Lediga jobb Landergrens Lantbruk & Maskin AB på Gotland

Se alla lediga jobb från Landergrens Lantbruk & Maskin AB på Gotland. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb på Gotland som finns inom det yrket.

Djurskötare i mjölkkobesättning

Har du ett stort intresse för lantbruk och särskilt för mjölkkor. Har du erfarenhet och är intresserad av att jobba som djurskötare i en mjölkkobesättning. Då finns det plats för dig i vårt ladugårdsteam som består av 4 personer som utför det mesta av veckans arbete med djuren. Vilket innebär mjölkning, fodring, tillsyn, rengöring och andra arbetsuppgifter som tillhör mjölkproduktionen. Arbetsdagen i ladugården är uppdelad i två arbetspass. ... Visa mer
Har du ett stort intresse för lantbruk och särskilt för mjölkkor. Har du erfarenhet och är intresserad av att jobba som djurskötare i en mjölkkobesättning. Då finns det plats för dig i vårt ladugårdsteam som består av 4 personer som utför det mesta av veckans arbete med djuren. Vilket innebär mjölkning, fodring, tillsyn, rengöring och andra arbetsuppgifter som tillhör mjölkproduktionen. Arbetsdagen i ladugården är uppdelad i två arbetspass.
Besättningen består av 160 mjölkkor, rekrytering och tjurar. Vi har en Lelyrobot och mjölkar resten av korna i mjölkgrop. Vi följer Keenan konceptet och utfodrar fullfoder från kalv till mjölkko och tjur till slakt. Vårt mål med mjölkproduktionen är att leverera mjölk med högsta kvalitet från välmående djur.
I företaget arbetar 7 personer från 24 år till 63 år, varav tre tillhör ägarfamiljen.
Gården brukar ca 400 ha åker för egen del men samarbetar och utför körslor för andra lantbrukare.
Lön och tjänstens omfattning enligt överenskommelse. F-skatt också möjligt.
Semineringskunskaper meriterande.
B körkort nödvändigt. Enklare boende kan erbjudas. Visa mindre