Lediga jobb Four Potentials AB på Gotland

Se alla lediga jobb från Four Potentials AB på Gotland. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb på Gotland som finns inom det yrket.

Destination Gotland söker Operations Manager via 4potentials

Destination Gotland bedriver färjetrafiken mellan Visby, Nynäshamn och Oskarshamn där flottan består av fyra fartyg under högsäsong. Nära 1,8 miljoner resenärer väljer att resa med Destination Gotland vilket ställer höga krav när det gäller den tjänst och service som levereras inom verksamheten. Därför är deras prioritering att göra resan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för alla resenärer! Om Rollen Nu söker Destination Gotland efter dig som v... Visa mer
Destination Gotland bedriver färjetrafiken mellan Visby, Nynäshamn och Oskarshamn där flottan består av fyra fartyg under högsäsong. Nära 1,8 miljoner resenärer väljer att resa med Destination Gotland vilket ställer höga krav när det gäller den tjänst och service som levereras inom verksamheten. Därför är deras prioritering att göra resan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för alla resenärer!
Om Rollen
Nu söker Destination Gotland efter dig som vill axla rollen som deras nya Operations Manager. I din roll kommer du vara driftsansvarig för den operativa verksamheten på Ombordservice för att nå verksamhetsmålen på samtliga fartyg. Du leder, organiserar och utvecklar verksamheten ombord på fartygen och är en del av Ombordservice strategiska ledningsgrupp. Du har ett helhetsperspektiv på utvecklingen och ansvarar för genomförande och resultat tillsammans med dina direktrapporterande avdelningschefer ombord.
Dina arbetsuppgifter
Som Operations Manager är du stationerad på kontoret i Visby och arbetar både i land och ombord på fartygen några dagar i veckan. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider beroende på hur du infinner dig på fartygen, vilket styrs av turlistan där kvällar och helger förekommer. Bor du på annan ort idag och behöver flytta till Visby finns eventuellt hjälp med boende i en inledande fas beroende på säsong.
I dina arbetsområden ingår ansvar för planering, organisera, leda och följa upp arbetet på Ombordservice gästupplevelse, försäljning, medarbetare samt lönsamhet för att uppnå målsättningar på samtliga fartyg. I dina arbetsområden inkluderas även ekonomisk uppföljning, fakturahantering samt schemaläggning och bemanningsplanering.
Förutom planering och uppföljning av verksamheten ingår även bl.a. personalhantering, inköpsbeslut och budgetansvar samt att säkerställa att rutiner och policys i verksamheten finns och efterföljs.
Om dig
Vi söker dig som sätter gästen i fokus och som vill vara med att utveckla verksamheten och upprätthåller en hög standard, för dig själv och andra. Vi ser att du som person är målfokuserad och förändringsorienterad som fattar beslut och agerar för att lösa problem både proaktivt och direkt.
Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga som kommunicerar förväntningar och följer upp beteenden och rutiner. Du har passion för gästupplevelse, service och utveckling av medarbetare.
Vidare ser vi att du är trygg i din ledarroll, kommunicerar rakt och öppet samt coachar och inspirerar dina medarbetare med tydlighet och värme. Du är en van projektledare med långsiktighet och kvalitetsmedvetenhet i det du gör samt är socialt kompetent och van vid att jobba med externa och interna nätverk.
Vidare ser vi även att du har:
Eftergymnasial utbildning inom handels- eller tjänstesektor eller annan utbildning vi anser likvärdig.
Erfarenhet av ledning av chefer och projektledning i kommersiell verksamhet samt av att utveckla nya eller befintliga koncept inom service- eller upplevelsebranschen.
Van ledare, gärna flera års erfarenhet av dokumenterad chefstjänst.
Goda datorkunskaper med erfarenhet att arbeta i Microsoft Office miljö.
Talar svenska och engelska flytande. Tyska är meriterande.Destination Gotland arbetar för jämställdhet i hela företaget och i alla befattningar. För denna befattning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Därav i denna rekryteringsprocess ingår personlighetstest där kandidaten delges sitt resultat.
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via de runda bollarna till höger om annonsen!
Du ansöker via 4potentials rekryteringssystem och anger ”Destination Gotland söker Operations Manager” när du ansöker. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag.
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Karlbom.
Telefon: 070-768 45 88
Mail: lisa.karlbom @4potentials.com
ANSÖK NU HÄR: https://4potentials.se/apply/ Visa mindre

Koneo söker IT kompetens till Visby via 4potentials

Koneo är den största leverantören på Gotland av IT-driftstjänster. Just nu är de på en spännande tillväxtresa där de växer och satsar på att utöka sin positiva kärntrupp med personer som vill följa med och bidra genom delaktighet och samskapande för att utveckla Gotland. Just nu har Koneo ett flertal spännande roller ute för dig som vill ha ett spännande IT-jobb. Koneo erbjuder dig ett jobb där du får möjligheten att påverka direkt. Ta chansen och kolla in... Visa mer
Koneo är den största leverantören på Gotland av IT-driftstjänster. Just nu är de på en spännande tillväxtresa där de växer och satsar på att utöka sin positiva kärntrupp med personer som vill följa med och bidra genom delaktighet och samskapande för att utveckla Gotland. Just nu har Koneo ett flertal spännande roller ute för dig som vill ha ett spännande IT-jobb. Koneo erbjuder dig ett jobb där du får möjligheten att påverka direkt.
Ta chansen och kolla in vilka olika roller som finns tillgängliga och ansök redan idag!
IT – Supporttekniker
Om rollen
Rollen som IT-Supporttekniker är en junior tjänst på heltid. Du kommer att tillhöra ett team på 4 personer där du arbetar självgående med olika arbetsuppgifter. Som supporttekniker kommer du att arbeta med användarsupport och servicedesk. Du kommer att arbeta med inkommande ärenden och uppdrag som ligger i ärendehanteringssystemet och utföra uppdraget utefter rutin och instruktion. I denna roll har man nära kontakt med slutkunder och slutanvändare och rapporterar direkt till ansvarig hos kund som uppdragsgivare.
Om dig
Vi söker dig som har studerat med inriktning IT eller som har erfarenhet som IT-Support/Närstödstekniker sedan tidigare. Vi ser det som meriterande att ha jobbat med support sedan tidigare, men inte ett krav då vi tror att man kan växa in i denna roll.
Som person ser vi att du är noggrann och trivs med att arbeta på ett strukturerat sätt med tydliga processer och rutiner att följa. Du har en stor ansvarskänsla och finner glädje i att leverera service och kvalité till både kunder och medarbetare.
IT – Konsult
Om rollen
Rollen som IT-konsult är på heltid där du ingår i Koneos nationella servicedesk med lokalt utförande av uppdrag på Gotland. Du kommer jobba med driftsuppdrag från inkommande kundärenden huvudsakligen i Windows-miljöer och/eller nätverksmiljöer. Man är stationerad på kontoret i Visby och jobbar lokalt på Gotland. Du kommer både arbeta på plats ute hos kunder eller via fjärrsupport.
Om dig
Vi ser att du är en erfaren IT-Konsult sedan tidigare med dokumenterad erfarenhet av att jobba direkt mot kund i nätverkmiljöer. Vi ser det som meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från datacenter eller cloudmiljö, ex Microsoft Azure, AWS, GCP eller motsvarande.
Vi tror att du som söker denna roll är en lösningsorienterad person som gillar att arbeta med olika kundscenarion. Du har en känsla för att prioritera ärenden och hantera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du är serviceinriktad och trivs med att vara självgående och du föredrar en variation på arbetsuppgifter där du får ta eget ansvar.
IT-Säljare
Om rollen
Rollen som IT-säljare hos Koneo är en tjänst på heltid. Du kommer att ingå i redan befintligt lokalt team i Visby, samt vara en del av den nationella säljorganisationen. I denna roll kommer man arbeta med att kombinera lösningar till kund som består av olika tjänsteleveranser. I uppdraget ingår både rekrytering av nya kunder och försäljning till befintliga kunder där man arbetar utifrån en personlig budget och uppsatta säljmål.
Målsättningen med denna roll kommer vara att öka omsättningen samt agera samarbetspartner och rådgivare till kunden. Vi ser att du delar vår vision om att ta med kunderna på en tillväxtresa där vi tillsammans hjälper dem att utvecklas och ta sig till nästa nivå!
Om dig
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet från IT-försäljning, dvs lösnings- och produktförsäljning sedan tidigare. Vi ser gärna att du har en vana att kombinera olika lösningar till kund som består av olika konceptleveranser.
Som person ser vi att du är en social och relationsbyggande person med ett intresse för försäljning och affärsutveckling. Vi lägger stor vikt vid en engagerad och prestigelös person som har lätt för att hantera olika typer av människor.
Låter detta som din nästa utmaning? Du ansöker via 4potentials rekryteringssystem och anger den rolltitel du söker till. Vi intervjuar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan!


HÄR ANSÖKER DU: https://4potentials.se/apply/ Visa mindre

Driven erfaren Kundtjänstmedarbetare till stort företag på Gotland

Rollen är en kundmedarbetartjänst med tillsvidareanställning, placeringsort Visby. Du kommer att arbeta med att ge service till organisationens kunder via telefon, mail, brev, etc. Du kommer arbeta med försäljning och rådgivning med avseende på produkter och tjänster till våra kunder med målet att lösa kundernas ärenden. Enligt rutin kommer du registrera information om kundkontakter, kundaktiviteter och ärenden. Du kommer även att sköta administrationen kr... Visa mer
Rollen är en kundmedarbetartjänst med tillsvidareanställning, placeringsort Visby. Du kommer att arbeta med att ge service till organisationens kunder via telefon, mail, brev, etc. Du kommer arbeta med försäljning och rådgivning med avseende på produkter och tjänster till våra kunder med målet att lösa kundernas ärenden. Enligt rutin kommer du registrera information om kundkontakter, kundaktiviteter och ärenden. Du kommer även att sköta administrationen kring inkommande ärenden/samtal.
Vi söker dig som har
Lägst gymnasieutbildning
Gärna erfarenhet av kundservicearbete eller försäljning.
God kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt både på svenska och på engelska.
Är trygg och handelskraftig
Engagemang och har en vilja att läraOm dig
Du bör vara initiativ- och handlingskraftig och kunna arbeta självständigt. Vi ser samarbete och kundorientering med ett serviceinriktat arbetssätt som viktiga framgångsfaktorer Vidare kommer stor vikt läggas på dina personliga egenskaper.
Detta är en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Vi utformar arbetsförhållanden och anställningsvillkor för att underlätta för medarbetare att bolla med privatliv och yrkesliv. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller detta. Vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
Låter detta intressant? Ansök redan idag så kan vi berätta mer!
Du ansöker via 4potentials rekryteringssystem och anger ”Kundmedarbetartjänst till konfidentiellt stort företag – Visby”.


HÄR ANSÖKER DU IDAG - https://4potentials.se/apply/ Visa mindre

Privatmarknadschef till Sparbanken Gotland via 4potentials

Sparbanken Gotland är en fristående och helt självständig bank vars syfte är att göra hela Gotland till en bättre plats genom att vara en aktiv, närvarande och långsiktig affärspartner till gotländska privatpersoner och företag. Just nu är de inne i en spännande tillväxtresa och letar efter dig som vill fortsätta utveckla banken i rollen som deras nya Privatmarknadschef! Om tjänsten och arbetsuppgifter: Rollen som Privatmarknadschef är en senior roll på he... Visa mer
Sparbanken Gotland är en fristående och helt självständig bank vars syfte är att göra hela Gotland till en bättre plats genom att vara en aktiv, närvarande och långsiktig affärspartner till gotländska privatpersoner och företag. Just nu är de inne i en spännande tillväxtresa och letar efter dig som vill fortsätta utveckla banken i rollen som deras nya Privatmarknadschef!
Om tjänsten och arbetsuppgifter:
Rollen som Privatmarknadschef är en senior roll på heltid där du:
Har personalansvar för bankens privatrådgivare och kundservice – totalt fem personer. Du leder ditt team utifrån Sparbankens värderingar och har det övergripande ansvaret för bankens för rådgivning och försäljning mot privatpersoner.
I rollen ingår även att sköta veckoplanering, informationsplanering och att hantera marknadsinformation. Du kommer ha ett övergripande ansvar för bankens privatmarknadsaffär (bolån, spara & placera, försäkringar, kassaärenden) och ingå i bankens ledningsgrupp. Detta är en senior roll där du rapporterar direkt till VD i en självständig lokal bank där alla beslut fattas på Gotland.
För att trivas i denna roll behöver du vara en engagerad och ödmjuk ledare som sympatiserar med Sparbanksidén och som vill bidra till Sparbanken Gotlands tillväxtresa. Du tycker om att arbeta med och utveckla dina medarbetare och kollegor. Du är strukturerad, noggrann och duktig på att planera och kommunicera – såväl internt som externt.
I denna roll kommer du agera som spindeln i nätet och därför ser vi att du är lösningsorienterad och gillar mixen av ledarskap och affärsutveckling.
Erfarenheter och kunskaper
Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom ekonomi eller annan relevant utbildning. Alternativt att du har lång arbetslivserfarenhet som vi bedömer vara likvärdig. Oavsett utbildningsnivå har du ett antal års relevant arbetslivserfarenhet – helst inom bank eller annan finansiell verksamhet.
Vidare ser vi även att du
Har god förståelse för och intresse av bankverksamhet i synnerhet avseende privataffären.
Har förståelse för digitalisering och förändringsprocesser.
Tillämpliga Swedseclicenser (ej ett krav men meriterande).
Är flexibel och uppskattar en föränderlig miljö med ett högt tempo.Om dig
Vi söker dig som är en naturlig ledare som har en fallenhet för att bygga relationer med såväl dina kollegor som med bankens kunder. Du gillar att ta en aktiv roll i samhället och delar samma vision som Sparbanken – att göra gott för Gotland. Du lockas av den tillväxtresa som du driver tillsammans med dina kollegor.
I rekryteringen kommer ett stort fokus läggas på dina personliga egenskaper.
Du ansöker via 4potentials rekryteringssystem och anger ”Privatmarknadschef till Sparbanken Gotland” när du ansöker. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor eller funderingar angående rollen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Karlbom.
HÄR ANSÖKER DU: www.4potentials.se/apply/ Visa mindre

Gotlands Slagteri söker drifts- och fastighetstekniker via 4potentials

Just nu söker Gotlands Slagteri efter en strukturerad och driven tekniker med passion för teknik och service till deras verksamhet! Dina arbetsområden Du kommer att ingå i Teknikavdelningen och rapporterar direkt till Teknisk chef/Teamchef. Teknik och supportavdelningen är en väl fungerande och sammansvetsad grupp som spelar en mycket central roll på slakteriet. Drivkraft, respekt och affärsmässighet är ledord för hela vår verksamhet och det är viktigt att... Visa mer
Just nu söker Gotlands Slagteri efter en strukturerad och driven tekniker med passion för teknik och service till deras verksamhet!
Dina arbetsområden
Du kommer att ingå i Teknikavdelningen och rapporterar direkt till Teknisk chef/Teamchef. Teknik och supportavdelningen är en väl fungerande och sammansvetsad grupp som spelar en mycket central roll på slakteriet. Drivkraft, respekt och affärsmässighet är ledord för hela vår verksamhet och det är viktigt att du kan ta till dig och omsätta dessa i vardagliga handlingar.
Drift- och fastighetsteknikers huvudsakliga områden är drift, underhåll och reparation av panncentral, kyl- och trycklufts central, reningsverk, ventilation och VVS installationer. Beredskapstjänstgöring är en del av tjänsten.
Om rollen
Vi söker dig som är en duktig och driven person med en teknisk bakgrund. Gärna erfarenhet inom processindustri sedan tidigare. Du är självgående och klarar av att jobba parallellt med flera arbetsuppgifter samtidigt och har god förståelse kring hur man prioriterar dessa.
Vi erbjuder dig en kreativ roll med utrymme för att komma med egna kunskaper och idéer gällande förbättringsarbetet hos Gotlands Slagteri. Vi värnar om arbetsmiljön och tillsammans med ett härligt team och en ”ge och ta” attityd så hjälps man åt på denna arbetsplats.
Vi förväntar oss:
Att du har en hög arbetskapacitet med förståelse att Teknikavdelningen är en serviceenhet
Att du har erfarenhet av industriproduktion och de teknikområden tjänsten omfattar
Att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga.
Att du är duktig på att skapa goda relationer i din arbetsgrupp
Att du har ett brinnande intresse för teknik och service.
Att du är flexibel och nyfiken på företags- och personlig utvecklingDet är meriterande om:
Du har VVS/ventilations kunskaper
Du har certifikat för pannoperatör
Du har ”Certifiering” för att ta vattenprov i reningsverk
Du har erfarenhet av värme/kylteknik
Du har erfarenhet av att använda fastighetsautomationssystemANSÖKAN
Du ansöker här:
https://4potentials.se/searchmission/gotlands-slagteri-soker-drifts-och-fastighetstekniker/ Visa mindre

Entreprenadingenjör/Kalkylator till Alvar Hallgren Bygg – Gotland

Har du erfarenhet av kalkylering inom byggbranschen? Är du en strukturerad och kommunikativ person med känsla för smart prioritering på arbetsplatsen? Då kan denna jobbmöjlighet vara något för dig! Just nu söker Alvar Hallgren Bygg AB efter en Entreprenadingenjör/Kalkylator till sitt kontor i Roma, Gotland. Ansök via 4potentials I rollen som Entreprenadingenjör/Kalkylator har du ansvar för att planera och utföra inköpsarbete på projektnivå. Du kommer delta... Visa mer
Har du erfarenhet av kalkylering inom byggbranschen? Är du en strukturerad och kommunikativ person med känsla för smart prioritering på arbetsplatsen? Då kan denna jobbmöjlighet vara något för dig! Just nu söker Alvar Hallgren Bygg AB efter en Entreprenadingenjör/Kalkylator till sitt kontor i Roma, Gotland. Ansök via 4potentials
I rollen som Entreprenadingenjör/Kalkylator har du ansvar för att planera och utföra inköpsarbete på projektnivå. Du kommer delta i alla skeenden av Alvar Hallgrens bygg- eller anläggningsprojekt, från planeringsstadiet tills projektet är avslutat. Ditt arbete kommer att vara fokuserat på att skapa kalkyler och lämna anbud som både ger lönsamhet och kvalitet.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att driva processen med allt från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag och arbeta med kalkyl av kostnader för projekten, anbudsförfrågningar och anbudsutvärdering. Du kommer även att analysera och identifiera risker samt se möjligheter att hitta alternativa lösningar på kunders projekt. Rollen handlar till stor del om planering, inköp och ekonomi. I Ingenjörsrollen kommer du arbeta i ett nära samarbete med Vice VD för att stötta platscheferna i sina entreprenadprojekt.
Din profil
Vi söker dig som har en branschrelaterad utbildning och erfarenhet som kalkylator från byggbranschen. Som person är du prestigelös, strukturerad, analytisk och bra på att prioritera. Du är van att driva anbud-kalkylprocessen därav är en van användare av Officepaketet samt behärskar kalkyl – och planeringprogram. Du besitter även en god kommunikationsförmåga då du kommer ha daglig kontakt med arbetsledningen.
Vi ser gärna att du har verkat inom byggbranschen sedan tidigare och har erfarenhet från en arbetsledande roll, exempelvis som Platschef. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av Wikells kalkylprogram.
På Alvar Hallgren Bygg AB arbetar man tillsammans och utvecklar företaget gemensamt. För att passa in hos oss ser vi att du är en positiv lagspelare med god samarbetsförmåga. Vi ser att du besitter ett stort engagemang och är kunskapstörstig.
ANSÖKAN
Du ansöker via 4potentials rekryteringssystem och anger ”Entreprenadingenjör/Kalkylator till Alvar Hallgren Bygg – Gotland” när du ansöker. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag.
HÄR ANSÖKER DU: Ansök! - 4potentials - 4potentials - https://4potentials.se/apply/
Vid frågor eller funderingar angående rollen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Karlbom. Visa mindre

VD Gotlands Bryggeri - en del av Spendrups

Inom kort kommer Gotlands Bryggeri sätta spaden i marken till sitt nya bryggeri strax utanför ringmuren i Visby. Det är en stor, långsiktig och målmedveten satsning på att fortsätta den snart trettioåriga tillväxtresan in i framtiden. Gotlands Bryggeri ska fortsätta utveckla drycker som blir till besöksanledningar, smakupplevelser och arbetstillfällen. För att lyckas ta detta stora steg tillsammans med de fantastiska medarbetarna söker bolaget en Vd. I upp... Visa mer
Inom kort kommer Gotlands Bryggeri sätta spaden i marken till sitt nya bryggeri strax utanför ringmuren i Visby. Det är en stor, långsiktig och målmedveten satsning på att fortsätta den snart trettioåriga tillväxtresan in i framtiden. Gotlands Bryggeri ska fortsätta utveckla drycker som blir till besöksanledningar, smakupplevelser och arbetstillfällen. För att lyckas ta detta stora steg tillsammans med de fantastiska medarbetarna söker bolaget en Vd. I uppdraget ligger att utveckla bolaget och fortsätta tillväxten genom de nya möjligheter som ett helt nytt bryggeri ger.
Spendrups som äger Gotlands Bryggeri är idag en framgång tack vare hårt arbete och att man lever sina värderingar: äkthet, nyskapande, stolthet och handlingskraft. I mötet med såväl Spendrups som Gotlands Bryggeri så upplever man passionen för det man gör och att företagskulturen präglas av att man gör saker, tar ansvar, visar på stor kreativ kraft samt en stark vilja att skapa smakupplevelser och relationer med sina kunder i världsklass.
Gotlands Bryggeri är idag ett av landets ledande hantverksbryggerier. Man har fantastiska, duktiga och engagerade medarbetare som idag arbetar inne i centrala Visby – och som inom en snar framtid kommer utgå från Gotlands Bryggeris nya lokaler.
I denna roll krävs det att du är intresserad av det som serveras på bordet. Du behöver inte vara bryggmästare men du vet troligen skillnaden mellan Tettnager och Amarillo och du har nog funderat över hur pastöriseringen påverkar ölens smak. Med andra ord behöver du inte vara en fullständig beer geek, men du behöver vara intresserad och nyfiken på det som vi brinner för: Öl. Företagskulturen präglas mycket av ödmjukhet och nyfikenhet att utveckla sig själv och bolaget. Laget före jaget.
Vd rollen för Gotlands Bryggeri som idag omsätter ca 130 miljoner och har en god lönsamhet präglas av stor frihet, innovation, senior och kompetent personal, stort ansvar för medarbetares fortsatta utveckling, vilja att skapa synergifördelar och en drivkraft att ständigt utvecklas.
Din roll blir att tryggt, leda medarbetare och verksamheten samt vidareutveckla de goda samarbeten som finns inom koncernen både vad det gäller produktion, ekonomi, marknad och ledning. Du har en unik förmåga att kommunicera och skapa goda team. De stora utmaningarna för dig blir att fortsätta att öka omsättning och lönsamhet, driva på produktutveckling, utveckla anställda, kommunicera och vara med och utveckla både det nya bryggeriet och hela Gotland.

Vi söker dig som vill leda verksamheten in i framtiden:
– Du är idag en erfaren klok, trygg och teamorienterad ledare som är trygg i dig själv
– Du har enkelt för att skapa relationer och har en unik förmåga att bygga starka team
– Du behöver inte höras mest – men du kommer vara en naturlig lagledare för Gotlands Bryggeri och dess röst på hela Gotland
– Du har stor förståelse och intresse för Gotlands Bryggeris produkter och produktion
– Du har enkelt för att samarbeta och bygga förtroende med olika funktioner inom koncernen
– Du har en exceptionellt hög drive och är en handlingskraftig doer med intraprenöriella egenskaper
– Du har adekvata erfarenheter från sälj och marknad och vill leda ett tillväxtbolag, se till att försäljningen ökar samt att lönsamheten hela tiden utvecklas. Du är van att läsa en resultaträkning och har goda kunskaper i Excel
– Du har antagligen läst på ett universitet och redan då hade du ett stort intresse för ledarskap och företagande
– Du vill arbeta på Gotland på ett fantastiskt gotländskt företag med duktiga och trevliga medarbetare!


Spendrups och Gotlands Bryggeri erbjuder en unik möjlighet där du får stort ansvar, frihet och resurser att fortsätta företagets utvecklingsresa -i ett helt nytt bryggeri – samt ett starkt stöd från Spendrups centrala resurser i form av säljkår, logistik, ekonomi och HR.
Du kommer ha ett nära och gott samarbete med medarbetare, näringslivet på Gotland liksom din styrelse som besitter en unik kompetens inom bryggerinäringen och företagande. Att få arbeta med en professionell styrelse kommer att göra din vardag enklare.
Välkommen med din ansökan idag till 4potentials!
Här kan du läsa mer och ansöka: https://4potentials.se/searchmission/gotlands-bryggeri-soker-vd/
Vi ser gärna att du ansöker omgående till 4potentials via databasen. Då databasen används även för talangsearch ställs en del frågor för att identifiera dina generella talanger. En del av den informationen används vid denna VD rekrytering.
VI ÖNSKAR ENBART CV - inga personliga brev.
På sista sidan i 4potentials databas lägger du till ditt CV. Läs mer här: https://4potentials.se/searchmission/gotlands-bryggeri-soker-vd/ Visa mindre

Vice Vd Alvar Hallgren Bygg, Gotland

Ansök    Mar 25    Four Potentials AB    Byggledare
A?r du en naturlig ledare som vill vara med om en fortsatt fantastiskt resa hos ett fo?retag da?r ditt initiativtagande och din o?dmjukhet va?rderas ho?gt? Har du samtidigt la?tt fo?r att samarbeta i det lilla fo?retaget med allt var det inneba?r, och vill vara med att pa?verka den fortsatta utvecklingen pa? ett fo?retag vars hja?rta ligger i kvalite?, engagemang, ha?llbarhet och va?lma?ende? Nu har du chansen! Som Vice VD på Alvar Hallgren Bygg AB så ko... Visa mer
A?r du en naturlig ledare som vill vara med om en fortsatt fantastiskt resa hos ett fo?retag da?r ditt initiativtagande och din o?dmjukhet va?rderas ho?gt? Har du samtidigt la?tt fo?r att samarbeta i det lilla fo?retaget med allt var det inneba?r, och vill vara med att pa?verka den fortsatta utvecklingen pa? ett fo?retag vars hja?rta ligger i kvalite?, engagemang, ha?llbarhet och va?lma?ende? Nu har du chansen!


Som Vice VD på Alvar Hallgren Bygg AB så kommer du i en operativ roll att driva samt fortsätta att utveckla verksamheten
Du har fullt produktionsansvar där du ansvarar för planeringen av projekten och dess ekonomi, samtidigt som du i ditt personalansvar säkerställer en god arbetsmiljö.
Alvar Hallgren Bygg AB genomsyras av kvalitativt arbete, och att
ni alltid ska kunna engagera er från första till sista stund blir en målsättning för dig som Vice VD.


Du är samordnande och ”spindeln i nätet” när det kommer till planering där du besitter en såväl strategisk förmåga och kan se över planeringen samt marknaden långsiktigt som förmågan att arbeta väldigt ”hands on” och ta snabba beslut när det behövs.
Du brinner givetvis även för att bygga långsiktiga
relationer och ser fram emot att både etablera nya kontakter samt vårda befintliga relationer


Vidare så tycker du om att komma med nya idéer samt infallsvinklar – och ser spänt på möjligheten att få påverka utvecklingen framåt.
Till rollen som Vice VD så söker vi dig som…


– Har minst fem års erfarenhet från ledande position,
– Besitter goda kunskaper inom entreprenadjuridik
– Besitter kunskap i kalkyl- och anbudsarbete.
– A?r en engagerad, o?dmjuk och na?rvarande ledare som ser med nyfikenhet och engagemang pa? att fa? vara delaktig i att driva samt utveckla varsamheten.
Ansök och läs mer om rollen via https://4potentials.se/searchmission/vice-vd-till-alvar-hallgren-bygg/ Visa mindre

Sparbanken Gotland söker medarbetare inom kundservice via Four Potentials

Har du en passion för service och vill du bidra till att utveckla bankens kundrelationer? Vi söker dig som tar egna initiativ, har ett starkt driv och är öppen för förändring. Du ser digitala kanaler och sociala medier som ett naturligt inslag i ditt arbete och som en möjlighet att utveckla banken. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är en prestigelös teamspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor och som vill bidra till banken... Visa mer
Har du en passion för service och vill du bidra till att utveckla bankens kundrelationer?
Vi söker dig som tar egna initiativ, har ett starkt driv och är öppen för förändring. Du ser digitala kanaler och sociala medier som ett naturligt inslag i ditt arbete och som en möjlighet att utveckla banken. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är en prestigelös teamspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor och som vill bidra till bankens gemensamma mål.
Om Sparbanken Gotland
Vi är en självständig gotländsk sparbank vars syfte är att göra hela Gotland till en bättre plats att leva på. Det gör vi bland annat genom att vara en aktiv, närvarande och långsiktig affärspartner till gotländska privatpersoner och företag.
Om rollen
Rollen som kundstöd är på heltid och arbetet sker på bankens båda kontor i Roma och i Stånga. Eftersom du kommer att behöva pendla mellan de olika kontoren har vi som krav på att man har B-körkort.
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå i att:
– Arbeta som affärsstöd till bankens rådgivare och bistå med bland annat bolån, administration och upplägg av nya tjänster, produkter och avslutsuppdrag.
-Arbeta som kundstöd i kassan.
-Hantera digital kundkontakt (i bankens kanaler och i social media) på ett professionellt och effektivt sätt med målsättningen att ”lösa” kundens fråga direkt.
-Handlägga ärenden i vår digitala låne-process.
-Svara i bankens kontorstelefon, guida och utbilda kunder till bankens digitala kanaler.


Om dig
Vi söker dig som har ett gediget intresse för service, är engagerad och ser möjligheter i stället för hinder. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, har lätt för att lära nytt och för att ställa om mellan olika arbetsuppgifter. Du är lösningsorienterad och har mycket goda sociala färdigheter och utmärkt samarbetsförmåga.
I rekryteringen kommer ett stort fokus läggas på personliga egenskaper då vi tror att rollen kan passa kandidater med olika erfarenheter. Dock är det meriterande om du har erfarenheter från bank eller annat serviceyrke, om du är Swedsec-licensierad och om du har en eftergymnasial ekonomiutbildning.
ANSÖK!
Välkommen med CV och personligt brev senast den 30 april till [email protected] Visa mindre

VILL DU FLYTTA TILL GOTLAND - OCH SÖKER ARBETE?

Vi på 4potentials rekrytering tar hand om det stora intresset för alla som vill flytta till Gotland. Vi är en Gotländsk arbetsförmedling och har hela tiden relevanta uppdrag. Genom att du registrerar dig i 4potentials databas så tar du del av många av de ledande toppjobben på Gotland. Just nu söker vi till våra olika kunder: Produktionsplanerare Vice Vd till byggbolag VD till företag med omsättning på ca 150 miljoner Ekonomichef Controllers Läkare till pra... Visa mer
Vi på 4potentials rekrytering tar hand om det stora intresset för alla som vill flytta till Gotland.
Vi är en Gotländsk arbetsförmedling och har hela tiden relevanta uppdrag.
Genom att du registrerar dig i 4potentials databas så tar du del av många av de ledande toppjobben på Gotland.
Just nu söker vi till våra olika kunder:
Produktionsplanerare
Vice Vd till byggbolag
VD till företag med omsättning på ca 150 miljoner
Ekonomichef
Controllers
Läkare till praktik
Bank/finanskompetens
Kreditchef
Enhetschefer
Logistikkompetens
Driftchef hotell/restaurang
Kockar
EventansvarigaREGISTRERA DIG HÄR IDAG! https://4potentials.se/apply/
Lycka till önskar Lisa Karlbom på 4potentials Gotland Visa mindre

Produktionsplanerare till Foodmark AB pa? Gotland

4potentials rekrytering hjälper Rydbergs i Klinte att finna en produktionsplanerare! Tycker du om att komma till en arbetsplats med en stark familja?r ka?nsla da?r du fa?r mo?jlighet att arbeta i en samordnande roll tillsammans med ett ha?rligt team med stora ambitioner? Besitter du samtidigt en stark ansvarska?nsla och vill vara med om en fortsatt fantastisk resa hos ett fo?retag da?r ditt initiativtagande och driv va?rderas ho?gt? Nu har du chansen att f... Visa mer
4potentials rekrytering hjälper Rydbergs i Klinte att finna en produktionsplanerare!
Tycker du om att komma till en arbetsplats med en stark familja?r ka?nsla da?r du fa?r mo?jlighet att arbeta i en samordnande roll tillsammans med ett ha?rligt team med stora ambitioner? Besitter du samtidigt en stark ansvarska?nsla och vill vara med om en fortsatt fantastisk resa hos ett fo?retag da?r ditt initiativtagande och driv va?rderas ho?gt? Nu har du chansen att fo?rverkliga din Gotlandsdro?m hos Foodmark!
Som produktionsplanerare ansvarar du för planeringen av fabrikens produktionslinjer
För att säkra och optimera varuflödet så har du daglig kontakt med produktionspersonal, lager, prognosansvarig och orderkontor
Du blir även i denna roll en del av fabriksledningen och på så vis länken mellan produktionsanläggningen och huvudkontoret i Sundyberg – där du får stor möjlighet att påverka och sätta agendan framåt
Befattningen ingår i logistikavdelningen och är placerad i vår fabrik i Klintehamn, Gotland. Du rapporterar till Logistikchef som är stationerad på Foodmarks huvudkontor i Sundbyberg.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bland annat att inkludera…
Produktionsplanering i SAP utifra?n behov och kapacitet i fabrik
Lageroptimering och saldokontroll
Analys av prognos tillsammans med prognosansvarig
Uppfo?ljning och analys vid eventuella restningssituationer
Driva diverse fo?rba?ttringsprojekt i gra?nslandet logistik, planering och produktionDin profil
Vi söker nu dig som besitter en god förmåga att hantera många komplexa arbetsuppgifter samtidigt och har lätt för att självständigt ta beslut samt prioritera
Då arbetsbelastningen och tempot varierar beroende på säsong så är det viktigt att du kan behålla lugnet även i stressade situationer, och vi sätter därav stort värde vid din prestigelösa, analytiska, flexibla och lösningsorienterade personlighet
Med en ”ge och ta” attityd samt hög ansvarskänsla så kommer du att uppleva ett dedikerat team som står vid din sida i alla säsonger.
Vidare sa? so?ker vi dig som har…
Ho?gskoleutbildning eller motsvarande, ga?rna med inriktning mot exempelvis logistik, ingenjo?r etc
Erfarenhet av produktionsplanering och/eller avrop/operativt inko?p a?r meriterande. Alternativt dokumenterad erfarenhet från varuförsörjning eller annan likvärdig roll där du har arbetat med någon form av planering, t.ex av tjänster
Goda kunskaper inom Officepaketet, fra?mst Excel
En god kommunikativ fo?rma?ga och beha?rskar svenska utan hinder
Erfarenhet av affa?rssystemet SAP a?r meriterandeFoodmark AB är en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter med huvudkontor i Sundbyberg och egen tillverkning i Sverige
.
Foodmark ingår i livsmedelskoncernen Agra AS som är ett expansivt norskt familjefo?retag. Agra har funnits i o?ver 130 a?r och har verksamheter i Norge, Danmark och Sverige. Koncernen omsa?tter drygt 4 miljarder SEK, varav Foodmark sta?r fo?r ca 820 miljoner. Med ca 250 ansta?llda i Sverige verkar vi inom Foodmark med syftet att sprida va?r passion fo?r mat och ma?nniskor fo?r att go?ra Sverige lite godare. Inom Foodmark a?terfinns va?lka?nda varuma?rken som Rydbergs, Lohmanders, Fja?llbrynt samt Jensen’s Køkken.


Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via de runda knapparna bredvid annonsen på 4potentials hemsida


Du ansökervia 4potentials rekryteringssystem och anger ”Produktionsplanerare till Foodmark AB” när du ansöker HÄR - https://4potentials.se/searchmission/produktionsplanerare/
Vi intervjuar kandidater lo?pande och ber dig da?rfo?r skicka in din anso?kan redan idag! Visa mindre

Ekonomiansvarig Gotlandsägg

Ansök    Mar 11    Four Potentials AB    Ekonomichef
4potentials rekrytering hjälper Gotlandsägg att finna en ekonomichef med ansvar för bokslut, skatt, moms och bokföring. Du kan vara controller idag eller så kommer du från en liknande roll. Gotlandsägg är ett lönsamt företag som är marknadsledande inom ägg och även färdigmatstillverkning. Företaget är stort men du rappporterar till VD. Du blir en nyckelspelare i ett framgångsrikt bolag Ansök via 4potentials hemsida: https://4potentials.se/searchmission/got... Visa mer
4potentials rekrytering hjälper Gotlandsägg att finna en ekonomichef med ansvar för bokslut, skatt, moms och bokföring.
Du kan vara controller idag eller så kommer du från en liknande roll.
Gotlandsägg är ett lönsamt företag som är marknadsledande inom ägg och även färdigmatstillverkning.
Företaget är stort men du rappporterar till VD. Du blir en nyckelspelare i ett framgångsrikt bolag
Ansök via 4potentials hemsida: https://4potentials.se/searchmission/gotlandsagg-soker-ekonomichef/ Visa mindre

Besöks- och aktivitetsansvarig Gotlands Bryggeri/Spendrups

Ansök    Feb 14    Four Potentials AB    Eventproducent
Besöks- och aktiveringsansvarig på Gotlands Bryggeri 4potentials rekryterat åt Gotlands Bryggeri. Njuter du av att ha med människor att göra? Brinner du för smaker och öl av god kvalité? Gotlands Bryggeri söker nu en ambitiös ledare som vill axla rollen som deras Besöks och Aktiveringsansvarig. Med placering i vackra Visby innerstad har du nu chansen att leda och utveckla deras verksamhet som nu går in i en spännande fas där dem bygger ett nytt bryggeri på... Visa mer
Besöks- och aktiveringsansvarig på Gotlands Bryggeri
4potentials rekryterat åt Gotlands Bryggeri. Njuter du av att ha med människor att göra? Brinner du för smaker och öl av god kvalité? Gotlands Bryggeri söker nu en ambitiös ledare som vill axla rollen som deras Besöks och Aktiveringsansvarig. Med placering i vackra Visby innerstad har du nu chansen att leda och utveckla deras verksamhet som nu går in i en spännande fas där dem bygger ett nytt bryggeri på Gotland.
Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier där kvalité, innovation och smaker står i fokus. Något som genomsyrar varje led inom företaget. Bryggeriet består idag av sexton medarbetare inom produktion och marknad. Den dagliga verksamheten består av bryggning, produktutveckling, besöksverksamhet, kundkommunikation och konsumentaktivering. Våra produkter säljs genom Spendrups respektive affärskanaler på den svenska marknaden.
Rollen som Besöks och Aktiveringsansvarig är ett vikariat fram tills 31/12-2022 med god chans till förlängning. I tjänsten har man fokus på upplevelsebaserad marknadsföring där du arbetar strategiskt med att bygga varumärket ur upplevarens perspektiv. Syftet är att skapa de starkaste relationerna utifrån kundens behov och efterfrågan, med målsättning att ge företaget och produkten en ledande position gentemot andra konsumentvaror.
I tjänsten ingår
Resultat och budgetansvar för den befintliga besöksverksamheten i Visby.
Du ansvarar även för utvecklingen av en ny besöksdestination vid det nya Bryggeriet samt aktiveringar hos utvalda kunder runt omkring på Gotland. Tjänsten innefattar också ett personalansvar där du arbetar aktivt med teamets och medarbetarnas utveckling.
Du ansvarar även för bemanning, arbetsmiljö, verksamhetsplanering och uppföljning av ditt team. Teamet består av sex behovsanställda bryggeriambassadörer med ansvar för det fysiska mötet med kunder och gäster. Du agerar ”mitt i organisationen” som en del av ledningsgruppen tillsammans med Bryggmästare och Produktchef och rapporterar till närmsta chef VD.
Arbetsuppgifter
Leda & utveckla besöksverksamheten.
Leda & utveckla produkt och varumärkesaktivering hos utvalda kunder.
Projektkoordinering av större projekt av engångskaraktär. Tex etablering av en ny besöksverksamhet vid Gotlands Nya Bryggeri och vårt initiativ ”Allt för Ön” under Almedalsveckan.
Öka attraktivitetskraften för Gotlands Bryggeri som en stark näringsaktör och arbetsgivare.
Administrativ hantering som schemaläggning, koordinering, produktion/besöksverksamhet.Fler spännande Arbetsområde
LG (protokollförande)
Ny på jobbet – introduktionsprogram.
Följa och uppfylla uppsatta ek. mål och investeringar.
APT med h/& säsongsanställda Bryggeriambassadörer.
Årlig plan för & kvalitetssäkring av våra upplevelsebaserade initiativ på Gotland.Vi söker dig som
Har kunskaper inom besöksverksamhet och ett intresse för öl – eller en stark vilja att lära dig.
Vi ser att du besitter ledaregenskaper och har en god samarbetsförmåga. Du är tydlig i ditt kommunikationssätt och vill skapa engagemang och förtroende hos dina medarbetare. Du är bekväm i att självständigt fatta beslut. Vi ser att du tar dig an rollen på ett prestigelöst sätt och har en nyfikenhet kring affären och vill bidra till utveckling.
Med många kontaktytor både internt och externt är det även viktigt att du är lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som kan bidra till vårt team!
Vi har som krav med goda kunskaper inom Officepaketet tidigare, främst Excel.
Vi ser det som meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet inom dryckes-, besöks- eller upplevelseindustrin, helst inom en ledande befattning som platschef.
Välkommen med din ansökan till 4potentials
HÄR ANSÖKER DU: https://4potentials.se/apply/
ANGE rollen du ansöker till. 4potentials har flera lediga roller. Du bifogar CV på sista sidan. Inget personligt brev behövs. Visa mindre

Ekonomiansvarig Gotlandsägg

Ansök    Jan 26    Four Potentials AB    Ekonomichef
4potentials rekrytering hjälper Gotlandsägg att finna en ekonomichef med ansvar för bokslut, skatt, moms och bokföring. Du kan vara controller idag eller så kommer du från en liknande roll. Gotlandsägg är ett lönsamt företag som är marknadsledande inom ägg och även färdigmatstillverkning. Företaget är stort men du rappporterar till VD. Du blir en nyckelspelare i ett framgångsrikt bolag Ansök via 4potentials hemsida: https://4potentials.se/searchmission/got... Visa mer
4potentials rekrytering hjälper Gotlandsägg att finna en ekonomichef med ansvar för bokslut, skatt, moms och bokföring.
Du kan vara controller idag eller så kommer du från en liknande roll.
Gotlandsägg är ett lönsamt företag som är marknadsledande inom ägg och även färdigmatstillverkning.
Företaget är stort men du rappporterar till VD. Du blir en nyckelspelare i ett framgångsrikt bolag
Ansök via 4potentials hemsida: https://4potentials.se/searchmission/gotlandsagg-soker-ekonomichef/ Visa mindre

Produktionsplanerare till Foodmark AB pa? Gotland

4potentials rekrytering hjälper Rydbergs i Klinte att finna en produktionsplanerare! Tycker du om att komma till en arbetsplats med en stark familja?r ka?nsla da?r du fa?r mo?jlighet att arbeta i en samordnande roll tillsammans med ett ha?rligt team med stora ambitioner? Besitter du samtidigt en stark ansvarska?nsla och vill vara med om en fortsatt fantastisk resa hos ett fo?retag da?r ditt initiativtagande och driv va?rderas ho?gt? Nu har du chansen att f... Visa mer
4potentials rekrytering hjälper Rydbergs i Klinte att finna en produktionsplanerare!
Tycker du om att komma till en arbetsplats med en stark familja?r ka?nsla da?r du fa?r mo?jlighet att arbeta i en samordnande roll tillsammans med ett ha?rligt team med stora ambitioner? Besitter du samtidigt en stark ansvarska?nsla och vill vara med om en fortsatt fantastisk resa hos ett fo?retag da?r ditt initiativtagande och driv va?rderas ho?gt? Nu har du chansen att fo?rverkliga din Gotlandsdro?m hos Foodmark!


Som produktionsplanerare ansvarar du för planeringen av fabrikens produktionslinjer
För att säkra och optimera varuflödet så har du daglig kontakt med produktionspersonal, lager, prognosansvarig och orderkontor
Du blir även i denna roll en del av fabriksledningen och på så vis länken mellan produktionsanläggningen och huvudkontoret i Sundyberg – där du får stor möjlighet att påverka och sätta agendan framåt
Befattningen ingår i logistikavdelningen och är placerad i vår fabrik i Klintehamn, Gotland. Du rapporterar till Logistikchef som är stationerad på Foodmarks huvudkontor i Sundbyberg.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bland annat att inkludera…
Produktionsplanering i SAP utifra?n behov och kapacitet i fabrik
Lageroptimering och saldokontroll
Analys av prognos tillsammans med prognosansvarig
Uppfo?ljning och analys vid eventuella restningssituationer
Driva diverse fo?rba?ttringsprojekt i gra?nslandet logistik, planering och produktionDin profil
Vi söker nu dig som besitter en god förmåga att hantera många komplexa arbetsuppgifter samtidigt och har lätt för att självständigt ta beslut samt prioritera
Då arbetsbelastningen och tempot varierar beroende på säsong så är det viktigt att du kan behålla lugnet även i stressade situationer, och vi sätter därav stort värde vid din prestigelösa, analytiska, flexibla och lösningsorienterade personlighet
Med en ”ge och ta” attityd samt hög ansvarskänsla så kommer du att uppleva ett dedikerat team som står vid din sida i alla säsonger.
Vidare sa? so?ker vi dig som har…
Ho?gskoleutbildning eller motsvarande, ga?rna med inriktning mot exempelvis logistik, ingenjo?r etc
Erfarenhet av produktionsplanering och/eller avrop/operativt inko?p a?r meriterande. Alternativt dokumenterad erfarenhet från varuförsörjning eller annan likvärdig roll där du har arbetat med någon form av planering, t.ex av tjänster
Goda kunskaper inom Officepaketet, fra?mst Excel
En god kommunikativ fo?rma?ga och beha?rskar svenska utan hinder
Erfarenhet av affa?rssystemet SAP a?r meriterandeFoodmark AB är en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter med huvudkontor i Sundbyberg och egen tillverkning i Sverige.
Foodmark inga?r i livsmedelskoncernen Agra AS som a?r ett expansivt norskt familjefo?retag. Agra har funnits i o?ver 130 a?r och har verksamheter i Norge, Danmark och Sverige. Koncernen omsa?tter drygt 4 miljarder SEK, varav Foodmark sta?r fo?r ca 820 miljoner. Med ca 250 ansta?llda i Sverige verkar vi inom Foodmark med syftet att sprida va?r passion fo?r mat och ma?nniskor fo?r att go?ra Sverige lite godare. Inom Foodmark a?terfinns va?lka?nda varuma?rken som Rydbergs, Lohmanders, Fja?llbrynt samt Jensen’s Køkken.


Har vi fa?ngat ditt intresse? – Anso?k via de runda knapparna bredvid annonsen!
Du ansöker via 4potentials rekryteringssystem och anger ”Produktionsplanerare till Foodmark AB” när du ansöker HÄR - https://4potentials.se/searchmission/produktionsplanerare/
Vi intervjuar kandidater lo?pande och ber dig da?rfo?r skicka in din anso?kan redan idag! Visa mindre

Kreditchef Almi Gotland

Ansök    Jan 21    Four Potentials AB    Kreditchef
Almi Gotland har haft en fantastisk utveckling det senaste året. Organisationen på Gotland har överträffat samtliga mål av antal kundmöten, affärsutvecklings- och projektinsatser på Gotland. Tack vare fantastiska medarbetare och en ledning som visionärt och operativt tagit steg för steg kan nu Almi på Gotland ta nästa steg. Kanske är du nyfiken på deras fortsatta resa? Är du ekonom med mycket drive och erfarenhet av företagskrediter/lån skall du ansöka til... Visa mer
Almi Gotland har haft en fantastisk utveckling det senaste året. Organisationen på Gotland har överträffat samtliga mål av antal kundmöten, affärsutvecklings- och projektinsatser på Gotland. Tack vare fantastiska medarbetare och en ledning som visionärt och operativt tagit steg för steg kan nu Almi på Gotland ta nästa steg. Kanske är du nyfiken på deras fortsatta resa? Är du ekonom med mycket drive och erfarenhet av företagskrediter/lån skall du ansöka till denna drömroll på #Gotland!
Vill du arbeta med utveckling av spännande tillväxtföretag? Vårt övergripande mål på Almi är att fler innovativa idéer når marknaden framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och hållbara tillväxt. På Almi brinner vi för att utveckla företag. Vi är en partner med bredd som erbjuder våra kunder rådgivning, lån och riskkapital. På Almi drivs vi av att leverera största möjliga nytta för våra kunder.


Vill du hjälpa till och verka för Gotlands fortsatta utveckling och kan du ge råd till företagare i deras fortsatta tillväxtresa?
Almi investerar i framtida tillväxt. Med lån, riskkapital och affärsutveckling skapar vi möjlighet för företag att växa och utvecklas. Vi arbetar med företag i tidiga faser såväl som etablerade företag i expansionsfas.
Som kreditchef har du ett samlat ansvar för utlåningsverksamheten inom Almi Gotland med fokus på kvalitet i kreditprocessen, riskhantering samt riskkontroll. Du fungerar som ett stöd till övriga rådgivare avseende kreditfrågor och jobbar nära den nationella kreditchefen samt de centrala enheterna för låneadministration, obestånd och compliance.
Rollen delas med en tjänst som rådgivare med samlad kunskap om samtliga Almis erbjudande och med fördjupning inom finansiering. Som rådgivare stöttar du kundföretag att analysera och utveckla sina affärsmodeller med fokus på hållbar tillväxt. Du genomför behovsanalyser och tillsammans med kunden identifierar ni behov för vidare utveckling och ökad konkurrenskraft.
Baserat på detta söker du aktivt samarbete internt eller via externa parter för att på bästa sätt tillgodose kundens behov. Du söker aktivt nya kunder med både nationell och internationell tillväxtpotential.
På Almi arbetar du självständigt, men också genom team, med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete som innebär kontakt med företagare inom olika branscher och olika målgrupper.
Våra kunder finns över hela Gotland.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort Visby.

Vi söker dig som är analytisk och har en gedigen erfarenhet av företags finansiella utmaningar
För att lyckas i rollen krävs att du är analytisk och strukturerad samt att du trivs med nätverkande och ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap.
Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller flerårig arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet gärna med inriktning inom finans/revision/redovisning. Erfarenhet från olika branscher, t.ex. bank, god kunskap och förståelse om krediter och företagsfinansiering är en stor fördel.
Finansieringsanalyser och affärsförhandlingar är något du har erfarenhet av. Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Vi ser positivt på att du har kunskap om Gotland och har ett regionalt nätverk.
För att lyckas i rollen krävs att du är drivande och kreativ, kan diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och ofta bank. Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande, affärsmässig, van vid att jobba proaktivt och har ett stort engagemang.
Du är strukturerad och har vana att arbeta självständigt samtidigt som du bidrar med såväl din personlighet som kunskap och erfarenheter till teamet såväl internt som i arbetet med våra kunder. I detta arbete värdesätts egenskaper som lyhördhet, ödmjukhet samt prestigelöshet där kundens utveckling är i fokus.
Almi står under Finansinspektionens tillsyn, brottsregisterutdrag kommer begäras in från slutkandidater och bakgrundskontroll kommer att genomföras.


Du ansöker via 4potentials rekrytering
I denna rekrytering samarbetar Almi med 4potentials och du ansöker till tjänsten genom ”bollarna” på 4potentials hemsida. Är du redan medlem i 4potentials är det bara att logga in och ange RÅDGIVARE OCH KREDITCHEF ALMI GOTLAND
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökningar kommer att läsas, och intervjuer kommer att genomföras, av både 4potentials samt Almi Gotland.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Toppjobb på Gotland

4potentials har de senaste åren tillsatt flera chefsroller på Gotland. Vi kommer snart presentera fler chefsroller på Gotland. Vill du finnas med i 4potentials databas och därmed inte missa några av de chefsuppdrag vi lägger ut under våren 2022? Vill du få olika roller presenterade direkt till dig? Då skall du ansöka till 4potentials idag. Du ansöker här: https://4potentials.se/apply/ Vi måste få in din generella ansökan med CV samt att du registrerar dig ... Visa mer
4potentials har de senaste åren tillsatt flera chefsroller på Gotland. Vi kommer snart presentera fler chefsroller på Gotland.
Vill du finnas med i 4potentials databas och därmed inte missa några av de chefsuppdrag vi lägger ut under våren 2022? Vill du få olika roller presenterade direkt till dig? Då skall du ansöka till 4potentials idag.
Du ansöker här: https://4potentials.se/apply/
Vi måste få in din generella ansökan med CV samt att du registrerar dig senaste den 25:e januari 2022


Just nu tillsätter vi bla ekonomichefsroller samt även en chef för ett byggbolag. Vi söker även ofta efter redovisningsekonomer, IT specialister samt arbetsledare till produktion/industrier.
Välkommen med ansökan! Visa mindre

Vice Vd Alvar Hallgren Bygg, Gotland

Ansök    Jan 1    Four Potentials AB    Byggledare
A?r du en naturlig ledare som vill vara med om en fortsatt fantastiskt resa hos ett fo?retag da?r ditt initiativtagande och din o?dmjukhet va?rderas ho?gt? Har du samtidigt la?tt fo?r att samarbeta i det lilla fo?retaget med allt var det inneba?r, och vill vara med att pa?verka den fortsatta utvecklingen pa? ett fo?retag vars hja?rta ligger i kvalite?, engagemang, ha?llbarhet och va?lma?ende? Nu har du chansen! Som Vice VD på Alvar Hallgren Bygg AB så komm... Visa mer
A?r du en naturlig ledare som vill vara med om en fortsatt fantastiskt resa hos ett fo?retag da?r ditt initiativtagande och din o?dmjukhet va?rderas ho?gt? Har du samtidigt la?tt fo?r att samarbeta i det lilla fo?retaget med allt var det inneba?r, och vill vara med att pa?verka den fortsatta utvecklingen pa? ett fo?retag vars hja?rta ligger i kvalite?, engagemang, ha?llbarhet och va?lma?ende? Nu har du chansen!
Som Vice VD på Alvar Hallgren Bygg AB så kommer du i en operativ roll att driva samt fortsätta att utveckla verksamheten
Du har fullt produktionsansvar där du ansvarar för planeringen av projekten och dess ekonomi, samtidigt som du i ditt personalansvar säkerställer en god arbetsmiljö.
Alvar Hallgren Bygg AB genomsyras av kvalitativt arbete, och att ni alltid ska kunna engagera er från första till sista stund blir en målsättning för dig som Vice VD.
Du är samordnande och ”spindeln i nätet” när det kommer till planering där du besitter en såväl strategisk förmåga och kan se över planeringen samt marknaden långsiktigt som förmågan att arbeta väldigt ”hands on” och ta snabba beslut när det behövs.
Du brinner givetvis även för att bygga långsiktiga relationer och ser fram emot att både etablera nya kontakter samt vårda befintliga relationer
Vidare så tycker du om att komma med nya idéer samt infallsvinklar – och ser spänt på möjligheten att få påverka utvecklingen framåt.
Till rollen som Vice VD så söker vi dig som…
– Har minst fem års erfarenhet från ledande position,
– Besitter goda kunskaper inom entreprenadjuridik
– Besitter kunskap i kalkyl- och anbudsarbete.
– A?r en engagerad, o?dmjuk och na?rvarande ledare som ser med nyfikenhet och engagemang pa? att fa? vara delaktig i att driva samt utveckla varsamheten.
Ansök och läs mer om rollen via https://4potentials.se/searchmission/vice-vd-till-alvar-hallgren-bygg/ Visa mindre

Gotlandsägg söker ekonomichef

Ansök    Dec 3    Four Potentials AB    Ekonomichef
Gotlandsägg är idag en av de ledande aktörerna i Sverige inom äggpackeri med företag både i Stenkyrka på Gotland och Ruda i Småland. Förutom ägg säljer även företaget färdigmat via en fabrik i Tingstäde. Hög kvalitet och Djuromsorg är viktigt för Gotlandsägg som är en av landets främsta producenter av ekologiska ägg och ägg från frigående utehöns. 2020 omsatte koncernen närmare 185 miljoner och hade ca 40-talet anställda och under 2021 ökar omsättningen ti... Visa mer
Gotlandsägg är idag en av de ledande aktörerna i Sverige inom äggpackeri med företag både i Stenkyrka på Gotland och Ruda i Småland. Förutom ägg säljer även företaget färdigmat via en fabrik i Tingstäde. Hög kvalitet och Djuromsorg är viktigt för Gotlandsägg som är en av landets främsta producenter av ekologiska ägg och ägg från frigående utehöns.
2020 omsatte koncernen närmare 185 miljoner och hade ca 40-talet anställda och under 2021 ökar omsättningen till 200 miljoner. Sedan starten 1992 har bolaget växt och är idag en stabil aktör med en god ekonomi.
4potentials Executive Search har tidigare rekryterat flera medarbetare och nu får vi chansen att försöka finna en ny ekonomichef.
Det här är en drömroll då utmaningen omfattar verksamheter med två olika företagsidéer – på flera orter- i ett högt tempo där man både är operativ, och måste ha förmågan att lyfta blicken. Det är viktigt att den sökande är hungrig, driven, klok och har kontroll på siffrorna.
Du kommer till omtänksamt företag med sunda värderingar på magiska Gotland. En drömroll för dig med intresse av ekonomi, företagande och att få arbeta i ett producerande bolag.

Vad är utmaningen och vem söker vi?
Företaget har efter flera år av expansion och god lönsamhet en möjlighet att tillsammans med dig och andra fantastiska medarbetare att fortsätta resan.
Du kommer att vara en nyckelmedarbetare då en sund och god ekonomi alltid varit en central del för bolagets utveckling. Bra underlag och kalkyler har gjort att företaget har ett adekvat beslutsunderlag. En del av din utmaning är att försöka utveckla det ekonomiska beslutsstödet. Hur många ägg tog vi emot för en timme sedan och hur många kommer vi packa om en vecka? Vad har vi för kostnadsbild den kommande månaden?
Du kommer till en ekonomifunktion där det finns tydliga processer och rutiner, koll på bokföring, goda kontakter med bank, revisor (idag Grant Thornton) samt att du kommer fortsätta vara en nyckelmedarbetare i ledningsgruppen genom att ansvara för:
Bokföring. Företaget har resurser för löpande operativ bokföring – men du kommer vara mycket involverad då verksamheten är bred och samtidigt detaljerad samt att produkten ägg är en vara med snabb omsättning. Då blir det extra viktigt att bokföringen stämmer och är uppdaterad så man kan ta löpande beslut dagligen utifrån varulager, försäljning, kampanjer mm. För att lyckas i rollen tror vi därför att du är strukturerad, extremt noggrann och prestigelös med gedigna kunskaper i redovisning. Till din hjälp har du en fantastisk ekonomiresurs samt system såsom Visma och Exder.


Bokslut. I januari brukar Gotlandsägg genomföra ett bokslut för hela koncernen. Du måste därför ha arbetat med koncernredovisning och haft kontakter med revisorer tidigare.


Löpande ekonomiskt beslutsstöd. Du är extremt duktig på Excel och är naturligt analytisk med en unik förmåga att första siffror. Du förstår när Vd måsta ha rapporten och du kan dessutom framföra konkreta utmaningar för hela affären. Du har kanske arbetat med ägarledda företaget där det finns en stark ägare? Ägare och Vd är mycket trevlig, driven och kan sitt företag. Vi ser gärna sökande som kan utmana både Vd och hela ledningsgruppen. Vi söker en kommersiellt orienterad ekonomichef, controller eller motsvarande med drive.


Del i bolagets utveckling och medlem av ledningsgruppen. Här får du chansen att på riktigt arbeta nära en VD och alla medarbetare samt kunder och leverantörer. Vi ser gärna sökande som har en gedigen livserfarenhet och som är kvalitetsorienterade och som gillar det höga tempot. Den ena dagen är inte den andra lik.


I rollen kommer du även arbeta med ISO-certifieringar, branschinformation, prisdiskussioner, skatter, avgifter, deklarationer mm och kanske även möta bolagets fantastiska kunder.
Det är m a o en omfattande roll i ett intressant bolag som är viktig för Gotlands utveckling och vi söker dig med adekvat erfarenhet samt erfarenhet från en roll som ekonomichef, CFO, redovisningschef, ekonomikonsult, revisor, redovisare eller kanske controller.

Dina egenskaper är A och O för tjänsten och vi söker en analytisk, driven, klok, mogen, driven och hungrig kandidat – som är noggrann och har kontroll på ekonomifunktionen.
Vi hoppas att du vill satsa långsiktigt på företaget varför vi gärna ser sökande som är lojala, lagspelare som har en unik förmåga att utveckla sin omgivning liksom sig själva. Gotlandsägg vill växa med dig! Tjänsten är placerad på Gotland, Stenkyrka.

Ansökan
Du ansöker via 4potentials Executive Search databas. Ange ekonomichef Gotlandsägg
Samtliga sökande får ett gratis medlemskap i 4potentials chefsnätverk.
Endast CV behövs för att söka tjänsten och det kan du lägga till på sista sidan i databasen.
Ditt CV kan komma att presenteras för VD, 4potentials två konsulter samt i ett senare skede för hela ledningsgruppen. Kund och 4potentials arbetar enligt GDPR.
Här ansöker du om du inte har en profil i 4potentials databas: https://4potentials.se/apply/

Här loggar du in och ansöker om du är medlem i 4potentials: https://4potentials.se/login/
Läs mer på https://4potentials.se/searchmission/gotlandsagg-soker-ekonomichef/
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gotlands Museum söker en ekonomichef med stort intresse för personalfrågor

Ansök    Nov 29    Four Potentials AB    Ekonomichef
Tänk att kunna gå en lunchpromenad längs med havet eller vandra hem från arbetet via Visbys magiska och historiska gränder. Det här kan bli verkligheten för den som tar sig an den omfattande utmaningen som både ekonomi- och personalchef för Gotlands Museum. En roll som kallas ADMINISTRATIV CHEF då man förutom ekonomi och personalfrågor – även har ansvar inom avdelningen för museets stödfunktioner marknadsföring, kommunikation, IT-utveckling samt förlagsver... Visa mer
Tänk att kunna gå en lunchpromenad längs med havet eller vandra hem från arbetet via Visbys magiska och historiska gränder. Det här kan bli verkligheten för den som tar sig an den omfattande utmaningen som både ekonomi- och personalchef för Gotlands Museum. En roll som kallas ADMINISTRATIV CHEF då man förutom ekonomi och personalfrågor – även har ansvar inom avdelningen för museets stödfunktioner marknadsföring, kommunikation, IT-utveckling samt förlagsverksamhet. Det är m a o en omfattande och krävande roll – fast också en helt fantastisk intressant utmaning där du skriver historia på Gotlands Museum tillsammans med Museets 50-tal kompetenta och trevliga medarbetare.
Gotlands Museum – en prisbelönt arbetsplats som ser tillbaka men som vill vara i framkanten av hur man driver morgondagens museum
Gotlands Museum har årligen ca 350 000 besökare inklusive Visbys ruiner och är därmed det mest besökta regionala museet i Sverige och ett av de största besöksmålen på Gotland.
Uppdraget är att bevara och på ett attraktivt och stimulerande sätt tillgängliggöra Gotlands historia, konst samt natur- och kulturarv.
Verksamheten är diversifierad, under museets paraply bedrivs det kulturhistoriska museet Fornsalen och Gotlands konstmuseum. Gotlands Museum har tre museigårdar på den gotländska landsbygden och är huvudägare i dotterbolaget Bungemuseet som bedriver verksamheten på friluftsmuseet i Bunge. Vidare driver museet en museibutik, förlagsverksamhet samt uppdragsverksamhet inom bland annat arkeologi, byggnadsvård och kulturhistorisk naturvård. Föreningen Gotlands Fornvänner har cirka 30 kulturfastigheter och förvaltar fyra stiftelser.
Gotlands Museum omsätter ca 40 miljoner per år och är ett av de museer i Sverige som har högst egenfinansiering.
Din utmaning
Till denna spännande verksamhet söker vi nu en engagerad och drivande administrativ chef. I rollen som administrativ chef ingår ett ansvar för museets hela verksamhetsstöd samt att ansvara för stödfunktionerna ekonomi, personal, marknadsföring, kommunikation, IT-utveckling samt förlagsverksamhet.
Som ekonomi- och personalchef arbetar du operativt inom ekonomi- och personalområdet tillsammans med en ekonom och en ekonomi- och personalassistent. Du rapporterar till museichefen och ingår som en av tre personer i Gotlands Museums ledning.
Som ekonomichef är du ytterst ansvarig för att säkerställa korrekt externredovisning och rapportering, budget, prognoser samt att producera relevanta och tillförlitliga ekonomiska beslutsunderlag till externa intressenter, fyra stifelser, dotterbolag, styrelse och ledning.
I arbetet ingår månads- och årsbokslut, kassaflöden, budgetering, likviditetsprognoser och årsredovisningar samt skatte-, moms- och redovisningsfrågor. Du är ansvarig för kontakter med revisor och bank.
Rollen som personalchef innebär ett övergripande ansvar för HR, arbetsmiljö samt att vara ett stöd i arbetsrätts-, chefs-, och ledarskapsfrågor för museets övriga avdelningschefer inom exempelvis rekrytering och lönerevisionsprocessen samt har den primära kontakten med arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer.
Den administrativa chefen är föredragande av ekonomi- och personalfrågor vid Gotlands museums styrelsemöten.
Vi söker dig som kan ekonomi och har intresse för HR-frågor
– Universitets- eller högskoleutbildning
– Erfarenhet och intresse för personal- och arbetsrättsfrågor
– Erfarenhet som ekonomi- eller redovisningschef eller som kanske arbetat som revisor eller i en controllerfunktion
– Förmåga att kontinuerligt utveckla en resultatinriktad, kreativ och relevant verksamhet med utgångspunkt från fastställda mål och ekonomiska ramar
– Förmåga att leda, stödja och entusiasmera medarbetare
– Vara drivande, kommunikativ och ha god samarbetsförmåga. Driven samt flexibel förändringsorienterad ledare.
– God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska


Vi erbjuder en fantastisk möjlighet
Kontoret är beläget mitt i Visby innerstad och på din arbetsplats finns både café och restaurang eller så tar du del av Visby centrums levande innerstad på din lunchrast.
Du får arbeta med fantastiska kollegor som har ett stort intresse för kultur- och historia samt för den roll de verkar inom. Gotlands Museum leds av en engagerad, klok, trevlig och driven ledare, Susanne Thedéen.
Den som får jobbet erbjuds en tillsvidareanställning där du får chansen att träffa medarbetare samt din fantastiska företrädare som nu går vidare till en annan roll. Det är en god och marknadsmässig ersättning.
Det här ett drömjobb för den som vill ha en fantastisk utmaning och samtidigt kunna bo, leva och arbeta på Gotland. Ett TOPPJOBB på Gotland!
Ansökan till 4potentials Executive Search
Välkommen med Din ansökan via 4potentials databas- sök via länken. Ange ekonomi- och personalchef Gotlands museum i scrollistan i 4potentials databas.
Du kan på sista sidan i databasen sända med ditt CV. 4potentials arbetar inte med personligt brev utan arbetar med kompetensbaserat urval samt en kortare telefonintervju innan du eventuellt presenteras för Gotlands Museum.
4potentials har blivit tillfrågade om att överta ansvaret för hela rekryteringen då det var ett stort gensvar för rollen. Så har du ansökt till Gotlands Museum– men inte fått ett svar måste du ansöka även till 4potentials. Gotlands Museum och 4potentials kommer båda vara involverade i hela urvalet och ditt CV kan presenteras för Gotlands Museum och 4potentials vid en ansökan.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till slakteri

Vi på 4potentials rekrytering har ett uppdrag för en kund där vi söker en: Ledare som har erfarenhet av slakteriverksamhet eller livsmedelsproduktion Läs mer på och Ansök här: https://4potentials.se/searchmission/produktionschef/ Visa mer
Vi på 4potentials rekrytering har ett uppdrag för en kund där vi söker en:
Ledare
som har erfarenhet av slakteriverksamhet eller livsmedelsproduktionLäs mer på och Ansök här: https://4potentials.se/searchmission/produktionschef/ Visa mindre

Arbetsledare Gotlandsäggs färdigmattillverkning i Tingstäde

A?r du en naturlig ledare som vill vara med om en fortsatt fantastisk resa hos ett fo?retag med stort hja?rta fo?r ha?llbarhet och miljo?? Brinner du da?rtill fo?r kvalite? och vill vara en del av en organisation da?r ditt initiativtagande och din o?dmjukhet va?rderas ho?gt? Nu har du chansen att bli en viktig nyckelspelare hos Gotlandsa?gg i rollen som arbetsledare pa? produktionsanla?ggningen i Tingsta?de. I rollen som arbetsledare/förman så kommer du i... Visa mer
A?r du en naturlig ledare som vill vara med om en fortsatt fantastisk resa hos ett fo?retag med stort hja?rta fo?r ha?llbarhet och miljo??
Brinner du da?rtill fo?r kvalite? och vill vara en del av en organisation da?r ditt initiativtagande och din o?dmjukhet va?rderas ho?gt? Nu har du chansen att bli en viktig nyckelspelare hos Gotlandsa?gg i rollen som arbetsledare pa? produktionsanla?ggningen i Tingsta?de.
I rollen som arbetsledare/förman så kommer du i en operativ roll att ansvara för den dagliga driften på produktionsanläggningen. I arbetet så ansvarar du för att upprätthålla exemplarisk kvalité och en god ordningsam miljö samt säkerställer så att allt från råvaru-beställningar till dagliga kontroller fungerar
Du arbetar nära produktionsansvarig och VD men driver självständigt produktionen i Tingstäde där du i din roll kommer att ha stora möjligheter att själv utforma ditt arbete.
Du ansvarar vidare för schemaläggningen och agerar som stöd till skiftledare där du med nyfikenhet engagerar dig i deras arbete.
Att personalen är den största och viktigaste tillgången vet du redan, och du är allra helst ute på golvet tillsammans med dina medarbetare under dagarna (eller nattskiftet som du deltar under då och då).
Din profil
Vi söker nu dig som med stor glädje vill leda och ansvara för produktionsanläggningen i Tingstäde. Som person och ledare så är du samarbetsvillig, ödmjuk och tydlig samt förstår värdet av ett närvarande ledarskap
Du är in lyssnande och tar gärna en walk and talk tillsammans med dina medarbetare ute på golvet medan pannkakor och raggmunkar tillagas för fullt. Att du är en viktig nyckelspelare i det självständiga arbetet med kvalitét och förbättringsarbetet tar du på största allvar och du ser spänt på möjligheten att få utveckla och driva produktionsanläggningen framåt.
Vidare så ser vi att du…
Har minst två års erfarenhet inom ledarskap
där du är van vid att både delta i, och leda arbetet ute på plats.
Har erfarenhet från livsmedelsindustrin, exempelvis livsmedelsproducenter, butik eller motsvarande relevant område. Alternativt att du kan mat och/eller bageri och ser nyfiket på produktionsarbetet samt är mån om att varje enskilt steg skall genomföras med högsta möjliga kvalitét.
Är en strukturerad person med god planeringsförmåga.
Är självgående,tar stort eget ansvar och besitter ett gediget engagemang att nå uppsatta mål.
Beha?rskar svenska samt engelska i tal och skrift.Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via 4potentials. Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger ”Arbetsledare Gotlandsägg” på första sidan när du ansöker. Om du intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag.
https://4potentials.se/searchmission/arbetsledare-gotlandsagg/ Visa mindre

Produktionschef Gotlands Slagteri

Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. De arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger dem kontroll av processen från slakt och styckning till konsumentpaketering. De arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige. Under de senaste åren har dem ... Visa mer
Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. De arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger dem kontroll av processen från slakt och styckning till konsumentpaketering. De arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen.
Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige.
Under de senaste åren har dem arbetat hårt med att Gotlands Slagteri ska bli ett av de mest resurseffektiva slakterierna med minst klimatpåverkan i Sverige. Gotlands Slagteri ställer enormt höga krav på allt från jord till bord lever upp till deras och andras höga krav. Man är certifierad inom bl a FSSC 22000, KRAV, Svenskt Sigill samt certifierade enligt EU:s regler för ekologisk produktion
Företaget har de senaste åren haft en god utveckling tack vare ett gediget internt och externt arbete med bolagets alla fantastiska medarbetare och leverantörer. Gotlands Slagteri har ambitioner och visioner. Du kommer till ett företag som dagligen förändras och utvecklas tack vare duktiga medarbetare och ledare.
I ambitionen att bli mer än ett slakteri samarbetar man med systerföretaget, Svenskt Butikskött, som säljer större delen av köttet via bl a varumärket Smak av Gotland. Visionen för Gotlands Slagteri är att vara den ledande kött- och charkleverantören som med innovativa lösningar och banbrytande marknadsföring skapar förutsättningar för en fortsatt expansion, i och utanför Sverige.
Du blir en nyckelspelare för att kunna nå visionen
Tillsammans med ditt team och alla (ca 160 ) medarbetare på Gotlands Slagteri ser du till att produktionen är respektfull, kvalitativ, hållbar, följer lagar och regler samt att du är en ledare som går före och får med dig laget mot nya mål.
Du har kunskap och erfarenhet av djur, slakt, styckning och produktion. Du vill arbeta i en produktionsmiljö – ute på golvet. Du arbetar med ett coachande tydligt ledarskap.
Du är en person som varje dag har en unik förmåga att engagera, entusiasmera medarbetare. Du är stresstålig och arbetar hela tiden med ett närvarande ledarskap i produktionen. Du ser. Du gör.
Du kommer rapportera till bolagets Vice Vd och tillsammans med teamcheferna skapar du en ledningsgrupp som tillsammans sätter nya mål. Det finns stora möjligheter att utöka ditt ansvar beroende på vem du är. Du kan aldrig ha för mycket ambition. Gotlands Slagteri är ett hårt arbetande lagbygge som de senaste åren har vänt från förlust till en större betydande vinst.
Du skriver, talar och kan kommunicera flytande på både engelska och svenska.
Din arbetsplats är på magiska Gotland och du kommer till ett företag som präglas av värderingar som ”viktigt på riktigt” , ” laget före jaget” , ” ordning & reda ”, ”bygga delaktighet” samt ”utveckla våra medarbetare”.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Gotlands Slagteri med 4potentials Executive Search och du ansöker via deras databas. De kommer därefter göra ett urval och sedan intervjua ett antal kandidater.
Samtliga sökande kommer genomgå omfattande intervjuer, tester, referenser samt bakgrundskontroll. Gotlands Slagteri genomsyras av kvalitet i alla led. Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök via ”bollarna” på 4potentials hemsida. Du kan inte skicka med personligt brev utan endast CV. Det har att göra med att vi arbetar kompetensbaserat.
https://4potentials.se/searchmission/produktionschef/ Visa mindre

Redovisningsekonom till Slitevind i Visby

Ansök    Nov 18    Four Potentials AB    Redovisningsekonom
A?r du en kommunikativ och lo?sningsorienterad ekonom som a?r bosatt pa? Gotland, eller har du kanske la?nge la?ngtat efter att flytta dit? Har du samtidigt la?tt fo?r att samarbeta i det lilla fo?retaget med allt vad det inneba?r, och ser spa?nt pa? en mo?jlighet där du fa?r va?xa tillsammans med bolaget? Nu har du chansen! Vi so?ker nu en självgående och ansvarstagande redovisningsekonom till Slitevind, där du kommer att arbeta operativt med ekonomin fö... Visa mer
A?r du en kommunikativ och lo?sningsorienterad ekonom som a?r bosatt pa? Gotland, eller har du kanske la?nge la?ngtat efter att flytta dit? Har du samtidigt la?tt fo?r att samarbeta i det lilla fo?retaget med allt vad det inneba?r, och ser spa?nt pa? en mo?jlighet där du fa?r va?xa tillsammans med bolaget? Nu har du chansen!
Vi so?ker nu en
självgående och ansvarstagande redovisningsekonom till Slitevind, där du kommer att arbeta operativt med ekonomin för Slitevinds enskilda dotterbolag. Vi söker därav dig som uppskattar variation och flexibilitet i ditt arbetssätt, och som ser positivt på möjligheten att utvecklas i rollenAtt du har ett öga för siffror är lika självklart som att du trivs som mest när du får socialisera dig på arbetet, och du ser gärna att du får möjligheten arbeta i en organisation som präglas av entreprenörskap och ansvarstagande.
Tja?nsten a?r en tillsvidareansta?llning med placering pa? Slitevinds kontor i Visby, och mo?jligheten till att arbeta heltid eller deltid finns.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera:
Lo?pande redovisning
Ma?nads- och kvartalsrapportering
Avsta?mningar och fo?rberedande bokslutsarbete
Hantering av moms och skatt
O?vriga arbetsuppgifter av administrativ karakta?rVi söker dig som…
Har dokumenterad erfarenhet av ekonomi
sa?som lo?pande redovisning, periodrapportering samt fo?rberedande bokslutsarbete.
Besitter förståelse för resultat- och balansräkningar

.
A?r en
god kommunikato?r i ba?de tal och skrift på svenska samt engelska där du är bekväm med att exempelvis rapportera mot engelsktalande kunder.
Det a?r meriterande om du innehar relevant akademisk examen med ekonomisk inriktning, men ej ett krav.
Det är meriterande om du har erfarenhet/förståelse för koncernredovisning, men ej ett krav.
Det är meriterande om du har erfarenhet/kunskap kring lönehantering och arbetsgivardeklaration, men ej ett krav.
Det a?r meriterande om du har kunskap/erfarenhet av Fortnox, men ej ett krav.Om Slitevind AB
Slitevind AB (publ), noterat pa? Nasdaq First North Growth Market, har sedan starten 1992 bedrivit en ma?lmedveten utveckling inom omra?det fo?rnybar energi och a?r idag en ledande akto?r inom miljo?va?nlig elproduktion.
Slitevindkoncernen a?ger driftsatta vindkraftverk till ett bokfo?rt va?rde om cirka 800 Mkr. Bolaget befinner sig i en tillva?xtfas och har sedan 2015 o?kat den a?rliga produktionen fra?n cirka 75 GWh till dagens cirka 400 GWh. Ca 40% av anla?ggningarna ligger pa? Gotland, resterande anla?ggningar i o?vriga delar av Sverige samt en anla?ggning i Finland. Fokus fo?r verksamheten ligger pa? att successivt utveckla och uto?ka produktionskapaciteten genom nyinvesteringar och fo?rba?ttringsarbeten pa? existerande anla?ggningar. Slitevind har ba?de visioner, kompetens och a?gare att nu ta ytterligare ett steg i att vara en ledande akto?r pa? vindkraftmarknaden.
Har vi fa?ngat ditt intresse? – Anso?k nu!
Du anso?ker via 4potentials rekryteringssystem här:


https://4potentials.se/searchmission/redovisningsekonom-till-slitevind/c
samt anger ”Redovisningsekonom, Slitevind” på första sidan när du ansöker
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljande regionchefer för Returbagen i Kalmar respektive på Gotland

Ansök    Sep 1    Four Potentials AB    Innesäljare
Returbagen expanderar och söker nu två regionchefer. En för Kalmar län och en för Gotland. Idag hanterar de främst byggavfall men även trädgårdsavfall och grovsopor. Företaget ägs och drivs av Daniel Björkman. Deras idé bygger på en miljösmart och enkel avfallshantering till en prisvärd kostnad. Genom ett nytt säcksystem erbjuder de företag och privatpersoner en enkel tjänst, där man väljer den säck som passar bäst, bokar hämtning av säcken och sedan tran... Visa mer
Returbagen expanderar och söker nu två regionchefer. En för Kalmar län och en för Gotland.
Idag hanterar de främst byggavfall men även trädgårdsavfall och grovsopor.
Företaget ägs och drivs av Daniel Björkman. Deras idé bygger på en miljösmart och enkel avfallshantering till en prisvärd kostnad.
Genom ett nytt säcksystem erbjuder de företag och privatpersoner en enkel tjänst, där man väljer den säck som passar bäst, bokar hämtning av säcken och sedan transporterar Returbagen avfall vidare för återvinning. På så sätt får du som privatperson och företag mer tid till det som är viktigt för dig.
Hos Returbagen kan man även beställa jord, sand och grus med utkörning.
Nu är det krav på att de som hanterar bygg- och rivningsavfall måste sortera avfallet direkt vid källan. Många använder Returbagen för att lösa det problemet.
Bolaget växer snabbt och de söker nu två regionchefer. En till Kalmar och en till Gotland.
Läs mer om rollerna på 4potentials Executive Search hemsida: https://4potentials.se/searchmission/returbagen-expanderar-soker-tva-drivna-saljande-regionchefer-en-till-kalmar-och-en-till-gotland/
Ansökan skickar du direkt till Daniel Björkman på Returbagen. [email protected]
Vi kan starkt rekommendera både bolaget som arbetsgivare och som lösning.
Välkommen med er ansökan!
#Kalmar #Gotland #Sales #Regionalmanager #Miljö #keyaccount Visa mindre

Vi söker en supertalang till Gotland

Ansök    Okt 13    Four Potentials AB    Försäljningschef
4potentials on Gotland is one of the few executive recruitment companies on the island. Instead of only marketing our vacancies, we have chosen to market the whole of Gotland and try to become the entire Gotland employment service. We do this because we love Gotland and because we have experienced a great need among candidates who want to stay on the island as well as curious prospective Gotlänningar. Every day they ask 4potentials for information about wh... Visa mer
4potentials on Gotland is one of the few executive recruitment companies on the island. Instead of only marketing our vacancies, we have chosen to market the whole of Gotland and try to become the entire Gotland employment service. We do this because we love Gotland and because we have experienced a great need among candidates who want to stay on the island as well as curious prospective Gotlänningar. Every day they ask 4potentials for information about what career opportunities there are on Gotland? We arent a ”arbetsförmedling” but often we act as it. And if we dont care of, listen and co-ordinate the interest from Top Talent that makes Gotland bigger – who will do it? We have a solution and it works. However, we can do it even better if you get on board.

We are also completely convinced that Gotland is growing with competence of people and our big goal is that Gotland soon has 70,000 inhabitants. That is why we work voluntarily to present all of Gotland’s possibilities. Everything from culture, sports, houses to jobs – other than those that 4potentials will fill. We have become involved in society and been a small part of events on Gotland. But we can do better. We also see an increased need to take care of the great interest we and others have created to live, work and live on Gotland.
4potentials will also report a very good result, which is why we now want to hire more Partners on Gotland. In the role as a partner, you work primarily with being a sales recruitment consultant, but you also have a great responsibility to develop and take responsibility for Gotland from a competence perspective. In the role of Partner on Gotland, for many who are looking for new opportunities on Gotland, you will be the one they will talk to. You will also be a vital part of the Gotland network – in all areas.

WHO ARE WE LOOKING FOR IN THE ROLE AS A SELLING RECRUITMENT CONSULTANT AND PARTNER AT GOTLAND
We are looking for you who develop Gotland and want to #GÖRA GOTLAND STÖRRE – by focusing on competence. You understand that each new Gotlänning means that the island’s BRP increases by 475,000, which corresponds to 110 visitors. It is both more sustainable, environmentally friendly and good for the lack of skills if Gotland focused more on saying WELCOME BACK AND MOVE HERE!
When Gotland becomes 70,000 inhabitants, the income and expertise of Gotland will make the island enter a new phase. With a society with a larger fixed annual income, you can invest more in school, care and nursing. In this role, you will be the voice of Gotland’s united skills industry to the society and you will also be a hero among all job seekers. They miss you.
Today, there are very few people they can talk to who can describe the Gotland labor market, present jobs and contacts and who can on-board you on the island. 4potentials has helped thousands to gain a foothold on Gotland.
Everything above that you do in your spare time. You are a person who loves to work a lot.
In your role as a sales recruitment consultant, you meet clients and candidates. You listen a lot. You try to understand the needs of the companies and the wishes of the candidates. You make sure they meet. To gain a customer’s trust, you need to know what you’re talking about and always deliver.
You get a clear sales budget where you have to listen to all Gotland’s companies. This means that you have a lot of customer meetings. In your role as a sales recruitment consultant, you have a fixed salary and a larger variable part based on what you perform. You love sales.
You will develop our business model and broaden 4potentials offer on Gotland. You are creative.
You will work with our events such as TALANGMEDALEN, corporate events and that you make sure to develop TALENT COMPANY OF THE YEAR and TALANG OF THE YEAR ON GOTLAND. You can organize events.
To succeed with all of the above, you have an analytical height, a drive, an empathic ability and a want to put Gotland on the big talent map.

WHAT OFFERS 4POTENTIALS
We offer one of Sweden’s most fun work. You will meet fantastic candidates who are grateful that 4potentials exists. Today, they often have no one else to talk to about a career on Gotland.
You have your own car and with it you will visit all Gotland’s companies. The work environment on a Friday on Fårö, Sudret, Östergarn is magical.
The competence question is a must for Gotland. You are working on an important issue for Gotland. Today the lack of competence is one of highest in Sweden due to surveys from organizations and articles in media. Often companies cannot develop because they cant find their candidates?
You will ensure that we establish a new central office in Visby inner city. It’s up to your sales. You will work with 4-5 employees on Gotland. Everything is up to you if we are to succeed.

APPLICATION
You apply via 4potentials database. We contact all applying candidates within one month.
You apply through the ”circles” at our website – next. You mark PARTNER AND SÄLJANDE REKRYTERINGSKONSULT GOTLAND in the application form.
All applying candidates will receive a free membership in the 4potentials Gotland Career Network
Welcome with your application! Visa mindre

Slitevind söker affärsorienterad Chief operating officer

Ansök    Okt 19    Four Potentials AB    Affärsområdeschef
Slitevind AB (publ), noterat på Nasdaq First North Growth Market, har sedan starten 1992 bedrivit en målmedveten utveckling inom området förnybar energi och är idag en ledande aktör inom miljövänlig elproduktion. Tillväxten i bolagets kärnverksamhet, produktion och försäljning av el och ursprungsgarantier, har skett med kontinuerlig utveckling och lönsamhet. Bolaget kommer nu ta nästa steg i sin utveckling och söker därför en driven Operativ chef (COO) me... Visa mer
Slitevind AB (publ), noterat på Nasdaq First North Growth Market, har sedan starten 1992 bedrivit en målmedveten utveckling inom området förnybar energi och är idag en ledande aktör inom miljövänlig elproduktion. Tillväxten i bolagets kärnverksamhet, produktion och försäljning av el och ursprungsgarantier, har skett med kontinuerlig utveckling och lönsamhet.
Bolaget kommer nu ta nästa steg i sin utveckling och söker därför en driven Operativ chef (COO) med förmåga att utveckla bolagets affär.
Slitevindkoncernen äger driftsatta vindkraftverk till ett bokfört värde om cirka 800 Mkr. Bolaget befinner sig i en tillväxtfas och har sedan 2015 ökat den årliga produktionen från cirka 75 GWh till dagens cirka 400 GWh. Ca 40% av anläggningarna ligger på Gotland, resterande anläggningar i övriga delar av Sverige samt en anläggning i Finland.
Fokus för verksamheten ligger på att successivt utveckla och utöka produktionskapaciteten genom nyinvesteringar och förbättringsarbeten på existerande anläggningar. Bolaget bedriver också en växande förvaltningsverksamhet där COO kommer få ett personal- och resultatansvar. Slitevind har både visioner, kompetens och ägare att nu ta ytterligare ett steg i att vara en ledande aktör på vindkraftmarknaden.
Hoppas du är kandidaten som både är nyfiken och kommer med vind i seglen till Slitevinds fortsatta utveckling!

Utmaningen som affärsorienterad COO
När Slitevind bildades 1992 var det som ett av de första aktiebolagen i en mycket ung bransch. Idag är bolaget en industriell börsnoterad aktör samtidigt som svensk vindkraft årligen producerar ca 30 TWh, motsvarande 20% av den svenska elförbrukningen. Fram till 2040 förväntas elförbrukningen stiga kraftigt samtidigt som vindkraften förväntas producera 50 TWh timmar redan 2024. Din roll blir att hjälpa bolaget att växa inom bl a förvaltning av vindkraftverksparker i Norden.
Du kommer också vara ett stöd i förvärvsprocesser, investor relations samt att leda och utveckla personal.
Du kommer med en helhetsförståelse, entreprenöriell förmåga och vilja att bidra till hela företagets utveckling där du samarbetar med VD och övriga medarbetare. Kraftbranschen är i förändring vilket ställer stora krav på Slitevind som ställs inför olika utmaningar och driver en mängd intressanta utvecklingsprojekt där du med din kompetens förväntas bidra till företagets lönsamma tillväxt samt strategisk utveckling.
Vem söker vi?
Slitevind söker en COO som framför allt kan växa affären i en roll liknande en affärsområdeschef. Det inbegriper att du har förmåga att förstå hela företaget samt kan omvandla detta till handling samt skapa och utveckla komplexa samarbeten och avtal.
Du bör ha ett tekniskt intresse och hög analytisk förmåga för att i en förhandling skapa affärer och nya samarbeten.
Då bolaget är börsnoterat har du förmåga att ena dagen vara på en kapitalmarknadsdag och presentera bolagets resultat- och balansräkning och andra dagen diskutera vind, elkablar och vindkraft i en annan del av landet. Du är nyfiken på vindkraftsbranschen och vill bidra till att ytterligare stärka Slitevinds position och varumärke.
Du kommer arbeta nära VD Jonas Dahlström. Han och alla andra medarbetare har sett till att bolaget har haft och har en lönsam affär. 4potentials upplever Jonas som en fokuserad och karismatisk entreprenör med ett jordnära ledarskap som förväntar sig ett stort mått av eget ansvar och initiativförmåga från medarbetarna. Vindkraft är Slitevinds dna vilket präglar det team som nu skall kompletteras med ytterligare medarbetare något Jonas kan berätta mer om i intervjun.
Slitevind arbetar med både svenska och internationella motparter så Du behöver vara bekväm med engelska även vad gäller presentationer och avtalstext. Placeringen är på Gotland, Visby.

Ansökan
4potentials Executive Search sköter rekryteringen och du kommer kanske både att träffa Tilde Belin och Fredrik Andersson från 4potentials.
Du ansöker via 4potentials databas och då får du även ett gratis medlemskap i deras chefsnätverk. Ansökan sker via ”bollarna” på ansökningssidan.
Här loggar du in och ansöker: https://4potentials.se/searchmission/slitevind-soker-chief-operating-officer/
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Inköpschef Gotlands Slagteri, Visby

Ansök    Aug 2    Four Potentials AB    Inköpschef
Inköpschef till en av de ledande kött- och charkleverantörerna i Sverige Vill du vara med om en fortsatt fantastisk resa för ett företag som har som ambition att ansvarsfullt och nytänkande utveckla marknadens bästa kött- och charkprodukter? Visionen är att vara den ledande kött- och charkleverantören som med innovativa lösningar och banbrytande marknadsföring skapar förutsättningar för en fortsatt expansion, i och utanför Sverige. För att lyckas med det s... Visa mer
Inköpschef till en av de ledande kött- och charkleverantörerna i Sverige
Vill du vara med om en fortsatt fantastisk resa för ett företag som har som ambition att ansvarsfullt och nytänkande utveckla marknadens bästa kött- och charkprodukter?
Visionen är att vara den ledande kött- och charkleverantören som med innovativa lösningar och banbrytande marknadsföring skapar förutsättningar för en fortsatt expansion, i och utanför Sverige. För att lyckas med det söker man nu en inköpschef som också älskar kött. Det är du som ser till att kedjan från jord till bord gör det bättre för alla parter och det är du som säkerställer att bolaget kan växa genom en inköpsprocess som både är effektiv, ansvarsfull, hållbar och som gör att vi kan fortsätta att leverera kött och charkvaror från Sveriges vackraste plats, Gotland.
Du kommer till ett gediget företag med en mycket intressant historia och där medarbetare och ledning besitter en enorm kompetens. Som ödmjuk och inlyssnande inköpschef förstår du värdet att både lyssna på historien, medarbetarna och leverantörerna. Du är spindeln i mitten och oerhört viktig för företaget och dess kunder samt leverantörer.
Gotlands Slagteri arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger dem kontroll av processen från slakt till styckning/konsumentförpackning. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige.
Relationsbyggande inköpschef
Du ansvarar för inköp av slaktdjur, alla djurslagen, samt förmedling av livdjur. I arbetet ingår besök både hos befintliga och potentiella leverantörer. Du arbetar framförallt genom personliga besök ute hos våra leverantörer i kombination med telefon, systemstöd och sociala medier. Aktiviteter och information inom organisationen och till våra leverantörer är en del av dina arbetsuppgifter samt att du tecknar avtal och genomför marknadsaktiviteter mot uppsatta mål. Du arbetar både operativt och strategiskt i nära dialog med ditt team.
Våra leverantörer av slaktdjur ligger långt framme och ställer höga krav på oss som samarbetspartner. Du ansvarar för företagets hela inköpsprocess, allt från information och förmedling till inköp av djur.
Du får ett stort ansvar för Gotlands slagteris framtid. I rollen som inköpschef är du ansvarig för att bl a
Inköp av slaktdjur och förmedling av livdjur
Utveckla vår inköpsfunktion. Hur kan vi ta nästa steg tillsammans med leverantörer och kunder?
Digitalisera och ta inköpsfunktionen in i framtiden
Göra så att inköp går från att vara en utgift till att bli en än mer affärskritisk komponent – som gör att bolaget kan ta ytterligare marknadsandelar.
Vårda våra goda relationer med leverantörer
Utveckla den gotländsk animalieproduktionen
Vara en ambassadör för Gotlands Slagteri och vår djuromsorg. Hållbarhetsfrågor.
Rapportera till ledningsgruppen


Vem är du?
Då du har ansvar för närmare 500 leverantörer tillsammans med en duktig inköpare besitter du en unik förmåga att både vara tydlig, affärsmässig och samtidigt bygga långsiktiga och givande relationer för alla parter.
Du kan både ha verkat som inköpschef eller suttit på den andra sidan av bordet som försäljningschef eller motsvarande.
Gotlands slagteri har ett gott renommé och det skall du inte bara bevara – utan även utveckla.
Du är ofta ute på den Gotländska landsbygden och du trivs med att besöka en leverantör och diskutera deras utmaningar. Du har därför en hög social kompetens, är tillitsfull och lyhörd och har förmåga att skapa långsiktiga unika relationer. Men du är samtidigt målmedveten, resultatorienterad och initiativkraftig. Du kan vara rak i kommunikationen när det behövs.
Du trivs med att arbeta självständigt och är drivande vad gäller förändringsarbete och utvecklingsarbete i organisationen.
Vi uppskattar medarbetare som ser möjligheter och din positiva personlighet kommer bli en av företagets styrkor framöver. Du ser alltid förbättringsområden och förverkligar dem som den doer du är.
Du har en analytisk förmåga och har lätt för att skriva komplicerade avtal.
Vi är öppna för att du kan ha arbetat med inköp inom andra områden än kött, chark eller liknande område. Vi tror att dina egenskaper är det viktigaste för denna roll. Du förstår att i mötet med leverantörer måste man besitta kunskaper om grisar, får, kor och andra djur. Det intresset kan du ju ha fått både i en liknande roll eller om du är uppväxt på en gård eller verkar som kanske lantbrukare, lantmästare, agronom eller liknande. Givetvis vet du att fransyskan sitter på bl a grisen, att får på Gotland heter lamm och att den engelska flanksteken egentligen heter kållapp.

Tillsammans skall vi fortsätta att skriva historia
Du kommer till en arbetsplats på Gotland med ca 200 anställda. I koncernen ingår även Svenskt Butikskött som har det primära ansvaret för sälj, marknad och externa kontakter.
Produktionen och produkterna kommer från Gotland och så kommer det fortsätta att vara. Gotländsk kvalitet är bl a förpackade i Smak av Gotland, https://smakavgotland.se/
Det senaste året har företaget visat ett väldigt bra resultat tack vare ett hårt omställningsarbete. Gotlands Slagteri har aldrig varit så starka som de är idag. Bolaget levererar till de flesta livsmedelskedjorna och produkterna finns över hela Sverige. Ledningen med VD i spetsen står för ett modernt och intressant ledarskap med högt till tak och där man är fast beslutna om att ta nästa steg för bolaget.
När du om några månader tar bilen till kontoret utanför Visby så kommer du till en helt fantastisk arbetsplats. Företaget vill och tar ett stort ansvar för att både bolaget och Gotland skall utvecklas. För att lyckas med detta bor och arbetar du på magiska Gotland. Att ta bilen till en leverantör på ett soligt Gotland är ett mervärde du får i denna unika roll!

Ansökan till 4potentials Executive Search
Du ansöker till det gotländska chefsrekryteringsföretaget 4potentials genom att registrera er i 4potentials databas.
Ansök via https://4potentials.se/searchmission/inkopschef-gotlands-slagteri/ Visa mindre

Arbetsledare Gotlandsäggs färdigmattillverkning i Tingstäde

A?r du en naturlig ledare som vill vara med om en fortsatt fantastisk resa hos ett fo?retag med stort hja?rta fo?r ha?llbarhet och miljo?? Brinner du da?rtill fo?r kvalite? och vill vara en del av en organisation da?r ditt initiativtagande och din o?dmjukhet va?rderas ho?gt? Nu har du chansen att bli en viktig nyckelspelare hos Gotlandsa?gg i rollen som arbetsledare pa? produktionsanla?ggningen i Tingsta?de. I Tingsta?de pa? norra Gotland sa? lagas det pan... Visa mer
A?r du en naturlig ledare som vill vara med om en fortsatt fantastisk resa hos ett fo?retag med stort hja?rta fo?r ha?llbarhet och miljo?? Brinner du da?rtill fo?r kvalite? och vill vara en del av en organisation da?r ditt initiativtagande och din o?dmjukhet va?rderas ho?gt? Nu har du chansen att bli en viktig nyckelspelare hos Gotlandsa?gg i rollen som arbetsledare pa? produktionsanla?ggningen i Tingsta?de.
I Tingsta?de pa? norra Gotland sa? lagas det pannkakor, pla?ttar och raggmunkar till hela Svenska folket sedan ho?sten 2018 – ett nytt affa?rsomra?de inom Gotlandsa?gg fo?r produktion av fa?rdigmat. Att ta tillvara pa? o?verskottsa?gg var sja?lva startskottet och med bara svenska ra?varor, fantastiska medarbetare och ett mekaniskt stekbord sa? gra?ddas, kyls och packas nu fa?rdigmaten fo?r att sedan transporteras ut.


I rollen som arbetsledare/förman så kommer du i en operativ roll att ansvara för den dagliga driften på produktionsanläggningen. I arbetet så ansvarar du för att upprätthålla exemplarisk kvalité och en god ordningsam miljo? samt sa?kersta?ller sa? att allt fra?n ra?varubesta?llningar till dagliga kontroller fungerar
Du arbetar nära produktionsansvarig och VD men driver självständigt produktionen i Tingstäde där du i din roll kommer att ha stora möjligheter att själv utforma ditt arbete.
Du ansvarar vidare för schemaläggningen och agerar som stöd till skiftledare där du med nyfikenhet engagerar dig i deras arbete.
Att personalen är den största och viktigaste tillgången vet du redan, och du är allra helst ute på golvet tillsammans med dina medarbetare under dagarna (eller nattskiftet som du deltar under då och då).
Din profil
Vi söker nu dig som med stor glädje vill leda och ansvara för produktionsanläggningen i Tingstäde. Som person och ledare så är du samarbetsvillig, ödmjuk och tydlig samt förstår värdet av ett närvarande ledarskap
Du är in lyssnande och tar gärna en walk and talk tillsammans med dina medarbetare ute på golvet medan pannkakor och raggmunkar tillagas för fullt. Att du är en viktig nyckelspelare i det självständiga arbetet med kvalitét och förbättringsarbetet tar du på största allvar och du ser spänt på möjligheten att få utveckla och driva produktionsanläggningenframåt. Vidare så ser vi att du…
Har minst tva? a?rs erfarenhet inom ledarskap da?r du a?r van vid att ba?de delta i, och leda arbetet ute pa? plats.
Har erfarenhet fra?n livsmedelsindustrin, exempelvis livsmedelsproducenter, butik eller motsvarande relevant omra?de. Alternativt att du kan mat och/eller bageri och ser nyfiket pa? produktionsarbetet samt a?r ma?n om att varje enskilt steg skall genomfo?ras med ho?gsta mo?jliga kvalite?t.
A?r en strukturerad person med god planeringsfo?rma?ga.
A?r självgående, tar stort eget ansvar och besitter ett gediget engagemang att na? uppsatta ma?l.
Beha?rskar svenska samt engelska i tal och skrift.Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via 4potentials. Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger ”
Arbetsledare Gotlandsa?gg
” på första sidan när du ansöker. Om du intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag.
https://4potentials.se/searchmission/arbetsledare-gotlandsagg/ Visa mindre

Inköpare Gotlands Slagteri i Visby

Ansök    Aug 17    Four Potentials AB    Inköpare
Vi har precis rekryterat en inköpschef och skall nu förstärka organisationen med även med en inköpare. En fantastisk tjänst för dig som har ett intresse för djur, hållbarhet samt att bygga naturliga relationer med företagets leverantörer. I den här rollen kommer du se hela magiska Gotland. Ett drömjobb för dig som vill ha en intressant utmaning på en magisk plats. Gotlands Slagteri är ett slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och... Visa mer
Vi har precis rekryterat en inköpschef och skall nu förstärka organisationen med även med en inköpare. En fantastisk tjänst för dig som har ett intresse för djur, hållbarhet samt att bygga naturliga relationer med företagets leverantörer. I den här rollen kommer du se hela magiska Gotland. Ett drömjobb för dig som vill ha en intressant utmaning på en magisk plats.
Gotlands Slagteri är ett slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning/konsumentförpackning. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige. Vår målsättning är att bidra till att stärka och utveckla konkurrenskraften för gotländsk animalieproduktion.


Ett stort ansvar
Du ansvarar för inköp av slaktdjur, alla djurslagen, samt förmedling av livdjur. I arbetet ingår besök både hos befintliga och potentiella leverantörer. Du arbetar framförallt genom personliga besök ute hos våra leverantörer i kombination med telefon, systemstöd och sociala medier. Aktiviteter och information inom organisationen och till våra leverantörer är en del av dina arbetsuppgifter samt att du tecknar avtal och genomför marknadsaktiviteter mot uppsatta mål. Du arbetar både operativt och strategiskt i nära dialog med ditt team.
Våra leverantörer av slaktdjur ligger långt framme och ställer höga krav på oss som samarbetspartner. Du ansvarar för företagets hela inköpsprocess, allt från information och förmedling till inköp av djur.
Huvudsakliga ansvarsområden:
Inköp av slaktdjur och förmedling av livdjur
Vårda våra goda relationer med leverantörer
Utveckla den gotländsk animalieproduktion tillsammans med uppfödare
Vara en ambassadör för Gotlands Slagteri och vår djuromsorg


Vem är du?
Vi förutsätter att du har hög social kompetens, är tillitsfull och lyhörd och därmed har förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du är målmedveten, resultatorienterad och initiativkraftig. Du trivs med att arbeta självständigt och är drivande vad gäller förändringsarbete och utvecklingsarbete i organisationen.
Det är viktigt att du är positiv och har en god samarbetsförmåga och vill engagera dig i förbättringsarbete.
Du har god datorvana samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller väldigt god branschkännedom. Det är meriterande om du har utbildningsbakgrund som lantmästare, agronom eller liknande. Du erhåller fast lön och provanställning. Ersättning är marknadsmässig på Gotland utifrån ansökandes erfarenhet.
Ansökan
Du ansöker via 4potentials databas och rekryteringsföretag. De gör därefter ett första urval och intervjuar löpande kandidater. Se information här bredvid hur du ansöker. Ange INKÖPARE GOTLANDS SLAGTERI i databasen.
Här ansöker du: https://4potentials.se/searchmission/inkopare-till-gotlands-slagteri/ Visa mindre

Försäljnings- och marknadschef Best Western, Visby

Ansök    Aug 2    Four Potentials AB    Försäljningschef
Strand Hotel i Visby AB är ett stort familjeägt företag med två hotell i Best Western-kedjan: Strand Hotel med 125 rum, konferenslokaler, relax, restaurang, barer och Solhem Hotel med 99 rum, konferenslokaler, restaurang. Vi har höga ambitioner och ser gärna att du är med och påverkar vår utveckling framåt. Vårt företag består av flera olika delar och många spännande människor. I denna roll har du en aktiv del i hela vår verksamhet. Intressant utmaning d... Visa mer
Strand Hotel i Visby AB är ett stort familjeägt företag med två hotell i Best Western-kedjan: Strand Hotel med 125 rum, konferenslokaler, relax, restaurang, barer och Solhem Hotel med 99 rum, konferenslokaler, restaurang. Vi har höga ambitioner och ser gärna att du är med och påverkar vår utveckling framåt. Vårt företag består av flera olika delar och många spännande människor. I denna roll har du en aktiv del i hela vår verksamhet.

Intressant utmaning där du får en nyckelroll i företagets utveckling
Som Sälj- och marknadschef hos oss ansvarar du för verksamhetens marknads- och försäljningsstrategi med stort fokus på tillväxt, varumärkeskännedom, målgruppsbearbetning affärsutveckling samt kommunikation. Du jobbar, tillsammans med dina grupper, med marknads- och aktivitetsplaner samt verkställande av dessa. Ansvaret avser både det löpande arbetet och utveckling av nya lösningar och affärsmöjligheter.
Det är naturligt för dig att arbeta brett med försäljning, både mot nya kunder samt som inspiratör till merförsäljning genom hela organisationen.
Du har personalansvar för sälj – och marknadsavdelningen samt övergripande ansvar för restaurangen. I denna roll ingår du i ledningsgruppen och du rapporterar direkt till VD. Det finns stora möjligheter och förväntningar om att vara med och påverka riktningen och utvecklingen av företaget framåt.

Vi är nyfikna på vem du är
Du har relevant arbetslivserfarenhet inom sälj och marknad samt minst 5 års ledarskapserfarenhet med personalansvar. För att trivas i och lyckas i rollen behöver du vara en resultatdriven person som är duktig på att involvera, inspirera och motivera fantastiska medarbetare. Du är en prestigelös lagspelare som får medarbetare att växa.
Du förstår vikten av hög service och ser en naturlig koppling mellan ett gott ledarskap, gästnöjdhet och en lönsam affär. Vidare behöver du gilla att leda i förändring och ha viljan att vara med och bidra till att skapa den varma atmosfären och den härliga teamkänslan som gör att de båda hotellen är framgångsrika.
De personliga egenskaper som gör att du passar i denna roll är bland annat ditt unika drive, förmågan att bygga starka relationer, nätverka, att kunna inspirera till nya vägar framåt samt att du har kunskap, mod och förmåga att effektivisera, affärsutveckla och förflytta verksamheter. Du bygger och utvecklar med ett strukturerat arbetssätt som gör att företaget växer på lång sikt. Din analytiska höjd och strategiska förmåga är mycket bra och i kombination med din vilja att ”vi skall vinna varje match” – möjliggör du att både medarbetare och bolaget utvecklas – varje dag.
Det är meriterande om du har erfarenhet av digitala, automatiserade lösningar för ökad försäljning, marknadskännedom, omvärldsbevakning och kommunikation.

På vägen till jobbet går, cyklar eller åker du bil utmed havet
Vi kan erbjuda en intressant utmaning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du har ditt kontor på Strand Hotel i Visby som ligger precis bakom Almedalen. Ibland kommer vi ta walk and talk möten utmed havet. Ja, Gotland är magiskt och den här utmaningen är spännande då företaget genomgått en framgångsrik förändringsresa och lyft hela verksamheten ett antal nivåer. Men vi kan alltid utvecklas och där kommer du in i bilden. Hos oss får du vara med och påverka och steget mellan idé och beslut är kort. Vi är involverade i en mängd forum för att göra Gotland större och vi sponsrar exempelvis både kultur och idrott.
Vi är mycket måna om våra medarbetare och har en varm, omtänksam kultur samtidigt som vi alltid vill utvecklas. När vi nyligen blev marknadsledande på ön var det genom ett hårt arbete, tydligt ledarskap samt extraordinära insatser av duktiga, dedikerade och ödmjuka medarbetare. Välkommen med din ansökan!
Ansökan till Sofia Munkhammar, Strand Hotel
Du sänder din ansökan till vår nuvarande CFO-, sälj- och marknadschef, Sofia Munkhammar, som till sommaren tillträder VD-rollen.
Vår nuvarande VD, Hanna Wiman, går då på föräldraledighet och fortsätter sedan inom styrelsen i syfte att fortsätta utveckla företaget.
Rekrytering sker löpande och ansökan skickas med CV och kanske ett kort mail där du beskriver ditt intresse. [email protected]
Vi samarbetar med 4potentials och Fredrik Andersson. Han kommer att hjälpa oss senare i processen. Ange gärna om du tagit del av annonsen via 4potentials då vi har ett fantastiskt samarbete. Det skall bli mycket spännande att ta del av din ansökan! Visa mindre

Ekonomichef

Ansök    Okt 11    Four Potentials AB    Ekonomichef
Gotlandsägg är idag en av de ledande aktörerna i Sverige inom äggpackeri med företag både i Stenkyrka på Gotland och Ruda i Småland. Förutom ägg säljer även företaget färdigmat via en fabrik i Tingstäde. Hög kvalitet och Djuromsorg är viktigt för Gotlandsägg som är en av landets främsta producenter av ekologiska ägg och ägg från frigående utehöns. 2019 omsatte koncernen närmare 185 miljoner och hade ca 40-talet anställda. Sedan starten 1992 har bolaget v... Visa mer
Gotlandsägg är idag en av de ledande aktörerna i Sverige inom äggpackeri med företag både i Stenkyrka på Gotland och Ruda i Småland. Förutom ägg säljer även företaget färdigmat via en fabrik i Tingstäde. Hög kvalitet och Djuromsorg är viktigt för Gotlandsägg som är en av landets främsta producenter av ekologiska ägg och ägg från frigående utehöns.


2019 omsatte koncernen närmare 185 miljoner och hade ca 40-talet anställda. Sedan starten 1992 har bolaget växt och är idag en stabil aktör samt ledande spelare på marknaden vilket gör att nuvarande ekonomichefen – efter ca 20 år – ser en möjlighet för en ny ekonomichef att komma in och få möjlighet att vara med om bolagets fortsatta resa.


4potentials Executive Search har tidigare rekryterat en försäljningschef till företaget och nu får vi chansen att försöka finna en ny ekonomichef som antagligen tar över rollen under våren 2021. Nuvarande ekonomichef kommer med finnas med som ett stöd i såväl rekryteringsprocessen – liksom i framtiden då hon sitter med i koncernbolagets styrelse.
Det här är en drömroll då utmaningen omfattar verksamheter med två olika företagsidéer – på flera orter- i ett högt tempo där man både är operativ, och måste ha förmågan att lyfta blicken.
Då du dessutom kan ta cykeln eller bilen till en stabil arbetsplats med sunda värderingar på magiska Gotland så är detta en roll för dig som vill ta dig an en ny utmaning på en attraktiv plats att bo och leva på


Vad är utmaningen och vem söker vi?
Företaget har efter flera år av expansion och god lönsamhet en möjlighet att tillsammans med dig och andra fantastiska medarbetare att fortsätta resan.
Du kommer att vara en naturlig nyckelmedarbetare då en sund och god ekonomi alltid varit en central del för bolagets utveckling.
Nuvarande ekonomichef har gjort och gör ett fantastiskt arbete så du kommer till en ekonomifunktion där det finns tydliga processer och rutiner i ett mycket välskött bolag.


Bokföring – Uppföljning. Avstämning löpande reskontra mm. Månads och tertialuppföljning av balans och resultatkonton, rapportering till ledning och styrelse
Årsbokslut. I januari brukar Gotlandsägg genomföra ett bokslut för hela koncernen. Du måste därför ha arbetat med årsbokslut och haft kontakter med revisorer tidigare samt erfarenhet av K3 och inkomstdeklarationer.
Analysera och Löpande ekonomiskt beslutsstöd. Bra underlag och kalkyler har gjort att företaget har ett adekvat beslutsunderlag Du är duktig på Excel och ligger steget före samt är naturligt analytisk med en unik förmåga att första siffror. Du förstår när Vd måsta ha rapporten och du kan dessutom framföra konkreta utmaningar för hela affären. Ägare och Vd är mycket trevlig, driven och kan sitt företag. Vi ser gärna sökande som kan utmana både Vd och hela ledningsgruppen. Det är ett krav att du är en kommersiellt orienterad ekonomichef med extremt drive.
Löner och avtal. Företaget omfattas av tre olika kollektivavtal och du är företagets övergripande ansvarig i löne- och avtalsfrågor. Du är en person som är påläst och steget före.
Administrativa systemen, Visma, Exder, Tidomat. Säkerställa att systemen fungerar, att rätt information finns, ansvara och utveckla systemen. Stor vikt läggs vid kunskap och förståelse av hur affärssystemen fungerar på olika nivåer och olika funktioner i företaget.
Del i bolagets utveckling och medlem av ledningsgruppen. Här får du chansen att på riktigt arbeta nära en VD och alla medarbetare samt kunder och leverantörer. Vi ser gärna sökande som har en gedigen livserfarenhet och som är kvalitetsorienterade och som gillar det höga tempot. Den ena dagen är inte den andra lik.

I rollen kommer du även arbeta med rapporteringar till branschorganisationer och myndigheter. Det är m a o en omfattande roll i ett intressant bolag som är viktigt för Gotlands utveckling. Vi hoppas att du vill satsa långsiktigt på företaget varför vi gärna ser sökande som är lojala, lagspelare som har en unik förmåga att utveckla sin omgivning liksom sig själva. Gotlandsägg vill växa med dig! Tjänsten är placerad på Gotland, Stenkyrka.

Ansökan – du ansöker via 4potentials Executive Search databas.
Samtliga sökande får då även ett gratis medlemskap i 4potentials chefsnätverk. På Gotland ordnar 4potentials träffar.
Har du frågor om tjänsten kontaktar du Fredrik på 4potentials.
Endast CV behövs för att söka tjänsten och det kan du bifoga på sista sidan i databasen.
Intervjuer kommer ske under november och december med Gotlandsägg. Telefonavstämningar kan förekomma i processen p g a rådande pandemi. Vi har för avsikt att rekrytera ekonomichefen så fort det är möjligt – varför du inte skall avvakta med att sända in din ansökan!
Ditt CV kan komma att presenteras för VD, ekonomichef, 4potentials två konsulter samt i ett senare skede för hela ledningsgruppen. Kund och 4potentials arbetar enligt GDPR.

Här ansöker du om du inte har en profil i 4potentials databas: https://4potentials.se/apply/


Här loggar du in och ansöker om du är medlem i 4potentials: https://4potentials.se/login/ Visa mindre