Lediga jobb som Lagerarbetare på Gotland

Se lediga jobb som Lagerarbetare på Gotland. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb på Gotland som finns hos arbetsgivaren.

Lagerarbetare

Ansök    Jun 2    Keges Grosshandel AB    Lagerarbetare
Efter en strålande start på säsongen behöver vi nu utöka med ytterligare några stjärnor! Du kommer arbeta på vårat lager med produkter mot storhushåll och restaurang främst som orderplockare. Är du noggrann, effektiv och trivs i en roll där du bidrar med arbetsglädje och effektivitet i arbetslaget, då är just du den vi söker! Är du dessutom innehavare av ett truckkort är det en fördel men inget krav. Visa mer
Efter en strålande start på säsongen behöver vi nu utöka med ytterligare några stjärnor!
Du kommer arbeta på vårat lager med produkter mot storhushåll och restaurang främst som orderplockare. Är du noggrann, effektiv och trivs i en roll där du bidrar med arbetsglädje och effektivitet i arbetslaget, då är just du den vi söker!
Är du dessutom innehavare av ett truckkort är det en fördel men inget krav. Visa mindre

Förrådsmedarbetare till GEAB

Ansök    Maj 24    Lb Karriär AB    Lagerarbetare
Att jobba i energibranschen innebär att du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. Geab, som är en del av Vattenfallkoncernen, ska ge förutsättningar för ett hållbart Gotland och vi är fast beslutna att göra det möjligt att leva ett fossilfritt liv inom en generation. Klimatet är vår mest spännande utmaning inför ... Visa mer
Att jobba i energibranschen innebär att du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. Geab, som är en del av Vattenfallkoncernen, ska ge förutsättningar för ett hållbart Gotland och vi är fast beslutna att göra det möjligt att leva ett fossilfritt liv inom en generation. Klimatet är vår mest spännande utmaning inför framtiden. Tillsammans kan vi göra skillnad och vi behöver dig för att nå dit.


Vi söker nu en Förrådsmedarbetare till GEAB

Din Uppgift
· Plocka och packning av material från hyll-, pallager och förråds platser
· Godsmottagning av order till förråd
· Administrativ registrering i affärs och lagersystem
· Operativt inköpsarbete (begära in offerter, skapa inköpsdokument)


Din profil
Du har tidigare arbetat med ovanstående arbetsuppgifter. Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och har datavana. B-körkort och Truckkort A & B är ett krav. Meriterande med körkort C, vana från SAP R3 som affärs/lager system. Som person är du engagerad, pålitlig och trivs när det är ordning reda och struktur.


Tjänsten är en heltid Visstidsanställning tom 2023-10-31. Frågor om tjänsten besvaras av Sören Lorentzon eller Jan Lager på LB Karriär, telefon 0498-201780.


Ansökan på www.lbkarriar.se senast måndag 6 juni. Visa mindre

Lagerpersonal

Ansök    Maj 30    Gotlandspecialisten AB    Lagerarbetare
Gotlandspecialisten AB är ett grossistföretag på Gotland. Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om frukt och grönt, kolonial och fina delikatesser producerade på ön. Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker inför sommarsäsongen personal till vårt lager i Visby. Vi söker dig som gillar att gör... Visa mer
Gotlandspecialisten AB är ett grossistföretag på Gotland.
Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om frukt och grönt, kolonial och fina delikatesser producerade på ön.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker inför sommarsäsongen personal till vårt lager i Visby.
Vi söker dig som gillar att göra bra ifrån dig och som förstår vikten av vara noga i ditt arbete. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt.


Först o främst söker vi dig under sommarmånaderna.
Juni-Augusti 2022


Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.


Erfarenhet och kunskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
hantera problem och utmaningar på arbetsplatsen
hantera arbetsuppgifter med snäva deadlines
arbeta med kund- eller leverantörskontakter
samarbeta med människor med olika perspektiv, bakgrund, språk etc.Vi tar gärna emot ansökningar via mail. Visa mindre

Logistikcenter

Ansök    Apr 1    Destination Gotland AB    Lagerarbetare
Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass! Destination Gotland AB bed... Visa mer
Jobba på Destination Gotland
Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!


Destination Gotland AB bedriver trafik mellan Gotland och fastlandet samt logistik för systerrederiet Hansa Destinations AB som bedriver trafik mellan Nynäshamn och Rostock i Tyskland.

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och söker nu medarbetare till vårt Logistikcenter i Visby.

Om jobbet
På vårt Logistikcenter i Visby säkerställer vi att samtliga fartyg får gods och livsmedel dagligen. Som medarbetare i vårt Logistikcenter utför du en mängd olika uppgifter såsom administration, packning av varor, uppföljning av leveranser, matsäkerhetskontroller och löpande kontakt med våra leverantörer och fartyg.
Du är länken till fartygen så att de kan utföra löpande underhåll ombord och ge service till våra passagerare som reser med oss.

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, initiativrik, gillar variation i arbetet och har förmåga att hantera olika typer av situationer som kan uppkomma i en större verksamhet med tydliga tidsramar.
Du tycker om att vara en del av ett team, har god samarbetsförmåga samt engagerad i att ständigt ge bättre service.

Kvalifikationer
Svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
Goda datorkunskaper med erfarenhet att arbeta i Microsoft Office-miljö.
B-körkort 

Anställningen
Anställningen är en säsongsanställning på heltid med möjlighet till arbete innan och efter säsongen.
Lönesättning enligt branschens kollektivavtal med Unionen. 
Arbetets sker primärt i Godsterminalen i Visby enligt ett rullande schema med helgarbete var tredje vecka.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Destination Gotland arbetar för jämställdhet i hela företaget och i alla befattningar.

Ansökning
Ansök via vår hemsida, https://www.destinationgotland.se/sv/om/jobba-hos-oss/lediga-jobb/  och bifoga ditt CV
Sista ansökningsdag är 20 april 2022
Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden.
Vänligen ange två referenser i ansökan från exempelvis tidigare arbetsgivare, skola, praktik etc

 


Som anställd hos oss får du…
…möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden.
Dessutom kan du vara med och bidra till ett Gotland som både är värt att besöka men också att leva och bo på.

Välkommen ombord! Visa mindre

Förrådsmedarbetare för kunds räkning

Ansök    Maj 6    Lb Karriär AB    Lagerarbetare
LB Karriär är ett konsultföretag inom Human Resource. Vi erbjuder företag, myndigheter och organisationer konsulttjänster inom Verksamhetsområdena bemanning, rekrytering, omställning och stöd inom övriga HR-området. Vi söker nu en Förrådsmedarbetare för kunds räkning Din Uppgift · Plocka och packning av material från hyll-, pallager och förråds platser · Godsmottagning av order till förråd · Administrativ registrering i affärs och ... Visa mer
LB Karriär är ett konsultföretag inom Human Resource. Vi erbjuder företag, myndigheter och organisationer konsulttjänster inom Verksamhetsområdena bemanning, rekrytering, omställning och stöd inom övriga HR-området.

Vi söker nu en Förrådsmedarbetare för kunds räkning

Din Uppgift
· Plocka och packning av material från hyll-, pallager och förråds platser
· Godsmottagning av order till förråd
· Administrativ registrering i affärs och lagersystem
· Operativt inköpsarbete (begära in offerter, skapa inköpsdokument)


Din profil
Du har tidigare arbetat med ovanstående arbetsuppgifter. Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och har datavana. B-körkort och Truckkort A & B är ett krav. Meriterande med körkort C, vana från SAP R3 som affärs/lager system. Som person är du engagerad, pålitlig och trivs när det är ordning reda och struktur.


Tjänsten är en heltid Visstidsanställning tom 2023-10-31. Frågor om tjänsten besvaras av Sören Lorentzon eller Jan Lager på LB Karriär, telefon 0498-201780.


Ansökan på www.lbkarriar.se senast söndag 15 maj. Visa mindre

Varuplockare/Chaufför

Ansök    Apr 15    Ryftes Grönsaker AB    Lagerarbetare
Vi söker ytterligare en person till vårt team till varuplock samt utkörning i sommar. Arbetsuppgifterna består av att plocka ihop produkter efter lista och leverera dessa till butiker och restauranger runt om på ön. Leveranserna körs ut med bussar, B-kort krävs. Start i månadsskiftet av maj/juni. Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och arbetar bra både självständigt och i team. Arbetstiderna varierar från dag till dag. För rätt person finns c... Visa mer
Vi söker ytterligare en person till vårt team till varuplock samt utkörning i sommar. Arbetsuppgifterna består av att plocka ihop produkter efter lista och leverera dessa till butiker och restauranger runt om på ön.


Leveranserna körs ut med bussar, B-kort krävs.
Start i månadsskiftet av maj/juni.


Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och arbetar bra både självständigt och i team.
Arbetstiderna varierar från dag till dag.
För rätt person finns chans till förlängning inom företaget efter sommaren.


Ryftes Grönsaker är ett rökfritt företag!


Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Lagermedarbetare med leverans sommarvikariat

Ansök    Mar 15    Mio AB    Lagerarbetare
Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Beskrivning Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett ro... Visa mer
Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats.
Beskrivning
Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete i högt tempo.

Du blir en del i ett engagerat team. Du kommer tillsammans med din kollegor jobba för att på bästa sätt driva ett lönsamt och serviceinriktat arbete mot butikens uppsatta mål.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att lossa bilar, ansvara för kontroll och mottagning av leveranser samt att ge service till våra kunder vid varuutlämning och i telefon. Det förekommer även en del administrativt arbete samt monteringsarbete. I rollen ingår också att leverera möbler hem till våra kunder med företagets egna mindre lastbilar, därför är B-körkort ett krav. Som lagermedarbetare har du ett stort servicefokus mot både kunder och kollegor. 

Kvalifikationer
Viktigt för oss är att du har en stor grad av kundorientering och servicekänsla och att du alltid jobbar med ambitionen att kunden ska återkomma till butiken. Du trivs med att ha ett omväxlande arbete med både fysiska och administrativa arbetsuppgifter.  Vi ser gärna att du är:

- stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo
- ordningsam
- en god förebild för övriga kollegor och bidrar till god stämning
- flexibel och problemlösare
- van vid fysiskt arbete och hantering av större gods

   Då rollen innebär en hel del tunga lyft, behöver du ha en god fysik.

Tjänsten avser ett sommarvikariat på deltid förlagt 09:50-18:10 torsdagar och fredagar under perioden juni-aug. Under perioden 25/7-14/8 är tjänsten heltid måndag-fredag.Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i. Visa mindre

Logistikmedarbetare

Ansök    Mar 15    Sweprod Graphics AB    Lagerarbetare
Möjlighet att bli en del av vår logistikavdelning! Vi söker dig som känner igen dig i våra värdeord hängiven, nyfiken och pålitlig. Du är en person som drivs av att göra kunder nöjda genom att leverera i rätt tid och rätt kvalitet. Jobbet kräver att du är noggrann, gillar högt tempo, är självgående, känner dig bekväm med siffror och behärskar engelska i både tal och skrift. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att avsyna, packa, fakturera och skicka ar... Visa mer
Möjlighet att bli en del av vår logistikavdelning!
Vi söker dig som känner igen dig i våra värdeord hängiven, nyfiken och pålitlig.
Du är en person som drivs av att göra kunder nöjda genom att leverera i rätt tid och rätt kvalitet. Jobbet kräver att du är noggrann, gillar högt tempo, är självgående, känner dig bekväm med siffror och behärskar engelska i både tal och skrift.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att avsyna, packa, fakturera och skicka artiklar till kunder i hela världen. Därtill gör man även lättare montering och rensning av tillverkade artiklar.
Meriterande är tidigare jobb på logistikavdelning med ansvar för utleveranser, gärna mot internationella kunder.
Känner du att detta kan vara något för dig eller känner du någon som passar in på beskrivningen? Tveka inte att ta dig till www.sweprod.com och skicka in din ansökan.
Ansökningar hanteras enbart genom ansökan via vår hemsida www.sweprod.com.
Jobbet är en tillsvidareanställning med provanställning på tre månader.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Tom Iversjö via [email protected] Visa mindre

Lagerarbete

Ansök    Mar 22    Keges Grosshandel AB    Lagerarbetare
Är du en lagspelare som gillar att ta i när det gäller. Kom till oss på Keges i sommar. Du kommer att vara en viktig länk i servicen till våra samarbetspartners. De roller vi söker är godsmottagning/uppackning, lagerplock, lagerplock frys, medarbetare till frukt och grönt avdelningen mm. Tjänsterna varierar i arbetsomfattning från 60% Visa mer
Är du en lagspelare som gillar att ta i när det gäller. Kom till oss på Keges i sommar. Du kommer att vara en viktig länk i servicen till våra samarbetspartners. De roller vi söker är godsmottagning/uppackning, lagerplock, lagerplock frys, medarbetare till frukt och grönt avdelningen mm. Tjänsterna varierar i arbetsomfattning från 60% Visa mindre

Lagerpersonal

Ansök    Mar 11    Gotlandspecialisten AB    Lagerarbetare
Gotlandspecialisten AB är ett grossistföretag på Gotland. Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om frukt och grönt, kolonial och fina delikatesser producerade på ön. Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker inför sommarsäsongen personal till vårt lager i Visby. Vi söker dig som gillar att gör... Visa mer
Gotlandspecialisten AB är ett grossistföretag på Gotland.
Närhet och personlig service är ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om frukt och grönt, kolonial och fina delikatesser producerade på ön.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker inför sommarsäsongen personal till vårt lager i Visby.
Vi söker dig som gillar att göra bra ifrån dig och som förstår vikten av vara noga i ditt arbete. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt.


Först o främst söker vi dig under sommarmånaderna.
Juni-Augusti 2022


Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.


Erfarenhet och kunskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
hantera problem och utmaningar på arbetsplatsen
hantera arbetsuppgifter med snäva deadlines
arbeta med kund- eller leverantörskontakter
samarbeta med människor med olika perspektiv, bakgrund, språk etc.Vi tar gärna emot ansökningar via mail. Visa mindre

Varuplockare/Chaufför

Ansök    Feb 7    Ryftes Grönsaker AB    Lagerarbetare
Vi söker personal till varuplock samt utkörning i sommar. Arbetsuppgifterna består av att plocka ihop produkter efter lista och leverera dessa till butiker och restauranger runt om på ön. Leveranserna körs ut med bussar, B-kort krävs. Start i månadsskiftet av maj/juni. Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och arbetar bra både självständigt och i team. Arbetstiderna varierar från dag till dag. För rätt person finns chans till förlängning inom f... Visa mer
Vi söker personal till varuplock samt utkörning i sommar. Arbetsuppgifterna består av att plocka ihop produkter efter lista och leverera dessa till butiker och restauranger runt om på ön.


Leveranserna körs ut med bussar, B-kort krävs.
Start i månadsskiftet av maj/juni.


Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och arbetar bra både självständigt och i team.
Arbetstiderna varierar från dag till dag.
För rätt person finns chans till förlängning inom företaget efter sommaren.


Ryftes Grönsaker är ett rökfritt företag!


Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Lagerarbete

Ansök    Feb 11    Keges Grosshandel AB    Lagerarbetare
Är du en lagspelare som gillar att ta i när det gäller. Kom till oss på Keges i sommar. Du kommer att vara en viktig länk i servicen till våra samarbetspartners. De roller vi söker är godsmottagning/uppackning, lagerplock, lagerplock frys, medarbetare till frukt och grönt avdelningen mm. Tjänsterna varierar i arbetsomfattning från 60% Visa mer
Är du en lagspelare som gillar att ta i när det gäller. Kom till oss på Keges i sommar. Du kommer att vara en viktig länk i servicen till våra samarbetspartners. De roller vi söker är godsmottagning/uppackning, lagerplock, lagerplock frys, medarbetare till frukt och grönt avdelningen mm. Tjänsterna varierar i arbetsomfattning från 60% Visa mindre

Förrådsman

Ansök    Sep 9    Försvarsmakten    Lagerarbetare
P 18 Gotlands Regemente           söker medarbetare till P18 Logistikenhet, Försörjningsavdelning i Visby. Är du serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull samt trivs med att arbeta med logistik och service tillsammans i arbetslag och med kunder? Då kan du vara den vi söker! Huvudsakliga arbetsuppgifter Dagligen förekommande arbetsuppgifter i förråds- och logistikmiljö. • Genomför godsmottagning,  ut- och inlämning materiel och  förnödenheter, förrådsh... Visa mer
P 18 Gotlands Regemente          
söker medarbetare till P18 Logistikenhet, Försörjningsavdelning i Visby.

Är du serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull samt trivs med att arbeta med logistik och service tillsammans i arbetslag och med kunder? Då kan du vara den vi söker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dagligen förekommande arbetsuppgifter i förråds- och logistikmiljö.


• Genomför godsmottagning,  ut- och inlämning materiel och  förnödenheter, förrådshållning materiel.
• Genomför åtgärder på materiel enligt gällande instruktioner.
• Genomför registrering och registervård i olika redovisningssystem.
• Genomför vård av fordon och hanteringsutrustning.
• Medverkar i att upprätthålla kontakt med kunder och leverantörer.
• Medverkar i övriga funktioner och verksamheter som en naturlig uppgift i en organisation med spridd delegation.

Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt
• Erfarenheter av arbete inom logistik och/eller lagerarbete,
som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.
• God datavana.
• Körkortsbehörighet B.

Meriterande


• Erfarenhet att arbeta inom försvarsmaktens förråd (försörjningsavdelning motsvarande) eller logistik och serviceyrken
• Erfarenhet av arbete i FM-system, SAP-miljö (PRIO) och LIFT.
• Kunskaper och erfarenheter av Försvarsmaktens materielprocess.
• Behörighet för truck A1-A4, B1-B2
• Behörighet hjullastare C2.
• Fysik och hälsa på basnivån enligt Försvarsmaktens krav (FM FysS)

Personliga Egenskaper

Vi söker dig som har stor social kompetens och hög servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du tar initiativ och eget ansvar. Du är inte främmande för att arbeta självständigt och är lojal, flexibel och noggrann som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tjänsten är placerad P 18 i Visby. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Svenskt medborgarskap är ett krav för tjänsten. 

Fackliga representanter  

OFR/O: Karl-Johan Boberg ([email protected])
OFR/S: Freddy Tullgren ([email protected])
SEKO: Thomas Klasson ([email protected])
SACO FM: Marie Nygren ([email protected])

Upplysningar

Upplysningar om befattningen lämnas av:

C Försörjningsavdelning Visby, Magnus Jacobsson, 0706-189238
Stf C Försörjningsavdelning Visby, Magnus Fransson, 0721-877066
Sektionschef, Peter Gottberg, 0738-510678

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-30.
Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Gotlands Regemente P 18 är Sveriges nyaste förband. Det upprättades 1 januari 2018 och regementet kommer under en uppbyggnadsperiod att växa med både personal och förmågor. 2020 tar förbandet över ansvaret för Stridsgrupp Gotland från P4. Huvuduppgiften är att samordna, utveckla och leda krigsförbanden på Gotland samt att utveckla totalförsvaret tillsammans med det civila samhället. Ytterst handlar det om att stärka försvaret av Gotland och Sverige.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Sorteringspersonal Widegrens Gård

Ansök    Aug 27    Widegrens Gård AB    Lagerarbetare
Widegrens Gård är specialiserat på ekologisk odling av potatis, morötter och lök med eget packeri för alla tre produkter där vi tvättar, sorterar och förpackar produkterna. Vi är 27 medarbetare år runt och på sommaren har vi 150 sommarjobbande ungdomar som handrensar våra ekologiska odlingar av morötter och lök. Nu söker vi fler medarbetare som kan hjälpa till i den intensiva skördperioden som är i September-Oktober Främst jobbar man ute i fält på potatisu... Visa mer
Widegrens Gård är specialiserat på ekologisk odling av potatis, morötter och lök med eget packeri för alla tre produkter där vi tvättar, sorterar och förpackar produkterna. Vi är 27 medarbetare år runt och på sommaren har vi 150 sommarjobbande ungdomar som handrensar våra ekologiska odlingar av morötter och lök.
Nu söker vi fler medarbetare som kan hjälpa till i den intensiva skördperioden som är i September-Oktober
Främst jobbar man ute i fält på potatisupptagaren där man står längs ett band och sorterar bord jord, sten och dålig potatis under perioden September-Oktober. Fälten är utspridda över mellersta Gotland och arbetet börjar och slutar i fält vilket gör att du själv måste kunna ta dig till aktuell arbetsplats med eget fordon. Bussförbindelser fungerar ej.
Vissa dagar kommer vara att delta i packeri i Follingbo eller Atlingbo med sortering och packning av av potatis, lök och morötter.
Arbetstiderna är vardagar 6:00-15:00 elller 7-16:00, vissa längre dagar i potatisupptagningen kan förekomma efter överenskommelse.
Start omgående eller datum efter överenskommelse, anställningen avslutas omkring 31 oktober.
Det finns eventuellt möjlighet till förlängning efter 31 okt med att jobba inomhus i packeri med sortering, tvättning och packning av potatis, morot och lök.
Erfarenhet på arbetsmarknaden och löpande bandprocesser är meriterande. Du är del i ett team och förmågan till att samspela med de övriga medarbetarna är viktigt. Du jobbar aktivt med kroppen och lyfter en del i arbetet.. Har du jobbat med teamarbete, lagerarbete och gillar att jobba aktivt med kroppen är det meriterande.
Vi har och följer kollektivavtal via Gröna Arbetsgivare.
Löpande rekrytering vilket kan innebära att tjänsterna kan tillsättas innan sista datum för ansökan, varav snabb ansökan är att föredra. Visa mindre

Varumottagare till XL Bygg i Visby!

Ansök    Aug 25    Lb Karriär AB    Lagerarbetare
XL Bygg KG Ahlqvist är en lokal och familjeägd byggvaruhandel som startades 1964. Företaget har idag 20 anställda medarbetare, omsätter 80 miljoner och ingår i den riksomfattande byggvarukedjan XL Bygg. Vi söker nu en VARUMOTTAGARE till vår byggvarubutik! Heltid, tillsvidare, provanställning 6-månader. Du kommer framförallt ansvara för inkommande gods och varor i vår byggvarubutik. Mottagning, uppackning, påfyllning och märka upp med etiketter. Allmänt h... Visa mer
XL Bygg KG Ahlqvist är en lokal och familjeägd byggvaruhandel som startades 1964. Företaget har idag 20 anställda medarbetare, omsätter 80 miljoner och ingår i den riksomfattande byggvarukedjan XL Bygg.
Vi söker nu en
VARUMOTTAGARE till vår byggvarubutik!
Heltid, tillsvidare, provanställning 6-månader.
Du kommer framförallt ansvara för inkommande gods och varor i vår byggvarubutik. Mottagning, uppackning, påfyllning och märka upp med etiketter. Allmänt hålla ordning på vårt sortiment i butiken.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som stämmer med ovanstående, att du har butiksvana och erfarenhet av varumottagning. Är van att hantera dator/system. Har du jobbat med byggvaror så är det ett extra plus!
Som person är du ordningsam och gillar att jobba i team. Du kommer röra dig bland våra kunder så viktigt att du är serviceorienterad!
I denna rekrytering samarbetar vi med LB Karriär, har du frågor så kontakta Jan Lager eller Sören Lorentzon, tfn 0498-201780.
Välkommen med din ansökan senast den 12 september 2021. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare - vikariat

Ansök    Jul 19    Mio AB    Lagerarbetare
Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Beskrivning Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett ro... Visa mer
Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats.
Beskrivning
Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete i högt tempo.

Du blir en del i ett engagerat team. Du kommer tillsammans med din kollegor jobba för att på bästa sätt driva ett lönsamt och serviceinriktat arbete mot butikens uppsatta mål.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att lossa bilar, ansvara för kontroll och mottagning av leveranser samt att ge service till våra kunder vid varuutlämning och i telefon. Det förekommer även en del administrativt arbete samt monteringsarbete. I rollen ingår också att leverera möbler hem till våra kunder med företagets egna mindre lastbilar, därför är B-körkort ett krav. Som lagermedarbetare har du ett stort servicefokus mot både kunder och kollegor. 

Kvalifikationer
Viktigt för oss är att du har en stor grad av kundorientering och servicekänsla och att du alltid jobbar med ambitionen att kunden ska återkomma till butiken. Du trivs med att ha ett omväxlande arbete med både fysiska och administrativa arbetsuppgifter.  Vi ser gärna att du är:

- stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo
- ordningsam
- en god förebild för övriga kollegor och bidrar till god stämning
- flexibel och problemlösare
- van vid fysiskt arbete och hantering av större gods

   Då rollen innebär en hel del tunga lyft, behöver du ha en god fysik.

Anställningen avser ett vikariat under perioden den 20210901-20220201, rekrytering sker löpande.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i. Visa mindre

Lager/expeditionspersonal - Gotlands Slagteri AB

Ansök    Maj 31    Gotlands Slagteri AB    Lagerarbetare
Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige. Vi förväntar oss: - Att du alltid strävar efter at... Visa mer
Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige.
Vi förväntar oss:
- Att du alltid strävar efter att bli bättre
- Att du har god samarbets-och kommunikationsförmåga
- Att du bidrar till att skapa en god och trevlig arbetsmiljö
- Att du är nyfiken på företagets och din personliga utveckling.


Dina kvalifikationer:
- Meriterande med erfarenhet av livsmedelsindustrin och livsmedelshygien.
- Meriterande med lager och expeditionsarbete
- Meriterande med truckkort A+B och truckvana.
-Minimiålder 18 år. Gotlands Slagteri söker 3 st expeditionsmedarbetare till sommaren 2021.
Vi söker dig som trivs med att jobba i team, då vi alla är beroende av varandras insatser på arbetet.
Vi vill också att du är stresstålig då vi ständigt arbetar mot uppsatta deadlines.
Det är också viktigt att du är flexibel och ansvarstagande.
Vi ställer krav på att alla i vår verksamhet bidrar till goda resultat och en bra och säker arbetsmiljö.
Du kommer att arbeta med livsmedel, vilket ställer höga krav på hygien - detta innebär att du inte får bära smink, parfym, smycken, piercingar mm på arbetsplatsen.
Vissa arbetsmoment ställer krav på en god fysik.
Känner du igen dig i beskrivningen?
-Tveka inte att söka jobbet, välkommen in i vår arbetsgemenskap! Visa mindre

Sortering- och packeteringspersonal Widegrens Gård

Ansök    Maj 18    Widegrens Gård AB    Lagerarbetare
Widegrens Gård är specialiserat på ekologisk odling av potatis, morötter och lök med eget packeri för alla tre produkter där vi tvättar, sorterar och förpackar produkterna. Vi är 26 medarbetare år runt och på sommaren har vi 150 sommarjobbande ungdomar som handrensar våra ekologiska odlingar av morötter och lök. Nu söker vi fler medarbetare som kan hjälpa till att tvätta, sortera och förpacka vår produkter i packerierna i Atlingbo och Follingbo över semest... Visa mer
Widegrens Gård är specialiserat på ekologisk odling av potatis, morötter och lök med eget packeri för alla tre produkter där vi tvättar, sorterar och förpackar produkterna. Vi är 26 medarbetare år runt och på sommaren har vi 150 sommarjobbande ungdomar som handrensar våra ekologiska odlingar av morötter och lök.
Nu söker vi fler medarbetare som kan hjälpa till att tvätta, sortera och förpacka vår produkter i packerierna i Atlingbo och Follingbo över semesterperioden på sommaren, täcka upp för föräldrarledighet och vara med och hjälpa till i den intensiva skörden på hösten. Från slutet av Augusti är ett arbetetsmoment att vara med i potatisskörden genom att stå på potatisupptagaren och sortera bort jord och sten ute i fält.
Arbetstiderna är vardagar 6:00-15:00, viss övertid eller helg kan förekomma men är ovanligt. Bussförbindelse fungerar ej så du behöver kunna ta dig till jobbet med eget fordon.
Start omgående eller datum efter överenskommelse, anställningen avslutas omkring 15 oktober.
Det finns eventuellt möjlighet till förlängning efter 15 okt men inget vi kan svara på nu.
Erfarenhet på arbetsmarknaden och löpande bandprocesser är meriterande. Du är del i ett team och förmågan till att samspela med de övriga medarbetarna är viktigt. Du jobbar aktivt med kroppen och lyfter en del i arbetet. Du är en del i vårt team i sortering och packetering av morot, potatis och lök. Produkterna kommer på ett rullbord där de sorteras på kvalité för att sedan förpackas i olika emballage så som tex. påsar och kartonger. Har du jobbat med teamarbete, lagerarbete och gillar att jobba aktivt med kroppen är det meriterande. Truckkort är också meriterande.
Arbetet är både i vårt morotspackeri i Atlingbo och potatis- och lökpackeri i Folingbo samt ute i fält på olika platser på Mellersta Gotland under potatisskörden på hösten.
Vi har kollektivavtal via Gröna Arbetsgivare.
Löpande rekrytering vilket kan innebära att tjänsterna kan tillsättas innan sista datum för ansökan, varav snabb ansökan är att föredra. Visa mindre

Vikarie - leverans/lagermedarbetare

Ansök    Mar 12    Mio AB    Lagerarbetare
Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett roligt, stimul... Visa mer
Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats.
Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete i högt tempo.

Du blir en del i ett engagerat team. Du kommer tillsammans med dina kollegor jobba för att på bästa sätt driva ett lönsamt och serviceinriktat arbete mot butikens uppsatta mål.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att lossa bilar, ansvara för kontroll och mottagning av leveranser samt att ge service till våra kunder vid varuutlämning och i telefon. Det förekommer även en del administrativt arbete samt monteringsarbete. I rollen ingår också att leverera möbler hem till våra kunder med företagets egna mindre lastbilar, därför är B-körkort ett krav. Som lagermedarbetare har du ett stort servicefokus mot både kunder och kollegor. 

Kvalifikationer

Viktigt för oss är att du har en stor grad av kundorientering och servicekänsla och att du alltid jobbar med ambitionen att kunden ska återkomma till butiken. Du trivs med att ha ett omväxlande arbete med både fysiska och administrativa arbetsuppgifter.  Vi ser gärna att du är:

- stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo
- ordningsam en god förebild för övriga kollegor och bidrar till god stämning
- flexibel och problemlösare
- van vid fysiskt arbete och hantering av större gods

   Då rollen innebär en hel del tunga lyft, behöver du ha en god fysik.

Tjänsten avser ett sommarvikariat under juni, juli och augusti samt ett vikariat för föräldraledig personal under hösten 3-4 månader. Det kan även bli aktuellt med ett sjukvikariat omgående. 

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i. Visa mindre

Lagermedarbetare

SOMMAR I VISBY 2021? Vi söker dig som älskar att ta i och rodda! Du kommer ta emot varuleveranser och ha hand om lagret. Du kommer ha ansvar för att fylla på kläder i butik samt larma och prismärka plagg. Är DU den där glada, spralliga pricken som vill jobba med oss i sommar i världens vackraste stad? Vi kommer i år att ha fyra sommarbutiker igång i Visby. Vi jobbar sedan många år med ett trettiotal riktigt schyssta varumärken inom sport och mode, tex U... Visa mer
SOMMAR I VISBY 2021?
Vi söker dig som älskar att ta i och rodda! Du kommer ta emot varuleveranser och ha hand om lagret. Du kommer ha ansvar för att fylla på kläder i butik samt larma och prismärka plagg.
Är DU den där glada, spralliga pricken som vill jobba med oss i sommar i världens vackraste stad?
Vi kommer i år att ha fyra sommarbutiker igång i Visby. Vi jobbar sedan många år med ett trettiotal riktigt schyssta varumärken inom sport och mode, tex Under Armour, Sail Racing, Frank Dandy, New Era och NA-KD.
I år kommer vi att utöka med nya heta varumärken som Dedicated, Mad Lady och Grand Frank med flera och också att lansera ett nytt koncept - superkul!
Varje år har vi lyckats skapa ett härligt gäng som har roligt ihop och gör ett grymt jobb TILLSAMMANS. Vill du vara en del av det i år? Det viktigaste är att du är social och älskar kundservice - det gör verkligen vi.
Nu vet du lite om oss - skriv och berätta om dig själv! Skicka gärna med CV och personligt brev. Undrar du något så är alla frågor välkomna!
Du når oss på [email protected]
Frågor tel 070-0019910
Hoppas vi ses i sommar!
Team NRS Visa mindre

Varuplockare/Chaufför

Ansök    Feb 12    Ryftes Grönsaker AB    Lagerarbetare
Vi söker personal till varuplock samt utkörning i sommar. Arbetsuppgifterna består av att plocka ihop produkter efter lista och leverera dessa till butiker och restauranger runt om på ön. Leveranserna körs ut med bussar, B-kort krävs. Start i månadsskiftet av maj/juni. Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och arbetar bra både självständigt och i team. Arbetstiderna varierar från dag till dag. För rätt person finns chans till förlängning inom f... Visa mer
Vi söker personal till varuplock samt utkörning i sommar. Arbetsuppgifterna består av att plocka ihop produkter efter lista och leverera dessa till butiker och restauranger runt om på ön.


Leveranserna körs ut med bussar, B-kort krävs.
Start i månadsskiftet av maj/juni.


Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och arbetar bra både självständigt och i team.
Arbetstiderna varierar från dag till dag.
För rätt person finns chans till förlängning inom företaget efter sommaren.


Ryftes Grönsaker är ett rökfritt företag!


Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Feb 3    Mio Försäljning    Lagerarbetare
Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet... Visa mer
Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.
Beskrivning
Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete i högt tempo.

Du blir en del i ett engagerat team. Du kommer tillsammans med din kollegor jobba för att på bästa sätt driva ett lönsamt och serviceinriktat arbete mot butikens uppsatta mål.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att ge våra kunder en förstklassig service genom att leverera och montera möbler till dem, lossa bilar, ansvara för kontroll och mottagning av leveranser samt att ge service till våra kunder vid varuutlämning och i telefon. Det förekommer även en del administrativt arbete samt monteringsarbete. Rollen som lagermedarbetare har ett stort servicefokus mot både kunder och kollegor. 

Kvalifikationer
Viktigt för oss är att du har en stor grad av kundorientering och servicekänsla och att du alltid jobbar med ambitionen att kunden ska återkomma till butiken. Du trivs med att ha ett omväxlande arbete med både fysiska och administrativa arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är:

- stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo
- ordningsam
- en god förebild för övriga kollegor och bidrar till god stämning
- flexibel och problemlösare
- van vid fysiskt arbete och hantering av större gods

Det är en förutsättning att du kan jobba på helger och kvällar. Krav är att du har B- körkort.  Då rollen innebär en hel del tunga lyft, behöver du ha en god fysik.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi vill ha din ansökan snarast då urval sker löpande Visa mindre

Kundtjänst-, lager- och produktionsassistent till eddy.se i Visby!

Ansök    Dec 14    Lb Karriär AB    Lagerarbetare
Eddy.se ab samarbetar med utgivare av akademisk information. Vi producerar såväl böcker och tidskrifter som webb och annan digital publicering, och bistår med redaktionella tjänster, produktion, formgivning, programmering, försäljning och distribution. Våra kunder är bokförlag, företag och institutioner. Bland våra uppdragsgivare kan nämnas Norstedts Juridik AB, Iustus förlag, Nationalmuseum, Kungl. Vitterhetsakademien, Kungl. Gustaf Adolfsakademien, Prins... Visa mer
Eddy.se ab samarbetar med utgivare av akademisk information. Vi producerar såväl böcker och tidskrifter som webb och annan digital publicering, och bistår med redaktionella tjänster, produktion, formgivning, programmering, försäljning och distribution. Våra kunder är bokförlag, företag och institutioner. Bland våra uppdragsgivare kan nämnas Norstedts Juridik AB, Iustus förlag, Nationalmuseum, Kungl. Vitterhetsakademien, Kungl. Gustaf Adolfsakademien, Prins Eugens Waldemarsudde, Svenska instituten i Athen, Rom och Istanbul, Svenska Akademiens ordboksredaktion samt universiteten i Lund, Stockholm, Uppsala och Umeå.
Vi är idag 9 personer som arbetar i centrala Visby och med separata boklager i Skarphällsområdet. Personalen består bl.a. av projektledare, redaktörer, formgivare och programmerare.


Vi söker nu
Kundtjänst-, lager- och produktionsassistent
Du är i början av din karriär, kanske har Du nyligen avslutat dina gymnasiestudier. Du har lätt för att ta människor, drar dig inte för att arbeta med böcker i en lagermiljö och kommer dessutom överens med datorer, program och teknik. I dina arbetsuppgifter ingår
-lagerarbete och plockning av böcker;
-kundtjänstkontakter;
-produktion av digitaltryck.
Vi värdesätter
-ordningssinne och förmåga att ha flera bollar i luften samtidigt;
-god samarbetsförmåga i grupp, du är teaminriktad.
Vidare förutsätter vi att du som söker
-har körkort, eftersom det i arbetet ingår att ibland leverera böcker till t.ex. bokhandlar och speditörer. Vi ordnar truckkörkort, om du inte redan har det.
Jobbet är 100 % av en heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Arbetsplatsen är belägen i Skarphällsområdet. Visa mindre

Varuplockare/chaufför

Ansök    Jan 29    RYFTES GRÖNSAKER AB    Lagerarbetare
Vi söker personal till vår varukörning i sommar. Arbetsuppgifterna består av att plocka ihop varor efter orderlista och leverera till butiker och restauranger runt om på Gotland. Leveranserna körs ut med bussar (B-kort krävs). Vi vill att du som söker tjänsterna är noggrann, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i team. Arbetstiderna kan variera från dag till dag. Ryftes Grönsaker är ett rökfritt företag! För rätt person finns det ch... Visa mer
Vi söker personal till vår varukörning i sommar. Arbetsuppgifterna består av att plocka ihop varor efter orderlista och leverera till butiker och restauranger runt om på Gotland.
Leveranserna körs ut med bussar (B-kort krävs).


Vi vill att du som söker tjänsterna är noggrann, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i team.
Arbetstiderna kan variera från dag till dag.


Ryftes Grönsaker är ett rökfritt företag!


För rätt person finns det chans till förlängning efter sommaren. Visa mindre

Personal sökes till Lantmännen Gotland

Ansök    Jan 21    Pema People AB    Lagerarbetare
Till Lantmännen söker vi nu personal till spannmålsmottagning, utsädeshantering och siloanläggning vid deras verksamhet på Gotland i Klintehamn och Visby.Tjänsterna är på heltid och innebär en anställning på Pema People. Tjänsterna är tänkt att pågå under säsong, Start 1/5 alt. 1/7 fram till slutet av September beroende på tjänst. Arbetsbeskrivning Spannmålsmottagare Visby & Klintehamn • Mottagning och registrering av spannmål • Datorhantering och pr... Visa mer
Till Lantmännen söker vi nu personal till spannmålsmottagning, utsädeshantering och siloanläggning vid deras verksamhet på Gotland i Klintehamn och Visby.Tjänsterna är på heltid och innebär en anställning på Pema People. Tjänsterna är tänkt att pågå under säsong, Start 1/5 alt. 1/7 fram till slutet av September beroende på tjänst.

Arbetsbeskrivning Spannmålsmottagare Visby & Klintehamn

• Mottagning och registrering av spannmål
• Datorhantering och provtagning 

Arbetsbeskrivning Utsädeshantering Klintehamn

• Mottagning och registrering av inkommande spannmål
• Torkning av mottaget spannmål
• Rensning och packning av utsäde 

 

Dina kvalifikationer 

• Erfarenhet av Industriarbete (Operatörs och processarbete).
• Du ska kunna dagtid samt även skift, detta är ett krav. 
• Du måste ha körkort till tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
• Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
• Van att lösa tekniska problem

 

Meriterande

• Truckkort A 1-4 - B 1-5.
• Erfarenhet av torkning och hantering av spannmål/ liknande arbete.

Dessa perioder söker vi till 

Start 1/5 Klintehamn Truckförare
Start 1/5 Klintehamn Operatör 
Start 1/7 Klintehamn Truckförare, Processarbeatre, Operatör/Labb
Start 1/7 Visby Mottagare/Labb, Operatör

 

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Schmidt på [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lager/leveranspersonal Mio Visby

Ansök    Okt 8    Mio Visby    Lagerarbetare
Lager/leveranspersonal Mio VisbyMio Visby söker nu en serviceinriktad person till vårt serviceteam för leveranser av möbler.ArbetsuppgifterArbetsuppgifterna består främst av att ge våra kunder en förstklassig service genom att leverera och montera möbler till dem. I arbetet ingår även mottagning av ankommande gods, varuutlämning i butik samt serviceärenden. Vi söker dig som:Är serviceinriktad med fokus på kundenÄr stark och har en god fysik då arbetet... Visa mer
Lager/leveranspersonal Mio VisbyMio Visby söker nu en serviceinriktad person till vårt serviceteam för leveranser av möbler.ArbetsuppgifterArbetsuppgifterna består främst av att ge våra kunder en förstklassig service genom att leverera och montera möbler till dem. I arbetet ingår även mottagning av ankommande gods, varuutlämning i butik samt serviceärenden. Vi söker dig som:Är serviceinriktad med fokus på kundenÄr stark och har en god fysik då arbetet innehåller tunga lyftHar B-körkortHar ett bra ordningssinne, är strukturerad och noggrannHar god samarbetsförmåga och fungerar bra i gruppHar erfarenhet av montering eller annan typ av praktiskt arbeteSom person ser vi gärna att du är utåtriktad och har en social förmåga att hantera olika typer av kunder. Du bör vara lösningsorienterad och kreativ med ett driv att vilja utvecklas och hitta på nya lösningar. Bra är även om du har en hög stressnivå och trivs med att jobba i ett högt tempo.Är det dig vi söker?Skicka då din skriftliga ansökan med CV och personligt brev till: [email protected] vill ha din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast den 31/10 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Visa mindre

Förrådspersonal

Ansök    Sep 6    Försvarsmakten    Lagerarbetare
Är du van att arbeta i PC-baserad miljö, är noggrann och ansvarsfull samt trivs med att arbeta med logistik och service tillsammans i arbetslag och med kunder? Då kan du vara den vi söker! Huvudsakliga arbetsuppgifter Dagligen förekommande arbetsuppgifter i förråds- och logistikmiljö. Genomför godsmottagning, ut- och inlämning materiel och förnödenheter, förrådshållning materiel. Genomför åtgärder på materiel enligt gällande instruktioner. Genomför regist... Visa mer
Är du van att arbeta i PC-baserad miljö, är noggrann och ansvarsfull samt trivs med att arbeta med logistik och service tillsammans i arbetslag och med kunder? Då kan du vara den vi söker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Dagligen förekommande arbetsuppgifter i förråds- och logistikmiljö.
Genomför godsmottagning, ut- och inlämning materiel och förnödenheter, förrådshållning materiel.
Genomför åtgärder på materiel enligt gällande instruktioner.
Genomför registrering och registervård i olika redovisningssystem.
Genomför vård av fordon och hanteringsutrustning.
Medverkar i att upprätthålla kontakt med kunder och leverantörer.
Medverkar i övriga funktioner och verksamheter som en naturlig uppgift i en organisation med spridd delegation.

Kvalifikationer
3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt
Tidigare erfarenheter av arbete inom logistik och/eller lagerarbete, som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.
Hög datamognad och vana att arbeta med logistik- och lagerredovisningssystem.
Behörighet för truck A1-A4, B1-B2
Körkortsbehörighet B.
Fysik och hälsa på basnivån enligt Försvarsmaktens krav (FM FysS)

Meriterande
Erfarenhet att arbeta inom förråd, logistik och serviceyrken
Erarenhet av arbete i FM-system, SAP-miljö (PRIO) och LIFT.
Kunskaper och erfarenheter av Försvarsmaktens materielprocess.
Behörighet hjullastare C2.
Behörighet körkort C.

Personliga Egenskaper
Vi söker dig som har stor social kompetens och hög servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du tar initiativ och eget ansvar. Du är inte främmande för att arbeta självständigt och är lojal, flexibel och noggrann som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Arbetsort Visby
Tillträde efter överenskommelse, dock tidigast januari 2020.  Befattningen är tidsbegränsad 12 månader.
Civil befattning.

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-25.
Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning

Upplysningar om befattningen lämnas av:
C Försörjningsavdelning Visby, Magnus Jacobsson, 0706-189238 eller
Stf C Försörjningsavdelning Visby, Magnus Fransson, 0721-877066

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-specialist Ann-Sophie Brezén på telefonnummer 072-993 35 97.

Fackliga representanter
OFR/O Karl-Johan Boberg
OFR/S Freddy Tullgren, 08-402 40 02
SACO Catarina Malmrot
SEKO Thomas Klasson

Samtliga ATO utom OFR/S nås via växeln på 0505-45 10 00

Sökord: Förrådspersonal, logistik


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Gotlands Regemente P 18 är Sveriges nyaste förband. Det upprättades 1 januari 2018 och regementet kommer under en uppbyggnadsperiod att växa med både personal och förmågor. 2020 tar förbandet över ansvaret för Stridsgrupp Gotland från P4. Huvuduppgiften är att samordna, utveckla och leda krigsförbanden på Gotland samt att utveckla totalförsvaret tillsammans med det civila samhället. Ytterst handlar det om att stärka försvaret av Gotland och Sverige.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Personal sökes till Lantmännen Gotland

Ansök    Jul 8    Pema People AB    Lagerarbetare
Till Lantmännen söker vi nu personal till spannmålsmottagning, utsädeshantering och siloanläggning vid deras verksamhet på Gotland i Klintehamn och Visby.Tjänsterna är på heltid och innebär en anställning på Pema People. Tjänsterna är tänkt att pågå fram till slutet av September beroende på tjänst. Arbetsbeskrivning Spannmålsmottagare Visby & Klintehamn • Mottagning och registrering av spannmål • Datorhantering och provtagning  Arbetsbeskrivning... Visa mer
Till Lantmännen söker vi nu personal till spannmålsmottagning, utsädeshantering och siloanläggning vid deras verksamhet på Gotland i Klintehamn och Visby.Tjänsterna är på heltid och innebär en anställning på Pema People. Tjänsterna är tänkt att pågå fram till slutet av September beroende på tjänst.

Arbetsbeskrivning Spannmålsmottagare Visby & Klintehamn

• Mottagning och registrering av spannmål
• Datorhantering och provtagning 

Arbetsbeskrivning Utsädeshantering Klintehamn

• Mottagning och registrering av inkommande spannmål
• Torkning av mottaget spannmål
• Rensning och packning av utsäde 

 

Dina kvalifikationer 

• Erfarenhet av Industriarbete (Operatörs och processarbete).
• Du ska kunna dagtid samt även skift, detta är ett krav. 
• Du måste ha körkort till tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
• Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
• Van att lösa tekniska problem

 

Meriterande

• Truckkort A 1-4 - B 1-5.
• Erfarenhet av torkning och hantering av spannmål/ liknande arbete.

Dessa perioder söker vi till 

Klintehamn spannmålsmottagare - 22 juli - 27 september 
Klintehamn utsädeshanteringen - 22 juli - 27 september 
Visby spannmålsmottagare -  22 juli - 29 september 

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Schmidt på [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaktmästare/Lageransvarig till Växthuset Linds i Visby.

Ansök    Sep 4    LB Karriär AB    Lagerarbetare
Vaktmästare/Lageransvarig Växthuset Linds är ett familjeföretag som i fem generationer drivits av familjen Lind. Varje generation har tillfört sin prägel men aldrig tummat på kunskapen, servicen eller kvalitén och företaget är idag ett av de större i sin bransch i Sverige. Idag är det 35 trädgårdsmästare, florister, inspiratörer och dekoratörer som tillsammans för arvet vidare. Det har hänt en del sedan farfarsfar Hans Lind drog sina varor på ... Visa mer
Vaktmästare/Lageransvarig Växthuset Linds är ett familjeföretag som i fem generationer drivits av familjen Lind. Varje generation har tillfört sin prägel men aldrig tummat på kunskapen, servicen eller kvalitén och företaget är idag ett av de större i sin bransch i Sverige. Idag är det 35 trädgårdsmästare, florister, inspiratörer och dekoratörer som tillsammans för arvet vidare. Det har hänt en del sedan farfarsfar Hans Lind drog sina varor på en dragkärra till Stora torget i Visby. Men arbetsglädjen är densamma i generation efter generation. Läs gärna mer om oss på www.vaxthusetslinds.seVi söker nu en Vaktmästare/Lageransvarig.Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för vårt lager, vår lasthall, vårt gårdsområde våra in- och utleveranser samt skötsel och underhåll av våra fastigheter. Du får en central roll för logistiken på Växthuset och för att det är ordning och reda i ovanstående utrymmen.Vi ser gärna du har tidigare erfarenhet av logistik och lagerhantering samt att du har truckkort och vana från att köra truck. Du har kundvana då jobbet innebär kontakter med kunder och leverantörer. Extra plus om du har trädgårdsintresse och vana från att jobba i ägarlett företag.Som person är du ordningsam, ansvarstagande, praktiskt lagd (en ”fixare”), service- och samarbetsinriktad och kan prioritera och ändra ”riktning” när så behövs. Jobbet är heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.Frågor om jobbet besvaras av våra rekryteringskonsulter, Jan Lager eller Sören Lorentzon på LB Karriär.Välkommen med din ansökan senast 22 september 2019 på www.lbkarriar.se Visa mindre

Personal sökes till Lantmännen Gotland

Ansök    Jun 18    Pema People AB    Lagerarbetare
Till Lantmännen söker vi nu personal till spannmålsmottagning, utsädeshantering och siloanläggning vid deras verksamhet på Gotland i Klintehamn och Visby.Tjänsterna är på heltid och innebär en anställning på Pema People. Tjänsterna är tänkt att pågå fram till slutet av September beroende på tjänst. Arbetsbeskrivning Spannmålsmottagare Visby & Klintehamn • Mottagning och registrering av spannmål • Datorhantering och provtagning  Arbetsbeskrivning... Visa mer
Till Lantmännen söker vi nu personal till spannmålsmottagning, utsädeshantering och siloanläggning vid deras verksamhet på Gotland i Klintehamn och Visby.Tjänsterna är på heltid och innebär en anställning på Pema People. Tjänsterna är tänkt att pågå fram till slutet av September beroende på tjänst.

Arbetsbeskrivning Spannmålsmottagare Visby & Klintehamn

• Mottagning och registrering av spannmål
• Datorhantering och provtagning 

Arbetsbeskrivning Utsädeshantering Klintehamn

• Mottagning och registrering av inkommande spannmål
• Torkning av mottaget spannmål
• Rensning och packning av utsäde

Arbetsbeskrivning Siloanläggningen Visby & Klintehamn

• Torkning av lagerläggning
• Rensning 

• Lagerläggning av spannmål

 

Dina kvalifikationer 

• Erfarenhet av Industriarbete (Operatörs och processarbete).
• Du ska kunna dagtid samt även skift, detta är ett krav. 
• Du måste ha körkort till tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
• Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
• Van att lösa tekniska problem

 

Meriterande

• Truckkort A 1-4 - B 1-5.
• Erfarenhet av torkning och hantering av spannmål/ liknande arbete.

Dessa perioder söker vi till 

Klintehamn spannmålsmottagare - 22 juli - 27 september 
Klintehamn utsädeshanteringen - 22 juli - 27 september 
Klintehamn siloanläggningen 1 juli - 27 september 
Visby spannmålsmottagare -  22 juli - 29 september 
Visby siloanläggningen - omgående - 29 september 

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Schmidt på [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operatörer sökes till Lantmännen Gotland

Ansök    Apr 4    Pema People AB    Lagerarbetare
Till Lantmännen söker vi nu operatörer, processoperatörer och spannmålsmottagare till deras verksamhet på Gotland i Klintehamn och Visby. Tjänsten förväntas starta V.30. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning på Pema People. Tjänsten är tänkt att pågå fram till mitten och slutet av September beroende på tjänst. ARBETSBESKRIVNING  • Arbeta med torkning och anläggning av spannmål • Viss datorhantering  • Förekommer även truckkörning DINA KV... Visa mer
Till Lantmännen söker vi nu operatörer, processoperatörer och spannmålsmottagare till deras verksamhet på Gotland i Klintehamn och Visby. Tjänsten förväntas starta V.30. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning på Pema People. Tjänsten är tänkt att pågå fram till mitten och slutet av September beroende på tjänst.

ARBETSBESKRIVNING 

• Arbeta med torkning och anläggning av spannmål
• Viss datorhantering 
• Förekommer även truckkörning

DINA KVALIFIKATIONER

• Erfarenhet av Industriarbete (Operatörs och processarbete).
• Du ska kunna dagtid samt även skift, detta är ett krav. 
• Du måste ha körkort till tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
• Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
• Van att lösa tekniska problem

 

MERITERANDE

• Truckkort A 1-4 - B 1-5.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

• har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
• är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
• har en hög servicenivå.
• är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
• är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

 

 

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Schmidt på [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lager / leveranspersonal Mio Visby

Ansök    Apr 24    Mio Visby    Lagerarbetare
Mio Visby söker nu en serviceinriktad person till vårt serviceteam för leveranser av möbler.ArbetsuppgifterArbetsuppgifterna består främst av att ge våra kunder en förstklassig service genom att leverera och montera möbler till dem. I arbetet ingår även mottagning av ankommande gods, varuutlämning i butik samt serviceärenden. Vi söker dig som:Är serviceinriktad med fokus på kundenÄr stark och har en god fysik då arbetet innehåller tunga lyftHar B-körkortHa... Visa mer
Mio Visby söker nu en serviceinriktad person till vårt serviceteam för leveranser av möbler.ArbetsuppgifterArbetsuppgifterna består främst av att ge våra kunder en förstklassig service genom att leverera och montera möbler till dem. I arbetet ingår även mottagning av ankommande gods, varuutlämning i butik samt serviceärenden. Vi söker dig som:Är serviceinriktad med fokus på kundenÄr stark och har en god fysik då arbetet innehåller tunga lyftHar B-körkortHar ett bra ordningssinne, är strukturerad och noggrannHar god samarbetsförmåga och fungerar bra I gruppHar erfarenhet av montering eller annan typ av praktiskt arbeteSom person ser vi gärna att du är utåtriktad och har en social förmåga att hantera olika typer av kunder. Du bör vara lösningsorienterad och kreativ med ett driv att vilja utvecklas och hitta på nya lösningar. Bra är även om du har en hög stressnivå och trivs med att jobba i ett högt tempo.Är det dig vi söker?Skicka då din skriftliga ansökan med CV och personligt brev till: [email protected] vill ha din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast den 20/5 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Visa mindre

Operatörer sökes till Lantmännen Gotland

Ansök    Maj 9    Pema People AB    Lagerarbetare
Till Lantmännen söker vi nu operatörer, processoperatörer och spannmålsmottagare till deras verksamhet på Gotland i Klintehamn och Visby. Tjänsten förväntas starta V.30. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning på Pema People. Tjänsten är tänkt att pågå fram till mitten och slutet av September beroende på tjänst. ARBETSBESKRIVNING  • Arbeta med torkning och anläggning av spannmål • Viss datorhantering  • Förekommer även truckkörning DINA KV... Visa mer
Till Lantmännen söker vi nu operatörer, processoperatörer och spannmålsmottagare till deras verksamhet på Gotland i Klintehamn och Visby. Tjänsten förväntas starta V.30. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning på Pema People. Tjänsten är tänkt att pågå fram till mitten och slutet av September beroende på tjänst.

ARBETSBESKRIVNING 

• Arbeta med torkning och anläggning av spannmål
• Viss datorhantering 
• Förekommer även truckkörning

DINA KVALIFIKATIONER

• Erfarenhet av Industriarbete (Operatörs och processarbete).
• Du ska kunna dagtid samt även skift, detta är ett krav. 
• Du måste ha körkort till tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
• Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
• Van att lösa tekniska problem

 

MERITERANDE

• Truckkort A 1-4 - B 1-5.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

• har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
• är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
• har en hög servicenivå.
• är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
• är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

 

 

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Schmidt på [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre