Lediga jobb som Marknadsförare på Gotland

Se lediga jobb som Marknadsförare på Gotland. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb på Gotland som finns hos arbetsgivaren.

Besöks & Aktiveringsansvarig, Vikariat - Gotlands Bryggeri

Ansök    Jan 4    Spendrups Bryggeri AB    Marknadsförare
Njuter du av att ha med människor att göra? Brinner du för smaker och öl av god kvalité? Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag. De kommande åren går vi in i en ny, spännande fas där vi bygger ett nytt bryggeri på Gotland. I rollen som Be... Visa mer
Njuter du av att ha med människor att göra? Brinner du för smaker och öl av god kvalité? Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag. De kommande åren går vi in i en ny, spännande fas där vi bygger ett nytt bryggeri på Gotland.

I rollen som Besöks och aktiveringsansvarig ska du genom ditt arbete utveckla bryggeriets upplevelsebaserade marknadsföringsinitiativ på Gotland till att bli en konkurrensfördel för företaget och ge oss en ledande position inom området relaterat andra konsumtionsvaror.

I tjänsten ingår ett resultat och budgetansvar för den befintliga besöksverksamheten på St Hansgatan i Visby, utvecklingen av en ny besöksdestination vid det nya Bryggeriet på Cypressgatan och aktiveringar hos utvalda kunder runt omkring på Gotland. Teamet idag består av sex behovsanställda Bryggeriambassadörer som ansvarar för det fysiska mötet med kunder & gäster. Du arbetar med teamets och medarbetarnas utveckling, har personalansvar och ansvarar för bemanning, arbetsmiljö, verksamhetsplanering och uppföljning av ditt team. Du agerar ”mitt i organisationen” som en del av Ledningsgrupp tillsammans med Bryggmästare och Produktchef och rapporter till närmsta chef VD. Tjänsten är placerad i Visby.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

leda & utveckla besöksverksamheten vid St Hansgatan 47 & Cypressgatan 3
leda & utveckla Produkt och/eller varumärkesaktivering hos utvalda kunder från ao-restaurang & dvh
projekt koordinering av större projekt av engångskaraktär, ex etablering av en ny besöksverksamhet vid Gotlands Nya Bryggeri och vårt initiativ Allt för Ön under Almedalsveckan
öka attraktivitetskraften för Gotlands Bryggeri som en stark näringsaktör och en attraktiv arbetsgivare
administrativ hantering av ex. schemaläggning, koordinering, produktion/besöksverksamhet

En ansvarsroll för följande områden

årlig plan för & kvalitetssäkring av våra upplevelsebaserade initiativ på Gotland
följa och uppfylla uppsatta ek. mål och investeringar
LG (protokollförande)
APT med h/& säsongsanställda Bryggeriambassadörer
Ny på jobbet -introduktionsprogram

Bakgrund & erfarenhet

Du har idag troligen ett ansvar för drift eller en roll som platschef med några års arbetserfarenhet från dryckes, besöks eller upplevelseindustrin. Vi ser det som självklart att du är intresserad av och nyfiken på vår affär och vill bidra till att utveckla denna. Vår ambition är att under de närmsta fem åren fördubbla antalet besökare i våra besöksverksamheter och samtidigt förfina vår aktivering hos utvalda kunder.

Med många kontaktytor både internt och externt är det även viktigt att du är lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer.

Som person

Som person har du ett intresse öl, besöksverksamhet, ledarskap och förmåga att samarbete. Med tydlig kommunikation skapar du engagemang och förtroende. Det är viktigt att du har mod att fatta beslut och ta ansvar för dessa. Du tar dig an rollen på ett prestigelöst sätt och är anpassningsbar utifrån verksamhetens varierande behov.

Sista ansökningsdag: 16 januari
Tillträdesdag: Omgående
Varaktighet/arbetstid: Vikariat på ca 1 år, med god chans till förlängning
För mer information om tjänsten: Mikael Mossvall [email protected], eller för mer information om rekryteringsprocessen: Elvira Egarp, HR-Specialist rekrytering, [email protected]
Placeringsort: Visby, Gotland

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in! Visa mindre

Marknadsförare

Ansök    Aug 5    REGION GOTLAND    Marknadsförare
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1700 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum. Vilka är vi? Socialförvaltningen svarar för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade som är uppdelade i olika avdelningar. I förvaltningen finns rekryterings- och bemanningsenheten som en... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1700 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.Vilka är vi?
Socialförvaltningen svarar för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade som är uppdelade i olika avdelningar.

I förvaltningen finns rekryterings- och bemanningsenheten som en intern enhet som har till uppgift att stödja verksamheterna inom avdelningarna med marknadsföring, rekrytering, bemanning, kompetensförsörjning och utveckling. 

Har du erfarenhet av marknadsföring och söker efter en ny spännande utmaning? Då ska du läsa här!

Socialförvaltningen söker nu en marknadsförare med uppgift och ansvar om att på kort och lång sikt stärka förvaltningens konkurrenskraft och dess arbetsgivarevarumärke. Som marknadsförare är du placerad vid rekryterings- och bemanningsenheten men du ingår även i den centrala förvaltningen där du arbetar nära förvaltningens HR-chef, kommunikatör och avdelningschefer.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som marknadsförare kommer du att arbeta med operativ marknadsföring av socialförvaltningens yrken, med fokus på att skapa och utveckla dess varumärkesidentitet och profilering. Du kommer till stor del arbeta självständigt med att initiera, planera och utvärdera marknadskampanjer och projekt. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet med att marknadsföra och attrahera personal så vi stärker vår konkurrenskraft. Rollen som marknadsförare har en spännande kombination av strategi, praktiskt utförande och uppföljning.

En viktig del i rollen är att attrahera och stärka förvaltningens kompetensförsörjning på både lång och kort sikt, där arbetet med att attrahera nya medarbetare är minst lika viktigt som att arbeta för att behålla våra befintliga.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant universitets- eller högskoleutbildning inom marknadsföring, HR, kommunikation eller journalistik. Du har arbetslivserfarenhet av marknadsföringsarbete, gärna inom offentlig verksamhet. Du är van vid att självständigt driva processer från start till mål, samt samverka både internt och externt med andra aktörer. 

Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska, såväl i tal som skrift. Arbetar självständigt med att skapa innehåll/material i syfte att attrahera olika målgrupper.
Vi tror även att du kan konsten med att kombinera text och bild samt skapa innehåll som väcker intresse. Du är van att jobba med att ta fram material till digitala- och sociala plattformar, inklusive rörligt material. Mycket god kunskap om sociala medier är en förutsättning.

Vi ser det som meriterande om du arbetat med att bygga arbetsgivarvarumärke, både operativt och på lång sikt samt om du tidigare har arbetat med att attrahera kompetens.

För att trivas i rollen är du en relationsskapande person som tycker om att kommunicera med nya människor. Du tycker om att tala inför folk, presenterar information på ett tydligt sätt och utstrålar trovärdighet. Du är analytisk och arbetar på ett strukturerat samt metodiskt sätt. Du är lösningsorienterad och kreativ i ditt arbetssätt. Vi tror även att du brinner för och värnar om att lyckas kompetensförsörja socialtjänstens verksamhetsområden, såsom äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning.

Om Region Gotland


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.


Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/


På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Besöks & Aktiveringsansvarig, Vikariat - Gotlands Bryggeri

Ansök    Feb 7    Spendrups Bryggeri AB    Marknadsförare
Njuter du av att ha med människor att göra? Brinner du för smaker och öl av god kvalité? Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag. De kommande åren går vi in i en ny, spännande fas där vi bygger ett nytt bryggeri på Gotland. I rollen som Be... Visa mer
Njuter du av att ha med människor att göra? Brinner du för smaker och öl av god kvalité? Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag. De kommande åren går vi in i en ny, spännande fas där vi bygger ett nytt bryggeri på Gotland.

I rollen som Besöks och aktiveringsansvarig ska du genom ditt arbete utveckla bryggeriets upplevelsebaserade marknadsföringsinitiativ på Gotland till att bli en konkurrensfördel för företaget och ge oss en ledande position inom området relaterat andra konsumtionsvaror.

I tjänsten ingår ett resultat och budgetansvar för den befintliga besöksverksamheten på St Hansgatan i Visby, utvecklingen av en ny besöksdestination vid det nya Bryggeriet på Cypressgatan och aktiveringar hos utvalda kunder runt omkring på Gotland. Teamet idag består av sex behovsanställda Bryggeriambassadörer som ansvarar för det fysiska mötet med kunder & gäster. Du arbetar med teamets och medarbetarnas utveckling, har personalansvar och ansvarar för bemanning, arbetsmiljö, verksamhetsplanering och uppföljning av ditt team. Du agerar ”mitt i organisationen” som en del av Ledningsgrupp tillsammans med Bryggmästare och Produktchef och rapporter till närmsta chef VD. Tjänsten är placerad i Visby.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

leda & utveckla besöksverksamheten vid St Hansgatan 47 & Cypressgatan 3
leda & utveckla Produkt och/eller varumärkesaktivering hos utvalda kunder från ao-restaurang & dvh
projekt koordinering av större projekt av engångskaraktär, ex etablering av en ny besöksverksamhet vid Gotlands Nya Bryggeri och vårt initiativ Allt för Ön under Almedalsveckan
öka attraktivitetskraften för Gotlands Bryggeri som en stark näringsaktör och en attraktiv arbetsgivare
administrativ hantering av ex. schemaläggning, koordinering, produktion/besöksverksamhet

En ansvarsroll för följande områden

årlig plan för & kvalitetssäkring av våra upplevelsebaserade initiativ på Gotland
följa och uppfylla uppsatta ek. mål och investeringar
LG (protokollförande)
APT med h/& säsongsanställda Bryggeriambassadörer
Ny på jobbet -introduktionsprogram

Bakgrund & erfarenhet

Du har idag troligen ett ansvar för drift eller en roll som platschef med några års arbetserfarenhet från dryckes, besöks eller upplevelseindustrin. Vi ser det som självklart att du är intresserad av och nyfiken på vår affär och vill bidra till att utveckla denna. Vår ambition är att under de närmsta fem åren fördubbla antalet besökare i våra besöksverksamheter och samtidigt förfina vår aktivering hos utvalda kunder.

Med många kontaktytor både internt och externt är det även viktigt att du är lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer.

Som person

Som person har du ett intresse öl, besöksverksamhet, ledarskap och förmåga att samarbete. Med tydlig kommunikation skapar du engagemang och förtroende. Det är viktigt att du har mod att fatta beslut och ta ansvar för dessa. Du tar dig an rollen på ett prestigelöst sätt och är anpassningsbar utifrån verksamhetens varierande behov.

Sista ansökningsdag: 31 januari, urval sker löpande
Tillträdesdag: Omgående
Varaktighet/arbetstid: Vikariat på ca 1 år, med god chans till förlängning
För mer information om tjänsten: Mikael Mossvall [email protected], eller för mer information om rekryteringsprocessen: Elvira Egarp, HR-Specialist rekrytering, [email protected]
Placeringsort: Visby, Gotland

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in! Visa mindre

Marknadsförare

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum. Socialförvaltningens resursteam är en intern bemanningsorganisation. Vi är idag tre teamledare, två bemanningsassistenter och en rekryterare som hjälper våra verksamheter med att tills... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Socialförvaltningens resursteam är en intern bemanningsorganisation. Vi är idag tre teamledare, två bemanningsassistenter och en rekryterare som hjälper våra verksamheter med att tillsätta vakanta tjänster och tillgodose vikariebehovet vid frånvaro. Detta gör vi genom marknadsföring, rekrytering och bemanning.

Vi söker nu en marknadsförare som vill vara med och fortsätta driva och utveckla vår kompetensförsörjning och marknadsföring tillsammans med oss.

ARBETSUPPGIFTER
Socialförvaltningen är i en spännande utvecklingsfas där vi behöver arbeta allt mer med att marknadsföra oss och att attrahera personal till våra yrken. Som marknadsförare kommer du att vara en nyckelperson i detta arbete.

Du kommer att arbeta med att stärka förvaltningens kompetensförsörjning på både lång och kort sikt, där arbetet med att attrahera nya medarbetare är minst lika viktigt som att arbeta för att behålla våra befintliga.

Du kommer att arbeta med hela processen från att lägga upp strategier för hur vi syns och uppfattas i sociala medier och på mässor och mingel/event, till praktiskt genomförande. Du kommer att utforska och analysera vilka kanaler vi behöver synas i för att belysa våra yrken och för att långsiktigt stärka yrkenas status.

Du kommer även att projektleda socialförvaltningens yrkesambassadörsprogram, där våra medarbetare är med och marknadsför och attraherar sina yrken.

Tjänsten är placerad på resursteamet men du kommer även att arbeta nära förvaltningens kommunikatör, HR-chef och avdelningschefer. Uppdraget innebär också att delta och bidra i regionens gemensamma arbete med kompetensförsörjning.

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete med stimulerande arbetsuppgifter, där du blir en del i en större helhet, där vårt uppdrag bidrar till att göra vardagen bättre för alla gotlänningar och där din utveckling blir vår framgång.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och erfarenhet inom marknadsförings- eller försäljningsområdet. Erfarenhet inom HR och kommunikation är meriterande.

Vi tror att du har arbetat med marknadsföring både operativt och på lång sikt. Du är van vid att projektleda marknadsföringsinsatser och kampanjer och har mycket god kunskap om sociala medier. Vi ser det som mycket meriterande om du tidigare har arbetat med arbetsgivarvarumärken och att attrahera kompetens.

Som person ser vi att du är drivande, kreativ och lösningsfokuserad. Du tycker om att arbeta brett med nya, oprövade sätt och du är mycket bra på att kommunicera och förmedla budskap både i tal och i skrift. Du har fallenhet för att samverka med många olika parter och du har ett strukturerat arbetssätt.

Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre

Projektledare

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Älskar du Gotland och vill jobba med utveckling av destinationen? Vet du hur man vinner hem en stor kongress? Då kan det vara dig vi söker! Gotland C... Visa mer
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Älskar du Gotland och vill jobba med utveckling av destinationen? Vet du hur man vinner hem en stor kongress? Då kan det vara dig vi söker!

Gotland Convention Bureau arbetar med marknadsföring av Gotland som destination för stora möten, så kallade kongresser. Uppdraget är att få fler möten att välja Gotland och att stötta och hjälpa arrangörer till ett framgångsrikt möte på Gotland. Syftet är att med hjälp av nationella och internationella möten skapa tillväxt på Gotland, stärka vår attraktionskraft och bredda varumärket Gotland. Vi jobbar nära företag i besöksnäringen och din närmaste kollega är anställd inom Gotlands Besöksnäring, men med samma uppdrag och fysiska arbetsplats som du.


ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget ingår att marknadsföra Gotland som mötesplats och vara en neutral part för rådgivning till mötesarrangörer. Du jobbar självständigt och utåtriktat med kommunikation, planering och genomförande av visningsresor och kundaktiviteter samt att söka upp och bearbeta potentiella samarbetspartners och kunder. En stor del av arbetet är även administrativt såsom med research, projektleda mötesansökningar, statistik och uppföljning. I ditt arbete ingår att kartlägga, söka upp och bearbeta potentiella mötesvärdar och beslutsfattare lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förmågan att skapa och vårda goda relationer och som är lyhörd och intresserad av människor och verksamheter. Du måste ha förmåga att jobba självständigt och långsiktigt med processer över tid då det ibland kan ta flera år att få ett positivt besked om ett möte.
En förutsättning är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du behöver även behärska engelska.
Erfarenhet av tjänsteförsäljning, helst inom mötesindustrin, är meriterande.

Vi ser att du som person är flexibel, affärsmässig, driven och kan arbeta självständigt.
Vi tror att du har högskoleutbildning med inriktning mot marknadsföring eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten. Visa mindre