Lediga jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker på Gotland

Se lediga jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker på Gotland. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb på Gotland som finns hos arbetsgivaren.

Fordonstekniker

AB Visby Motorcentral söker fordonstekniker. Tjänsten är tillsvidare och tillträds omg. Vi är auktoriserade för Volvo personbilar samt Nissan och Renault person/trp bilar samt begagnade bilar. Visa mer
AB Visby Motorcentral söker fordonstekniker. Tjänsten är tillsvidare och tillträds omg. Vi är auktoriserade för Volvo personbilar samt Nissan och Renault person/trp bilar samt begagnade bilar. Visa mindre

Mekaniker till Markverkstad Syd, Tofta

Vill du vara med och bidra till Sveriges försvarsförmåga? Har du erfarenhet som fordonsmekaniker på tyngre fordon? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att jobba varierat? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ta eget ansvar o... Visa mer
Vill du vara med och bidra till Sveriges försvarsförmåga?

Har du erfarenhet som fordonsmekaniker på tyngre fordon? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att jobba varierat? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ta eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och du ha möjlighet att ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi ger även möjlighet att träna på arbetstid, generösa arbetstidsavtal, föräldralön samt upp till sju veckor semester per år.

Markverkstaden är enhet inom Försvarsmaktens tekniska skola, FMTS, som utför underhåller på Försvarsmaktens mark/flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Markverkstadsenheten levererar tjänsterenligt kundkrav.
Du kommer att tillhöra Markverkstad Syd som är en Avdelning med ca 120 medarbetare, som bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och på Gotland.
Vi är inne i en expansiv fas – vill du vara med oss och växa?

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med underhåll, reparation och felsökning på olika typer av fordon och dess system som används inom Försvarsmakten såsom stridsfordon, bandvagnar, lätta och tunga hjulfordon men även olika förekommande arbeten på Försvarsmaktens material och system. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering utifrån fastställda underlag.

KRAV

Kvalifikationer
• Två eller treårig gymnasieutbildning inom fordonsteknik, inriktning fordon eller annan utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande område
• Datorvana, vi arbetar med digitala plattformar för felsökning, dokumentation, tidsuppföljning och verkstadsproduktion.
• B- körkort , gärna högre behörighet.

Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi söker dig som arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som mekaniker är du strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITERANDE
• Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon
• Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten
• Erfarenhet av underhåll på tunga fordon
• AC kylutbildning med behörigheter
• Truckkort, traverskort

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid - skiftarbete kan komma att tillämpas
Arbetsort: Markverkstad Syd/ Tofta i Visby Garnison.
Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse
Tjänsten är en civil befattning.
Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden.

Upplysningar om befattningen
Ann-Louise Almgren: 070-148 11 27

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk: 070- 848 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Håkan Eliasson
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Jörgen Jansson, Irene Ström, Alexander Johansson
OFR-O: Anders Norén
Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-08. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Fordonstekniker till vår Mekonomenverkstad vid Hemsemacken

Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad fordonstekniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken vid vår Mekonomenverkstad i centrala Hemse. Kvalifikationer Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker. God administrativ förmåga och datorvana. Ett gott kundbemötande. Hos oss får du bra lön, flexibla villkor samt goda möjligheter att utvecklas inom bilverkstadsbranche... Visa mer
Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad fordonstekniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken vid vår Mekonomenverkstad i centrala Hemse.
Kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
God administrativ förmåga och datorvana.
Ett gott kundbemötande.Hos oss får du bra lön, flexibla villkor samt goda möjligheter att utvecklas inom bilverkstadsbranchen. Vi har en förenklad sökandeprocess och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Skicka in din ansökan till [email protected] eller slå oss en signal på 0498 - 21 60 44. Välkommen! Visa mindre

Fordonstekniker till vår Mekonomenverkstad

Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad fordonstekniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken vid vår Mekonomenverkstad på Skarphällsgatan i Visby. Kvalifikationer Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker. God administrativ förmåga och datorvana. Ett gott kundbemötande. Hos oss får du bra lön, flexibla villkor samt goda möjligheter att utvecklas inom bilverkst... Visa mer
Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad fordonstekniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken vid vår Mekonomenverkstad på Skarphällsgatan i Visby.
Kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
God administrativ förmåga och datorvana.
Ett gott kundbemötande.Hos oss får du bra lön, flexibla villkor samt goda möjligheter att utvecklas inom bilverkstadsbranchen. Vi har en förenklad sökandeprocess och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Skicka in din ansökan till [email protected] eller slå oss en signal på 0498 - 21 60 44. Välkommen! Visa mindre

Bilmekaniker med tekniskt intresse sökes

Visby BilCity har funnits på den gotländska marknaden sedan 1943. Vår affärsidé är att skapa moderna transportlösningar för både privatpersoner och företag. Vår värdegrund bygger på ansvar, glädje, kommunikation samt gemenskap och vår vision är Visby BilCity – ditt förstaval på Gotland. Vi är återförsäljare för volkswagen personbilar, volkswagen transportbilar, Skoda, Seat. Seat MO och vi säljer även begagnade bilar. Vi behöver utöka vårt verkstadsteam... Visa mer
Visby BilCity har funnits på den gotländska marknaden sedan 1943. Vår affärsidé är att skapa moderna transportlösningar för både privatpersoner och företag. Vår värdegrund bygger på ansvar, glädje, kommunikation samt gemenskap och vår vision är Visby BilCity – ditt förstaval på Gotland. Vi är återförsäljare för volkswagen personbilar, volkswagen transportbilar, Skoda, Seat. Seat MO och vi säljer även begagnade bilar.


Vi behöver utöka vårt verkstadsteam på Visby Bilcity med en glad och händig mekaniker! Hos oss får du utvecklingsmöjligheter, omväxlande arbetsuppgifter i en modern märkesverkstad och dessutom riktigt trevliga kollegor! Volkswagengruppens bilprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Vi är en auktoriserad märkesverkstad och du kommer att ingå i ett team med flera duktiga specialutbildade märkestekniker. Som mekaniker får du jobba brett med många varierande arbetsuppgifter, allt från service och reparationer till felsökning och elarbeten. Du som söker tjänsten är utbildad fordonstekniker eller motsvarande och har några års arbetslivserfarenhet från yrket. Har du redan god kunskap inom el/data/felsökning är det ett stort plus då teknikutvecklingen går snabbt. I vårt verkstadsteam finns duktiga och erfarna kollegor som hjälper och stöttar i det dagliga arbetet. Det viktigaste är din inställning att alltid lösa kundens problem på bästa sätt. Vi söker dig som har en positiv inställning, är noggrann och vill göra ett bra jobb och som självständigt kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom vi jobbar i team läggs stor vikt vid din förmåga att samarbeta och att du bidrar med positiv energi till teamet. Förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med riktigt duktiga kollegor. Vi ser fram emot Din ansökan! Sista ansökningsdag är 30 September Visa mindre

Mekaniker till FMTS Markverkstad Syd, Tofta

Vill du vara med och bidra till Sveriges försvarsförmåga? Har du erfarenhet som fordonsmekaniker på tyngre fordon? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att jobba varierat? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ta eget ansvar ... Visa mer
Vill du vara med och bidra till Sveriges försvarsförmåga?
Har du erfarenhet som fordonsmekaniker på tyngre fordon? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att jobba varierat? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ta eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och du ha möjlighet att ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

Markverkstad Syd är en enhet inom FMTS med cirka 100 medarbetare, som bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och Tofta. Vi utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. Markverkstadsenheten levererar tjänster enligt kundkrav.

Du kommer att tillhöra sektion Markverkstad Tofta på Gotland.  Vi är inne i en expansiv fas – vill du vara med oss och växa?

Arbetsuppgifter
Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med underhåll, reparation och felsökning på olika typer av fordon och dess system som används inom Försvarsmakten såsom stridsfordon, bandvagnar, lätta och tunga hjulfordon men även olika förekommande arbeten på Försvarsmaktens material och system. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering utifrån fastställda underlag.

Kvalifikationer


• Två eller treårig gymnasieutbildning inom fordonsteknik, inriktning fordon eller annan utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande område
• Datorvana, vi arbetar med digitala plattformar för felsökning, dokumentation, tidsuppföljning och verkstadsproduktion.
• Körkort lägst klass B

Meriterande


• Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon
• Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten
• Erfarenhet av underhåll på tunga fordon
• AC kylutbildning med behörigheter
• Truckkort, traverskort
• Körkortsbehörighet högre än klass B

Personliga egenskaper

Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi söker dig som arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som  mekaniker är du strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid – varierande arbetstider kan komma att tillämpas
Arbetsort: Markverkstad Syd/ Tofta i Visby Garnison.
Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse
Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning.

Arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden.

Upplysningar om befattningen
Ann-Louise Almgren: 070-148 11 27

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk: 070- 848 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Bengt Blom
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Gerard Woll
OFR-O: Anders Norén

Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2022-05-01. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Aggregat/fordonsmekaniker till Markverkstad Syd, Tofta

Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Markverkstad Tofta. Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medar... Visa mer
Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Markverkstad Tofta.

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och du ha möjlighet att ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

Markverkstad Syd är en enhet inom Försvarsmaktens tekniska skola, FMTS, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. Markverkstadsenheten levererar tjänster enligt kundkrav.

Markverkstad Syd är en enhet inom FMTS med cirka 100 medarbetare, som bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och Tofta. Du kommer att tillhöra sektion Markverkstad Tofta på Gotland.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med felsökning, reparation och underhåll av olika typer av aggregat och fordon och dess system som används inom Försvarsmakten, t ex elverk, container-lösningar, hjulfordon och flygbasmateriel. Arbetet innebär både förebyggande, avhjälpande underhåll, reparationer, modifiering utifrån fastställda underlag.

Kvalifikationer
• Du har lägst två- eller treårig gymnasieutbildning inom fordonsteknik eller verkstadsteknik, inriktning fordon eller annan utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Erfarenhet från verkstadsrelaterat arbete, gärna som mekaniker, alternativ erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Datorvana, vi arbetar med digitala plattformar för felsökning, dokumentation, tidsuppföljning och verkstadsproduktion
• Körkort lägst klass B, gärna högre behörighet

Meriterande
• Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon
• Erfarenhet av arbete med fordonselektronik och fordonsdiagnos
• Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll
• Certifiering inom kyla/AC
• Försvarsmaktens mekanikerutbildning på något materielsystem alternativt systemteknikerutbildning
• Truck/hjullastarutbildning
• Traversutbildning

Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi söker dig som arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som Aggregat och fordonsmekaniker är du strukturerad och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid - skiftarbete kan komma att tillämpas
Arbetsort: Markverkstad Syd/ Tofta i Visby Garnison.
Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse

Arbete med härdplaster förekommer på markverkstaden.

Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning.

Upplysningar om befattningen
Ann-Louise Almgren: 070-148 11 27

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk: 070- 848 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Bengt Blom
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Gerard Woll
OFR-O: Anders Norén
Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-28. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Fordonstekniker till vår Mekonomenverkstad

Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad fordonstekniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken vid vår Mekonomenverkstad på Skarphällsgatan i Visby. Kvalifikationer Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker. God administrativ förmåga och datorvana. Ett gott kundbemötande. Hos oss får du bra lön, flexibla villkor samt goda möjligheter att utvecklas inom bilverkst... Visa mer
Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad fordonstekniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken vid vår Mekonomenverkstad på Skarphällsgatan i Visby.
Kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
God administrativ förmåga och datorvana.
Ett gott kundbemötande.Hos oss får du bra lön, flexibla villkor samt goda möjligheter att utvecklas inom bilverkstadsbranchen. Vi har en förenklad sökandeprocess och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Skicka in din ansökan senast den 11/11 till [email protected] eller slå oss en signal på 0498 - 21 60 40. Välkommen! Visa mindre

Fordonstekniker till vår Mekonomenverkstad vid Hemsemacken

Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad fordonstekniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken vid vår Mekonomenverkstad i centrala Hemse. Kvalifikationer Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker. God administrativ förmåga och datorvana. Ett gott kundbemötande. Hos oss får du bra lön, flexibla villkor samt goda möjligheter att utvecklas inom bilverkstadsbranche... Visa mer
Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad fordonstekniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken vid vår Mekonomenverkstad i centrala Hemse.
Kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
God administrativ förmåga och datorvana.
Ett gott kundbemötande.Hos oss får du bra lön, flexibla villkor samt goda möjligheter att utvecklas inom bilverkstadsbranchen. Vi har en förenklad sökandeprocess och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Skicka in din ansökan senast den 11/11 till [email protected] eller slå oss en signal på 0498 - 21 60 40. Välkommen! Visa mindre

Bilmekaniker med tekniskt intresse sökes

Visby BilCity har funnits på den gotländska marknaden sedan 1943. Vår affärsidé är att skapa moderna transportlösningar för både privatpersoner och företag. Vår värdegrund bygger på ansvar, glädje, kommunikation samt gemenskap och vår vision är Visby BilCity – ditt förstaval på Gotland. Vi är återförsäljare för volkswagen personbilar, volkswagen transportbilar, Skoda, Seat. Seat MO och vi säljer även begagnade bilar. Vi behöver utöka vårt verkstadsteam... Visa mer
Visby BilCity har funnits på den gotländska marknaden sedan 1943. Vår affärsidé är att skapa moderna transportlösningar för både privatpersoner och företag. Vår värdegrund bygger på ansvar, glädje, kommunikation samt gemenskap och vår vision är Visby BilCity – ditt förstaval på Gotland. Vi är återförsäljare för volkswagen personbilar, volkswagen transportbilar, Skoda, Seat. Seat MO och vi säljer även begagnade bilar.


Vi behöver utöka vårt verkstadsteam på Visby Bilcity med en glad och händig mekaniker! Hos oss får du utvecklingsmöjligheter, omväxlande arbetsuppgifter i en modern märkesverkstad och dessutom riktigt trevliga kollegor! Volkswagengruppens bilprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Vi är en auktoriserad märkesverkstad och du kommer att ingå i ett team med flera duktiga specialutbildade märkestekniker. Som mekaniker får du jobba brett med många varierande arbetsuppgifter, allt från service och reparationer till felsökning och elarbeten. Du som söker tjänsten är utbildad fordonstekniker eller motsvarande och har några års arbetslivserfarenhet från yrket. Har du redan god kunskap inom el/data/felsökning är det ett stort plus då teknikutvecklingen går snabbt. I vårt verkstadsteam finns duktiga och erfarna kollegor som hjälper och stöttar i det dagliga arbetet. Det viktigaste är din inställning att alltid lösa kundens problem på bästa sätt. Vi söker dig som har en positiv inställning, är noggrann och vill göra ett bra jobb och som självständigt kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom vi jobbar i team läggs stor vikt vid din förmåga att samarbeta och att du bidrar med positiv energi till teamet. Förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med riktigt duktiga kollegor. Vi ser fram emot Din ansökan! Sista ansökningsdag är 30 September Visa mindre

Bilmekaniker

Du som är bilmekaniker med erfarenhet, intresse, energisk och positiv sökes till en väl etablerad Autoexperten verkstad i Hemse. Vi arbetar med alla bilmärken, service, felsökningar, AC, olika sorters reparationer, däck, hjulinställningar, kundservice mm. Du börjar med en provanställning på 6 månader och ser om om vi passar ihop. Bifoga CV och berätta vad du kan erbjuda oss. Visa mer
Du som är bilmekaniker med erfarenhet, intresse, energisk och positiv sökes till en väl etablerad Autoexperten verkstad i Hemse.
Vi arbetar med alla bilmärken, service, felsökningar, AC, olika sorters reparationer, däck, hjulinställningar, kundservice mm.
Du börjar med en provanställning på 6 månader och ser om om vi passar ihop.
Bifoga CV och berätta vad du kan erbjuda oss. Visa mindre

Fordonsmekaniker till Mekonomen bilverkstad i Hemse

Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad bilmekaniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken vid vår Mekonomenverkstad i centrala Hemse. Kvalifikationer Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker. God administrativ förmåga och datorvana. Ett gott kundbemötande. Hos oss får du bra villkor samt goda möjligheter att utvecklas inom bilverkstadsbranchen. Vi har en före... Visa mer
Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad bilmekaniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken vid vår Mekonomenverkstad i centrala Hemse.
Kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
God administrativ förmåga och datorvana.
Ett gott kundbemötande.Hos oss får du bra villkor samt goda möjligheter att utvecklas inom bilverkstadsbranchen. Vi har en förenklad sökandeprocess och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Skicka in din ansökan till [email protected] eller slå oss en signal på 0498 - 21 60 40. Visa mindre

Personbilstekniker

Vi utökar vår verksamhet och söker förstäkning till vår bilverkstad Visborgs Motor. Vi söker dig som tidigare jobbat inom yrket och är sugen på nya utmaningar. Arbetet omfattar service och reparation på personbilar av alla märken. Meriterande är om du har utbildning inom AC, Släcka 2:or, hybridbil/ gasbil mm. Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan! Mvh Mikael Andersson #jobbjustnu Visa mer
Vi utökar vår verksamhet och söker förstäkning till vår bilverkstad Visborgs Motor.
Vi söker dig som tidigare jobbat inom yrket och är sugen på nya utmaningar.
Arbetet omfattar service och reparation på personbilar av alla märken.
Meriterande är om du har utbildning inom AC, Släcka 2:or, hybridbil/ gasbil mm.


Rekrytering sker löpande.


Välkommen med din ansökan!
Mvh Mikael Andersson


#jobbjustnu Visa mindre

Servicetekniker till EP motorcenter Visby

Vi på EP Motorcenter Visby är Godkänd bilverkstad i Visby och är idag 5 anställda som jobbar stenhårt mot morgondagens Motorcenter. Vi är idag Grön verkstad, Ackrediterade av SWEDAC för att släcka bilprovningens 2:or samt Godkänd bilverkstad. Verkstaden jobbar ständigt med att digitalisera fler arbetsuppgifter för att man just ska kunna göra det man tycker är roligt som tekniker, nämligen skruva och hjälpa våra kunder. Vi är ett bra team med blandade åldra... Visa mer
Vi på EP Motorcenter Visby är Godkänd bilverkstad i Visby och är idag 5 anställda som jobbar stenhårt mot morgondagens Motorcenter.
Vi är idag Grön verkstad, Ackrediterade av SWEDAC för att släcka bilprovningens 2:or samt Godkänd bilverkstad.
Verkstaden jobbar ständigt med att digitalisera fler arbetsuppgifter för att man just ska kunna göra det man tycker är roligt som tekniker, nämligen skruva och hjälpa våra kunder. Vi är ett bra team med blandade åldrar.


Vi ser att du som söker är ansvarstagande, målinriktad, flexibel och positiv. Du har lätt att hålla många bollar i luften är serviceminded samt gillar att jobba i mindre team och brinner för att bemästra utmaningar.


Vi ser även att du helst har personbilstekniskutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig.
Du hanterar professionellt det arbeten som krävs i en bilverkstad.


Meriterande är:
*AC-certifierad
*Ackrediterad
*Heta arbeten
*Däckutbildning
*E-körkort


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


På verkstaden erbjuder vi traditionell service och reparation av alla märken, vi jobbar också mycket med Däck, vi har märken som Polaris och Subaru i huset
Som tekniker hos oss utför du alla förekommande arbeten i en bilverkstad och vet vad det handlar om när kamremmar ska bytas eller motorelektronik ska felsökas.
Vi jobbar med teknisk utrustning så som osilloscop, CDP, launch, Bg och andra mätinstrument men även med traditionell manuell felsökning.


Däck hanterar vi från 3" - 24"


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tekniker

Visby BilCity har funnits på den gotländska marknaden sedan 1943. Vår affärsidé är att skapa moderna transportlösningar för både privatpersoner och företag. Vår värdegrund bygger på ansvar, glädje, kommunikation samt gemenskap och vår vision är Visby BilCity – ditt förstaval på Gotland. ÄR DU VÅR NÄSTA TEKNIKER? Visby Bilcity söker just nu fler tekniker. Vi söker dig med god erfarenhet när det kommer till diagnos och reparation av bilar. Vi ser gärna at... Visa mer
Visby BilCity har funnits på den gotländska marknaden sedan 1943. Vår affärsidé är att skapa moderna transportlösningar för både privatpersoner och företag. Vår värdegrund bygger på ansvar, glädje, kommunikation samt gemenskap och vår vision är
Visby BilCity – ditt förstaval på Gotland.

ÄR DU VÅR NÄSTA TEKNIKER?
Visby Bilcity söker just nu fler tekniker. Vi söker dig med god erfarenhet när det kommer till diagnos och reparation av bilar.
Vi ser gärna att du har en utbildning inom branschen eller erfarenheter som motsvarar detta.Det är en stor fördel om du har erfarenhet av Audi och/eller Transportbilar, då det är de märken vi expanderar mest på just nu.

Som person är du samarbetsvillig, framåtsträvande, glad och positiv. Du behöver vara noggrann och metodisk och uppskattar dagens moderna datasamhälle. Vi önskar att du har ett gediget biintresse och ett mekaniskt grundtänk. Utöver det behöver du ha b-körkort, körkort för tyngre trafik är meriterande men inget krav.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig rätt utbildning för det arbete du förväntas utföra. Vi är ett varmt och välkommande gäng på Visby Bilcity!


Urval kommer ske löpande, tveka inte därför med din ansökan! Visa mindre

Däcktekniker till EP motorcenter Visby

Vi på EP Motorcenter Visby är Godkänd bilverkstad i Visby och är idag 5 anställda som jobbar stenhårt mot morgondagens Motorcenter. Vi är idag Grön verkstad, Ackrediterade av SWEDAC för att släcka bilprovningens 2:or samt Godkänd bilverkstad. Verkstaden jobbar ständigt med att digitalisera fler arbetsuppgifter för att man just ska kunna göra det man tycker är roligt som tekniker, nämligen skruva och hjälpa våra kunder. Vi är ett bra team med blandade åldra... Visa mer
Vi på EP Motorcenter Visby är Godkänd bilverkstad i Visby och är idag 5 anställda som jobbar stenhårt mot morgondagens Motorcenter.
Vi är idag Grön verkstad, Ackrediterade av SWEDAC för att släcka bilprovningens 2:or samt Godkänd bilverkstad.
Verkstaden jobbar ständigt med att digitalisera fler arbetsuppgifter för att man just ska kunna göra det man tycker är roligt som tekniker, nämligen skruva och hjälpa våra kunder. Vi är ett bra team med blandade åldrar.


Vi ser att du som söker är ansvarstagande, målinriktad, flexibel och positiv. Du har lätt att hålla många bollar i luften är serviceminded samt gillar att jobba i mindre team och brinner för att bemästra utmaningar.


Du är en välmeriterad Däcktekniker och hanterar professionellt det arbeten som krävs i alla former av däckarbeten (EJ LB)
KRAV:
*Däckutbildning
*E-Kort
Meriterande är:
*AC-certifierad
*Ackrediterad
*Heta arbeten
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men du vet vad Däckaffären handlar om.


På verkstaden erbjuder vi traditionell service och reparation av alla märken, vi jobbar också mycket med Däck, vi har märken som Polaris och Subaru i huset
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fordonsmekaniker med placering i Visby eller Hemse

Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad bilmekaniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken. Hos oss får du mycket bra villkor, och du har själv möjlighet att välja placering vid vår Mekonomenverkstad i Visby eller på Hemse. Kvalifikationer Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker. God administrativ förmåga och datorvana. Ett gott kundbemötande. Vi har en fören... Visa mer
Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad bilmekaniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken.
Hos oss får du mycket bra villkor, och du har själv möjlighet att välja placering vid vår Mekonomenverkstad i Visby eller på Hemse.
Kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
God administrativ förmåga och datorvana.
Ett gott kundbemötande.Vi har en förenklad sökandeprocess och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Skicka in din ansökan till [email protected], slå oss en signal på 0498 - 21 60 40 eller kom förbi och säg Hej på Skarphällsgatan 7 i Visby. Visa mindre

Diagnostekniker till EP motorcenter Visby

Vi på EP Motorcenter Visby är Godkänd bilverkstad i Visby och är idag 5 anställda som jobbar stenhårt mot morgondagens Motorcenter. Vi är idag Grön verkstad, Ackrediterade av SWEDAC för att släcka bilprovningens 2:or samt Godkänd bilverkstad. Verkstaden jobbar ständigt med att digitalisera fler arbetsuppgifter för att man just ska kunna göra det man tycker är roligt som tekniker, nämligen skruva och hjälpa våra kunder. Vi är ett bra team med blandade åldra... Visa mer
Vi på EP Motorcenter Visby är Godkänd bilverkstad i Visby och är idag 5 anställda som jobbar stenhårt mot morgondagens Motorcenter.
Vi är idag Grön verkstad, Ackrediterade av SWEDAC för att släcka bilprovningens 2:or samt Godkänd bilverkstad.
Verkstaden jobbar ständigt med att digitalisera fler arbetsuppgifter för att man just ska kunna göra det man tycker är roligt som tekniker, nämligen skruva och hjälpa våra kunder. Vi är ett bra team med blandade åldrar.


Vi ser att du som söker är ansvarstagande, målinriktad, flexibel och positiv. Du har lätt att hålla många bollar i luften är serviceminded samt gillar att jobba i mindre team och brinner för att bemästra utmaningar.


Du är en välmeriterad diagnostekniker och hanterar professionellt det arbeten som krävs i all form av avancerad diagnostik oavsett kategori.
KRAV:
*Diagnosutbildning
*Märkesspecifika diagnosutbildningar
Meriterande är:
*AC-certifierad
*Ackrediterad
*Heta arbeten
*Däckutbildning
*E-körkort


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men du vet vad diagnostik handlar om.


På verkstaden erbjuder vi traditionell service och reparation av alla märken, vi jobbar också mycket med Däck, vi har märken som Polaris och Subaru i huset
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mekaniker P 18 Logistikenhet

Vi stärker vårt arbetslag och söker nu ytterligare en person till P18 Logistikenhet i Visby P18 håller på att återetableras på Gotland och vi är under ständig tillväxt. Detta innebär att vi nu har och över tid tillförs infrastruktur, materiel och militär utrustning med höga krav på teknisk tillgänglighet. Vilket kräver teknisk förståelse och förmåga att kunna planera och utbilda så att kostnaderna för att vidmakthålla materielen hålls låga. Huvudsakliga ... Visa mer
Vi stärker vårt arbetslag och söker nu ytterligare en person till P18 Logistikenhet i Visby

P18 håller på att återetableras på Gotland och vi är under ständig tillväxt. Detta innebär att vi nu har och över tid tillförs infrastruktur, materiel och militär utrustning med höga krav på teknisk tillgänglighet. Vilket kräver teknisk förståelse och förmåga att kunna planera och utbilda så att kostnaderna för att vidmakthålla materielen hålls låga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dagligen förekommande arbetsuppgifter:


• Ansvara för drift och underhåll av Garnisonens vårdanläggningar.
• Genomföra utbildning, i samband med vård, på vårdanläggningarnas utrustning för att hålla en hög teknisk tillgänglighet på anläggningarna.
• Stödja förbandet i samband med vård.
• Utveckla och ansvara för Garnisonens fordonspool.
• Stödja med avhjälpande underhåll i mindre omfattning på alla inom Garnisonen förekommande hjulfordon.
• Beställa förbrukningsartiklar (vårdmateriel, batterier o.s.v.).
• Beställa reservdelar.
• Lagerhålla vårdmateriel och reservdelar.

Kvalifikationer


• Utbildad fordonsmekaniker med mångårig erfarenhet som mekaniker
• Körkortsbehörighet B.
• Fysik och hälsa på basnivån enligt Försvarsmaktens krav (FM FysS)

Meriterande


• Utbildning på Strf90, Strv122, Tgb11/20
• Erfarenhet av arbete i FM-system, SAP-miljö (PRIO) och LIFT.
• Körkortsbehörighet C, CE 

Personliga Egenskaper

Vi söker dig som har stor social kompetens och servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med människor. Du är en god lagkamrat samtidigt som du tar initiativ och eget ansvar. Du är inte främmande för att arbeta självständigt och är lojal, flexibel och noggrann som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:


• Arbetsort Visby/Tofta
• Tillträde efter överenskommelse. Befattningen är tillsvidareanställning. Provanställning 6 månader tillämpas.
• Arbete på kvällar och helger samt i längre sammanhängande perioder kan förekomma.
• Arbete på annan ort kan förekomma.
• Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.

Upplysningar

Upplysningar om befattningen lämnas av:

P18 LogE C Teknisk Kundmottagning (TKM) Förvaltare Stefan Svensson
Tele: 0498-295929 Mobil: 0721-877023  •  e-post: [email protected]

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-generalist Ulrica Löfgren på telefonnummer 010-825 96 12.

Fackliga representanter:
OFR/O: Karl-Johan Boberg ([email protected])
OFR/S: Freddy Tullgren ([email protected])
SEKO: Thomas Klasson ([email protected])
SACO FM: Marie Nygren ([email protected]

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-22. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Gotlands Regemente P 18 är Sveriges nyaste förband. Det upprättades 1 januari 2018 och regementet kommer under en uppbyggnadsperiod att växa med både personal och förmågor. 2020 tar förbandet över ansvaret för Stridsgrupp Gotland från P4. Huvuduppgiften är att samordna, utveckla och leda krigsförbanden på Gotland samt att utveckla totalförsvaret tillsammans med det civila samhället. Ytterst handlar det om att stärka försvaret av Gotland och Sverige.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Fordonsmekaniker med placering i Visby eller Hemse

Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad bilmekaniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken. Hos oss får du mycket bra villkor, och du har själv möjlighet att välja placering vid vår Mekonomenverkstad i Visby eller på Hemse. Kvalifikationer Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker. God administrativ förmåga och datorvana. Ett gott kundbemötande. Vi har en förenkl... Visa mer
Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad bilmekaniker som vill jobba med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken.
Hos oss får du mycket bra villkor, och du har själv möjlighet att välja placering vid vår Mekonomenverkstad i Visby eller på Hemse.
Kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
God administrativ förmåga och datorvana.
Ett gott kundbemötande.

Vi har en förenklad sökandeprocess och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Skicka in din ansökan till [email protected], slå oss en signal på 0498 - 21 60 40 eller kom förbi och säg Hej på Skarphällsgatan 7 i Visby.


#jobbjustnu Visa mindre

Bilmekaniker sökes omgående till Visby

Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad bilmekaniker som vill jobba med reparationer, service och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken. Hos oss får du mycket bra villkor och du kan själv välja placering i Visby eller Hemse. Är du en problemlösare som är ansvarsfull och strukturerad i ditt arbete? Då hoppas vi att du skickar in en ansökan. Vi vill gärna att du, precis som oss andra på Bilhuset och Hemsemacken, har ett ... Visa mer
Vi letar efter en erfaren och serviceinriktad bilmekaniker som vill jobba med reparationer, service och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken. Hos oss får du mycket bra villkor och du kan själv välja placering i Visby eller Hemse.

Är du en problemlösare som är ansvarsfull och strukturerad i ditt arbete? Då hoppas vi att du skickar in en ansökan. Vi vill gärna att du, precis som oss andra på Bilhuset och Hemsemacken, har ett starkt bilintresse med känsla för service och värdesätter ett gott samarbete kollegor emellan!

- Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

- God administrativ förmåga och datorvana

- Ett gott kundbemötande

Vi har en förenklad sökandeprocess och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person. Vi tillämpar vi sex månaders provanställning och individuell lönesättning. Har du några frågor når du oss på telefon 0498-216040.

Välkommen!

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet. Visa mindre

Fordonstekniker Gotland

Inom Mekka Service-koncernen finns idag cirka 1350 fordon samt 20 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder. Vi växer på Gotland och söker nu efter flera fordonstekniker till vår verkstad placerad på vår depå i Visby. Vår verkstad inriktar sig på tunga fordon, i första hand buss men även andra nyttofordon. Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle och göra en värdefull insats för klimatsmart t... Visa mer
Inom Mekka Service-koncernen finns idag cirka 1350 fordon samt 20 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder. Vi växer på Gotland och söker nu efter flera fordonstekniker till vår verkstad placerad på vår depå i Visby. Vår verkstad inriktar sig på tunga fordon, i första hand buss men även andra nyttofordon. Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle och göra en värdefull insats för klimatsmart trafik så är det här jobbet för dig!
Arbetsuppgifter:
Som fordonstekniker arbetar du med allt ifrån service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer. Du kommer att planera arbetet tillsammans med verkstadschefen och du är en viktig kugge i hjulet för att trafiken ska flyta på obehindrat.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet från fordonsbranschen. Du har vana av att arbeta med tunga fordon och innehar minst ett B-körkort. Meriterande är C- och D-körkort liksom kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens, exempelvis AC-certifiering eller släcka 2:or. God datorvana är ett krav. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska. 
För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara initiativrik, noggrann och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att självständigt lösa problem.
En viss beredskapsverksamhet kan förekomma. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fordonstekniker Gotland

Inom Mekka Service-koncernen finns idag cirka 1350 fordon samt 20 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder. Vi växer på Gotland och söker nu efter flera fordonstekniker till vår verkstad placerad på vår depå i Visby. Vår verkstad inriktar sig på tunga fordon, i första hand buss men även andra nyttofordon. Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle och göra en värdefull insats för klimatsmart t... Visa mer
Inom Mekka Service-koncernen finns idag cirka 1350 fordon samt 20 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder. Vi växer på Gotland och söker nu efter flera fordonstekniker till vår verkstad placerad på vår depå i Visby. Vår verkstad inriktar sig på tunga fordon, i första hand buss men även andra nyttofordon. Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle och göra en värdefull insats för klimatsmart trafik så är det här jobbet för dig!
Arbetsuppgifter:
Som fordonstekniker arbetar du med allt ifrån service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer. Du kommer att planera arbetet tillsammans med verkstadschefen och du är en viktig kugge i hjulet för att trafiken ska flyta på obehindrat.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet från fordonsbranschen. Du har vana av att arbeta med tunga fordon och innehar minst ett B-körkort. Meriterande är C- och D-körkort liksom kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens, exempelvis AC-certifiering eller släcka 2:or. God datorvana är ett krav. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska. 
För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara initiativrik, noggrann och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att självständigt lösa problem.
En viss beredskapsverksamhet kan förekomma. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vi söker bilmekaniker till Bilhuset och Hemsemacken!

Vi letar efter duktiga mekaniker, både till Bilhuset i Visby och till Hemsemacken. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken. Vi söker dig som är tekniskt kunnig, kommunikativ och som givetvis är stolt i ditt yrkesutövande. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är en problemlösare som är ansvarsfull och strukturerad i dit... Visa mer
Vi letar efter duktiga mekaniker, både till Bilhuset i Visby och till Hemsemacken. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken.


Vi söker dig som är tekniskt kunnig, kommunikativ och som givetvis är stolt i ditt yrkesutövande. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är en problemlösare som är ansvarsfull och strukturerad i ditt arbete.


Precis som oss andra på Bilhuset har du ett starkt bilintresse med känsla för service och värdesätter ett gott samarbete kollegor emellan!


Kvalifikationer
- Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
- Dokumenterad relevant utbildning
- Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
- God administrativ förmåga och datorvana
- Ett gott kundbemötande
- B-körkort
- Meriterande är god kunskap om Volkswagen och Volvobilar


Vi tillämpar vi sex månaders provanställning och individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Vi söker bilmekaniker i sommar till Bilhuset och Hemsemacken!

Vi letar efter duktiga mekaniker till sommaren, både till Bilhuset i Visby och till Hemsemacken. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken. Vi söker dig som är tekniskt kunnig, kommunikativ och som givetvis är stolt i ditt yrkesutövande. Du är en problemlösare som är ansvarsfull och strukturerad i ditt arbete. Precis som oss andra på Bilhuset har du ett starkt bilintresse med känsla ... Visa mer
Vi letar efter duktiga mekaniker till sommaren, både till Bilhuset i Visby och till Hemsemacken.


Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märken. Vi söker dig som är tekniskt kunnig, kommunikativ och som givetvis är stolt i ditt yrkesutövande. Du är en problemlösare som är ansvarsfull och strukturerad i ditt arbete.


Precis som oss andra på Bilhuset har du ett starkt bilintresse med känsla för service och värdesätter ett gott samarbete kollegor emellan!
Kvalifikationer
- Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
- Dokumenterad relevant utbildning
- Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
- God administrativ förmåga och datorvana
- Ett gott kundbemötande
- B-körkort
- Meriterande är god kunskap om Volkswagen och Volvobilar


Möjlighet till förlängning finns! Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Servicetekniker till EP motorcenter Slite

Vi på EP motorcenter Slite är Norra Gotlands största verkstadsenhet för personbilar vi är den enda Godkända bilverkstaden norr om Visby och är idag 5 anställda och jobbar stenhårt mot framtidens verkstad. Vi är idag Grön verkstad, Ackrediterade av SWEDAC för att släcka bilprovningens 2:or samt Godkänd bilverkstad. Vi har en egen butiksfilial med kundmottagning. verkstaden jobbar ständigt med att digitalisera fler arbetsuppgifter för att man just ska kunna... Visa mer
Vi på EP motorcenter Slite är Norra Gotlands största verkstadsenhet för personbilar vi är den enda Godkända bilverkstaden norr om Visby och är idag 5 anställda och jobbar stenhårt mot framtidens verkstad.
Vi är idag Grön verkstad, Ackrediterade av SWEDAC för att släcka bilprovningens 2:or samt Godkänd bilverkstad. Vi har en egen butiksfilial med kundmottagning.
verkstaden jobbar ständigt med att digitalisera fler arbetsuppgifter för att man just ska kunna göra det man tycker är roligt som tekniker, nämligen skruva och hjälpa våra kunder. vi är ett bra team med blandade åldrar.


Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser att du som söker är ansvarstagande, målinriktad, flexibel och positiv. Du har lätt att hålla många bollar i luften är serviceminded samt gillar att jobba i mindre team.
Vi ser även att du helst har personbilstekniskutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig.
Du hanterar professionellt det arbeten som krävs i en bilverkstad.


Meriterande är:
*AC-certifierad
*Ackrediterad
*Heta arbeten
*Däckutbildning
*E-körkort


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


På verkstaden erbjuder vi traditionell service och reparation av alla märken, vi jobbar också mycket med däck och nu även Polaris sortiment.
Som tekniker hos oss utför du alla förekommande arbeten i en bilverkstad och vet vad det handlar om när kamremmar ska bytas eller motorelektronik ska felsökas.
Vi jobbar med teknisk utrustning så som osilloscop, CDP, Autel, och andra mätinstrument men även med traditionell manuell felsökning.


Däck hanterar vi från 3" - 24" Visa mindre

Operativ Driftchef till EP motorcenter Slite

Vi på EP motorcenter Slite är Norra Gotlands största verkstadsenhet för personbilar vi är den enda Godkända bilverkstaden norr om Visby och är idag 5 anställda och jobbar stenhårt mot framtidens verkstad. Vi är idag Grön verkstad, Ackrediterade av SWEDAC för att släcka bilprovningens 2:or samt Godkänd bilverkstad. Vi har en egen butiksfilial med kundmottagning. verkstaden jobbar ständigt med att digitalisera fler arbetsuppgifter för att man just ska kunna ... Visa mer
Vi på EP motorcenter Slite är Norra Gotlands största verkstadsenhet för personbilar vi är den enda Godkända bilverkstaden norr om Visby och är idag 5 anställda och jobbar stenhårt mot framtidens verkstad.
Vi är idag Grön verkstad, Ackrediterade av SWEDAC för att släcka bilprovningens 2:or samt Godkänd bilverkstad. Vi har en egen butiksfilial med kundmottagning.
verkstaden jobbar ständigt med att digitalisera fler arbetsuppgifter för att man just ska kunna göra det man tycker är roligt som tekniker, nämligen skruva och hjälpa våra kunder. vi är ett bra team med blandade åldrar.


Varmt välkommen med din ansökan!
Vi ser att du som söker tjänsten operativ drifchef är mycket ansvarstagande och är van att ta helhets och resultatansvar. Du är även målinriktad, flexibel och positiv. Du har lätt att hålla många bollar i luften är serviceminded samt gillar att leda i mindre team.
Vi ser även att du helst har personbilstekniskutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig då du kommer vara operativ.
Du hanterar professionellt det arbeten som krävs i en bilverkstad.


Meriterande är:
*AC-certifierad
*Ackrediterad
*Heta arbeten
*Däckutbildning
*E-körkort
*Företagsekonomi


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


På verkstaden erbjuder vi traditionell service och reparation av alla märken, vi jobbar också mycket med däck och nu även Polaris sortiment.
Som tekniker hos oss utför du alla förekommande arbeten i en bilverkstad och vet vad det handlar om när kamremmar ska bytas eller motorelektronik ska felsökas.
Vi jobbar med teknisk utrustning så som osilloscop, CDP, Autel, och andra mätinstrument men även med traditionell manuell felsökning.


Däck hanterar vi från 3" - 24" Visa mindre

Mekaniker P18 Logistikenhet

Vi stärker vårt arbetslag och söker nu ytterligare en person till P18 LogE P18 håller på att återetableras på Gotland och vi är under ständig tillväxt. Detta innebär att vi nu har och över tid tillförs infrastruktur, materiel och militär utrustning med höga krav på teknisk tillgänglighet. Vilket kräver teknisk förståelse och förmåga att kunna planera och utbilda så att kostnaderna för att vidmakthålla materielen hålls låga. Huvudsakliga arbetsuppgifter Da... Visa mer
Vi stärker vårt arbetslag och söker nu ytterligare en person till P18 LogE
P18 håller på att återetableras på Gotland och vi är under ständig tillväxt. Detta innebär att vi nu har och över tid tillförs infrastruktur, materiel och militär utrustning med höga krav på teknisk tillgänglighet. Vilket kräver teknisk förståelse och förmåga att kunna planera och utbilda så att kostnaderna för att vidmakthålla materielen hålls låga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Dagligen förekommande arbetsuppgifter:
Ansvara för drift och underhåll av Garnisonens vårdanläggningar
Genomföra utbildning, i samband med vård, på vårdanläggningarnas utrustning för att hålla en hög teknisk tillgänglighet på anläggningarna.
Stödja förbandet i samband med vård
Utveckla och ansvara för Garnisonens fordonspool
Stödja med avhjälpande underhåll i mindre omfattning på alla inom Garnisonen förekommande hjulfordon.
Beställa förbrukningsartiklar (vårdmateriel, batterier o.s.v.).
Beställa reservdelar
Lagerhålla vårdmateriel och reservdelar

Kvalifikationer
Utbildad fordonsmekaniker med mångårig erfarenhet som mekaniker
Körkortsbehörighet B.
Fysik och hälsa på basnivån enligt Försvarsmaktens krav (FM FysS)

Meriterande
Utbildning på Strf90, Strv122, Tgb11/20
Erarenhet av arbete i FM-system, SAP-miljö (PRIO) och LIFT.
Körkortsbehörighet C, CE

Personliga Egenskaper
Vi söker dig som har stor social kompetens och servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med människor. Du är en god lagkamrat samtidigt som du tar initiativ och eget ansvar. Du är inte främmande för att arbeta självständigt och är lojal, flexibel och noggrann som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Arbetsort Visby/Tofta
Tillträde efter överenskommelse.  Befattningen är tillsvidareanställning. Provanställning 6 månader tillämpas.
Arbete på kvällar och helger samt i längre sammanhängande perioder kan förekomma
Arbete på annan ort kan förekomma.

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-10
Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning.

Upplysningar om befattningen lämnas av:
P18 LogE C Teknisk Kundmottagning (TKM) Förvaltare Stefan Svensson
Tele: 0498-295929 Mobil: 0721-877023  •  e-post: [email protected]

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-specialist Ann-Sophie Brezén på telefonnummer 072-993 35 97.

Fackliga representanter
OFR/O Karl-Johan Boberg
OFR/S Freddy Tullgren, 08-402 40 02
SACO Catarina Malmrot
SEKO Thomas Klasson
Samtliga ATO utom OFR/S nås via växeln på 0505-45 10 00

Sökord: Teknisk tjänst, mekaniker,


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Gotlands Regemente P 18 är Sveriges nyaste förband. Det upprättades 1 januari 2018 och regementet kommer under en uppbyggnadsperiod att växa med både personal och förmågor. 2020 tar förbandet över ansvaret för Stridsgrupp Gotland från P4. Huvuduppgiften är att samordna, utveckla och leda krigsförbanden på Gotland samt att utveckla totalförsvaret tillsammans med det civila samhället. Ytterst handlar det om att stärka försvaret av Gotland och Sverige.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Fordonstekniker

Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1350 fordon samt 20 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder. Vi söker flera fordonstekniker till vår verkstad placerad på vår tilltänkta depå i centrala Visby. Vår verkstad inriktar sig på tunga fordon, i första hand buss men även andra nyttofordon. Vår tilltänka depå kommer att iordningsställas under 2020 och där vår trafikstart sker 14 juni i år. Vill du v... Visa mer
Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1350 fordon samt 20 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder. Vi söker flera fordonstekniker till vår verkstad placerad på vår tilltänkta depå i centrala Visby. Vår verkstad inriktar sig på tunga fordon, i första hand buss men även andra nyttofordon. Vår tilltänka depå kommer att iordningsställas under 2020 och där vår trafikstart sker 14 juni i år. Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle och göra en värdefull insats för klimatsmart trafik så är det här jobbet för dig!
Arbetsuppgifter:
Som fordonstekniker arbetar du med allt ifrån service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer. Du kommer att planera arbetet tillsammans med verkstadsansvarig och du är en viktig kugge i hjulet för att trafiken ska flyta på obehindrat.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet från fordonsbranschen. Du har vana av att arbeta med tunga fordon och innehar minst ett B-körkort. Meriterande är C- och D-körkort liksom kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens, exempelvis AC-certifiering eller släcka 2:or. God datorvana är ett krav. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska. 
För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara initiativrik, noggrann och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att självständigt lösa problem.
En viss beredskapsverksamhet kan förekomma. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Servicetekniker till EP motorcenter Visby

Vi på EP motorcenter Visby är Godkänd bilverkstad i norra Visby och är idag 5 anställda och jobbar stenhårt mot framtidens verkstad. Vi är idag Grön verkstad, Ackrediterade av SWEDAC för att släcka bilprovningens 2:or samt Godkänd bilverkstad. Verkstaden jobbar ständigt med att digitalisera fler arbetsuppgifter för att man just ska kunna göra det man tycker är roligt som tekniker, nämligen skruva och hjälpa våra kunder. vi är ett bra team med blandade åld... Visa mer
Vi på EP motorcenter Visby är Godkänd bilverkstad i norra Visby och är idag 5 anställda och jobbar stenhårt mot framtidens verkstad.
Vi är idag Grön verkstad, Ackrediterade av SWEDAC för att släcka bilprovningens 2:or samt Godkänd bilverkstad.
Verkstaden jobbar ständigt med att digitalisera fler arbetsuppgifter för att man just ska kunna göra det man tycker är roligt som tekniker, nämligen skruva och hjälpa våra kunder. vi är ett bra team med blandade åldrar.


Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser att du som söker är ansvarstagande, målinriktad, flexibel och positiv. Du har lätt att hålla många bollar i luften är serviceminded samt gillar att jobba i mindre team.
Vi ser även att du helst har personbilstekniskutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig.
Du hanterar professionellt det arbeten som krävs i en bilverkstad.


Meriterande är:
*AC-certifierad
*Ackrediterad
*Heta arbeten
*Däckutbildning
*E-körkort


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


På verkstaden erbjuder vi traditionell service och reparation av alla märken, vi jobbar också mycket med däck och nu även Polaris sortiment.
Som tekniker hos oss utför du alla förekommande arbeten i en bilverkstad och vet vad det handlar om när kamremmar ska bytas eller motorelektronik ska felsökas.
Vi jobbar med teknisk utrustning så som osilloscop, CDP, Autel, och andra mätinstrument men även med traditionell manuell felsökning.


Däck hanterar vi från 3" - 24" Visa mindre

Bilmekaniker sökes omgående till Visby

Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och f... Visa mer
Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

• Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

• Dokumenterad relevant utbildning

• Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

• God administrativ förmåga och datorvana

• Goda kommunikativa egenskaper

• Ett gott kundbemötande

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

MECA med huvudkontor i Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade Mekonomen Group och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar.
Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA.
Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid.
Läs mer om oss på meca.se Visa mindre

Mekaniker / Tekniker Till B Larsson Maskin & Traktor

B. Larssons Maskin & Traktor AB är ett av de marknadsledande lantbruksmaskinföretagen på Gotland. Företaget omsätter ca 25 Mkr och är återförsäljare för bl. a. New Holland, Case IH, JCB, Pöttinger, Kärcher och Närlant. Vi den tredje generationen Larsson bedriver vår verksamhet i Björke på Gotland.Vi söker nu Mekaniker/Tekniker.Dina arbetsuppgifter blir att reparera lantbruksmaskiner både i vår verkstad och ute i fält. Du kommer jobba självständigt med våra... Visa mer
B. Larssons Maskin & Traktor AB är ett av de marknadsledande lantbruksmaskinföretagen på Gotland. Företaget omsätter ca 25 Mkr och är återförsäljare för bl. a. New Holland, Case IH, JCB, Pöttinger, Kärcher och Närlant. Vi den tredje generationen Larsson bedriver vår verksamhet i Björke på Gotland.Vi söker nu Mekaniker/Tekniker.Dina arbetsuppgifter blir att reparera lantbruksmaskiner både i vår verkstad och ute i fält. Du kommer jobba självständigt med våra kunder men samtidigt i vårt team tillsammans med erfarna mekaniker/tekniker.Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom området och det är en fördel om du känner till en del om lantbruksmaskiner. Du är tekniskt inriktad, gillar teknik och problemlösning.Som person är du driftig och engagerad. Du är lösningsfokuserad, kund- och serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du behärskar engelska och har B-körkort.Jobbet är heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.Frågor om tjänsten besvaras av våra rekryteringskonsulter Jan Lager eller Sören Lorentzon på telefon 0498-20 17 80. Ansök senast 25 augusti 2019. Visa mindre

Personbilstekniker

Visborgs Motor driver sedan 2005 en bilverkstad ansluten till Meca car service.Vi servar och reparerar fordon av alla märken.Du är driven, serviceinriktad och vill utveckla dig inom fordonsteknik.Meriterande om du har fordonsteknisk utbildning och arbetslivserfarenhet från bilverkstad.Som personbilstekniker hos oss så får du utföra service och reparation på alla märken och modeller av bilar.Rekrytering sker fortlöpande. Visa mer
Visborgs Motor driver sedan 2005 en bilverkstad ansluten till Meca car service.Vi servar och reparerar fordon av alla märken.Du är driven, serviceinriktad och vill utveckla dig inom fordonsteknik.Meriterande om du har fordonsteknisk utbildning och arbetslivserfarenhet från bilverkstad.Som personbilstekniker hos oss så får du utföra service och reparation på alla märken och modeller av bilar.Rekrytering sker fortlöpande. Visa mindre

Chefsmekaniker

Vi söker en chefsmekaniker till vår Meca-verkstad.I ditt arbete är du med och leder och planerar arbetet på verkstadsgolvet, samtidigt som du till viss del deltar i produktionen.Vi ser helst att du har erfarenhet av ledarskap. Visa mer
Vi söker en chefsmekaniker till vår Meca-verkstad.I ditt arbete är du med och leder och planerar arbetet på verkstadsgolvet, samtidigt som du till viss del deltar i produktionen.Vi ser helst att du har erfarenhet av ledarskap. Visa mindre