggrannhet. Inom det mättekniska området finns stora möjligheter till vidareutbildning. Har du rätt kvalifikationer så finns även chansen att vidareutvecklas inom andra affärsområden på OneCo. På OneCo får du vara en del av e... Visa mer
Mätartekniker
Vi söker nu dig som är el-tekniker/mätartekniker till vårt team på Gotland. Du kommer att utföra kontroller av energimätning el på anläggningar samt åtgärdsarbeten för att uppnå myndighetsställda kravnivåer gällande mätnoggrannhet. Inom det mättekniska området finns stora möjligheter till vidareutbildning. Har du rätt kvalifikationer så finns även chansen att vidareutvecklas inom andra affärsområden på OneCo.
På OneCo får du vara en del av ett team i en platt organisation som är engagerat, har högt säkerhetstänk och tydliga mål med ambitionen att alltid skapa mervärde för våra kunder i ett nära samarbete. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum där du får möjlighet att vara med och påverka. Du jobbar med varierande och utmanande arbetsuppgifter och ger därmed möjligheten till utveckling av dig själv och din roll.
Har du den bakgrund som krävs?
Du kan vara en erfaren elektriker som vill byta inriktning eller så kan OneCo bli din första arbetsgivare. Har du en el utbildning i grunden och hungrig på en utmaning så kan detta vara rätt för dig. ?
Du har körkort B
Mycket meriterande att du arbetat med service, energimätning eller kraft.
Är det här du?
Du som person med ett tekniskt intresse, är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment. Säkerhet och kvalitet i alla arbetsmoment är en självklarhet för dig.
Vi ser gärna att du är driven och vill utveckla dig själv likväl OneCo.
Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera, samarbeta och föra dialoger i olika forum såväl inom OneCo som i externa situationer mot kunder och samarbetspartners.
Arbetstid/Varaktighet:Tillsvidare med fyra månaders provanställning
Arbetstid:Dagtid vardagar
Tillträde:augusti eller enligt överenskommelse.
Lön:Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Körkort:B Körkort krävs Visa mindre

Enkelt Extrajobb omgående!

Är du student/jobbar extra och vill jobba några timmar extra via Lernia? Här jobbar du som butikskontrollant och utför enklare uppgifter i butik. Ett exempel på uppgift kan vara besök på en elektronikbutik och se till att vissa produkter är installerade på rätt sätt (enligt en bruksanvisning). Det här är ett enkelt och snabbt jobb. Ring Fanny på Lernia för mer information. Det enda kravet är att du har en annan sysselsättning idag, då man som bemannin... Visa mer
Är du student/jobbar extra och vill jobba några timmar extra via Lernia?

Här jobbar du som butikskontrollant och utför enklare uppgifter i butik.

Ett exempel på uppgift kan vara besök på en elektronikbutik och se till att vissa produkter är installerade på rätt sätt (enligt en bruksanvisning).

Det här är ett enkelt och snabbt jobb. Ring Fanny på Lernia för mer information.

Det enda kravet är att du har en annan sysselsättning idag, då man som bemanningsanställd behöver ha det för att vara berättigad en extraanställning.

Varmt välkommen med ditt samtal eller ansökan! Visa mindre

TopWork söker slaktare...

Ansök    Jun 11    TopWork Sverige AB    Slaktare
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...för sommaruppdrag på Gotland!   För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

...för sommaruppdrag på Gotland!
 
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren på Gotland. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har tidigare erfarenhet av arbete som slaktare/styckare och/ eller utbildning. Uppdraget är ett sommaruppdrag med start under maj månad. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Slaktpersonal - Gotlands Slagteri AB

Ansök    Jun 24    Gotlands Slagteri AB    Slaktare
Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige. Vi förväntar oss: - Att du alltid strävar efter at... Visa mer
Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige.
Vi förväntar oss:
- Att du alltid strävar efter att bli bättre
- Att du har god samarbets-och kommunikationsförmåga
- Att du bidrar till att skapa en god och trevlig arbetsmiljö
- Att du är nyfiken på företagets och din personliga utveckling.


Dina kvalifikationer:
- Meriterande med erfarenhet av livsmedelsindustrin och livsmedelshygien, alt restaurangkök
- Meriterande med produktionsarbete.
-Minimiålder 18 år. Gotlands Slagteri söker 3 st medarbetare till sommaren 2021.
Pga sena avhopp söker vi personal till vår slakt, omgående.
Vi söker dig som trivs med att jobba i team, då vi alla är beroende av varandras insatser på arbetet.
Vi vill också att du är stresstålig då vi ständigt arbetar mot uppsatta deadlines.
Det är också viktigt att du är flexibel och ansvarstagande.
Vi ställer krav på att alla i vår verksamhet bidrar till goda resultat och en bra och säker arbetsmiljö.
Du kommer att arbeta med livsmedel, vilket ställer höga krav på hygien - detta innebär att du inte får bära smink, parfym, smycken, piercingar mm på arbetsplatsen.
Vissa arbetsmoment ställer krav på en god fysik.
Känner du igen dig i beskrivningen?
-Tveka inte att söka jobbet, välkommen in i vår arbetsgemenskap! Visa mindre

Söker du ett omväxlande och flexibelt extrajobb? Vi söker Merchandiser!

Om arbetsgivaren Retail House är Nordens ledande Shopper Marketing byrå med över 15 års erfarenhet av handel och varumärken. Med insikt om shopperbeteende hjälper vi våra kunder att omvandla varumärkets styrka till försäljning vid köptillfället, samtidigt som vi arbetar med att ta fram strategier och kommunikation som stärker samarbetet mellan handel och varumärke. Vi arbetar med kunder som ICA ,Hemköp, Johnson & Johnson, Sodastream, Mondelez, Fazer och El... Visa mer
Om arbetsgivaren
Retail House är Nordens ledande Shopper Marketing byrå med över 15 års erfarenhet av handel och varumärken. Med insikt om shopperbeteende hjälper vi våra kunder att omvandla varumärkets styrka till försäljning vid köptillfället, samtidigt som vi arbetar med att ta fram strategier och kommunikation som stärker samarbetet mellan handel och varumärke. Vi arbetar med kunder som ICA ,Hemköp, Johnson & Johnson, Sodastream, Mondelez, Fazer och Elgiganten.


Just nu söker vi en merchandiser på Gotland för uppdrag under v.33-37 med chans till fler uppdrag efter den här perioden. Uppdragen går ut på att sätta upp nytt kampanjmaterial i butiker runt hela Gotland. Arbetet är varierande och vi ser gärna att du har en god initiativförmåga.
Arbetet är självständigt och du kan fritt planera din tid under förutsättningen att du håller utsatt deadline.
Körkort och tillgång till bil är meriterande.
Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag, urval sker löpande.
Motivera gärna varför du skulle passa i den här tjänsten i nästa steg.
Ansökan sker genom denna länk: https://jobb.retailhouse.se/jobb/19/jobbannons/soker-du-ett-omvaxlande-och-flexibelt-extrajobb-vi-soker-merchandiser
Sökord: merch, merchandiser, butiksbesök, kampanj Visa mindre

VIC-Tvätten söker personal till tvätteriet

VIC-Tvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning till privatpersoner, hotell, restauranger och företag. VIC-Tvätten söker engagerande och ordningsamma medarbetare. Vi har behov av medarbetare på olika arbetsområden, tvättning, mangling, vikning och efterbehandling. Visst arbete vid maskiner förekommer. Vi vill ha personer som fyllt 16 år. Det är både del och heltidstjäns... Visa mer
VIC-Tvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning till privatpersoner, hotell, restauranger och företag.


VIC-Tvätten söker engagerande och ordningsamma medarbetare.
Vi har behov av medarbetare på olika arbetsområden, tvättning, mangling, vikning och efterbehandling.


Visst arbete vid maskiner förekommer. Vi vill ha personer som fyllt 16 år.


Det är både del och heltidstjänster.


Vi tar in personal efter behov. Från och med maj månad och som längst till september. Behovet är som störst under veckorna 26-32.


VIC-Tvätten har kollektivavtal. Visa mindre

Mätartekniker till Gotland

Ansök    Jun 10    OneCo Networks AB    Elmontör
Mätartekniker Vi söker nu dig som är el-tekniker/mätartekniker till vårt team på Gotland. Du kommer att utföra kontroller av energimätning el på anläggningar samt åtgärdsarbeten för att uppnå myndighetsställda kravnivåer gällande mätnoggrannhet. Inom det mättekniska området finns stora möjligheter till vidareutbildning. Har du rätt kvalifikationer så finns även chansen att vidareutvecklas inom andra affärsområden på OneCo. På OneCo får du vara en del av e... Visa mer
Mätartekniker
Vi söker nu dig som är el-tekniker/mätartekniker till vårt team på Gotland. Du kommer att utföra kontroller av energimätning el på anläggningar samt åtgärdsarbeten för att uppnå myndighetsställda kravnivåer gällande mätnoggrannhet. Inom det mättekniska området finns stora möjligheter till vidareutbildning. Har du rätt kvalifikationer så finns även chansen att vidareutvecklas inom andra affärsområden på OneCo.
På OneCo får du vara en del av ett team i en platt organisation som är engagerat, har högt säkerhetstänk och tydliga mål med ambitionen att alltid skapa mervärde för våra kunder i ett nära samarbete. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum där du får möjlighet att vara med och påverka. Du jobbar med varierande och utmanande arbetsuppgifter och ger därmed möjligheten till utveckling av dig själv och din roll.
Har du den bakgrund som krävs?
Du kan vara en erfaren elektriker som vill byta inriktning eller så kan OneCo bli din första arbetsgivare. Har du en el utbildning i grunden och hungrig på en utmaning så kan detta vara rätt för dig. ?
Du har körkort B
Mycket meriterande att du arbetat med service, energimätning eller kraft.
Är det här du?
Du som person med ett tekniskt intresse, är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment. Säkerhet och kvalitet i alla arbetsmoment är en självklarhet för dig.
Vi ser gärna att du är driven och vill utveckla dig själv likväl OneCo.
Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera, samarbeta och föra dialoger i olika forum såväl inom OneCo som i externa situationer mot kunder och samarbetspartners.
Arbetstid/Varaktighet:Tillsvidare med fyra månaders provanställning
Arbetstid:Dagtid vardagar
Tillträde:augusti eller enligt överenskommelse.
Lön:Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Körkort:B Körkort krävs Visa mindre

TopWork söker slaktare...

Ansök    Maj 28    TopWork Sverige AB    Slaktare
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...för sommaruppdrag på Gotland!   För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

...för sommaruppdrag på Gotland!
 
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren på Gotland. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har tidigare erfarenhet av arbete som slaktare/styckare och/ eller utbildning. Uppdraget är ett sommaruppdrag med start under maj månad. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker slaktare...

Ansök    Maj 7    TopWork Sverige AB    Slaktare
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...för sommaruppdrag på Gotland!   För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

...för sommaruppdrag på Gotland!
 
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren på Gotland. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har tidigare erfarenhet av arbete som slaktare/styckare och/ eller utbildning. Uppdraget är ett sommaruppdrag med start under maj månad. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Processtrainee till Cementa i Slite

Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite! Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaura... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite!

Om oss

Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang och andra förmåner som till exempel idrottshall, gym och bra möjligheter att utvecklas.

Om arbetsplatsen

Vi tillverkar våra cementprodukter dygnet runt, årets alla dagar. Arbetet är därför förlagt på treskift – förmiddag, eftermiddag och natt. Vi är sex skiftlag som i nära samarbete inom teamet håller igång produktionsprocessen. På skift arbetar processkötare, processoperatör, produktionsmekaniker, driftansvarig, laborant och skiftledare. Fysiskt tungt arbete kan förekomma. Alla medarbetare har ansvar för att arbeta säkert och att arbeta med ständiga förbättringar.


• Som processtrainee får du den nödvändiga kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna arbeta på ett säkert och effektivt sätt med högt kvalitetsfokus. Till en början är utbildningen förlagd på dagtid med inplanerade teoretiska och praktiska moment för att sedan övergå i skiftgång. Under skiftgången arbetar du nära våra erfarna medarbetare medan du bygger på dina färdigheter.
• Efter traineeperioden har du möjlighet att söka lediga jobb inom vår skiftesorganisation.

Exempel på tjänster:

Processkötare
Arbetar på ugnlinjerna för att tillse att utrustningen håller hög tillgänglighet. Arbetsuppgifter är bland annat rondering, autonomt underhåll, rensning/spettning i cyklontornet och felsökning.  

Laborant
Arbetar på vårt driftslaboratorium där vi analyserar kvaliteten på våra mellanprodukter och på cementtillverkningen. Arbetsuppgifter är bland annat viss manuell provtagning, analys av resultat och styrning av processparametrar, felsökning på automatiska provtagare och laboratorieutrustning.  

Processoperatör
Som processoperatör skiftar ditt arbete från rondering och felsökning till styrning av hela produktionsanläggningen som sker från vår driftcentral. Du är en nyckelperson som jobbar i ett tight team för att optimera produktionsprocessen.

Din profil

Dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Vi värdesätter ditt engagemang, din kreativitet och att du sprider en god stämning i teamet. Du är vetgirig och söker aktivt kunskap och svar på dina frågor. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom teknik men det är inget krav. Det är en fördel om du arbetat i team tidigare. B- körkort är ett krav samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Tjänsten är visstid, heltid med tillträde sker enligt överenskommelse. Vill du veta mer är du välkommen att ringa HR-generalist Amanda Eklöf 0728-879851 eller arbetsledare Björn Wikström 0498-28 10 56.

Våra medarbetare har ett stort engagemang för att skapa resultat, har du också det? Skicka in din ansökan senast 14/4, urval kan komma att ske löpande.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder Visa mindre

TopWork söker slaktare...

Ansök    Maj 12    TopWork Sverige AB    Slaktare
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...för sommaruppdrag på Gotland!   För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

...för sommaruppdrag på Gotland!
 
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren på Gotland. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har tidigare erfarenhet av arbete som slaktare/styckare och/ eller utbildning. Uppdraget är ett sommaruppdrag med start under maj månad. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker slaktare...

Ansök    Apr 30    TopWork Sverige AB    Slaktare
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...för sommaruppdrag på Gotland!   För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

...för sommaruppdrag på Gotland!
 
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren på Gotland. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har tidigare erfarenhet av arbete som slaktare/styckare och/ eller utbildning. Uppdraget är ett sommaruppdrag med start under maj månad. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker slaktare...

Ansök    Apr 23    TopWork Sverige AB    Slaktare
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...för sommaruppdrag på Gotland!   För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

...för sommaruppdrag på Gotland!
 
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren på Gotland. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har tidigare erfarenhet av arbete som slaktare/styckare och/ eller utbildning. Uppdraget är ett sommaruppdrag med start under maj månad. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker slaktare...

Ansök    Apr 23    TopWork Sverige AB    Slaktare
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...för sommaruppdrag på Gotland!   För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

...för sommaruppdrag på Gotland!
 
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som slaktare under sommaren på Gotland. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har tidigare erfarenhet av arbete som slaktare/styckare och/ eller utbildning. Uppdraget är ett sommaruppdrag med start under maj månad. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Processtrainee till Cementa i Slite

Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite! Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaura... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite!

Om oss

Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en egen lunchrestaurang och andra förmåner som till exempel idrottshall, gym och bra möjligheter att utvecklas.

Om arbetsplatsen

Vi tillverkar våra cementprodukter dygnet runt, årets alla dagar. Arbetet är därför förlagt på treskift – förmiddag, eftermiddag och natt. Vi är sex skiftlag som i nära samarbete inom teamet håller igång produktionsprocessen. På skift arbetar processkötare, processoperatör, produktionsmekaniker, driftansvarig, laborant och skiftledare. Fysiskt tungt arbete kan förekomma. Alla medarbetare har ansvar för att arbeta säkert och att arbeta med ständiga förbättringar.


• Som processtrainee får du den nödvändiga kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna arbeta på ett säkert och effektivt sätt med högt kvalitetsfokus. Till en början är utbildningen förlagd på dagtid med inplanerade teoretiska och praktiska moment för att sedan övergå i skiftgång. Under skiftgången arbetar du nära våra erfarna medarbetare medan du bygger på dina färdigheter.
• Efter traineeperioden har du möjlighet att söka lediga jobb inom vår skiftesorganisation.

Exempel på tjänster:

Processkötare
Arbetar på ugnlinjerna för att tillse att utrustningen håller hög tillgänglighet. Arbetsuppgifter är bland annat rondering, autonomt underhåll, rensning/spettning i cyklontornet och felsökning.  

Laborant
Arbetar på vårt driftslaboratorium där vi analyserar kvaliteten på våra mellanprodukter och på cementtillverkningen. Arbetsuppgifter är bland annat viss manuell provtagning, analys av resultat och styrning av processparametrar, felsökning på automatiska provtagare och laboratorieutrustning.  

Processoperatör
Som processoperatör skiftar ditt arbete från rondering och felsökning till styrning av hela produktionsanläggningen som sker från vår driftcentral. Du är en nyckelperson som jobbar i ett tight team för att optimera produktionsprocessen.

Din profil

Dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Vi värdesätter ditt engagemang, din kreativitet och att du sprider en god stämning i teamet. Du är vetgirig och söker aktivt kunskap och svar på dina frågor. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom teknik men det är inget krav. Det är en fördel om du arbetat i team tidigare. B- körkort är ett krav samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Tjänsten är visstid, heltid med tillträde sker enligt överenskommelse. Vill du veta mer är du välkommen att ringa HR-generalist Amanda Eklöf 0728-879851 eller arbetsledare Björn Wikström 0498-28 10 56.

Våra medarbetare har ett stort engagemang för att skapa resultat, har du också det? Skicka in din ansökan senast 14/4, urval kan komma att ske löpande.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder Visa mindre

Mekaniker

Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker/servicetekniker till vår anläggning i Visby. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad? Dina arbetsuppgifter I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vard... Visa mer
Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker/servicetekniker till vår anläggning i Visby. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter

I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

- En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
- Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa.
- Datorvana.
- Körkort, lägst B är ett krav.
- Meriterande om du har arbetat med Växtskydds sprutor.
- Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.
- Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar.
- Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Vad vi erbjuder dig

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Visby. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2021-04-18. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Verkstadschef på +4610-556 38 92.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Sommarjobb, Processoperatör - Visby

Ansök    Mar 11    Arla Foods AB    Processoperatör, mejeri
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka. Vi söker nu sommarpersonal till Förpackningsavdelningen Som förpackningsarbetare kommer du Köra förpackningslinje där det packas mjölkpulver i 25kg säckar. Köra förpackningslinje där det packas mjölkpulver i bigbag på 1000kg. Jobba i lagermiljö med bl.a. truckkörning Utföra städup... Visa mer
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.
Vi söker nu sommarpersonal till Förpackningsavdelningen
Som förpackningsarbetare kommer du
Köra förpackningslinje där det packas mjölkpulver i 25kg säckar.
Köra förpackningslinje där det packas mjölkpulver i bigbag på 1000kg.
Jobba i lagermiljö med bl.a. truckkörning
Utföra städuppgifter på veckobasis


Den verksamhet som bedrivs på vårt Mejeri ställer höga krav på att rutiner och hygienkrav efterföljs enligt gällande lagar och direktiv från myndigheter.
Vi söker dig som är positiv, engagerad, lyhörd, ansvars- & initiativtagande och har lätt för att samarbeta. Du som söker ska ha fyllt 18år. Du har godkända betyg i svenska, engelska och matte. Och behärskar svenska i tal och skrift, samt har en viss datavana.

Arbetstiderna: treskift (fm, em och natt).
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från livsmedelsproduktion alt. industrivana. Truckvana och utbildningsbevis enligt TLP10 är starkt meriterande då vissa delar av arbetsuppgifterna sker med truck. En annan merit är att även ha traverskort.

Välkommen med din ansökan via länken.
Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden.
För mer information om tjänsten, kontakta
Produktionschef: Daniel Gardell Tfn: 073 - 852 31 03
Facklig kontaktperson för LIVS : Martin Nygren Tfn: 070 - 300 18 77 Visa mindre

VIC-Tvätten söker personal till tvätteriet

VIC-Tvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning till privatpersoner, hotell, restauranger och företag. VIC-Tvätten söker engagerande och ordningsamma medarbetare. Vi har behov av medarbetare på olika arbetsområden, tvättning, mangling, vikning och efterbehandling. Visst arbete vid maskiner förekommer. Vi vill ha personer som fyllt 16 år. Det är både del och heltidstjäns... Visa mer
VIC-Tvätten är Gotlands största kem och textiltvätteri med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder tvätt, kemtvätt och uthyrning till privatpersoner, hotell, restauranger och företag.


VIC-Tvätten söker engagerande och ordningsamma medarbetare.
Vi har behov av medarbetare på olika arbetsområden, tvättning, mangling, vikning och efterbehandling.


Visst arbete vid maskiner förekommer. Vi vill ha personer som fyllt 16 år.


Det är både del och heltidstjänster.


Vi tar in personal efter behov. Från och med maj månad och som längst till september. Behovet är som störst under veckorna 26-32.


VIC-Tvätten har kollektivavtal. Visa mindre

Slakteripersonal - Gotlands Slagteri AB

Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige. Vi förväntar oss: - Att du alltid strävar efter at... Visa mer
Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige.
Vi förväntar oss:
- Att du alltid strävar efter att bli bättre
- Att du har god samarbets-och kommunikationsförmåga
- Att du bidrar till att skapa en god och trevlig arbetsmiljö
- Att du är nyfiken på företagets och din personliga utveckling.


Dina kvalifikationer:
- Meriterande med erfarenhet av livsmedelsindustrin och livsmedelshygien, alt restaurangkök
- Meriterande med lager och produktionsarbete
- Meriterande med truckkort A+B och truckvana.
-Minimiålder 18 år. Gotlands Slagteri söker 20 st medarbetare till sommaren 2021.
Vi söker personal till vår produktion, både slakt, styckning och paketering.
Vi söker dig som trivs med att jobba i team, då vi alla är beroende av varandras insatser på arbetet.
Vi vill också att du är stresstålig då vi ständigt arbetar mot uppsatta deadlines.
Det är också viktigt att du är flexibel och ansvarstagande.
Vi ställer krav på att alla i vår verksamhet bidrar till goda resultat och en bra och säker arbetsmiljö.
Du kommer att arbeta med livsmedel, vilket ställer höga krav på hygien - detta innebär att du inte får bära smink, parfym, smycken, piercingar mm på arbetsplatsen.
Vissa arbetsmoment ställer krav på en god fysik.
Känner du igen dig i beskrivningen?
-Tveka inte att söka jobbet, välkommen in i vår arbetsgemenskap! Visa mindre

Sommarjobba på cementverket

Om Cementa Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Varje år sommarjobbar cirka femtio personer hos oss och de flesta är återkommande vid sidan av sina studier. Arbetet inom våra avdelningar är omväxlande och vi erbjuder sommarjobb inom avdelningarna Gruva, Prod... Visa mer
Om Cementa

Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led.

Varje år sommarjobbar cirka femtio personer hos oss och de flesta är återkommande vid sidan av sina studier. Arbetet inom våra avdelningar är omväxlande och vi erbjuder sommarjobb inom avdelningarna Gruva, Produktion, Underhåll och Hamn. Vi har också några tjänster för dig som studerar till civilingenjör eller geolog och vill sommarjobba inom dessa områden, kanske i kombination med ett senare exjobb,

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Din roll

På cementverket har vi varierade uppgifter, framförallt den dagliga driften i cementverket och på driftslabbet med allt vad det innebär i form av exempelvis kontroller och provtagning. Arbetsuppgifterna kan också omfatta framtagande av nya/förbättrade rutiner i samverkan med ordinarie personal. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag. Du jobbar i ett litet team och behöver vara allsidig. Perioden gäller framförallt den 14/6-15/8.

Din profil

Dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Vi värdesätter ditt engagemang, din kreativitet och att du sprider en god stämning i teamet. Du är vetgirig och söker aktivt kunskap och svar på dina frågor. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom teknik men det är inget krav. Det är en fördel om du arbetat i team tidigare. Alla våra jobb kräver att du fyllt 18 år. En säker arbetsmiljö är viktigt för oss och vi förväntar oss att du följer lagar och skyddsföreskrifter.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Dan Stenström på telefonnummer 0498-281224. Ansök senast den 14e mars

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder. Visa mindre

Tennsmed, tennhantverkare

Wisby tenn söker nu en lärling eller en person med ett genuint intresse för att pröva på och lära sig ett yrke som tennsmed. Vi är ett väldigt fåtal personer i Sverige som idag jobbar med detta som yrke. Vi arbetar med att designa, tillverka och reparera bruksföremål och smycken gjorda i tenn, men utför även arbeten i koppar och mässing mm. Tillverkningen sker till egen försäljning men också på beställning till privatpersoner och företag. Du som söker bö... Visa mer
Wisby tenn söker nu en lärling eller en person med ett genuint intresse för att pröva på och lära sig ett yrke som tennsmed. Vi är ett väldigt fåtal personer i Sverige som idag jobbar med detta som yrke.
Vi arbetar med att designa, tillverka och reparera bruksföremål och smycken gjorda i tenn, men utför även arbeten i koppar och mässing mm. Tillverkningen sker till egen försäljning men också på beställning till privatpersoner och företag.


Du som söker bör ha en kunskap från att jobbat med någon form av metall, och vara fylld av intresse, noggrannhet och tålamod som är grunden för ett lyckat resultat.
Det mesta av tillverkningen sker helt hantverksmässigt utan maskiner, så du bör ha en god förmåga av att använda handverktyg.
Arbetet kommer så småningom att leda till kunskaper i design, formgivning, lödning, gjutning, gravering mm.
Tillverkningen sker i vår nya verkstad i Stenkyrka på norra Gotland.
Läs mer på www.wisbytenn.se
#jobbjustnu


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Mekaniker till FMTS Markverkstad Syd - Tofta

Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett stort teknikintresse, kvalitetsmedveten och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Tofta. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra meda... Visa mer
Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett stort teknikintresse, kvalitetsmedveten och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Tofta.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Markverkstad Syd är en enhet inom Försvarsmaktens tekniska skola, FMTS, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. Markverkstadsenheten levererar tjänster enligt kundkrav.

Markverkstad Syd är en enhet inom FMTS med cirka 100 medarbetare, som bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och Tofta. Du kommer att tillhöra sektion Markverkstad Tofta på Gotland.

Arbetsuppgifter
Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med underhåll, reparation och felsökning på olika typer av fordon och dess system som används inom Försvarsmakten såsom stridsfordon, bandvagnar, lätta och tunga hjulfordon men även olika förekommande arbeten på Försvarsmaktens material och system. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering utifrån fastställda underlag.

 

 Kvalifikationer


• Två eller treårig gymnasieutbildning inom fordonsteknik, inriktning fordon eller annan utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att Du inte är allergisk mot härdplaster
• Datorvana, vi arbetar med digitala plattformar för felsökning, dokumentation, tidsuppföljning och verkstadsproduktion
• Körkort lägst klass B, gärna högre behörighet

Önskvärt


• Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon
• Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll
• Erfarenhet av underhåll på tunga och lätta fordon
• Truckkort, traverskort
• Certifiering inom kyla/AC

Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi söker dig som arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som mekaniker är du strukturerad och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Vi lägger stor betydelse vid personlig lämplighet.
Vi arbetar för en jämnare könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökanden.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med placering på Tofta, Visby Garnison. Vi är ännu en liten arbetsplats där alla hjälps åt. Det kan förekomma en del resande i tjänsten, både kommande utbildningar och viss växeltjänstgöring mellan verkstäderna i Sverige.
Skiftgång kan eventuellt förekomma. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Som anställd i Försvarsmakten erbjuds du möjligheten till tre timmar fysisk träning i veckan på arbetstid, träningskläder, ersättning av kostnad för läkarbesök och läkemedel, upp till sju veckor semester per år och generösa arbetstidsavtal.

Detta är en civil befattning.
Tillträde snarast enl. ök.  
Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Befattning är placerad på Markverkstaden i Visby Garnison Tofta.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta sektionschef Ann-Louise Almgren eller avdelningschef Peter Goos, Försvarsmakten vx-telefon 08-788 75 00

Fackliga representanter: 035-266 20 00
SACO: Nermina Dzanic
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Gerard Woll
OFR-O: Anders Norén

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-17. Din ansökan skall innehålla CV, betyg samt ett personligt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Däckia Visby söker erfaren Däckmontör/Kundmottagare

Däckia AB är en av Sveriges ledande däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag. I kedjan ingår 65 Däckiaverkstäder och 50 samarbetspartners över hela landet. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, för att serva allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror. Däckia AB ägs sedan juni 2012 av Pirelli. De senaste åren har präglats av stabil lönsamhet. Grunden för framgångarna är engagerade och kunniga medarbetare och part... Visa mer
Däckia AB är en av Sveriges ledande däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag. I kedjan ingår 65 Däckiaverkstäder och 50 samarbetspartners över hela landet. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, för att serva allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror.
Däckia AB ägs sedan juni 2012 av Pirelli. De senaste åren har präglats av stabil lönsamhet. Grunden för framgångarna är engagerade och kunniga medarbetare och partners. Under 2019 omsatte bolaget drygt 700 miljoner kronor och sysselsatte lite drygt 300 personer.
Nu söker vi en däckmontör/kundmottagare med goda praktiska fordonskunskaper till vår verkstad i Visby. Här får du en nyckelroll i ett mindre team och goda möjligheter att påverka och vara en del av verksamheten.
Som däckmontör kommer du att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta, montera och balansera däck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor.
I tjänsten om kundmottagare består dina arbetsuppgifter bland annat av att ha kontakt med kunder, butiksförsäljning samt att stödja platschefen i det administrativa arbetet. Du har god social förmåga och lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du är energisk, plikttrogen och engagerad och säkerställer att kunderna får ett gott bemötande och en god service.
Vi söker dig som:
har gymnasiekompetens eller motsvarande från fordonsteknisk linje
vi ser gärna att du har erfarenhet som däckmontör men inget krav
tycker om att arbeta både i grupp och självständigt samt tar eget ansvar
är van vid kundkontakter och har hög servicekänsla
är positiv, motiverad, noggrann och initiativrik
har B-körkort

Då du kommer att arbeta i en flexibel arbetsmiljö med högt tempo ser vi att du är en stresstålig och positiv person. Du har god datorvana, lätt för att lära samt är van vid att ta mycket ansvar. Körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift.
Din arbetsförmåga och personlighet är en viktig faktor då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.
Tidigare erfarenhet från arbete inom motorbranschen är en merit och vi ser gärna att du har erfarenhet av personvagnar, lastvagnar som entreprenad.
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt redan före annonstidens utgångsdatum. Så sök redan idag!
För frågor kring tjänsten kontakta Johnny Jacobsson, platschef: 070-590 75 99. Ansökan till jobbet gör du via mail till: [email protected] Visa mindre

Processoperatör

Ansök    Okt 27    Arla Foods AB    Processoperatör, mejeri
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka. Vi söker nu personal till produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver OM TJÄNSTEN Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för tillverkning av mjölkpulver och sköta förpacknin... Visa mer
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.

Vi söker nu personal till produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver

OM TJÄNSTEN
Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för tillverkning av mjölkpulver och sköta förpackning av mjölkpulver i 25-kgs säckar samt 1000 kgs Big Bags. Du kommer att se till att produktionen fungerar bra och effektivt. Du blir därmed en viktig del i produktionskedjan. Du ansvarar för att övervaka och styra olika produktionsprocesser. Vid behov kommer du även att arbeta med att identifiera och lösa enklare tekniska fel som kan uppstå, samt att utföra enklare förebyggande underhåll av maskinerna. I tjänsten ingår även dokumentation samt att aktivt delta i kvalitets- och livsmedelsäkerhetsförbättringsaktiviteter.
Arbetstiderna är treskift (fm, em och natt).

I din roll som processoperatör kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
Sköta processen för mjölkbehandling och produktion av mjölkpulver
Sköta förpackning av mjölkpulver
Dokumentation


Den verksamhet som bedrivs på vårt Mejeri ställer höga krav på att rutiner och att hygienkrav efterföljs enligt gällande lagar och direktiv från myndigheter.

OM DIG
Vi söker dig som har avslutat gymnasial utbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande. Erfarenhet av operatörsarbete från livsmedelsindustri är meriterande. Som person är du givetvis noggrann, ansvarsfull och engagerad. Då en del tekniskt/mekaniskt arbete kan ingå i tjänsten ser vi gärna att du har tekniskt intresse. Vidare är det viktigt att du trivs med lagarbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Om du dessutom har en förståelse för processer, samt att din och andras roller på företaget är viktiga i produktionen kommer du att trivas hos oss.

Välkommen med din ansökan via länken.
Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden och lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA
Produktionschef:
Daniel Gardell
Tfn: 073 - 852 31 03

Facklig kontaktperson för LIVS :
Thomas Klang
Tfn: 073 – 852 28 64

COVID-19 Notice
We are busy producing dairy products so we can continue #fillingtheshelves and #feedingthenation. Recruiting talent to Arla thus stays one of our top priorities also during these difficult times. Necessity is the mother of invention, so we have moved to virtual hiring and onboarding processes so we enable candidates and our recruitment teams to get close while respecting social distancing. If at the final stages of a recruitment, a candidate would prefer to meet in person, we take all the necessary precautions to ensure everyone's safety. Visa mindre

Processoperatör

Ansök    Okt 27    Arla Foods AB    Processoperatör, mejeri
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka. Vi söker nu personal till produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver OM TJÄNSTEN Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för tillverkning av mjölkpulver och sköta förpacknin... Visa mer
På Arla Foods i Visby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 2,5 miljoner kilo mjölk/vecka.

Vi söker nu personal till produktionsavdelningen där mjölk processas till mjölkpulver

OM TJÄNSTEN
Som processoperatör kommer du att arbeta med att sköta processen för att behandla inkommande mjölk, sköta driften av processen för tillverkning av mjölkpulver och sköta förpackning av mjölkpulver i 25-kgs säckar samt 1000 kgs Big Bags. Du kommer att se till att produktionen fungerar bra och effektivt. Du blir därmed en viktig del i produktionskedjan. Du ansvarar för att övervaka och styra olika produktionsprocesser. Vid behov kommer du även att arbeta med att identifiera och lösa enklare tekniska fel som kan uppstå, samt att utföra enklare förebyggande underhåll av maskinerna. I tjänsten ingår även dokumentation samt att aktivt delta i kvalitets- och livsmedelsäkerhetsförbättringsaktiviteter.
Arbetstiderna är treskift (fm, em och natt).

I din roll som processoperatör kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
Sköta processen för mjölkbehandling och produktion av mjölkpulver
Sköta förpackning av mjölkpulver
Dokumentation


Den verksamhet som bedrivs på vårt Mejeri ställer höga krav på att rutiner och att hygienkrav efterföljs enligt gällande lagar och direktiv från myndigheter.

OM DIG
Vi söker dig som har avslutat gymnasial utbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande. Erfarenhet av operatörsarbete från livsmedelsindustri är meriterande. Som person är du givetvis noggrann, ansvarsfull och engagerad. Då en del tekniskt/mekaniskt arbete kan ingå i tjänsten ser vi gärna att du har tekniskt intresse. Vidare är det viktigt att du trivs med lagarbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Om du dessutom har en förståelse för processer, samt att din och andras roller på företaget är viktiga i produktionen kommer du att trivas hos oss.

Välkommen med din ansökan via länken.
Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden och lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA
Produktionschef:
Daniel Gardell
Tfn: 073 - 852 31 03

Facklig kontaktperson för LIVS :
Thomas Klang
Tfn: 073 – 852 28 64

COVID-19 Notice
We are busy producing dairy products so we can continue #fillingtheshelves and #feedingthenation. Recruiting talent to Arla thus stays one of our top priorities also during these difficult times. Necessity is the mother of invention, so we have moved to virtual hiring and onboarding processes so we enable candidates and our recruitment teams to get close while respecting social distancing. If at the final stages of a recruitment, a candidate would prefer to meet in person, we take all the necessary precautions to ensure everyone's safety. Visa mindre

KVALITETSCONTROLLER

Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning/konsumentförpackning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige. Vem är du? Vi ser gärna a... Visa mer
Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning/konsumentförpackning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige.


Vem är du?


Vi ser gärna att du som person är du nyfiken och intresserad av kvalitetsfrågor. Förutom att jobba på ett strukturerat sätt är du lösningsorienterad. Du har ett professionellt och ansvarsfullt arbetssätt och har lätt för att fokusera på det som är viktigt. Det är viktigt att du är positiv och har en god samarbetsförmåga och vill engagera dig i förbättringsarbete.
Vi ser att du har utbildning/kunskap i processteknik och mikrobiologi.
Du har god datorvana. Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedelsindustrin, HACCP och egenkontroll är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetsbeskrivning


Som kvalitetscontroller arbetar du framförallt med kvalitet- och livsmedelssäkerhetsfrågor i vardagen inom slakt/styckning men även inom förädling. Du kommer att jobba som en del av kvalitetsavdelningen och vara med och jobba i gruppens förändring- och förbättringsarbete. I vardagen ska du som Kvalitetscontroller självständigt ta prover, och trikinanalyser, sammanställa, analysera provresultat samt driva projekt rörande kvalitet inom verksamheten. Du kommer även att jobba med information och utbildning, jobba med avvikelseutredningar och ha kontakt med kunder och leverantörer i kvalitetsfrågor.
I dina arbetsuppgifter ingår även att delta på interna och externa revisioner, ha kontakt med myndigheter, utreda reklamationer. Du jobbar också med verifieringar, leverantörsbedömningar och allt som hör ett kvalitetsledningssystem till.
I tjänsten ingår att, i samarbete med kvalitetschefen, driva och utveckla kvalitetsarbetet inom företaget, samt tillse att det finns ett väl fungerande kvalitetssäkringssystem enligt gällande standard. Kvalitetscontrollern kommer ansvara för delar av HACCP-systemet.


Vi intervjuar löpande. Visa mindre

Medarbetare till grönsakspackeri

Ansök    Sep 8    Ryftes Grönsaker AB    Packare
Hej Vill du bli en i vårt glada gäng? Vi söker dig som vill arbeta heltid i vårt morotspackeri med möjlighet att utvecklas inom företaget. Du gillar omväxling och ordning och reda. Du lämnar inget halvgjort och kan snabbt växla från en arbetsuppgift till en annan. Dina arbetsuppgifter är viktiga för företaget. Vi erbjuder: Arbetstiden är mån-fred 07.00-16-00, övertidsarbete förekommer, timbank tillämpas. Kollektivavtal Friskvårdsbidrag (efter 6 månaders p... Visa mer
Hej
Vill du bli en i vårt glada gäng?
Vi söker dig som vill arbeta heltid i vårt morotspackeri med möjlighet att utvecklas inom företaget. Du gillar omväxling och ordning och reda. Du lämnar inget halvgjort och kan snabbt växla från en arbetsuppgift till en annan.
Dina arbetsuppgifter är viktiga för företaget.
Vi erbjuder:
Arbetstiden är mån-fred 07.00-16-00, övertidsarbete förekommer, timbank tillämpas.
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag (efter 6 månaders provanställning)
Rökfri arbetsplats. Visa mindre

Experience in retail and are looking for a fun and creative extra job?

Workshop – the retail agency is the largest and leading retail agency in the Nordics. We help some of the world’s largest brands to provide their consumers with a world class shopping experience. We do this via our offering, “ A unique combination of strategic, creative, and tactical services”. We run our business across the entire of Northern Europe with offices across the Nordics and Benelux. Workshop has a turnover of ca 250MSEK and have several years b... Visa mer
Workshop – the retail agency is the largest and leading retail agency in the Nordics. We help some of the world’s largest brands to provide their consumers with a world class shopping experience. We do this via our offering, “ A unique combination of strategic, creative, and tactical services”. We run our business across the entire of Northern Europe with offices across the Nordics and Benelux. Workshop has a turnover of ca 250MSEK and have several years been awarded as a Gassell company. With 250 employees throughout our countries our strong culture of having a passion for retail, diversity, and comradery is going viral!

Workshop is now looking for new talented people to our Retail Ready Pool. Are you outgoing, independent, service minded and have a passion for retail? Then you might be the one for us.

We are currently looking for a Merchandisers on behalf of several of our customers.

In the role as Merchandiser, you will contact the stores and book an appointment, vising the stores and check that products have been delivered and also check that products are in stock. You will also help the store staff to get the products on place and make sure it looks good. The role will also include update of displays, make sure the store follows the planogram, that the shelves are well filled with products and that all products are price marked. You will follow-up and document before and after each store visit.

As a person you have a coaching approach and a can-do attitude. You love retail and is an energetic and positive colleague. As you work independently the role requires you to be flexible, organized and solution oriented.

We are looking for people that: 


• Are passionate about retail and have experience working with customers
• Are independent, reliable and structured
• Are flexible, outgoing and social with an eye for detail
• Likes to travel in your work and is a problem-solver
• Speaks Swedish and English fluently
• Have a valid driving licence

Hours: Part-time
Workplace: Visby
Start date: As soon as possible

We look forward to your application!

Selection and interview process is ongoing; therefore please apply as soon as possible. We do not accept applications by mail, apply therefore via add. Last application day is 2020-09-25.  


Learn more about our company at work-shop.com and follow us on social media! Facebook and LinkedIn: WorkShop The Retail Agency. Instagram: @workshopretail Visa mindre

Processtrainee till Cementa i Slite

Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite! Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en intern företagshäl... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite!

Om oss

Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en intern företagshälsovård, egen lunchrestaurang och andra förmåner som till exempel idrottshall, gym och bra möjligheter att utvecklas.

Om arbetsplatsen

Vi tillverkar våra cementprodukter dygnet runt, årets alla dagar. Arbetet är därför förlagt på treskift – förmiddag, eftermiddag och natt. Vi är sex skiftlag som i nära samarbete inom teamet håller igång produktionsprocessen. På skift arbetar processkötare, processoperatör, produktionsmekaniker, driftansvarig, laborant och skiftledare. Fysiskt tungt arbete kan förekomma. Alla medarbetare har ansvar för att arbeta säkert och att arbeta med ständiga förbättringar.

Din roll


• Som processtrainee får du den nödvändiga kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna arbeta på ett säkert och effektivt sätt med högt kvalitetsfokus. Till en början är utbildningen förlagd på dagtid med inplanerade teoretiska och praktiska moment för att sedan övergå i skiftgång. Under skiftgången arbetar du nära våra erfarna medarbetare medan du bygger på dina färdigheter.
• Efter traineeperioden har du möjlighet att söka lediga jobb inom vår skiftesorganisation.

Exempel på tjänster:

Processkötare
Arbetar på ugnlinjerna för att tillse att utrustningen håller hög tillgänglighet. Arbetsuppgifter är bland annat rondering, autonomt underhåll, rensning/spettning i cyklontornet och felsökning.  

Laborant
Arbetar på vårt driftslaboratorium där vi analyserar kvaliteten på våra mellanprodukter och på cementtillverkningen. Arbetsuppgifter är bland annat viss manuell provtagning, analys av resultat och styrning av processparametrar, felsökning på automatiska provtagare och laboratorieutrustning.  

Processoperatör
Som processoperatör skiftar ditt arbete från rondering och felsökning till styrning av hela produktionsanläggningen som sker från vår driftcentral. Du är en nyckelperson som jobbar i ett tight team för att optimera produktionsprocessen.

Din profil

Dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Vi värdesätter ditt engagemang, din kreativitet och att du sprider en god stämning i teamet. Du är vetgirig och söker aktivt kunskap och svar på dina frågor. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom teknik men det är inget krav. Det är en fördel om du arbetat i team tidigare. B- körkort är ett krav.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Tjänsten är visstid, heltid med tillträde sker enligt överenskommelse. Vill du veta mer är du välkommen att ringa HR-generalist Jenny Carlsson 0498-28 10 27 eller produktionschef Johan Bering 0498-28 11 58.

Våra medarbetare har ett stort engagemang för att skapa resultat, har du också det? Skicka in din ansökan senast 18/10, urval kan komma att ske löpande.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder Visa mindre

Experience in retail and are looking for a fun and creative extra job?

Workshop – the retail agency is the largest and leading retail agency in the Nordics. We help some of the world’s largest brands to provide their consumers with a world class shopping experience. We do this via our offering, “ A unique combination of strategic, creative, and tactical services”. We run our business across the entire of Northern Europe with offices across the Nordics and Benelux. Workshop has a turnover of ca 250MSEK and have several years b... Visa mer
Workshop – the retail agency is the largest and leading retail agency in the Nordics. We help some of the world’s largest brands to provide their consumers with a world class shopping experience. We do this via our offering, “ A unique combination of strategic, creative, and tactical services”. We run our business across the entire of Northern Europe with offices across the Nordics and Benelux. Workshop has a turnover of ca 250MSEK and have several years been awarded as a Gassell company. With 250 employees throughout our countries our strong culture of having a passion for retail, diversity, and comradery is going viral!

Workshop is now looking for new talented people to our Retail Ready Pool. Are you outgoing, independent, service minded and have a passion for retail? Then you might be the one for us.

We are currently looking for a Merchandisers on behalf of several of our customers.

In the role as Merchandiser, you will contact the stores and book an appointment, vising the stores and check that products have been delivered and also check that products are in stock. You will also help the store staff to get the products on place and make sure it looks good. The role will also include update of displays, make sure the store follows the planogram, that the shelves are well filled with products and that all products are price marked. You will follow-up and document before and after each store visit.

As a person you have a coaching approach and a can-do attitude. You love retail and is an energetic and positive colleague. As you work independently the role requires you to be flexible, organized and solution oriented.

We are looking for people that: 


• Are passionate about retail and have experience working with customers
• Are independent, reliable and structured
• Are flexible, outgoing and social with an eye for detail
• Likes to travel in your work and is a problem-solver
• Speaks Swedish and English fluently
• Have a valid driving licence

Hours: Part-time
Workplace: Visby
Start date: As soon as possible

We look forward to your application!

Selection and interview process is ongoing; therefore please apply as soon as possible. We do not accept applications by mail, apply therefore via add. Last application day is 2020-08-23.  


Learn more about our company at work-shop.com and follow us on social media! Facebook and LinkedIn: WorkShop The Retail Agency. Instagram: @workshopretail Visa mindre

Do you have experience in retail and are looking for a reative extra job?

Workshop – the retail agency is the largest and leading retail agency in the Nordics. We help some of the world’s largest brands to provide their consumers with a world class shopping experience. We do this via our offering, “ A unique combination of strategic, creative, and tactical services”. We run our business across the entire of Northern Europe with offices across the Nordics and Benelux. Workshop has a turnover of ca 250MSEK and have several years b... Visa mer
Workshop – the retail agency is the largest and leading retail agency in the Nordics. We help some of the world’s largest brands to provide their consumers with a world class shopping experience. We do this via our offering, “ A unique combination of strategic, creative, and tactical services”. We run our business across the entire of Northern Europe with offices across the Nordics and Benelux. Workshop has a turnover of ca 250MSEK and have several years been awarded as a Gassell company. With 250 employees throughout our countries our strong culture of having a passion for retail, diversity, and comradery is going viral!

Workshop is now looking for new talented people to our Retail Ready Pool. Are you outgoing, independent, service minded and have a passion for retail? Then you might be the one for us.

We are currently looking for a Merchandisers on behalf of several of our customers.

In the role as Merchandiser, you will contact the stores and book an appointment, vising the stores and check that products have been delivered and also check that products are in stock. You will also help the store staff to get the products on place and make sure it looks good. The role will also include update of displays, make sure the store follows the planogram, that the shelves are well filled with products and that all products are price marked. You will follow-up and document before and after each store visit.

As a person you have a coaching approach and a can-do attitude. You love retail and is an energetic and positive colleague. As you work independently the role requires you to be flexible, organized and solution oriented.

We are looking for people that: 


• Are passionate about retail and have experience working with customers
• Are independent, reliable and structured
• Are flexible, outgoing and social with an eye for detail
• Likes to travel in your work and is a problem-solver
• Speaks Swedish and English fluently
• Have a valid driving licence

Hours: Part-time
Workplace: Visby
Start date: As soon as possible

We look forward to your application!

Selection and interview process is ongoing; therefore please apply as soon as possible. We do not accept applications by mail, apply therefore via add. Last application day is 2020-08-23.  


Learn more about our company at work-shop.com and follow us on social media! Facebook and LinkedIn: WorkShop The Retail Agency. Instagram: @workshopretail Visa mindre

Processtrainee till Cementa i Slite

Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite! Om oss Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en intern företagshäl... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i team på ett händelserikt jobb i Slite!

Om oss

Cementa i Slite är norra Europas största och mest miljöanpassade cementfabrik. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi har en intern företagshälsovård, egen lunchrestaurang och andra förmåner som till exempel idrottshall, gym och bra möjligheter att utvecklas.

Om arbetsplatsen


Vi tillverkar våra cementprodukter dygnet runt, årets alla dagar. Arbetet är därför förlagt på treskift – förmiddag, eftermiddag och natt. Vi är sex skiftlag som i nära samarbete inom teamet håller igång produktionsprocessen. På skift arbetar processkötare, processoperatör, produktionsmekaniker, driftansvarig, laborant och skiftledare. Fysiskt tungt arbete kan förekomma. Alla medarbetare har ansvar för att arbeta säkert och att arbeta med ständiga förbättringar.

Din roll


• Som processtrainee får du den nödvändiga kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna arbeta på ett säkert och effektivt sätt med högt kvalitetsfokus. Till en början är utbildningen förlagd på dagtid med inplanerade teoretiska och praktiska moment för att sedan övergå i skiftgång. Under skiftgången arbetar du nära våra erfarna medarbetare medan du bygger på dina färdigheter.
• Efter traineeperioden har du möjlighet att söka lediga jobb inom vår skiftesorganisation.

Exempel på tjänster:

Processkötare
Arbetar på ugnlinjerna för att tillse att utrustningen håller hög tillgänglighet. Arbetsuppgifter är bland annat rondering, autonomt underhåll, rensning/spettning i cyklontornet och felsökning.  

Laborant
Arbetar på vårt driftslaboratorium där vi analyserar kvaliteten på våra mellanprodukter och på cementtillverkningen. Arbetsuppgifter är bland annat viss manuell provtagning, analys av resultat och styrning av processparametrar, felsökning på automatiska provtagare och laboratorieutrustning.  

Processoperatör
Som processoperatör skiftar ditt arbete från rondering och felsökning till styrning av hela produktionsanläggningen som sker från vår driftcentral. Du är en nyckelperson som jobbar i ett tight team för att optimera produktionsprocessen.

Din profil

Du har gärna en gymnasialutbildning men det är inte ett krav. Vi värdesätter ditt engagemang, din kreativitet och att du sprider en god stämning i teamet. Du är vetgirig och söker aktivt kunskap och svar på dina frågor. Det är en fördel om du arbetat i team tidigare. B- körkort är ett krav.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Tjänsten är visstid, heltid med tillträde sker i September eller enligt överenskommelse. Vill du veta mer är du välkommen att ringa HR-generalist Jenny Carlsson 0498-281027 eller produktionschef Johan Bering 0498-281158.

Våra medarbetare har ett stort engagemang för att skapa resultat, har du också det? Skicka in din ansökan senast 15/6, urval kan komma att ske löpande.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder. Visa mindre

KVALITETSCONTROLLER

Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning/konsumentförpackning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige. Vem är du? Vi ser gärna a... Visa mer
Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning/konsumentförpackning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige.


Vem är du?


Vi ser gärna att du som person är du nyfiken och intresserad av kvalitetsfrågor. Förutom att jobba på ett strukturerat sätt är du lösningsorienterad. Du har ett professionellt och ansvarsfullt arbetssätt och har lätt för att fokusera på det som är viktigt. Det är viktigt att du är positiv och har en god samarbetsförmåga och vill engagera dig i förbättringsarbete.
Du har god datorvana. Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedelsindustrin, HACCP och egenkontroll är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetsbeskrivning


Som kvalitetscontroller arbetar du framförallt med kvalitet- och livsmedelssäkerhetsfrågor i vardagen inom slakt/styckning men även inom förädling. Du kommer att jobba som en del av kvalitetsavdelningen och vara med och jobba i gruppens förändring- och förbättringsarbete. I vardagen ska du som Kvalitetscontroller självständigt hjälpa till att ta prover, sammanställa, analysera provresultat samt driva projekt rörande kvalitet inom verksamheten. Du kommer även att jobba med information och utbildning, jobba med avvikelseutredningar och ha kontakt med kunder och leverantörer i kvalitetsfrågor.
I dina arbetsuppgifter ingår även att delta på interna och externa revisioner, ha kontakt med myndigheter, utreda reklamationer. Du jobbar också med verifieringar, leverantörsbedömningar och allt som hör ett kvalitetsledningssystem till.
I tjänsten ingår att, i samarbete med kvalitetschefen, driva och utveckla kvalitetsarbetet inom företaget, samt tillse att det finns ett väl fungerande kvalitetssäkringssystem enligt gällande standard. Kvalitetscontrollern kommer ansvara för delar av HACCP-systemet.


Vi intervjuar löpande. Visa mindre