Lediga jobb Taxi Gotland AB på Gotland

Se alla lediga jobb från Taxi Gotland AB på Gotland. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb på Gotland som finns inom det yrket.

Telefonist-Trafikledare

Ansök    Maj 12    Taxi Gotland AB    Taxitelefonist
För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som har lätt att kommunicera. Arbetet innebär att ta emot beställningar på flera olika kanaler men främst via telefon vilket kräver noggrannhet, ödmjukhet och en känsla för service. I arbetet måste du även trafikleda alla bilar vilket gör att du måste ha god lokalkännedom främst i Visby men även övriga Gotland. Du behöver ha en god datorvana samt behärska det svenska och engelska språket i såväl tal s... Visa mer
För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som har lätt att kommunicera. Arbetet innebär att ta emot beställningar på flera olika kanaler men främst via telefon vilket kräver noggrannhet, ödmjukhet och en känsla för service. I arbetet måste du även trafikleda alla bilar vilket gör att du måste ha god lokalkännedom främst i Visby men även övriga Gotland. Du behöver ha en god datorvana samt behärska det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.
Arbetstiderna är främst kväll-natt.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Växeltelefonist-Trafikledare

Ansök    Aug 3    Taxi Gotland AB    Växeltelefonist
För att du ska trivas hos oss och med jobbet behöver du vara en person som har lätt att kommunicera. Arbetet innebär att ta emot beställningar på flera olika kanaler men främst via telefon vilket kräver noggrannhet, ödmjukhet och en känsla för service. I arbetet måste du även trafikleda alla bilar vilket kräver att du måste ha mycket god lokalkännedom främst i Visby men även övriga Gotland. Du behöver ha datorvana samt behärska det svenska och engelska spr... Visa mer
För att du ska trivas hos oss och med jobbet behöver du vara en person som har lätt att kommunicera. Arbetet innebär att ta emot beställningar på flera olika kanaler men främst via telefon vilket kräver noggrannhet, ödmjukhet och en känsla för service. I arbetet måste du även trafikleda alla bilar vilket kräver att du måste ha mycket god lokalkännedom främst i Visby men även övriga Gotland. Du behöver ha datorvana samt behärska det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.
Tjänsten är 80-100% med provanställning och tillträdes omgående. Arbetstiderna är eftermiddag-kväll-natt där helger ingår.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre