Lediga jobb som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog på Gotland

Se lediga jobb som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog på Gotland. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb på Gotland som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker fritidspedagog till Innovitaskolan Visby

Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor. Innovitaskolan Visby är en fristående verksamhet för elever i årskurserna F-9.... Visa mer
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Visby är en fristående verksamhet för elever i årskurserna F-9. Skolan startade 2002 under namnet Atheneskolan och är en inarbetad verksamhet med hög nöjdhet hos elever, vårdnadshavare och personal.

Hos oss finns förskola och skola med sammanlagt 520 barn och elever. Kreativitet, nyfikenhet och hög ambition präglar vår verksamhet och har de senaste åren bidragit till elevernas goda kunskapsutveckling och trivsel. Skolan har två parallella årskurser från förskoleklass till år 9 och två fritidshemsavdelningar.

Den ena arbetar främst mot yngre elever i år F-1 och den andra från år 2 och uppåt. Gemensam öppning och stängning genomförs tillsammans med vår förskola som ligger på gården intill. Fritidshemsavdelningarna arbetar med gemensam struktur och rutiner, gemensamma möten och förutsättningar. Vi har ett stort fokus på heldagslärande, ett gemensamt arbete tillsammans med skolans pedagoger för ett fördjupat och mer kreativt lärande.

Verksamheten arbetar även kring våra tre koncept, Balance – medvetenhet kring hälsa. Explore – Utforskande arbetssätt, samt Innovate med nytänkande och innovation. Genom koncepten skapar vi ett varierat aktivitetsutbud utifrån elevens intressen och behov. Det finns en stabil grund på skolan både vad gäller värdegrund och kunskaper. Framförallt finns här ett härligt driv och vilja att möta eleven.

På Innovitaskolan Visby trivs personalen och det kollegiala samarbetet tar sig många uttryck och former. Här har du chans att utvecklas i din yrkesroll och tillsammans med elever, kollegor och skolledning forma verksamheten. Vi har stor tilltro och höga förväntningar både på eleven och varandra. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.innovitaskolan.se/visby

En skola skapad för framtidens behov

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på Innovitaskolan Visby för undervisning på fritidshem.

Vi söker en utbildad pedagog med inriktning mot fritidsverksamhet på 100%. Du som söker har lärar- eller fritidspedagogexamen. Vi söker en fritidspedagog/lärare med engagemang och ambition att göra det lilla extra för våra elever. I ditt uppdrag ingår att planera, organisera och utveckla verksamheten utifrån barnens bästa. Arbetet sker i nära dialog med biträdande rektor och kollegor. Vi erbjuder: En tillsvidaretjänst på 100% i Visby.

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om?

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom fritidshem. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Linda Martelleur Ingermaa på 0498- 200 973 eller mailadress [email protected]

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vilka är vi? Tjelvarskolan omfattar förskoleklass, grundskola år 1–4 och skolbarnsomsorg. Skolan är organise... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.Vilka är vi?
Tjelvarskolan omfattar förskoleklass, grundskola år 1–4 och skolbarnsomsorg.

Skolan är organiserad i två arbetsenheter med cirka 35 medarbetare. Fritidshemmen är uppdelade där förskoleklassens barn går tillsammans med årskurs 1 samt att årskurs 2 och 3 är tillsammans på samma fritidshem. Barnen i årskurs 4-6 går också på samma fritidshem.

Till Tjelvarskolan ska alla barn komma med glädje och känna sig trygga. Eleverna uppmuntras till nyfikenhet och lust att lära. De ges goda förutsättningar att utvecklas till självständiga, ansvarstagande och kreativa människor. För att lyckas i ditt uppdrag tar du i alla situationer barnens perspektiv och arbetar utifrån läroplanens värdegrund och syn på lärande.

Dina arbetsuppgifter
Du skall jobba på skolans fritidshem som har barn från 10-13 år. Du skall bidra till att fritidshemmen på Tjelvarskolan erbjuder eleverna en meningsfull fritid och rekreation samt stimulerar deras lärande och utveckling. Du skall även bidra till att fritidshemmet kompletterar skolan dels på fritidshemmet men även i samverkan med elevernas lärare.

Vem är du?
Du har fritidspedagogutbildning eller motsvarande utbildning. Du är bra på att skapa goda relationer med såväl vårdnadshavare och elever såväl som kollegor. Du har dessutom förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt arbeta med andra kollegor i ämnesövergripande projekt. 

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshemmet/ Fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vilka är vi? Solklintsskolan är belägen centralt i Slite på norra Gotland med närhet till havet och en skärgård... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.Vilka är vi?
Solklintsskolan är belägen centralt i Slite på norra Gotland med närhet till havet och en skärgård.

I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till åk 9, en fritidshemsavdelning samt skolbibliotek och Slites fritidsgård Bubblan. Vi har ca 200 elever och är 35 anställda på skolan. Det är två arbetslag ett för åk F till 6 och ett för åk 7 till 9.

I höst går vi in i en ny organisation där det blir en Rektor och två biträdande Rektorer för norra Gotlands skolområde från Fole skola till Fårösund skola. I området ingår skolorna, Fole F till 6, Solklintsskolan F till 9, Lärbro F till 6 och Fårösund F till 9.
Du kommer att arbeta på Solklintsskolan men det finns även möjlighet till kollegialt lärande via dom andra skolorna som ingår i området. Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss i den nya organisationen.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för fritidshemmets verksamhet och utveckling tillsammans med övriga kollegor. Under skoldagen arbetar du som resurs. Att arbeta som Lärare i Fritidshemmet/Fritidspedagog innebär att kommunicera med övrig fritidspersonal, övriga medarbetare, elever och vårdnadshavare och vara med och planera för elevernas lärande och sociala utveckling. Utvärdera och utveckla fritidsverksamheten men också att arbeta för att eleverna ska må bra, tro på sig själva, tillägna sig kunskaper och utveckla förmågor i harmoni och tillit till sig själv och sina fritidskompisar.

Vem är du?
Vi söker dig som har Lärarlegitimation för lärare i fritidshemmen eller Fritidspedagog.
Du är förtrogen med gällande styrdokument och har god digital kompetens. Du ska ha en god initiativförmåga samt vara trygg och tydlig i din ledar- och yrkesroll. Du är engagerad, ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att arbeta individanpassat efter varje elevs förutsättningar och behov. Du ska se elevens lärande ur ett helhetsperspektiv och ha förmågan att skapa goda elev- och föräldrakontakter.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vilka är vi? Skolan omfattar förskoleklass, årskurs 1 till 6 samt två fritidshemsavdelningar. Vårt upptagnin... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.Vilka är vi?
Skolan omfattar förskoleklass, årskurs 1 till 6 samt två fritidshemsavdelningar.

Vårt upptagningsområde är i första hand socknarna Fole, Hejnum, Bäl, Lokrume, Gothem, Källunge och Vallstena. Vi har ca 115 härliga elever. Skolan är belägen med fantastisk natur in på knuten som utnyttjas i den dagliga verksamheten.

Skolans vision är att Fole skola ska vara en skola där alla vågar ta hand om varandra, göra sitt bästa och tänka nytt. Hos oss hittar du engagerade medarbetare som aktivt arbetar för att utveckla skolan. Vi arbetar aktivt med att skapa tillgängliga lärmiljöer utifrån SPSM:s värderingsverktyg.

I höst går vi in i en ny organisation där det blir en rektor och två biträdande rektorer för norra Gotlands skolområde från Fole skola till Fårösund skola. I området ingår skolorna, Fole F till 6, Solklintsskolan F till 9, Lärbro F till 6 och Fårösund F till 9.

Du kommer att arbeta på Fole skola men det finns även möjlighet till kollegialt lärande via dom andra skolorna som ingår i området. Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss i den nya organisationen.

Dina arbetsuppgifter
Du har ansvar för fritidshemmets undervisning. Du planerar och följer upp undervisningen tillsammans med kollegor. Under skoltid är du resurs i skolan. Du bidrar med ett aktivt rastvärdskap. Du ingår i ett arbetslag med övriga fritidspedagoger på skolan.

Vem är du?
Vi söker dig som har legitimation som lärare i fritidshem eller fritidspedagog.

Du är trygg, stabil och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt där du visar gott omdöme i alla situationer. Du har en god förmåga att kommunicera och att skapa positiva relationer med elever, föräldrar och kollegor och därigenom skapa trygghet i verksamheten. Samarbete och det kollegiala lärandet ser du som en självklar utgångspunkt för att skapa kunskap. Du har också god datorvana.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vilka är vi? Norrbackaskolan är belägen i norra Visby och S:t Hansskolan är belägen i Visby innerstad. Tills... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.Vilka är vi?
Norrbackaskolan är belägen i norra Visby och S:t Hansskolan är belägen i Visby innerstad.

Tillsammans med vår tredje skola, Polhemskolan, bildar vi ett skolområde bestående av tre F-6 skolor. Skolområdet har ca 450 elever och flertalet elever är inskrivna i våra fritidshem. Skolorna har nära tillgång till de sevärdheter som finns i Visby men också Visbys medeltida stadskärna. Naturen finns på nära avstånd genom havet, gravarna runt ringmuren samt kuststräckan norrut.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i samarbete med kollegor att ansvara för fritidsverksamhet och för eleverna i aktuellt fritidshem.

Ditt arbete som lärare i fritidshem/fritidspedagog består främst av att planera, leda och genomföra det pedagogiska arbetet i verksamheten i linje med läroplanen men också tillsammans med lärarna skapa en bra heldag för våra elever. Arbetet börjar under skoldagen i samarbete med lärarna som komplement till skolverksamheten för att under eftermiddagen fokusera på att erbjuda våra elever en kvalitativ fritidshemsverksamhet.

Rastverksamheten är hos oss en viktig del i skolsamverkan för att på så sätt skapa lust- och glädjefyllda samt trygga pauser under skoldagen.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller lärare mot fritidshem.

Du vill vara med i arbetet att bygga upp ett starkt och dynamiskt fritidshem på Norrbackaskolan. Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt förmågan att entusiasmera och engagera. Du vill samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett bra förhållningssätt i möten med barn och föräldrar.

Du brinner för fritidshemmets verksamhet och tycker att det är spännande och viktigt att skapa en bra heldag för eleverna och är därmed intresserad av skolsamverkan. Vi är nyfikna på just din pedagogiska filosofi och tar för givet att du beskriver den i din ansökan.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog alt förskollärare

Den lilla skolan i stan... Vår skola är belägen på A7-området i centrala Visby. Vi har ca 80 elever på skolan och ca 25 barn på förskolan. Idag arbetar totalt 19 personer på förskola, skola och fritids. Vi söker dig som har lärarlegitimation - för fritidshemmet alternativt förskolan samt i andra praktiskt estetiska ämnen. Behörighet i engelska, idrott, slöjd, hem- och konsumentkunskap och/eller bild är meriterande. Du har lätt för att samarbeta, är engager... Visa mer
Den lilla skolan i stan...
Vår skola är belägen på A7-området i centrala Visby. Vi har ca 80 elever på skolan och ca 25 barn på förskolan. Idag arbetar totalt 19 personer på förskola, skola och fritids. Vi söker dig som har lärarlegitimation - för fritidshemmet alternativt förskolan samt i andra praktiskt estetiska ämnen. Behörighet i engelska, idrott, slöjd, hem- och konsumentkunskap och/eller bild är meriterande.
Du har lätt för att samarbeta, är engagerad, nyfiken och flexibel. Utbildning och/eller erfarenhet av Montessoripedagogiken är önskvärt, men har du ett intresse för pedagogiken så uppmanar vi dig att söka tjänsten. Vi har nu en ledig tjänst med tillträde 2022-08-01. Vi söker en fritidspedagog alt grundskollärare på ca 80% som kommer att arbeta på vårt fritidshem på eftermiddagarna och i förskolan på förmiddagarna.
Fritids är för barn i åldern 6-12 år. Gruppen består av ca 50 barn. Du kommer att ingå i fritids arbetslag med fyra andra pedagoger.
Montessori Friskola Gotland är Gotlands äldsta friskola och har funnits sedan 1996. Vi har 92,8% behöriga lärare läsåret 21/22, vilket är den högsta siffran på Gotland.
Våra hörnstenar är TRYGGHET, ANSVAR, ARBETSRO och LUST ATT LÄRA.
Vi vill inte att rekryteringsföretag hör av sig! Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vilka är vi? Vill du arbeta på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där du som medarbetare kommer bli vä... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.Vilka är vi?
Vill du arbeta på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där du som medarbetare kommer bli välkomnad och trivas i vårt härliga gäng, samtidigt som du utvecklas i det kontinuerliga kollegiala lärandet och bidrar med dina erfarenheter? Klinteskolan är en mångkulturell skola som i dagsläget har ca 280 elever.

Vi har fantastiska förutsättningar med rymliga lokaler för samtliga ämnen, närhet till både skog och hav, endast några mil utanför Visbys ringmur.

Vi har påbörjat en förändringsresa inom vårt skolområde för att höja kvaliteten på undervisningen. Vi tar stöd i forskningen och arbetar fram en universell nivå i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet för att skapa en god skolanknytning hos varje elev. Vi vet att den är avgörande för elevernas utveckling, motivation och nyfikenhet att vilja lära sig. Vi arbetar med framgångsfaktorer och den viktigaste av dom alla är vår gemensamma erfarenhet, att vi arbetar tillsammans på alla nivåer, vår enorma vilja och drivkraft att skapa den bästa skolan för våra elever.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten verkar du i första hand inom skolans fritidsverksamhet samt är knuten som resurs för skolans klasser och elever. Du kommer att ha ett nära samarbete med övrig personal och pedagoger. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du meningsfulla aktiviteter utifrån fritidshemmets uppdrag. Utöver att ge barnen stöd, omsorg och stimulans ska fritidshemmets arbete utveckla och kopplas samman med hur barnen/eleverna utvecklar sina förmågor att ta ansvar och ha inflytande.

Skolområdet har under flera år haft fokus på hälsofrämjande arbete där vi ingår i rörelsesatsningen vilket är ett samarbete med RF/SISU. Vi erbjuder rastaktiviteter för ökad rörelse för våra elever. Vårt mål är att hitta ett större samarbete med föreningarna i närsamhället. Verksamheten är den del i skolans värdegrundsarbete för att skapa samarbete och trygghet mellan eleverna.

Vi delar eleverna på två olika avdelningar, småbarnsfritids och storbarnsfritids, och anpassar aktiviteterna utifrån ålder.

Vem är du?
Du är utbildad/legitimerad lärare med inriktning fritidshemmet eller fritidspedagog. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med uppdraget och läroplanen och framför allt att du är nyfiken på att arbeta med ett modernt pedagogiskt tänkande och digitala verktyg. Du har erfarenhet och en grundtrygghet som du förlitar dig på, men som också tillåter att du utmanar dig själv samt är öppen för utveckling och nya intryck.

Du är en relationsbyggare som arbetar för att skapa en god och trygg lärmiljö för våra elever men du ser även att det är viktigt gentemot kollegor på skolan och vårdnadshavare. Du är en viktig faktor för att tillsammans med dina kollegor skapa en god skolanknytning hos varje elev för att vi ska lyckas få våra elever att nå målen och växa som individer.

Du som söker har ett driv och ser möjligheter och gillar utveckling. Du vill vara delaktig i vår förändringsresa. Du och dina kollegor tillsammans med skolledningen och elevhälsoteamet är framgångsfaktorn för att skapa den bästa undervisningen och skolan för våra elever.

Stor vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Guteskolan söker lärare i fritidshem/fritidspedagog

Guteskolan är en fristående f-9 och gymnasieskola på Gotland som startade 2007 och fr.o.m höstterminen 2014 så drivs all verksamhet i Visby. I januari 2016 så utökades Guteskolan med förskoleverksamhet. Skolan har ca. 340 elever i grundskolan, 220 elever på gymnasienivå och 150 barn i förskolan. Guteskolan - en skola med ett annorlunda och roligt upplägg. Där står gemenskap, glädje, lust och meningsfullhet i centrum för det vardagliga arbetet. Här kan du... Visa mer
Guteskolan är en fristående f-9 och gymnasieskola på Gotland som startade 2007 och fr.o.m höstterminen 2014 så drivs all verksamhet i Visby. I januari 2016 så utökades Guteskolan med förskoleverksamhet.
Skolan har ca. 340 elever i grundskolan, 220 elever på gymnasienivå och 150 barn i förskolan.


Guteskolan - en skola med ett annorlunda och roligt upplägg. Där står gemenskap, glädje, lust och meningsfullhet i centrum för det vardagliga arbetet. Här kan du känna dig trygg och bli inspirerad att förverkliga dig själv på alla plan, både det personliga och det intellektuella. Dagligen möter du människor som uppmuntrar dig att testa nya saker och stärker dig i din identitet. Du får möjlighet att växa och utvecklas. Guteskolan har höga målsättningar och en tro på att ALLA kan. En fantastisk resa har tagit sin början och det är DU som bestämmer hur den kommer att fortsätta.


Vi ställer höga krav på din samarbetsförmåga, både med eleverna och med övrig personal. Vår strävan är att arbeta tematiskt och i större projekt och ser gärna att du tar egna initiativ till annorlunda undervisning. Vår verksamhet präglas av öppenhet och dialog med ungdomar så väl som vuxna. Guteskolan har en tydlig hälsoprofil där vi bjuder alla elever på frukost och har rörelsepass alla dagar i alla årskurser. Är du glad, kreativ och vågar testa något nytt då ska du arbeta tillsammans med oss på Guteskolan!


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker en lärare i fritidshem till grundskolan på 80%.
I arbetsuppgifterna ingår att arbeta i skolans fritidshemsarbetslag. En betydande del av arbetsuppgifterna handlar om att organisera och styra upp arbetet i vår fritidsverksamhet.


Varaktighet
Tillsvidare 80%
6 månader provanställning tillämpas


Tillträde
HT 2022 enligt överenskommelse


Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vilka är vi? Solklintsskolan är belägen centralt i Slite på norra Gotland med närhet till havet och en skärgård... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.Vilka är vi?
Solklintsskolan är belägen centralt i Slite på norra Gotland med närhet till havet och en skärgård.

I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till åk 9, en fritidshemsavdelning samt skolbibliotek och Slites fritidsgård Bubblan. Vi har ca 200 elever och är 35 anställda på skolan. Det är två arbetslag ett för åk F till 6 och ett för åk 7 till 9.
I höst går vi in i en ny organisation där det blir en Rektor och två biträdande Rektorer för norra Gotlands skolområde från Fole skola till Fårösund skola. I området ingår skolorna, Fole F till 6, Solklintsskolan F till 9, Lärbro F till 6 och Fårösund F till 9.
Du kommer att arbeta på Solklintsskolan men det finns även möjlighet till kollegialt lärande via dom andra skolorna som ingår i området. Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss i den nya organisationen.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för fritidshemmets verksamhet och utveckling tillsammans med övriga kollegor. Under skoldagen arbetar du som resurs.
Att arbeta som Lärare i Fritidshemmet/Fritidspedagog innebär att kommunicera med övrig fritidspersonal, övriga medarbetare, elever och vårdnadshavare och vara med och planera för elevernas lärande och sociala utveckling.
Utvärdera och utveckla fritidsverksamheten men också att arbeta för att eleverna ska må bra, tro på sig själva, tillägna sig kunskaper och utveckla förmågor i harmoni och tillit till sig själv och sina fritidskompisar.

Vem är du?
Vi söker dig som har Lärarlegitimation för lärare i fritidshemmen eller Fritidspedagog.
Du är förtrogen med gällande styrdokument och har god digital kompetens.
Du ska ha en god initiativförmåga samt vara trygg och tydlig i din ledar- och yrkesroll.
Du är engagerad, ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att arbeta individanpassat efter varje elevs förutsättningar och behov. Du ska se elevens lärande ur ett helhetsperspektiv och ha förmågan att skapa goda elev- och föräldrakontakter.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vilka är vi? Sudrets skolområde täcker Södra Gotland och består av fyra f-6 skolor och en f-9 skola. Tjänste... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.Vilka är vi?
Sudrets skolområde täcker Södra Gotland och består av fyra f-6 skolor och en f-9 skola.

Tjänsten gäller Öja skola och fritidshem. Övriga skolor är Garda, Stånga, Havdhem och Högbyskolan. På Sudrets skolområde har vi ett välutbyggt elevhälsoteam som arbetar över hela skolområdet med att skapa en likvärdig skola, där alla elever ges bästa möjliga förutsättningar att nå goda resultat.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att planera och leda arbetet i fritidshemmet på Öja skola. Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i enlighet med Lgr22 och övriga styrdokument. Du ansvar även för att samverka med kollegor, elever, vårdnadshavare för att skapa en trygg och utvecklande miljö för eleverna. Det ingår i arbetsuppgiften att även stötta elever i klass under dagen innan fritidshemmet tar vid.

I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande och utvärdering av arbetet såväl enskilt som i samarbete med arbetslag och andra kollegor. Vi ser att samarbete och en samsyn kring elevernas hela dag är viktigt och samarbete mellan skola och fritidshem, där allas olika kompetenser tas tillvara är en förutsättning för att skapa helhet och trygghet över hela dagen för såväl elever som vuxna. Du ansvarar för att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare och bidra till ett positivt arbetsklimat. I samråd med elevhälsoteamet arbetar du även för att relevanta åtgärder sätts in för elever i behov av ytterligare stöd.  

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att leda och motivera elever samt skapa en trygg och lärorik situation, med engagerade och delaktiga elever. Ditt ledarskap kännetecknas av tydlighet och struktur. För att arbetet ska vara framgångsrikt behöver du ha en god samarbetsförmåga och vara relationsskapande, då goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor är grundläggande för arbetet. 

Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna samarbeta tätt med skola för att kunna planera för barnens trygghet över hela skoldagen. Att kunna anpassa både efter gruppens och det enskilda barnets behov. Du skall ha rätt kompetens och positiva erfarenheter av att arbeta med barn. Du vill samarbeta med andra och du vill bidra till att skapa en likvärdig skola och en bra arbetsmiljö. Du bidrar till Öja skolas utveckling i arbetslag.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vilka är vi? Skolan omfattar förskoleklass, årskurs 1 till 6 samt två fritidshemsavdelningar. Vårt upptagnin... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.Vilka är vi?
Skolan omfattar förskoleklass, årskurs 1 till 6 samt två fritidshemsavdelningar.

Vårt upptagningsområde är i första hand socknarna Fole, Hejnum, Bäl, Lokrume, Gothem, Källunge och Vallstena. Vi har ca 115 härliga elever. Skolan är belägen med fantastisk natur in på knuten som utnyttjas i den dagliga verksamheten.

Skolans vision är att Fole skola ska vara en skola där alla vågar ta hand om varandra, göra sitt bästa och tänka nytt. Hos oss hittar du engagerade medarbetare som aktivt arbetar för att utveckla skolan. Vi arbetar aktivt med att skapa tillgängliga lärmiljöer utifrån SPSM:s värderingsverktyg.

I höst går vi in i en ny organisation där det blir en rektor och två biträdande rektorer för norra Gotlands skolområde från Fole skola till Fårösund skola. I området ingår skolorna, Fole F till 6, Solklintsskolan F till 9, Lärbro F till 6 och Fårösund F till 9.

Du kommer att arbeta på Fole skola men det finns även möjlighet till kollegialt lärande via dom andra skolorna som ingår i området. Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss i den nya organisationen.

Dina arbetsuppgifter
Du har ansvar för fritidshemmets undervisning. Du planerar och följer upp undervisningen tillsammans med kollegor. Under skoltid är du resurs i skolan. Du bidrar med ett aktivt rastvärdskap. Du ingår i ett arbetslag med övriga fritidspedagoger på skolan.

Vem är du?
Vi söker dig som har legitimation som lärare i fritidshem eller fritidspedagog.

Du är trygg, stabil och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt där du visar gott omdöme i alla situationer. Du har en god förmåga att kommunicera och att skapa positiva relationer med elever, föräldrar och kollegor och därigenom skapa trygghet i verksamheten. Samarbete och det kollegiala lärandet ser du som en självklar utgångspunkt för att skapa kunskap. Du har också god datorvana.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vilka är vi? Kräklingbo skola är en liten skola elevmässigt och fantastiska lokaler. Ett av de få fritidshem... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.Vilka är vi?
Kräklingbo skola är en liten skola elevmässigt och fantastiska lokaler.

Ett av de få fritidshemmen där vi erbjuder lokaler som endast fritids använder. Vi har en stor skolgård med möjlighet till en närbelägen skolskog. Vi är ett litet arbetslag där flexibilitet är av stor vikt.

Dina arbetsuppgifter
Du är tillsammans med din kollega ansvarig för bussfritids mellan 13.20-14.20 samt fritidshemmets verksamhet fram till 18.00. Tid för planering finns. Sedan kommer du att jobba i skolan tillsammans med ansvarig mentor. Vi har även lektioner på andra skolor där du kommer att vara meföljande. Arbete på fritids på veckoloven i Kräklingbo. Jul o sommarlov har vi på annan skola i skolområdet där även arbete kan komma att ske. 

Vem är du?
Ett krav är att du ska vara legitimerad lärare mot fritidshem med inriktning mot praktiskt-estetiskt ämne.

Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team och som är erfaren och behörig lärare mot fritidshem gärna med inriktning mot ett praktiskt-estetiskt ämne. Du är väl insatt i skolans och fritidshemmets styrdokument och uppdrag. Du har gärna god erfarenhet av trygghetsarbete samt rastverksamhet. Din syn på barn präglas av respekt och en tro på att alla barn kan och vill utvecklas. Du har höga förväntningar på eleverna och det är viktigt för dig att få eleverna motiverade och arbeta för att de trivs i skolan och i fritidshemmet.

Meriterande:
* Ha flera års erfarenhet av att arbeta på fritidshem och i skola F-6
* Ha några års erfarenhet av att arbeta med praktiskt-estetiskt ämne
* Ha goda erfarenheter av att arbeta med digitala verktyg
* Vara väl insatt i fritidshemmets styrdokument och uppdrag

Meriterande är om du har erfarenhet av trygghetsarbete i skolan samt planerad rastverksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vilka är vi? Högbyskolan som ligger i Hemse, ingår i Sudrets skolområde som täcker Södra Gotland. Det är en ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.Vilka är vi?
Högbyskolan som ligger i Hemse, ingår i Sudrets skolområde som täcker Södra Gotland.

Det är en F-9 skola med ca 340 elever och är en av fem skolor i Sudrets skolområde. Övriga skolor är Garda, Stånga, Havdhem och Öja skola. På Högbyskolan har vi ca 60 anställda och ett välutbyggt elevhälsoteam som arbetar över hela skolområdet med att skapa en likvärdig skola, där alla elever ges bästa möjliga förutsättningar att nå goda resultat.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består i att leda arbetet i fritidshemmet tillsammans med annan fritidspersonal. Ni planerar och genomför det pedagogiska arbetet för att skapa helhet och trygghet för barnen. Fritidshemmets planerade verksamhet pågår före och efter skoldagen. Under skoldagen ingår det även att stötta elever i klass, rast verksamhet och andra aktiviteter som bidrar till elevernas sammanlagda kunskapsinhämtning.
Vi ser att samarbete och en samsyn kring elevernas hela dag och samarbete mellan skola och fritidshem, där allas olika kompetenser tas tillvara är en förutsättning för att skapa helhet och trygghet över hela dagen för såväl elever som vuxna. Du ansvarar för att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare och bidra till ett positivt arbetsklimat.Vem är du?
Utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem.

Vi söker dig som har förmågan att leda och motivera elever samt skapa en trygg och lärorik situation. Ditt ledarskap kännetecknas av tydlighet och struktur. För att arbetet ska vara framgångsrikt behöver du ha en god samarbetsförmåga och vara relationsskapande, då goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor är grundläggande för arbetet.
Du behöver ha förmåga att anpassa efter det enskilda barnets behov.

Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna samarbeta tätt med skola för att kunna planera för barnens trygghet över hela skoldagen. Att kunna anpassa både efter gruppens och det enskilda barnets behov.
Kunna skapa relationer för att skapa trygghet för barnen.

Är du en av de som vill arbeta tillsammans med oss och med våra elever? Du skall ha rätt kompetens och positiva erfarenheter av att arbeta med barn. Du vill samarbeta med andra och du vill bidra till att skapa en likvärdig skola och en bra arbetsmiljö. Du bidrar till Högbyskolans utveckling i arbetslag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 
Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vilka är vi? Stenkyrka skola och fritids är en liten landsbygdsskola. Belägen i en klassisk skolbyggnad och ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.Vilka är vi?
Stenkyrka skola och fritids är en liten landsbygdsskola.

Belägen i en klassisk skolbyggnad och tillbyggd på ett varsamt sätt med lokaler som är väl lämpade för fritidsverksamhet och undervisning i en modern lärandemiljö. Från våra lokaler blickar du ut över åkrar och kyrkans höga torn.
Det lilla formatet på skolan skapar en vi känsla bland personal och elever, här känner alla till alla barn. Personalgruppen är väl sammansvetsad och alla ställer upp för varandra i det kollegiala arbetet såväl som lärandet. Skolan består av tre klasser. F-1, 2-3 och 4-6. Fem lärare ansvarar för undervisningen på skolan och som stöd för lärare och elever finns fyra resurser som också arbetar på skolans fritids. Elevhälsoteamet består av skolledningen, skolpsykolog, skolsköterska, kurator, speciallärare och specialpedagog.

 

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig, lärare i fritidshem/fritidspedagog till vårt kollegium på Stenkyrka skola, som vill vara med på denna resa tillsammans med oss!

Dina arbetsuppgifter innebär ett pedagogiskt ansvar för verksamheten tillsammans med övriga kollegor. I uppgifterna ingår bland annat att planera, bedriva, dokumentera och utvärdera verksamheten. Du kommer även att arbeta som pedagog i klass under del av dagen.
Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du kommer på Stenkyrka skola att mötas av en entusiastisk personalgrupp med framåtanda och lustfyllt förhållningssätt.Vem är du?
Vi ser att du som söker är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog.

Du har erfarenhet av att arbeta i skola och fritidshemsverksamhet, är en trygg och tydlig person med förmågan att skapa förutsägbarhet och struktur. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda och förtroendegivande relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Du anser att systematiskt kvalitetsarbete i fritidsverksamhet är självklart och du drivs av att vara en del av utvecklingen

Du har god kännedom om fritidshemmets läroplan och kan utifrån den tillsammans med kollegor planera, följa upp och utveckla fritidshemsverksamheten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

1, Jag är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog
2, Jag har erfarenhet av att jobba i grundskola

 

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog

Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor. Detta söker vi: En utbildad pedagog med inriktning mot fritidsverksamhet på 1... Visa mer
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Detta söker vi:

En utbildad pedagog med inriktning mot fritidsverksamhet på 100%.
Du som söker har lärar- eller fritidspedagogexamen. Vi söker en fritidspedagog/lärare med engagemang och ambition att leda och utveckla vår fritidsverksamhet. I ditt uppdrag ingår att planera, organisera och utveckla verksamheten utifrån barnens bästa. Arbetet sker i nära dialog med biträdande rektor och kollegor.

Vi erbjuder:

En tillsvidaretjänst på 100% i Visby.

Om verksamheten:
Innovitaskolan Visby är en fristående verksamhet för elever i årskurserna F-9. Skolan startade 2002 under namnet Atheneskolan och är en inarbetad verksamhet med hög nöjdhet hos elever, vårdnadshavare och personal. Hos oss finns förskola och skola med sammanlagt 520 barn och elever. Kreativitet, nyfikenhet och hög ambition präglar vår verksamhet och har de senaste åren bidragit till elevernas goda kunskapsutveckling och trivsel.

Skolan har två parallella årskurser från förskoleklass till år 9 och två fritidshemsavdelningar. Den ena arbetar främst mot yngre elever i år F-1 och den andra från år 2 och uppåt. Gemensam öppning och stängning genomförs tillsammans med vår förskola som ligger på gården intill. Fritidshemsavdelningarna arbetar med en gemensam struktur och förutsättningar, gemensamma möten och förutsättningar. Vi har ett stort fokus på heldagslärande, ett gemensamt arbete tillsammans med skolans pedagoger för ett fördjupat och mer kreativt lärande. Verksamheten arbetar även kring våra tre koncept, Balance – medvetenhet kring hälsa. Explore – Utforskande arbetssätt, samt Innovate med nytänkande och innovation. Genom koncepten skapar vi ett varierat aktivitetsutbud utifrån elevens intressen och behov.

Det finns en stabil grund på skolan både vad gäller värdegrund och kunskaper. Framförallt finns här ett härligt driv och vilja att möta eleven. På Innovitaskolan Visby trivs personalen och det kollegiala samarbetet tar sig många uttryck och former. Här har du chans att utvecklas i din yrkesroll och tillsammans med elever, kollegor och skolledning forma verksamheten. Vi har stor tilltro och höga förväntningar både på eleven och varandra.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 22 01 18 Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. Läs mer om vår skola på innovitaskolan.se/visby

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Linda Martelleur Ingermaa tel 0498-200973 [email protected]

Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Guteskolan söker lärare i fritidshem/fritidspedagog

Guteskolan är en fristående f-9 och gymnasieskola på Gotland som startade 2007 och fr.o.m höstterminen 2014 så drivs all verksamhet i Visby. I januari 2016 så utökades Guteskolan med förskoleverksamhet. Skolan har ca. 350 elever i grundskolan, 230 elever på gymnasienivå och 150 barn i förskolan. Guteskolan - en skola med ett annorlunda och roligt upplägg. Där står gemenskap, glädje, lust och meningsfullhet i centrum för det vardagliga arbetet. Här kan du... Visa mer
Guteskolan är en fristående f-9 och gymnasieskola på Gotland som startade 2007 och fr.o.m höstterminen 2014 så drivs all verksamhet i Visby. I januari 2016 så utökades Guteskolan med förskoleverksamhet.
Skolan har ca. 350 elever i grundskolan, 230 elever på gymnasienivå och 150 barn i förskolan.


Guteskolan - en skola med ett annorlunda och roligt upplägg. Där står gemenskap, glädje, lust och meningsfullhet i centrum för det vardagliga arbetet. Här kan du känna dig trygg och bli inspirerad att förverkliga dig själv på alla plan, både det personliga och det intellektuella. Dagligen möter du människor som uppmuntrar dig att testa nya saker och stärker dig i din identitet. Du får möjlighet att växa och utvecklas. Guteskolan har höga målsättningar och en tro på att ALLA kan. En fantastisk resa har tagit sin början och det är DU som bestämmer hur den kommer att fortsätta.


Vi ställer höga krav på din samarbetsförmåga, både med eleverna och med övrig personal. Vår strävan är att arbeta tematiskt och i större projekt och ser gärna att du tar egna initiativ till annorlunda undervisning. Vår verksamhet präglas av öppenhet och dialog med ungdomar så väl som vuxna. Guteskolan har en tydlig hälsoprofil där vi bjuder alla elever på frukost och har rörelsepass alla dagar i alla årskurser. Är du glad, kreativ och vågar testa något nytt då ska du arbeta tillsammans med oss på Guteskolan!


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker en lärare i fritidshem till grundskolan på 100%.
I arbetsuppgifterna ingår att arbeta i skolans fritidshemsarbetslag. En betydande del av arbetsuppgifterna handlar om att organisera och styra upp arbetet i vår fritidsverksamhet.


Varaktighet
Tillsvidare 100%
6 månader provanställning tillämpas


Tillträde
Januari 2022


Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vilka är vi? Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat för... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.Vilka är vi?
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända.

Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Södervärnskolan är en grundskola med verksamhet för elever i årskurs 4-9. Skolan har i dagsläget 560 elever, varav 150 i årskurs 4-6 samt 410 i årskurs 7-9. Det finns även fritidshem på skolan. Upptagningsområdet är södra Visby, Eskelhem, Västerhejde, Träkumla och Stenkumla.

Södervärnskolan arbetar aktivt med att lägga grunden för ett gott lärandeklimat genom att skapa goda relationer så att eleverna trivs och är trygga. I undervisningen är utgångspunkten den enskilde elevens behov och förmåga som utvecklas i grupp, med god samarbetsförmåga och social kompetens som följd.

En förutsättning för elevernas lärande är att lärarna kan peka ut nästa steg i utvecklingsprocessen. Detta ger eleverna möjlighet till en målbild att sträva mot och de ska veta på vilket sätt de ska ta sig dit. Eleverna ska lämna skolan som kunskapssökande och kritiskt granskande individer med gott självförtroende, humanistiska värderingar och engagemang.

Skolan ligger långt framme vad gäller digitala lärande verktyg där eleverna har sin egen iPad som arbetsverktyg. På skolan finns bibliotekarie, skolvärdinna, elevvärd och socialpedagog som en extra trygghet för eleverna. Kurator och skolsköterska finns på skolan dagligen.

Södervärnskolan har en bra idrottshall och tillgång till egna salar för hemkunskap och slöjd. Skolan har ett eget tillagningskök med fantastisk mat samt ett skolbibliotek med stort utbud av litteratur.

Vill du se vad som händer på Södervärnskolan i vardagen? Följ Södervärnskolan på Instagram eller bloggen https://sodervarnskolanbloggar.wordpress.com.

 

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig, lärare i fritidshem/fritidspedagog till vårt fantastiska kollegium på Södervärnskolan, som vill vara med på denna resa tillsammans med oss!

Dina arbetsuppgifter innebär ett pedagogiskt ansvar för verksamheten tillsammans med övriga kollegor. I uppgifterna ingår bland annat att planera, bedriva, dokumentera och utvärdera verksamheten. Du kommer även att arbeta som pedagog i klass under del av dagen.
Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du kommer på Södervärnskolan att mötas av en entusiastisk och kompetent personalgrupp med framåtanda och lustfyllt förhållningssätt.

Vem är du?
Vi ser att du som söker är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog.

Du har erfarenhet av att arbeta i skola och fritidshemsverksamhet, är en trygg och tydlig person med förmågan att skapa förutsägbarhet och struktur. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda och förtroendegivande relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Du anser att systematiskt kvalitetsarbete i fritidsverksamhet är självklart och du drivs av att vara en del av utvecklingen

Du har kännedom om fritidshemmets läroplan och kan utifrån den tillsammans med kollegor planera, följa upp och utveckla fritidshems verksamheten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i Fritiddshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vilka är vi? Välkommen till en skola på landet med fina, natursköna områden. Skolan omfattar              Fö... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.Vilka är vi?
Välkommen till en skola på landet med fina, natursköna områden.

Skolan omfattar              Förskoleklass, åk 1 till 6 samt två fritidshemsavdelningar. Vårt upptagningsområde är i första hand socknarna Fole, Hejnum, Bäl, Lokrume, Gothem, Källunge och Vallstena. Vi har ca 115 härliga elever. Skolan är belägen med fantastisk natur in på knuten som utnyttjas i den dagliga verksamheten.

Hos oss hittar du engagerade medarbetare som aktivt arbetar för att utveckla skolan.

Vi arbetar aktivt med att skapa tillgängliga lärmiljöer utifrån SPSM:s värderingsverktyg.

Skolans vision är att Fole skola ska vara en skola där alla vågar ta hand om varandra, göra sitt bästa och tänka nytt.

Dina arbetsuppgifter
Du har ansvar för fritidshemmets undervisning. Du planerar och följer upp undervisningen tillsammans med kollegor. Under skoltid är du resurs i skolan. Du bidrar med ett aktivt rastvärdskap. Du ingår i ett arbetslag med övriga fritidspedagoger på skolan.

Vem är du?
Vi söker dig som har legitimation som lärare i fritidshem eller fritidspedagog. Du är trygg, stabil och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt där du visar gott omdöme i alla situationer. Du har en god förmåga att kommunicera och att skapa positiva relationer med elever, föräldrar och kollegor och därigenom skapa trygghet i verksamheten. Samarbete och det kollegiala lärandet ser du som en självklar utgångspunkt för att skapa kunskap. Du har god datorvana.

 
Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog alt förskollärare

Den lilla skolan i stan... Vår skola är belägen på A7-området i centrala Visby. Vi har ca 80 elever på skolan och ca 25 barn på förskolan. Idag arbetar totalt 19 personer på förskola, skola och fritids. Vi söker dig som har lärarlegitimation - för fritidshemmet alternativt förskolan samt i andra praktiskt estetiska ämnen. Behörighet i engelska, idrott, slöjd, hem- och konsumentkunskap och/eller bild är meriterande. Du har lätt för att samarbeta, är engager... Visa mer
Den lilla skolan i stan...
Vår skola är belägen på A7-området i centrala Visby. Vi har ca 80 elever på skolan och ca 25 barn på förskolan. Idag arbetar totalt 19 personer på förskola, skola och fritids. Vi söker dig som har lärarlegitimation - för fritidshemmet alternativt förskolan samt i andra praktiskt estetiska ämnen. Behörighet i engelska, idrott, slöjd, hem- och konsumentkunskap och/eller bild är meriterande.
Du har lätt för att samarbeta, är engagerad, nyfiken och flexibel. Utbildning och/eller erfarenhet av Montessoripedagogiken är önskvärt, men har du ett intresse för pedagogiken så uppmanar vi dig att söka tjänsten. Vi har nu en ledig tjänst med tillträde 2021-08-02. Vi söker en fritidspedagog alt grundskollärare på ca 80% som kommer att arbeta på vårt fritidshem på eftermiddagarna och i förskolan på förmiddagarna.
Fritids är för barn i åldern 6-12 år. Gruppen består av ca 50 barn. Du kommer att ingå i fritids arbetslag med fyra andra pedagoger.
Montessori Friskola Gotland är Gotlands äldsta friskola och har funnits sedan 1996. Vi har 96,5% behöriga lärare läsåret 20/21, vilket är den högsta siffran på Gotland.
Våra hörnstenar är TRYGGHET, ANSVAR, ARBETSRO och LUST ATT LÄRA.
Vi vill inte att rekryteringsföretag hör av sig! Visa mindre

Lärare i fritidshem

Inom Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Utbildnings- och arbetslivsförvaltningens 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Humlegårdens skolområde omfattar Humlegårdsskolan F-1 och Alléskolan åk 2-6. Skolområd... Visa mer
Inom Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Utbildnings- och arbetslivsförvaltningens 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Humlegårdens skolområde omfattar Humlegårdsskolan F-1 och Alléskolan åk 2-6. Skolområdet ligger i ett expanderande område i de centrala delarna av Visby. Skolområdet har ca 300 elever varav 220 på Alléskolan. Alléskolan har ett fritidshem med tre fritidshemsavdelningar med ca 140 elever inskrivna. På Alléskolan arbetar fritidspedagog och tillsammans med elevassistenter och barnskötare på varje fritidshemsavdelning. Vi arbetar aktivt med barnets hela dag på fritidshem/skola.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem kommer du att ansvara för ett av våra tre fritidshem gällande genomförande, uppföljning och utveckling. Du kommer även att vara delaktig i en grupp som gemensamt arbetar för att kontinuerligt utveckla fritidshemmen på skolan. Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför du undervisningen på fritidshemmet med utgångpunkt i styrdokumenten samt elevernas intressen, behov och erfarenheter. För att lyckas med detta ges du goda förutsättningar i form av planeringstid och kollegialt lärande tillsammans med kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare för fritidshem.
Du är engagerad, idérik och vill vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla fritidshemmen på vår skola.


ÖVRIGT
Om yrket du söker kräver legitimation – vänligen bifoga dokumentation som intygar att du innehar detta.
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Inom Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Utbildnings- och arbetslivsförvaltningens 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Välkomna till denna lilla charmiga skolan i Vänge socken, Roma skolområde. Vänge skola... Visa mer
Inom Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Utbildnings- och arbetslivsförvaltningens 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Välkomna till denna lilla charmiga skolan i Vänge socken, Roma skolområde. Vänge skola är en F-6 skola och har ca 50 elever som går i äldre fina lokaler. Vänge skola är en trygg plats för både elever och arbetare där alla känner alla vilket skapar ett bra pedagogiskt klimat. Skolan har en stor och fin skolgård som inspirerar till lek och lärande. Skolgården som angränsar till skogen lockar till skogspromenader, fågelspejning och andra roliga naturupplevelser för ett aktivt lärande.

Sammanlagt arbetar 6 pedagoger/barnskötare på skolan fördelat på tre klasser och ett fritidshem som ligger i en egen lokal i anslutning till skolan. Fritidspersonal har ett tätt samarbete med förskolan som ligger intill skolan.

Vänge skola är en del av Roma skolområde där också skolenheterna Romaskolan, Kräklingbo, Dalhem och Endre skolor ingår. Skolan ligger ca 1 mil från Roma och har goda bussförbindelser till olika tätorter på ön.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan nå framgång utifrån sina förutsättningar. Du skapar goda relationer, såväl med elever som med vårdnadshavare, byggda på förtroende och respekt. Du är medveten om din egen påverkan på elevernas lärande.

Med utgångspunkt i elevernas resultat, forskning och beprövad erfarenhet, följer du upp fritidsverksamhetens kvalitet, reflekterar och utvärderar i syfte till utveckling och stöttar elever i behov av särskilt stöd. Vi arbetar med kollegialt lärande vilket innebär att du samarbetar med dina kollegor och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper för att utveckla dig själv, din roll och skolans pedagogiska arbete.

Eftersom vi är en liten skolenhet samarbetar du tätt tillsammans med lärare, fritids och övrig personal under hela skoldagen. Du kommer ha det övergripande planeringsansvaret över fritids samt arbeta som resurs i klass. Som lärare i fritidshem/fritidspedagog kommer du även att tillsammans med kollegor ha ansvar för att utveckla fritidshemmet utifrån styrdokumenten.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog eller har en förskollärarlegitimation. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument exempelvis Lgr11 för grundskolan och läroplanens fjärde kapitel för fritidshem samt skollagen. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Du är flexibel och har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning. Du har förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av trygghet, förtroende och respekt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med de långsiktiga målen för att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever att uppnå kunskapskraven i Lgr11.

Du har en förmåga att planera och genomföra uppdraget på fritidshemmet så att den förstärker och fördjupar elevernas lärande mot kunskapsmålen. Du har god förmåga för analys och reflektion och utvecklar ständigt ditt arbetssätt utifrån Lgr11 och läroplanens fjärde kapitel för fritidshem. Du ser dig själv som en självklar del för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande och utveckling på fritidshemmet.

Du har den digitala kompetens som krävs för pedagogiskt arbete och dokumentation. Det krävs att du kan navigera bland digitala verktyg och lärresurser.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
Intervjuer sker fortlöpande.

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Guteskolan söker lärare i fritidshem/fritidspedagog

Guteskolan är en fristående f-9 och gymnasieskola på Gotland som startade 2007 och fr.o.m höstterminen 2014 så drivs all verksamhet i Visby. I januari 2016 så utökades Guteskolan med förskoleverksamhet. Skolan har ca. 300 elever i grundskolan, 250 elever på gymnasienivå och 130 barn i förskolan. Guteskolan - en skola med ett annorlunda och roligt upplägg. Där står gemenskap, glädje, lust och meningsfullhet i centrum för det vardagliga arbetet. Här kan du... Visa mer
Guteskolan är en fristående f-9 och gymnasieskola på Gotland som startade 2007 och fr.o.m höstterminen 2014 så drivs all verksamhet i Visby. I januari 2016 så utökades Guteskolan med förskoleverksamhet.
Skolan har ca. 300 elever i grundskolan, 250 elever på gymnasienivå och 130 barn i förskolan.


Guteskolan - en skola med ett annorlunda och roligt upplägg. Där står gemenskap, glädje, lust och meningsfullhet i centrum för det vardagliga arbetet. Här kan du känna dig trygg och bli inspirerad att förverkliga dig själv på alla plan, både det personliga och det intellektuella. Dagligen möter du människor som uppmuntrar dig att testa nya saker och stärker dig i din identitet. Du får möjlighet att växa och utvecklas. Guteskolan har höga målsättningar och en tro på att ALLA kan. En fantastisk resa har tagit sin början och det är DU som bestämmer hur den kommer att fortsätta.


Vi ställer höga krav på din samarbetsförmåga, både med eleverna och med övrig personal. Vår strävan är att arbeta tematiskt och i större projekt och ser gärna att du tar egna initiativ till annorlunda undervisning. Vår verksamhet präglas av öppenhet och dialog med ungdomar så väl som vuxna. Guteskolan har en tydlig hälsoprofil där vi bjuder alla elever på frukost och har rörelsepass alla dagar i alla årskurser. Är du glad, kreativ och vågar testa något nytt då ska du arbeta tillsammans med oss på Guteskolan!


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker en lärare i fritidshem till grundskolan på 100%.
I arbetsuppgifterna ingår att arbeta i skolans fritidshemsarbetslag. En betydande del av arbetsuppgifterna handlar om att organisera och styra upp arbetet i vår fritidsverksamhet.


Varaktighet
Tillsvidare 100%
6 månader provanställning tillämpas


Tillträde
Augusti 2021


Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fritidspedagog och/eller grundskollärare

Den lilla skolan i stan... Vår skola är belägen på A7-området i centrala Visby. Vi har ca 80 elever på skolan och ca 25 barn på förskolan. Idag arbetar totalt 19 personer på förskola, skola och fritids. Vi söker dig som har lärarlegitimation - för fritidshemmet alternativt i andra praktiskt estetiska ämnen. Behörighet i engelska, idrott, slöjd, hem- och konsumentkunskap och/eller bild är meriterande. Du har lätt för att samarbeta, är engagerad, nyfiken och... Visa mer
Den lilla skolan i stan...
Vår skola är belägen på A7-området i centrala Visby. Vi har ca 80 elever på skolan och ca 25 barn på förskolan. Idag arbetar totalt 19 personer på förskola, skola och fritids. Vi söker dig som har lärarlegitimation - för fritidshemmet alternativt i andra praktiskt estetiska ämnen. Behörighet i engelska, idrott, slöjd, hem- och konsumentkunskap och/eller bild är meriterande.
Du har lätt för att samarbeta, är engagerad, nyfiken och flexibel. Utbildning och/eller erfarenhet av Montessoripedagogiken är önskvärt, men har du ett intresse för pedagogiken så uppmanar vi dig att söka tjänsten. Vi har nu en ledig tjänst med tillträde 2021-08-02. Vi söker en fritidspedagog alt grundskollärare på 100% som kommer att arbeta på vårt fritidshem på eftermiddagarna och i skolverksamheten på förmiddagarna.
Fritids är för barn i åldern 6-12 år. Gruppen består av ca 50 barn. Du kommer att ingå i fritids arbetslag med fyra andra pedagoger. På skoltid kommer du att vara antingen ämneslärare eller resurs i klass.
Montessori Friskola Gotland är Gotlands äldsta friskola och har funnits sedan 1996. Vi har 96,5% behöriga lärare läsåret 20/21, vilket är den högsta siffran på Gotland.
Våra hörnstenar är TRYGGHET, ANSVAR, ARBETSRO och LUST ATT LÄRA.
Vi vill inte att rekryteringsföretag hör av sig! Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Inom Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Utbildnings- och arbetslivsförvaltningens 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Välkomna till denna lilla charmiga skolan i Vänge socken, Roma skolområde. Vänge skola... Visa mer
Inom Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Utbildnings- och arbetslivsförvaltningens 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Välkomna till denna lilla charmiga skolan i Vänge socken, Roma skolområde. Vänge skola är en F-6 skola och har ca 50 elever som går i äldre fina lokaler. Vänge skola är en trygg plats för både elever och arbetare där alla känner alla vilket skapar ett bra pedagogiskt klimat. Skolan har en stor och fin skolgård som inspirerar till lek och lärande. Skolgården som angränsar till skogen lockar till skogspromenader, fågelspejning och andra roliga naturupplevelser för ett aktivt lärande.

Sammanlagt arbetar 6 pedagoger/barnskötare på skolan fördelat på tre klasser och ett fritidshem som ligger i en egen lokal i anslutning till skolan. Fritidspersonal har ett tätt samarbete med förskolan som ligger intill skolan.

Vänge skola är en del av Roma skolområde där också skolenheterna Romaskolan, Kräklingbo, Dalhem och Endre skolor ingår. Skolan ligger ca 1 mil från Roma och har goda bussförbindelser till olika tätorter på ön.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan nå framgång utifrån sina förutsättningar. Du skapar goda relationer, såväl med elever som med vårdnadshavare, byggda på förtroende och respekt. Du är medveten om din egen påverkan på elevernas lärande.

Med utgångspunkt i elevernas resultat, forskning och beprövad erfarenhet, följer du upp fritidsverksamhetens kvalitet, reflekterar och utvärderar i syfte till utveckling och stöttar elever i behov av särskilt stöd. Vi arbetar med kollegialt lärande vilket innebär att du samarbetar med dina kollegor och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper för att utveckla dig själv, din roll och skolans pedagogiska arbete.

Eftersom vi är en liten skolenhet samarbetar du tätt tillsammans med lärare, fritids och övrig personal under hela skoldagen. Du kommer ha det övergripande planeringsansvaret över fritids samt arbeta som resurs i klass. Som lärare i fritidshem/fritidspedagog kommer du även att tillsammans med kollegor ha ansvar för att utveckla fritidshemmet utifrån styrdokumenten.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog eller har en förskollärarlegitimation. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument exempelvis Lgr11 för grundskolan och läroplanens fjärde kapitel för fritidshem samt skollagen. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Du är flexibel och har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning. Du har förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av trygghet, förtroende och respekt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med de långsiktiga målen för att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever att uppnå kunskapskraven i Lgr11.

Du har en förmåga att planera och genomföra uppdraget på fritidshemmet så att den förstärker och fördjupar elevernas lärande mot kunskapsmålen. Du har god förmåga för analys och reflektion och utvecklar ständigt ditt arbetssätt utifrån Lgr11 och läroplanens fjärde kapitel för fritidshem. Du ser dig själv som en självklar del för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande och utveckling på fritidshemmet.

Du har den digitala kompetens som krävs för pedagogiskt arbete och dokumentation. Det krävs att du kan navigera bland digitala verktyg och lärresurser.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Solklintsskolan renoverades 2006 och är belägen centralt i Slite. I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till å... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Solklintsskolan renoverades 2006 och är belägen centralt i Slite. I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till åk 9, fritidshem samt skolbibliotek och Slites fritidsgård Bubblan. Vi har ca 220 barn och elever.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska tillsammans med arbetslaget driva den pedagogiska utvecklingen på fritidshemmet och skolan, bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi ser att samarbete och en samsyn kring elevernas hela dag och samarbete mellan skola och fritidshem, där allas olika kompetenser tas tillvara, är en förutsättning för att skapa helhet och trygghet över hela dagen för såväl elever som vuxna.

Fritidshemmets verksamhet bedrivs i skolans lokaler för F-3.
Fritidspersonalen ingår i ett team och är delaktiga under hela skoldagen och har kunskap om dagens aktiviteter och kan naturligt följa upp och bygga vidare på dem. På fritidshemmet erbjuds en verksamhet i god balans mellan kunskap, värdegrund och omsorg. Utbildningen ska ta tillvara elevernas lust att lära genom möjligheter till varierade aktiviteter och stöd för sin utveckling genom en helhetssyn på eleven.

KVALIFIKATIONER
På Solklintsskolan arbetar vi aktivt för att eleverna tidigt ska utveckla en sund livsstil och ges verktyg att upprätthålla en god mental hälsa. Det är ett viktigt arbete men så klart en stor utmaning! Vi vill därför att du som söker är intresserad av dessa frågor samt att du har en djupgående förståelse för barn och elevers tillvaro och drivkrafter.

Vi vill att du som söker är lärare med behörighet för fritids/fritidspedagog (bifoga examenshandlingar eller legitimation i din ansökan). Erfarenhet både från skola och fritidshem är önskvärt.

Eftersom du som pedagog på fritids är länken mellan fritidsverksamheten och skolan, är det mycket viktigt att du kan samarbeta med olika typer av människor och funktioner och bidra till en pedagogisk helhetssyn. Det krävs också att du är bra på att ta eget ansvar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Eskelhem skola är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 3 och fritidshem. Vihar också samarb... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Eskelhem skola är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 3 och fritidshem. Vihar också samarbete med förskolan som huserari nyrenoverade lokaler intill skolan. Upptagningsområde är Eskelhem, Tofta och Gnisvärd.

I Eskelhem skola är det viktigt att alla känner sig trygga och blir sedda. Fritidspersonalen är delaktig i skolans verksamhet under skoltid. På rasterna erbjuds organiserade lekar tillsammans med personalen. Eskelhem skola har en underbar skolgård med skog och stora gräsytor.

ARBETSUPPGIFTER
Du anser att systematiskt kvalitetsarbete i fritidsverksamhet är självklart och du drivs av att vara en del av utvecklingen. Dina arbetsuppgifter innebär ett pedagogiskt ansvar för verksamheten tillsammans med övriga kollegor. I uppgifterna ingår bland annat att planera, bedriva, dokumentera och utvärdera verksamheten.

Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du kommer även att arbeta som resurs/pedagog i klass under del av dagen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog.

Du är en trygg och tydlig person med förmågan att skapa förutsägbarhet och struktur. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda och förtroendegivande relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Eskelhem skola är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 3 och fritidshem. Vihar också samarb... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Eskelhem skola är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 3 och fritidshem. Vihar också samarbete med förskolan som huserar i nyrenoverade lokaler intill skolan. Upptagningsområde är Eskelhem, Tofta och Gnisvärd.

I Eskelhem skola är det viktigt att alla känner sig trygga och blir sedda. Fritidspersonalen är delaktig i skolans verksamhet under skoltid. På rasterna erbjuds organiserade lekar tillsammans med personalen. Eskelhem skola har en underbar skolgård med skog och stora gräsytor.

ARBETSUPPGIFTER
Du anser att systematiskt kvalitetsarbete i fritidsverksamhet är självklart och du drivs av att vara en del av utvecklingen. Dina arbetsuppgifter innebär ett pedagogiskt ansvar för verksamheten tillsammans med övriga kollegor. I uppgifterna ingår bland annat att planera, bedriva, dokumentera och utvärdera verksamheten.

Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du kommer även att arbeta som resurs/pedagog i klass under del av dagen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog.

Du är en trygg och tydlig person med förmågan att skapa förutsägbarhet och struktur. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda och förtroendegivande relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidsföreståndare

Orionskolan söker fritidsföreståndare. Orionskolan är en waldorfskola centralt i Visby, Vi har elever från årskurs F-9 och ett fritidshem med ca 90 barn. Du kommer att ansvara för att driva det waldorfpedagogiska fritidshemmets verksamhet. Vi önskar att du har högskoleutbildning (förskollärare/ fritidspedagog/ lärare) och erfarenhet av arbete i fritidshem. Ett plus är om du har tidigare erfarenhet av arbetsledande uppgifter och av att planera och driva v... Visa mer
Orionskolan söker fritidsföreståndare.
Orionskolan är en waldorfskola centralt i Visby, Vi har elever från årskurs F-9 och ett fritidshem med ca 90 barn.
Du kommer att ansvara för att driva det waldorfpedagogiska fritidshemmets verksamhet.
Vi önskar att du har högskoleutbildning (förskollärare/ fritidspedagog/ lärare) och erfarenhet av arbete i fritidshem. Ett plus är om du har tidigare erfarenhet av arbetsledande uppgifter och av att planera och driva verksamhet. Vi värderar att du är förtrogen med läroplanen, waldorfskolans läroplanen och skolverkets riktlinjer och fritidshemmets verksamhet. Att du har stort engagemang, glädje och vilja att ge barn en aktiv, meningsfull och utvecklande fritid. Att du är ansvarstagande, självständig, tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga.
Arbetsuppgifterna består dels av att planera, utveckla, leda och utvärdera fritidsverksamheten samt att arbeta i elevgrupp som fritidspedagog. Vi ser att personlig utveckling liksom ständig verksamhetsutveckling är en naturlig del av Orionskolan. Därför bör du som person vara intresserad av att utveckla dig själv så väl som eleverna och verksamheten. Vi ser att skolan och fritidshemmet ska utgöra en naturlig helhet. Vill du vara med och utveckla Orionskolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan.
Rekryteringen sker löpande. Din ansökan skickas till [email protected]
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig.
Orionskolan Visby Waldorfskola
Artillerigatan 8
62138 Visby Visa mindre

Lärare på fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Terra Novaskolan är en F-6 skola med ca 200 elever. Vi tillhör Södervärnslinjens upptagningsområde. Terra Novaskola... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Terra Novaskolan är en F-6 skola med ca 200 elever. Vi tillhör Södervärnslinjens upptagningsområde. Terra Novaskolan har ett fritidshem med tre avdelningar. Avdelningarna har stort samarbetet och förutom lek, spel, utevistelse ordnas speciella aktiviteter som eleverna fått vara med och bestämma genom fritidsrådet.
Skolan har tillgång till stor skolgård, fotbollsplaner och skolskog. Här arbetar engagerade pedagoger. Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Du planerar, genomför och utvärderar den dagliga verksamheten i fritidshemmet tillsammans med dina kollegor. Du får ansvar för styrda rastaktiviteter på rasterna tillsammans med en kollega.

Fritidshemmet arbetar strukturerat med systematiskt kvalitetsarbete. Det finns tydliga inarbetade rutiner som tillåter eleverna att göra aktiviteter på alla tre avdelningarna under fritidstiden. Skolan prioriterar kunskaper, trygghet och respekt för att utveckla eleverna till ansvarstagande och kunniga samhällsmedborgare.

KVALIFIKATIONER
VI söker dig som är utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog.
Du är bra på att samarbeta med andra och du eftersträvar att skapa goda relationer med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare.

Du kan praktisera ett lågaffektivt bemötande för de elever som behöver det.
Du har intresse av att utveckla verksamheten du arbetar i.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vi arbetar årskursvis i hemvister över hela dagen. I teamet arbetar sex till sju pedagoger med olika utbildning och... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi arbetar årskursvis i hemvister över hela dagen. I teamet arbetar sex till sju pedagoger med olika utbildning och bakgrund tillsammans. Dessutom finns tillgång till specialpedagog och speciallärare.

Varje årskurs har tillgång till flera rum i hemvisten. Vi strävar efter att skapa rum i rummet. En öppen planlösning kräver många olika små ”arbetsrum” för att skapa förutsättningar för att varje elev ska kunna arbeta och utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar aktivt med elevernas utevistelse där grunden ligger i värdegrund, trygghet och att alla elever ska få en bättre hälsa.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska tillsammans med arbetslaget driva den pedagogiska utvecklingen på fritidshemmet och skolan, bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi ser att samarbete och en samsyn kring elevernas hela dag och samarbete mellan skola och fritidshem, där allas olika kompetenser tas tillvara, är en förutsättning för att skapa helhet och trygghet över hela dagen för såväl elever som vuxna.

På Lyckåkerskolan bedrivs fritidshemmets verksamhet i respektive hemvists lokaler. Fritidspersonalen ingår i ett team och är delaktiga under hela skoldagen och har kunskap om dagens aktiviteter och kan naturligt följa upp och bygga vidare på dem. På fritidshemmet erbjuds en verksamhet i god balans mellan kunskap, värdegrund och omsorg. Utbildningen ska ta tillvara elevernas lust att lära genom möjligheter till varierade aktiviteter och stöd för sin utveckling genom en helhetssyn på eleven.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har fritidspedagogexamen. Du bör ha god social kompetens samt nyfikenhet och vilja att arbeta i team kring elevgruppen. Du tar ansvar för att utveckla arbetet i såväl teamet som på hela skolan.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta att bygga upp en ny skola från grunden. Polhemskol... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta att bygga upp en ny skola från grunden. Polhemskolan är den tredje skolan i skolområdet och är en nystartad grundskola med profilen naturvetenskap och FNs Globala mål för en hållbar utveckling. Den startade upp höstterminen 2019 och har till hösten åk F-6.

Polhemskolan ingår i Norrbacka/S:t Hans/Polhem skolområde och ligger i norra Visby med tre F-6 skolor. En belägen innanför ringmuren och två strax utanför. Skolområdet beräknas i framtiden ha runt 550 elever jämnt fördelat på skolorna. På alla tre skolorna finns fritidshem i åldrarna F-6. Skolorna har nära tillgång till de sevärdheter som finns i Visby men också Visbys medeltida stadskärna. Naturen finns också på nära avstånd genom havet, gravarna runt ringmuren samt kuststräckan norrut.
Välkommen att bli en av oss!


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter innebär ett pedagogiskt ansvar för verksamheten tillsammans med övriga kollegor. I uppgifterna ingår bland annat att planera, bedriva, dokumentera och utvärdera verksamheten.
I uppdraget arbetar du utifrån läroplanen för att skapa och erbjuda eleverna en trygg, meningsfull, stimulerande och utvecklande verksamhet men också för att komplettera och samverka med skolan. Rast- verksamhet är hos oss numera en viktig del i skolsamverkan för att på så sätt skapa lust- och glädjefyllda samt trygga pauser under skoldagen. Allt för att ge eleverna en bra heldag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och bygga upp en nystartad skola. Vi ser att gärna att du är en person som tänker utanför boxen i arbetet med att skapa moderna och anpassade lärmiljöer. Du tycker att arbetet kring hållbar utveckling och FN:s globala mål är viktigt där tidigare erfarenhet inom detta område är meriterande.

Du är en legitimerad pedagog som är behörig att arbeta i fritidshem. Du brinner för fritids och har erfarenhet av ett nära pedagogiskt samarbete tillsammans med skolan men också av ett nära samarbete med hemmen. Meriterande är utbildning mot naturvetenskap alternativt erfarenhet av arbete i ämnet. I din ansökan vill vi att du beskriver din vision om hur du vill och kan utveckla verksamhetens arbete kring Hållbar utveckling utifrån fritids perspektiv.

Då vi bygger upp ett helt nytt kollegium lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Du är ansvarstagande, lyhörd och intresserad av att samarbeta och aktivt delta i arbetslaget skola/fritids. Du är duktig på att se till varje elevs individuella behov och förutsättningar samt har en god förmåga att bemöta och engagera elever.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Guteskolan söker grundlärare i fritidshem

Guteskolan är en fristående f-9 och gymnasieskola på Gotland som startade 2007 och fr.o.m höstterminen 2014 så drivs all verksamhet i Visby. I januari 2016 så utökades Guteskolan med förskoleverksamhet. Skolan har ca. 250 elever i grundskolan, 270 elever på gymnasienivå och 100 barn i förskolan. Guteskolan - en skola med ett annorlunda och roligt upplägg. Där står gemenskap, glädje, lust och meningsfullhet i centrum för det vardagliga arbetet. Här kan du... Visa mer
Guteskolan är en fristående f-9 och gymnasieskola på Gotland som startade 2007 och fr.o.m höstterminen 2014 så drivs all verksamhet i Visby. I januari 2016 så utökades Guteskolan med förskoleverksamhet.
Skolan har ca. 250 elever i grundskolan, 270 elever på gymnasienivå och 100 barn i förskolan.


Guteskolan - en skola med ett annorlunda och roligt upplägg. Där står gemenskap, glädje, lust och meningsfullhet i centrum för det vardagliga arbetet. Här kan du känna dig trygg och bli inspirerad att förverkliga dig själv på alla plan, både det personliga och det intellektuella. Dagligen möter du människor som uppmuntrar dig att testa nya saker och stärker dig i din identitet. Du får möjlighet att växa och utvecklas. Guteskolan har höga målsättningar och en tro på att ALLA kan. En fantastisk resa har tagit sin början och det är DU som bestämmer hur den kommer att fortsätta.


Vi ställer höga krav på din samarbetsförmåga, både med eleverna och med övrig personal. Vår strävan är att arbeta tematiskt och i större projekt och ser gärna att du tar egna initiativ till annorlunda undervisning. Vår verksamhet präglas av öppenhet och dialog med ungdomar så väl som vuxna. Guteskolan har en tydlig hälsoprofil där vi bjuder alla elever på frukost och har rörelsepass alla dagar i alla årskurser. Är du glad, kreativ och vågar testa något nytt då ska du arbeta tillsammans med oss på Guteskolan!


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker en lärare i fritidshem till grundskolan på 100%.
I arbetsuppgifterna ingår att arbeta i skolans fritidshemsarbetslag. En betydande del av arbetsuppgifterna handlar om att organisera och styra upp arbetet i vår fritidsverksamhet.


Varaktighet
Tillsvidare 100%
6 månader provanställning tillämpas


Tillträde
HT 2020


Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Västerhejde skola ligger naturskönt ca 5 km söder om Visby. Vi har en stor skolgård med möjligheter till lek på båd... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Västerhejde skola ligger naturskönt ca 5 km söder om Visby. Vi har en stor skolgård med möjligheter till lek på både grönområde och gräsbevuxen fotbollsplan men även plats för bandy, basket och dylikt på asfaltsplan.

Vision:
Att bli Gotlands bästa skola

Närheten till vår skolskog ger oss fantastiska möjligheter att arbeta med ett av skolans profilområden som är miljö. Det andra är internationalisering.

Elevinflytande och hälsa är skolans prioriterade mål.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig, lärare i fritidshem/fritidspedagog till Västerhejde och Eskelhems skolor.

Du anser att systematiskt kvalitetsarbete i fritidsverksamhet är självklart och du drivs av att vara en del av utvecklingen. Dina arbetsuppgifter innebär ett pedagogiskt ansvar för verksamheten tillsammans med övriga kollegor. I uppgifterna ingår bland annat att planera, bedriva, dokumentera och utvärdera verksamheten. Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Du kommer även att arbeta som resurs/pedagog i klass under del av dagen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog.
Du är en trygg och tydlig person med förmågan att skapa förutsägbarhet och struktur. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda och förtroendegivande relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta på skolans fritidshem utifrån grundskolans läroplan. Du ska bidra till att stimuler... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska arbeta på skolans fritidshem utifrån grundskolans läroplan. Du ska bidra till att stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda en meningsfull fritid. Du driver frågor i nära samarbete med fritidshem, lärare och övriga kollegor. Du planerar och genomför fritidsaktiviteter och rastverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är utbildad lärare på fritidshem/fritidspedagog/förskollärare. Du har lärarlegitimation eller examen från din utbildning vilken bifogas i din ansökan. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet, en god samarbetsförmåga och intresse för natur och uteverksamhet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Fårösund/Lärbro skolområde har cirka 255 elever fördelat på 120 elever i Lärbro och 135 i Fårösund. I skolområdet a... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Fårösund/Lärbro skolområde har cirka 255 elever fördelat på 120 elever i Lärbro och 135 i Fårösund. I skolområdet arbetar cirka 40 medarbetare, vi har ett nära samarbete mellan skolorna där vi utbyter idéer och tankar för elevernas bästa. Genom projekt PRIO har vi tagit fram specifika utvecklingsområden som underlag för årets pedagogiska arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet består i att utveckla och förankra fritidshemmets nya läroplan. Du driver frågor i nära samarbete med skolledning, fritidshem och lärare och genomför lektioner utifrån din profession i nära samarbete med lärare och övriga kollegor. Du planerar och genomför fritidsaktiviteter och rastaktiviteter.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog. Du har lärarlegitimation eller examen från din utbildning vilken bifogas i din ansökan.
Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande och vi ser att du är flexibel gällande schemaläggning.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare på fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Till Tjelvarskolan ska alla barn komma med glädje och skall känna sig trygga. Vi tror att du som söker vill bidra m... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Till Tjelvarskolan ska alla barn komma med glädje och skall känna sig trygga. Vi tror att du som söker vill bidra med dina kunskaper och ditt engagemang för att skapa en lärmiljö som möjliggör detta. Du är bra på att skapa goda relationer med såväl vårdnadshavare och elever såväl som kollegor. Du har dessutom förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt arbeta med andra kollegor i ämnesövergripande projekt

ARBETSUPPGIFTER
Du skall jobba på skolans fritidshem som har barn från 6-10 år. Du skall bidra till att fritidshemmen på Tjelvarskolan erbjuder eleverna en meningsfull fritid och rekreation samt stimulerar deras lärande och utveckling. Du skall även bidra till att fritidshemmet kompletterar skolan dels på fritidshemmet men även i samverkan med elevernas lärare.

KVALIFIKATIONER
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. ARBETSUPPGIFTER Tycker du det skulle vara roligt att vara med och utveckla nya Lyckåker? Vi arbetar med att utvec... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

ARBETSUPPGIFTER
Tycker du det skulle vara roligt att vara med och utveckla nya Lyckåker? Vi arbetar med att utveckla våra arbetslag. Vi vill skapa en helhet över dagen för barn och personal. Utveckla vårt arbetssätt och pedagogik. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på varje elevs lärande och utveckling, där mående, sociala sammanhang och kunskapsinlärning hänger ihop, och är beroende av varandra. Vi vill utveckla och stärka fritidshemmet.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är en ansvarstagande person som tycker om att utvecklas och arbeta i arbetslag. Du är social och har lätt för att samarbeta.
Du har fritidspedagogutbildning

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som lärare i fritidshem/fritidspedagog på Gråboskolan. På ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som lärare i fritidshem/fritidspedagog på Gråboskolan. På skoltid kommer du att arbeta som resurs/stöd i klass eller för enskild elev på lågstadiet.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är fritidspedagog eller lärare med behörighet för fritids (bifoga legitimation i din ansökan). Bredare ämnesbehörighet är meriterande, företrädesvis i något praktisk estetiskt ämne, gärna musik.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som pedagog på fritids ska du vara länken mellan fritidsverksamheten och skolan. Det är därför viktigt att du kan samarbeta med olika funktioner och bidra till en pedagogisk helhetssyn. Arbetet sker både i skola och på fritidshem.

Gråboskolan har en härlig mångfald i elevgrupperna. Vi vill därför att du har intresse för och gärna erfarenhet av att arbeta på en mångkulturell skola. Vi har även starkt fokus på rörelse och tidig läsinlärning för eleverna.

Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har ett positivt förhållningssätt samt viljan och förmågan att arbeta ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Västerhejde skola ligger naturskönt ca 5 km söder om Visby. Vi har en stor skolgård med möjligheter till lek på båd... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Västerhejde skola ligger naturskönt ca 5 km söder om Visby. Vi har en stor skolgård med möjligheter till lek på både grönområde och gräsbevuxen fotbollsplan men även plats för bandy, basket och dylikt på asfaltsplan.

Närheten till vår skolskog ger oss fantastiska möjligheter att arbeta med en av skolans profilområden som är miljö. Vårt andra område är internationalisering.

Elevinflytande, hälsa och genus är skolans prioriterade mål.

Vi har ca 270 elever från förskoleklass till åk 6.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en fritidspedagog/lärare på fritidshem för undervisning på fritidshemmet på Västerhejde skola.

Till Västerhejde skola ska alla barn komma med glädje och de ska känna sig trygga. Vi tror att du som söker vill bidra med dina kunskaper och ditt engagemang för att skapa en lärmiljö som möjliggör detta.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning till fritidspedagog /grundlärare med inriktning mot fritidshem. Du har lätt att ta egna initiativ, är engagerad och intresserad av barns lärande och utveckling.

Du tycker om att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du bidrar gärna till en utmanande verksamhet där eleverna har inflytande över sin fritids tid.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker en utvecklingsinriktad och engagerad medarbetare som är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån fritidshemmets läroplan samt i team tillsammans med övriga kollegor både inom och mellan fritidshemmen och med personal i skolan.

Du som söker bifoga legitimation i din ansökan.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Norrbackaskolan är belägen i norra Visby och S:t Hansskolan är belägen i Visby innerstad. Tillsammans med vår tredj... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Norrbackaskolan är belägen i norra Visby och S:t Hansskolan är belägen i Visby innerstad. Tillsammans med vår tredje skola, Polhemskolan, bildar de ett skolområde bestående av tre F-6 skolor. Skolområdet har idag drygt 450 elever och flertalet elever är inskrivna i våra fritidshem. Skolorna har nära tillgång till de sevärdheter som finns i Visby men också Visbys medeltida stadskärna. Naturen finns på nära avstånd genom havet, gravarna runt ringmuren samt kuststräckan norrut.

Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i samarbete med fritidskollegor, förskollärare och lärare att ansvara för fritidsverksamhet och för eleverna i aktuellt fritidshem. Arbetet består främst av att planera, leda och genomföra det pedagogiska arbetet i verksamheten i linje med läroplanen. Arbetet börjar under förmiddagen som komplement till skolverksamheten för att sedan fokusera på att erbjuda våra elever en kvalitativ fritidshemsverksamhet under eftermiddagen. Rast- verksamhet är hos oss en viktig del i skolsamverkan för att på så sätt skapa lust- och glädjefyllda pauser under skoldagen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är fritidspedagog eller lärare med inriktning mot fritidshem. Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt förmågan att entusiasmera och engagera. Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett bra förhållningssätt i möten med barn och föräldrar. Du brinner för fritidshemmets verksamhet och tycker att det är spännande och viktigt att skapa en bra heldag för eleverna och därmed intresserad av skolsamverkan. Vi är nyfikna på just din pedagogiska filosofi och tar för givet att du beskriver den i din ansökan.
En behörighet i ett eller flera teoretiska ämnen är meriterande precis som en utbildning är i en för skola och fritids kompletterande utbildningar som t.ex. socialpedagog mfl.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. ARBETSUPPGIFTER Som fritidspedagog ansvarar du för undervisningen på fritidshemmet för åldersgruppen 6 år på Ro... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog ansvarar du för undervisningen på fritidshemmet för åldersgruppen 6 år på Romaskolan tillsammans med en kollega. Innevarande år är gruppen ca 25 barn. Tillsammans med förskollärare lägger du upp arbetet i förskoleklass under skoldagen. Samarbete med övrig fritidspersonal och andra åldersgrupper under eftermiddagstid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen alternativt annan pedagogisk examen med inriktning mot yngre barn.

Du tycker att det är inspirerande och viktigt att arbeta med barn och ungdomars lärande och utveckling. Du har förmåga att skapa en god lärandemiljö där varje barn ses, bekräftas och stimuleras till maximal kunskapsutveckling. Det är viktigt att du som person har ett starkt och genuint intresse av att hjälpa andra, att du är trygg i dig själv och har en förmåga att vara kreativ och ta egna initiativ. Du ingår i ett team med övriga pedagoger och resurspersoner/elevassistenter och det är därför viktigt att du är lyhörd och tycker om att samarbeta med andra. Nyfikenhet, anpassningsförmåga och flexibilitet är egenskaper vi värderar högt, samtidigt med god kännedom om nationella som lokala styrdokument.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. ARBETSUPPGIFTER Du kommer ansvara för ett av våra tre fritidshem gällande genomförande, uppföljning och utvecklin... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ansvara för ett av våra tre fritidshem gällande genomförande, uppföljning och utveckling. Du kommer under vårterminen 2019 vara ansvarig för skolans skolgårdspedagogik och rastverksamhet. Du kommer även att vara delaktig i en grupp som gemensamt arbetar för att kontinuerligt utveckla fritidshemmen på skolan. Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför du undervisningen på fritidshemmet med utgångspunkt i styrdokumenten samt elevernas intressen, behov och erfarenheter. För att lyckas med detta ges du goda förutsättningar i form av planeringstid och kollegialt lärande tillsammans med kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en lärare i fritidshem/fritidspedagog som är engagerad, idérik och som vill vara med och utveckla fritidshemmen på vår skola. Om du har kunskap om/intresse av att arbeta med digitala verktyg på fritidshemmet är det ett plus.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Förskollärare / fritidspedagog på Fårö

Förskolan är ett föräldrakooperativ, där styrelsen består av föräldrar till verksamhetens barn. Vi söker dig, utbildad förskollärare/fritidspedagog, som vill vara en del av vårt lilla arbetslag. Du ska trivas att vistas i skog och mark, vara insatt i Lpfö -98 (rev -16) samt implementera denna i den dagliga verksamheten. Fårö förskola och fritids är en välfungerande förskola belägen mitt på Fårö, vi har en fin utomhusmiljö med tillgång till "egen" strand oc... Visa mer
Förskolan är ett föräldrakooperativ, där styrelsen består av föräldrar till verksamhetens barn. Vi söker dig, utbildad förskollärare/fritidspedagog, som vill vara en del av vårt lilla arbetslag. Du ska trivas att vistas i skog och mark, vara insatt i Lpfö -98 (rev -16) samt implementera denna i den dagliga verksamheten. Fårö förskola och fritids är en välfungerande förskola belägen mitt på Fårö, vi har en fin utomhusmiljö med tillgång till "egen" strand och med stora grönområden. Vi har för närvarande 13 förskolebarn samt 19 fritidsbarn inskrivna i verksamheten.Maten lagas från grunden i vårt eget kök. Förskolan är ett föräldrakooperativ.Versamheten söker nu en förskollärare för att komplettera vår personalstyrka. Vi söker dig som har högskoleutbildning och legitimation som förskollärare och fritidspedagog samt är väl insatt i förskolans läroplan. B-körkort är ett krav.Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Visa mindre

Fritidspedagog / lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Lyckåkerskolan blir en F-3-skola från och med HT 19. Vi söker nu två medarbetare som vill jobba i arbetslag årskurs... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Lyckåkerskolan blir en F-3-skola från och med HT 19.
Vi söker nu två medarbetare som vill jobba i arbetslag årskursvis med olika professioner.
Vi satsar på att utveckla gemensam pedagogik för skola/fritidshem.
Rastpedagog uppdrag är en del i detta.

ARBETSUPPGIFTER
Tycker du det skulle vara roligt att vara med och utveckla nya Lyckåker? Vi kommer att arbeta mycket med att utveckla våra arbetslag. Vi vill skapa en helhet över dagen för barn och personal. Utveckla vårt arbetssätt och pedagogik. Vi ska arbeta utifrån en helhetssyn på varje elevs lärande och utveckling, där mående, sociala sammanhang och kunskapsinlärning hänger ihop, och är beroende av varandra.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är en ansvarstagande person som tycker om att utvecklas och arbeta i arbetslag. Du är social och har lätt för att samarbeta.
Du har fritidspedagogutbildning.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem / fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Fårösund/Lärbro skolområde har cirka 255 elever fördelat på 120 elever i Lärbro och 135 i Fårösund. I skolområdet a... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Fårösund/Lärbro skolområde har cirka 255 elever fördelat på 120 elever i Lärbro och 135 i Fårösund. I skolområdet arbetar cirka 40 medarbetare, vi har ett nära samarbete mellan skolorna där vi utbyter idéer och tankar för elevernas bästa. Genom projekt PRIO har vi tagit fram specifika utvecklingsområden som underlag för årets pedagogiska arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet består i att utveckla och förankra fritidshemmets nya läroplan. Du driver frågor i nära samarbete med skolledning, fritidshem och lärare och genomför lektioner utifrån din profession i nära samarbete med lärare och övriga kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog. Du har lärarlegitimation eller examen från din utbildning vilken bifogas i din ansökan.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Humlegårdens skolområde omfattar Humlegårdsskolan F–1 och Alléskolan åk 2–6. Skolområdet ligger i ett expanderande ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Humlegårdens skolområde omfattar Humlegårdsskolan F–1 och Alléskolan åk 2–6. Skolområdet ligger i ett expanderande område i de centrala delarna av Visby. Skolområdet har ca 280 elever varav 200 elever på Alléskolan.
Alléskolan har ett fritidshem med tre fritidshemsavdelningar med ca 120 elever inskriva.
På Alléskolan arbetar fritidspedagog tillsammans med elevassistenter och barnskötare på varje fritidshemsavdelning. Vi arbetar aktivt med barnets hela dag på fritidshem/skola. Skolan har en fritidspedagog som ansvarar för skolgårdspedagogiken under förmiddagsrast och lunchrast.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ansvara för ett av våra tre fritidshem gällande genomförande, uppföljning och utveckling. Du kommer även att vara delaktig i en grupp som gemensamt arbetar för att kontinuerligt utveckla fritidshemmen på skolan. Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför du undervisningen på fritidshemmet med utgångspunkt i styrdokumenten samt elevernas intressen, behov och erfarenheter. För att lyckas med detta ges du goda förutsättningar i form av planeringstid och kollegialt lärande tillsammans med kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en lärare i fritidshem/fritidspedagog som är engagerad, idérik och som vill vara med och utveckla fritidshemmen på vår skola. Om du har kunskap om/intresse av att arbeta med digitala verktyg på fritidshemmet är det ett plus.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog / lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vänge skola är en F-6 skola som tillhör Roma skolområde. Skolan har för närvarande 54 elever med ca. 25 elever insk... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vänge skola är en F-6 skola som tillhör Roma skolområde. Skolan har för närvarande 54 elever med ca. 25 elever inskriven på fritidshemmet. Vi söker nu en medarbetare till vårt fritidshem. Du kommer att ha två kollegor samt ett arbetslag på ytterligare 5 lärare. Tonvikten i tjänsten är eftermiddagsverksamhet på fritidshemmet, men även resurstid i klass ingår.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara ansvarig för Vänges fritidshem tillsammans med dina kollegor. Planeringstid förläggs på torsdags förmiddag där du utgår från fritidshemmets styrdokument. Du kommer att vara en länk mellan skolan, fritidshemmet och vårdnadshavare, vilket betyder att samarbete är en kvalifikation som är betydande. Fritidshemmets lokaler är fristående från skolan vilket ger stora möjligheter till olika temaarbeten som sträcker sig över tid. Du utgår från elevernas intressen.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har fritidspedagogexamen eller motsvarande. Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har ett positivt förhållningssätt samt viljan att arbeta som resurs i grupp på förmiddagen.

ÖVRIGT
Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog / lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Lyckåkerskolan blir en F-3-skola från och med HT 19. Vi söker nu en medarbetare som vill jobba i arbetslag årskursv... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Lyckåkerskolan blir en F-3-skola från och med HT 19.
Vi söker nu en medarbetare som vill jobba i arbetslag årskursvis med olika professioner.
Vi satsar på att utveckla gemensam pedagogik för skola/fritidshem.

ARBETSUPPGIFTER
Tycker du det skulle vara roligt att vara med och utveckla nya Lyckåker? Vi kommer att arbeta mycket med att utveckla våra arbetslag. Vi vill skapa en helhet över dagen för barn och personal och utveckla vårt arbetssätt och pedagogik. Vi ska arbeta utifrån en helhetssyn på varje elevs lärande och utveckling, där mående, sociala sammanhang och kunskapsinlärning hänger ihop, och är beroende av varandra.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är en ansvarstagande person som tycker om att utvecklas och arbeta i arbetslag. Du är social och har lätt för att samarbeta.
Du har fritidspedagogutbildning.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Athene Fardhem Fritidspedagog

AcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Våra 16 300 medarbetare på våra drygt 650 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Alla 176 000 barn, elever och vuxenstuderande som går i våra verksamheter under ett år ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential. Vi är norra Eu... Visa mer
AcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Våra 16 300 medarbetare på våra drygt 650 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Alla 176 000 barn, elever och vuxenstuderande som går i våra verksamheter under ett år ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.

Vi är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

Detta söker vi:

En utbildad och erfaren fritidspedagog eller annan pedagog som bedöms likvärdig och som trivs i det lilla sammanhanget. På Athene Fardhem finns den lilla skolans möjligheter kombinerat med den stora skolans resurser. Ett fritidshem på en skola för dig som brinner för utöva ditt fritidshemsyrke och söker utveckling samtidigt som du bidrar till en levande landsbygd. 
Vi erbjuder:

• En tillsvidaretjänst på 100% i Fardhem
• Mindre barngrupp
• Engagerade kollegor
• Närvarande och pedagogiskt ledarskap
• Möjlighet till egen utveckling
• Friskvårdsbidrag och förmånskort

Om verksamheten:

Athene Fardhem är Atheneskolans mindre enhet fem mil från Visby i Fardhem socken. Här ligger fritids, skola och förskola vackert inbäddat mellan änge, skog och idrottsplats. I skolan finns tre klasser; år F-1, år 2-3 och år 4-och en fritidsverksamhet. Här finns engagerade pedagoger som arbetar nära varandra i ett sammansvetsat arbetslag. Arbetslaget ingår under Atheneskolans och Pysslingens regi och får med det ett större kollegialt nätverk. Vi arbetar målmedvetet och från och vi vill ta ett större kliv framåt genom att fokusera på Fritidshemmets utveckling "Fritidshemmen 2020". Vi ska utveckla Fritidshemmet tillsammans med skolan mot ett "heldagslärande" och du blir en viktig pedagog i detta arbete
Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2019-06-07.  Tjänsten är tillsvidaretjänst på 100% med tillträde senast 2019-08-01 eller enligt överenskommelse.

Läs mer och ansök på www.pysslingen.se.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Monia Svensson 0498-200971 [email protected]
Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Visa mindre

Fritidspedagog / lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas. ARBETSUPPGIFTER Nu behöver vi en lärare i fritidshem/fritidspedagog till Gråboskolan. Du kommer även äv... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi en lärare i fritidshem/fritidspedagog till Gråboskolan. Du kommer även även att arbeta som resurs/stöd för elev eller i grupp på lågstadiet.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker är fritidspedagog eller lärare med behörighet för fritids (bifoga legitimation i din ansökan). Bredare ämnesbehörighet är meriterande, företrädesvis i något praktisk- estetiskt ämne, gärna musik.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som pedagog på fritids ska du vara länken mellan fritidsverksamheten och skolan. Det är därför viktigt att du kan samarbeta med olika funktioner och bidra till en pedagogisk helhetssyn. Arbetet sker både i skola och på fritidshem.

Gråboskolan har en härlig mångfald i elevgrupperna. Vi vill därför att du har intresse för och gärna erfarenhet av att arbeta på en mångkulturell skola. Vi har även starkt fokus på rörelse och tidig läsinlärning för eleverna.

Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har ett positivt förhållningssätt samt viljan och förmågan att arbeta ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog / lärare fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Romaskolan är en F–9skola med ca 300 elever. Skolan ligger cirka en mil från Visby med bra kommunikationer och fin ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Romaskolan är en F–9skola med ca 300 elever. Skolan ligger cirka en mil från Visby med bra kommunikationer och fin utomhusmiljö. Vi söker nu en medarbetare till vårt fritidshem för barnen i förskoleklass. Du jobbar tillsammans med ytterligare en personal på eftermiddagstid, på förmiddagen är du resurs i förskoleklassen.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ansvara för ett av våra tre fritidshem gällande genomförande, uppföljning och utveckling. Du kommer även att vara delaktig i en grupp som gemensamt arbetar för att kontinuerligt utveckla fritidshemmen på skolan. Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför du undervisningen på fritidshemmet med utgångspunkt i styrdokumenten samt elevernas intressen, behov och erfarenheter.
Som pedagog på fritids ska du vara länken mellan fritidsverksamheten och skolan. Det är därför viktigt att du kan samarbeta med olika funktioner och bidra till en pedagogisk helhetssyn. Arbetet sker både i skola och på fritidshem.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har fritidspedagogexamen eller motsvarande.
Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har ett positivt förhållningssätt samt viljan och förmågan att arbeta ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.
Om du har intresse av att arbeta med digitala verktyg på fritidshemmet, på ett pedagogiskt sätt, så är det meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog alt grundskollärare

Vi har en ledig tjänst med tillträde 2019-08-05. Vi söker en fritidspedagog alt grundskollärare på 80% som främst kommer att arbeta på vårt fritidshem. Fritids är för barn i åldern 6-12 år. Gruppen består av ca 50 barn. Du kommer att ingå i fritids arbetslag med tre andra pedagoger. I tjänsten ingår även några timmar på vår förskola. Montessori Friskola Gotland är Gotlands äldsta friskola och har funnits sedan 1996. Våra hörnstenar är TRYGGHET, ANSVAR, A... Visa mer
Vi har en ledig tjänst med tillträde 2019-08-05. Vi söker en fritidspedagog alt grundskollärare på 80% som främst kommer att arbeta på vårt fritidshem. Fritids är för barn i åldern 6-12 år. Gruppen består av ca 50 barn. Du kommer att ingå i fritids arbetslag med tre andra pedagoger. I tjänsten ingår även några timmar på vår förskola.

Montessori Friskola Gotland är Gotlands äldsta friskola och har funnits sedan 1996. Våra hörnstenar är TRYGGHET, ANSVAR, ARBETSRO och LUST ATT LÄRA. Vår förskola startade i februari 2015.

Vi söker dig som är bra på att samarbeta, engagerad, nyfiken, flexibel och som har erfarenhet att läsinlärning. Utbildning och eller erfarenhet av Montessoripedagogiken är önskvärt, men har du ett intresse för pedagogiken så uppmanar vi dig att söka tjänsten.

Tjänsten kan kombineras med en tjänst som musiklärare på 20%.

Vi vill inte att rekryteringsföretag hör av sig!Vi söker dig som har lärarlegitimation - för fritidshemmet alternativt i andra praktiskt estetiska ämnen, som lämpar sig för arbete på fritids. Du har
lätt för att samarbeta, är engagerad, nyfiken och flexibel. Utbildning och/eller erfarenhet av Montessoripedagogiken är önskvärt, men har du ett intresse för pedagogiken så uppmanar vi dig att söka tjänsten.

Vår skola är belägen på A7-området i centrala Visby. Idag arbetar 19 personer på förskola, skola och fritids. Visa mindre

Fritidspedagog / lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas. ARBETSUPPGIFTER Nu behöver vi en lärare i fritidshem/fritidspedagog till Gråboskolan. Du kommer även äv... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi en lärare i fritidshem/fritidspedagog till Gråboskolan. Du kommer även även att arbeta som resurs/stöd i klass på förmiddagar.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker är fritidspedagog eller lärare med behörighet för fritids (bifoga legitimation i din ansökan). Bredare ämnesbehörighet är meriterande, företrädesvis i något praktisk- estetiskt ämne, gärna musik.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som pedagog på fritids ska du vara länken mellan fritidsverksamheten och skolan. Det är därför viktigt att du kan samarbeta med olika funktioner och bidra till en pedagogisk helhetssyn. Arbetet sker både i skola och på fritidshem.

Gråboskolan har en härlig mångfald i elevgrupperna. Vi vill därför att du har intresse för och gärna erfarenhet av att arbeta på en mångkulturell skola. Vi har även starkt fokus på rörelse och tidig läsinlärning för eleverna.

Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har ett positivt förhållningssätt samt viljan och förmågan att arbeta ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Humlegårdens skolområde omfattar Humlegårdsskolan F – 1 och Alléskolan åk 2 – åk 6. Skolområdet ligger i ett expand... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Humlegårdens skolområde omfattar Humlegårdsskolan F – 1 och Alléskolan åk 2 – åk 6. Skolområdet ligger i ett expanderande område i de centrala delarna av Visby. Skolområdet har ca 280 elever varav 200 elever på Alléskolan.
Alléskolan har ett fritidshem med tre fritidshemsavdelningar med ca 120 elever inskriva.
På Alléskolan arbetar fritidspedagog tillsammans med elevassistenter och barnskötare på varje fritidshemsavdelning. Vi arbetar aktivt med barnets hela dag på fritidshem/skola. Skolan har en fritidspedagog som ansvarar för skolgårdspedagogiken under förmiddagsrast och lunchrast.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ansvara för ett av våra tre fritidshem gällande genomförande, uppföljning och utveckling. Du kommer även att vara delaktig i en grupp som gemensamt arbetar för att kontinuerligt utveckla fritidshemmen på skolan. Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför du undervisningen på fritidshemmet med utgångspunkt i styrdokumenten samt elevernas intressen, behov och erfarenheter. För att lyckas med detta ges du goda förutsättningar i form av planeringstid och kollegialt lärande tillsammans med kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en lärare i fritidshem/fritidspedagog som är engagerad, idérik och som vill vara med och utveckla fritidshemmen på vår skola. Om du har kunskap om/intresse av att arbeta med digitala verktyg på fritidshemmet är det ett plus.ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fritidspedagog / lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Stenkyrka skola är en trevlig, liten skola på landet belägen vid kusten drygt 2,5 mil norr om Visby. Skolan hör til... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Stenkyrka skola är en trevlig, liten skola på landet belägen vid kusten drygt 2,5 mil norr om Visby. Skolan hör till Fole/Stenkyrka skolområde.
Vi har ca 75 elever i åk F-6. Vi har ett samarbete med förskolan Ankan som ligger precis bredvid. Skolan är belägen med fantastisk natur in på knuten som utnyttjas i den dagliga verksamheten.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en lärare mot fritidshem/fritidspedagog till fritidshemmet på Stenkyrka skola.

Du kommer att arbeta tillsammans med lärarna under skoldagen och på fritidshemmet på morgon, eftermiddag och under lov. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga pedagoger planerar, leder, driver och utvecklar den pedagogiska verksamheten.

Vi eftersträvar ett heldagsperspektiv på elevens dag och vi tycker det är viktigt att tillvarata olika yrkesgruppers kompetenser runt eleven.

Fritidshemmet har även ett visst samarbete med förskolan.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker är fritidspedagog eller lärare med behörighet för fritidshem. Bifoga eventuella examenshandlingar eller legitimation i ansökan. Det är ett stort plus om du har behörighet i ett eller flera ämnen som t.ex. musik eller idrott. Erfarenhet av arbete i fritidshem är meriterande.

Du har en barnsyn där ett inkluderande arbetssätt på skolan är en självklarhet. Vi strävar mot att inta ett relationellt perspektiv när det gäller våra elever. Vi har inlett ett arbete med att implementera ett lågaffektivt bemötande inspirerade av bl.a. Bo Hejlskovs tankar. Du måste således vara intresserad av att fortsätta utveckla vårt arbete med ett lågaffektivt bemötande i vårt möte med eleverna.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är utvecklingsinriktad och engagerad medarbetare som är bra på att skapa goda relationer med såväl vårdnadshavare och elever som kollegor.

Eftersom du som pedagog på fritidshemmet är länken mellan fritidsverksamhet och skola, är det mycket viktigt att du kan samarbeta med olika typer av människor och funktioner och bidra till en pedagogisk helhetssyn

Vi letar efter dig som är lyhörd för barnens behov, driven, initiativrik och positiv med många idéer samt mål- och lösningsinriktad.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog / lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Välkommen till en skola på landet med fina, natursköna områden. Skolan omfattar förskoleklass, åk 1-6 samt fritidsh... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Välkommen till en skola på landet med fina, natursköna områden. Skolan omfattar förskoleklass, åk 1-6 samt fritidshem. Vårt upptagningsområde är i första hand socknarna Fole, Hejnum, Bäl, Lokrume, Gothem, Källunge och Vallstena. Vi har ca 130 härliga elever. Skolan är belägen med fantastisk natur in på knuten som utnyttjas i den dagliga verksamheten.

Hos oss hittar du engagerade medarbetare som aktivt arbetar för att utveckla skolan. Här finns en god kollegial stämning och en helhetssyn på skolans alla elever.

Skolans vision är att Fole skola ska vara en skola där alla vågar ta hand om varandra, göra sitt bästa och tänka nytt

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en lärare mot fritidshem/fritidspedagog till fritidshemmet på Fole skola.

Du kommer att arbeta tillsammans med lärarna under skoldagen och på fritidshemmet på morgon, eftermiddag och under lov. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga pedagoger planerar, leder, driver och utvecklar den pedagogiska verksamheten.

Vi eftersträvar ett heldagsperspektiv på elevens dag och vi tycker det är viktigt att tillvarata olika yrkesgruppers kompetenser runt eleven.

Fritidshemmet har även ett visst samarbete med förskolan.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker är fritidspedagog eller lärare med behörighet för fritidshem. Bifoga eventuella examenshandlingar eller legitimation i ansökan. Om du har behörighet i ett eller flera ämnen som t.ex. musik, bild eller idrott är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete i fritidshem är ett plus.

Du har en barnsyn där ett inkluderande arbetssätt på skolan är en självklarhet. Vi strävar mot att inta ett relationellt perspektiv när det gäller våra elever. Vi har inlett ett arbete med att implementera ett lågaffektivt bemötande inspirerade av bl.a. Bo Hejlskovs tankar. Du måste således vara intresserad av att fortsätta utveckla vårt arbete med ett lågaffektivt bemötande i vårt möte med eleverna.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är utvecklingsinriktad och engagerad medarbetare som är bra på att skapa goda relationer med såväl vårdnadshavare och elever som kollegor.

Eftersom du som pedagog på fritidshemmet är länken mellan fritidsverksamhet och skola, är det mycket viktigt att du kan samarbeta med olika typer av människor och funktioner och bidra till en pedagogisk helhetssyn

Vi letar efter dig som är lyhörd för barnens behov, driven, initiativrik och positiv med många idéer samt mål- och lösningsinriktad.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog / lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vi söker en fritidspedagog till Kräklingbo skola. Skolan som är en F-6 skola med ca 40 barn ligger idylliskt på Öst... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi söker en fritidspedagog till Kräklingbo skola. Skolan som är en F-6 skola med ca 40 barn ligger idylliskt på Östergarnslandet. Skolan är en del i Romalinjen och barnen åker till Romaskolan för undervisning i flera ämnen.

ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog/lärare i fritidshem ansvarar du för undervisning i fritidshemmet, samt samarbetar under skoldagen med klasslärare.

KVALIFIKATIONER
Du har empati och förmåga att kunna skapa goda relationer med barnen.
Du har kreativitet och förmåga att planera och genomföra fritidshemmets innehåll och aktiviteter utifrån läroplansuppdraget.
Du har förmåga att samarbeta med övriga lärare och skolans elevhälsoteam.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog / lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Solklintsskolan renoverades 2006 och är belägen centralt i Slite. I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till å... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Solklintsskolan renoverades 2006 och är belägen centralt i Slite. I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till åk 9, två fritidshemsavdelningar samt skolbibliotek och Slites fritidsgård Bubblan. Vi har ca 240 barn och elever.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en fritidspedagog/lärare i fritidshem till Solklintsskolan i Slite. Arbetet består av att planera och leda det pedagogiska arbetet i verksamheten i linje med skolans läroplan och elevernas behov.

KVALIFIKATIONER
På Solklintsskolan arbetar vi aktivt för att eleverna tidigt ska utveckla en sund livsstil och ges verktyg att upprätthålla en god mental hälsa. Det är ett viktigt arbete men så klart en stor utmaning! Vi vill därför att du som söker är intresserad av dessa frågor samt att du har en djupgående förståelse för barn och elevers tillvaro och drivkrafter.

Vi vill att du som söker är fritidspedagog eller lärare med behörighet för fritids (bifoga examenshandlingar eller legitimation i din ansökan). Erfarenhet både från skola och fritidshem är önskvärt.

Eftersom du som pedagog på fritids är länken mellan fritidsverksamheten och skolan, är det mycket viktigt att du kan samarbeta med olika typer av människor och funktioner och bidra till en pedagogisk helhetssyn. Det krävs också att du är bra på att ta eget ansvar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog / lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Lyckåkerskolan blir en F-3-skola från och med HT 19. Vi söker nu två medarbetare som vill jobba i arbetslag årskurs... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Lyckåkerskolan blir en F-3-skola från och med HT 19.
Vi söker nu två medarbetare som vill jobba i arbetslag årskursvis med olika professioner.
Vi satsar på att utveckla gemensam pedagogik för skola/fritidshem.
Rastpedagog uppdrag är en del i detta.

ARBETSUPPGIFTER
Tycker du det skulle vara roligt att vara med och utveckla nya Lyckåker? Vi kommer att arbeta mycket med att utveckla våra arbetslag. Vi vill skapa en helhet över dagen för barn och personal. Utveckla vårt arbetssätt och pedagogik. Vi ska arbeta utifrån en helhetssyn på varje elevs lärande och utveckling, där mående, sociala sammanhang och kunskapsinlärning hänger ihop, och är beroende av varandra.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är en ansvarstagande person som tycker om att utvecklas och arbeta i arbetslag. Du är social och har lätt för att samarbeta.
Du har fritidspedagogutbildning.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Fritidspedagog / lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Vi söker en fritidspedagog till Dalhem skola som är en F-6 skola i Romalinjen. Eleverna åker till Romaskolan för sl... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi söker en fritidspedagog till Dalhem skola som är en F-6 skola i Romalinjen. Eleverna åker till Romaskolan för slöjd, hemkunskap, språkval samt ibland ytterligare ngt ämne. Skolan ligger vackert belägen mitt i Dalhems samhälle och har en egen rymlig idrottshall.

ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog/lärare i fritidshem ansvarar du för undervisning i fritidshemmet, samt samarbetar under skoldagen med klasslärare. Behörighet i idrott innebär stora möjligheter att ansvara för undervisningen i idrott och hälsa.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har empati och förmåga att kunna skapa goda relationer med barnen.
Du har kreativitet och förmåga att ta initiativ i planerandet av fritidshemmets innehåll och aktiviteter.
Du har förmåga att samarbeta med övriga lärare och med skolans elevhälsoteam.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem / fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Norrbackaskolan är en F-6 skola belägen i norra Visby. Tillsammans med S:t Hansskolan och nya Polhemskolan, bildar ... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Norrbackaskolan är en F-6 skola belägen i norra Visby. Tillsammans med S:t Hansskolan och nya Polhemskolan, bildar den ett skolområde.
Skolområdet har idag drygt 400 elever fördelat på skolorna och flertalet elever är inskrivna i våra fritidshem. Skolorna har nära tillgång till de sevärdheter som finns i Visby men också Visbys medeltida stadskärna. Naturen finns på nära avstånd genom havet, gravarna runt ringmuren samt kuststräckan norrut.

Välkommen att bli en av oss!


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer, i samarbete med fritidskollegor, förskollärare och lärare, att ansvara för fritidsverksamhet för eleverna i aktuellt fritidshem. Arbetet består främst av att planera, leda och genomföra det pedagogiska arbetet i verksamheten i linje med läroplanen. Arbetet börjar under förmiddagen som komplement till skolverksamheten , för att sedan fokusera att erbjuda våra elever en kvalitativ fritidshemsverksamhet under eftermiddagen. Rastverksamhet är en viktig del i skolsamverkan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är fritidspedagog eller lärare med inriktning mot fritidshem. Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt förmågan att entusiasmera och engagera. Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett bra förhållningssätt i möten med barn och föräldrar.
Behörighet i ett eller flera teoretiska ämnen är meriterande.
Vi är nyfikna på just din pedagogiska filosofi och tar för givet att du kan beskriva den i din ansökan.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Lärare i fritidshem / fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. S:t Hansskolan är en F-6 skola belägen mitt i Visby innerstad. Tillsammans med Norrbackaskolan och nya Polhemskolan... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

S:t Hansskolan är en F-6 skola belägen mitt i Visby innerstad. Tillsammans med Norrbackaskolan och nya Polhemskolan, bildar den ett skolområde.
Skolområdet har idag drygt 400 elever fördelat på skolorna och flertalet elever är inskrivna i våra fritidshem. Skolorna har nära tillgång till de sevärdheter som finns i Visby men också Visbys medeltida stadskärna. Naturen finns på nära avstånd genom havet, gravarna runt ringmuren samt kuststräckan norrut.

Välkommen att bli en av oss!


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer, i samarbete med fritidskollegor och lärare, att ansvara för fritidsverksamheten på en av våra fem avdelningar. Arbetet består främst av att planera, leda och genomföra det pedagogiska arbetet i verksamheten, i linje med läroplanen. Arbetet börjar under förmiddagen som komplement till skolverksamheten, för att sedan fokusera att erbjuda våra elever en kvalitativ fritidshemsverksamhet under eftermiddagen. Rastverksamhet är en viktig del i skolsamverkan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är fritidspedagog eller lärare med inriktning mot fritidshem. Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt har förmågan att entusiasmera och engagera. Du har intresse av att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett bra förhållningssätt i alla möten.
Behörighet i ett eller flera teoretiska ämnen är meriterande.
Vi är nyfikna på just din pedagogiska filosofi och tar för givet att du kan beskriva den i din ansökan.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre