Lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare på Gotland

Se lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare på Gotland. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb på Gotland som finns hos arbetsgivaren.

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. Vilka är vi? Medicinska sekreterare inom specialistvården i hälso- och sjukvård... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Vilka är vi?
Medicinska sekreterare inom specialistvården i hälso- och sjukvårdsförvaltningen är indelade i två enheter: enheten för medicinska sekreterare inom opererande specialiteter/röntgen/IVA/akutmottagning och enheten för medicinska specialiteter/habilitering/rehabilitering/psykiatri.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som medicinsk sekreterare är du anställd inom resursområde vårdadministration, sekreterare opererande specialiteter med placering mot akutmottagningen för vilken du skriver diktat, sköter kassaregistrering och övrig journaldokumentation . På akuten arbetar du efter ett varierat sjudagarsschema som innefattar dag, kväll och helg med arbetstid 37 tim/vecka.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har medicinsk sekreterarutbildning med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du ska ha erfarenhet från sedvanligt journalarbete såsom vårddokumentation i journalsystemet TakeCare och andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Du ser möjligheter, kan ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men har också en god förmåga att arbeta i team.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Avonova Hälsa söker administratör till Visby

Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag    Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster... Visa mer
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

Rollen som administratör fungerar som en koordinator i vår verksamhet. Ditt arbete kommer att bestå av olika administrativa arbetsuppgifter såsom att ge service till våra kunder och medarbetare t.ex. genom att hjälpa operativ personal att planera och boka in uppdrag. Du ansvarar för telefonin och beställningar från våra kunder och stöttar dina kollegor på andra hälsocenter i telefon vid behov.

I arbetet ingår även att kontinuerligt sammanställa statistik och faktureringsunderlag. Kundrelationer och samarbete samt nära kontakt med våra uppdragsgivare är hörnstenar i vårt arbete, både externt och internt.Arbetsuppgifter

- Ekonomi (ta fram fakturaunderlag, vid behov skriva ut och skicka fakturaunderlag)
- Kundhantering
- Telefoni (sortera samtal, avbokningar/ombokningar, boka besök och återbesök, administrativ rådgivning, avboka konsulters bokningar vid frånvaro)
- Kontrollera leverantörsfakturor och vidarefakturera
- Kontorsservice och inköp (posthantering, inköp administrativt material etc.)
- Hantera vårt affärssystem (skapa och bygga scheman för konsulter, lägga upp kundstrukturer och uppdatering av dessa etc.)
- Officestöd - Excel/Word/Power Point, lokal IT-support i enklare frågor
- Bjuda in kunder till Avonovas webbportal, inkluderar även uppdatering vid ändring eller avslut
- Ordning och reda på enhetenKvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du har minst gymnasieutbildning, om du har gått en utbildning som medicinsk sekreterare, vårdadministratör eller undersköterska är det meriterande. Du har hög datakompetens och mycket goda kunskaper i Officepaketet samt lätt för att lära dig nya system. Du har tidigare erfarenhet av administration, att arbeta med telefon som arbetsredskap och du har erfarenhet av fakturering.

Som person är du självgående och har integritet samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, du är lyhörd och smidig och bra på att skapa relationer. Vidare ser vi gärna att du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. För att klara av arbetet krävs att du kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vill du veta mer kontakta gärna hälsocenterchef Per-Nicklas Olofsson, [email protected]

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt.

Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega med kollektivavtal med Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1600 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. Vilka är vi? Psykiatrin är en del av regionens hälso- och sjukvård och består a... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1600 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Vilka är vi?
Psykiatrin är en del av regionens hälso- och sjukvård och består av psykiatrisk öppenvård för vuxna samt av psykiatrisk heldygnsvård, beroendevård och barn- och ungdomspsykiatri.

Totalt arbetar ca 125 medarbetare inom psykiatrin som helhet. Vi har en mix av olika professioner och kompetenser med bland annat läkare, psykologer, behandlare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, rehabiliteringskoordinatorer och kurator.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vuxenpsykiatrin. Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete som innebär lika delar receptionsarbete som övriga vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för receptionsarbete och bemötande. Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande. Du har god servicekänsla, ser möjligheter, är flexibel och kan ta egna initiativ. Du prioriterar och organiserar ditt arbete självständigt men har också god samarbetsförmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. Vilka är vi? Medicinska sekreterare inom specialistvården i hälso- och sjukvård... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Vilka är vi?
Medicinska sekreterare inom specialistvården i hälso- och sjukvårdsförvaltningen är indelade i två enheter: enheten för medicinska sekreterare inom opererande specialiteter/röntgen/IVA/akutmottagning och enheten för medicinska specialiteter/habilitering/rehabilitering/psykiatri.

Tjänsten gäller medicinsk sekreterare inom opererande specialiteter med placering mot urologi.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är utskrift av journalanteckningar i journalsystemet TakeCare, diagnosregistrering och övriga förekommande vårdadministrativa arbetsuppgifter såsom kassaregistrering, fakturering, schemaläggning och patientkontakt via TeleQ.

Vem är du?
Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare som behärskar svenska språket väl och har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Vana att arbeta i journalsystemet TakeCare är meriterande.

Vi sätter stort värde på flexibilitet, positivt tänkande och är måna om en öppen och bra kommunikation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Läkarsekreterare

Dialysen Visby Njurenheten i Visby ingår i B. Braun Avitum AB och har ett regionsövergripande ansvar för njursjukvården i Region Gotland. Njurenheten i Visby är en klinik som erbjuder komplett nefrologisk utredning och behandling förutom njurtransplantation som görs på transplantationscentrum Stockholm. Vår vårdmottagning tar emot över 700 besök per år där bland annat 39 st transplanterade patienter kontrolleras. Kliniken driver dialysverksamhet med runt 4... Visa mer
Dialysen Visby
Njurenheten i Visby ingår i B. Braun Avitum AB och har ett regionsövergripande ansvar för njursjukvården i Region Gotland.
Njurenheten i Visby är en klinik som erbjuder komplett nefrologisk utredning och behandling förutom njurtransplantation som görs på transplantationscentrum Stockholm.
Vår vårdmottagning tar emot över 700 besök per år där bland annat 39 st transplanterade patienter kontrolleras.
Kliniken driver dialysverksamhet med runt 40 patienter i Visby.
Vid enheten bedrivs också en välfungerande peritonialdialysverksamhet.
I vårdteamet ingår dietist, sjukgymnast och kurator vilket innebär att vi kan erbjuda komplett vård.


Vi söker nu en läkareskreterare på halvtid. Gillar du att jobba kreativt, självständigt men samtidigt vara delaktig i ett roligt utvecklande team, som gillar ett gott skratt. Skicka in en ansökan till oss.
Du kommer bland annat arbeta med:
•Receptionistarbete, besvara och hantera inkommande telefonsamtal.
• Skriva in patientdata i olika system, som t.ex. aktiviteter, testresultat, journalanteckningar.
• Samverka ang. transporter, inom och utanför sjukhuset, för att underlätta inbokade möten för patienter.
• Samla information och sammanställa rapporter.
• Vid behov stötta verksamhetschefen med personaldokument.
• Assistera verksamhetschefen med viss korrespondens, internt och externt.


Vem söker vi?
Vi söker dig som gillar att vara mitt i händelsernas centrum.
Du ska ha god förmåga till självständigt arbete med eget ansvarstagande. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, kreativitet, flexibilitet och helhetstänkande.
Du har erfarenhet att arbeta som läkarsekreterare eller liknande.


Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Medicinsk sekreterare primärvård, sommarvikariat

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. Vilka är vi? Är du medicinsk sekreterare och vill arbeta i en primärvård i fram... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Vilka är vi?
Är du medicinsk sekreterare och vill arbeta i en primärvård i framkant har du kommit rätt.

Vi har fyra vårdcentraler varav två placerade i Visby och två glesbyggsvårdcentraler i Hemse och Slite som ligger på södra respektive norra delen av ön. Under sommarperioden bedrivs också turistmottagning på våra vårdcentraler.

Dina arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med omväxlande arbetsinnehåll med fokus på vårddokumentation. Du kommer att arbeta med journalskrivning i TakeCare, remisshantering, scanning, diagnoskodning. Receptionsarbete kan ingå där du är vårt ansikte utåt.

Vi arbetar för flexibilitet och har gärna en dialog kring vilken vårdcentral du vill arbeta vid liksom hur mycket du vill och kan arbeta.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har medicinsk sekreterarutbildning. En god datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt engelska i tal, är väsentligt för rollen. Erfarenhet av arbete i TakeCares journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård.

Som person är du flexibel, prestigelös, hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Din förmåga att samarbeta är god samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är nyfiken och tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på vårdcentralen.

Personliga egenskaper är av stor betydelse.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vuxenpsykiatrin. Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete som innebär lika delar receptionsarbete som övriga vårdadmini... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vuxenpsykiatrin.

Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete som innebär lika delar receptionsarbete som övriga vårdadministrativa arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller vårdadministratör och har ett genuint intresse för receptionsarbete och bemötande.

Du har god servicekänsla, ser möjligheter, är flexibel och kan ta egna initiativ Du prioriterar och organiserar ditt arbete självständigt men har också god samarbetsförmåga.

Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. Vilka är vi? Medicinska sekreterare inom specialistvården i hälso- och sjukvård... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Vilka är vi?
Medicinska sekreterare inom specialistvården i hälso- och sjukvårdsförvaltningen är indelade i två enheter: enheten för medicinska sekreterare inom opererande specialiteter/röntgen/IVA/akutmottagning och enheten för medicinska specialiteter/habilitering/rehabilitering/psykiatri.

Tjänsten gäller medicinsk sekreterare inom opererande specialiteter med placering mot akutmottagningen.

Dina arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare är du anställd inom resursområde vårdadministration, sekreterare opererande specialiteter. På akuten arbetar man dag, kväll och helg enligt schema med arbetstid 37 tim/vecka.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har medicinsk sekreterarutbildning med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du ser möjligheter, kan ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men har också en god förmåga att arbeta i team.

Du ska ha erfarenhet från sedvanligt journalarbete såsom vårddokumentation i journalsystemet TakeCare och andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om Region Gotland Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som ... Visa mer
Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!


Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.Om verksamheten
Medicinska sekreterare inom specialistvården i hälso- och sjukvårdsförvaltningen är indelade i två enheter: enheten för medicinska sekreterare inom opererande specialiteter/röntgen/IVA/akutmottagning och enheten för medicinska specialiteter/habilitering/rehabilitering/psykiatri.

Tjänsten gäller medicinsk sekreterare inom opererande specialiteter med placering mot urologi.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är utskrift av journalanteckningar i journalsystemet TakeCare, diagnosregistrering och övriga förekommande vårdadministrativa arbetsuppgifter såsom kassaregistrering, fakturering, schemaläggning och patientkontakt via TeleQ.

Kvalifikationer
Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare som behärskar svenska språket väl och har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Vana att arbeta i journalsystemet TakeCare är meriterande.Vi sätter stort värde på flexibilitet, positivt tänkande och är måna om en öppen och bra kommunikation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Nu söker vi dig som vill arbeta som medicinsk sekreterare på vårdcentralen Visby Norr, tillsammans med personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet. ARBETSUPPGIFTER Som me... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Nu söker vi dig som vill arbeta som medicinsk sekreterare på vårdcentralen Visby Norr, tillsammans med personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med omväxlande arbetsinnehåll med fokus på vårddokumentation. Du kommer att arbeta med journalskrivning i TakeCare, remisshantering, scanning, diagnoskodning, läkarintroduktion, rutiner, IT-stöd och andra vårdadministrativa arbetsuppgifter. Receptionsarbete ingår där du är vårt ansikte utåt. Du deltar också i förändring och utvecklingsarbete på enheten.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har medicinsk sekreterarutbildning. En god datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt engelska i tal, är väsentligt för rollen. Erfarenhet av arbete i TakeCares journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård.

Som person är du flexibel, prestigelös, hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Din förmåga att samarbeta är god samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är nyfiken och tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på vårdcentralen.

Personliga egenskaper är av stor betydelse.

ÖVRIGT
Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en medicinsk sekreterare med placering på hudmottagningen vid Visby lasarett. I tjänsten ingår även arbete för infektions- och lungmottagning samt avdeln... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en medicinsk sekreterare med placering på hudmottagningen vid Visby lasarett. I tjänsten ingår även arbete för infektions- och lungmottagning samt avdelning.

Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter inom området vårdadministration med bland annat journalskrivning, telefonservice och övrig patientadministration såsom registreringar och administration av journalkopior och intyg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller vårdadministratör.
Du har god servicekänsla, ser möjligheter, är flexibel, kan ta egna initiativ, prioriterar och organiserar ditt arbete självständigt och har god samarbetsförmåga.

Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/flytta-hit

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Operationskoordinator

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Planeringsenhet Vård (PEV) är en enhet med sju medarbetare som spelar en viktig roll i sjukvårdens planering. PEV ansvarar för operationsplanering, uppföljning av utomlänsvård, plane... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Planeringsenhet Vård (PEV) är en enhet med sju medarbetare som spelar en viktig roll i sjukvårdens planering. PEV ansvarar för operationsplanering, uppföljning av utomlänsvård, planering av flygande ambulanstransporter och samordning av sjukvårdens gemensamma arbete med produktionsplanering och tillgänglighet.

Enhetens arbete finns beskrivet i ett ledningssystem för kvalitet med kartlagda processer och rutiner.

Vi söker nu en operationskoordinator som kommer att ingå i ett team om fyra medarbetare som tillsammans delar samordningsansvaret för operationsplanering.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som operationskoordinator ansvarar du för planering, prioritering och samordning av operationsresurser utifrån ett patientsäkert och resurseffektivt förhållningssätt. Målet att nå ett optimerat operationsprogram på samtliga operationssalar.

Med ett personcentrerat förhållningssätt förbereder du patienten inför operation. Arbetsuppgifterna kan därför skilja sig åt från patient till patient. Allmänt, inför alla operationer, gäller att vårdplanera operationsanmälningar, boka operation utifrån rådande förutsättningar, se till att patienten är förberedd och vid behov göra snabba omprioriteringar i programmet för att möta ändrat behov.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är antingen legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av yrket eller har en annan vårdrelaterad utbildning som tillsammans med mångårig erfarenhet av kvalificerad vård, bedöms likvärdig, till exempel medicinsk sekreterare eller undersköterska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från opererande verksamhet, operationsplanering eller annan erfarenhet inom logistik, projektplanering eller liknande.

Då arbetet utförs personcentrerat behöver du ha ett stort patientfokus. Tack vare din analytiska förmåga identifierar du inkonsekventa lösningar, förutser problem och utvecklar alternativa planer.
Du har förmågan att se helheten, snabbt inhämta ny kunskap och använda den tillsammans med kunskap genom erfarenhet för att arbeta på ett flexibelt sätt.

Du strävar efter att etablera trovärdighet och förtroende hos patienter och samarbetsparters liksom att du bygger nya relationer eller stärker befintliga.
Med en hög servicekänsla visar du genuint intresse för patienten och är synlig och lättillgänglig för kollegor. Du delar med dig av information och expertis för att uppnå önskat resultat.

Du är entusiastisk och positiv även i tuffa situationer och arbetar konstruktivt under press.

Du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt och har god datorvana.

ÖVRIGT
Om yrket du söker kräver legitimation – vänligen bifoga dokumentation som intygar att du innehar detta.
Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Försvarshälsan på Gotland är under uppbyggnad och är Försvarsmaktens interna företagshälsovård. Uppbyggnaden är inledd med att skapa förmågan att vara ett tydligt, förtroendefullt specialiststöd till våra kunder, anställda och värnpliktiga, på organisations-, grupp och individnivå samt att vara en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare. Försvarshälsans tjänster kategoriseras som förebyggande och främjande, behandlande och rehabiliterande där fokus ska... Visa mer
Försvarshälsan på Gotland är under uppbyggnad och är Försvarsmaktens interna företagshälsovård. Uppbyggnaden är inledd med att skapa förmågan att vara ett tydligt, förtroendefullt specialiststöd till våra kunder, anställda och värnpliktiga, på organisations-, grupp och individnivå samt att vara en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare.

Försvarshälsans tjänster kategoriseras som förebyggande och främjande, behandlande och rehabiliterande där fokus ska ligga på det förebyggande och hälsofrämjande arbetet vilket utgör basen i vår verksamhet med målet att minimera arbets- och livsstilsrelaterad ohälsa.
Vi ska vara stödjande och rådgivande för chefer i organisationen. Vi utför lagstadgade hälsokontroller samt förberedande insatser inför utlandstjänstgöring med uppföljning efter tjänstgöring.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare arbetar du nära Försvarshälsans övriga yrkeskategorier; verksamhetschef, läkare, sjuksköterska/företagssjuksköterska och fysioterapeut. Teamarbete genomsyrar vårt arbetssätt i den dagliga verksamheten.

I arbetsuppgifterna som medicinsk sekreterare ingår bla:


• Medicinsk dokumentation
• Hantering av medicinska journalhandlingar och allmänna handlingar
• Beställning/inköp
• Fakturahantering
• Sekreterare vid möten
• Inventering
• Arkivering
• Att vara ett administrativt stöd i teamet
• Att vara delaktig i utveckling av våra arbetsmetoder

Kvalifikationer


• Utbildad medicinsk sekreterare
• B-körkort 

Meriterande


• Yrkeserfarenhet som medicinsk sekreterare
• Erfarenhet av arbete inom företagshälsovård
• Erfarenhet som systemadministratör eller motsvarande

Egenskaper

Du behöver vara serviceinriktad, samspelande, flexibel och initiativtagande för att kunna möta de behov som uppstår i verksamheten. Du förväntas vara självgående i din tjänsteutövning, ha god organisations- och samarbetsförmåga, vara strukturerad och ansvarstagande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Detta är en tillsvidareanställning som inleds av sex månaders provanställning. Tjänsten innebär inplacering i säkerhetsskyddsklass samt krigsplacering. Befattningen är civil. Tillträde enligt överenskommelse.  

Arbetstid: 40 h/v, heltidstjänstgöring med flextidsavtal. Verksamheten bedrivs till allra största del på dagtid med fria helger och veckoslut men kväll och helgtjänstgöring kan förekomma. Personal i Försvarsmakten har enligt avtal möjlighet till fysisk träning på arbetstid tre timmar per vecka.

Dokumentation sker i ett försvarsmaktsgemensamt digitalt vårddokumentationssystem.

Befattningen är placerad på P18 i Visby.

Upplysningar om tjänsten lämnas gärna av:

Fredrik Malmerfeldt, Chef Försvarshälsan, 073-488 78 59.
Ulrica Löfgren, HR-generalist, 0723-88 10 69

Fackliga representanter:

OFR/O Karl-Johan Boberg ([email protected])
OFR/S Freddy Tullgren ([email protected])
SEKO Thomas Klasson ([email protected])
SACO FM, Marie Nygren ([email protected]

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-06. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Gotlands Regemente P 18 är Sveriges nyaste förband. Det upprättades 1 januari 2018 och regementet kommer under en uppbyggnadsperiod att växa med både personal och förmågor. 2020 tar förbandet över ansvaret för Stridsgrupp Gotland från P4. Huvuduppgiften är att samordna, utveckla och leda krigsförbanden på Gotland samt att utveckla totalförsvaret tillsammans med det civila samhället. Ytterst handlar det om att stärka försvaret av Gotland och Sverige.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Försvarshälsan på Gotland är under uppbyggnad och är Försvarsmaktens interna företagshälsovård. Uppbyggnaden är inledd med att skapa förmågan att vara ett tydligt, förtroendefullt specialiststöd till våra kunder på organisations-, grupp och individnivå samt att vara en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare. Försvarshälsans tjänster kategoriseras som förebyggande och främjande, behandlande och rehabiliterande där fokus ska ligga på det förebyggande oc... Visa mer
Försvarshälsan på Gotland är under uppbyggnad och är Försvarsmaktens interna företagshälsovård. Uppbyggnaden är inledd med att skapa förmågan att vara ett tydligt, förtroendefullt specialiststöd till våra kunder på organisations-, grupp och individnivå samt att vara en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare.

Försvarshälsans tjänster kategoriseras som förebyggande och främjande, behandlande och rehabiliterande där fokus ska ligga på det förebyggande och hälsofrämjande arbetet vilket utgör basen i vår verksamhet med målet att minimera arbets- och livsstilsrelaterad ohälsa. Försvarshälsan svarar även för fri hälso- och sjukvård till berättigade grupper, däribland värnpliktiga och kadetter under grundläggande utbildning.

Tjänsten ställer krav på förmåga till ett flexibelt arbetssätt, vilja vara delaktig i att utveckla verksamheten, att vara samspelande, att vara strukturerad och ansvarstagande. Försvarshälsan erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete i en organisation med en framåtskridande och positiv atmosfär.

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare arbetar du nära Försvarshälsans övriga yrkeskategorier; verksamhetschef, läkare, sjuksköterska/företagssjuksköterska och fysioterapeut. Teamarbete genomsyrar vårt arbetssätt i den dagliga verksamheten.

Vi bedriver fo?retagsha?lsova?rd fo?r regementets anställda samt ska vara stödjande och rådgivande för chefer med flera i organisationen. Vi bedriver också hälso- och sjukvård för värnpliktiga som genomför sin grundläggande militära utbildning samt för de kadetter som läser vid officersprogram.

Våra försvarsmedicinska insatser fokuserar på att förebygga ohälsa, stärka hälsa och arbetsförmåga samt rehabilitera, systematiskt arbetsmiljöarbete, hälso- och sjukvård samt utföra hälsokontroller. Det kan också förekomma förberedande insatser inför utlandstjänstgöring samt uppföljning och ev. krishantering efter tjänstgöring.

I arbetsuppgifterna som medicinsk sekreterare ingår:


• Medicinsk dokumentation
• Hantering av medicinska journalhandlingar och allmänna handlingar
• Beställning/inköp
• Fakturahantering
• Inventering
• Arkivering
• Att vara ett administrativt stöd i teamet
• Utbildningsinsatser i vårt vårddokumentationssystem (efter förvärvad kunskap)
• Utveckling av arbetsmetoder inom professionen 

Kvalifikationer


• Utbildad medicinsk sekreterare
• B-körkort

Meriterande


• Yrkeserfarenhet som medicinsk sekreterare
• Erfarenhet av arbete inom företagshälsovård
• Erfarenhet som systemadministratör eller motsvarande

Egenskaper
Du behöver vara serviceinriktad, samspelande, flexibel och initiativtagande för att kunna möta de behov som uppstår i verksamheten. Du förväntas vara självgående i din tjänsteutövning och ha god organisations- och samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Detta är en tillsvidareanställning som inleds av sex månaders provanställning. Tjänsten innebär inplacering i säkerhetsskyddsklass samt krigsplacering. Befattningen är civil. Tillträde enligt överenskommelse.  

Arbetstid: 40 h/v, heltidstjänstgöring med flextidsavtal. Verksamheten bedrivs till allra största del på dagtid med fria helger och veckoslut men kväll och helgtjänstgöring kan förekomma. Personal i Försvarsmakten har enligt avtal möjlighet till fysisk träning på arbetstid tre timmar per vecka.

Dokumentation sker i ett försvarsmaktsgemensamt digitalt vårddokumentationssystem.

Befattningen är placerad på P18 i Visby (Tofta Skjutfält).

Upplysningar om tjänsten lämnas gärna av:

Fredrik Malmerfeldt, Chef Försvarshälsan, [email protected]
Ulrica Löfgren, HR-generalist, [email protected]

Fackliga representanter:

OFR/O Karl-Johan Boberg ([email protected])
OFR/S Freddy Tullgren ([email protected])
SEKO Thomas Klasson ([email protected])
SACO FM, Marie Nygren ([email protected]

Ansökan

Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2020 08 16. Din ansökan bör bestå av CV samt personligt brev i vilket du motiverar vad det är som gör dig till en för befattningen lämplig kandidat. 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Gotlands Regemente P 18 är Sveriges nyaste förband. Det upprättades 1 januari 2018 och regementet kommer under en uppbyggnadsperiod att växa med både personal och förmågor. 2020 tar förbandet över ansvaret för Stridsgrupp Gotland från P4. Huvuduppgiften är att samordna, utveckla och leda krigsförbanden på Gotland samt att utveckla totalförsvaret tillsammans med det civila samhället. Ytterst handlar det om att stärka försvaret av Gotland och Sverige.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Medicinsk sekreterare, sommarjobb

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Medicinska sekreterare inom specialistvården i hälso- och sjukvårdsförvaltningen är indelade i två enheter; enheten för medicinska specialiteter/habrehab/psykiatri och enheten för me... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Medicinska sekreterare inom specialistvården i hälso- och sjukvårdsförvaltningen är indelade i två enheter; enheten för medicinska specialiteter/habrehab/psykiatri och enheten för medicinska sekreterare inom opererande specialiteter/röntgen/akutmottagning.

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är utskrift av journalanteckningar i journalsystemet TakeCare, diagnosregistrering och övriga förekommande vårdadministrativa arbetsuppgifter, kassaregistrering, fakturering och i vissa fall receptionsarbete.
Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken verksamhet du arbetar i enligt beskrivningen ovan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du behärskar svenska språket väl och har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Vana att arbeta i journalsystemet TakeCare är meriterande.

ÖVRIGT
Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/flytta-hit

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Vi söker nu en medicinsk sekreterare till akutmottagningen och en resurssekreterare inom opererande specialiteter. ARBETSUPPGIFTER Som medicinsk sekreterare vid akutmottagningen u... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till akutmottagningen och en resurssekreterare inom opererande specialiteter.

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare vid akutmottagningen utför du sedvanliga arbetsuppgifter såsom journalskrivning i TakeCare. Akutmottagningen bemannas med sekreterare även kvällar och helger. Arbetstiden är schemalagd 37 timmar/vecka. Här har du nära samarbete med vårdpersonal på mottagningen och med övriga sekreterare inom opererande specialiteter.

Arbetet som resurssekreterare inom opererande specialiteter är omväxlande och innebär att du täcker upp vid korttidsfrånvaro och hög belastning inom hela området. Här är det viktigt att vara flexibel och kunna samarbeta med övriga sekreterare och vårdpersonal. Kontorsavtal 38.75 timmar/vecka gäller för tjänsten.

Ange i din ansökan inom vilket område du önskar arbeta.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare.
Du behärskar svenska språket väl och har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Vana att arbeta i journalsystemet TakeCare är meriterande liksom tidigare erfarenhet inom yrket.

Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet där du kan ta egna initiativ och se till helheten.
Din samarbetsförmåga är god, du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi sätter stort värde på flexibilitet, positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med en öppen och bra kommunikation. Du gillar att arbeta med förbättringar av verksamheten och vill utvecklas i din yrkesroll.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Vi söker nu tre medicinska sekreterare till områdena neurologi, psykiatri och en resurssekreterare inom medicinska specialiteter/psykiatri. ARBETSUPPGIFTER Som medicinsk sekreter... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vi söker nu tre medicinska sekreterare till områdena neurologi, psykiatri och en resurssekreterare inom medicinska specialiteter/psykiatri.

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare vid neurologmottagningen utför du sedvanliga arbetsuppgifter såsom journalskrivning i TakeCare, bokning, schemaläggning och registreringar. Här har du nära samarbete med vårdpersonal på neurologmottagningen och med övriga sekreterare inom medicinska specialiteter.

I tjänsten som medicinsk sekreterare vid psykiatrin ingår också receptionsarbete och kassaansvar till stor del, varför det krävs ett genuint intresse för receptionsarbete och bemötande. Här ingår du i ett team med övriga medicinska sekreterare och har nära samarbete med dem liksom med övrig personal inom psykiatrin.

Arbetet som resurssekreterare inom medicinska specialiteter/psykiatri är omväxlande och innebär att du täcker upp vid korttidsfrånvaro och hög belastning inom hela området. Här är det viktigt att vara flexibel och kunna samarbeta med övriga sekreterare och vårdpersonal.

Ange i din ansökan inom vilket område du önskar arbeta.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare.
Du behärskar svenska språket väl och har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Vana att arbeta i journalsystemet TakeCare är meriterande liksom tidigare erfarenhet inom yrket.

Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet där du kan ta egna initiativ och se till helheten.
Din samarbetsförmåga är god, du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi sätter stort värde på flexibilitet, positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med en öppen och bra kommunikation. Du gillar att arbeta med förbättringar av verksamheten och vill utvecklas i din yrkesroll.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/flytta-hit

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Vårdcentralen Wisby söder söker nu en medicinsk sekreterare. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss innebär sedvanligt journalarbete, bevakning, registreringar... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vårdcentralen Wisby söder söker nu en medicinsk sekreterare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss innebär sedvanligt journalarbete, bevakning, registreringar, läkarintroduktion, rutiner och receptionsarbete med patientkontakt. Vi använder journalsystemet TakeCare.

Ditt arbete består av en mängd varierande arbetsuppgifter utöver den medicinska dokumentationen. Som sekreterarna har du en stor betydelse för att arbetet flyter smidigt och du utgör en del av "navet" på vår arbetsplats.

KVALIFIKATIONER
Är du medicinsk sekreterare med formell utbildning? Är du lösningsfokuserad, utåtriktad och tycker att struktur och service är naturligt? Då är du välkommen att söka arbete hos oss!
Erfarenhet av journalsystemet TakeCare samt erfarenhet från arbete på vårdcentral krävs.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare, sommarjobb

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Medicinska sekreterare inom specialistvården i hälso- och sjukvårdsförvaltningen är indelade i två enheter; enheten för medicinska specialiteter/habrehab/psykiatri och enheten för me... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Medicinska sekreterare inom specialistvården i hälso- och sjukvårdsförvaltningen är indelade i två enheter; enheten för medicinska specialiteter/habrehab/psykiatri och enheten för medicinska sekreterare inom opererande specialiteter/röntgen/akutmottagning.

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är utskrift av journalanteckningar i journalsystemet TakeCare, diagnosregistrering och övriga förekommande vårdadministrativa arbetsuppgifter, kassaregistrering, fakturering och i vissa fall receptionsarbete.
Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken verksamhet du arbetar i enligt beskrivningen ovan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du behärskar svenska språket väl och har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Vana att arbeta i journalsystemet TakeCare är meriterande.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/flytta-hit

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Operationskoordinator

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Sjukvården på Gotland är sedan 2011 organiserad i en matrisorganisation, där Planeringsenhet Vård (PEV) ingår i ett resursområde, Service och Diagnostik. I vår organisation har vi fo... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Sjukvården på Gotland är sedan 2011 organiserad i en matrisorganisation, där Planeringsenhet Vård (PEV) ingår i ett resursområde, Service och Diagnostik. I vår organisation har vi fokus på helhet och att samarbeta mellan resurs- och verksamhetsområden. Vi vill arbeta utifrån patientprocesser och att minska sådant som inte skapar värde för patienterna.

Planeringsenhet Vård (PEV) är en enhet med sju medarbetare som spelar en viktig roll i sjukvårdens planering. PEV ansvarar för operationsplanering, uppföljning av utomlänsvård, planering av flygande ambulanstransporter samt samordning av sjukvårdens gemensamma arbete med produktionsplanering och tillgänglighet.

Enhetens arbete finns beskrivet i ett ledningssystem för kvalitet med kartlagda processer och rutiner.

Vi söker nu en operationskoordinator som kommer att ingå i ett team om fyra medarbetare som tillsammans delar samordningsansvaret för operationsplanering.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som operationskoordinator ansvarar du för planering, prioritering och samordning av operationsresurser utifrån ett patientsäkert och resurseffektivt förhållningssätt. Målet att nå ett optimerat operationsprogram på samtliga operationssalar.

Med ett personcentrerat förhållningssätt förbereder du patienten inför operation.
Arbetsuppgifterna kan därför skilja sig åt från patient till patient. Allmänt inför alla operationer gäller att vårdplanera operationsanmälningar, boka operation utifrån rådande förutsättningar, se till att patienten är förberedd och vid behov göra snabba omprioriteringar i programmet för att möta ändrat behov.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av yrket eller har annan vårdrelaterad eftergymnasial utbildning med mångårig erfarenhet av kvalificerad vård, till exempel medicinsk sekreterare. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från opererande verksamhet, operationsplanering eller annan erfarenhet inom logistik, projektplanering eller liknande.

Då arbetet utförs personcentrerat behöver du ha ett stort patientfokus. Tack vare din analytiska förmåga identifierar du inkonsekventa lösningar, förutser problem och utvecklar alternativa planer.
Du har förmågan att se helheten, snabbt inhämta ny kunskap och använda den tillsammans med kunskap genom erfarenhet för att arbeta på ett flexibelt sätt.

Du strävar efter att etablera trovärdighet och förtroende hos patienter och samarbetsparters liksom att du bygger nya relationer eller stärker befintliga.
Med en hög servicekänsla visar du genuint intresse för patienten och är synlig och lättillgänglig för kollegor. Du delar med dig av information och expertis för att uppnå önskat resultat.

Du är entusiastisk och positiv även i tuffa situationer och arbetar konstruktivt under press.

Du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt och har god datorvana.

ÖVRIGT
Om yrket du söker kräver legitimation – vänligen bifoga dokumentation som intygar att du innehar detta.
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Läkarsekreterare

Dialysen Visby Njurenheten i Visby ingår i B. Braun Avitum AB och har ett regionsövergripande ansvar för njursjukvården i Region Gotland. Njurenheten i Visby är en klinik som erbjuder komplett nefrologisk utredning och behandling förutom njurtransplantation som görs på transplantationscentrum Stockholm. Vår vårdmottagning tar emot cirka 730 besök per år där bland annat 39 st transplanterade patienter kontrolleras. Kliniken driver dialysverksamhet med cir... Visa mer
Dialysen Visby
Njurenheten i Visby ingår i B. Braun Avitum AB och har ett regionsövergripande ansvar för njursjukvården i Region Gotland.
Njurenheten i Visby är en klinik som erbjuder komplett nefrologisk utredning och behandling förutom njurtransplantation som görs på transplantationscentrum Stockholm.
Vår vårdmottagning tar emot cirka 730 besök per år där bland annat 39 st transplanterade patienter kontrolleras.
Kliniken driver dialysverksamhet med cirka 30 patienter i Visby.
Vid enheten bedrivs också en välfungerande peritonialdialysverksamhet.
I vårdteamet ingår dietist, sjukgymnast och kurator vilket innebär att vi kan erbjuda komplett vård.

Vi söker nu en läkareskreterare på deltid med bland annat följande arbetsuppgifter:

• Arbeta som receptionist, besvara och hantera inkommande telefonsamtal.
• Skriva in patientdata i olika system, som t.ex. aktiviteter, testresultat, journalanteckningar.
• Samverka ang. transporter, inom och utanför sjukhuset, för att underlätta inbokade möten för patienter.
• Samla information och sammanställa rapporter.
• Vid behov stötta verksamhetschefen med personaldokument.
• Assistera verksamhetschefen med viss korrespondens, internt och externt.

Vem söker vi?
Vi söker dig som gillar att vara mitt i händelsernas centrum.
Du ska ha god förmåga till självständigt arbete med eget ansvarstagande. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, kreativitet, flexibilitet och helhetstänkande.
Du har erfarenhet att arbeta som läkarsekreterare eller liknande.

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER Slite vårdcentral söker medicinsk sekreterare. Arbetet innefattar sedvanligt journalarbete, bevakning, registreringar samt kassaarbete med patientkontakt. Arbetet s... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

ARBETSUPPGIFTER
Slite vårdcentral söker medicinsk sekreterare. Arbetet innefattar sedvanligt journalarbete, bevakning, registreringar samt kassaarbete med patientkontakt. Arbetet sker i journalsystemet Take Care.

Ditt arbete består av en mängd varierande arbetsuppgifter utöver den medicinska dokumentationen. Sekreterarna har en stor betydelse för att arbetet flyter smidigt och utgör en del av "navet" på vår arbetsplats.

KVALIFIKATIONER
Är du medicinsk sekreterare med formell utbildning? Är du glad, positiv, utåtriktad och tycker om att serva patienter, anhöriga och kollegor? Då är du välkommen att arbeta hos oss.

Erfarenhet av Take Care samt arbete på vårdcentral är meriterande.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Operationskoordinator

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Sjukvården på Gotland är sedan 2011 organiserad i en matrisorganisation, där Planeringsenhet Vård (PEV) ingår i ett resursområde, Service och Diagnostik. I vår organisation har vi fo... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Sjukvården på Gotland är sedan 2011 organiserad i en matrisorganisation, där Planeringsenhet Vård (PEV) ingår i ett resursområde, Service och Diagnostik. I vår organisation har vi fokus på helhet och att samarbeta mellan resurs- och verksamhetsområden. Vi vill arbeta utifrån patientprocesser och att minska sådant som inte skapar värde för patienterna.

Planeringsenhet Vård (PEV) är en enhet med sju medarbetare som spelar en viktig roll i sjukvårdens planering. PEV ansvarar för operationsplanering, uppföljning av utomlänsvård, planering av flygande ambulanstransporter samt samordning av sjukvårdens gemensamma arbete med produktionsplanering och tillgänglighet.

Enhetens arbete finns beskrivet i ett ledningssystem för kvalitet med kartlagda processer och rutiner.

Vi söker nu en operationskoordinator som kommer att ingå i ett team om fyra medarbetare som tillsammans delar samordningsansvaret för operationsplanering.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som operationskoordinator ansvarar du för planering, prioritering och samordning av operationsresurser utifrån ett patientsäkert och resurseffektivt förhållningssätt. Målet att nå ett optimerat operationsprogram på samtliga operationssalar.

Med ett personcentrerat förhållningssätt förbereder du patienten inför operation.
Arbetsuppgifterna kan därför skilja sig åt från patient till patient. Allmänt inför alla operationer gäller att vårdplanera operationsanmälningar, boka operation utifrån rådande förutsättningar, se till att patienten är förberedd och vid behov göra snabba omprioriteringar i programmet för att möta ändrat behov.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av yrket eller har annan vårdrelaterad eftergymnasial utbildning med mångårig erfarenhet av kvalificerad vård, till exempel medicinsk sekreterare. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från opererande verksamhet, operationsplanering eller annan erfarenhet inom logistik, projektplanering eller liknande.

Då arbetet utförs personcentrerat behöver du ha ett stort patientfokus. Tack vare din analytiska förmåga identifierar du inkonsekventa lösningar, förutser problem och utvecklar alternativa planer.
Du har förmågan att se helheten, snabbt inhämta ny kunskap och använda den tillsammans med kunskap genom erfarenhet för att arbeta på ett flexibelt sätt.

Du strävar efter att etablera trovärdighet och förtroende hos patienter och samarbetsparters liksom att du bygger nya relationer eller stärker befintliga.
Med en hög servicekänsla visar du genuint intresse för patienten och är synlig och lättillgänglig för kollegor. Du delar med sig av information och expertis för att uppnå önskat resultat.

Du är entusiastisk och positiv även i tuffa situationer och arbetar konstruktivt under press.

Du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt och har god datorvana.

ÖVRIGT
Om yrket du söker kräver legitimation – vänligen bifoga dokumentation som intygar att du innehar detta.
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Operationskoordinator

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Sjukvården på Gotland är sedan 2011 organiserad i en matrisorganisation, där Planeringsenhet Vård (PEV) ingår i ett resursområde, Service och Diagnostik. I vår organisation har vi fo... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Sjukvården på Gotland är sedan 2011 organiserad i en matrisorganisation, där Planeringsenhet Vård (PEV) ingår i ett resursområde, Service och Diagnostik. I vår organisation har vi fokus på helhet och att samarbeta mellan resurs- och verksamhetsområden. Vi vill arbeta utifrån patientprocesser och att minska sådant som inte skapar värde för patienterna.

Planeringsenhet Vård (PEV) är en enhet med sju medarbetare som spelar en viktig roll i sjukvårdens planering. PEV ansvarar för operationsplanering, uppföljning av utomlänsvård, planering av flygande ambulanstransporter samt samordning av sjukvårdens gemensamma arbete med produktionsplanering och tillgänglighet.

Enhetens arbete finns beskrivet i ett ledningssystem för kvalitet med kartlagda processer och rutiner.

Vi söker nu en operationskoordinator som kommer att ingå i ett team om fyra medarbetare som tillsammans delar samordningsansvaret för operationsplanering.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som operationskoordinator ansvarar du för planering, prioritering och samordning av operationsresurser utifrån ett patientsäkert och resurseffektivt förhållningssätt. Målet att nå ett optimerat operationsprogram på samtliga operationssalar.

Med ett personcentrerat förhållningssätt förbereder du patienten inför operation.
Arbetsuppgifterna kan därför skilja sig åt från patient till patient. Allmänt inför alla operationer gäller att vårdplanera operationsanmälningar, boka operation utifrån rådande förutsättningar, se till att patienten är förberedd och vid behov göra snabba omprioriteringar i programmet för att möta ändrat behov.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av yrket eller har annan vårdrelaterad eftergymnasial utbildning med mångårig erfarenhet av kvalificerad vård, till exempel medicinsk sekreterare. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från opererande verksamhet, operationsplanering eller annan erfarenhet inom logistik, projektplanering eller liknande.

Då arbetet utförs personcentrerat behöver du ha ett stort patientfokus. Tack vare din analytiska förmåga identifierar du inkonsekventa lösningar, förutser problem och utvecklar alternativa planer.
Du har förmågan att se helheten, snabbt inhämta ny kunskap och använda den tillsammans med kunskap genom erfarenhet för att arbeta på ett flexibelt sätt.

Du strävar efter att etablera trovärdighet och förtroende hos patienter och samarbetsparters liksom att du bygger nya relationer eller stärker befintliga.
Med en hög servicekänsla visar du genuint intresse för patienten och är synlig och lättillgänglig för kollegor. Du delar med dig av information och expertis för att uppnå önskat resultat.

Du är entusiastisk och positiv även i tuffa situationer och arbetar konstruktivt under press.

Du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt och har god datorvana.

ÖVRIGT
Om yrket du söker kräver legitimation – vänligen bifoga dokumentation som intygar att du innehar detta.
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Samordnare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en planerare till två vårdavdelningar: vårdavdelning för infektion och vårdavdelning för onkologi med tillhörande mottagningar. Vi söker dig som är duktig... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en planerare till två vårdavdelningar: vårdavdelning för infektion och vårdavdelning för onkologi med tillhörande mottagningar.

Vi söker dig som är duktig på att se över personalbehov, ha kontroll över sjuk och friskanmälan och ledighetsansökningar samt hantera beställningar av korttidsvikarier.

Som samordnare ansvarar du, tillsammans med enhetscheferna, för bemanning och schemaläggning. Du granskar fakturor i ekonomisystemet samt medarbetarnas arbetstider i medvind. Du jobbar i ett nära samarbete med dina chefer och fungerar som en länk mellan chef och medarbetare.

Du kommer att vara en nyckelperson på enheterna och måste därför vara duktig på att kommunicera.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är en flexibel och initiativrik person, som är duktig på att se flera lösningar på ett problem, kan hålla många bollar i luften och är stresstålig.
Du ska vara pigg och alert och kunna arbeta självständigt.
Du är undersköterska och har erfarenhet av liknande arbete.
God datavana och god kunskap i programmet medvind är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en medicinsk sekreterare som kommer att arbeta inom området medicinska specialiteter, psykiatri och hab-rehab och som i första hand kommer att serva neur... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en medicinsk sekreterare som kommer att arbeta inom området medicinska specialiteter, psykiatri och hab-rehab och som i första hand kommer att serva neurologmottagningen.
Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter inom området vårdadministration

Som medicinsk sekreterare är du anställd inom resursområde HabRehab/Vårdadministration, sekreterare medicinska specialiteter/psykiatri/hab-rehab.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör, har god servicekänsla, ser möjligheter, är flexibel, kan ta egna initiativ, prioritera och organisera ditt arbete självständigt och som också har god samarbetsförmåga.

Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en medicinsk sekreterare till akutmottagningen. Som medicinsk sekreterare är du anställd inom resursområde vårdadministration, sekreterare opererande spec... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en medicinsk sekreterare till akutmottagningen.

Som medicinsk sekreterare är du anställd inom resursområde vårdadministration, sekreterare opererande specialiteter. På akuten arbetar man dag, kväll och helg enligt schema med arbetstid 37 tim/vecka.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har medicinsk sekreterarutbildning med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du ser möjligheter, kan ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men har också en god förmåga att arbeta i team.

Du ska ha erfarenhet från sedvanligt journalarbete såsom vårddokumentation i journalsystemet TakeCare och andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Operationsplanerare , sommarjobb

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Sjukvården på Gotland är sedan 2011 organiserad i en matrisorganisation, där Planeringsenhet Vård (PEV) ingår i ett resursområde, Service och Diagnostik. I vår organisation har vi fo... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Sjukvården på Gotland är sedan 2011 organiserad i en matrisorganisation, där Planeringsenhet Vård (PEV) ingår i ett resursområde, Service och Diagnostik. I vår organisation har vi fokus på helhet och att samarbeta mellan resurs- och verksamhetsområden. Vi vill arbeta utifrån patientprocesser och att minska sådant som inte skapar värde för patienterna.

Planeringsenhet Vård (PEV) är en enhet med åtta medarbetare som spelar en viktig roll i sjukvårdens planering. PEV ansvarar för operationsplanering, uppföljning av utomlänsvård, planering av flygande ambulanstransporter samt samordning av sjukvårdens gemensamma arbete med produktionsplanering och tillgänglighet.

Enhetens arbete finns beskrivet i ett ledningssystem för kvalitet med kartlagda processer och rutiner

ARBETSUPPGIFTER
Som operationsplanerare arbetar du självständigt i samarbete med ansvariga läkare och mottagningar. Arbetstiden är förlagd till kontorstid och vid semester, sjukdom eller annan frånvaro täcker medarbetarna upp för varandra.

Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att samordna och boka planerade operationer inklusive tidsbokning av inskrivningssamtal och anestesibedömning samt samordning av undersökningar som kräver vårdplats på elektiv avdelning. Det innebär mycket telefonkontakt med patienter.

I uppdraget ingår också att hålla väntelistor uppdaterade.

Som medarbetare vid PEV har vi tillsammans en uppgift att värdera lagt operationsprogram utifrån resursutnyttjande i sin helhet.

KVALIFIKATIONER
Du som söker bör ha erfarenhet från vårdverksamhet. Du kan vara undersköterska, sjuksköterska, medicinsk sekreterare eller liknande.
Det är meriterande om du har erfarenhet från opererande verksamhet.

God datorvana är ett krav, gärna erfarenhet från Flexitid och Tace Care.

Som person är du lösningsfokuserad och samarbetar bra med andra människor. Du har god analytisk förmåga och kan lösa komplicerade problem. Du arbetar strukturerat och prioriterar på ett effektivt sätt. Du är tydlig i din kommunikation och kan förklara på ett pedagogiskt sätt.

ÖVRIGT
Om yrket du söker kräver legitimation – vänligen bifoga dokumentation som intygar att du innehar detta.
Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en medicinsk sekreterare till vuxenpsykiatrin. Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete som innebär lika delar receptionsarbete som övriga vårdadministra... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en medicinsk sekreterare till vuxenpsykiatrin.
Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete som innebär lika delar receptionsarbete som övriga vårdadministrativa arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör och har ett genuint intresse för receptionsarbete och bemötande.
Du har god servicekänsla, ser möjligheter, är flexibel, kan ta egna initiativ, prioritera och organisera ditt arbete självständigt men har också god samarbetsförmåga.

Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER Slite vårdcentral söker medicinsk sekreterare. Arbetet innefattar sedvanligt journalarbete, bevakning, registreringar, läkarintroduktion rutiner, statistik samt kas... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

ARBETSUPPGIFTER
Slite vårdcentral söker medicinsk sekreterare. Arbetet innefattar sedvanligt journalarbete, bevakning, registreringar, läkarintroduktion rutiner, statistik samt kassaarbete med patientkontakt. Arbetet sker i journalsystemet Take Care.

Ditt arbete består av en mängd varierande arbetsuppgifter utöver den medicinska dokumentationen. Sekreterarna har en stor betydelse för att arbetet flyter smidigt och utgör en del av "navet" på vår arbetsplats.

KVALIFIKATIONER
Är du medicinsk sekreterare med formell utbildning? Är du glad, positiv, utåtriktad och tycker om att serva patienter, anhöriga och kollegor? Då är du välkommen att arbeta hos oss.

Erfarenhet av Take Care samt arbete på vårdcentral är meriterande.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare , sommarjobb

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER Medicinska sekreterare på Visby lasarett är indelade i två enheter; enheten för medicinska specialiteter/habrehab/psykiatri samt enheten för medicinska sekreterare ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

ARBETSUPPGIFTER
Medicinska sekreterare på Visby lasarett är indelade i två enheter; enheten för medicinska specialiteter/habrehab/psykiatri samt enheten för medicinska sekreterare inom opererande specialiteter/röntgen/akutmottagning. Huvudsakliga arbetsuppgifter är utskrift av journalanteckningar i journalsystemet TakeCare, diagnosregistrering samt övriga förekommande vårdadministrativa arbetsuppgifter och receptionsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är utbildad medicinsk sekreterare.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre