Lediga jobb som Kock, storhushåll på Gotland

Se lediga jobb som Kock, storhushåll på Gotland. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb på Gotland som finns hos arbetsgivaren.

Kock alternativt köksbiträde

Välkommen till den lilla skolan i stan! Just nu har vi en ledig tillsvidaretjänst i vårt skolkök. Du kommer att arbeta med en erfaren kock. Vårt skolkök är KRAV-certifierat med två KRAV-märken. Vi lagar mat från grunden och bakar vårt bröd. Vår skola är belägen på A7-området i centrala Visby. Vi har ca 80 elever på skolan och ca 25 barn på förskolan. Idag arbetar totalt 19 personer på förskola, skola och fritids. Eftersom tjänsten är 100% så innebär det äv... Visa mer
Välkommen till den lilla skolan i stan!
Just nu har vi en ledig tillsvidaretjänst i vårt skolkök. Du kommer att arbeta med en erfaren kock. Vårt skolkök är KRAV-certifierat med två KRAV-märken. Vi lagar mat från grunden och bakar vårt bröd.
Vår skola är belägen på A7-området i centrala Visby. Vi har ca 80 elever på skolan och ca 25 barn på förskolan. Idag arbetar totalt 19 personer på förskola, skola och fritids.
Eftersom tjänsten är 100% så innebär det även arbete i barngrupp några eftermiddagspass i veckan, antingen på fritids eller förskola.
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är engagerad, nyfiken och flexibel. Intresse för Montessoripedagogiken är önskvärt. Erfarenhet av att laga varierande vegetarisk kost samt specialkost är meriterande.
Tillträde 2022-08-15.
Montessori Friskola Gotland är Gotlands äldsta friskola och har funnits sedan 1996. Våra hörnstenar är TRYGGHET, ANSVAR, ARBETSRO och LUST ATT LÄRA.
Semestertjänst. Arbetstid: 40 timmar/vecka. Arbetstiden är förlagd på vardagar mellan kl 6.30-16.00. En dag per månad har vi personalmöte mellan kl 16.00-18.00. Sex månaders provanställning tillämpas.
I din ansökan vill vi ha ditt CV samt ett personligt brev.
Vi vill inte att rekryteringsföretag hör av sig! Visa mindre

Lunchkock

Ansök    Apr 20    Lola Restaurang AB    Kock, storhushåll
Lola Restaurang söker lunchkock! Vi utvecklar verksamheten och därför söker vi nu dig som vill fokusera på att laga en riktigt god husman för alla våra lunchgäster och äldreboendet i Hemse. Vi söker dig som är noggrann, snabblärd och självgående. Du ska tycka om frihet under ansvar och känna dig trygg i storköks-miljön. Till din hjälp kommer du ha antingen en servitris/servitör eller en av våra kvällskockar. Vissa dagar förväntar vi oss att du ska kunna ... Visa mer
Lola Restaurang söker lunchkock!
Vi utvecklar verksamheten och därför söker vi nu dig som vill fokusera på att laga en riktigt god husman för alla våra lunchgäster och äldreboendet i Hemse.
Vi söker dig som är noggrann, snabblärd och självgående. Du ska tycka om frihet under ansvar och känna dig trygg i storköks-miljön. Till din hjälp kommer du ha antingen en servitris/servitör eller en av våra kvällskockar. Vissa dagar förväntar vi oss att du ska kunna klara dig själv. Därför ställer vi höga krav på din förmåga att ge såväl god service som god mat till våra gäster.


Du behöver ha …
... erfarenhet från restaurangbranschen
… ett svinnsmart tänk då vi på Lola arbetar hållbart så långt det är möjligt.
... god samarbetsförmåga
... kunskaper om hygienisk och säker hantering av livsmedel
... kunskaper om allergener och specialkost
… en grund för svensk husmanskost.
… passion för god och vällagad mat


Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag mellan cirka 10 – 14 och kan vid behov utökas med extra kväll/helgpass. Vi är en året runt-öppen restaurang och därför finns goda möjligheter för en fast året runt-anställning!
Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

behov av Kock-Husmor

Ansök    Aug 8    Reza Yarzada AB    Kock, storhushåll
Vi söker dig som skall sköta våran Lunch buffe. Även du som är pensionär och vill ha något att göra är varmt välkommen att söka denna tjänst. Tjänsten innebär deltid. Ung som gammal är välkommen att höra av sig. Provanställning Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker dig som skall sköta våran Lunch buffe. Även du som är pensionär och vill ha något att göra är varmt välkommen att söka denna tjänst. Tjänsten innebär deltid. Ung som gammal är välkommen att höra av sig.
Provanställning


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till förskolan

Föräldrakooperativet Loket söker kock Loket är ett föräldrakooperativ som funnits sedan 1991. Förskolan drivs av föräldrar men för den dagliga pedagogiska verksamheten ansvarar utbildade pedagoger. Vi har i dagsläget ca 20-25 barn i blandade åldrar, 6 pedagoger och en kock med köks- städansvar. Våra lokaler har vi i Lokrume bygdegård med en fantastisk natur alldeles runt hörnet, ca 1,5 mil utanför Visby. Vi söker nu en ny kock med intresse för barn och ma... Visa mer
Föräldrakooperativet Loket söker kock
Loket är ett föräldrakooperativ som funnits sedan 1991. Förskolan drivs av föräldrar men för den dagliga pedagogiska verksamheten ansvarar utbildade pedagoger. Vi har i dagsläget ca 20-25 barn i blandade åldrar, 6 pedagoger och en kock med köks- städansvar. Våra lokaler har vi i Lokrume bygdegård med en fantastisk natur alldeles runt hörnet, ca 1,5 mil utanför Visby.
Vi söker nu en ny kock med intresse för barn och matlagning för att komplettera vår härliga personalgrupp!
Om arbetet:
På förskolan är maten vi serverar barnen högt prioriterad – den ska vara god, vällagad och näringsriktig. Både hälsa och miljö är viktigt för oss och därför satsar vi stort på att ha en så hög grad av ekologisk och närproducerad mat som möjligt. All mat lagas också från grunden i vårt eget kök, där även bröd bakas. Som kock hos oss kommer du ges stor möjlighet att utveckla matlagningen inom de riktlinjer vi satt upp och du har ansvar även för beställning, livsmedelshygien och egenkontroll. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet, att du delar våra värderingar, älskar att vara tillsammans med barn och vill bli en del av vår engagerade personal på Loket. Du behöver vara självständig och välplanerad i utförandet av arbetsuppgifterna, men samtidigt kunna vara flexibel och initiativrik vid behov. Du bör även ha kunskap om och förståelse för vissa födoämnesallergier.
Köket är vårt hjärta på Loket där luktar det alltid gott och barnen går in och är nyfikna på vad som lagas. Som kock på Loket har du stor frihet och eget ansvar kring ditt kök. Du är tillsammans med våra pedagoger en del av verksamheten, och äter frukost och lunch tillsammans med personal och barngrupp. Du kommer ansvara för allt ifrån att komponera egna veckomenyer, beställa hem varor och hålla rent i köket till att laga mat från grunden och baka bröd till sopplunchen.
Vi tror att du har ett stort engagemang och intresse för mat, erfarenhet av att leda och planera en köksverksamhet och gärna brinner lite extra för hållbar, ekologisk och näringsriktig mat. Vi ser gärna att du tycker om att involvera våra barn och att köket därmed blir en del av vår övriga verksamhet tillsammans med pedagogerna.
Vi söker dig som:
Har erfarenhet av liknande arbete och utbildning från Hotell- och restaurangprogrammet är meriterande
Kan laga god och näringsriktig mat från grunden
Är engagerad, flexibel och uppskattar att vara i en mindre verksamhet
Gärna har ett intresse för hållbar, ekologisk och närproducerad mat

Utöver kvalifikationer och erfarenheter lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet då vi är en liten förskola som är beroende av varandra och ett fungerande samarbete.
Vi erbjuder dig:
Kompetensutbildning i arbetet
Att fritt styra arbetet i köket i samråd med rektor
En inspirerande arbetsmiljö i en flexibel verksamhet
Möjlighet att påverka ditt arbete och arbetsmiljö
Engagerande kollegor och föräldrar
En liten barngrupp i stora lokaler med naturen och skogen tätt inpå.

Lön: Månadslön enligt överenskommelse. Kollektivavtal. Deltid/Heltid i barngrupp.
Tillträde i augusti enligt överenskommelse.
Ansökan
Ansökan med CV och personligt brev skickas till: [email protected]
Ansökan snarast, intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

Kock och köksbiträde

Ansök    Apr 6    REGION GOTLAND    Kock, storhushåll
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Vilka är vi? Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. På avdelning Måltid är vi ca 130 medarbet... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Vilka är vi?
Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården.

På avdelning Måltid är vi ca 130 medarbetare som varje dag planerar, tillagar, levererar och serverar ca 11 000 portioner mat till våra gäster. Med samlade erfarenheter från både offentliga storkök och privata restauranger servar vi barn och elever i förskolor och skolor, boende inom äldreomsorgen samt patienter inom hälso- och sjukvården. 

Brinner du för bra mat och god service? Är du ute efter ett stimulerande och omväxlande jobb med rimliga arbetstider? I så fall kan detta vara något för dig! Vi söker vikarierande kockar och köksbiträden som vill vara med och laga mat till och/eller servera världens viktigaste gäster. Du kanske studerar, har en annan huvudsaklig sysselsättning eller ett säsongsarbete, eller av någon annan anledning söker ett meningsfullt arbete som inte nödvändigtvis är på heltid.

Just nu söker vi vikarier till våra kök över hela ön. Vi intervjuar och anställer löpande och söker nya medarbetare redan till sommaren.

Dina arbetsuppgifter
Som vikarie på avdelning måltid arbetar du, beroende på din kompetens och verksamhetens behov, som kock eller köksbiträde. Placeringen är inte alltid given utan du bemannar det kök som har behovet.

Vi har ett 40-tal kök spridda över hela ön och en väldig bredd på produktionen; vi lagar mat på lasarettet, i skolor och förskolor och vi levererar måltider till äldreomsorgen. I vissa kök arbetar du ensam och i andra kök jobbar du tillsammans med allt mellan 1 och 15 kollegor. Oavsett om du jobbar ensam eller tillsammans med dina arbetskamrater så förbereder, distribuerar och serverar du måltider till våra gäster.

Att hålla en hög kvalitet och servicenivå samt en god kontakt med våra gäster och kunder är en central del av uppdraget. Det ligger mycket planering bakom det vi serverar våra gäster och därför är det viktigt att följa överenskomna riktlinjer och att ta ansvar för att arbetet sker på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt.

Vem är du?
Som vikarie på avdelning Måltid är det viktigt att vara en anpassningsbar person som både kan samarbeta och vara självgående. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser ett genuint intresse för service som en given egenskap, likaså ett intresse för mat, matlagning och servering med gästen i fokus.

Utöver detta är det meriterande med en restaurangutbildning, tex treårig gymnasieutbildning inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Det är positivt om du har erfarenhet av arbete på restaurang, av servering eller att jobba i storkök. Erfarenhet av arbete med specialkost är ett plus i kanten.

B-körkort är en klar merit, då det ökar flexibiliteten och gör det enklare att bemanna köken i ytterområdena på ön.

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 19    REGION GOTLAND    Kock, storhushåll
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Vilka är vi? Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Vilka är vi?
Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser.

Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Köksområde 2 ligger i Visby och utgörs av Strandgärdet, det stora produktionsköket på lasarettet, samt ett serveringskök på Gråbo seniorboende. På Strandgärdet lagar vi mat 365 dagar om året och vi levererar måltider till våra kunder inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen och Socialförvaltningen. Här görs också kylda portioner till ett äldreboende och vi levererar varma måltider till våra två externa restauranger. Det ligger ett gediget arbete bakom måltiderna vi serverar våra gäster och vi strävar ständigt efter utveckling och förbättring.

Till Strandgärdet söker vi nu en kock!

Dina arbetsuppgifter
Som en del av teamet på Strandgärdet kommer du att laga goda och näringsriktiga måltider till våra gäster. En naturlig del av ditt arbete är att se till att förberedelserna, matlagningen och efterarbetet sker på ett säkert och effektivt sätt.

Det ingår också i uppdraget att aktivt arbeta för ständiga förbättringar, att engagera sig i utvecklingen i köket såväl som i verksamheten i stort. Det är viktigt att hålla en hög kvalitet på det köket levererar och att alltid ha kunden och gästen i fokus, samtidigt som du bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. 

Vi vill ha en anpassningsbar verksamhet som hanterar förändringar på ett bra sätt, därför kan det ingå i arbetsuppgifterna att rotera inom köket, på köksområdet och på avdelningen. Du kommer att ingå i ett rullande schema där du arbetar varannan helg.

Vem är du?
Du behöver ha en dokumenterad restaurangutbildning, tex 3-årig gymnasieutbildning med inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning, eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Vi vill att du har ett antal års erfarenhet av arbete i storkök och har du erfarenhet av att laga specialkost är det klart meriterande.

Vi är på jakt och söker efter en positiv person som brinner för matlagning och service! Bra samarbetsförmåga och en god kommunikation är mycket viktiga, då du kommer att ha kontakt med både gäster och kunder och ett nära samarbete med dina arbetskamrater. Du behöver samtidigt vara självgående och strukturerad och gärna vara en person som vill vara med och påverka och utveckla.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 1    REGION GOTLAND    Kock, storhushåll
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Vilka är vi? Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Vilka är vi?
Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser.

Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Köksområde 2 ligger i Visby och utgörs av Strandgärdet, det stora produktionsköket på lasarettet, samt ett serveringskök på Gråbo seniorboende. På Strandgärdet lagar vi mat 365 dagar om året och vi levererar måltider till våra kunder inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen och Socialförvaltningen. Här görs också kylda portioner till ett äldreboende och vi levererar varma måltider till våra två externa restauranger. Det ligger ett gediget arbete bakom måltiderna vi serverar våra gäster och vi strävar ständigt efter utveckling och förbättring.

Till Strandgärdet söker vi nu en kock!

Dina arbetsuppgifter
Som en del av teamet på Strandgärdet kommer du att laga goda och näringsriktiga måltider till våra gäster. En naturlig del av ditt arbete är att se till att förberedelserna, matlagningen och efterarbetet sker på ett säkert och effektivt sätt.

Det ingår också i uppdraget att aktivt arbeta för ständiga förbättringar, att engagera sig i utvecklingen i köket såväl som i verksamheten i stort. Det är viktigt att hålla en hög kvalitet på det köket levererar och att alltid ha kunden och gästen i fokus, samtidigt som du bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. 

Vi vill ha en anpassningsbar verksamhet som hanterar förändringar på ett bra sätt, därför kan det ingå i arbetsuppgifterna att rotera inom köket, på köksområdet och på avdelningen. Du kommer att ingå i ett rullande schema där du arbetar varannan helg.

Vem är du?
Du behöver ha en dokumenterad restaurangutbildning, tex 3-årig gymnasieutbildning med inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning, eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Vi vill att du har ett antal års erfarenhet av arbete i storkök och har du erfarenhet av att laga specialkost är det klart meriterande.

Vi är på jakt och söker efter en positiv person som brinner för matlagning och service! Bra samarbetsförmåga och en god kommunikation är mycket viktiga, då du kommer att ha kontakt med både gäster och kunder och ett nära samarbete med dina arbetskamrater. Du behöver samtidigt vara självgående och strukturerad och gärna vara en person som vill vara med och påverka och utveckla.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Sommarjobb som Kock på Gotlands sjukhem

Ansök    Feb 28    Gotlands Sjukhem    Kock, storhushåll
Vill du ha ett viktigt och meningsfullt jobb där din insats betyder mycket för en annan människa? Då kommer du att trivas hos oss! Vi erbjuder dig ett arbete där du gör skillnad och skapar livskvalitet för andra människor - varje dag. Gotlands sjukhem är ett äldreboende som erbjuder ett tryggt och värdigt boende med professionell omvårdnad och ett varmt omhändertagande. Hos oss är de boende alltid i fokus. Vi tycker att man ska känna glädje över att gå... Visa mer
Vill du ha ett viktigt och meningsfullt jobb där din insats betyder mycket för en annan människa? Då kommer du att trivas hos oss! Vi erbjuder dig ett arbete där du gör skillnad och skapar livskvalitet för andra människor - varje dag.


Gotlands sjukhem är ett äldreboende som erbjuder ett tryggt och värdigt boende med professionell omvårdnad och ett varmt omhändertagande. Hos oss är de boende alltid i fokus.


Vi tycker att man ska känna glädje över att gå till jobbet och vara stolt när man går härifrån.


All mat tillagas på plats i vårt välutrustade och moderna kök. Som kock hos oss krävs att du kan jobba självständigt men samtidigt vara en del av teamet. Erfarenhet av bakning är önskvärt liksom erfarenhet av storhushåll.


Ditt bemötande är professionellt i alla tänkbara och otänkbara situationer i det dagliga arbetet och i möten med människor, såväl med de boende som dina kollegor.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper som vi efterfrågar är flexibilitet, lyhördhet, och ansvarstagande. Vi söker dig som är en positiv och glad person och som har lätt att samarbeta.


Arbetet är dagtid vardagar och varannan helg.


Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande, tjänsten kan därmed bli tillsatt innan ansökningstiden löper ut. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Restaurang Smak av Gotland söker kock!

Vi söker dig som har stort intresse av att jobba med lokala (gotländska) råvaror, och vi ser att du är kreativ, och trivs i en skapande miljö i vår Restaurang Smak av Gotland. Vi serverar dagligen runt ca 200 lunch, dels till personal, dels till externa gäster, dessutom arbetar vi med catering. Vi ställer krav på att alla i vår verksamhet bidrar till goda resultat och en bra arbetsmiljö. Då du arbetar med livsmedel, ställer vi höga krav på god hygien, vilk... Visa mer
Vi söker dig som har stort intresse av att jobba med lokala (gotländska) råvaror, och vi ser att du är kreativ, och trivs i en skapande miljö i vår Restaurang Smak av Gotland.
Vi serverar dagligen runt ca 200 lunch, dels till personal, dels till externa gäster, dessutom arbetar vi med catering.
Vi ställer krav på att alla i vår verksamhet bidrar till goda resultat och en bra arbetsmiljö.
Då du arbetar med livsmedel, ställer vi höga krav på god hygien, vilket bl.a innebär att du inte får bära smink, parfym, smycken, piercingar mm på arbetsplatsen.


Vi förväntar oss:


Att du alltid strävar efter att bli bättre
Att du har god samarbets-och kommunikationsförmåga
Att du bidrar till att skapa en god och trevlig arbetsmiljö
Att du har förmågan att vara flexibel och hitta snabba lösningar
Att du är nyfiken på företagets och din personliga utvecklingDina kvalifikationer:


Du ska vara kockutbildad eller ha motsvarande erfarenhet
Meriterande om du har erfarenhet av arbete med egenkontroll och HACCP
Du skall vara 18 år fyllda.
Meriterande med körkort Visa mindre

1:e kock

Ansök    Sep 2    REGION GOTLAND    Kock, storhushåll
Om Region Gotland Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som ... Visa mer
Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!


Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Om verksamheten
Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser.

Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Köksområde 2 ligger i Visby och utgörs av Strandgärdet, det stora produktionsköket på lasarettet, samt ett serveringskök på Gråbo seniorboende. Här lagar vi mat 365 dagar om året och vi levererar måltider till våra kunder på sjukhuset och inom äldreomsorgen. Här görs också en del kylda portioner till ett äldreboende och vi levererar även varma måltider till våra två externa restauranger.

Till Strandgärdet söker vi nu en 1:e kock!

Arbetsuppgifter
Som 1:e kock är du den som leder och fördelar det dagliga arbetet i köket och ser därmed till att vi varje dag tillagar måltider av hög kvalitet till våra gäster. Du ansvarar för den dagliga produktionen, vilket innebär att säkerställa bemanning, beställningar, inventering och fakturering och att vi följer lagar och förordningar samt uppsatta rutiner och policys.

Du jobbar också för att vi har god kontakt med våra kunder så att vi tillsammans med dem kan sträva efter att skapa en god måltidsmiljö. Detta gäller både miljön i våra restauranger och måltiderna som når våra gäster på lasarettet och inom äldreomsorgen.

Utöver arbetet i produktionen utgör du ett viktigt stöd till enhetschefen och tillsammans med våra kollegor bygger vi upp en väl fungerande måltidsorganisation för att nå verksamhetens mål. I den här administrativa delen av tjänsten ser du över och utvecklar rutiner och arbetssätt i köken och deltar aktivt i avdelningens olika utvecklingsarbeten. I din roll som 1:e kock ingår att främja rotation inom både kök, köksområde och avdelningen.

Kvalifikationer
Vi söker en person med ett strukturerat arbetssätt och kan organisera arbetet i ett storkök. Du behöver vara trygg i din roll som arbetsledare och känna dig bekväm med att ha en tydlig, närvarande och aktiv roll i verksamheten som helhet.

Det är mycket viktigt att du har ett gediget måltidsintresse där du ser dina möjligheter att arbeta för helheten, både för våra kunder och våra medarbetare genom att du visar ett intresse för deras frågeställningar och behov. Här krävs både flexibilitet och servicekänsla och att du är en person som alltid sätter verksamhetens mål i fokus, samtidigt som du strävar efter att skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Vi vill att du har en dokumenterad kock- och köksmästarutbildning, eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du behöver också ha ett antal års erfarenhet av en ledande position i storkök.

Har du erfarenhet av att laga specialkost är det klart meriterande. Erfarenhet av kostdataprogrammet Matilda eller liknande system är även det ett plus i kanten. B-körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Sommarjobb som Kock på Gotlands sjukhem

Ansök    Feb 2    Gotlands Sjukhem    Kock, storhushåll
Vill du ha ett viktigt och meningsfullt jobb där din insats betyder mycket för en annan människa? Då kommer du att trivas hos oss! Vi erbjuder dig ett arbete där du gör skillnad och skapar livskvalitet för andra människor - varje dag. Gotlands sjukhem är ett äldreboende som erbjuder ett tryggt och värdigt boende med professionell omvårdnad och ett varmt omhändertagande. Hos oss är de boende alltid i fokus. Vi tycker att man ska känna glädje över att gå... Visa mer
Vill du ha ett viktigt och meningsfullt jobb där din insats betyder mycket för en annan människa? Då kommer du att trivas hos oss! Vi erbjuder dig ett arbete där du gör skillnad och skapar livskvalitet för andra människor - varje dag.


Gotlands sjukhem är ett äldreboende som erbjuder ett tryggt och värdigt boende med professionell omvårdnad och ett varmt omhändertagande. Hos oss är de boende alltid i fokus.


Vi tycker att man ska känna glädje över att gå till jobbet och vara stolt när man går härifrån.


All mat tillagas på plats i vårt välutrustade och moderna kök. Som kock hos oss krävs att du kan jobba självständigt men samtidigt vara en del av teamet. Erfarenhet av bakning är önskvärt liksom erfarenhet av storhushåll.


Ditt bemötande är professionellt i alla tänkbara och otänkbara situationer i det dagliga arbetet och i möten med människor, såväl med de boende som dina kollegor.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper som vi efterfrågar är flexibilitet, lyhördhet, och ansvarstagande. Vi söker dig som är en positiv och glad person och som har lätt att samarbeta.


Arbetet är dagtid vardagar och helg.


Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande, tjänsten kan därmed bli tillsatt innan ansökningstiden löper ut. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 19    REGION GOTLAND    Kock, storhushåll
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Vilka är vi? Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Vilka är vi?
Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser.

Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Väskinde skolas kök producerar dagligen ca400 portioner och lagar och serverar luncher till eleverna på skolan, samt barnen på förskolan. Köket ligger i Väskinde och är bemannat med två kockar.

När nu en av våra kockar slutar sin tjänst finns möjligheten att vara med och laga mat till världens viktigaste gäster!

Dina arbetsuppgifter
Som kock ska du tillsammans med din kollega i köket förbereda, producera och servera måltider till elever och barn i grundskolan och förskolan. Tillsammans ansvarar ni för att produktionen sker på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt.

Det ligger ett gediget arbete bakom det som i slutändan serveras till gästen, därför är det viktigt att du arbetar enligt beslutade riktlinjer, följer regelverk och förhåller dig till egenkontrollprogrammet och verksamhetssystemet.

Att hålla en hög kvalitet och servicenivå samt en god kontakt med våra gäster och kunder är en central del av uppdraget, likaså att aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen.

Beroende på din kompetens och verksamhetens behov, så kan andra arbetsuppgifter tillkomma.

Vem är du?
Vi är på jakt efter en person som brinner för matlagning och service!

Du behöver ha en dokumenterad restaurangutbildning, till exempel 3-årig gymnasieutbildning inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning, eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Vi vill att du har ett antal års erfarenhet av arbete i storkök och gärna erfarenhet av arbete med specialkost.

Personliga egenskaper som samarbetsförmåga och en god kommunikation är mycket viktiga, då du kommer att ha mycket kontakt med både gäster, kunder och arbetskamrater. Du behöver också vara självgående och strukturerad och inte minst ha en positiv inställning och ett driv framåt.

 
Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kock/ kokerska på Hajdes!

Vi söker dig som gärna lagar mat med kärlek och omsorg Vi behöver förstärkning i köket på Hajdes under perioden 1 maj till 31 december 2021. Sysselsättningsgraden ligger på 90-100 % Köksfunktionens syfte är att planera och laga goda och närings riktiga måltider. Vi lägger stor vikt vid att den mat som serveras är säsongsbetonad och kravmärkt. Måltiderna är varierande med både kött, fisk och vegetariska alternativ. Under veckans vardagar ansvarar köket fra... Visa mer
Vi söker dig som gärna lagar mat med kärlek och omsorg
Vi behöver förstärkning i köket på Hajdes under perioden 1 maj till 31 december 2021. Sysselsättningsgraden ligger på 90-100 %
Köksfunktionens syfte är att planera och laga goda och närings riktiga måltider. Vi lägger stor vikt vid att den mat som serveras är säsongsbetonad och kravmärkt. Måltiderna är varierande med både kött, fisk och vegetariska alternativ.
Under veckans vardagar ansvarar köket framför allt för att servera lunch för ca 40 personer. Utöver detta ansvarar även köket för att iordningsställa förmiddagsfika samt laga eller förbereda de kvälls och helgmåltider som färdigställs i verksamhetens olika boenden. Det förekommer även behov av specialkost.
Vi söker dig som har kock/kokerskeutbildning samt erfarenhet av måltidsverksamhet inom skola, vård eller omsorgsverksamhet.
Vi har en förhoppning om att du kan påbörja din introduktion sista veckan i april.
Vi behöver därför din skriftliga ansökan där du berättar om dig själv senast den 31 mars.
Hajdes är ett socialterapeutiskt bykollektiv. Ett alternativt boende för människor i behov av omsorg och omvårdnad. På Hajdes finns möjlighet att anpassa boende och arbetsmöjligheter för varje individ. Läs mer på vår hemsida www.hajdes.se. Välkommen till vår gemenskap! Visa mindre

Kock

Ansök    Aug 11    REGION GOTLAND    Kock, storhushåll
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avde... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Till vårt kök på Strandgärdet söker vi nu en kock!

ARBETSUPPGIFTER
Strandgärdets kök är en del av Köksområde 2 som finns i Visby. I det stora tillagningsköket lagar vi mat till avdelningarna på lasarettet, äldreomsorgen i Visby samt Roma äldreboende. Vi producerar också kyld mat produceras till Tingsbrogårdens äldreboende. Här lagas även maten till våra externa restauranger på lasarettet och Gråbo servicehus.

Du kommer tillsammans med dina kollegor i köket förbereda, producera och distribuera måltider till våra gäster. Du ansvarar för att produktionen sker på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt.

Att hålla en hög kvalitet och servicenivå samt en god kontakt med våra gäster och kunder är en central del av uppdraget, likaså att aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen.

Det ligger ett gediget arbete bakom det som i slutändan serveras till gästen, därför är det viktigt att du arbetar enligt beslutade riktlinjer, följer regelverk och förhåller dig till egenkontrollprogrammet och verksamhetssystemet.

Vi jobbar ständigt för att skapa förutsättningar för ett stimulerande arbete och en anpassningsbar verksamhet som kan hantera förändringar på ett bra sätt. Därför kan det ingå i arbetsuppgifterna att rotera inom köksområdet och avdelningen.

Du kommer att ingå i ett rullande schema där du arbetar varannan helg.

KVALIFIKATIONER
Vi är på jakt efter en positiv person som brinner för matlagning och service!

Du behöver ha en dokumenterad restaurangutbildning, tex 3-årig gymnasieutbildning inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning, eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi vill att du har ett antal års erfarenhet av arbete i storkök och har du erfarenhet av att laga specialkost är det klart meriterande.

Personliga egenskaper som samarbetsförmåga och en god kommunikation är mycket viktiga, då du kommer att ha mycket kontakt med både gäster, kunder och arbetskamrater. Du behöver samtidigt vara självgående och strukturerad och gärna vara en person som vill vara med och utveckla.

Utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola eller barnomsorg kommer krävas.

Vi ser gärna att du har körkort.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Förste kock

Ansök    Feb 12    REGION GOTLAND    Kock, storhushåll
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Gotlands folkhögskola ingår som en del i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradit... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Gotlands folkhögskola ingår som en del i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradition och historia på ön och sedan 1876 har folkhögskolan bedrivit sin verksamhet huvudsakligen från Hemse. Sedan 2003 har en ny skolenhet vuxit fram och etablerats i Fårösund på norra Gotland. Verksamheten bedrivs året runt, förutom våra läsårskurser där ca 350 deltagare studerar bedrivs även ett 30-tal sommarkurser med uppemot 750 deltagare.

Är du redo för en välsmakande utmaning? Som förste kock på Folkhögskolan i Hemse får du en fantastisk möjlighet att arbeta med mat från grunden i en kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill jobba med att skapa mat med mening, så vi söker dig som är serviceinriktad, initiativrik och har en hunger på nya utmaningar. Du är en glad matlagare som brinner för yrket med fokus på vällagad mat från grunden.

Du kommer att bli en del av ett glatt gäng där vi är 9 personer som jobbar med kök och städ, du kommer att ansvara för arbetsledning i köket. Tjänsten innebär också att skriva menyer, beställa varor, HACCP, helhetsansvar för kök och matsal, med stöd av servicechef.
Ett av våra mål är att laga mat med råvaror som är kravmärkta, ekologiska och närproducerade i mån av tillgång. Som förste kock hos oss handlar ditt arbete även om arbetsledning och service där du arbetar med en helhetskänsla för matupplevelsen och miljön kring den.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med ett 6 veckors schema där man jobbar var 3 helg. Vi har 7 dagars service för våra deltagare som bor på internatet, innefattar frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt kvällsmål. Måndag till fredag, lördag och söndag serverar vi frukost, förstärkt fika och middag.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är utbildad kock och har erfarenhet av att arbeta med människor. Meriterande om man har vana att arbetsleda.

Förutom relevanta yrkeskunskaper vill vi att du besitter en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har en positiv inställning till människor som du omsätter i ett tydligt och coachande ledarskap. Vidare är du lyhörd och nyfiken på andra samtidigt som du är en kreativ person som ser nya möjligheter.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Frukostkock Scandic Visby

Ansök    Jan 19    Gotlandsresor AB    Kock, storhushåll
Vi är pigga serviceproffs – vill du jobba som frukostkock hos oss på Scandic Visby? När våra gäster äter sin frukost vill vi att de möts av en buffé som är vällagad och där man även får känslan av att den är lagad med en portion kärlek. Är du en morgonpigg lagspelare som vågar vara längst bak i teamet och ändå bära ett tyngre ansvar för att vår frukostbuffé ska bli den bästa starten på dagen för våra gäster, då kanske du är ett av våra blivande servicepr... Visa mer
Vi är pigga serviceproffs – vill du jobba som frukostkock hos oss på Scandic Visby?


När våra gäster äter sin frukost vill vi att de möts av en buffé som är vällagad och där man även får känslan av att den är lagad med en portion kärlek. Är du en morgonpigg lagspelare som vågar vara längst bak i teamet och ändå bära ett tyngre ansvar för att vår frukostbuffé ska bli den bästa starten på dagen för våra gäster, då kanske du är ett av våra blivande serviceproffs!
På samma sätt vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska kännas bra och vara roligt att gå till jobbet. Så vi försöker vara lika måna om varandra som vi är om våra gäster.
Att värna om vår miljö är också viktigt för oss. Vi strävar efter att utveckla och hitta nya vägar för att förbättra miljön, från vår egen arbetsmiljö till att använda produkter som är miljövänliga.


Vem är du?
Du behöver inte ha ett CV fyllt av utbildningar och erfarenheter men du behöver ha viljan att lära dig, känna ett engagemang för ditt jobb och tycka om att möta och jobba med människor. Är det att jobba som serviceproffs hos oss du känner att du brinner för? I så fall kan vi, förutom arbetslivs-erfarenhet, ge dig ett härligt kamratgäng, möte med fantastiska gäster där DU får bidra till att ge dem ”det lilla extra”, möjlighet att utvecklas och gå vidare inom företagets olika avdelningar, och inte minst inom hotellkedjan Scandic.
Under anställningstiden får du ta del av våra förmåner som friskvård, massage och träning, personalrabatt på båtresor och våra restauranger med mera. Vi har kollektivavtal så du får avtalsenlig lön.
Kort om din team leader:
Fredrik, som är team leader, uppskattar en frukostkock som står stabilt och tryggt i köket och servar övrig frukostpersonal med allt från gröt, olika brödsorter, pålägg, pannkakor och övrigt som finns på buffén.


Kan du börja hos oss redan i april/maj och/eller fortsätta in i september/oktober så är det en fördel.


GotlandsResors största tillgång är personalen – ett gäng med glimten i ögat, som bidrar till ett mycket gott arbetsklimat – där du kan bli en i teamet!
Känner du nu, ”där vill jag jobba” då skickar du en ansökan, där du berättar lite om vem du är och vad som gör dig till en engagerad medarbetare, till [email protected]
OBS ange i ansökan om du har boende på Gotland! Visa mindre

KOCK

Ansök    Feb 5    Brukets Livs AB    Kock, storhushåll
Rollen Vi söker en kock som tillsammans med oss vill utveckla vårt totala ”måltids-erbjudande” till en modern och attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus. I rollen som kock ingår daglig drift för att tillsammans med Köksmästaren leda den dagliga driften. Som kock är du delaktig i matlagning, egenkontroll och varuinköp. Tillsammans med Köksmästaren är du som kock delaktig i att planera för meny och utbud med en ambition att laga så mycket mat som möj... Visa mer
Rollen
Vi söker en kock som tillsammans med oss vill utveckla vårt totala ”måltids-erbjudande” till en modern och attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus. I rollen som kock ingår daglig drift för att tillsammans med Köksmästaren leda den dagliga driften. Som kock är du delaktig i matlagning, egenkontroll och varuinköp. Tillsammans med Köksmästaren är du som kock delaktig i att planera för meny och utbud med en ambition att laga så mycket mat som möjligt från grunden.

Din uppgift blir att i samarbete med bla Köksmästaren och hela teamet utvärdera dagens erbjudande och utveckla det för att driva ny tillväxt. Här ingår produktion och produktutveckling till hela den manuella linjen (deli, fisk, ost, chark, färdigmat) samt ICAnders med ”äta-här” och ”to-go”-erbjudande. Du kommer arbeta som lunchkock och servera luncherna på ICAanders.
Stor del i uppdraget kommer också gå ut på att minimera uppkomsten av matsvinn, men också att förädla produkter under konceptet ”Svinn-bra”.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker en empatisk, engagerad och positiv medarbetare som har god samarbetsförmåga. Hos oss får du arbeta med det viktigaste i vårt erbjudande, maten, vilket ställer stora krav på egen initiativförmåga, driv och servicekänsla.


Meriterande
-Du har relevant branschutbildning och några års erfarenhet från restaurang eller storhushåll.
-Certifierad i HACCP eller liknande system.
-Du har ett flexibelt och tydligt ledarskap och drivs av att engagera och arbeta tillsammans med dina medarbetare.
-Som person är du utåtriktad, självständig och nytänkande och drivs av att leda utvecklingen av verksamheter framåt.

Är du den vi söker och är beredd att satsa 100%. Då ser vi framemot din ansökan. Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 30    REGION GOTLAND    Kock, storhushåll
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser. Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Till Solklintsköket söker vi nu en kock. Solklintsskolans kök är ett produktionskök för skola, förskola och äldreboende. Totalt lagar köket 550 portioner varje dag till dessa kunder.
Dessutom lagas ca 500 portioner kyld mat till ordinärt boende varje vecka.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock ska du tillsammans med dina kollegor i köket förbereda, producera och distribuera måltider till våra gäster i skola, förskola och äldreomsorg. Du ansvarar för att produktionen sker på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt.

Det ligger ett gediget arbete bakom det som i slutändan serveras till gästen, därför är det viktigt att du arbetar enligt beslutade riktlinjer, följer regelverk och förhåller dig till egenkontrollprogrammet och verksamhetssystemet.

Att hålla en hög kvalitet och servicenivå samt en god kontakt med våra gäster och kunder är en central del av uppdraget, likaså att aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen.

Vi strävar efter att skapa förutsättningar för ett stimulerande arbete och en anpassningsbar verksamhet som kan hantera förändringar på ett bra sätt. Därför kan det ingå i arbetsuppgifterna att rotera inom köksområdet och avdelningen.

Beroende på din kompetens och verksamhetens behov, så kan andra arbetsuppgifter tillkomma.

KVALIFIKATIONER
Vi är på jakt efter en person som brinner för matlagning och service!

Du behöver ha en dokumenterad restaurangutbildning, tex 3-årig gymnasieutbildning inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning, eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi vill att du har ett antal års erfarenhet av arbete i storkök och gärna erfarenhet av arbete med specialkost.

Personliga egenskaper som samarbetsförmåga och en god kommunikation är mycket viktiga, då du kommer att ha mycket kontakt med både gäster, kunder och arbetskamrater. Du behöver också vara självgående och strukturerad och inte minst ha en positiv inställning och ett driv framåt.

Utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola eller barnomsorg kommer krävas.

Vi vill att du har körkort.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @maltidgotland och @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kock/ kokerska på Hajdes!

Vi söker dig som gärna lagar mat med kärlek och omsorg Köksfunktionens syfte är att planera laga goda och närings­ riktiga måltider. Vi lägger stor vikt vid att den mat som serveras är säsongsbetonad och kravmärkt. Måltiderna är varierande med både kött, fisk och vegetariska alternativ. Under veckans vardagar ansvarar köket framför allt för att servera lunch för 35–40 personer. Utöver detta ansvarar även köket för att iordningsställa förmiddagsfika samt ... Visa mer
Vi söker dig som gärna
lagar mat med kärlek
och omsorg


Köksfunktionens syfte är att planera laga goda och närings­ riktiga måltider. Vi lägger stor vikt vid att den mat som serveras är säsongsbetonad och kravmärkt. Måltiderna är varierande med både kött, fisk och vegetariska alternativ.
Under veckans vardagar ansvarar köket framför allt för att servera lunch för 35–40 personer. Utöver detta ansvarar även köket för att iordningsställa förmiddagsfika samt göra vissa förberedelser för de kvälls­ och helgmåltider som färdigställs i verksamhetens olika boenden. Det förekommer även behov av specialkost.
Vi söker dig som har kock­/kokerskeutbildning samt erfarenhet av måltidsverksamhet inom skola, vård eller omsorgsverksamhet.
Vi har en förhoppning om att du redan under mars detta år kan påbörja din introduktion och provanställning.
Vi behöver därför din skriftliga ansökan där du berättar om dig själv senast 10 februari.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hajdes är ett socialterapeutiskt bykollektiv. Ett alternativt boende för människor i behov av omsorg och omvårdnad. På Hajdes finns möjlighet att anpassa boende och arbetsmöjligheter för varje individ. Läs mer på vår hemsida www.hajdes.se. Välkommen till vår gemenskap! Visa mindre

Vi söker en kock till Fårö Kursgård

Fårö Kursgård söker en kock med erfarenhet från restaurangvärlden som ska kunna jobba i grupp likväl som ensam. Anställningen gäller i första hand augusti och september 2020 men beroende på hur vår verksamhet utvecklar sig i förhållande till pandemin så kan det bli förlängning av anställningen. Vi serverar frukost, lunch och middag i buffé. Dina arbetsuppgifter: Allt som ingår i ett storkök: mottagning och uppackning av varor, tillaga och servera mat/salla... Visa mer
Fårö Kursgård söker en kock med erfarenhet från restaurangvärlden som ska kunna jobba i grupp likväl som ensam. Anställningen gäller i första hand augusti och september 2020 men beroende på hur vår verksamhet utvecklar sig i förhållande till pandemin så kan det bli förlängning av anställningen.
Vi serverar frukost, lunch och middag i buffé.
Dina arbetsuppgifter: Allt som ingår i ett storkök: mottagning och uppackning av varor, tillaga och servera mat/salladsbuffé, hantera disk, möta gäster e.t.c.
Vi lagar främst husmanskost men även trerättersmenyer förekommer.
Vi har många gäster med avvikande kost såsom vegan, vegetarian, glutenallergi, laktosintolerans och allergi mot mjölkprotein så vi ser gärna att du har kunskap om de olika allergierna. Visa mindre

Gotlands Slagteri AB söker kock!

Vi söker en kock, med stort engagemang och med passion för god, vällagad mat till Restaurang Slagteriet. Vi söker dig som trivs med att jobba inom restaurang, och catering. Det är viktigt är att du är stresstålig, flexibel och ansvarstagande. Vi serverar dagligen runt 150 luncher (lunchlådor, så länge det är restriktioner pga Corona), dels till personal, dels till externa gäster, dessutom arbetar vi med catering. Vi ställer krav på att alla i vår ver... Visa mer
Vi söker en kock, med stort engagemang och med passion för god, vällagad mat till Restaurang Slagteriet.


Vi söker dig som trivs med att jobba inom restaurang, och catering. Det är viktigt är att du är stresstålig, flexibel och ansvarstagande.


Vi serverar dagligen runt 150 luncher (lunchlådor, så länge det är restriktioner pga Corona), dels till personal, dels till externa gäster, dessutom arbetar vi med catering.


Vi ställer krav på att alla i vår verksamhet bidrar till goda resultat och en bra arbetsmiljö.


Då du arbetar med livsmedel, ställer vi höga krav på god hygien, vilket bl.a innebär att du inte får bära smink, parfym, smycken, piercingar mm på arbetsplatsen.


Vi förväntar oss:


Att du alltid strävar efter att bli bättre
Att du har god samarbets-och kommunikationsförmåga
Att du bidrar till att skapa en god och trevlig arbetsmiljö
Att du har förmågan att vara flexibel och hitta snabba lösningar
Att du är nyfiken på företagets och din personliga utvecklingDina kvalifikationer:


Du ska vara kockutbildad eller ha motsvarande erfarenhet
Meriterande om du har erfarenhet av arbete med egenkontroll och HACCP
Du skall vara 18 år fyllda.
Meriterande med körkort Visa mindre

Sommar på Fårö Kursgård , Kock

Fårö Kursgård söker en Kock med erfarenhet från restaurangvärlden som ska kunna jobba i grupp likväl som ensam. Vi serverar frukost, lunch och middag i buffé. Dina arbetsuppgifter: Allt som ingår i ett storkök: mottagning och uppackning av varor, tillaga och servera mat/salladsbuffé, hantera disk, möta gäster e.t.c. Vi lagar främst husmanskost men även trerättersmenyer förekommer. Vi har många gäster med avvikande kost såsom vegan, vegetarian, glutenallerg... Visa mer
Fårö Kursgård söker en Kock med erfarenhet från restaurangvärlden som ska kunna jobba i grupp likväl som ensam.
Vi serverar frukost, lunch och middag i buffé.
Dina arbetsuppgifter: Allt som ingår i ett storkök: mottagning och uppackning av varor, tillaga och servera mat/salladsbuffé, hantera disk, möta gäster e.t.c.
Vi lagar främst husmanskost men även trerättersmenyer förekommer.
Vi har många gäster med avvikande kost såsom vegan, vegetarian, glutenallergi, laktosintolerans och allergi mot mjölkprotein så vi ser gärna att du har kunskap om de olika allergierna.
Vi ser också gärna att du är yngre och uthållig då det stundvis är ett tungt arbete och att det kan förekomma lite längre arbetspass. Visa mindre

Gotlands Slagteri AB söker kock!

Ansök    Okt 18    VISBY-ANLÄGGNINGEN    Kock, storhushåll
Vi söker en kock, med stort engagemang och med passion för god, vällagad mat till Restaurang Slagteriet. Vi söker dig som trivs med att jobba inom restaurang, och catering. Det är viktigt är att du är stresstålig, flexibel och ansvarstagande. Vi serverar dagligen runt 250 luncher, dels till personal, dels till externa gäster, dessutom arbetar vi med catering. Vi ställer krav på att alla i vår verksamhet bidrar till goda resultat och en bra arbetsmil... Visa mer
Vi söker en kock, med stort engagemang och med passion för god, vällagad mat till Restaurang Slagteriet.

Vi söker dig som trivs med att jobba inom restaurang, och catering. Det är viktigt är att du är stresstålig, flexibel och ansvarstagande.

Vi serverar dagligen runt 250 luncher, dels till personal, dels till externa gäster, dessutom arbetar vi med catering.

Vi ställer krav på att alla i vår verksamhet bidrar till goda resultat och en bra arbetsmiljö.

Då du arbetar med livsmedel, ställer vi höga krav på god hygien, vilket bl.a innebär att du inte får bära smink, parfym, smycken, piercingar mm på arbetsplatsen.

Vi förväntar oss:

Att du alltid strävar efter att bli bättre
Att du har god samarbets-och kommunikationsförmåga
Att du bidrar till att skapa en god och trevlig arbetsmiljö
Att du har förmågan att vara flexibel och hitta snabba lösningar
Att du är nyfiken på företagets och din personliga utveckling


Dina kvalifikationer:

Du ska vara kockutbildad eller ha motsvarande erfarenhet
Meriterande om du har erfarenhet av arbete med egenkontroll och HACCP
Du skall vara 18 år fyllda.
Meriterande med körkort Visa mindre

Kock

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser. Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Förskolan Vitkålen är en förskola i Visby med egen kock. Förskolan har ca:75 portioner dagligen

ARBETSUPPGIFTER
Som kock ska du i köket förbereda, producera och distribuera måltider till barn på förskolan. Du ansvarar för att produktionen sker på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt.

Det ligger ett gediget arbete bakom det som i slutändan serveras till gästen, därför är det viktigt att du arbetar enligt beslutade riktlinjer, följer regelverk och förhåller dig till egenkontrollprogrammet och verksamhetssystemet.

Att hålla en hög kvalitet och servicenivå samt en god kontakt med våra gäster och kunder är en central del av uppdraget, likaså att aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen.

Vi strävar efter att skapa förutsättningar för ett stimulerande arbete och en anpassningsbar verksamhet som kan hantera förändringar på ett bra sätt. Därför kan det ingå i arbetsuppgifterna att rotera inom köksområdet och avdelningen.

Beroende på din kompetens och verksamhetens behov, så kan andra arbetsuppgifter tillkomma.

KVALIFIKATIONER
Vi är på jakt efter en person som brinner för matlagning och service!

Du behöver ha en dokumenterad restaurangutbildning, tex 3-årig gymnasieutbildning inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning, eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi vill att du har ett antal års erfarenhet av arbete i storkök och gärna erfarenhet av arbete med specialkost.

Personliga egenskaper som samarbetsförmåga och en god kommunikation är mycket viktiga, då du kommer att ha mycket kontakt med både gäster, kunder och arbetskamrater. Du behöver också vara självgående och strukturerad och inte minst ha en positiv inställning och ett driv framåt.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Husmor för luncher & Amerikansk frukost

Ansök    Okt 13    MELS DINER    Kock, storhushåll
Söker Husmor du kanske är fortfarande sugen att jobba några timmar på förmiddagen för att ta hand om våra luncher både till Skarphäll och Hamnen,vi tänkte även testa Ameikansk frukost då vi ändå är där och jobbar. Det spelar ingen roll om du inte ha nån utbildning du kanske är självlärd. Om du känner att detta passar dig så välkommen in. Arbetsplatsen är på Mels Diner hamnen Visa mer
Söker Husmor du kanske är fortfarande sugen att jobba några timmar på förmiddagen för att ta hand om våra luncher både till Skarphäll och Hamnen,vi tänkte även testa Ameikansk frukost då vi ändå är där och jobbar.
Det spelar ingen roll om du inte ha nån utbildning du kanske är självlärd.
Om du känner att detta passar dig så välkommen in.
Arbetsplatsen är på Mels Diner hamnen Visa mindre

Kock

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser. Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Till Solklintsköket söker vi nu en kock.
Solklintsskolans kök är ett produktionskök för skola, förskola och äldreboende.
Totalt lagar köket 550 portioner varje dag till dessa kunder.
Dessutom lagas ca 500 portioner kyld mat till ordinärt boende varje vecka.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock ska du tillsammans med dina kollegor i köket förbereda, distribuera och servera måltider med kvalitet. Maten ska serveras på ett tilltalande sätt och du ska bidra till en trivsam måltidsmiljö för våra gäster i matsalen. Enligt uppdraget ansvarar ni för att produktionen sker på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt. Du arbetar enligt beslutade riktlinjer och det är viktigt för oss att följa regelverk och förhålla oss till egenkontrollprogrammet och verksamhetssystem.

Du ska vara positivt inställd till arbetsrotation inom kök, köksområde och avdelning. Då vi ständigt strävar efter förbättring och utveckling kan andra arbetsuppgifter tillkomma utifrån din kompetens och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en person med dokumenterad restaurangutbildning, tex 3-årig gymnasieutbildning inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
Vi vill att du har ett antal års erfarenhet av arbete i storkök och erfarenhet av arbete med specialkost.

För att klara av uppdraget så ser vi att det är viktigt att du som person har en positiv inställning och är serviceinriktad, att du är självgående och strukturerad, att du har förmågan att prioritera bland uppgifterna utifrån rådande behov. Din samarbetsförmåga och din kommunikativa förmåga är även de viktiga i arbetet tillsammans med dina arbetskollegor och i kontakt ut med kunden.

Vi vill att du har B-körkort.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kock

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. • Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initie... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

• Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser. Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Strandgårdens kök i Fårösund är ett tillagningskök där vi nu söker en kock. Köket har produktion varje dag hela året. Maten levereras till Fårösundsskolan, förskola och Stuxgårdens äldreboende med tre avdelningar (totalt 36 boende). Skolan har ca 140 elever och förskolan 40 barn plus ett antal pedagoger.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock ska du tillsammans med dina kollegor i köket förbereda, producera och distribuera måltider till barn i skolan, förskola samt boende på Stuxgården. Enligt uppdraget ansvarar ni för att produktionen sker på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt. Du arbetar enligt beslutade riktlinjer och det är viktigt för oss att följa regelverk och förhålla oss till egenkontrollprogrammet och verksamhetssystem.

Du ska vara positivt inställd till arbetsrotation inom kök, köksområde och avdelning. Då vi ständigt strävar efter förbättring och utveckling kan andra arbetsuppgifter tillkomma utifrån din kompetens och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en person med dokumenterad restaurangutbildning, tex 3-årig gymnasieutbildning inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
Vi vill att du har ett antal års erfarenhet av arbete i storkök och erfarenhet av arbete med specialkost.

För att klara av uppdraget så ser vi att det är viktigt att du som person har en positiv inställning och är serviceinriktad, att du är självgående och strukturerad, att du har förmågan att prioritera bland uppgifterna utifrån rådande behov. Din samarbetsförmåga och din kommunikativa förmåga är även de viktiga i arbetet tillsammans med dina arbetskollegor och i kontakt ut med kunden.
Vi vill att du har B-körkort.

Utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola eller barnomsorg kommer krävas.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kock , pooltjänst Visby

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser. Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Vi är en stor avdelning på ca 130 lojala medarbetare med samlade erfarenheter från både offentliga storkök och privata restauranger. Vi strävar efter att ha en anpassningsbar verksamhet som kan möta förändringar i produktion och bemanning och det är här du kommer in i bilden:

Vi söker en kock som vill vara med och laga mat till världens viktigaste gäster och dessutom hoppa in som en räddare i nöden där det behövs som mest. Är du ute efter ett stimulerande och omväxlande arbete kan detta vara jobbet för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är en pooltjänst och du kommer att arbeta som kock i Visbyområdet. Placeringen är inte alltid given, utan du bemannar det kök som har behovet.

I Visby har vi ett 20-tal kök och en väldig bredd på produktionen; vi lagar mat på lasarettet, i skolor och förskolor och vi levererar måltider till äldreomsorgen. I vissa kök arbetar du ensam och i andra kök jobbar du med allt mellan 1 och 15 kollegor. Oavsett om du är själv eller tillsammans med dina arbetskamrater så förbereder, distribuerar och serverar du måltider till våra gäster.

Att hålla en hög kvalitet och servicenivå samt en god kontakt med våra gäster och kunder är en central del av uppdraget, likaså att aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen.

Det ligger mycket arbete bakom det vi serverar våra gäster och därför är det viktigt att arbeta enligt överenskomna riktlinjer och att ta ansvar för att arbetet sker på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt.

Beroende på din kompetens och verksamhetens behov kan även andra arbetsuppgifter tillkomma.

KVALIFIKATIONER
På grund av upplägget i tjänsten är det avgörande att du är en anpassningsbar person som kan vara självgående och trygg i din yrkesroll som kock. Även samarbetsförmågan är viktigt och vi tror att prestigelöshet är en vinnande inställning i sammanhanget.

Ett genuint intresse för matlagning och service ser vi som självklara egenskaper och utöver detta vill vi att du har en dokumenterad restaurangutbildning, till exempel tre-årig gymnasieutbildning inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Vi vill att du har ett antal års erfarenhet av arbete i storkök och erfarenhet av arbete med specialkost. Du behöver också ha B-körkort.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kock

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser. Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Wisbygymnasiets kök producerar dagligen ca1400 portioner och lagar och serverar luncher till gäster med ett åldersspann på 1 till 20år. Köket ligger i Visby och är bemannat av sju medarbetare som tillsammans har erfarenheter från både privata restauranger och offentliga kök.

När nu en av våra kockar går i pension, finns möjligheten att vara med och laga mat till världens viktigaste gäster!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock ska du tillsammans med dina kollegor i köket förbereda, producera och distribuera måltider till elever och barn i gymnasiet, grundskolan och förskolan. Tillsammans ansvarar ni för att produktionen sker på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt.

Det ligger ett gediget arbete bakom det som i slutändan serveras till gästen, därför är det viktigt att du arbetar enligt beslutade riktlinjer, följer regelverk och förhåller dig till egenkontrollprogrammet och verksamhetssystemet.

Att hålla en hög kvalitet och servicenivå samt en god kontakt med våra gäster och kunder är en central del av uppdraget, likaså att aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen.

Vi strävar efter att skapa förutsättningar för ett stimulerande arbete och en anpassningsbar verksamhet som kan hantera förändringar på ett bra sätt. Därför kan det ingå i arbetsuppgifterna att rotera inom köket, köksområdet och avdelningen.

Beroende på din kompetens och verksamhetens behov, så kan andra arbetsuppgifter tillkomma.

KVALIFIKATIONER
Vi är på jakt efter en person som brinner för matlagning och service!

Du behöver ha en dokumenterad restaurangutbildning, till exempel 3-årig gymnasieutbildning inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning, eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Vi vill att du har ett antal års erfarenhet av arbete i storkök och gärna erfarenhet av arbete med specialkost.

Personliga egenskaper som samarbetsförmåga och en god kommunikation är mycket viktiga, då du kommer att ha mycket kontakt med både gäster, kunder och arbetskamrater. Du behöver också vara självgående och strukturerad och inte minst ha en positiv inställning och ett driv framåt.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Guteskolan söker kock till storköket

Ansök    Maj 22    GUTESKOLAN AB    Kock, storhushåll
Utbildning/Erfarenhet Vi söker en kock till storköket på 75%. Du ska ha erfarenhet och utbildning motsvarande storkökskock. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i storkökets arbetslag. I dina arbetsuppgifter som kock ingår den dagliga produktionen och alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök såsom planering, beställningar, matlagning,städ, disk mm. Det är viktigt att du har erfarenhet och kunskap om specialkost. Verksamhetsbeskrivning Guteskol... Visa mer
Utbildning/Erfarenhet
Vi söker en kock till storköket på 75%.
Du ska ha erfarenhet och utbildning motsvarande storkökskock.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i storkökets arbetslag. I dina arbetsuppgifter som kock ingår den dagliga produktionen och alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök såsom planering, beställningar, matlagning,städ, disk mm. Det är viktigt att du har erfarenhet och kunskap om specialkost.

Verksamhetsbeskrivning
Guteskolan är en fristående f-9 och gymnasieskola på Gotland som startade 2007 och fr.o.m höstterminen 2014 så drivs all verksamhet i Visby. I januari 2016 så utökades Guteskolan med förskoleverksamhet.
Skolan har ca. 220 elever i grundskolan, 300 elever på gymnasienivå och 80 barn i förskolan.

Guteskolan - en skola med ett annorlunda och roligt upplägg. Där står gemenskap, glädje, lust och meningsfullhet i centrum för det vardagliga arbetet. Här kan du känna dig trygg och bli inspirerad att förverkliga dig själv på alla plan, både det personliga och det intellektuella. Dagligen möter du människor som uppmuntrar dig att testa nya saker och stärker dig i din identitet. Du får möjlighet att växa och utvecklas. Guteskolan har höga målsättningar och en tro på att ALLA kan. En fantastisk resa har tagit sin början och det är DU som bestämmer hur den kommer att fortsätta.

Samarbetsförmåga
Vi ställer höga krav på din samarbetsförmåga, både med eleverna och med övrig personal. Vår verksamhet präglas av öppenhet och dialog med ungdomar så väl som vuxna. Är du glad, kreativ och vågar testa något nytt då ska du arbeta tillsammans med oss på Guteskolan!

Varaktighet
Tillsvidare 75%
6 månader provanställning tillämpas

Tillträde
HT 2019

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Du ska ha erfarenhet och utbildning motsvarande storkökskock.
I dina arbetsuppgifter som kock ingår den dagliga produktionen och alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök såsom planering, beställningar, matlagning,städ, disk mm. Det är viktigt att du har erfarenhet och kunskap om specialkost.
Vi ställer höga krav på din samarbetsförmåga, både med eleverna och med övrig personal. Vår verksamhet präglas av öppenhet och dialog med ungdomar så väl som vuxna. Är du glad, kreativ och vågar testa något nytt då ska du arbeta tillsammans med oss på Guteskolan!

Guteskolan är en fristående f-9 och gymnasieskola på Gotland som startade 2007 och fr.o.m höstterminen 2014 så drivs all verksamhet i Visby. I januari 2016 så utökades Guteskolan med förskoleverksamhet.
Skolan har ca. 220 elever i grundskolan, 300 elever på gymnasienivå och 80 barn i förskolan.

Guteskolan - en skola med ett annorlunda och roligt upplägg. Där står gemenskap, glädje, lust och meningsfullhet i centrum för det vardagliga arbetet. Här kan du känna dig trygg och bli inspirerad att förverkliga dig själv på alla plan, både det personliga och det intellektuella. Dagligen möter du människor som uppmuntrar dig att testa nya saker och stärker dig i din identitet. Du får möjlighet att växa och utvecklas. Guteskolan har höga målsättningar och en tro på att ALLA kan. En fantastisk resa har tagit sin början och det är DU som bestämmer hur den kommer att fortsätta. Visa mindre

Kock , sommarjobb

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Gotlands folkhögskola ingår som en del i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradit... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Gotlands folkhögskola ingår som en del i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradition och historia på ön och sedan 1876 har folkhögskolan bedrivit sin verksamhet huvudsakligen från Hemse. Sedan 2003 har en ny skolenhet vuxit fram och etablerats i Fårösund på norra Gotland. Verksamheten bedrivs året runt, förutom våra läsårskurser där ca 350 deltagare studerar bedrivs även ett 30-tal sommarkurser med uppemot 750 deltagare.

Vi har under sommaren ett varierat utbud av sommarkurser, antalet varierar från dag till dag. Vi serverar mellan 20 och 100 gäster per dag frukost, lunch och middag.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att bli en del av ett glatt gäng där vi är nio personer som jobbar med kök och städ. Ett av våra mål är att laga mat med råvaror som är kravmärkta, ekologiska och närproducerade i mån av tillgång. Vi har sju dagars service för våra deltagare som bor på internatet, innefattar frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och kvällsmål, måndag till söndag.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad kock eller har motsvarande kunskap.

Vi vill jobba med att skapa mat med mening, så vi söker dig som är serviceinriktad, initiativrik och har en hunger på nya utmaningar. Du är en glad matlagare som brinner för yrket med fokus på vällagad mat från grunden.

Förutom relevanta yrkeskunskaper vill vi att du besitter en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har en positiv inställning till människor. Vidare är du lyhörd och nyfiken på andra samtidigt som du är en kreativ person som ser nya möjligheter.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kock

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. • Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initie... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

• Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser. Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Strandgårdens kök i Fårösund är ett tillagningskök där vi nu söker en kock. Köket har produktion varje dag hela året. Maten levereras till Fårösundsskolan, förskola och Stuxgårdens äldreboende med tre avdelningar (totalt 36 boende). Skolan har ca 140 elever och förskolan 40 barn plus ett antal pedagoger.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock ska du tillsammans med dina kollegor i köket förbereda, producera och distribuera måltider till barn i skolan, förskola samt boende på Stuxgården. Enligt uppdraget ansvarar ni för att produktionen sker på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt. Du arbetar enligt beslutade riktlinjer och det är viktigt för oss att följa regelverk och förhålla oss till egenkontrollprogrammet och verksamhetssystem.

Du ska vara positivt inställd till arbetsrotation inom kök, köksområde och avdelning. Då vi ständigt strävar efter förbättring och utveckling kan andra arbetsuppgifter tillkomma utifrån din kompetens och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en person med dokumenterad restaurangutbildning, tex 3-årig gymnasieutbildning inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
Vi vill att du har ett antal års erfarenhet av arbete i storkök och erfarenhet av arbete med specialkost.

För att klara av uppdraget så ser vi att det är viktigt att du som person har en positiv inställning och är serviceinriktad, att du är självgående och strukturerad, att du har förmågan att prioritera bland uppgifterna utifrån rådande behov. Din samarbetsförmåga och din kommunikativa förmåga är även de viktiga i arbetet tillsammans med dina arbetskollegor och i kontakt ut med kunden. Vi ser att du deltar i arbetsrotation inom kök, köksområde och avdelning.

Vi vill att du har B-körkort.

Utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola eller barnomsorg kommer krävas.

ÖVRIGT
Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 26    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av en stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där du med rätt inställning har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. För att förbli framgångsrika är Hälsa, Miljö och Säkerhet vår prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet. Vem trivs hos oss? Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbets... Visa mer
Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av en stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där du med rätt inställning har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. För att förbli framgångsrika är Hälsa, Miljö och Säkerhet vår prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet.

Vem trivs hos oss? Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att arbeta med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker! För att trivas hos oss är det viktigt att du delar och känner dig bekväm med våra värderingar:


• Öppenhet, tillit och integritet
• Passion för kvalitet
• Framgång genom lagarbete
• Ansvar
• Vi kan

Nu söker vi en kock till Svenska spel i Visby. Tjänsten är ett vikariat fram tom 12 juli 2019, med chans till förlängning, och arbetstiderna är dagtid. Vi serverar dagligen lunch till ca 150 ätande. Du kommer att vara en del av ett härligt team med 8 kollegor.

Vad erbjuder vi? 

Vi erbjuder en tjänst som kock där du kommer att arbeta i en restaurangmiljö där serviceanda och lagarbete står i fokus. Du kommer att förbereda och tillaga smakfulla och näringsriktiga måltider. I tjänsten ingår även att hålla ordning i förråd, beställa produkter/varor till köket vid behov, vara delaktig i inventeringar, ta emot varor, kunna redogöra för ingredienser i maträtter samt ha god kännedom om allergener. Du kommer också att vara behjälplig i menyplanering.

Vem söker vi?


• Ett krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år
• Du har en gymnasial utbildning inom Hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Erfarenhet kring menyplaneringssystem är meriterande
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och stresstålig och har lätt för att samarbeta.
• Du kan ta egna initiativ, lyssna till kundens behov samt ser och känner ansvar för helheten
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet

Varmt välkommen med din ansökan!      

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.


Eurest är en del av Compass Group, en global världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice.

Läs mer på: www.compass-group.se Visa mindre

Förste kock

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser. Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Till Solklintsköket söker vi nu en förste kock.
Solklintsskolans kök är ett produktionskök för skola, förskola och äldreboende.
Totalt lagar köket 550 portioner varje dag till dessa kunder.
Dessutom lagas ca 500 portioner kyld mat till ordinärt boende varje vecka.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som förste kock består av att utifrån direktiv och riktlinjer leda och fördela den dagliga driften med att förbereda, distribuera och servera måltider med kvalitet. Enligt uppdraget ansvarar förste kocken för att verksamheten arbetar på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt. Förste kocken är en viktig roll för att vi ska kunna leverera mat och måltider med god kvalitet till våra medborgare. Maten ska vara näringsriktig, säker och hållbar och serveras på ett tilltalande sätt i en trivsam miljö.

Du ansvarar för den dagliga samordningen för planering, produktion, pack, leverans och servering. Vi vill att du aktivt bidrar till förbättringar och utveckling av måltidsprocessen. Du blir ett stöd till enhetschefen, är behjälplig vid vikarieanskaffning och i vissa fall deltar du i projekt och utvecklingsarbeten. Du arbetar enligt beslutade riktlinjer och det är viktigt för oss att följa regelverk och förhålla oss till egenkontrollprogrammet och verksamhetssystem.

Du ska vara positivt inställd till arbetsrotation inom kök, köksområde och avdelning. Då vi ständigt strävar efter förbättring och utveckling kan andra arbetsuppgifter tillkomma utifrån din kompetens och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi söker en person med dokumenterad restaurangutbildning, tex 3-årig gymnasieutbildning inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet av att leda produktion. Vi vill att du har goda matlagningskunskaper och ett antal års erfarenhet av arbete i storkök och erfarenhet av arbete med specialkost. Du behöver ha livsmedelskunskap och kunskap om egenkontrollprogram, datorvara samt kunskap om ekonomi.

För att klara av uppdraget så ser vi att det är viktigt att du som person har en positiv inställning och är serviceinriktad med kund och gästfokus och att du är självgående och strukturerad. Du behöver ha förmågan att prioritera bland uppgifterna utifrån rådande behov. Då inriktningen är att öka ekologiskt, närproducerat och att mer lagas från grunden så är kunskaper om råvaror och dess användande i matlagning och olika matlagningsmetoder önskvärt. Du är en person som kan se helheten och kan utveckla och inspirera arbetskamraterna för förbättring och utveckling av verksamheten.

Vi vill att du har B-körkort.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kock sökes!

Föräldrakooperativet Lyckan i Burs söker kock! Nyckelord för vårat kök är närodlat & klimatsmart, lagat från grunden, smakupplevelse och hälsosamt! Vi serverar vegetariskt ett par dagar i veckan och vill att grönsakerna ska utgöra en stor grund i våra kötträtter! Vår blivande kock -är flexibel och kreativ -har erfarenhet och utbildning inom området -brinner för matlagning med mycket smak, doft och pedagogiskt upplägg! -kan tänka sig att täcka upp i barn... Visa mer
Föräldrakooperativet Lyckan i Burs söker kock!

Nyckelord för vårat kök är närodlat & klimatsmart, lagat från grunden, smakupplevelse och hälsosamt!

Vi serverar vegetariskt ett par dagar i veckan och vill att grönsakerna ska utgöra en stor grund i våra kötträtter!

Vår blivande kock
-är flexibel och kreativ
-har erfarenhet och utbildning inom området
-brinner för matlagning med mycket smak, doft och pedagogiskt upplägg!
-kan tänka sig att täcka upp i barngrupp vid behov!
-jobbar nära barn och övrig personal, inflytande för liten som stor är viktigt för oss!

Du kommer
-få möjlighet att låta fantasin flöda
-att få utbilda dig inom områden som inspirerar din matlagning
-regelbundet träffas med andra kockar i föräldrakooperativt drivna förskolor
-samarbeta med ett gäng öppna, nyfikna och engagerade vuxna och barn
-möjlighet att vara med och påverka/utveckla vår egen odling.

Tjänsten är:
Tillsvidare (provanställning 6 må)
20 timmar i veckan
Eventuellt fler timmar i barngrupp

Skicka din ansökan senast till
[email protected]
eller
Föräldrakooperativet Lyckan
Burs Skolgården 175
623 49 Stånga

Senast 30 april vill vi ha din ansökan! Visa mindre

Kock , sommarjobb

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Gotlands folkhögskola ingår som en del i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradit... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Gotlands folkhögskola ingår som en del i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradition och historia på ön och sedan 1876 har folkhögskolan bedrivit sin verksamhet huvudsakligen från Hemse. Sedan 2003 har en ny skolenhet vuxit fram och etablerats i Fårösund på norra Gotland. Verksamheten bedrivs året runt, förutom våra läsårskurser där ca 350 deltagare studerar bedrivs även ett 30-tal sommarkurser med uppemot 750 deltagare.

Vi har under sommaren ett varierat utbud av sommarkurser, antalet varierar från dag till dag. Vi serverar mellan 20 och 100 gäster per dag frukost, lunch och middag.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att bli en del av ett glatt gäng där vi är nio personer som jobbar med kök och städ. Ett av våra mål är att laga mat med råvaror som är kravmärkta, ekologiska och närproducerade i mån av tillgång. Vi har sju dagars service för våra deltagare som bor på internatet, innefattar frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och kvällsmål, måndag till söndag.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad kock eller har motsvarande kunskap.

Vi vill jobba med att skapa mat med mening, så vi söker dig som är serviceinriktad, initiativrik och har en hunger på nya utmaningar. Du är en glad matlagare som brinner för yrket med fokus på vällagad mat från grunden.

Förutom relevanta yrkeskunskaper vill vi att du besitter en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har en positiv inställning till människor. Vidare är du lyhörd och nyfiken på andra samtidigt som du är en kreativ person som ser nya möjligheter.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre