Lediga jobb som Fastighetsskötare på Gotland

Se lediga jobb som Fastighetsskötare på Gotland. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb på Gotland som finns hos arbetsgivaren.

Medarbetare till natthärbärget Birkagården

Vi söker en ny kollega till Birkagården. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Visby domkyrkoförsamling är huvudman för natthärbärget Birkagården som ligger mitt i Visby och drivs med stöd av Region Gotland, Röda Korset och Hela Människan Gotland samt gåvor från företag och allmänhet. Många affärer skänker också både mat och bröd till verksamheten. Härbärget har plats för 16 personer för övernattning. Nu söker vi en engagerad medarbetare med hjärta för mä... Visa mer
Vi söker en ny kollega till Birkagården. Tjänsten är tillsvidare och på heltid.
Visby domkyrkoförsamling är huvudman för natthärbärget Birkagården som ligger mitt i Visby och drivs med stöd av Region Gotland, Röda Korset och Hela Människan Gotland samt gåvor från företag och allmänhet. Många affärer skänker också både mat och bröd till verksamheten. Härbärget har plats för 16 personer för övernattning.
Nu söker vi en engagerad medarbetare med hjärta för människor som kan behöva ett mål mat och en säng för natten.
Tjänsten innebär kvälls- och nattarbete med rullande schema.
Vi söker dig som
Tycker om att arbeta självständigt och i team
Är noggrann och ansvarstagande
Är trygg i dig själv och kan lösa problem och konflikter

Arbetsuppgifter
Vara ansvarig för härbärget och gäster under öppettider samt se till att alla känner sig trygga och att ordningsreglerna följs.
Ta emot och skriva in gästerna.
Tillreda maten som serveras på kvällen och servera frukost på morgonen.
Hålla rent och snyggt i lokalerna.

Meriterande om du har erfarenhet av
Arbete inom säkerhet/sjukvård
Socialt arbete
Livsmedelshantering och tillberedning
Lokalvård Visa mindre

Allt-i-Allo till vår Stugby

Vi söker just nu en händig person, en allt-allo, till vår stugby på Kneippbyn Resort. Arbetet innebär att ingå i ett härligt gäng och vara behjälplig i för våra gäster och medarbetare. Erfarenhet är meriterande. Visa mer
Vi söker just nu en händig person, en allt-allo, till vår stugby på Kneippbyn Resort. Arbetet innebär att ingå i ett härligt gäng och vara behjälplig i för våra gäster och medarbetare.
Erfarenhet är meriterande. Visa mindre

Badvaktmästare / Simlärare

Ansök    Jun 29    REGION GOTLAND    Badvaktmästare
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Vilka är vi? Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby. Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Verksamhe... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Vilka är vi?
Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby.

Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Verksamheten som bedrivs är skolsim, babysim, simskola, vattengymnastik, föreningsbad och bad för allmänheten. Vi har öppet sju dagar i veckan och under loven anordnar vi hinderbana och filmvisningar.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för säkerheten och servicen i simhallen. Arbetsuppgifterna omfattar arbete med bassängbevakning vid allmänt bad och föreningsbad, pedagogisk undervisning som till exempel simundervisning och gruppträning. I arbetet ingår även bland annat lokalvård, kassatjänstgöring och service till kunder. Schemalagd arbetstid, även kvällar och helger.

Arbetspass kan förläggas på samtliga badhus därför är det önskvärt med körkort och tillgång till bil. Denna tjänst är främst belagd på Solbergabadet i Visby.

Vem är du?
Vi ser att du har en allmän gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är utbildad badbevakare/simlärare/friskvårdsinstruktör eller har likvärdig erfarenhet samt är livräddningskunnig. Har du badvaktsutbildning, erfarenhet av att arbeta med barn och/eller varit vattengymnastikinstruktör alternativt ledare för landträning ser vi det som meriterande.

Då arbetet innebär mycket kontakt med våra besökare ska du vara positiv och serviceinriktad. Du har också god känsla för ordning och reda. Flexibilitet både när det gäller arbetsuppgifter och arbetstider är önskvärt.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Husvärd med trädgårdsintresse sommar

GuteBo hyr ut moderna hus i Tofta. Verksamheten bedrivs året runt med långtidshyresgäster under lågsäsongen och veckouthyrning under högsäsongen. Den typiska hyresgästen under sommaren är barnfamiljer. Totalt finns sju hus tillgängliga att hyra med storlek mellan 50 till 190 kvm, plus tillhörande friggebodar. Sammantaget bor cirka 60 gäster i husen varje vecka. Husen är fördelade över två områden i norra och centrala Tofta, cirka 2 km från varandra. Det är... Visa mer
GuteBo hyr ut moderna hus i Tofta. Verksamheten bedrivs året runt med långtidshyresgäster under lågsäsongen och veckouthyrning under högsäsongen. Den typiska hyresgästen under sommaren är barnfamiljer. Totalt finns sju hus tillgängliga att hyra med storlek mellan 50 till 190 kvm, plus tillhörande friggebodar. Sammantaget bor cirka 60 gäster i husen varje vecka. Husen är fördelade över två områden i norra och centrala Tofta, cirka 2 km från varandra. Det är på dessa områden arbetet kommer äga rum.
Sommarperioden är den mest intensiva för verksamheten då veckouthyrning gäller i de flesta husen. Vi avser anställa en person över sommaren på deltid (40-50%) som kan agera husvärd när gäster checkar in/ut samt ta hand om diverse trädgårdssysslor och enklare fastighetsskötsel. Arbete kan förekomma både på vardagar och helger.
Trädgårdssysslor omfattar gräsklippning, trimning, plantera och vattna blommor, buskar och träd, rensa ogräs, med mera. Utöver trädgården behöver även utemöblerna samt terrasser underhållas emellanåt. Enklare sysslor kopplat till fastigheterna kan också förekomma så som byte av glödlampor, laga eller byta möbler, målning. Avfallskärl för glas, plast och kartongförpackningar finns vid varje hus. Dessa behöver tömmas på återvinningsstationer.
Som person är du serviceinriktad, van att ha kundkontakt, trivs med trädgårdssysslor och arbete utomhus. Intresse för fastigheter är en bonus. Du behöver ha körkort för personbil (B) och det är meriterande med vana att köra traktor. Bolaget har en firmabil som den anställda kan nyttja. Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Badvaktmästare / Simlärare

Ansök    Jun 20    REGION GOTLAND    Badvaktmästare
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Vilka är vi  Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby. Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemsebade... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Vilka är vi 
Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby.

Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemsebadet har varit stängt för renovering sedan april 2021, och  öppnade upp i mars 2022. Verksamheten som bedrivs är skolsim, babysim, simskola, vattengymnastik, föreningsbad och bad för allmänheten. Vi har öppet sju dagar i veckan och under loven anordnar vi hinderbanan och filmvisningar

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för säkerheten och servicen i simhallen. Arbetsuppgifterna omfattar arbete med bassängbevakning vid allmänt bad och föreningsbad, pedagogisk undervisning som till exempel simundervisning och gruppträning. I arbetet ingår även bland annat lokalvård, kassatjänstgöring och service till kunder. Schemalagd arbetstid, även kvällar och helger.

Arbetspass kan förläggas på samtliga badhus därför är det önskvärt med körkort och tillgång till bil. Denna tjänst är främst belagd på Solbergabadet i Visby 

Vem är du 
VI ser att du har en allmän gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är utbildad badbevakare/simlärare/friskvårdsinstruktör eller har likvärdig erfarenhet samt är livräddningskunnig. Har du badvaktsutbildning, erfarenhet av att arbeta med barn och/eller varit vattengymnastikinstruktör alternativt ledare för landträning ser vi det som meriterande.

Då arbetet innebär mycket kontakt med våra besökare ska du vara positiv och serviceinriktad. Du har också god känsla för ordning och reda. Flexibilitet både när det gäller arbetsuppgifter och arbetstider är önskvärt.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Badvaktmästare/simlärare

Ansök    Jun 21    REGION GOTLAND    Badvaktmästare
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Vem är du? Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby. Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemsebadet ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Vem är du?
Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby.

Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemsebadet har varit stängt för renovering sedan april 2021, och  öppnade i mars 2022. Verksamheten som bedrivs är skolsim, babysim, simskola, vattengymnastik, föreningsbad och bad för allmänheten. Vi har öppet sju dagar i veckan och under loven anordnar vi hinderbana och filmvisningar.

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för säkerheten och servicen i simhallen. Arbetsuppgifterna omfattar arbete med bassängbevakning vid allmänt bad och föreningsbad, pedagogisk undervisning som till exempel simundervisning och gruppträning. I arbetet ingår även bland annat lokalvård, kassatjänstgöring och service till kunder. Schemalagd arbetstid, även kvällar och helger.

Arbetspass kan förläggas på samtliga badhus därför är det önskvärt med körkort och tillgång till bil. Denna tjänst är främst belagd på Hemsebadet i Hemse och är en visstidsanställning fram till 2023-01-31.

Vem är du?
VI ser att du har en allmän gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är utbildad badbevakare/simlärare/friskvårdsinstruktör eller har likvärdig erfarenhet samt är livräddningskunnig. Har du badvaktsutbildning, erfarenhet av att arbeta med barn och/eller varit vattengymnastikinstruktör alternativt ledare för landträning ser vi det som meriterande.

Då arbetet innebär mycket kontakt med våra besökare ska du vara positiv och serviceinriktad. Du har också god känsla för ordning och reda. Flexibilitet både när det gäller arbetsuppgifter och arbetstider är önskvärt.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Sommarjobb som vaktmästare/alltiallo

Vi söker en händig person med erfarenheter av praktiska problemlösningar, fastighets- och trädgårdsskötsel, inventarievård, underhåll av bilar och parkverktyg. I jobbet ingår också städning och möblering av eventlokaler samt transporter till och från event. Du trivs med samarbete, både med gäster och arbetskompisar, har en positiv inställning och gillar att utvecklas. Körkort för personbil är ett krav för tjänsten. Matmuren ligger i Visby och har arbetat m... Visa mer
Vi söker en händig person med erfarenheter av praktiska problemlösningar, fastighets- och trädgårdsskötsel, inventarievård, underhåll av bilar och parkverktyg. I jobbet ingår också städning och möblering av eventlokaler samt transporter till och från event.
Du trivs med samarbete, både med gäster och arbetskompisar, har en positiv inställning och gillar att utvecklas. Körkort för personbil är ett krav för tjänsten.
Matmuren ligger i Visby och har arbetat med Mat & Nöjen sedan 1991. Vi driver tre restauranger, Bistro Borgen, Frimis Krog samt Bistra Harens Medeltidskrog samt har en stor catering- och eventavdelning.
Vår ledstjärna är nöjda gäster och alla anställda är en del av våra gästers upplevelse. Visa mindre

Kyrkvaktmästare tillsvidare, Romaklosters Pastorat

Ansök    Maj 30    Romaklosters Pastorat    Kyrkvaktmästare
I Romaklosters pastorat ingår 23 kyrkor på Mellersta och Östra Gotland. Vi har idag två lag med kyrkvaktmästare, de utgår från Roma och Sjonhem. Lagen ansvarar för skötseln på sina kyrkor och samarbetar vid behov. Vi intervjuar och anställer efterhand som lämpliga kandidater söker. Läs mer om oss på: www.svenskakyrkan.se/romakloster Krav på kvalifikationer: - Kunskaper om och erfarenhet av att köra förekommande maskiner. - Du behöver vara händig och te... Visa mer
I Romaklosters pastorat ingår 23 kyrkor på Mellersta och Östra Gotland. Vi har idag två lag med kyrkvaktmästare, de utgår från Roma och Sjonhem. Lagen ansvarar för skötseln på sina kyrkor och samarbetar vid behov.


Vi intervjuar och anställer efterhand som lämpliga kandidater söker.


Läs mer om oss på: www.svenskakyrkan.se/romakloster Krav på kvalifikationer:
- Kunskaper om och erfarenhet av att köra förekommande maskiner.
- Du behöver vara händig och tekniskt kunnig.
- B-körkort och tillgång till egen bil


Meriterande
- Grundläggande trädgårdsutbildning från naturbruksgymnasium eller motsvarande.
- Erfarenhet av kyrkogårdsarbete, inre och yttre tjänst


Personliga egenskaper:
- Förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag.
- Lätt för att samarbeta, noggrann och flexibel.
- Initiativtagande – ser lösningar före hinder.


Medlemskap i Svenska kyrkan kan krävas. Du arbetar t ex med daglig drift och fastighetstillsyn. Du ansvarar också för all den skötsel som kyrkogården kräver, bland annat gräsklippning, plantering och lövhantering.


I tjänsten kan ingå inre tjänstgöring. Det betyder att du tjänstgör som klockare vid gudstjänster, dop, vigslar, begravningar, konserter och skolavslutningar. Det kan också ingå helgtjänstgöring.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kyrkvaktmästare 50%

Visby domkyrkoförsamling söker en medarbetare som är praktiskt lagd och trivs i en kyrklig miljö. Tjänsten är tillsvidare och på deltid med huvudsaklig tjänstgöring i domkyrkan. Mitt i Visby innerstad ligger St Maria domkyrka, en av Visby domkyrkoförsamlings tre kyrkor. Här bedriver församlingen gudstjänster, mässor, begravningar, dop och vigslar och konserter. Domkyrkan är öppen varje dag åter om och under sommarmånaderna tar vi emot en stor del besökare ... Visa mer
Visby domkyrkoförsamling söker en medarbetare som är praktiskt lagd och trivs i en kyrklig miljö. Tjänsten är tillsvidare och på deltid med huvudsaklig tjänstgöring i domkyrkan.
Mitt i Visby innerstad ligger St Maria domkyrka, en av Visby domkyrkoförsamlings tre kyrkor. Här bedriver församlingen gudstjänster, mässor, begravningar, dop och vigslar och konserter. Domkyrkan är öppen varje dag åter om och under sommarmånaderna tar vi emot en stor del besökare från hela världen. Kyrkan invigdes år 1225 så vi har en lång historia att förvalta för nutid och framtid.
Nu söker vi en engagerad medarbetare med praktiskt handlag, känsla för service och som trivs i kyrklig miljö. Tjänsten innebär dag, kväll- och helgarbete med rullande schema.
Vi söker dig som:
Tycker om att arbeta självständigt och i team
Är noggrann och ansvarstagande
Är praktiskt lagd och serviceinriktad

Arbetsuppgifter
Medverka och iordningställ inför och efter kyrkliga handlingar så som vigslar, dop, begravningar och konfirmation samt gudstjänster mm.
Sköta ljud, ljus samt klockringning
Lokalvård

Meriterande om du har erfarenhet av:
Erfarenhet som kyrkvaktmästare
Administrativt baskunskaper

Tjänsten är deltid och tills vidare med 6 mån provanställning. Sista ansökningsdag är 6 juni och vi tar emot din ansökan via e-post. Vi förutsätter att du delar svenskakyrkans värderingar om tro och liv.
Ansök senast 16 juni 00.00. Mejla din ansökan till [email protected] och ange ”Kyrkvaktmästare” i rubriken.
Om anställningen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Visa mindre

Badvaktmästare/simlärare

Ansök    Maj 17    REGION GOTLAND    Badvaktmästare
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Vem är du? Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby. Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemsebadet ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Vem är du?
Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby.

Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemsebadet har varit stängt för renovering sedan april 2021, och  öppnade i mars 2022. Verksamheten som bedrivs är skolsim, babysim, simskola, vattengymnastik, föreningsbad och bad för allmänheten. Vi har öppet sju dagar i veckan och under loven anordnar vi hinderbana och filmvisningar.

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för säkerheten och servicen i simhallen. Arbetsuppgifterna omfattar arbete med bassängbevakning vid allmänt bad och föreningsbad, pedagogisk undervisning som till exempel simundervisning och gruppträning. I arbetet ingår även bland annat lokalvård, kassatjänstgöring och service till kunder. Schemalagd arbetstid, även kvällar och helger.

Arbetspass kan förläggas på samtliga badhus därför är det önskvärt med körkort och tillgång till bil. Denna tjänst är främst belagd på Hemsebadet i Hemse och är en visstidsanställning fram till 2023-01-31.

Vem är du?
VI ser att du har en allmän gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är utbildad badbevakare/simlärare/friskvårdsinstruktör eller har likvärdig erfarenhet samt är livräddningskunnig. Har du badvaktsutbildning, erfarenhet av att arbeta med barn och/eller varit vattengymnastikinstruktör alternativt ledare för landträning ser vi det som meriterande.

Då arbetet innebär mycket kontakt med våra besökare ska du vara positiv och serviceinriktad. Du har också god känsla för ordning och reda. Flexibilitet både när det gäller arbetsuppgifter och arbetstider är önskvärt.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Vaktmästare

Arbetsuppgifterna består av inre och yttre fastighetsskötsel, reparation och underhåll av anläggningens inventarier, samt upprätthålla skick och status. Vaktmästeriet innebär händigt jobb i utomhusmiljö och varierade uppdrag. Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Som person är du... Visa mer
Arbetsuppgifterna består av inre och yttre fastighetsskötsel, reparation och underhåll av anläggningens inventarier, samt upprätthålla skick och status. Vaktmästeriet innebär händigt jobb i utomhusmiljö och varierade uppdrag.


Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Som person är du positiv, ansvarstagande, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta.
Vi söker dig som är utbildad fastighetsskötare eller har annan likvärdig utbildning, alternativt lång erfarenhet inom området.


Det är önskvärt att du har god kompetens inom underhåll och driftsfrågor på en hotellanläggning och eller/camping. Du kommer att bland annat ansvara för; att området är fint och välordnat, att alla våra boendeenheter är helt fungerande, att våra servicehus är helt fungerande, skötsel av poolanläggningen att reparera det som behövs samt att ombesörja vår återvinning.


Arbetstiderna innefattar dagpass och varierar mellan kl 7-19. Helger och vardagar främst under juni tom augusti. Lön enligt kollektivavtal. Tillträde gärna i början av april, t o m mitten av september.


Meriterande
Tidigare arbete som vaktmästare
El-behörighet
VVS kompetens
Arbetat som snickare Visa mindre

Badvaktmästare/simlärare

Ansök    Maj 17    REGION GOTLAND    Badvaktmästare
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Vilka är vi? Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby. Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemsebade... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Vilka är vi?
Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby.

Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemsebadet har varit stängt för renovering sedan april 2021, och öppnade i mars 2022. Verksamheten som bedrivs är skolsim, babysim, simskola, vattengymnastik, föreningsbad och bad för allmänheten. Vi har öppet sju dagar i veckan och under loven anordnar vi hinderbanan och filmvisningar

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för säkerheten och servicen i simhallen. Arbetsuppgifterna omfattar arbete med bassängbevakning vid allmänt bad och föreningsbad, pedagogisk undervisning som till exempel simundervisning och gruppträning. I arbetet ingår även bland annat lokalvård, kassatjänstgöring och service till kunder. Schemalagd arbetstid, även kvällar och helger.

Arbetspass kan förläggas på samtliga badhus därför är det önskvärt med körkort och tillgång till bil. Denna tjänst är främst belagd på Hemsebadet i Hemse. 

Vem är du?
VI ser att du har en allmän gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är utbildad badbevakare/simlärare/friskvårdsinstruktör eller har likvärdig erfarenhet samt är livräddningskunnig. Har du badvaktsutbildning, erfarenhet av att arbeta med barn och/eller varit vattengymnastikinstruktör alternativt ledare för landträning ser vi det som meriterande.

Då arbetet innebär mycket kontakt med våra besökare ska du vara positiv och serviceinriktad. Du har också god känsla för ordning och reda. Flexibilitet både när det gäller arbetsuppgifter och arbetstider är önskvärt.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fastighetsvärd och trädgårdsskötare sommaren

GuteBo hyr ut moderna hus i Tofta. Verksamheten bedrivs året runt med långtidshyresgäster under lågsäsongen och veckouthyrning under högsäsongen. Den typiska hyresgästen under sommaren är barnfamiljer. Totalt finns sju hus tillgängliga att hyra med storlek mellan 50 till 190 kvm, plus tillhörande friggebodar. Sammantaget bor cirka 60 gäster i husen varje vecka. Husen är fördelade över två områden i norra och centrala Tofta, cirka 2 km från varandra. Det är... Visa mer
GuteBo hyr ut moderna hus i Tofta. Verksamheten bedrivs året runt med långtidshyresgäster under lågsäsongen och veckouthyrning under högsäsongen. Den typiska hyresgästen under sommaren är barnfamiljer. Totalt finns sju hus tillgängliga att hyra med storlek mellan 50 till 190 kvm, plus tillhörande friggebodar. Sammantaget bor cirka 60 gäster i husen varje vecka. Husen är fördelade över två områden i norra och centrala Tofta, cirka 2 km från varandra. Det är på dessa områden arbetet kommer äga rum.
Perioden mellan maj till september är den mest intensiva för verksamheten då veckouthyrning gäller i de flesta husen. Vi vill anställa en person över sommaren på deltid (40-50%) som kan vara vår husvärd när gäster checkar in och ut samt ta hand om diverse trädgårdssysslor och enklare fastighetsskötsel. Arbete kan förekomma både på vardagar och helger.
Trädgårdssysslor omfattar gräsklippning, trimning, plantera blommor, vattna och gödsla blommor, buskar och träd, rensa ogräs, med mera. Utöver trädgården behöver även utemöblerna samt terrasser underhållas emellanåt. Enklare sysslor kopplat till fastigheterna kan också förekomma så som byte av glödlampor, laga eller byta möbler, målning. Avfallskärl för glas, plast och kartongförpackningar finns vid varje hus. Dessa behöver tömmas på återvinningsstationer.
Som person är du serviceinriktad, van att ha kundkontakt, trivs med trädgårdssysslor och arbete utomhus. Intresse för fastigheter är en bonus. Den sökande behöver ha körkort för personbil (B) och det är meriterande med vana att köra traktor. Bolaget har en firmabil som den anställda kan nyttja. Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Idrottsplatsvaktmästare, sommarvikariat

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Vilka är vi? Enheten Fritid består bland annat utav badhus, lokalbokning, föreningsbidrag samt idrottsanläggningar. Vi är idag ca 20 medarbetar... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Vilka är vi?
Enheten Fritid består bland annat utav badhus, lokalbokning, föreningsbidrag samt idrottsanläggningar.

Vi är idag ca 20 medarbetare. 

Dina arbetsuppgifter
Huvuduppgifterna innefattar daglig drift av gymnastiksalar och idrottsanläggningar av olika slag, grönyteskötsel av fotbollsplaner, öppning och stängning av idrottsanläggningar, viss skötsel av maskinpark, uthyrning av idrottsmateriel till föreningslivet, städning av lokaler samt uthyrning av logi i skolsalar. Du förväntas leverera god service och gott bemötande till våra kunder.

Vem är du?
Du ska ha en relevant utbildning för uppdraget. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har utbildning inom drift- och fastighetsteknik.  Kunskaper inom konstgrässkötsel samt erfarenhet av att köra traktor är även det meriterande.

Som person ser du till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du är strukturerad och driver ditt arbete självständigt.

Du behöver ha god kommunikationsförmåga, både i svenska och engelska.

Schemalagd arbetstid, där även kvällar och helger ingår.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Gotlands Slagteri söker drifts- och fastighetstekniker via 4potentials

Just nu söker Gotlands Slagteri efter en strukturerad och driven tekniker med passion för teknik och service till deras verksamhet! Dina arbetsområden Du kommer att ingå i Teknikavdelningen och rapporterar direkt till Teknisk chef/Teamchef. Teknik och supportavdelningen är en väl fungerande och sammansvetsad grupp som spelar en mycket central roll på slakteriet. Drivkraft, respekt och affärsmässighet är ledord för hela vår verksamhet och det är viktigt att... Visa mer
Just nu söker Gotlands Slagteri efter en strukturerad och driven tekniker med passion för teknik och service till deras verksamhet!
Dina arbetsområden
Du kommer att ingå i Teknikavdelningen och rapporterar direkt till Teknisk chef/Teamchef. Teknik och supportavdelningen är en väl fungerande och sammansvetsad grupp som spelar en mycket central roll på slakteriet. Drivkraft, respekt och affärsmässighet är ledord för hela vår verksamhet och det är viktigt att du kan ta till dig och omsätta dessa i vardagliga handlingar.
Drift- och fastighetsteknikers huvudsakliga områden är drift, underhåll och reparation av panncentral, kyl- och trycklufts central, reningsverk, ventilation och VVS installationer. Beredskapstjänstgöring är en del av tjänsten.
Om rollen
Vi söker dig som är en duktig och driven person med en teknisk bakgrund. Gärna erfarenhet inom processindustri sedan tidigare. Du är självgående och klarar av att jobba parallellt med flera arbetsuppgifter samtidigt och har god förståelse kring hur man prioriterar dessa.
Vi erbjuder dig en kreativ roll med utrymme för att komma med egna kunskaper och idéer gällande förbättringsarbetet hos Gotlands Slagteri. Vi värnar om arbetsmiljön och tillsammans med ett härligt team och en ”ge och ta” attityd så hjälps man åt på denna arbetsplats.
Vi förväntar oss:
Att du har en hög arbetskapacitet med förståelse att Teknikavdelningen är en serviceenhet
Att du har erfarenhet av industriproduktion och de teknikområden tjänsten omfattar
Att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga.
Att du är duktig på att skapa goda relationer i din arbetsgrupp
Att du har ett brinnande intresse för teknik och service.
Att du är flexibel och nyfiken på företags- och personlig utvecklingDet är meriterande om:
Du har VVS/ventilations kunskaper
Du har certifikat för pannoperatör
Du har ”Certifiering” för att ta vattenprov i reningsverk
Du har erfarenhet av värme/kylteknik
Du har erfarenhet av att använda fastighetsautomationssystemANSÖKAN
Du ansöker här:
https://4potentials.se/searchmission/gotlands-slagteri-soker-drifts-och-fastighetstekniker/ Visa mindre

Idrottsplatsvaktmästare

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Vilka är vi? Fritidsenheten består bland annat av badhus, lokalbokning, föreningsbidrag, ishall, fotbollsplaner/ konstgräs, idrottshallar samt vår... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Vilka är vi?
Fritidsenheten består bland annat av badhus, lokalbokning, föreningsbidrag, ishall, fotbollsplaner/ konstgräs, idrottshallar samt vår Arena.

Vi är idag cirka 20 medarbetare.

Tillgången till väl fungerande idrottsanläggningar är avgörande för genomförandet av träningar och matcher. Som idrottsplatsvaktmästare möter du föreningsledare och idrottare som tävlar och tränar, barn och ungdomar som just börjat med sin idrott samt alla andra besökare till idrottsplatserna.

Arbetet innebär att ge alla dessa kunder och besökare bästa möjliga förutsättningar samt ge bra service och ett gott bemötande.

Dina arbetsuppgifter
Huvuduppgifterna innefattar daglig drift av Visby ishall men du kan komma att arbeta på flera anläggningar inom enheten.

Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Exempel på arbetsuppgifter är isvård t.ex. köra ismaskin, kantfräs och slangspola. Även lokalvård samt reparationer och underhåll av mål och annan utrustning ingår. Under perioder kan det även bli aktuellt att hjälpa till på någon idrottsplats med klippning och kritning av fotbollsplaner eller underhåll av konstgräsplaner men detta är främst under sommaren när ishallen har lågsäsong. I övrigt är det för vaktmästare alla förekommande arbetsuppgifter.

Periodvis har arbetet ett högt tempo och kan vara både tungt och fysiskt krävande. Arbetstiden är schemalagd vilket innebär dag-, kvälls- och helgarbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och är en engagerad, ansvarstagande och serviceinriktad person med hög social kompetens. För att lyckas i rollen är du som person ansvarskännande, engagerad och utvecklingsorienterad. Du är välorganiserad, ser vad som behöver göras och har öga för detaljer.

Vidare bidrar du till ett gott samarbete i gruppen. Det är en självklarhet att du är positiv, lojal och flexibel. Eftersom du kommer arbeta i en verksamhet där det är viktigt med ett gott bemötande så trivs du med att möta besökare i olika sammanhang där information, hänvisning och övrig service ingår i dina arbetsuppgifter. Även datavana och hantering av vårt bokningssystem ingår i arbetsuppgifterna.

Du är en självgående lagspelare och vågar ta för dig i arbetet och arbetsuppgifterna. Vi ser gärna att du har ett intresse och god insikt i hur föreningslivet fungerar. Vi förväntar oss att du har hög servicenivå. Du är stresstålig och tycker om att ha ordning och reda på din arbetsplats. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare.

Krav:
-Du som söker måste ha fyllt 18 år.
-B-körkort.

Meriterande med vana av större fordon.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Arbetsledare

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verks... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.Vilka är vi?
Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler m.

m. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad. Fastighetsservice Visby, som består av 27 medarbetare, ansvarar för tillsyn och skötsel av det regionala byggnadsbeståndet i Visby. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området.

Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare för fastighetsserviceenheten har du ansvaret för den dagliga arbetsledningen för ca 5-8 medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår också att arbeta med drift, tillsyn, skötsel samt förebyggande och visst planerat underhåll av fastighetsbeståndet. Det ingår att göra beställningar både internt och externt av tjänster och material.

Tyngdpunkt ligger på tillsyn och skötsel av fastigheterna, installationssystem m.m., men reparationsarbeten förekommer både på fastighets- och verksamhetsutrustning. Du blir även delaktig i kundtjänstfunktionen och därmed en viktig kugge i våra kundkontakter.

Eftersom vårt arbete är serviceinriktat utförs en del av verksamheten på obekväm arbetstid och beredskapstjänst kan ingå. Du arbetar resultat- och målinriktat och har en begränsad fördelning av arbetsmiljöarbetsuppgifter. Du är direkt underställd enhetschefen och har ytterligare två arbetsledarkollegor inom enheten. Tillsammans utvecklar vi enheten och avdelningen.

Vem är du?
Vi vill att du har utbildning inom fastighets- eller driftteknikområdet på gymnasium, högskola eller motsvarande nivå. B-Körkort är ett krav. Certifikat för ”Heta arbeten”, liftutbildning, begränsad el- och/eller VVS-behörighet eller annan specialkompetens (t ex badvattenteknik, kylbehörighet, ventilation) inom fastighetsteknikområdet är meriterande. 

Du har god dokumenterad erfarenhet av arbete i en arbetsledande position. Vi vill att du har kunskaper i ekonomi och stor vana av att arbeta i en datorbaserad miljö. Vi lägger stor vikt vid dina arbetsledande egenskaper, där tydlighet, trovärdighet och resultatorientering är viktigt. Du har god förmåga att strukturera arbetet och leda arbetet inom uppdragets ram. Du är lyhörd och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Du kan argumentera för dina idéer men är också lojal mot fattade beslut. Vi uppskattar också ett glatt humör, handlingskraft och nyfikenhet. Du ska behärska svenska språket både skriftligt och muntligt.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fastighetstekniker väg, mark och park Gotland

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Region Öst är en modern enhet som aktivt deltar i myndighetens utveckling. Vi befinner oss i ett intressant skede och har stora ambitioner att utvecklas tillsammans med våra kunder. Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill arbeta på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Välkommen att söka tjänsten som Fastighetstekniker väg, mark och park med placering Gotland hos oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som serviceansvarig tekniker mot väg, mark och park med att vidmakthålla tillsyn och skötsel på vägar, planer och anordningar inom övning och skjutfält. Du kommer även att arbeta med planerat underhåll och tilläggstjänster inom hela fastighetsbeståndet. Arbetet innebär många kund- och entreprenörskontakter samt administration och uppföljning av dessa.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning inom område vi bedömer relevant. Alternativt har du motsvarande erfarenhet inom området som vi bedömer likvärdig. Du har även maskinutbildning inom redskapsbärare, BE-körkort, motorsågskort och röjsågskort. Vidare har du goda datakunskaper inom administrativa stödsystem. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande
Det är meriterande med kunskap och yrkeserfarenhet inom militärt område samt vana att utföra grusvägsunderhåll och ha beställarvana mot entreprenad. Det är även till din fördel med skyliftsutbildning eller kunskap om Trafikverkets vägunderhåll. 

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på god samarbetsförmåga. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet kräver hög grad av affärsmässighet samt förmåga till prioritering därför är du stresstålig och har förmåga att prioritera och fatta beslut inom snäva tidsramar.

Anställningsvillkor 
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidare anställning i myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.
 
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Christer Hallin, telefon 010-44 44 492 eller rekryteringsspecialist Jenny Bolinder 010 44 44 913.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO. Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-04-07. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen Visa mindre

Fastighetstekniker

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verks... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.Vilka är vi?
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering, hamnar och städ.

Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler m.m. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad. Enhetens fastighetstekniker ansvarar för tillsyn och skötsel av det regionala byggnadsbeståndet på Gotland. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas i din roll som fastighetstekniker med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer, planering, montering, göra tekniska beskrivningar av installationer samt nyinstallationer. Tjänsten är i första hand inriktad mot arbete på mellersta Gotland.

I uppdraget ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.

Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

Vem är du?
Fastighetstekniker, med någon form av dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter. Relevant erfarenhet från yrkesområdet är ett krav.

Specialkompetens inom styr och regler eller larm området är extra meriterande.

God datorvana krävs för att hantera våra uppdrag genom arbetsordersystem och för att hantera våra administrativa stödsystem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Drifttekniker El Gotland

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Region Öst är en modern enhet som aktivt deltar i myndighetens utveckling. Vi befinner oss i ett intressant skede och har stora ambitioner att utvecklas tillsammans med våra kunder. Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill arbeta på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Välkommen att söka tjänsten som Drifttekniker med placering Gotland hos oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att självständigt arbeta med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär tillsyn och skötsel, egenkontroller i anläggningar samt underhåll av tekniska installationer och tillhörande infrastruktur som värme- el- va- och luftbehandlingssystem samt styr-, regler- och övervakningssystem. I arbetsuppgiften ingår täta kund- och leverantörskontakter. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad elektriker på lägst gymnasienivå eller har auktoriseringsnivå lägst B. Du har driftteknikerutbildning alternativt annan motsvarande utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare yrkeslivserfarenhet av drift- och underhållsarbete inom fastighetsförvaltning med inriktning mot el, styr och regler och du har god förmåga att felsöka på tekniska installationer och genomföra reparationer.
Du har även erfarenhet av arbete med något eller flera av följande: reservkraftinstallationer, klenspänningsinstallationer såsom passagesystem, styrinstallationer eller åskskyddssystem.
Du har god administrativ förmåga, god datavana som användare av stödsystem samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med erfarenhet inom felsökning av fastighetstekniska installationer samt förståelse för hur de fastighetstekniska installationerna samverkar för en optimal och energieffektiv drift. Har du dessutom körkort BE, utbildningar som heta arbeten och skyliftsutbildning eller övrig fastighetsrelaterad utbildning är även det meriterande. Det är även till din fördel om du har kännedom om vår verksamhet och har erfarenhet av arbete på skyddsobjekt.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på god samarbetsförmåga. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet kräver hög grad av affärsmässighet samt förmåga till prioritering därför är du stresstålig och har förmåga att prioritera och fatta beslut inom snäva tidsramar.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidare anställningar vid Fortifikationsverket innebär att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Christer Hallin, tfn 010- 44 44 444 eller rekryteringsspecialist Jenny Bolinder, tfn 010-44 44 913.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO. Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-03-23. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen Visa mindre

Badvaktmästare

Ansök    Mar 8    REGION GOTLAND    Badvaktmästare
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Om verksamheten Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby. Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemseb... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Om verksamheten
Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby.

Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemsebadet har varit stängt för renovering sedan april 2021, och öppnar nu i mars. Verksamheten som bedrivs är skolsim, babysim, simskola, vattengymnastik, föreningsbad och bad för allmänheten. Vi har öppet sju dagar i veckan och under loven anordnar vi hinderbana och filmvisningar.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för säkerheten och servicen i simhallen. Arbetsuppgifterna omfattar arbete med bassängbevakning vid allmänt bad och föreningsbad, pedagogisk undervisning som till exempel simundervisning och gruppträning. I arbetet ingår även bland annat lokalvård, kassatjänstgöring och service till kunder.

Arbetspass kan förläggas på samtliga badhus därför är det önskvärt med körkort och tillgång till bil. Denna tjänst är främst belagd på Hemsebadet i Hemse.

Schemalagd arbetstid, även kvällar och helger. 

Kvalifikationer
VI ser att du har en allmän gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är utbildad badbevakare/simlärare/friskvårdsinstruktör eller har likvärdig erfarenhet samt är livräddningskunnig. Har du badvaktsutbildning, erfarenhet av att arbeta med barn och/eller varit vattengymnastikinstruktör alternativt ledare för landträning ser vi det som meriterande.

Då arbetet innebär mycket kontakt med våra besökare ska du vara positiv och serviceinriktad. Du har också god känsla för ordning och reda. Flexibilitet både när det gäller arbetsuppgifter och arbetstider är önskvärt.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Svenska kyrkan Norra Gotlands pastorat söker kyrkvaktmästare/lokalvårdare

Välkommen att söka och bli en del av vårt fina arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förutsätter att du delar Svenska Kyrkans värderingar. Du behöver vara flexibel, serviceinriktad och ha en god social förmåga för att kunna hantera möten med människor i olika situationer. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp, utomhus och inomhus, med skötselinriktade uppgifter. Du kommer finnas i kyrkogårdsförvaltningens arbetslag ... Visa mer
Välkommen att söka och bli en del av vårt fina arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förutsätter att du delar Svenska Kyrkans värderingar.

Du behöver vara flexibel, serviceinriktad och ha en god social förmåga för att kunna hantera möten med människor i olika situationer. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp, utomhus och inomhus, med skötselinriktade uppgifter. Du kommer finnas i kyrkogårdsförvaltningens arbetslag där ett 15-tal personer ingår. En stor del av arbetet som kyrkvaktmästare innebär att köra olika trädgårdsmaskiner och sköta kyrkogårdarnas grönytor.

I Arbetet ingår också tjänstgöring i kyrkorummet med ansvar för ljud, ljus och andra praktiska och sociala uppgifter under gudstjänster, dop, vigsel och begravningar. I arbetet med lokalvård ingår att se till att lokalerna är fräscha och rena. Helg- och kvällstjänstgöring ingår.

Utbildning och erfarenhet av arbete med park- eller trädgårdsskötsel är meriterande.
Likaså utbildning och erfarenhet inom lokalvård är meriterande. Viss datavana och hantering av appar och e-post behövs.

Du måste ha B-körkort då ditt arbetsområde i Pastoratet består av sju församlingar som sträcker sig från Norrlanda till Fårö.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde 1 april eller enligt överenskommelse.
Provtjänstgöring 6 mån tillämpas.
Önskvärt att du är medlem i Svenska kyrkan


På norra Gotland finns 24 vackra kyrkogårdar, bra utrustning och bra arbetskollegor.
Läs mer: svenskakyrkan.se/norragotland Visa mindre

Fastighetsskötare säsong

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen säker säsongsanställda fastighetsskötare till Visby

Vi söker dig som vill arbeta som säsongsmedarbetare hos oss på längre och kortare vikariat under växtsäsongen 2022.

Vad ska du göra?

Du kommer främst att arbeta med yttre och inre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår främst trädgårdsskötsel som ogräsrensning, häckklippning och gräsklippning, men det kan även förekomma renhållning och tillsyn.Det kan även ingå mindre fastighetsreparationer, lokalvård, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. 

Vi ser det som ett stort plus om du har en utbildning med inriktning mot grönyteskötsel och/eller fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda på Riksbyggen behöver du ha datakunskap och kunna hantera datorn i jobbet.

Tjänsten är en anställning på heltid med placering i Visby men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Tjänsten kräver körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ under Lediga jobb senast 2022-03-15. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta gruppchef Maria Nilsson, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Reparatör

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker en säsongsanställd reparatör till Visby

Vad ska du göra?
Din uppgift är i huvudsak att självständigt eller i grupp svara för sedvanligt felavhjälpande underhåll och reparationer efter felanmälan. Utöver felanmälningar beställer boende och kunder mindre tjänster som av olika slag som reparationsuppdrag i bostäder och lokaler även det ingår i uppdraget att hantera. Även viss fastighetsskötsel ingår i tjänsten. Löpande kontakter med boende, kunder och entreprenörer är därmed en väsentlig del av arbetsuppgifterna. Även hanteringen av inköp av förbrukningsmateriel och vård av egen arbetsutrustning.              

Tjänsten som reparatör är ett varierat och fritt arbete under eget ansvar. I ditt dagliga arbete ingår bland annat: 


• Sedvanligt underhåll efter felanmälan
• Felsökning
• Reparationer inom el, snickeri, VVS även mindre målningsarbeten
• Proaktiva förslag till kunder
• Viss del av tillsyn av ventilations system och undercentraler mätaravläsningar
• Månadskontroller och kvartalsprovning av brandlarm

Du arbetar i mobiltelefonen med att ta emot och avrapportera ditt arbete. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du förväntas att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du planerar själv din arbetsdag tillsammans med dina kollegor och din arbetsledare.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken, prestigelös och hjälpsam. Vi vill att du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov. Vi vill att du ska vara med lagspelare som ställer upp för dina kollegor. Du ska ha ett positivt förhållningssätt till ditt arbete, våra kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning med inriktning mot fastighetsdrift eller förvaltning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken (el, vvs eller drift) eller fastighetsskötsel.

Då datorn och mobilen är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda på Riksbyggen ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en säsongsanställning  på heltid med placering i Visby men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Tjänsten kräver B-körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ under Lediga jobb senast 2022-03-31. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta gruppchef Maria Nilsson, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Kyrkvaktmästare tillsvidare, Romaklosters Pastorat

I Romaklosters pastorat ingår 23 kyrkor på Mellersta och Östra Gotland. Vi har idag två lag med kyrkvaktmästare, de utgår från Roma och Sjonhem. Lagen ansvarar för skötseln på sina kyrkor och samarbetar vid behov. Vi intervjuar och anställer efterhand som lämpliga kandidater söker. Läs mer om oss på: www.svenskakyrkan.se/romakloster Krav på kvalifikationer: - Kunskaper om och erfarenhet av att köra förekommande maskiner. - Du behöver vara händig och te... Visa mer
I Romaklosters pastorat ingår 23 kyrkor på Mellersta och Östra Gotland. Vi har idag två lag med kyrkvaktmästare, de utgår från Roma och Sjonhem. Lagen ansvarar för skötseln på sina kyrkor och samarbetar vid behov.


Vi intervjuar och anställer efterhand som lämpliga kandidater söker.


Läs mer om oss på: www.svenskakyrkan.se/romakloster Krav på kvalifikationer:
- Kunskaper om och erfarenhet av att köra förekommande maskiner.
- Du behöver vara händig och tekniskt kunnig.
- B-körkort och tillgång till egen bil


Meriterande
- Grundläggande trädgårdsutbildning från naturbruksgymnasium eller motsvarande.
- Erfarenhet av kyrkogårdsarbete, inre och yttre tjänst


Personliga egenskaper:
- Förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag.
- Lätt för att samarbeta, noggrann och flexibel.
- Initiativtagande – ser lösningar före hinder.


Medlemskap i Svenska kyrkan är självklart önskvärt Du arbetar t ex med daglig drift och fastighetstillsyn. Du ansvarar också för all den skötsel som kyrkogården kräver, bland annat gräsklippning, plantering och lövhantering.


I tjänsten kan ingå inre tjänstgöring. Det betyder att du tjänstgör som klockare vid gudstjänster, dop, vigslar, begravningar, konserter och skolavslutningar. Det kan också ingå helgtjänstgöring.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bovärdar till sommaren

GotlandsHems bovärdar är inte bara händiga, de är duktiga på att möta människor också. De jobbar där livet pågår. Det är ett stort ansvar och på sommaren när det prunkar som mest i våra kvarter behöver de både avlastning och återhämtning. Då vill vi ha hjälp av dig som söker ett omväxlande och trivsamt utomhusarbete. LITE OM DINA ARBETSUPPGIFTER Du kommer att tillhöra bostadsservice som ansvarar för både inre och yttre skötsel och underhåll av GotlandsHem... Visa mer
GotlandsHems bovärdar är inte bara händiga, de är duktiga på att möta människor också. De jobbar där livet pågår. Det är ett stort ansvar och på sommaren när det prunkar som mest i våra kvarter behöver de både avlastning och återhämtning. Då vill vi ha hjälp av dig som söker ett omväxlande och trivsamt utomhusarbete.
LITE OM DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att tillhöra bostadsservice som ansvarar för både inre och yttre skötsel och underhåll av GotlandsHems fastigheter och våra bostadsområden.
Som bovärd är du GotlandsHems representant i våra kvarter och ingår i ett arbetslag som hjälps åt, men du måste också kunna ta egna initiativ och lösa vissa saker på egen hand.
Sommartid är det extra mycket arbete utomhus vilket brukar uppskattas av våra sommarvikarier som förutom frisk luft också får en bra överblick över vårt fastighetsbestånd. Det är ett bra sätt att komma in i verksamheten och lära känna våra hyresgäster.
LITE OM DIG
Du är en person som delar våra värderingar och förstår ansvaret som kommer med uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det innebär att du är duktig på bemötande och har god fingertoppskänsla i kontakt med andra människor. Du är en trygg och självständig person som inte tummar på kvalitet och alltid är professionell i mötet med dem du träffar i ditt arbete.
Dessutom är du praktiskt lagd, gillar att samarbeta och är villig att hjälpa till där det behövs.
Du ska ha gymnasieutbildning och är du utbildad inom fastighetsteknik och/eller grönytor är det meriterande. Du bör ha jobbat några år i ett yrke som ställer krav på gott bemötande och servicekänsla. B-körkort är ett krav och du måste kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Kan du ytterligare språk är det jättebra.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och tycker att mångfald är en styrka. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund och kön.
En säsongsanställning varar oftast under perioden april till och med september. Arbetet är vardagar och på heltid. Start- och slutdatum kan vi komma överens om. Det kan finnas möjlighet till tillsvidareanställning.
Vi kommer kontakta kandidater löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Går du vidare i första urvalet kommer du kallas till intervju fredagen 4 mars, där du få träffa olika medarbetare hos oss.
Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.
GOTLANDSHEM – GOTLÄNNINGARNAS HYRESVÄRD
Vi är ett, av Region Gotland, helägt bostadsföretag som verkar över hela ön. Vi har byggt, förvaltat och hyrt ut lägenheter sedan 1957 och är stolta över vårt uppdrag. Arbetet med att bli en ännu bättre hyresvärd och utveckla såväl företag som personal är ständigt pågående. Visa mindre

Vaktmästare

Vi söker en händig person med erfarenheter av praktiska problemlösningar, fastighets- och trädgårdsskötsel, inventarievård, underhåll av bilar och parkverktyg. I jobbet ingår också städning och möblering av eventlokaler samt transporter till och från event. Du trivs med samarbete, både med gäster och arbetskompisar, har en positiv inställning och gillar att utvecklas. Körkort för personbil är ett krav för tjänsten. Matmuren ligger i Visby och har arbetat m... Visa mer
Vi söker en händig person med erfarenheter av praktiska problemlösningar, fastighets- och trädgårdsskötsel, inventarievård, underhåll av bilar och parkverktyg. I jobbet ingår också städning och möblering av eventlokaler samt transporter till och från event.
Du trivs med samarbete, både med gäster och arbetskompisar, har en positiv inställning och gillar att utvecklas. Körkort för personbil är ett krav för tjänsten.
Matmuren ligger i Visby och har arbetat med Mat & Nöjen sedan 1991. Vi driver tre restauranger, Bistro Borgen, Frimis Krog samt Bistra Harens Medeltidskrog samt har en stor catering- och eventavdelning.
Vår ledstjärna är nöjda gäster och alla anställda är en del av våra gästers upplevelse. Visa mindre

Fastighetsskötare

Nu söker vi en fastighetsskötare till hotellet Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Fastighetsskötare agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. I rollen som Fastighetsskötare arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden ... Visa mer
Nu söker vi en fastighetsskötare till hotellet

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Fastighetsskötare agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Fastighetsskötare arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Fastighetsskötare?

Som Fastighetsskötare hos oss på Scandic är ditt främsta fokus att hålla hotellet och ytterområdet i fint skick för våra gäster. Arbetet sker i hotellrum, andra gästutrymmen och ytterområdet. Det blir därmed många hej till våra gäster - det är precis där och då vi påvisar den goda service vi har.

I din roll arbetar du med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll av hotellets lokaler och installationer så som dörrar, lås och inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök och restaurang, konferens, pool och bastu/relax. Avfallshantering och enklare reparationer.

Struktur, noggrannhet, driv och flexibilitet är viktiga egenskaper, du har ett öga för detaljer och du trivs bland människor och att arbeta i en föränderlig miljö.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet inom fastighetsdrift. Det är en fördel om du har kunskap inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik men det viktigaste är ändå att du har rätt personlighet och viljan och drivet att lära dig något nytt. Då vi har fler anläggningar som man behöver ta sig emellan så är körkort ett krav.

I övrigt har du viss datorvana och goda kunskaper i svenska.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en är en säsongsanställning under perioden April-Aug på ca 80-100%.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Fastighetsskötare

Nu söker vi en fastighetsskötare till hotellet Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Fastighetsskötare agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. I rollen som Fastighetsskötare arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden ... Visa mer
Nu söker vi en fastighetsskötare till hotellet

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Fastighetsskötare agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Fastighetsskötare arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Fastighetsskötare?

Som Fastighetsskötare hos oss på Scandic är ditt främsta fokus att hålla hotellet och ytterområdet i fint skick för våra gäster. Arbetet sker i hotellrum, andra gästutrymmen och ytterområdet. Det blir därmed många hej till våra gäster - det är precis där och då vi påvisar den goda service vi har.

I din roll arbetar du med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll av hotellets lokaler och installationer så som dörrar, lås och inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök och restaurang, konferens, pool och bastu/relax. Avfallshantering och enklare reparationer.

Struktur, noggrannhet, driv och flexibilitet är viktiga egenskaper, du har ett öga för detaljer och du trivs bland människor och att arbeta i en föränderlig miljö.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet inom fastighetsdrift. Det är en fördel om du har kunskap inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik men det viktigaste är ändå att du har rätt personlighet och viljan och drivet att lära dig något nytt. Då vi har fler anläggningar som man behöver ta sig emellan så är körkort ett krav.

I övrigt har du viss datorvana och goda kunskaper i svenska.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en är en säsongsanställning under perioden April-Aug på ca 80-100%.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Vaktmästare

Våra vaktmästare är serviceproffs – vill du vara en av oss på Gustavsvik? När våra gäster ankommer till vår anläggning ska ytterområdet var fint och välstädat, så att första intrycket blir positivt och välkomnande för våra gäster. Samma sak gäller när gästen checkat-in på sitt boende, där ska allt vara helt och fungerande för att gästen ska trivas och må bra. Som vaktmästare hos oss är man ett serviceproffs som inte bara ger service till gästen utan även ... Visa mer
Våra vaktmästare är serviceproffs – vill du vara en av oss på Gustavsvik?

När våra gäster ankommer till vår anläggning ska ytterområdet var fint och välstädat, så att första intrycket blir positivt och välkomnande för våra gäster. Samma sak gäller när gästen checkat-in på sitt boende, där ska allt vara helt och fungerande för att gästen ska trivas och må bra. Som vaktmästare hos oss är man ett serviceproffs som inte bara ger service till gästen utan även till personalen för att de ska kunna utföra sitt jobb.

På samma sätt våra gäster ska uppleva oss, vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska kännas bra och vara roligt att gå till jobbet och vi försöker vara lika måna om varandra som vi är om våra gäster.

Att värna om vår miljö är också viktigt för oss. Vi strävar efter att utveckla och hitta nya vägar för att ständigt bli bättre och minska vår påverkan på miljön.
Vem är du?

Du behöver inte ha ett CV fyllt av utbildningar men du behöver ha erfarenhet av liknande jobb. Det är en fördel om du har en bredd och allmänna kunskaper om vaktmästeri arbetet och kan tänka dig att hjälpa till där det krävs. Det är allt från klippning av gräsmattor till reparation och underhåll. Det viktigaste är också att du har viljan att lära dig, känna ett engagemang
för ditt jobb och tycka om att möta och jobba med människor. Att jobba som serviceproffs , är det något för dig? I så fall kan vi ge dig ett härligt kamratgäng, möte med fantastiska gäster där DU får bidra till att ge dem ”det lilla extra”, möjlighet att utvecklas och gå vidare inom företagets olika avdelningar. Dessutom får du jobba i en fantastisk miljö nära naturen och havet.

Körkort är ett krav.

Under anställningstiden får du ta del av våra förmåner som friskvård, massage och träning, personalrabatt på båtresor och våra restauranger med mera. Vi har kollektivavtal och du får avtalsenlig lön.

Det är en säsongsanställning och vi kan erbjuda dig jobb från mars/april till och med augusti.

Kort om din chef:
Micke som är din närmaste chef är lyhörd och uppskattar och ser sina anställda och jobbet de gör. Han uppskattar personer som är självgående och som vågar ta egna initiativ.

Vår största tillgång är personalen – ett gäng med glimten i ögat, som bidrar till ett mycket gott arbetsklimat – där du kan bli en i teamet!

Känner du nu, ”där vill jag jobba” då skickar du en ansökan, där du berättar lite om vem du är och vad som gör dig till en engagerad medarbetare.

Visby Gustavsvik är en semesterby som ligger en liten bit norr om Visby i ett fantastisk läge nära natur och hav. Vi är en säsongsöppen anläggning och erbjuder våra gäster en reception, frukost och restaurang. Här erbjuder vi olika typer av boenden som passar allt från par till den stora familjen. Vi är även ett populärt alternativ för skolklasser och idrottsresor. Visby Gustavsvik är en del av Gotlandsresor AB som äger och driver boendeanläggningar. Visa mindre

Vaktmästare

Våra vaktmästare är serviceproffs – vill du vara en av oss på Gustavsvik? När våra gäster ankommer till vår anläggning ska ytterområdet var fint och välstädat, så att första intrycket blir positivt och välkomnande för våra gäster. Samma sak gäller när gästen checkat-in på sitt boende, där ska allt vara helt och fungerande för att gästen ska trivas och må bra. Som vaktmästare hos oss är man ett serviceproffs som inte bara ger service till gästen utan även ... Visa mer
Våra vaktmästare är serviceproffs – vill du vara en av oss på Gustavsvik?

När våra gäster ankommer till vår anläggning ska ytterområdet var fint och välstädat, så att första intrycket blir positivt och välkomnande för våra gäster. Samma sak gäller när gästen checkat-in på sitt boende, där ska allt vara helt och fungerande för att gästen ska trivas och må bra. Som vaktmästare hos oss är man ett serviceproffs som inte bara ger service till gästen utan även till personalen för att de ska kunna utföra sitt jobb.

På samma sätt våra gäster ska uppleva oss, vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska kännas bra och vara roligt att gå till jobbet och vi försöker vara lika måna om varandra som vi är om våra gäster.

Att värna om vår miljö är också viktigt för oss. Vi strävar efter att utveckla och hitta nya vägar för att ständigt bli bättre och minska vår påverkan på miljön.
Vem är du?

Du behöver inte ha ett CV fyllt av utbildningar men du behöver ha erfarenhet av liknande jobb. Det är en fördel om du har en bredd och allmänna kunskaper om vaktmästeri arbetet och kan tänka dig att hjälpa till där det krävs. Det är allt från klippning av gräsmattor till reparation och underhåll. Det viktigaste är också att du har viljan att lära dig, känna ett engagemang
för ditt jobb och tycka om att möta och jobba med människor. Att jobba som serviceproffs , är det något för dig? I så fall kan vi ge dig ett härligt kamratgäng, möte med fantastiska gäster där DU får bidra till att ge dem ”det lilla extra”, möjlighet att utvecklas och gå vidare inom företagets olika avdelningar. Dessutom får du jobba i en fantastisk miljö nära naturen och havet.

Körkort är ett krav.

Under anställningstiden får du ta del av våra förmåner som friskvård, massage och träning, personalrabatt på båtresor och våra restauranger med mera. Vi har kollektivavtal och du får avtalsenlig lön.

Det är en säsongsanställning och vi kan erbjuda dig jobb från mars/april till och med augusti.

Kort om din chef:
Micke som är din närmaste chef är lyhörd och uppskattar och ser sina anställda och jobbet de gör. Han uppskattar personer som är självgående och som vågar ta egna initiativ.

Vår största tillgång är personalen – ett gäng med glimten i ögat, som bidrar till ett mycket gott arbetsklimat – där du kan bli en i teamet!

Känner du nu, ”där vill jag jobba” då skickar du en ansökan, där du berättar lite om vem du är och vad som gör dig till en engagerad medarbetare.

Visby Gustavsvik är en semesterby som ligger en liten bit norr om Visby i ett fantastisk läge nära natur och hav. Vi är en säsongsöppen anläggning och erbjuder våra gäster en reception, frukost och restaurang. Här erbjuder vi olika typer av boenden som passar allt från par till den stora familjen. Vi är även ett populärt alternativ för skolklasser och idrottsresor. Visby Gustavsvik är en del av Gotlandsresor AB som äger och driver boendeanläggningar. Visa mindre

Fastighetsskötare

Nu söker vi en fastighetsskötare till hotellet Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Fastighetsskötare agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. I rollen som Fastighetsskötare arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden ... Visa mer
Nu söker vi en fastighetsskötare till hotellet

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Fastighetsskötare agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Fastighetsskötare arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Fastighetsskötare?

Som Fastighetsskötare hos oss på Scandic är ditt främsta fokus att hålla hotellet och ytterområdet i fint skick för våra gäster. Arbetet sker i hotellrum, andra gästutrymmen och ytterområdet. Det blir därmed många hej till våra gäster - det är precis där och då vi påvisar den goda service vi har.

I din roll arbetar du med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll av hotellets lokaler och installationer så som dörrar, lås och inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök och restaurang, konferens, pool och bastu/relax. Avfallshantering och enklare reparationer.

Struktur, noggrannhet, driv och flexibilitet är viktiga egenskaper, du har ett öga för detaljer och du trivs bland människor och att arbeta i en föränderlig miljö.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet inom fastighetsdrift. Det är en fördel om du har kunskap inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik men det viktigaste är ändå att du har rätt personlighet och viljan och drivet att lära dig något nytt. Då vi har fler anläggningar som man behöver ta sig emellan så är körkort ett krav.

I övrigt har du viss datorvana och goda kunskaper i svenska.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en är en säsongsanställning under perioden April-Aug på ca 80-100%.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Vaktmästare

Våra vaktmästare är serviceproffs – vill du vara en av oss på Gustavsvik? När våra gäster ankommer till vår anläggning ska ytterområdet var fint och välstädat, så att första intrycket blir positivt och välkomnande för våra gäster. Samma sak gäller när gästen checkat-in på sitt boende, där ska allt vara helt och fungerande för att gästen ska trivas och må bra. Som vaktmästare hos oss är man ett serviceproffs som inte bara ger service till gästen utan även ... Visa mer
Våra vaktmästare är serviceproffs – vill du vara en av oss på Gustavsvik?

När våra gäster ankommer till vår anläggning ska ytterområdet var fint och välstädat, så att första intrycket blir positivt och välkomnande för våra gäster. Samma sak gäller när gästen checkat-in på sitt boende, där ska allt vara helt och fungerande för att gästen ska trivas och må bra. Som vaktmästare hos oss är man ett serviceproffs som inte bara ger service till gästen utan även till personalen för att de ska kunna utföra sitt jobb.

På samma sätt våra gäster ska uppleva oss, vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska kännas bra och vara roligt att gå till jobbet och vi försöker vara lika måna om varandra som vi är om våra gäster.

Att värna om vår miljö är också viktigt för oss. Vi strävar efter att utveckla och hitta nya vägar för att ständigt bli bättre och minska vår påverkan på miljön.
Vem är du?

Du behöver inte ha ett CV fyllt av utbildningar men du behöver ha erfarenhet av liknande jobb. Det är en fördel om du har en bredd och allmänna kunskaper om vaktmästeri arbetet och kan tänka dig att hjälpa till där det krävs. Det är allt från klippning av gräsmattor till reparation och underhåll. Det viktigaste är också att du har viljan att lära dig, känna ett engagemang
för ditt jobb och tycka om att möta och jobba med människor. Att jobba som serviceproffs , är det något för dig? I så fall kan vi ge dig ett härligt kamratgäng, möte med fantastiska gäster där DU får bidra till att ge dem ”det lilla extra”, möjlighet att utvecklas och gå vidare inom företagets olika avdelningar. Dessutom får du jobba i en fantastisk miljö nära naturen och havet.

Körkort är ett krav.

Under anställningstiden får du ta del av våra förmåner som friskvård, massage och träning, personalrabatt på båtresor och våra restauranger med mera. Vi har kollektivavtal och du får avtalsenlig lön.

Det är en säsongsanställning och vi kan erbjuda dig jobb från mars/april till och med augusti.

Kort om din chef:
Micke som är din närmaste chef är lyhörd och uppskattar och ser sina anställda och jobbet de gör. Han uppskattar personer som är självgående och som vågar ta egna initiativ.

Vår största tillgång är personalen – ett gäng med glimten i ögat, som bidrar till ett mycket gott arbetsklimat – där du kan bli en i teamet!

Känner du nu, ”där vill jag jobba” då skickar du en ansökan, där du berättar lite om vem du är och vad som gör dig till en engagerad medarbetare.

Visby Gustavsvik är en semesterby som ligger en liten bit norr om Visby i ett fantastisk läge nära natur och hav. Vi är en säsongsöppen anläggning och erbjuder våra gäster en reception, frukost och restaurang. Här erbjuder vi olika typer av boenden som passar allt från par till den stora familjen. Vi är även ett populärt alternativ för skolklasser och idrottsresor. Visby Gustavsvik är en del av Gotlandsresor AB som äger och driver boendeanläggningar. Visa mindre

Kyrkvaktmästare säsong, Romaklosters Pastorat

I Romaklosters pastorat ingår 23 kyrkor på Mellersta och Östra Gotland. Vi har idag två lag med kyrkvaktmästare, de utgår från Roma och Sjonhem. Lagen ansvarar för skötseln på sina kyrkor och samarbetar vid behov. Vi intervjuar och anställer efterhand som lämpliga kandidater söker. Läs mer om oss på: www.svenskakyrkan.se/romakloster Krav på kvalifikationer: - Kunskaper om och erfarenhet av att köra förekommande maskiner. - Du behöver vara händig och te... Visa mer
I Romaklosters pastorat ingår 23 kyrkor på Mellersta och Östra Gotland. Vi har idag två lag med kyrkvaktmästare, de utgår från Roma och Sjonhem. Lagen ansvarar för skötseln på sina kyrkor och samarbetar vid behov.


Vi intervjuar och anställer efterhand som lämpliga kandidater söker.


Läs mer om oss på: www.svenskakyrkan.se/romakloster Krav på kvalifikationer:
- Kunskaper om och erfarenhet av att köra förekommande maskiner.
- Du behöver vara händig och tekniskt kunnig.
- B-körkort och tillgång till egen bil


Meriterande
- Grundläggande trädgårdsutbildning från naturbruksgymnasium eller motsvarande.
- Erfarenhet av kyrkogårdsarbete, inre och yttre tjänst


Personliga egenskaper:
- Förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag.
- Lätt för att samarbeta, noggrann och flexibel.
- Initiativtagande – ser lösningar före hinder.


Medlemskap i Svenska kyrkan är självklart önskvärt Du arbetar t ex med daglig drift och fastighetstillsyn. Du ansvarar också för all den skötsel som kyrkogården kräver, bland annat gräsklippning, plantering och lövhantering.


I tjänsten kan ingå inre tjänstgöring. Det betyder att du tjänstgör som klockare vid gudstjänster, dop, vigslar, begravningar, konserter och skolavslutningar. Det kan också ingå helgtjänstgöring.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Händig vaktmästare

Arbetsuppgifterna består av inre och yttre fastighetsskötsel, reparation och underhåll av anläggningens inventarier, samt upprätthålla skick och status. Vaktmästeriet innebär händigt jobb i utomhusmiljö och varierade uppdrag. Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Som person är du... Visa mer
Arbetsuppgifterna består av inre och yttre fastighetsskötsel, reparation och underhåll av anläggningens inventarier, samt upprätthålla skick och status. Vaktmästeriet innebär händigt jobb i utomhusmiljö och varierade uppdrag.


Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Som person är du positiv, ansvarstagande, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta.
Vi söker dig som är utbildad fastighetsskötare eller har annan likvärdig utbildning, alternativt lång erfarenhet inom området.


Det är önskvärt att du har god kompetens inom underhåll och driftsfrågor på en hotellanläggning och eller/camping. Du kommer att bland annat ansvara för; att området är fint och välordnat, att alla våra boendeenheter är helt fungerande, att våra servicehus är helt fungerande, skötsel av poolanläggningen att reparera det som behövs samt att ombesörja vår återvinning.


Arbetstiderna innefattar dagpass och varierar mellan kl 7-19. Helger och vardagar främst under juni tom augusti. Lön enligt kollektivavtal. Tillträde gärna i början av april, t o m mitten av september.


Meriterande
Tidigare arbete som vaktmästare
El-behörighet
VVS kompetens
Arbetat som snickare Visa mindre

Fastighetstekniker

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verks... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.Vilka är vi?
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering, hamnar och städ.

Våra cirka 480 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.
Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler m.m. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.
Enhetens fastighetstekniker ansvarar för tillsyn och skötsel av det regionala byggnadsbeståndet på Gotland. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området.

 

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas i din roll som fastighetstekniker med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer, planering, montering, göra tekniska beskrivningar av installationer samt nyinstallationer. Tjänsten är i första hand inriktad mot arbete på mellersta Gotland. I uppdraget ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.
Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.
Vem är du?
Fastighetstekniker, med någon form av dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter.
B-körkort krävs i arbetet.

Relevant erfarenhet från yrkesområdet är ett krav.

Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter ser vi som viktigt.
God datorvana krävs för att hantera våra uppdrag genom arbetsordersystem och för att hantera våra administrativa stödsystem.Specialkompetens inom styr och regler eller larm området är extra meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Idrottsplatsvaktmästare

Cementa Arena är en samlingsplats på Norra Gotland! Med ishall, konstgräsplan, löpspår, utegym, pumptrack, konferenslokaler och lunchrestaurang så möts alla, unga som gamla här. Vi ger alla möjlighet att vara fysiskt aktiva och utöva sin sport. Nu söker vi säsongsarbetare för sommarens lägerverksamhet. Den mest intensiva perioden är vecka 24 till 32. Vi utbildar i ex vis ismaskinskörning och det är viktigt att du har möjlighet att gå denna betalda utbildni... Visa mer
Cementa Arena är en samlingsplats på Norra Gotland! Med ishall, konstgräsplan, löpspår, utegym, pumptrack, konferenslokaler och lunchrestaurang så möts alla, unga som gamla här. Vi ger alla möjlighet att vara fysiskt aktiva och utöva sin sport.
Nu söker vi säsongsarbetare för sommarens lägerverksamhet. Den mest intensiva perioden är vecka 24 till 32. Vi utbildar i ex vis ismaskinskörning och det är viktigt att du har möjlighet att gå denna betalda utbildning dagtid eller helg under januari eller februari.
Arbetsuppgifter
Hos oss trivs du om du gillar ett mångsidigt jobb där du alltid är på språng och jobbar mycket utomhus. Tillsammans håller vi vår anläggning öppen och välkomnande för alla, rent och snyggt och vi är lyhörda för våra besökares behov och önskemål.
Möta och hjälpa våra besökare
Skötsel av isyta
Skötsel av konstgräsplan
Skötsel av fastighet ex vis städ och snickeri
Övervakning och service av kylanläggning, ventilation och VVSDå vår anläggning är i bruk från morgon till sen kväll vardagar som helg, året runt så förekommer arbete kvällstid och helg.
Sök redan idag, vi intervjuar löpande och kommer att tillsätta tjänsten när vi hittat rätt kollega. Visa mindre

Vaktmästare till Clarion Wisby

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Vaktmästare till Clarion Wisby Spännande roll ledig mitt på Visbys paradgata -... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Vaktmästare till Clarion Wisby

Spännande roll ledig mitt på Visbys paradgata - Vi söker vaktmästare till Clarion Wisby!
Vårt anrika hotell söker nu ett proffs som har i uppgift att ta hand om vårt hus - Uppdraget är att se till att rumsstandarden är tip top och att gemensamma utrymmen är fläckfria. Är du vad vi letar efter?

Din profil

Du tycker säkert om att strosa runt i Clas Ohlson & Jernia och leta efter de bästa verktygen och hitta spänningen i att reparera saker som är skadade eller trasiga - men som kan återställas till sitt en gång glorifierade utseende! Du är en problemlösare och kan komma på lösningar utifrån tillgängliga resurser. Du är uppmärksam på detaljer, tar initiativ och stort ägande som om hotellet är ditt eget hem. Vi gillar att våra hem är rena och fungerande, eller hur? Och inte men inte minst, du sprider värme & glädje till alla runt omkring dig och din energi smittar av sig.

Om jobbet

Som vaktmästare på Clarion Wisby kommer du att tillsammans med dina kollegor på avdelningen ansvara för den dagliga driften och skötseln av hotellets alla ytor. Detta innebär att du tar emot felanmälningar och ansvarar för underhåll, tillsyn och skötsel samt rapportering både internt till hotellets avdelningar samt direkt kundkontakt med hotellgäster. I rollen arbetar du både självständigt och i grupp, tillsammans med kollegorna på avdelningen.

• Du kommer att delta vid besiktning och utföra funktionskontroller av tekniska system.
• Utöver den dagliga driften arbetar du för att utveckla de gemensamma ytorna och faciliteterna tillsammans med närmaste chef.
• Du har kontroll över alla underhållsuppgifter på hotellet - dagliga och periodiska (månatliga och årliga) underhållsuppgifter.
• Du har en plan att följa, men du är ansvarig för att omsätta denna plan till verklighet och leverera fantastiska resultat.
• Du är involverad i hotellets miljöarbete och rapporterar månadsvis till ansvarig för vår ISO 14001 certifiering.
• I din roll som fastighetstekniker förekommer administrativa uppgifter såsom uppföljning i vårt ärendehanteringssystem, Alice.

Kvalifikationer

• Vi ser att du har slutförd gymnasieutbildning samt flerårig erfarenhet av vaktmästeri, gärna med dokumenterad erfarenhet av fastighetsservice.
• Har du eftergymnasial utbildning inom fastighet är det meriterande.
• Vi ser gärna att du har teknisk kompetens i drift och erfarenhet av genomförande av SBA-kontroller och skyddsrond.
• För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, det är ett plus om du innehar B-körkort.
• Som person tror vi att du har ett stort engagemang och en god samarbetsförmåga. Du behöver vara ansvarstagande, arbeta proaktivt, vara lyhörd och ha ett driv i att utveckla arbetet och verksamheten.

Det finstilta

• Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och sex månaders provanställning tillämpas.
• Arbetstider: Dag, kväll, helg
• Tillträde februari 2022 eller enligt ök.
• Vaktmästare rapporterar till Style Manager och ingår i teamet som tar hand om städ, underhåll och felrapportering.

Vi hanterar endast ansökningar via nedan länk, ej via mail eller över disk. Om du har några frågor tveka inte att höra av dig till Ann Blomberg, Style Manager på [email protected]

Vi erbjuder

Du får goda utvecklingsmöjligheter i Nordens mest spännande och expansiva hotellkoncern, Nordic Choice Hotels med hotell på 100 destinationer och 13.000 anställda. Hos Clarion Wisby välkomnas du in i ett prestigelöst och teamorienterat klimat. Vi arbetar tillsammans för att uppnå våra mål och vi har stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. På Clarion Wisby strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

OM HOTELLET

Clarion Hotel Wisby är ett av Visbys största hotell med 212 rum, flexibla konferensrum- och bankett möjligheter för upp till 300 personer under vintertid och ytterligare 400 under sommartid då vi har vår fantastiska paviljong som passar för både fest, mingel och konferens. Här finns även Restaurang Kitchen & Table Wisby by Marcus Samuelsson med mixade och maxade smaker från Manhattan. I hjärtat av hotellet ligger hotellets livingroom, Vinterträdgården, där atmosfären avslappnad men samtidigt levande och inspirerande - här bjuds på allt från livemusik, DJ-event och happenings. I hotellet finns även Selma City Spa i bottenvåningen med pool, bastu och ett utbud av skönhetsbehandlingar.

På Clarion Wisby jobbar vi med mer än "vanlig" hotelldrift. Vår vision är att öka livskvaliteten för gäster och medarbetare. Det innebär att vi har mycket mer än att sälja hotellrum för ögonen, vi ser även till helheten och gör ett fotavtryck även utanför hotelldörren, bland annat genom vårt CSR arbete och ISO 14001 certifiering.

Vi ser oss ständigt om efter nya möjligheter att utveckla både vår service, våra medarbetare och vår fastighet genom samarbetspartners, fastighetsägare och oss själva. Genom att jobba med oss får du chansen att vara med om spännande hotellprojekt som påverkar Clarion Hotels och i synnerhet Clarion Wisbys utveckling.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om oss:

• Clarion Hotel Wisby
• Selma City Spa
• Kitchen & Table Visa mindre

Vi söker en fastighetsskötare/ fastighetstekniker till vårt team

Strand Hotel i Visby AB är ett familjeägt företag med två hotell i Best Western-kedjan: Strand Hotel med 125 rum, konferenslokaler, relax, restaurang, barer och Solhem Hotel med 99 rum, konferenslokaler, restaurang. Hela företaget är mitt uppe i en spännande förändrings- och utvecklingsfas bl.a. i och med det pågående generationsskiftet i ägarfamiljen. Vi har höga ambitioner och ser gärna att du är med och påverkar vår utveckling framåt. Vårt företag bestå... Visa mer
Strand Hotel i Visby AB är ett familjeägt företag med två hotell i Best Western-kedjan: Strand Hotel med 125 rum, konferenslokaler, relax, restaurang, barer och Solhem Hotel med 99 rum, konferenslokaler, restaurang. Hela företaget är mitt uppe i en spännande förändrings- och utvecklingsfas bl.a. i och med det pågående generationsskiftet i ägarfamiljen. Vi har höga ambitioner och ser gärna att du är med och påverkar vår utveckling framåt. Vårt företag består av flera olika delar och många spännande människor.
Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar att du har ansvar över två hotellfastigheter där du hanterar inkomna felanmälningar från i första hand kollegor. Du kommer att jobba i direkt närhet med hotellets gäster och därför sätter vi stort värde på dina sociala förmågor. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07-16 måndag till fredag. Beredskap, helgarbete och senare arbetstider kan komma att ingå i tjänsten under högsäsong och roteras då mellan fastighetsskötare och vaktmästare. I det dagliga arbetet ingår bland annat:
- Tillsyn och skötsel av fastigheter
- Reparation, service och underhåll
- Rondering av fastigheter - Anläggningsskötare brandlarmsystem / SBA
Om dig
Vi söker dig med flera års erfarenhet av fastighetsskötsel, kunskap inom VVS och el, erfarenhet av fastighetstekniska system, har vana att arbeta självständigt och ansvarsfullt. Vi tror att du som person trivs i ett team men även att arbeta självständigt. Som person ser vi gärna att du är självgående, ansvarstagande, prestigelös, lösningsorienterad, noggrann och flexibel. Du ska ha ett ansvarsfullt och strukturerat arbetssätt. Du tar ansvar över dina arbetsuppgifter och är mån om att kvalitén är hög. Du har nära kontakt både med kollegor och gäster, och skapar tillsammans med dina kollegor den varma atmosfären och den härliga teamkänslan som gör att hotellen är framgångsrika. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i en driftsorienterad miljö med högt tempo samt att du vill vara delaktig utvecklingen av vår verksamhet. För att trivas i och lyckas i rollen behöver du vara en person med ett utpräglat sinne för service med en förståelse för hur de olika delarna i vår verksamhet bidrar till en positiv helhetsupplevelse för våra gäster. Körkort är ett krav. Visa mindre

Badvaktmästare / Simlärare

Ansök    Nov 16    REGION GOTLAND    Badvaktmästare
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Om verksamheten Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby. Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemseb... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Om verksamheten
Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby.

Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemsebadet har varit stängt för renovering sedan april 2021, och förväntas öppna upp i februari 2022. Verksamheten som bedrivs är skolsim, babysim, simskola, vattengymnastik, föreningsbad och bad för allmänheten. Vi har öppet sju dagar i veckan och under loven anordnar vi hinderbanan och filmvisningar

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för säkerheten och servicen i simhallen. Arbetsuppgifterna omfattar arbete med bassängbevakning vid allmänt bad och föreningsbad, pedagogisk undervisning som till exempel simundervisning och gruppträning. I arbetet ingår även bland annat lokalvård, kassatjänstgöring och service till kunder. Schemalagd arbetstid, även kvällar och helger.

Arbetspass kan förläggas på samtliga badhus därför är det önskvärt med körkort och tillgång till bil. Denna tjänst är främst belagd på Solbergabadet i Visby 

Kvalifikationer
VI ser att du har en allmän gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är utbildad badbevakare/simlärare/friskvårdsinstruktör eller har likvärdig erfarenhet samt är livräddningskunnig. Har du badvaktsutbildning, erfarenhet av att arbeta med barn och/eller varit vattengymnastikinstruktör alternativt ledare för landträning ser vi det som meriterande.

Då arbetet innebär mycket kontakt med våra besökare ska du vara positiv och serviceinriktad. Du har också god känsla för ordning och reda. Flexibilitet både när det gäller arbetsuppgifter och arbetstider är önskvärt.

 
Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Badvaktmästare / Simlärare

Ansök    Nov 16    REGION GOTLAND    Badvaktmästare
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Om verksamheten Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby. Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemseb... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 500 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.Om verksamheten
Enheten bad består av Hemsebadet i Hemse och Solbergabadet i Visby.

Vi är idag ca 10 medarbetare som arbetar inom baden. Hemsebadet har varit stängt för renovering sedan april 2021, och förväntas öppna upp i februari 2022. Verksamheten som bedrivs är skolsim, babysim, simskola, vattengymnastik, föreningsbad och bad för allmänheten. Vi har öppet sju dagar i veckan och under loven anordnar vi hinderbanan och filmvisningar

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för säkerheten och servicen i simhallen. Arbetsuppgifterna omfattar arbete med bassängbevakning vid allmänt bad och föreningsbad, pedagogisk undervisning som till exempel simundervisning och gruppträning. I arbetet ingår även bland annat lokalvård, kassatjänstgöring och service till kunder. Schemalagd arbetstid, även kvällar och helger.

Arbetspass kan förläggas på samtliga badhus därför är det önskvärt med körkort och tillgång till bil. Denna tjänst är främst belagd på Hemsebadet i Hemse 

Kvalifikationer
VI ser att du har en allmän gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är utbildad badbevakare/simlärare/friskvårdsinstruktör eller har likvärdig erfarenhet samt är livräddningskunnig. Har du badvaktsutbildning, erfarenhet av att arbeta med barn och/eller varit vattengymnastikinstruktör alternativt ledare för landträning ser vi det som meriterande.

Då arbetet innebär mycket kontakt med våra besökare ska du vara positiv och serviceinriktad. Du har också god känsla för ordning och reda. Flexibilitet både när det gäller arbetsuppgifter och arbetstider är önskvärt.

 
Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fastighetsskötare sökes i Gotland

Hej vi söker en ny medarbetare på vårt företag. Bli en del av vårt team ! Vi ser gärna att du pratar albanska också då den största delen av våra medarbetare gör det Ansökningar tas emot på Mailen enbart ! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej vi söker en ny medarbetare på vårt företag.
Bli en del av vårt team !
Vi ser gärna att du pratar albanska också då den största delen av våra medarbetare gör det
Ansökningar tas emot på Mailen enbart !
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Idrottsplatsvaktmästare

Cementa Arena är en samlingsplats på Norra Gotland! Med ishall, konstgräsplan, löpspår, utegym, pumptrack, konferenslokaler och t o m lunchrestaurang så möts alla, unga som gamla här. Vi ger alla möjlighet att vara fysiskt aktiva och utöva sin sport. Nu söker vi en ny kollega! Arbetsuppgifter Hos oss trivs du om du gillar ett mångsidigt jobb där du alltid är på språng och jobbar mycket utomhus. Tillsammans håller vi vår anläggning öppen och välkomnande fö... Visa mer
Cementa Arena är en samlingsplats på Norra Gotland! Med ishall, konstgräsplan, löpspår, utegym, pumptrack, konferenslokaler och t o m lunchrestaurang så möts alla, unga som gamla här. Vi ger alla möjlighet att vara fysiskt aktiva och utöva sin sport.
Nu söker vi en ny kollega!
Arbetsuppgifter
Hos oss trivs du om du gillar ett mångsidigt jobb där du alltid är på språng och jobbar mycket utomhus. Tillsammans håller vi vår anläggning öppen och välkomnande för alla, rent och snyggt och vi är lyhörda för våra besökares behov och önskemål.
Möta och hjälpa våra besökare
Skötsel av isyta
Skötsel av konstgräsplan
Skötsel av fastighet ex vis städ och snickeri
Övervakning och service av kylanläggning, ventilation och VVSVi arbetar i skift 7 dagar i veckan då vår anläggning är i bruk från morgon till sen kväll vardagar som helg, året runt.
Sök redan idag, vi intervjuar löpande och kommer att tillsätta tjänsten när vi hittat rätt kollega.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Klockare på Gotland!

Ansök    Sep 4    Klinte Pastorat    Kyrkvaktmästare
Vi söker en heltids kyrkvaktmästare med tillträde snarast. Antagningsprocessen inkl intervjuer sker löpande, så ju tidigare ansökan desto större chans. #jobbjustnu Traditionellt på gotländska landsbygden benämns tjänsten som "klockare" och betecknar kyrkvaktmästare med både yttre och inre tjänstgöring. Arbetsuppgifterna består bland annat av gravgrävning och andra förekommande parkarbeten på pastoratets 9 kyrkogårdar. Trädgårdsutbildning är meriterande! Fa... Visa mer
Vi söker en heltids kyrkvaktmästare med tillträde snarast. Antagningsprocessen inkl intervjuer sker löpande, så ju tidigare ansökan desto större chans. #jobbjustnu
Traditionellt på gotländska landsbygden benämns tjänsten som "klockare" och betecknar kyrkvaktmästare med både yttre och inre tjänstgöring. Arbetsuppgifterna består bland annat av gravgrävning och andra förekommande parkarbeten på pastoratets 9 kyrkogårdar. Trädgårdsutbildning är meriterande! Fastighetsskötsel inkl lokalvård och skötsel av pelletspanna. Hålla kyrkorummen fina och välkomnande. Helgtjänstgöring vid gudstjänster och vid kyrkliga handlingar.
Vi söker dig som gärna arbetar i arbetslag, ibland tillsammans med olika yrkeskategorier, och även kan arbeta självständigt. Det är en fördel om du har erfarenhet av parkarbete eller trädgårdsarbete. Du har fysiska förutsättningar att klara av kroppsarbete. Du har en god förmåga att möta människor i livets alla olika skeden - i både glädje och sorg. Du är flexibel vad gäller ändrad dagsplanering och är bekväm i både "overall" och "kostym". Du är medlem i Svenska kyrkan.


Klinte pastorat är Svenska kyrkan på plats i Klinte, Fröjel, Eksta, Sproge, Sanda, Västergarn, Mästerby, Hejde och Väte, med 10 kyrkor, 9 kyrkogårdar, 3 prästgårdar, 4 församlingshem. Visa mindre

Chef bovärdar

Ansök    Okt 15    AB Gotlandshem    Driftchef, fastighet
Kunden, service och arbetssätt - det är ämnen som präglar vardagen på GotlandsHem. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet utifrån dessa perspektiv och samtidigt leda en grupp härliga och kompetenta bovärdar kan detta vara jobbet för dig. LITE OM DINA ARBETSUPPGIFTER Du kommer tillhöra avdelningen Bostadsservice som på uppdrag av vår fastighetsavdelning arbetar med att underhålla och avhjälpa fel i våra fastigheter. I Bostadsservice finns våra bovärda... Visa mer
Kunden, service och arbetssätt - det är ämnen som präglar vardagen på GotlandsHem. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet utifrån dessa perspektiv och samtidigt leda en grupp härliga och kompetenta bovärdar kan detta vara jobbet för dig.
LITE OM DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer tillhöra avdelningen Bostadsservice som på uppdrag av vår fastighetsavdelning arbetar med att underhålla och avhjälpa fel i våra fastigheter. I Bostadsservice finns våra bovärdar som ansvarar för den dagliga skötseln av våra bostadsområden, både i den inre och yttre boendemiljön men också grönytorna. Bovärdarna är GotlandsHems representanter i våra kvarter och har stort fokus på service, att våra hyresgäster känner sig väl bemötta och trivs hos oss och i sina lägenheter.
Som chef för bovärdar har du personalansvar för cirka 15-20 personer som verkar både i och utanför Visby. En viktig del i ditt jobb blir att bidra i det pågående arbetet med att utveckla verksamheten, både operativt och strategiskt. Du får ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du kan behöva vara bollplank i praktiska frågor som ska lösas i det dagliga arbetet och samtidigt är du den som möjliggör dina medarbetares och verksamhetens utveckling. I rollen ingår ansvaret för arbetsmiljö, att hålla budget, arbetsplatsträffar, medarbetar- och lönesamtal.
Tjänsten är placerad i Visby.
LITE OM DIG
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det innebär att du är en kommunikativ person som är både lyhörd och gillar ordning och reda. Du tar ansvar för helheten och är en duktig problemlösare.
Du bör ha eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning fastighets- eller grönyteförvaltning. Har du utbildning inom projektledning eller ledarskap är det ett plus. Du bör också ha jobbat i några år som arbetsledare. Du har datorvana, B-körkort och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och tycker att mångfald är en styrka. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund och kön.
Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.
AB GOTLANDSHEM – GOTLÄNNINGARNAS HYRESVÄRD
Vi är ett, av Region Gotland, helägt bostadsföretag som verkar över hela ön. Vi har byggt, förvaltat och hyrt ut lägenheter sedan 1957 och är stolta över vårt uppdrag. Visa mindre

Fastighetstekniker

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verks... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler mm. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.

Fastighetsservice Sjukvård ansvarar för drift-, tillsyn och skötsel av delar av det regionala byggnadsbeståndet såsom Lasarettet, Korpen, Kongresshallen m fl.
Enheten utför även mindre förändringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS. Sköter också andra förvaltningsuppdrag samt reparationer av viss sjukvårdsutrustning (t.ex. spol- och diskdesinfektorer).

Vi söker nu en Fastighetstekniker för placering på Lasarettet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i en självgående och väl fungerande grupp av ca: 8st tekniker med olika fastighetstekniska specialområden som tillsammans arbetar med drift, tillsyn, skötsel, underhåll, reparationer samt viss nyinstallation.
Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga fastighetstekniska uppgifter som förekommer samt lösa de felanmälningar och beställningar från verksamheten som rullar in under dagen.

Området innefattar tekniskt komplicerade fastighetstekniska anläggningar specifika för sjukhus som ställer höga krav på kvalitet och robust fastighetsdrift utan avbrott. Detta sköts mot högintensiv sjukhusverksamhet med höga krav på snabba insatser.

Du har daglig kontakt med både personal och patienter på området vilket ställer krav på dig att ha en god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera de förekommande arbetsuppgifterna och situationerna på ett lösningsinriktat och professionellt sätt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker:

• Har dokumenterad erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter.
• Har god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt.
• Behärskar svenska språket mycket väl, både i tal och skrift.
• Har B-körkort.
• Har hemadress inom 30 minuters radie från Visby lasarett då beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

Vi ser det som meriterande om du har kompetens av reparationer inom kyl-, storkök- disk-, tvätt och städmaskiner och/eller annan specialkompetens inom fastighetsteknikområdet.

Vi gör löpande urval och intervjuer.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kyrkvaktmästare säsong, Romaklosters Pastorat

Ansök    Maj 20    Romaklosters Pastorat    Kyrkvaktmästare
I Romaklosters pastorat ingår 23 kyrkor på Mellersta och Östra Gotland. Vi har idag två lag med kyrkvaktmästare, de utgår från Roma och Sjonhem. Lagen ansvarar för skötseln på sina kyrkor och samarbetar vid behov. Vi intervjuar och anställer efterhand som lämpliga kandidater söker. Läs mer om oss på: www.svenskakyrkan.se/romakloster Krav på kvalifikationer: - Kunskaper om och erfarenhet av att köra förekommande maskiner. - Du behöver vara händig och te... Visa mer
I Romaklosters pastorat ingår 23 kyrkor på Mellersta och Östra Gotland. Vi har idag två lag med kyrkvaktmästare, de utgår från Roma och Sjonhem. Lagen ansvarar för skötseln på sina kyrkor och samarbetar vid behov.


Vi intervjuar och anställer efterhand som lämpliga kandidater söker.


Läs mer om oss på: www.svenskakyrkan.se/romakloster Krav på kvalifikationer:
- Kunskaper om och erfarenhet av att köra förekommande maskiner.
- Du behöver vara händig och tekniskt kunnig.
- B-körkort och tillgång till egen bil


Meriterande
- Grundläggande trädgårdsutbildning från naturbruksgymnasium eller motsvarande.
- Erfarenhet av kyrkogårdsarbete, inre och yttre tjänst


Personliga egenskaper:
- Förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag.
- Lätt för att samarbeta, noggrann och flexibel.
- Initiativtagande – ser lösningar före hinder.


Medlemskap i Svenska kyrkan är ett krav då kommer att medverka vid mässor, gudstjänster och andra evenemang i kyrkan. Du arbetar också med daglig drift och fastighetstillsyn. Du arbetar också för all den skötsel som kyrkogården kräver, bland annat gräsklippning, plantering och lövhantering.


I tjänsten ingår inre tjänstgöring. Det betyder att du tjänstgör som klockare vid gudstjänster, dop, vigslar, begravningar, konserter och skolavslutningar. Det kan också ingå helgtjänstgöring. Visa mindre

Energi- och värmeansvarig

GotlandsHems vision är att vara den bästa av värdar. Då ingår att säkerställa att våra hyresgäster har ett bra inomhusklimat. Samtidigt ska vi vara ett hållbart företag avseende både miljö och ekonomi. Vi söker nu dig som vill bidra till våra hållbarhetsmål genom att fortsätta utveckla vår tekniska förvaltning och energioptimera våra fastigheter med fokus på värme. LITE OM DINA ARBETSUPPGIFTER Du kommer i det dagliga arbeta med att övervaka våra fastighete... Visa mer
GotlandsHems vision är att vara den bästa av värdar. Då ingår att säkerställa att våra hyresgäster har ett bra inomhusklimat. Samtidigt ska vi vara ett hållbart företag avseende både miljö och ekonomi.
Vi söker nu dig som vill bidra till våra hållbarhetsmål genom att fortsätta utveckla vår tekniska förvaltning och energioptimera våra fastigheter med fokus på värme.
LITE OM DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i det dagliga arbeta med att övervaka våra fastigheters prestanda och orientera dig om hyresgästernas upplevda inomhustemperatur och komfort. Tillsammans med vår tekniska förvaltare och våra reparatörer ägnar du dig åt felsökning i värmesystem, driftförbättrande åtgärder och driftkontroll.
Din närmsta kollega är också drifttekniker men tjänsten innebär även ett nära samarbete med projektledare och fastighetsförvaltare. Som värmeansvarig är du kontaktperson för våra värmeleverantörer.
Du är ägare av energioptimeringsprocessen vars syfte är att uppnå en hållbar fastighetsdrift för GotlandsHem och våra hyresgäster. Processen är i sin linda så det finns stora möjligheter att påverka utformningen.
Tjänsten innebär att du är verksamhetsansvarig för GotlandsHems dotterbolag som levererar värme till ett antal interna och externa kunder. Här arbetar du nära våra pannoperatörer och i arbetsuppgifterna ingår bland annat underhållsplanering, budgetuppföljning och ansvar för leverantörsavtal.
LITE OM DIG
Troligtvis har du en utbildning inom fastighetsteknik, exempelvis inom drift- eller styrreglerteknik eller liknande områden. Du är sakkunnig i frågor som rör byggnaders värmebalans och uppvärmningsbehov liksom effekt- och energibehov.
För att klara uppdraget behöver du ha teknisk bakgrund, gärna inom något eller några av områdena fastighetsdrift, värmeproduktion, styr- och reglersystem eller tekniska projekt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss innebär det att du är självgående, analytisk och strukturerad. Du är van vid att själv planera och prioritera ditt arbete. Du är duktig på att skapa goda samarbeten samtidigt som du har ett professionellt förhållningssätt gentemot kollegor och leverantörer. Visa mindre

Sommarvikariat vaktmästare

Gotlands Vård AB Vi har behov av en vikarie för vår fastighetsskötare under hela juli månad. Anställning kan bli aktuellt redan i maj månad, för en veckas vikariat även i maj. Introduktionsvecka innan dess. Individuell lönesättning Intervjuer och anställningar sker löpande. - Visa mer
Gotlands Vård AB

Vi har behov av en vikarie för vår fastighetsskötare under hela juli månad.

Anställning kan bli aktuellt redan i maj månad, för en veckas vikariat även i maj.
Introduktionsvecka innan dess.

Individuell lönesättning

Intervjuer och anställningar sker löpande.

- Visa mindre

Fastighetsreparatör, vikariat

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verks... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler mm. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.

Fastighetsservice Visby ansvarar för drift-, tillsyn och skötsel av delar av det regionala byggnadsbeståndet i Visby som skolor, kontor, idrottsanläggningar m fl.
Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området och andra förvaltningsuppdrag.

Vi söker nu en Fastighetsreparatör till enheten.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med drift, tillsyn, skötsel, underhåll och reparationer samt viss nyinstallation i fastigheterna.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga fastighetstekniska uppgifter som förekommer samt lösa de felanmälningar och beställningar från verksamheten som rullar in under dagen för att uppfylla fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar.

Du gör nulägesanalyser utifrån de vardagliga uppdragen och kommer med förslag på lösningar som långsiktigt förbättrar verksamheten och fastigheten ekonomiskt, tekniskt och ur miljösynpunkt.

Du har daglig kontakt med hyresgäster på området, vilket ställer krav på dig att ha en god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera de förekommande arbetsuppgifterna och situationerna på ett professionellt sätt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har dokumenterad erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande uppgifter. Du har utbildning inom fastighetsinriktningen på 3-åriga yrkesprogrammet VVS- och fastighet, utbildning till fastighetstekniker genom vuxenutbildning alternativt yrkesvux eller liknande utbildning som motsvarar ovan nämnda utbildningar.

Du har god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt. Du behärskar svenska språket mycket väl, både i tal och skrift. B-körkort är krav.

Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Husvärd

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Händig och ordningssam kollega sökes till Clarion Wisby På Clarion Hotel Wisb... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Händig och ordningssam kollega sökes till Clarion Wisby

På Clarion Hotel Wisby är det alltid full fart och nu söker passionerade service-talanger som vill hänga med oss i sommar.
Hotellet har 212 rum och ligger mitt i centrala Visby med promenadavstånd till både strand, shopping och restauranger.

Ta chansen till att uppleva en sommar på Gotland!

Du är, förutom att du är glad och har humor, professionell och personlig i ditt möte med såväl gäster som kollegor. Din primära arbetsuppgift är att tillsammans med kollegorna göra våra gäster än mer nöjda i såväl sin vardag som helgdag tillsammans med oss. Det är viktigt för oss att du är självgående, händig och gillar ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik.

Arbetsuppgifterna varierar mycket, men sammanfattningsvis kan man säga att värdens uppgift är att se till så att hotellgäster trivs i huset.

Exempel på övergripande arbetsuppgifter som ingår i arbetet:

• Städning av allmänna ytor såsom lobby, restaurang, konferens etc.
• Felanmälningar som hanteras via vårt felanmälningssystem, Alice. Vissa problem kan husvärden lösa själv, medan annat slussas vidare till extern leverantör.
• Inspektion av samtliga ytor på hotellet (ofta handlar det om hotellrum) och bedömningar av skador.
• Kvalitetssäkring av samtliga ytor genom systematiskt underhållsarbete.

I rollen arbetar du både självständigt och i grupp, tillsammans med kollegorna på avdelningen. Du kommer rapportera till Style Manager (husfru).

Utöver den dagliga driften arbetar du för att utveckla de gemensamma ytorna och faciliteterna tillsammans med närmaste chef. I din roll som husvärd förekommer vissa administrativa uppgifter såsom uppföljning i vårt ärendehanteringssystem, Alice.

Din profil

Vi tror att du flerårig erfarenhet av service, drift och underhåll inom fastighet eller annat tekniskt område. Jobbet innebär mycket självständigt ansvar där förbättringsarbete och proaktivitet är en stor del av arbetsuppgifterna förutom den dagliga driften. Som person tror vi att du har ett stort engagemang och en god samarbetsförmåga. Du behöver vara ansvarstagande, arbeta proaktivt, vara lyhörd och ha ett driv i att utveckla arbetet och verksamheten.

Kvalifikationer

Vi ser att du har slutförd gymnasieutbildning samt flerårig erfarenhet av vaktmästeri, gärna med dokumenterad erfarenhet av fastighetsservice. Har du eftergymnasial utbildning inom fastighet är det meriterande. Vi ser gärna att du har teknisk kompetens i drift och erfarenhet av genomförande av SBA-kontroller och skyddsrond. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, det är ett plus om du innehar B-körkort.

Det finstilta

Anställningsgrad: Deltid, 50-75%
Arbetstider: Arbetspassen är schemalagda i huvudsak dagtid och inkluderar både vardagar och helger.
Avtal: Lön enligt kollektivavtal (HRF) med schysta villkor och naturligtvis får du ta del av våra personalförmåner när du anställs hos oss.
Tillträde: Sommaren 2021 med möjlighet till förlängning

Läs mer om oss på www.clarionwisby.se
Instagram: @clarionwisby
Facebook: Clarion Hotel Wisby

OBS!
Ansökningar via mail kommer ej hanteras. Vid frågor maila husfru Ann Blomberg på [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Klockare på Gotland!

Ansök    Mar 26    Klinte Pastorat    Kyrkvaktmästare
Vi söker en heltids kyrkvaktmästare från nu och åtminstone till september 2021. Tillträde snarast. Antagningsprocessen inkl intervjuer sker löpande, så ju tidigare ansökan desto större chans. #jobbjustnu Traditionellt på gotländska landsbygden benämns tjänsten som "klockare" och betecknar kyrkvaktmästare med både yttre och inre tjänstgöring. Arbetsuppgifterna består bland annat av gravgrävning och andra förekommande parkarbeten på pastoratets 9 kyrkogårdar... Visa mer
Vi söker en heltids kyrkvaktmästare från nu och åtminstone till september 2021. Tillträde snarast. Antagningsprocessen inkl intervjuer sker löpande, så ju tidigare ansökan desto större chans. #jobbjustnu
Traditionellt på gotländska landsbygden benämns tjänsten som "klockare" och betecknar kyrkvaktmästare med både yttre och inre tjänstgöring. Arbetsuppgifterna består bland annat av gravgrävning och andra förekommande parkarbeten på pastoratets 9 kyrkogårdar. Trädgårdsutbildning är meriterande! Fastighetsskötsel inkl lokalvård och skötsel av pelletspanna. Hålla kyrkorummen fina och välkomnande. Helgtjänstgöring vid gudstjänster och vid kyrkliga handlingar.
Vi söker dig som gärna arbetar i arbetslag, ibland tillsammans med olika yrkeskategorier, och även kan arbeta självständigt. Det är en fördel om du har erfarenhet av parkarbete eller trädgårdsarbete. Du har fysiska förutsättningar att klara av kroppsarbete. Du har en god förmåga att möta människor i livets alla olika skeden - i både glädje och sorg. Du är flexibel vad gäller ändrad dagsplanering och är bekväm i både "overall" och "kostym". Du är medlem i Svenska kyrkan.


Klinte pastorat är Svenska kyrkan på plats i Klinte, Fröjel, Eksta, Sproge, Sanda, Västergarn, Mästerby, Hejde och Väte, med 10 kyrkor, 9 kyrkogårdar, 3 prästgårdar, 4 församlingshem. Visa mindre

Pool- och spatekniker

Vi representerar Folkpool som är Sveriges största och äldsta tillverkare av pooler och vi har lång erfarenhet av att schakta, installera och serva pooler och spabad på Gotland. Nu behöver vi utöka vårat team med en person. Önskvärt är att du har utbildning eller erfarenhet från bygg, VVS eller elekrtikeryrket. BB1 och BB2 eller likvärdigt är ett krav. Du behöver också ha körkort och vara villig att jobba mer under sommarmånaderna då vi har som mest att gör... Visa mer
Vi representerar Folkpool som är Sveriges största och äldsta tillverkare av pooler och vi har lång erfarenhet av att schakta, installera och serva pooler och spabad på Gotland. Nu behöver vi utöka vårat team med en person. Önskvärt är att du har utbildning eller erfarenhet från bygg, VVS eller elekrtikeryrket. BB1 och BB2 eller likvärdigt är ett krav. Du behöver också ha körkort och vara villig att jobba mer under sommarmånaderna då vi har som mest att göra. Visa mindre

Fastighetsreparatör

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verk... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands
verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler mm. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.

Fastighetsservice Visby ansvarar för drift-, tillsyn och skötsel av delar av det regionala byggnadsbeståndet i Visby som Skolor, kontor, idrottsanläggningar m fl.
Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området och andra förvaltningsuppdrag.

Vi söker nu en Fastighetsreparatör till enheten.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med drift, tillsyn, skötsel, underhåll och reparationer samt viss nyinstallation i fastigheterna.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga fastighetstekniska uppgifter som förekommer samt lösa de felanmälningar och beställningar från verksamheten som rullar in under dagen för att uppfylla fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar.

Du gör nulägesanalyser utifrån de vardagliga uppdragen och kommer med förslag på lösningar som långsiktigt förbättrar verksamheten och fastigheten ekonomiskt, tekniskt och ur miljösynpunkt.

Du har daglig kontakt med hyresgäster på området, vilket ställer krav på dig att ha en god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera de förekommande arbetsuppgifterna och situationerna på ett professionellt sätt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har dokumenterad erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande uppgifter. Du har utbildning inom fastighetsinriktningen på 3-åriga yrkesprogrammet VVS- och fastighet, utbildning till fastighetstekniker genom vuxenutbildning alternativt yrkesvux eller liknande utbildning som motsvarar ovan nämnda utbildningar.

Du har god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt. Du behärskar svenska språket mycket väl, både i tal och skrift. B-körkort är krav.

Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Vik klockare i Garde

Ansök    Mar 2    Garde församling    Kyrkvaktmästare
Garde församling söker sommarklockare! Arbetsuppgifter: bl.a. skötsel av kyrkogårdar, gräsklippning, trimning, gravskötsel mm. samt viss inre tjänst med bl.a. städning av kyrktorn samt tjänst i samband med gudstjänster och kyrkliga handlingar. Vissa helger. Kvalifikationer: Körkort B. Kunna arbeta självständigt Erfarenhet inom trädgårdsskötsel/fastighetsskötsel är ett plus. Social kompetens; arbete inom kyrkan innebär att man träffar mycket folk. Dela kyrk... Visa mer
Garde församling söker sommarklockare!
Arbetsuppgifter: bl.a. skötsel av kyrkogårdar, gräsklippning, trimning, gravskötsel mm. samt viss inre tjänst med bl.a. städning av kyrktorn samt tjänst i samband med gudstjänster och kyrkliga handlingar. Vissa helger.
Kvalifikationer:
Körkort B.
Kunna arbeta självständigt
Erfarenhet inom trädgårdsskötsel/fastighetsskötsel är ett plus.
Social kompetens; arbete inom kyrkan innebär att man träffar mycket folk.
Dela kyrkans värdegrund; (den hittar du här https://www.svenskakyrkan.se/svenskakyrkansvardegrund)
Omfattning
14 juni -15 augusti, 100%
Frågor och upplysningar
Klockare Linda Anderberg Gustafson 0708-291 557
Kyrkoherde Felix Egegren 070 355 41 49
Intervjuer sker löpande Visa mindre

Vaktmästare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Gotlands folkhögskola ingår som en del i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradit... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Gotlands folkhögskola ingår som en del i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradition och historia på ön och sedan 1876 har folkhögskolan bedrivit sin verksamhet huvudsakligen från Hemse. Sedan 2003 har en ny skolenhet vuxit fram och etablerats i Fårösund på norra Gotland. Verksamheten bedrivs året runt, förutom våra läsårskurser där ca 350 deltagare studerar bedrivs även ett 30-tal sommarkurser med uppemot 750 deltagare.
Är du redo för en spännande utmaning? Som vaktmästare på folkhögskolan i Hemse får du en fantastisk möjlighet att arbeta med olika moment i en kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor.


ARBETSUPPGIFTER
Vi vill jobba med att skapa trygghet, bygga relationer och service.

Vi söker dig som är serviceinriktad, initiativrik och vågar nya utmaningar. Du är en positiv person som brinner för yrket med fokus på att lösa situationer som uppstår. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng där vi alltid stävar efter att ge bra service till våra deltagare och kollegor.

Arbetet består av fastighetsskötsel, mark och parkarbeten, inre och yttre reparationer av lokaler, skötsel och renovering av rum, SBA, fordon och mycket mera.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad inom yrket alternativt har en arbetslivserfarenhet som motsvarar.
För att trivas i yrkesrollen behöver du ha ett stort intresse för människor och service, vara social och kommunikativ, händig, problemlösande, ha intresse för teknik, utemiljö och reparationer, vara noggrann, ansvarstagande, ha lätt för att arbeta tillsammans med andra samt trivas att arbeta både praktiskt och teoretiskt.

Förutom relevanta yrkeskunskaper vill vi att du besitter en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har en positiv inställning till människor och delar Folkhögskolans värdegrund. Vidare är du lyhörd och nyfiken på andra samtidigt som du är en kreativ person som ser nya möjligheter.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Säsongsanställd Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!Nu söker vi säsongspersonal till Visby som kan förstärka vår verksamhet under perioden april till september. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning, ogräsrensning och allmän tillsyn av ordning.

Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer med snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorderhanteras digitalt.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social, professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Jourarbete kan förekomma.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 2021-02-28. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Kontakt:
Vid frågor om tjänsten kontakta marknadsområdeschef Per Ekdahl, [email protected]

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Kyrkvaktmästare säsong, Romaklosters Pastorat

Ansök    Jan 28    Romaklosters Pastorat    Kyrkvaktmästare
I Romaklosters pastorat ingår 23 kyrkor på Mellersta och Östra Gotland. Vi har idag två lag med kyrkvaktmästare, de utgår från Roma och Sjonhem. Lagen ansvarar för skötseln på sina kyrkor och samarbetar vid behov. Vi intervjuar och anställer efterhand som lämpliga kandidater söker. Läs mer om oss på: www.svenskakyrkan.se/romakloster Krav på kvalifikationer: - Kunskaper om och erfarenhet av att köra förekommande maskiner. - Du behöver vara händig och te... Visa mer
I Romaklosters pastorat ingår 23 kyrkor på Mellersta och Östra Gotland. Vi har idag två lag med kyrkvaktmästare, de utgår från Roma och Sjonhem. Lagen ansvarar för skötseln på sina kyrkor och samarbetar vid behov.


Vi intervjuar och anställer efterhand som lämpliga kandidater söker.


Läs mer om oss på: www.svenskakyrkan.se/romakloster Krav på kvalifikationer:
- Kunskaper om och erfarenhet av att köra förekommande maskiner.
- Du behöver vara händig och tekniskt kunnig.
- B-körkort och tillgång till egen bil


Meriterande
- Grundläggande trädgårdsutbildning från naturbruksgymnasium eller motsvarande.
- Erfarenhet av kyrkogårdsarbete, inre och yttre tjänst


Personliga egenskaper:
- Förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag.
- Lätt för att samarbeta, noggrann och flexibel.
- Initiativtagande – ser lösningar före hinder.


Medlemskap i Svenska kyrkan är självklart önskvärt Du arbetar t ex med daglig drift och fastighetstillsyn. Du ansvarar också för all den skötsel som kyrkogården kräver, bland annat gräsklippning, plantering och lövhantering.


I tjänsten kan ingå inre tjänstgöring. Det betyder att du tjänstgör som klockare vid gudstjänster, dop, vigslar, begravningar, konserter och skolavslutningar. Det kan också ingå helgtjänstgöring. Visa mindre

Händig vaktmästare

Arbetsuppgifterna består av inre och yttre fastighetsskötsel, reparation och underhåll av anläggningens inventarier, samt upprätthålla skick och status. Vaktmästeriet innebär händigt jobb i utomhusmiljö och varierade uppdrag. Personliga egenskaper Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Som person är du... Visa mer
Arbetsuppgifterna består av inre och yttre fastighetsskötsel, reparation och underhåll av anläggningens inventarier, samt upprätthålla skick och status. Vaktmästeriet innebär händigt jobb i utomhusmiljö och varierade uppdrag.


Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Som person är du positiv, ansvarstagande, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta.
Vi söker dig som är utbildad fastighetsskötare eller har annan likvärdig utbildning, alternativt lång erfarenhet inom området.


Det är önskvärt att du har god kompetens inom underhåll och driftsfrågor på en hotellanläggning och eller/camping. Du kommer att bland annat ansvara för; att området är fint och välordnat, att alla våra boendeenheter är helt fungerande, att våra servicehus är helt fungerande, skötsel av poolanläggningen att reparera det som behövs samt att ombesörja vår återvinning.


Arbetstiderna innefattar dagpass och varierar mellan kl 7-17. Helger (högsäsong) likväl som vardagar. Lön enligt kollektivavtal. Tillträde gärna i mars, t o m september.


Meriterande
Tidigare arbete som vaktmästare
El-behörighet
VVS kompetens
Arbetat som snickare Visa mindre

Fastighetstekniker

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verk... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Vi tillhandahåller även försörjningstjänster för Region Gotlands
verksamheter samt ansvarar för hjälpmedelscentralen. Våra cirka 500 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare, näringsliv och regionens verksamheter i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler mm. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.

Fastighetsservice Sjukvård ansvarar för drift-, tillsyn och skötsel av delar av det regionala byggnadsbeståndet som Lasarettet, Korpen, Kongresshallen m fl.
Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området och andra förvaltningsuppdrag.

Vi söker nu en Fastighetstekniker till enheten på Korpen.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med drift, tillsyn, skötsel, underhåll och reparationer samt viss nyinstallation i fastigheterna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga fastighetstekniska uppgifter som förekommer samt lösa de felanmälningar och beställningar från verksamheten som rullar in under dagen.

Komplexa luft, vatten, värme, kyla och vattenreningsanläggningar där man ställer höga krav på kvalitet och säkerhet. Detta sköts mot verksamhet med krav på robust fastighetsdrift utan avbrott.

Du har daglig kontakt med både personal och patienter på området, vilket ställer krav på dig att ha en god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera de förekommande arbetsuppgifterna och situationerna på ett professionellt sätt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker:

• Har dokumenterad erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter.
• Har god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt.
• Behärskar svenska språket mycket väl, både i tal och skrift.
• Har B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du har badvattenreningskompetens eller annan specialkompetens inom fastighetsteknikområdet.

Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför att få din ansökan helst idag, men annars så snart som möjligt.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fastighetstekniker, elektriker

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, för... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler mm. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.

Fastighetsservice Sjukvård ansvarar för tillsyn och skötsel av delar av det regionala byggnadsbeståndet som Lasarettet, Korpen, Kongresshallen m fl. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området och andra förvaltningsuppdrag.

Vi söker nu en fastighetstekniker med elektrikerinriktning till lasarettsområdet.

ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas i din roll som fastighetstekniker med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer samt viss nyinstallation i olika elinstallationer som t.ex. brandlarm, kort- och kodlås samt larmsystem. Det ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är fastighetstekniker/serviceelektriker, med någon form av el-behörighet och/eller dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter.

Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter ser vi som viktigt.

God datorvana krävs för att hantera våra uppdrag genom arbetsordersystem och för att hantera våra administrativa stödsystem. Kompetens inom brandlarm, kort- och kodlås samt larmsystem ser vi som speciellt meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs i arbetet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Arbetsledare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Som arbetsledare hos Riksbyggen kommer du att vara en av de som arbetar närmast kunden. Du kommer också att vara ansvarig för arbetsledningen av en grupp inom yttre & inre fastighetsskötsel.

Vad ska du göra?
Som arbetsledare kommer du att få en chef- och ledarroll i inom verksamheten som utför yttre & inre fastighetsskötseln. Din roll kommer att innebära att du planerar och leder det dagliga arbetet. En annan viktig del av ditt arbete kommer att vara budget- och prognosarbete samt att säkerställa att vi når uppsatta mål inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet.

I din roll som chef och ledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling. Du kommer också att ha ett arbetsmiljöansvar och ansvarig för lönesättning.


• Leda personalen och att vara ett bra bollplank
• Ha kontakt både med kunder, boende- och styrelsekontakter, och leverantörer
• Skriva offerter
• Tolka skötselavtal
• Uppföljning av verksamheten, både mot kund och internt

Du rapporterar till marknadsområdeschefen och får ett omväxlande och socialt arbete. Du får självständigt stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö! Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en drivande och tydlig chef och ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Vi sätter stor vikt vid att kunden upplever oss som professionella.

Som chef är du medveten om dina styrkor och svagheter och förstå hur ditt beteende påverkar andra. Du har minst gymnasiekompetens, har arbetat med fastighetsservice tidigare, samt haft resultatansvar. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Du har stark administrativ kompetens med god datorvana, erfarenhet av offertskrivning och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Placeringsort för tjänsten är Visby.  Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2021-01-15. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta marknadsområdeschef Per Ekdahl, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker fastighetsskötare

Du kommer att ansvara för både inre och yttre fastighetsskötsel hos våra kunder. Du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsyn och skötsel, avhjälpande underhåll i form av fastighetsreparationer, trädgårdsskötsel, kundkontakter, inköp av material, underhåll av maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och får på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov, det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel, drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS eller goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner.

Då datorn och mobilen är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera dessa i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Under vintersäsong ingår det även snöröjning och halkbekämpning vid behov (även under helgdagar).

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Visby och kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.  Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss senast den 2021-01-15. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta marknadsområdeschef Per Ekdahl, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Verksamhetsledare

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Vi möjliggör för föreningslivet att bedriva verksamhet och finns som stöd till dem med både lokaler, bidrag och uthyrningar. Vi tillhandahåller även m... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Vi möjliggör för föreningslivet att bedriva verksamhet och finns som stöd till dem med både lokaler, bidrag och uthyrningar. Vi tillhandahåller även materiel för uthyrning när det kommer till arrangemang samt har ett logiansvar i våra skollokaler under sommaren

Nu söker vi en verksamhetsledare med ett driftsansvar för vårt vaktmästeri.
I rollen som verksamhetsledare så ansvar du för vaktmästeriorganisationen som sköter om våra anläggningar. Vi är idag 7 stycken på helår som arbetar men får lite hjälp under sommaren av säsongsanställda.

Du kommer delvis vara operativ i organisationen under vissa perioder men annars så har du din kontorsplats på Visborg.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som verksamhetsledare ingår såväl administrativa som operativa arbetsuppgifter, samt samordning av enhetens vaktmästarresurser och arbetsuppgifter. I syfte att uppnå bästa möjliga kvalitet i vår verksamhet är samarbeten inom organisationen och med externa parter, som med till exempel föreningsliv, en viktig del i tjänsten.

I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter kopplade till vår verksamhet, bland annat schemaläggning och bemanning för vaktmästeriet, ärendehantering, avtalsskrivning och juridik, planeringsunderhåll, inköp och ekonomisk uppföljning samt att leda veckomöten med bokningspersonal/vaktmästeri. Du kommer också bedriva utvecklingsarbete inom gruppens ansvarsområden samt ansvarar för processer, rutinbeskrivningar och analys och uppföljning.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har minst ett års erfarenhet inom fastighetsservice/lokalsamordning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort är ett krav då du använder bil i tjänsten. För att lyckas i rollen har du en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift, samt är van vid att arbeta i digitala system. Du behärskar Word, Excel och Powerpoint obehindrat.

Vi söker dig som är en proaktiv, serviceinriktad och självgående person. Tjänsten innebär många kontaktytor och vi ser därför dina kommunikativa förmågor som nätverkande och relationsbyggande förmågor som extra viktiga. Du är strukturerad, ordningsam och kan se helhetsperspektivet. Du har en god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och moment och ser det som en självklarhet att stötta teamet när det behövs. Du är kvalitetsmedveten och har en ledarskapsförmåga.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av:
- chef/ledarskap
- föreningsliv
- utvecklingsarbete

B-körkort är ett krav då du använder bil i tjänsten.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fastighetsreparatör

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, för... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler med mera.
Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.

Enhetens fastighetstekniker och fastighetsreparatörer ansvarar för tillsyn och skötsel av det regionala byggnadsbeståndet i Visby. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området.

ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetsreparatör ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas vidare i din roll som fastighetsreparatör med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer. Det ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.

Beredskapsarbete kan komma att ingå.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är fastighetsreparatör med någon form av dokumenterad relevant utbildning. Vi ser att du har erfarenhet av arbete som fastighetsreparatör.

Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter ser vi som viktigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Chef för fastighetsreparatörer

Ansök    Nov 11    AB Gotlandshem    Driftchef, fastighet
Kunden, service och arbetssätt - det är ämnen som präglar vardagen på GotlandsHem. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet utifrån dessa perspektiv och samtidigt leda en grupp härliga och kompetenta fastighetsreparatörer kan detta vara jobbet för dig LITE OM DINA ARBETSUPPGIFTER Inom verksamhetsområdet Bostadsservice jobbar våra erfarna och yrkesskickliga bovärdar och fastighetsreparatörer, alla med stort fokus på service och gott bemötande för att vå... Visa mer
Kunden, service och arbetssätt - det är ämnen som präglar vardagen på GotlandsHem. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet utifrån dessa perspektiv och samtidigt leda en grupp härliga och kompetenta fastighetsreparatörer kan detta vara jobbet för dig
LITE OM DINA ARBETSUPPGIFTER
Inom verksamhetsområdet Bostadsservice jobbar våra erfarna och yrkesskickliga bovärdar och fastighetsreparatörer, alla med stort fokus på service och gott bemötande för att våra hyresgäster ska trivas i sina hem. Nu söker vi dig som vill leda och utveckla vårt team av fastighetsreparatörer.
Du blir personal- och arbetsmiljöansvarig för cirka 20 fastighetsreparatörer som verkar över hela ön. Teamet består av självgående och ansvarstagande snickare, vitvarureparatörer, elektriker, rörmokare, ventilationstekniker, anläggare och mekaniker.
Du jobbar nära bovärdarnas två chefer och ni har tillsammans i uppgift att leda era team mot verksamhetsområdets och GotlandsHems mål. En viktig del i ditt jobb blir att bidra i det pågående arbetet med att utveckla verksamheten, både operativt och strategiskt. Du får ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du kan behöva vara bollplank i praktiska frågor som ska lösas i det dagliga arbetet och samtidigt är du den som möjliggör dina medarbetares och verksamhetens utveckling. Du kommer ha en central roll i att driva förbättringsarbetet i våra processer. Budgetansvar och jourpassning ingår och tjänsten är placerad i Visby.
LITE OM DIG
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det innebär att du är en trygg och erfaren ledare som baserar ditt ledarskap på att vara ett föredöme, att visa personlig omtanke och att inspirera andra.
Du ska ha relevant akademisk eller annan eftergymnasial utbildning, kanske med inriktning fastighetsförvaltning eller fastighetsdrift. Du har troligen jobbat några år i arbetsledande befattning och har du utbildning inom projektledning eller ledarskap är det ett plus.
Det är också viktig att du är en lyhörd och kommunikativ person som gillar ordning och reda. Du har datorvana, B-körkort och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och tycker att mångfald är en styrka. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund och kön.
Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.


AB GOTLANDSHEM – GOTLÄNNINGARNAS HYRESVÄRD
Vi är ett, av Region Gotland, helägt bostadsföretag som verkar över hela ön. Vi har byggt, förvaltat och hyrt ut lägenheter sedan 1957 och är stolta över vårt uppdrag Visa mindre

Vaktmästare/Fastighetsskötare

Vi söker en händig person med erfarenheter av praktiska problemlösningar, fastighets- och trädgårdsskötsel, inventarievård, underhåll av bilar och parkverktyg. Du trivs med samarbete, både med gäster och arbetskompisar, har en positiv inställning och gillar att utvecklas. Körkort för personbil är ett krav för tjänsten. Matmuren ligger i Visby och har arbetat med Mat & Nöjen sedan 1991. Vi driver tre restauranger, Bistro Borgen, Frimis Krog samt Bistra Ha... Visa mer
Vi söker en händig person med erfarenheter av praktiska problemlösningar, fastighets- och trädgårdsskötsel, inventarievård, underhåll av bilar och parkverktyg.
Du trivs med samarbete, både med gäster och arbetskompisar, har en positiv inställning och gillar att utvecklas. Körkort för personbil är ett krav för tjänsten.


Matmuren ligger i Visby och har arbetat med Mat & Nöjen sedan 1991. Vi driver tre restauranger, Bistro Borgen, Frimis Krog samt Bistra Harens Medeltidskrog samt har en stor catering- och eventavdelning.
Vår ledstjärna är nöjda gäster och alla anställda är en del av våra gästers upplevelse. Visa mindre

Fastighetstekniker

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, för... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler m.m. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.

Enhetens fastighetstekniker och fastighetsreparatörer ansvarar för tillsyn och skötsel av det regionala byggnadsbeståndet på Gotland. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området.

ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas i din roll som fastighetstekniker med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer, planering, montering, göra tekniska beskrivningar av installationer samt nyinstallationer.
I uppdraget ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.

Tjänsten är i första hand inriktad mot arbete på södra Gotland.
Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är fastighetstekniker med någon form av dokumenterad relevant utbildning och har erfarenhet av ovan beskrivna eller motsvarande/liknande arbetsuppgifter. Relevant erfarenhet från yrkesområdet är ett krav.

Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande i uppdraget och vi ser det som viktigt att du har förmåga att hantera kundkontakter. Det krävs att du har god datorvana för att hantera våra uppdrag genom arbetsordersystem och för att hantera våra administrativa stödsystem.
Om du har specialkompetens inom styr- , regler- och/eller elområdet ser vi det som extra meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort krävs i arbetet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Drifttekniker El

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Region Öst är en modern enhet som aktivt deltar i myndighetens utveckling. Vi befinner oss i ett intressant skede och har stora ambitioner att utvecklas tillsammans med våra kunder. Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill arbeta på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Välkommen att söka tjänsten som Drifttekniker med placering Gotland hos oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att självständigt arbeta med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär tillsyn och skötsel, egenkontroller i anläggningar samt underhåll av tekniska installationer och tillhörande infrastruktur som värme- el- va- och luftbehandlingssystem samt styr-, regler- och övervakningssystem. I arbetsuppgiften ingår täta kund- och leverantörskontakter. Beredskapstjänstgöring, skift eller jourarbete kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad elektriker på lägst gymnasienivå eller har auktoriseringsnivå lägst B. Du har driftteknikerutbildning alternativt annan motsvarande utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare yrkeslivserfarenhet av drift- och underhållsarbete inom fastighetsförvaltning med inriktning mot el och du har god förmåga att felsöka på tekniska installationer och genomföra reparationer.
Du har även erfarenhet av arbete med reservkraftinstallationer samt installationer av UPS centraler samt drift av dessa. Du behöver även tidigare ha arbetat med klenspänningsinstallationer såsom passagesystem, styrinstallationer, åskskyddssystem samt EMP skydd.
Du har god administrativ förmåga, god datavana som användare av stödsystem samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet inom felsökning av fastighetstekniska installationer samt förståelse för hur de fastighetstekniska installationerna samverkar för en optimal och energieffektiv drift. Har du dessutom körkort BE, utbildningar som heta arbeten och skyliftsutbildning eller övrig fastighetsrelaterad utbildning är även det meriterande. Det är även till din fördel om du har kännedom om vår verksamhet och har erfarenhet av arbete på skyddsobjekt.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på god samarbetsförmåga. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet kräver hög grad av affärsmässighet samt förmåga till prioritering därför är du stresstålig och har förmåga att prioritera och fatta beslut inom snäva tidsramar.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidare anställningar vid Fortifikationsverket innebär att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Christer Hallin, tfn 010- 44 44 444 eller rekryteringsspecialist Jenny Bolinder, tfn 010-44 44 913.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-10-11. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen Visa mindre

Säsongsanställd Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Nu söker vi säsongspersonal till Visby som kan förstärka vår verksamhet under perioden april till september. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning, ogräsrensning och allmän tillsyn av ordning.

Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer med snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorderhanteras digitalt.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social, professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Jourarbete kan förekomma.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 6 mars 2020. Vi behandlar ansökningarna löpande, så sök redan idag!

Kontakt:
Vid frågor om tjänsten kontakta marknadsområdeschef Per Ekdahl, [email protected]
Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Klockare på Gotland!

Ansök    Feb 5    Klinte pastorat    Kyrkvaktmästare
Vi söker en heltids kyrkvaktmästare under april - september 2020. Traditionellt på gotländska landsbygden benämns tjänsten som "klockare" och betecknar kyrkvaktmästare med både inre och inre tjänstgöring. Arbetsuppgifterna består bland annat av gravgrävning och andra förekommande parkarbeten på pastoratets 9 kyrkogårdar. Fastighetsskötsel inkl lokalvård och skötsel av pelletspanna. Hålla kyrkorummen fina och välkomnande. Helgtjänstgöring vid gudstjänster o... Visa mer
Vi söker en heltids kyrkvaktmästare under april - september 2020. Traditionellt på gotländska landsbygden benämns tjänsten som "klockare" och betecknar kyrkvaktmästare med både inre och inre tjänstgöring. Arbetsuppgifterna består bland annat av gravgrävning och andra förekommande parkarbeten på pastoratets 9 kyrkogårdar. Fastighetsskötsel inkl lokalvård och skötsel av pelletspanna. Hålla kyrkorummen fina och välkomnande. Helgtjänstgöring vid gudstjänster och vid kyrkliga handlingar.


Vi söker dig som gärna arbetar i arbetslag, ibland tillsammans med olika yrkeskategorier, och även kan arbeta självständigt. Det är en fördel om du har erfarenhet av parkarbete eller trädgårdsarbete. Du har fysiska förutsättningar att klara av kroppsarbete. Du har en god förmåga att möta människor i livets alla olika skeden - i både glädje och sorg. Du är flexibel vad gäller ändrad dagsplanering och är bekväm i både "overall" och "kostym". Du är medlem i Svenska kyrkan.


Klinte pastorat är Svenska kyrkan på plats i Klinte, Fröjel, Eksta, Sproge, Sanda, Västergarn, Mästerby, Hejde och Väte, med 10 kyrkor, 9 kyrkogårdar, 3 prästgårdar, 4 församlingshem. Visa mindre

Fastighetsskötare heltid

Skåningegård Omsorg AB Som fastighetsskötare hos oss är du vårt ansikte utåt och du har en ytterst viktig funktion i företaget. Du ansvarar för kontakt med såväl hyresgäster som omsorgspersonal och leverantörer. Du ansvarar för den yttre- och inre miljön, gällande fastighets- och maskinunderhåll i de två enheterna i Burgsvik och Havdhem. Du samarbetar tidvis med fastighetsskötaren i Visby och bistår denne vid större underhållsarbeten. Vi söker Dig som... Visa mer
Skåningegård Omsorg AB

Som fastighetsskötare hos oss är du vårt ansikte utåt och du har en ytterst viktig funktion i företaget. Du ansvarar för kontakt med såväl hyresgäster som omsorgspersonal och leverantörer. Du ansvarar för den yttre- och inre miljön, gällande fastighets- och maskinunderhåll i de två enheterna i Burgsvik och Havdhem. Du samarbetar tidvis med fastighetsskötaren i Visby och bistår denne vid större underhållsarbeten.

Vi söker Dig som utöver allmänt tekniskt kunnande har en fackkompetens i grunden som t.ex., snickare, elektriker, fordon- eller maskinmekaniker eller liknande. Vi ser det som en stor fördel om du har intresse och kunnande om energibesparandeåtgärder i fastigheter.

Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt, vara strukturerad och flexibel, serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta. Då våra hyresgäster är omsorgstagare är det en fördel om du tidigare erfarenhet inom omsorg. B- körkort är ett måste.

Vi kan erbjuda Dig ett mobilt och självständigt arbete med skiftande och utmanande arbetsuppgifter.

Närmare upplysning om tjänsten kan Ni få av fastighetsägare Mikael Yding 0470-77 61 06 eller verksamhetschef Klara Milton 0726-446 740.

- Visa mindre

Husvärd till Terra Nova kyrkan

Värdskap i Terra Nova kyrkan Uthyrning och servering Lokalvård och god miljö Egen gruppverksamhet ex. öppet hus Vaktmästare vid gudstjänster och kyrkliga handlingar Arbetet kan vara förlagt till kvällar och helger. Vid behov sker samverkan med husvärdarna i Visborgskyrkan och församlingshuset vid domkyrkan. Tillgång till egen bil är önskvärt Datorvana är nödvändig. Arbetet förutsätter medlemskap i Svenska kyrkan. Mer information : vik domprost Hå... Visa mer
Värdskap i Terra Nova kyrkan
Uthyrning och servering
Lokalvård och god miljö
Egen gruppverksamhet ex. öppet hus
Vaktmästare vid gudstjänster och kyrkliga handlingar


Arbetet kan vara förlagt till kvällar och helger. Vid behov sker samverkan med husvärdarna i Visborgskyrkan och församlingshuset vid domkyrkan.


Tillgång till egen bil är önskvärt


Datorvana är nödvändig.


Arbetet förutsätter medlemskap i Svenska kyrkan.


Mer information : vik domprost Håkan E Wilhelmsson 0498-206800


Intresseanmälan senast 28 februari Visa mindre

Säsongsanställd Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Nu söker vi säsongspersonal till Visby som kan förstärka vår verksamhet under perioden april till september. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning, ogräsrensning och allmän tillsyn av ordning.

Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer med snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorderhanteras digitalt.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social, professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Jourarbete kan förekomma.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 15 februari 2020. Vi behandlar ansökningarna löpande, så sök redan idag!

Kontakt:
Vid frågor om tjänsten kontakta marknadsområdeschef Per Ekdahl, [email protected]
Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Säsongsanställd Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Nu söker vi säsongsanställd fastighetsskötare till Visby som kan förstärka vår verksamhet under perioden april till september. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning, ogräsrensning och allmän tillsyn av ordning.

Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer med snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorderhanteras digitalt.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social, professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Jourarbete kan förekomma.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 15 februari 2020. Vi behandlar ansökningarna löpande, så sök redan idag!

Kontakt:
Vid frågor om tjänsten kontakta marknadsområdeschef Per Ekdahl, [email protected]
Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Kyrkvaktmästare säsong, Romaklosters Pastorat

Ansök    Jan 27    Romaklosters pastorat    Kyrkvaktmästare
I Romaklosters pastorat ingår 23 kyrkor på Mellersta och Östra Gotland. Vi har idag två lag med kyrkvaktmästare, de utgår från Roma och Vänge. Lagen ansvarar för skötseln på sina kyrkor och samarbetar vid behov. Läs mer om oss på: www.svenskakyrkan.se/romakloster Krav på kvalifikationer: - Kunskaper om och erfarenhet av att köra förekommande maskiner. - Du behöver vara händig och tekniskt kunnig. - B-körkort och tillgång till egen bil Meriterande - G... Visa mer
I Romaklosters pastorat ingår 23 kyrkor på Mellersta och Östra Gotland. Vi har idag två lag med kyrkvaktmästare, de utgår från Roma och Vänge. Lagen ansvarar för skötseln på sina kyrkor och samarbetar vid behov.


Läs mer om oss på: www.svenskakyrkan.se/romakloster Krav på kvalifikationer:
- Kunskaper om och erfarenhet av att köra förekommande maskiner.
- Du behöver vara händig och tekniskt kunnig.
- B-körkort och tillgång till egen bil

Meriterande
- Grundläggande trädgårdsutbildning från naturbruksgymnasium eller motsvarande.
- Erfarenhet av kyrkogårdsarbete, inre och yttre tjänst

Personliga egenskaper:
- Förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag.
- Lätt för att samarbeta, noggrann och flexibel.
- Initiativtagande – ser lösningar före hinder.

Medlemskap i Svenska kyrkan är självklart önskvärt Du arbetar t ex med daglig drift och fastighetstillsyn. Du ansvarar också för all den skötsel som kyrkogården kräver, bland annat gräsklippning, plantering och lövhantering.

I tjänsten kan ingå inre tjänstgöring. Det betyder att du tjänstgör som klockare vid gudstjänster, dop, vigslar, begravningar, konserter och skolavslutningar. Det kan också ingå helgtjänstgöring. Visa mindre

Fastighetstekniker El

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, för... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler mm. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.

Fastighetsservice Sjukvård ansvarar för tillsyn och skötsel av delar av det regionala byggnadsbeståndet som Lasarettet, Korpen, Kongresshallen m fl. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området och andra förvaltningsuppdrag.

Vi söker nu en Fastighetstekniker med el-behörighet (A) till tjänst på Visby lasarett.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer samt viss nyinstallation av elsystem, styr- och regler-, brandlarm-, larm- och övriga elsystem. Det ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.

Mycket av verksamheten som bedrivs betraktas inte som normal fastighetsservice utan är mycket kvalificerad och krävande. Högspänningsställverk, reservkraftstationer, UPS-aggregat tillsammans med tekniskt komplicerad vatten- och värmeförsörjning och vattenreningsanläggningar ställer höga krav på kvalitet och säkerhet. Detta sköts mot kvalitetscertifierad och högintensiv vårdverksamhet vilket även kräver stor noggrannhet.

KVALIFIKATIONER
Elektriker med behörighet A och dokumenterad erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter i sjukhusfastigheter. Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att kunna hantera kundkontakter ser vi som viktigt . Då många av våra uppdrag kommer genom ett arbetsorderstystem ställer det krav på att du har vana av att arbeta med datorer. Reservkraftteknisk kompetens eller annan specialkompetens inom fastighetsteknikområdet är meriterande. Kompetens inom brandlarm, kort- och kodlås samt larmsystem är ett önskemål.

B-körkort erfordras. Delegerat el-ansvar och beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Kyrkogårdsingenjör/Trädgårdsmästare

Norra Gotlands pastorat söker: Kyrkogårdsingenjör/Trädgårdsmästare - 100 % Norra Gotlands pastorat består av 7 församlingar Fårö, Bunge-Rute-Fleringe, Forsa,Stenkyrka, Väskinde och Gothem. Kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen har ansvar för 24 kyrkogårdar, 26 kyrkor/kapell och ett 40-tal övriga fastigheter. Kyrkogårdarnas yta uppgår till 18 ha, med ca 11.000 gravplatser. Verksamheten omfattar kyrkogårds- och fastighetsadministration, vård och förvaltni... Visa mer
Norra Gotlands pastorat söker:
Kyrkogårdsingenjör/Trädgårdsmästare - 100 %

Norra Gotlands pastorat består av 7 församlingar Fårö, Bunge-Rute-Fleringe, Forsa,Stenkyrka, Väskinde och Gothem. Kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen har ansvar för 24 kyrkogårdar, 26 kyrkor/kapell och ett 40-tal övriga fastigheter. Kyrkogårdarnas yta uppgår till 18 ha, med ca 11.000 gravplatser. Verksamheten omfattar kyrkogårds- och fastighetsadministration, vård och förvaltning av kyrkogårdarna, service till allmänheten samt drift och underhåll av samtliga fastigheter.

Vi är en förvaltning med många varierande uppgifter och nu söker vi en flexibel och kreativ medar-betare som vill vara med och förvalta, förbättra och utveckla verksamheten tillsammans med kyrkogårds- och fastighetschef och övriga medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten omfattar klart avgränsade ansvarsområden men även uppdrag som genomförs tillsammans med övriga medarbetare. Du arbetar med projektledning, budget-, inköp- och upphandlingsansvar.
I arbetet ingår verksamhetsknutna uppgifter såsom genomförande av underhålls- och investerings-projekt, upprättande och genomförande av skötselplaner, vård- och underhållsplaner, framtagande av växtmaterialförslag, projektering av nyanläggningar, underhåll och bearbetning av digitalt kart-material, operativt arbete på kyrkogårdar och övriga grönytor samt övrigt tillkommande uppgifter enligt delegation.

Kvalifikationer:
- Högskoleutbildning eller liknande utbildning
- Gärna erfarenhet av liknande arbete
- God datorvana (se ovan om digitala kartor)
- B-körkort
- Kunskaper om begravningsverksamhet och kulturminnesvård är meriterande.

Som person är du engagerad, lyhörd, positiv, noggrann, strukturerad och flexibel. Du har god samarbetsförmåga men trivs också med att arbeta självständigt. Du har förmåga till god planering både i det dagliga underhållet och det långsiktiga arbetet. Du har också en förmåga att uttrycka dig fackmässigt, muntligt och skrift med myndigheter m.m. då dialog sker kontinuerligt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare, heltid 40 tim./vecka. Provtjänstgöring i 6 månader kan komma att tillämpas.

Tilllträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Fast lön enligt avtal. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.

Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta kyrkogårds- och fastighetschef
Kenneth Marshardingz tel. 0498-22 27 20, facklig företrädare för Vision: Bimbi Ollberg,
tel. 070-721 89 56, e-post: [email protected]
Ansökan skickas/sänds senast 2020-03-01 till
Norra Gotlands pastorat, Kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen
Kyrkv. 2, 624 52 LÄRBRO
[email protected] Visa mindre

Säsongsanställd Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Nu söker vi säsongsanställd fastighetsskötare till Visby som kan förstärka vår verksamhet under perioden 15 april till 15 september. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning, ogräsrensning och allmän tillsyn av ordning.

Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer med snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorderhanteras digitalt.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social, professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Jourarbete kan förekomma.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 15 februari 2020. Vi behandlar ansökningarna löpande, så sök redan idag!

Kontakt:
Vid frågor om tjänsten kontakta marknadsområdeschef Per Ekdahl, [email protected]
Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Idrottsplatsvaktmästare

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. ARBETSUPPGIFTER Fritidsenheten består bland annat av badhus, lokalbokning, föreningsbidrag, ishall, fotbollsplaner/ konstgräs, idrottshallar samt ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.ARBETSUPPGIFTER
Fritidsenheten består bland annat av badhus, lokalbokning, föreningsbidrag, ishall, fotbollsplaner/ konstgräs, idrottshallar samt vår nya Arena. Vi är idag cirka 25 medarbetare.

Huvuduppgifterna innefattar daglig drift av Gutavallen med tillhörande områden men du kan komma att arbeta på flera anläggningar inom enheten. I arbetet ingår skötsel av våra konst- och naturgräsplaner, friidrottsarena samt renhållning av lokaler.

För lyckas i rollen är du som person ansvarskännande, engagerad och säkerhetsmedveten. Du är välorganiserad, ser vad som behöver göras och har öga för detaljer. Vidare bidrar du till ett gott samarbete i gruppen. Det är en självklarhet att du är positiv, lojal och flexibel. Eftersom du kommer arbeta i en verksamhet där det är viktigt med ett gott bemötande så trivs du med att möta besökare i olika sammanhang där information, hänvisning och övrig service ingår i dina arbetsuppgifter.

Är du villig att rotera och lära dig enheten fritids olika anläggningar samt levererar god service är det ingen omöjlighet att anställningen övergår i en tillsvidareanställning i höst.

Arbete på kvällar och helger ingår.

KVALIFIKATIONER
Du har eftergymnasial utbildning inom plan-/grönyteskötsel eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, grundläggande datorkunskaper och B-körkort. (BE meriterande).
Det är viktigt att du kan anpassa din kommunikation efter person och situation.

Det är ett krav att du har maskinvana, vana av att sköta grönytor, och mekaniska kunskaper.

Det är även meriterande om du är, eller har varit, aktiv inom en idrottsförening.

Du arbetar självständigt och ser dig själv som en god problemlösare. Givetvis har du ett gott bemötande och samarbetar bra med såväl besökare som kollegor. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har ett flexibelt arbetssätt

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Husvärd vik 75 % till församlingshuset

Vikariat 75 % fram till sommaren med eventuell förlängning Arbetsuppgifter: Värdskap för församlingens och gästande grupper Bokningsansvar för lokalerna Service med kaffe och lunch Lokalvård och god miljö Tvätt av kyrkliga textilier Egen gruppverksamhet   Arbetet kan även vara förlagt till kvällar och helger. Vid behov sker samverkan med husvärdarna i Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Körkort och viss datorvana är nödvändig. Arbetet f... Visa mer
Vikariat 75 % fram till sommaren med eventuell förlängning

Arbetsuppgifter:

Värdskap för församlingens och gästande grupper

Bokningsansvar för lokalerna

Service med kaffe och lunch

Lokalvård och god miljö

Tvätt av kyrkliga textilier

Egen gruppverksamhet

 

Arbetet kan även vara förlagt till kvällar och helger. Vid behov sker samverkan med husvärdarna i Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Körkort och viss datorvana är nödvändig. Arbetet förutsätter medlemskap i Svenska kyrkan.

Upplysningar: vik domprost Håkan E Wilhelmsson 0498-20 68 00.
Intresseanmälan senast 25 november till Visby domkyrkoförsamling, Norra Kyrkogatan 4, 621 55 Visby. Alternativt via e-post Visa mindre

Fastighetstekniker

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, för... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler m.m. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.
Enhetens fastighetstekniker och fastighetsreparatörer ansvarar för tillsyn och skötsel av det regionala byggnadsbeståndet på Gotland. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området.


ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas i din roll som fastighetstekniker med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer, planering, montering, göra tekniska beskrivningar av installationer samt nyinstallationer. Tjänsten är i första hand inriktad mot arbete på södra Gotland. I uppdraget ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.

Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är fastighetstekniker, med någon form av dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter.
Relevant erfarenhet från yrkesområdet är ett krav.

Du ska kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter ser vi som viktigt.

God datorvana krävs för att hantera våra arbetsuppdrag genom ordersystem och för att hantera våra administrativa stödsystem.
Specialkompetens inom styr- och regler eller el-området är extra meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs i arbetet.ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

IT-vaktmästare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Högbyskolan som ligger i Hemse, ingår i Sudrets skolområde som täcker Södra Gotland. Det är en F-9 skola med ca 320... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Högbyskolan som ligger i Hemse, ingår i Sudrets skolområde som täcker Södra Gotland. Det är en F-9 skola med ca 320 elever och är en av fem skolor i Sudrets skolområde. Övriga skolor är Garda, Stånga, Havdhem och Öja skola. På Högbyskolan har vi drygt 60 anställda där också din arbetsplats kommer att vara. De andra skolorna i området kommer du som IT-vaktmästare också att arbeta på när behov uppstår. Ev kommer även samarbete med förskolorna i skolområdet att förekomma.


ARBETSUPPGIFTER
I IT-vaktmästarens arbetsuppgifter ingår enklare fastighetsskötsel såsom mindre reparationer och generell service, posthantering, sophantering, hantering av låssystem, som några exempel. Du stödjer pedagogerna vid klassrumsförändringar och vid flytt. Du kommer ingå i skolans brandskyddsarbete samt i arbetet med vår arbetsmiljöplan.
I tjänsten ingår även att genomföra och utveckla arbetet med en väl fungerande IT-miljö. Eleverna i åk 7-9 har 1-till-1-satsning av Ipads och i tjänsten ingår support till eleverna och lärarna i det arbetet. I de yngre åldrarna finns klassuppsättningar av Ipads.

Arbetsuppgifter inom IT innebär också enklare service och underhåll av datorer och Ipads, telefoni, kopiatorer, skrivare och nätverk.

Som IT-vaktmästare behöver du vara serviceinriktad, ha god samarbetsförmåga, vara självständig och arbeta systematiskt. Du tycker om att arbeta med barn och ungdomar och att skapa relationer. Du har en viktig nyckelroll på våra skolor och flexibilitet är en viktig egenskap då vardagen på en skola snabbt kan förändras.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är service- och utvecklingsinriktad inom IT och vaktmästeri. Du ska ha goda kunskaper inom underhåll, IT-service, Windows, Officepaketet.
Du ska ha erfarenhet inom vaktmästeri och IT.
Du ska tycka om att jobba i skolmiljö.
B-körkort krävs.
Erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fastighetstekniker

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, för... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler m.m. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.
Enhetens fastighetstekniker och fastighetsreparatörer ansvarar för tillsyn och skötsel av det regionala
byggnadsbeståndet på Gotland. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området.


ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas i din roll som fastighetstekniker med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer, planering, montering, göra tekniska beskrivningar av installationer samt nyinstallationer. Tjänsten är i första hand inriktad mot arbete på mellersta Gotland. I uppdraget ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.
Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Fastighetstekniker, med någon form av dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter.
Relevant erfarenhet från yrkesområdet är ett krav.

Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter ser vi som viktigt.
God datorvana krävs för att hantera våra uppdrag genom arbetsordersystem och för att hantera våra administrativa stödsystem.
Specialkompetens inom styr och regler eller el området är extra meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs i arbetet.


ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fastighetsreparatör

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, för... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler m.m. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.
Enhetens fastighetstekniker och fastighetsreparatörer ansvarar för tillsyn och skötsel av det regionala byggnadsbeståndet i Visby. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området.


ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetsreparatör ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas vidare i din roll som fastighetsreparatör med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer. Det ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.

Beredskapsarbete kan komma att ingå.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är fastighetsreparatör, med någon form av dokumenterad relevant utbildning.
Erfarenhet av fastighetsreparatörs arbete krävs.

Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter ser vi som viktigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs i arbetet, C-körkort är meriterande.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Serviceman till Tofta Skjutfält

Som serviceman på skjutfältet Tofta ingår du i skjutfältsektionen Tofta Skjutfält. Skjutfältssektionen är i nuläget placerad under Chefen Gotlandsgruppen. Sektionens övergripande uppgift är att ge förbandsenheter som övar på skjutfält och skjutbanor så bra utbildningsbetingelser som möjligt. Du kommer att arbeta med förekommande uppgifter på skjutbanorna och skjutfältet samt ingå i säkerhetsorganisationen vid större eller mindre övningar. Huvudsakliga arb... Visa mer
Som serviceman på skjutfältet Tofta ingår du i skjutfältsektionen Tofta Skjutfält. Skjutfältssektionen är i nuläget placerad under Chefen Gotlandsgruppen. Sektionens övergripande uppgift är att ge förbandsenheter som övar på skjutfält och skjutbanor så bra utbildningsbetingelser som möjligt. Du kommer att arbeta med förekommande uppgifter på skjutbanorna och skjutfältet samt ingå i säkerhetsorganisationen vid större eller mindre övningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Tillverkning av målmateriel som kulisser och måltavlor
- Utlämning och mottagning av utlånad materiel i samband med övning
- Underhåll och vård av skjutfältssektionens egna fordon samt materiel
- Fältarbeten i samband med dukningar (övningsförberedelser)
- Ingå i övningsledarens säkerhetsorganisation vid skjutningar
- Underhåll på skjutbanor och skjutplatser
- Vidmakthållande av skjutfältet med skottfältsröjning och allmän skötsel
- Delgivning av skjutvarningar och tillträdesförbud
- Arbeten med avspärrningar och skyltning i samband med skjutningar
- Körkort B

Kvalifikationer/ Meriterande
- Vana av att arbeta med fältarbeten och markberedning.
- Vana av att arbeta med enklare träkonstruktioner.
- Vana med enklare svets och smidesarbeten.
- Erfarenhet av systemet PRIO/ SAP.
- Kunskaper i Officepaketet.
- Tidigare erfarenhet inom Försvarsmakten
- Körkort C
- Förarbevis på arbetsmaskiner som hjullastare och grävmaskin.
- Utbildning på motorsåg och röjsåg.
- Arbete med kartor och lägesangivningssystem.

Personliga egenskaper
Du arbetar bra med andra människor, främst som lagspelare men kan också utföra arbeten självständigt med målstyrning. Som person är du trygg och stabil med ett strukturerat och målinriktat arbetssätt för att uppnå gemensamma mål. Du har ett stort intresse för verksamhetssäkerhet, kan kommunicera tydligt med andra och har lätt för att skapa kontaktytor. Slutligen har du en attityd i enlighet med Försvarsmaktens värdegrund.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av: 
Förvaltare Dag Gunhardsson, Övnings- och skjutfältssektionen, Telefon: 070-373 92 82
Mail: [email protected]

Övrigt
6 månaders provanställning, därefter tillsvidareanställning
Arbetsort Visby/Tofta
Befattning är civil
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-27, den ska innehålla CV samt ansökningsbrev där det framkommer på ett tydligt sätt varför du är lämplig som kandidat för denna befattning.

Fackliga organisationer
OFR/O Karl-Johan Boberg ([email protected])
OFR/S Freddy Tullgren ([email protected])
SEKO Thomas Klasson ([email protected])
SACO FM, [email protected]


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Gotlands Regemente P 18 är Sveriges nyaste förband. Det upprättades 1 januari 2018 och regementet kommer under en uppbyggnadsperiod att växa med både personal och förmågor. 2020 tar förbandet över ansvaret för Stridsgrupp Gotland från P4. Huvuduppgiften är att samordna, utveckla och leda krigsförbanden på Gotland samt att utveckla totalförsvaret tillsammans med det civila samhället. Ytterst handlar det om att stärka försvaret av Gotland och Sverige.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Fastighetstekniker el

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltnings-avdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, fö... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltnings-avdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler m.m. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.
Fastighetsservice Gotlands fastighetstekniker och fastighetsreparatörer ansvarar för tillsyn och skötsel av det regionala byggnadsbeståndet på Gotland. Enheten utför även kompletterings-arbeten inom bygg-, el-, och VVS-området.


ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas i din roll som fastighetstekniker med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer, planering, montering, göra tekniska beskrivningar av installationer samt nyinstallationer. Tjänsten är i första hand inriktad mot arbete på södra Gotland.
I uppdraget ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.

Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en fastighetsteknikerutbildning med någon form av el-behörighet och/eller annan dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter. Relevant erfarenhet från yrkesområdet är ett krav.

Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter ser vi som viktigt.
God datorvana krävs för att hantera våra uppdrag genom arbetsordersystem och för att hantera våra administrativa stödsystem.

Övrig specialkompetens inom fastighetsteknikområdet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs i arbetet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fastighetstekniker

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, för... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler mm. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.

Fastighetsservice Sjukvård ansvarar för tillsyn och skötsel av delar av det regionala byggnadsbeståndet som Lasarettet, Korpen, Kongresshallen m fl. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området och andra förvaltningsuppdrag.

Vi söker nu en fastighetstekniker till Korpenområdet.


ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas i din roll som fastighetstekniker med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer samt olika elinstallationer som t.ex. brandlarm, passagesystem, styr- och övervakningssystem, larmsystem och badvattenreningsteknik.
Det ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter och då främst reparation av allehanda sjukvårdutrustning.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är fastighetstekniker gärna med någon form av el-behörighet och/eller dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter.

Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter ser vi som mycket viktigt.

God datorvana krävs för att hantera våra uppdrag genom arbetsordersystem och för att hantera våra administrativa stödsystem. Styr- och reglerteknisk eller annan specialkompetens inom fastighetsteknikområdet är meriterande. Kompetens inom brandlarm, passage- och larmsystem ser vi som speciellt meriterande.
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs i arbetet.

Beredskapsarbete kan komma att ingå.


ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fastighetstekniker

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, för... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler mm. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.

Fastighetsservice Sjukvård ansvarar för tillsyn och skötsel av delar av det regionala byggnadsbeståndet som Lasarettet, Korpen, Kongresshallen m fl. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området och andra förvaltningsuppdrag.

Vi söker nu en fastighetstekniker till Korpenområdet.


ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas i din roll som fastighetstekniker med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer samt olika elinstallationer som t.ex. brandlarm, passagesystem, styr- och övervakningssystem, larmsystem och badvattenreningsteknik.
Det ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter och då främst reparation av allehanda sjukvårdutrustning.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är fastighetstekniker gärna med någon form av el-behörighet och/eller dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter.

Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter ser vi som mycket viktigt.

God datorvana krävs för att hantera våra uppdrag genom arbetsordersystem och för att hantera våra administrativa stödsystem. Styr- och reglerteknisk eller annan specialkompetens inom fastighetsteknikområdet är meriterande. Kompetens inom brandlarm, passage- och larmsystem ser vi som speciellt meriterande.
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs i arbetet.

Beredskapsarbete kan komma att ingå.


ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Drifttekniker

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi drifttekniker till Visby, med hela Gotland som arbetsområde, som vill jobba på Sveriges mest spännande arbetsplats och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer självständigt att arbeta med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär att utföra tillsyn och skötsel samt avhjälpande underhåll på samtliga byggnader med tekniska installationer och tillhörande infrastruktur som värme-, el-, va- och luftbehandlingssystem, styr-, regler- och övervakningssystem samt skyddskomponenter och reservkraft. I arbetsuppgiften ingår kund- och leverantörskontakter. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har driftteknikerutbildning, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av drift- och underhållsarbete med huvudinriktning på tillsyn och skötsel. Du har god administrativ förmåga samt god datavana som användare av stödsystem. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av arbete med kylanläggningar, vs/va-installationer, mekanik, processteknik, reservkraft och UPS kraft. Det är även meriterande med behörighet och erfarenhet inom el och kyla. Samt körkort klass BE, Skylift och Heta arbeten.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet kräver hög grad av affärsmässighet samt förmåga till prioritering och beslutsfattande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Anställningens placeringsort är Visby. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Christer Hallin, tfn 010 44 44 444 eller HR-specialist Roger Thörnstrand, tfn 010 44 44 512.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-08-12. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Fastighetstekniker , inriktning el

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, för... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler mm. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.

Fastighetsservice Sjukvård ansvarar för tillsyn och skötsel av delar av det regionala byggnadsbeståndet som Lasarettet, Korpen, Kongresshallen m fl. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området och andra förvaltningsuppdrag.

Vi söker nu en fastighetstekniker med elektrikerinriktning till Korpenområdet.

ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas i din roll som fastighetstekniker med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer samt viss nyinstallation i olika elinstallationer som t.ex. brandlarm, kort- och kodlås samt larmsystem. Det ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är fastighetstekniker/serviceelektriker, med någon form av el-behörighet och/eller dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter.

Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter ser vi som viktigt.

God datorvana krävs för att hantera våra uppdrag genom arbetsordersystem och för att hantera våra administrativa stödsystem. Styr- och reglerteknisk eller annan specialkompetens inom fastighetsteknikområdet är meriterande. Kompetens inom brandlarm, kort- och kodlås samt larmsystem ser vi som speciellt meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs i arbetet.

Beredskapsarbete kan komma att ingå.

ÖVRIGT
Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fastighetstekniker el

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltnings-avdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, fö... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltnings-avdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler m.m. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.
Fastighetsservice Gotlands fastighetstekniker och fastighetsreparatörer ansvarar för tillsyn och skötsel av det regionala byggnadsbeståndet på Gotland. Enheten utför även kompletterings-arbeten inom bygg-, el-, och VVS-området.


ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas i din roll som fastighetstekniker med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer, planering, montering, göra tekniska beskrivningar av installationer samt nyinstallationer. Tjänsten är i första hand inriktad mot arbete på södra Gotland.
I uppdraget ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.

Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en fastighetsteknikerutbildning med någon form av el-behörighet och/eller annan dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter. Relevant erfarenhet från yrkesområdet är ett krav.

Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter ser vi som viktigt.
God datorvana krävs för att hantera våra uppdrag genom arbetsordersystem och för att hantera våra administrativa stödsystem.

Övrig specialkompetens inom fastighetsteknikområdet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs i arbetet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Minivaktmästare till Snäcks Camping

Som minivaktmästare stöttar du våra vaktmästare i deras arbete i på Snäcks Camping med att hålla anläggningen i ett bra skick. Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara att klippa gräs, sköta om poolen, strandvård och städning. Tjänsten varar från mitten av juni till och med mitten av augusti Vi söker ytterligare en minivaktmäster som är mellan 16 och 18 år som gillar varierande arbetsuppgifter och utearbete. Du behöver ha moppekort för i arbetet ingår b... Visa mer
Som minivaktmästare stöttar du våra vaktmästare i deras arbete i på Snäcks Camping med att hålla anläggningen i ett bra skick. Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara att klippa gräs, sköta om poolen, strandvård och städning.
Tjänsten varar från mitten av juni till och med mitten av augusti

Vi söker ytterligare en minivaktmäster som är mellan 16 och 18 år som gillar varierande arbetsuppgifter och utearbete. Du behöver ha moppekort för i arbetet ingår bland annat att köra gräsklippare och fyrhjuling.


Snäcks camping ligger på en sluttning mot havet med campingplatser som är utspridda och de flesta platser har havsutsikt. På den tillhörande restaurangen Mango serverar vi glass, fika, lunch, middag och mycket mer till hungriga badgäster. I vår grill har vi snabbmat som man kan ta med dig till stranden eller till din campingplats.

Matmuren ligger i Visby och har arbetat med Mat & Nöjen sedan 1991. Vi driver tre restauranger, Bistro Borgen, Frimis Krog samt Mango Kök & Bar samt har en stor catering- och eventavdelning. Vi driver också Snäcks Camping strax norr om Visby.
Vår ledstjärna är nöjda gäster och alla anställda är en del av våra gästers upplevelse. Det kan vara både stressigt och fysiskt krävande men också roligt att arbeta i servicebranschen. Visa mindre

Fastighetstekniker , inriktning el

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, för... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler mm. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.

Fastighetsservice Sjukvård ansvarar för tillsyn och skötsel av delar av det regionala byggnadsbeståndet som Lasarettet, Korpen, Kongresshallen m fl. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området och andra förvaltningsuppdrag.

Vi söker nu en fastighetstekniker med elektrikerinriktning till Korpenområdet.

ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas i din roll som fastighetstekniker med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer samt viss nyinstallation i olika elinstallationer som t.ex. brandlarm, kort- och kodlås samt larmsystem. Det ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är fastighetstekniker/serviceelektriker, med någon form av el-behörighet och/eller dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter.

Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter ser vi som viktigt.

God datorvana krävs för att hantera våra uppdrag genom arbetsordersystem och för att hantera våra administrativa stödsystem. Styr- och reglerteknisk eller annan specialkompetens inom fastighetsteknikområdet är meriterande. Kompetens inom brandlarm, kort- och kodlås samt larmsystem ser vi som speciellt meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs i arbetet.

Beredskapsarbete kan komma att ingå.

ÖVRIGT
Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Minivaktmästare till Snäcks Camping

Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara att klippa gräs, sköta om polen, strandvård och städning. Tjänsten varar från mitten av juni till och med mitten av augusti Vi söker fyra stycken glada och pigga ungdomar mellan 16 och 18 år som gillar varierande arbetsuppgifter och utearbete. Matmuren ligger i Visby och har arbetat med Mat & Nöjen sedan 1991. Vi driver tre restauranger, Bistro Borgen, Frimis Krog samt Mango Kök & Bar samt har en stor catering... Visa mer
Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara att klippa gräs, sköta om polen, strandvård och städning.

Tjänsten varar från mitten av juni till och med mitten av augusti

Vi söker fyra stycken glada och pigga ungdomar mellan 16 och 18 år som gillar varierande arbetsuppgifter och utearbete.


Matmuren ligger i Visby och har arbetat med Mat & Nöjen sedan 1991. Vi driver tre restauranger, Bistro Borgen, Frimis Krog samt Mango Kök & Bar samt har en stor catering- och eventavdelning. Vi driver också Snäcks Camping strax norr om Visby.
Vår ledstjärna är nöjda gäster och alla anställda är en del av våra gästers upplevelse. Det kan vara både stressigt och fysiskt krävande men också roligt att arbeta i servicebranschen.

Snäcks camping ligger på en sluttning mot havet med platser som är utspridda och de flesta platser har havsutsikt. På den tillhörande restaurangen Mango serverar vi glass, fika, lunch, middag och mycket mer till hungriga badgäster. I vår grill har vi snabbmat som man kan ta med dig till stranden eller till din campingplats. Visa mindre

Fastighetstekniker el

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltnings-avdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, fö... Visa mer
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltnings-avdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler m.m. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.
Fastighetsservice Gotlands fastighetstekniker och fastighetsreparatörer ansvarar för tillsyn och skötsel av det regionala byggnadsbeståndet på Gotland. Enheten utför även kompletterings-arbeten inom bygg-, el-, och VVS-området.


ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas i din roll som fastighetstekniker med tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer, planering, montering, göra tekniska beskrivningar av installationer samt nyinstallationer. Tjänsten är i första hand inriktad mot arbete på södra Gotland.
I uppdraget ingår även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter.

Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en fastighetsteknikerutbildning med någon form av el-behörighet och/eller annan dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter. Relevant erfarenhet från yrkesområdet är ett krav.

Du skall kunna arbeta självgående och vara initiativrik, men även ha lätt för att samarbeta. Ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter ser vi som viktigt.
God datorvana krävs för att hantera våra uppdrag genom arbetsordersystem och för att hantera våra administrativa stödsystem.

Övrig specialkompetens inom fastighetsteknikområdet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs i arbetet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Vaktmästare / Fastighetsskötare

Snäcks Camping ligger strax norr om Visby och söker en vaktmästare för sedvanliga arbetsuppgifter såsom praktiska problemlösningar, fastighetsskötsel, inventarievård, underhåll av bilar och parkverktyg. Vi söker en händig person med erfarenheter av praktiska problemlösningar och utföranden, fastighetsskötsel, inventarievård, underhåll av bilar och parkverktyg. Matmuren ligger i Visby och har arbetat med Mat & Nöjen sedan 1991. Vi driver tre restauranger... Visa mer
Snäcks Camping ligger strax norr om Visby och söker en vaktmästare för sedvanliga arbetsuppgifter såsom praktiska problemlösningar, fastighetsskötsel, inventarievård, underhåll av bilar och parkverktyg.

Vi söker en händig person med erfarenheter av praktiska problemlösningar och utföranden, fastighetsskötsel, inventarievård, underhåll av bilar och parkverktyg.

Matmuren ligger i Visby och har arbetat med Mat & Nöjen sedan 1991. Vi driver tre restauranger, Bistro Borgen, Frimis Krog samt Mango Kök & Bar samt har en stor catering- och eventavdelning. Vi driver också Snäcks Camping strax norr om Visby.
Vår ledstjärna är nöjda gäster och alla anställda är en del av våra gästers upplevelse. Det kan vara både stressigt och fysiskt krävande men också roligt att arbeta i servicebranschen.
Vi söker dig som trivs med att samarbeta, både med gäster och arbetskompisar, har en positiv inställning och gillar att utvecklas. Visa mindre